ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΗΘΟΣ (ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ)


Tags: -

Τα πράγματα στην Τούμπα ψες εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα ήθελε ο Σαββίδης. Η ατμόσφαιρα ήταν τέτοια που έκανε το Μάνταλο να κλάσει μπάμια. Ο Τερτσέτης ήταν καχεκτικό λιοντάρι κατά το Μπετρόπουλα το Λιάκο, ο Μάνταλος αποδείχτηκε καχεκτική ψείρα στο ψεσινό ματς. Τι να κάνουμε, άμα θέλαμε να έχουν αρχίδια οι διαιτητές, θα έπρεπε να σφυρίζουν μόνο γαύροι υποθέτω.
Η λύσσα που νιώθει κάθε οπαδός του Ολυμπιακού είναι η αυτόθροος συνέπεια των όσων συνέβησαν. Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι. Με κλοτσιά, μπουνιά και φτύσιμο, το γνωστό δηλαδή ποδόσφαιρο της μεγάλης βουλγάρικης σχολής του ποδοσφαίρου, η οποία διδάσκει ότι η μπάλα είναι μια αφορμή για να σακατέψεις τον αντίπαλο, με μια εξέδρα τίγκα στο βουλγαροπίθηκα τον μαλαματίνο κι ένα διαιτητή που τον μόνο που κατάφερε να προστατέψει ήταν ο εαυτός του (μη γελάς μπαγλαμαδάκο, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις αλώβητος, η σούφρα σου θα γίνει ακορντεόν έτσι και δοκιμάσεις να ξανασφυρίξεις γαύρο- εσύ είσαι για να σφουράς παιδάκια μέχρι έξι χρονών, από εφτά και πάνω θα σε φαπώνουν), τα πουστοβουλγάρια κατάφεραν να αποκλείσουν την ομάδα μας.
Βάζω στοίχημα ότι δεν υπάρχει ούτε ένας από σας που δε θέλει να έρθουν τα βουλγάρια να παίξουν εναντίον μας. Και τους θέλουμε όλους. Και τις αδερφάρες στον αγωνιστικό χώρο και αυτές της εξέδρας, κυρίως τους δεύτερους. Τους πρώτους φάνηκε ότι τους έχουν οι δικοί μας, για τους δεύτερους είναι που αισθανόμαστε όλοι ότι πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Γαμήσι και στρατιωτικό περίπατο θέλουν όλοι. Ένας μόνο μπορεί να επιβάλει τη μποδοσφαιρική πειθαρχία κι αυτός είναι ο γαύρος. Οι παίχτες στον αγωνιστικό χώρο και εμείς στην εξέδρα. Προσωπικά, ποτέ δεν ήμουν απ’ τους φανατίλες. Μέχρι χτες. Τώρα δε βλέπω την ώρα να παίξουμε με τους μπουγάτσες. Ευτυχώς έχουμε και τα πλέι οφς.
Λένε πολλοί ότι δε μπρέπει να φωνάζουμε γιατί έχουμε κάνει κι εμείς τα ίδια στο παρελθόν. Καταρχάς τέτοιο πράγμα σαν το ψεσινό δεν έχουμε δει ποτέ στα παγκόζμια χρονικά.: το διαιτητή να λερώνει τόσο το βρακάκι του που να αδικεί μια ομάδα σε σωρεία φάσεων αγωνιστικά και σε όλο το παιχνίδι πειθαρχικά. Αλλά, ανεξάρτητα απ’ αυτό, καταλαβαίνετε τώρα ότι εισάγετε τη νομιμοποίηση των επεισοδίων. Αφού επιτρέπεται να κάνεις το γήπεδο ζούγκλα, αντιδρώντας σε έκτροπα που έχουν γίνει ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, τότε φαντάζομαι ότι επιτρέπεται και να το κάνεις για να ΑΜΥΝΘΕΙΣ όταν όλοι στρέφονται εναντίον σου. Θεωρώ προκαταβολικά τα όσα επεισόδια γίνουν από τους δικούς μας οπαδούς τα επόμενα δύο χρόνια ως απόλυτα δικαιολογημένα, προκειμένου να μπορέσουμε να επιβιώσουμε ποδοσφαιρικώς, καθώς για άλλη μια φορά φαίνεται ότι είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Βρισκόμαστε μπροστά σε μία άδικη και παρούσα επίθεση και πρέπει να την αποκρούσουμε με κάθε μέσο που έχουμε στα χέρια μας. Ακούτε πουστράκια; Είστε όλοι απέναντι. Δε θέλουμε καμιά συμπάθεια από κανέναν, εμείς θα συνεχίσουμε να σας γαμάμε μόνοι μας.
Ο Σαββίδης είναι μια ρώσικη μπουγάτσα, ένα πιροσκί. Κι ως γνωστόν τα πιροσκί όταν τ’ ανοίγεις δεν αποκλείεται να βρεις μέσα καλά φωλιαζμένο ένα λουκάνικο. Αυτό το πιροσκί το λοιπόν κάνει ό,τι θέλει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Του λένε «ρε φτωχαδάκο, δώσε τα λεφτά που χρωστάς», απαντάει «κοίτα, εγώ τόσα δίνω, άμα δε γουστάρετε παίρνω την ομάδα και φεύγω». Ψες ισχυρίζεται ότι έκανε το ίδιο, είπε ότι αν δε γίνει το παιχνίδι, θα πάρει την ομάδα και θα φύγει. Δεν ξέρω αν έγινε, καθότι τον θεωρώ αρκετά μυθομανή ώστε να πει μια τέτοια ανυπόστατη μπαρούφα, αλλά αν όντως έτσι συνέβη, εγώ λέω «στη μπούτσα μας, να τη μπάρεις και να τη μπας στη Σαχαλίνη να παίζει μπάλα με τους πετρελαιορύχους». Οι οποίοι καλύτερη μπάλα θα παίζουν, και ό,τι στοίχημα θέλετε. Και μια ολόκληρη ομοσπονδία κάνει τα γούστα ενός κλοσάρ που άμα πήγαινε να διασχίσει τη διάβαση μπροστά στο φανάρι την ώρα που περιμένεις ν’ ανάψει, θα του πέταγες ένα διφραγκάκι να λαδώσει λίγο τ’ αντεράκι του. Αν και έχω την υποψία ότι το λαδώνει το αντεράκι ο Ιβάν, φαίνεται ότι εκεί στα κρύα μαζεύονται όλοι μαζί για ζέστα και όποιον πάρει ο Χάρος. 
 Υπήρχε μια γκρίνια τελευταία, μια μουρμούρα λόγω κυρίως των κακών αποτελεζμάτων, αλλά και της έλλειψης πάθους στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Λίγο οι παίχτες, λίγο ο προπονητής, λίγο η διοίκηση έγιναν στόχος οριζμένων φιλάθλων. Δίκαιη η γκρίνια, ο οπαδός θέλει να βλέπει συνέχεια προσπάθεια. Αλλά τώρα τέλος. Αυτό είναι και το μόνο καλό που προξένησε το ψεσινό παιχνίδι. Συσπείρωσε ολόκληρη τη γαυροσύνη και όποιος τώρα γκρινιάζει εναντίον της ομάδας, την ώρα που αυτή δέχεται πόλεμο από αντιπάλους και θεζμούς, διάλεξε το στρατόπεδο των απέναντι. Τώρα θα έχει πούτσα παντού και πάντα.
Είναι αυτονόητο ότι εμείς εδώ δεν επικροτούμε την οπαδική βία. Ούτε εναντίον δημοσιογράφων, ούτε εναντίον οπαδών, ούτε εναντίον παιχτών, ούτε εναντίον διαιτητών. Εμείς όμως εδώ μέσα, κατανοούμε ότι ο Άνθρωπος όταν πιεστεί πολύ, ζοριστεί, αισθανθεί ότι κινδυνεύει, αντιδρά ενστικτωδώς. Είναι θέμα της φύσης, θέμα επιβίωσης. Το είχαμε πει από το προηγούμενο μπουγατσοπαίχνιδο ότι πρέπει να μας προστατέψουν οι αρμόδιοι. Τώρα γίναν χειρότερα. Με το ρυθμό αυτό, στο επόμενο θα επιτρέψουν στους παίχτες του μπουγάτσα να φέρουν ρόπαλο ή δόρυ. Άρα, και σ’ αυτό το επίπεδο, στο επίπεδο θεζμών, πάλι ισχύει το αξίωμα ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Ποτέ άλλοτε η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών δε φάνηκε τόσο άδικη όσο ύστερα από το ψεσινό ματς.
Άντε, καλό Πάσχα μάγκες και προπάντων μην αφήσετε τη γαύρικη αγανάκτησή σας να ξεθυμάνει. Ανώτεροι θα είμαστε όταν θα παίζουμε στο τσου λου, που έτσι κι αλλιώς ο μπουγάτσας έχει ισόβιο αποκλειζμό λόγω αγωνιστικής κατωτερότητας. Στη ζούγκλα θα παίζουμε με τους κανόνες της.

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Άμοιρε ζελεδάκο πσεφτοτσαμπούκι του κωλαράκου...
Δε μπανέβεις πού μπάινεις ρε τρισάθλιο αθρωπάκιον ;
Κάτι τέτγοιους σα και του λόου σου κάποτες τους βάναμε κσεβράκωτες να κουβαλάνε κανα κασόνι με γιαρμάδες και τους παγαίναμε γαμνιώντας μέχρις τη λαχαναγορά του Ρέντη !
Σήμερις μαθαίνω ότι γενήκανε και τα πρώτα σόου στις καφετέργιες...Πγιαστήκανε στα χέργια Γάβροι με Μπανάθες !Πούστηδες και παλλουκάργια γενήκαμαν μαλλιά κουβάργια !
Κι όντα ρώτεπσα ένανε δικό μας...''Γιατί ρε συ Μπάμπη πλακώθηκες με το μπουσταρά εκειόνε το γκοντακιανό;Πσυχραιδύο ρε φίλε...''Απλά μου είπε...''Ρε συ Μήτσο δεν έχω προμπλέμνια εγώ...Με κέρδεπσε ο ΜΠΑΟΚ ,όπως με κέρδεπσε, και πέρασε στο ντελικό.Βαρέθηκα όμως τα πράσενα λαμόγια να κάμωνε πάρτυ με κσένα ποτά !Και κάποτες κεδείες με κσένα κόλυβα κάμανε κάποτες οι πούστρες !Βαρέθηκα να θωρράω το σεγκεκριμένονε κάθε βολά που παίζαμαν στη γκαφετέργια ματσάκια στην Εβρώπη να σκώνεται να πανεγυρέβει το γκολ της αντίπαλης ομάς !''
Ε τότενες φίλε...Μάλλον τάθελε η κωλάρα του....

Εικόνα Hank

Μάγκες, ο ζελές έφαγε μπαν. Όχι για τις στιχομυθίες, ούτε γιατι δε μπορούσαμε να αντικρούσουμε κι εμείς κι εσείς τις βαζελιες του, αλλα γιατι το τελευταίο που θα θέλαμε εδώ μέσα τέτοιες ώρες είναι τέτοια τρολ να μας ζαλίζουν τον ερωτα.

Συγγνώμη για τα σχολια σας που σβήστηκαν, αλλα όπως είναι δομημένο το σύστημα με τα σχόλια, αναπόφευκτα και καθαρά απο τεχνικούς λόγους, σβήνονται και όσα είναι συνδεδεμένα με τα διαγραφεντα.

Εικόνα Chief Bromden

Αλήθεια ρε μάγκες; μπήκε ζελές εδώ μέσα; πότε; δεν κάνουμε μια απολύμανση αύριο πρωί πρωί; ήταν δηλωμένος; είχε περάσει υγειονομείο;

Εικόνα GiovanniOliveira

Παιδιά από λόγια χορτάσαμε.Έτσι μανουριασμένοι είμασταν και μετά το παιχνίδι στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο στο Καραΐσκάκη πήραμε και μπράβο για την φιλοξενία μας!!!Δυστυχώς,όπως σε αυτό το σάιτ έχετε γράψει χιλιάδες φορές, έχουμε γεμίσει νεόγαυρους καλομαθημένους,βαζελοθρεμμένους και ενημερωμένους από τον σκαι και τους λοιπούς ΑΡΔακους.Οφείλουμε λοιπόν να καθαρίσουμε πρώτα από αυτούς άμεσα.Και μετά τέρμα τα λόγια.Μόνο πράξεις!!!

Εικόνα GiovanniOliveira

Παιδιά από λόγια χορτάσαμε.Έτσι μανουριασμένοι είμασταν και μετά το παιχνίδι στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο στο Καραΐσκάκη πήραμε και μπράβο για την φιλοξενία μας!!!Δυστυχώς,όπως σε αυτό το σάιτ έχετε γράψει χιλιάδες φορές, έχουμε γεμίσει νεόγαυρους καλομαθημένους,βαζελοθρεμμένους και ενημερωμένους από τον σκαι και τους λοιπούς ΑΡΔακους.Οφείλουμε λοιπόν να καθαρίσουμε πρώτα από αυτούς άμεσα.Και μετά τέρμα τα λόγια.Μόνο πράξεις!!!

Εικόνα jimakos

Έγινε κάτι στα σχόλια clark ?

Εικόνα Son of Hoof

Πιθανολογώ κόπηκαν από τους διαχειριστές κάποιες στιχομυθίες και -τελικά- ορθώς. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε απ'το πρώτο σχόλιο να έχει μπαναριστεί από δω μέσα το συγκεκριμένο σκατό.

Εικόνα PHANTOM7

OPOS SOSTA EGRAPSE O SINTROFOS GODAS H PARATAKSI EINAI SE POLEMO KAI OI OLYMPIAKOI POY NTREPONTAI NA PANE STO DIAOLO..EPISHS OPOS SOSTA EGRAPSE O MHTSARAS DEN ARMOZEI SE OLYMPIAKO NA MHN KATEVAINEI SE GIPEDO ALLA ISOS EXTES THA PREPE NA PAIKSEI TO XARTI AFTO..TESPA.APO EXTES OLOI EXOUME TSAKOTHEI ME VAZELOUS GNOSTOUS KAI AEKTZHDES POU EXOYN VGALEI MIA "XARA" OXI ANEKSIGHTH VEVAIA H SOUFRA TOUS KSEREI GIATI..TORA OSON AFORA TA "POLEMIKA" ETSI OPOS PAEI H PARATAKSI GIA "POLEMO" OUTE NTOUFEKIA DEN THA PESEI KAI KINDINEVEI NA GINEI REZILI...ERXETAI H KATHARSI OMOS SE VATHOS 2-3 XRONON KAI EKEI THA XOUME TA ORAIA

Εικόνα apostolos gaganis

Ελειπα για μερικες μερες και μολις γυρισα στον ΄΄πολιτισμο΄΄, επεσα πανω σου πρασινο κουραδακι.... Ωστε ετσι λοιπον λεει ο σοφος ελληνικος λαος, vert ( πρασινε )...Λεει ομως και για σενα ΄΄μιλανε ολοι, μιλαν΄κι΄οι κωλοι,, κι΄ενα καρο αλλα...Και που΄σαι αγραμματε πιτσιρικο ( το vert...σε μαρανε ) , μαθε πρωτα να γραφεις σωστα το ΄΄ελλοχευω΄΄ κι΄οχι ΄΄ελωχευω΄΄ οπως το΄χεις γραψει, γιατι η ΜΑΛΑΚΙΑ σου δεν ελλοχευει απλως, αλλα κυριολεκτικα ΄΄ σπαει καρυδια΄΄... Ετσι κι΄αλλιως σας εχω γραμμενο και σενα κι΄ολα τα σκατοβαζελια, γωνια ΟΣΧΕΟΥ και ΜΗΡΟΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΠΤΥΧΗΣ, διπλα στο ΑΛΣΟΣ...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Τιμη κ δοξα στον μεγαλο απο χτες ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΩΛΑ...Οντως το ματς αυτο επιτελους πρεπει να ξυπνησε τον κοσμο του θρυλου που κακα τα ψεμματα ειχε καλομαθει αρκετα τα τελευταια χρονια...Πουτσα κ ξυλο στους γυφτοσκοπιανους μπασταρδεμενους Βουλγαρους οπου κ αν τους πετυχαινουμε...Αιντε μη μιλησω για τεμπη γαμω τα σωψυχα τους γαμιοληδες

Εικόνα GrimWish2010

Προτιμω τα χθεσινα (ως ενα σημειο τουλαχιστον) παρα γυρους θριαμβου σε μισοαδεια 7! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ!

Εικόνα clark gheibol

νομίζω ότι τα χτεσινά είναι η αφετηρία για να ξαναγεμίσει το γήπεδο

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο πόλεμος κηρύχτηκε. Όποιος γαύρος δεν είναι μαζί μας για να τους γαμήσουμε το Χριστό και την Παναγία, θα είναι απέναντί μας. Θα γαμηθεί κι' αυτός.

Εικόνα clark gheibol

ελπίζω να το θυμόμαστε αυτό και ύστερα από κανα εξάμηνο, όταν θα έχει ξεκινήσει η επόμενη σεζόν. Για του χρόνου δε λογαριάζω συνέπειες τιμωρίας γηπέδου. Μόνο την αφαίρεση βαθμών φοβάμαι, καθώς και το ενδεχόμενο να μη γκερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αν μπορούσαμε να τους γαμήσουμε όλους με συνέπειες μόνο για τους φιλάθλους, θα έλεγα να βάλουμε και τ' αρχίδια μέσα. Αλλά ο διάλογος τώρα τελείωσε. Μαζέψαμε και τους πρέζβεις μας, η διπλωματία έδωσε τη θέση της στην πράξη

Εικόνα el trick

Για ποιό λόγο παίξαμε το παιχνίδι τους χθες;;;;;
Γιατί ΕΜΕΙΣ (δηλαδή ο ΘΡΥΛΟΣ) ΔΕΧΤΗΚΕ να παίξει το ρόλο του χθες.
Ξέρω είναι βαρύ αλλά θεωρώ ότι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ (και είχε όλο το χρόνο με το μέρος της) έπρεπε αφού ΕΙΔΕ την κατάσταση να πάρει την ομάδα και να φύγει.
Δεν έφυγε όμως. Δέχτηκε δηλαδή να παίξει η ομάδα μας το ρόλο του θύματος. Το ρόλο του ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ.
Νομίζετε ότι αν τα χθεσινα τα κάναμε εμείς θα καθόταν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα να παίξει;;;;;
Για μένα για τα χθεσινά φταίει ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Είχε όλο το χρόνο να διατάξει απλά να φύγει η ομάδα από το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Δεν το έκανε. Ε λοιπόν ΦΤΑΙΕΙ.

Εικόνα Mhtsaras

Φίλε Ελτρίκη...το να πάρεις την ομάς και να τηνε κάμεις είναι ''μνια'' λύσις...δεν είναι όμως ολεμπιακιά λύσις για μένανε !!!
Τιμη και δόκσα στο Σάββα πόμεινε εκειδά και δε μάσησε με τίποτες όμως !
20 γάβρικοι νομάτοι τα βάνανε μένα γέπεδο !Μπράβο τους !Και στη φυσούνα τους βαρούσανε κι εκειοί δε μασάγανε και ανταποδίδανε !
Το να φύγεις είναι έφκολο....μετά όμως ''παίζωνε'' πολλά !

Εικόνα clark gheibol

Εμείς δεν είμαστε η οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε ο γαύρος ο πουτσαράς και τίποτα δεν πρέπει να μας εμποδίζει το δρόμο προς τη νίκη. Κι άμα δεν ήταν τέτοια αδέρφω ο διαιτητής, τώρα θα μιλάγαμε για έπος. Πρέπει να κρίνουμε με την εκ των υστέρων πρόγνωση, με τα κριτήρια εκείνης της στιγμής, όχι του αποτελέζματος.

Εικόνα red7neck

Ένα πράγμα που μου ανέβαζε την αδρεναλίνη ήταν και θα είναι αυτή η ατάκα

"ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ"

Σαββίδη τελείωσες...Όταν κάνεις κάτι μωρή Ρωσσίδα πουτάνα να σκέφτεσαι τις συνέπειες! Ήθελες να μπλέξεις με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του ε? Τώρα μωρή χιλιοτρυπημένη δεν έχει επιστροφή ούτε συγγνώμη! Μόνο νίκες και ξύλο!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ

Εικόνα clark gheibol

ρε φίλε, τι να σου πω, εγώ πρωί πρωί συνάντησα έναν τύπο (που δεν τον ξέρω, έτυχε να τον ξέρει ο συνομιλητής μου στο δρόμο), ο οποίος φώναζε πανευτυχής για το τέλος της παράγκας. Αυτόν τον σκυλόβρισα (παρεξηγήθηκε κιόλας, αλλά ήταν καμιά 20αριά χρόνια μεγαλύτερος, οπότε έμεινε εκεί). Τώρα πραγματικά αισθάνομαι ότι έχει ανακοινωθεί σύρραξη. Αισθάνομαι ότι όλοι πάνε να μας κάνουν ζημιά και αισθάνομαι οικεία μόνο με τους γαύρους. Οι άλλοι όλοι, όλοι όμως, είναι απέναντι.