ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ


Tags: -

Είσαι βαζελάκος. Δεν πας στο γήπεδο. Ποιον να δεις; Το τσίρκο Μεντράνο; Την ομάδα που χάνει από τον ΟΦΗ με γκολ στο 94; Από κόρνερ; Από παίχτη αφύλακτο στη μικρή περιοχή; Που δε χρειάζεται καν να βάλει κεφάλι στην μπάλα, αλλά σουτάρει με το πόδι; Ποιον να πας να δεις; Τραβματίστηκε κι ο Μπεργκ. Ποιον να δεις; Τον Ατζαγκούν; Τον Καρέλη; Το Γκουτρουμπή;
Βλέπεις το λοιπόν γαύρο. Περιμένεις πώς και πώς να τον δεις να χάνει το γαύρο. Στην Ελλάδα το ξέρεις, δύσκολα να χάσει. Καναπές το λοιπόν η φάση. Κουνιέται το σεντονάκι και φοράμε κασκόλ Ατλέτικο, φοράμε κασκόλ Γιουβέντους, είμαστε και με τη Μάλμε βέβαια. Κι ο γαύρος ρε γαμώτο κερδάει. Γεμίζει το γήπεδο, βγάζει καφρίλα, βαρβατίλα, γουστάρουν όλοι, γουστάρουν οι παίχτες, γουστάρει  ο κόζμος, μπαίνουν βαθμοί, φράγκα και πρεστίζ στην ομάδα. Στοίχημα ότι το δεύτερο γκολ της Μάλμε το πανηγύρισες πιο πολύ απ’ οποιοδήποτε φετινό δικό σου.
Αλλά να, ήρθε το ντέρμπι. Τώρα θα δουν αυτοί. Τώρα θα τους κάνουμε ό,τι πέρσι. 0-3 στη γκεφάλα και δε θα βγάλουν άχνα οι γαύροι για δέκα χρόνια. Τώρα θα τους ξεφτιλίσουμε. Τώρα είμαστε με τη βαζέλα μας και τώρα είναι που θα θυμηθούμε τους προγόνους μας. Και γέννησε ποντίκι το βουνό. Και κρεμάστηκες απ’ τα δοκάρικα και ξεφτιλίστηκες στα μάτια όλου του κόζμου και έπιασες τη γκαραμέλα της διαιτησίας. Βαθιά μέσα σου όμως το ξέρεις: ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.
Σε ρωτάν τι ομάδα είσαι, «γαύρος» απαντάς όλο αυτοπεποίθηση. Είσαι γαύρος, αλλά δε γουστάρεις το Βαγγέλα. Γιατί είσαι πρώτα πολιτικοποιημένο ον και μετά φίλαθλος. Κι ο Βαγγέλας δε σου κάνει τα χατήρια. Γιατί νομίζεις ότι ξέρεις μπάλα, ενώ δε βλέπεις τι γίνεται κάτω απ’ τη μύτη σου. Γιατί στο φινάλε είσαι έτσι στραβός απ’ τη φύση σου, όλο θες να γκρινιάζεις. Και ψάχνεις να κράξεις. Ό,τι κατεβάσει η κούτρα σου: μιζαδόρος Βαλβέρδε, φέρνει τους δικούς του και δε βάζει τα δικά μας παιδιά, πού είναι ο Μήτρογλου η παιχτούρα; Γιατί έδωσε το Μιραλάς, πώς θα φτιάξεις ομάδα; Τι τον θέλει το Ζαρντίμ, να φύγει. Γιατί έδιωξε το Ζαρντίμ; Γιατί πήρε Μίτσελ; Γιατί έδωσε το Μήτρογλου; Γιατί έδωσε το Σάμαρη; Γιατί ξαναπήρε Μήτρογλου, δεν τον βλέπουν ότι σέρνεται; Γιατί έφυγε ο Αβραάμ; Γιατί δε στρίβει ο Μποτία; Πού είναι ο Πουλίδο; Παντελόνι πάλι. Πού πήγαν τα διακόσια μύρια που βγάλαμε μόνο τη μπερσινή σεζόν; Γιατί ο Βαγγέλας έχει φκιάξει πάνω από ‘ξακόσα παπόρια τη ντελευταία τριετία και ούτε ένα απ’ αυτά δεν το ‘χει κάνει στο Πέραμα; Ξέρεις ότι έχεις δίκιο, αυτή η ομάδα πρέπει να ξεφτιλιστεί. Το ξέρεις ότι στην Ελλάδα είσαι πολύ μπροστά, αλλά στην Ευρώπη θα το δείξει.
Και ξεφτιλίζεσαι πάλι. Και ο Μποτία είναι καλός με τη Γιούβε. Και κερδάει ο γαύρος, αλλά δε χαίρεσαι. Ήθελες να χάσει για να δικαιωθείς. Κουνάς τη γκεφάλα. Και λες «με το βάζελο είναι τα ζόρια, εκεί να σε δω που δε γκερδάς τελευταία» και τέτοια. Και ξεφτιλίζεσαι για άλλη μια φορά. Και βγαίνεις και λες «αυτόν το βάζελο έπρεπε να το γκερδάς με 5 γκολ διαφορά». Πας να πείσεις τον εαυτό σου για το αντίθετο, αλλά ξέρεις: ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.
Μάγκες, αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή είναι η γεύση της Ιστορίας. Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς βρίσκεται κατά τη γνώμη μου στο ζενίθ της ιστορίας του. Με συνέχεια στην Ευρώπη, με τεράστια συγκομιδή βαθμών, με παρουσία αισθητή σιγά σιγά στο μεταγραφικό στερέωμα της Ευρώπης με γήπεδο, με προπονητή, με παίχτες, με διοίκηση παρούσα, προπονητικό κέντρο, ακαδημίες, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι ζούμε μαγικές στιγμές. Κερδάμε το βάζελο και δε μας κάνει αίσθηση. Σιγά, το βάζελο δε θα κερδίζαμε; Αν πάλι δε συμφωνείς, τα θες καλύτερα τα πράγματα, θες πχ μια εντεκάδα αμιγώς ελληνική, θες να βγάζεις πανιά στο γήπεδο για αλληλεγγύη σε όποιον αγώνα μπορείς να σκεφτείς, αν θες η ομάδα να παίζει 3-5-2 ή θες να δεις το Ζιοβάνι στο γήπεδο και γκρινιάζεις, ένα θα σου πω: ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ!!!!!!

Εικόνα Bad7

Στοίχημα ότι το δεύτερο γκολ της Μάλμε το πανηγύρισες πιο πολύ απ’ οποιοδήποτε φετινό δικό σου.....Η μοιρα των βαζελων ειναι να πανυγηριζουν ηττες του Ολυμπιακου και καλπικους τιτλους

Εικόνα REDNYC

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΠΡΙΝ ΔΩΣΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ - ΡΕ ΜΟΥΝΑΚΙ ΑΛΑΣΚΟΥΖΕ, ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ, ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΠΙΑΤΣΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ? ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ Ο ΠΟΑ ΜΗΔΕΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ? ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ? ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
---------------------------
Με τον Μάικλ Ντάλας. Χιου, όπως και να λέγεται. Έχεις αλλάξει άποψη;
Για τη διαιτησία θα το δούμε. Έχουμε δει κάποια σημάδια βελτίωσης.

Διάβασε περισσότερα στο: Αλαφούζος: «Τα τελευταία πρωταθλήματα είναι κλεμμένα!» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
--------------------------

ΜΑΛΙΣΤΑ. "ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ? ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟΥΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ - ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ - ΡΟΜΠΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ - ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ - ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΥΛΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΝΙΤΗ! ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ! ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ. ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧ ΚΑΙ ΩΧ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΚΟΛ. ΑΛΛΑ, ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΝΙΤΗ, ΧΑΡΗΚΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ (ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ), Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΛΤΙΔΑΡΟ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΙΣΑΞΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ - ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ - ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ "ΜΑΚΑΡΙ". ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΡΕ ΒΑΖΕΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ! ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΟΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΨΑ ΤΟΝ ΑΛΑΣΚΟΥΖΟ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΡΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΤΖΟΛΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
-ΤΖΟΛΕ "ΠΡΟΕΔΡΕ, ΔΩΣΕ ΟΣΑ ΘΕΣ"
-ΠΡΟΕΔΡΟΣ "ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ"?
-ΤΖΟΛΕ "ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ"
-ΠΡΟΕΔΡΟΣ "ΛΙΓΑ ΖΗΤΑΣ. ΠΑΡΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ".

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΖΟΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΖΕΛΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ - ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΖΕΛΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΑΣΚΟΥΖΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΜΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟ, ΣΤΟΝ ΗΜΙΘΕΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ!

ΑΛΑΣΚΟΥΖΕ ΑΚΟΥΣ? ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

Εικόνα savvas gridlock

''ΕΧΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ''.

Eντάξει, αυτό καταλαβαίνεις πρέπει να μας το στείλεις. Δεν θα το δημοσιεύσουμε, αλλά στείλ'το από την επικοινωνία του site. Δεν γίνεται να ξέρουμε ότι υπάρχει κάπου τέτοιο πράγμα και να μην το δούμε. Ανέβασέ το π.χ. εδώ

http://www.easybytez.com/

και στείλε μας το link μέσω της επικοινωνίας να το κατεβάσουμε. Γιάννη, δεν γίνεται ρε φίλε να μην το δούμε αυτό το πράγμα, καταλαβαίνεις...

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΠΩΣ ΜΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ....ΤΟ ΨΕΛΛΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ "-)

Α, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ - ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - Ο ΑΛΑΣΚΟΥΖΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΖΕΛΑΣ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΕ 30 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ).

ΤΟΥΙΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ! ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!

Εικόνα redhero

Απελάστε τώρα τον Τουίτι και το τσίρκο του!
Εάν δεν ήταν επικίνδυνος θα λέγαμε ότι ήταν απλά γελοίος. Έχει καταντήσει το παναθηναϊκάκι, ομάδα Γ' Εθνικής, πρώτη ομάδα που δεν έκανε ούτε ένα σουτ στο τέρμα 10 χρόνια τώρα στο καινούριο καραϊσκάκη, και έχει τα μούτρα να μιλήσει για τη διαιτησία αυτός και το σούργελο ο Αναστασίου.

Αλήθεια στη μοναδική αμφισβητούμενη φάση ο διαιτητής σφύριξε παο αφού χάρισε την κόκκινη στο πέναλτυ που κάνει ο Στιλ.

Αλήθεια βαζέλια, πάντα γλύφτες μεροκαμματιάρηδες και ρουφιάνοι ήσασταν, αλλά τέτοια κατάντια πως την ανέχεστε.
Ο περήφανος λαός του Θρύλου παρότι την δεκαετία των Αγγελοπουλέων είναι χρυσή στην Ευρώπη (2 Ευρωπαϊκά, 3 Φάιναλ Φορ και 3 φορές στην οχτάδα) με τη διαιτησία 100 - 0 με το σύστημα του βαζελορουφιάνου, Βασιλακόπουλου και παρόλα αυτά κάνουμε κριτική για τις επιλογές της ομάδας, με σκοπό να γίνει ακόμα καλύτερη, να κερδίσει τους βρωμερούς Γιαννακόπουλο, Βασιλακόπουλο.

Αλλά για εσάς αυτά είναι ψιλά γράμματα. Γι' αυτό δε θα σηκώσετε κεφάλι ποτέ, ούτε στο αφεντικό σας, ούτε στο ΘΡΥΛΟ! ΠΕΛΑΤΕΣ....

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σε 4 final-4 πήγε ο Ολυμπιακός.

Εικόνα xristoforas

επι Αγγελοπουλων εχουμε οντως 5 διακρισεις σε μεγαλες διοργανωσεις (ενα διηπειρωτικο,δυο ευρωπαικα πρωταθληματα,μια δευτερη θεση στην ευρωλιγκα και μια τεταρτη θεση στην ευρωλιγκα) , 1 πρωταθλημα ελλαδας και 2 σερι κυπελλα
δηλαδη 6 τιτλοι (εγχωριοι και μη) και 2 φαιναλ φορ ευρωλιγκες χωρις κουπα στη σουμα επι αγγελοπουλων!

το στημενο της υποθεσης φαινεται απο το γεγονος οτι τις 2 τελευταιες φορες δεν παιξαμε τελικο με βαζελο στο κυπελλο αλλα σε φασεις πριν το τελικο αλλα και τις 2 παιξαμε στο ΟΑΚΑ...οποτε κατι βρωμαει στο συστημα του βαζελακοπουλου
επισης...εχουμε παρει μονο εμεις 2 συνεχομενες διοργανωσεις ευρωλιγκας παροτι εχουμε τα μισα ευρωπαικα απο αυτους
λενε συνεχως για τα 15 πρωταθληματα τους σε 17 ετη...δε μας λενε ομως για το 6-3 που τους εχουμε στην ευρωπη δηλαδη με ξενους διαιτητες απο 1997 ως 2014! 17 σερι χρονια(19 αν βαλουμε και τα ετη 1997,2014) ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΑΣ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΝΙΚΕΣ (6 ΕΜΕΙΣ,3 ΑΥΤΟΙ)
(ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ....4 ΕΜΕΙΣ 2 ΑΥΤΟΙ.....ΕΠΙ ΚΟΚΚΑΛΗ 18 ΝΙΚΕΣ ΕΜΕΙΣ 10 ΑΥΤΟΙ)

ΕΠΙΣΗΣ......ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΦ...ΤΟΥΣ ΝΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕΖΟΝ 2008-09...ΩΣ ΣΕΖΟΝ 2013-14 ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 6 ΣΕΡΙ ΣΕΖΟΝ....ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝΕ Μ Ο Ν Ο ΣΤΑ ΠΛΕΙΟΦ!!!!!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ Κ' ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ 25 ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ (ΒΛΕΠΕ 89-64...ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ 64-69 ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΑΣ ΣΦΑΞΑΝΕ)....ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΓΚΡΙ..ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΤΕ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ....ΤΟ +31 ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ?
ΑΠΟ 2000 ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ.....ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2000 ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ +30 ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΩΝΙΩΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ!!!
ΕΞΑΛΛΟΥ : 77/(77+47) > 120/(120+89)

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πολύ σωστά όσα λες Χριστόφορε. Μια μικρή διόρθωση μόνο. Το 6-3 που τους έχουμε στην Ευρώπη είναι από το 1994 και το Τελ Αβίβ.

Εικόνα xristoforas

ναι φιλε μου....ακομα χειροτερα για αυτους...χαχαχα 20 χρονια ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΣ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ...ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΝΙΚΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ!...ΗΜΟΥΝ ΞΕΝΥΧΤΗΣ ΚΙ ΕΓΡΑΨΑ 1997...ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δε χρειάζονται συγγνώμες. Έχεις αποδείξει ότι ξέρεις την ιστορία απ' έξω κι' ανακατωτά. Και αν πέρυσι δεν είχαμε τον Μπαρτζώκα, οι νίκες θα ήταν 7-2. Τέλος πάντων...

Εικόνα Miltos-79

Καλησπέρα στην παρέα του RATM. Είμαι παιδί των 'πετρινων χρονων' και παρακολουθώ κοντά την ομάδα από τα τέλη 80 -αρχες του 90, χωρίς να υπάρχει ολυμπιακόμετρο θέλω να πιστεύω πως στηρίζω τον ΟΣΦΠ όσο μπορώ με διαρκείας, εκδρομές κλπ, πρέπει να πω πως η ιντερνετική μου ενημέρωση είναι μόνο από εσάς και το MMGO, είναι πολύ όμορφες και προσεγμένες οι ιστορικές σας αναρτήσεις, δικαίωμά μου να μη συμφωνώ πάντα με τις προσεγγίσεις σας γιατί υπάρχουν κακώς κείμενα και σε εμας και στο οπαδικό μας κίνημα. Φτάνοντας όμως σπίτι μετα την Κυριακη και διαβάζοντας μετά όλο αυτό το επικοινωνιακό πολτό να αναπαράγεται για τη διαιτησία sto "derby", κάθησα και σκέφτηκα τα εξης:
Μόνο τα τελευταία 20χρόνια έχω δει την πανάθα να χάνει 2-0 σε τελικό κυπέλλου 60λεπτά με 10παίκτες, 1-4 στη Λεωφορο Νικολάκη ξαναέλα, 4-0 με επετειακη φανέλα για τα 100 ψευτικα χρονια, 2-4 από 2-0 σε ρυθμούς τραμτραμ, 3-0 στη Ριζούπολη που πηγαινε για 3αποτελέσματα κ είχανε κ κόσμο (κ μετά καβάλαγαν τις μάντρες να δείρουνε τον Βαζέχα), 0-2 να κλαδεύουνε τον Τζόλε σε πανηγυρισμους, τον Μπαγεβιτς να τους λυπαται κ να μην τους διασυρει με 9παιχτες αλλα να αποκαταστουν την τιμη οι γαυρο ι στην ταφρο, τον Άγγλο ασθενή να παστελώνει σε 60χιλιάδες αγάλματα κ να καινε τα δαχτυλα τους από τα καπνογονα, τον Αμπντουν να βάζει μέσα τους αντεξουσιαστές, ξανά τον Τζόλε να βάζει μέσα τη Φιλιπιδού και τα αλάνια της μπύρας13 να κοπανάνε τον Ευθυμιάδη, το Ρίμπο να κερνάει Da Pipa, πιο παλιά τον Αναστό και τον Προτάσοφ να τους γαζώνουν μεσα κι εξω στις εποχες που το κράτος εδρευε στη Μότορ Όιλ και οι αστυνομικοι διευθυντες περνανε μεταθεση για τον Εβρο σε ζωντανη συνδεση... ένα πράγμα δεν είχα δει, τους παναθηναικους να είναι "περήφανοι" και να σκουζουν για ένα ματς που δεν είχαν σουτ στην εστία και κανονικα θα επρεπε να παιξουν χωρις τερματοφυλακα τα τελευταια 19' αφου ειχανε κανει και τις 3 τους αλλαγες... Αυτά με εκτίμηση

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες Μίλτο. Μια χαρά τα λες και εννοείται πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν διαφωνούμε σε κάποια θέματα. Εδώ μεταξύ μας εμείς που γράφουμε εδώ και γνωριζόμαστε και προσωπικά, διαφωνούμε σε πολλά θέματα.

Εικόνα john

Φυσικά και υπάρχει ολυμπιακομετρο.Δεν γίνεται ενας τενεκές γαύρος που χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακο σαν εκτόνωση για τς προσωπικά του βάσανα ,και γουστάρει να βρίζει αδιακρίτως παίκτες ,προπονητή διοίκηση για να ξεχαρμανιάζει,να ειναι το ίδιο ολυμπιακος με κάποιον που ασχολείται με την ομάδα όλη την ημέρα και εχει κάνει ακόμα και προσωπικές θυσίες για αυτήν .Δεν γίνεται ενας γαύρος που βλέπει τους αγώνες απο τον καναπέ ,να ειναι το ίδιο γαύρος με αυτόν που εχει διαρκείας για 10 χρονια .
Και εάν κρίνω απο τις εκδρομές και τα διαρκείας που λες ,είσαι πολύ ψηλά στο Ολυμπιακομετρο...

Εικόνα john

Δεν ειμαστε ακόμα στο ζενίθ αλλα κανουμε σωστά βήματα για να φτάσουμε εκεί .
Όσο αναφορά τους γκρινιάρηδες γαύρους το καλοκαίρι τα είδα ολα σε ενα άρθρο του red planet για την επέτειο άφιξης του ζιοβανι στην Ελλαδα." Γυρνα πίσω ρε μαγε να μας δεις που παιζουμε με τον σαπακιαν και τον ελαμπντετετοιον ,πως κατάντησες την ομάδα ρε Βαγγελα εκεί που βλέπαμε Ριβαλντο Γκαλετι Τζιοβάνι,τωρα βλέπουμε να ξεπουλάει τους παίκτες ο χοντρός , σκέψεις δηλαδή τόσο υπεραπλουστευμένες όσο δεν παει .Και να χάνω το χρόνο μου προσπαθώντας να εξηγώ τα αυτονόητα για τις σωστές κινήσεις του Βαγγελα και να με βγάζουν υπάλληλο πάνω απο 5 φορες. Τα θυμάμαι με κλαψιγελο.

Και μια επισήμανση .Σε μεγάλες νίκες της ομάδας μη βάζετε αποκλειστικά παντα φωτογραφίες και τίτλους για τον Μαρινάκη γιατι καποιοι που θα μπαίνουν στο site για πρωτη φορα θα νομίσουν (λανθασμένα) οτι περνάτε παντα την γραμμή του προέδρου .Οι παλαιότεροι ξέρουμε οτι δεν αγιοποιείτε κανένα μέλος του Ολυμπιακού και φυσικά δεν περνάτε την γραμμή του προέδρου ,και ετσι ειναι κρίμα να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις

Εικόνα Spiros Legend

Ακριβως για αυτο λενε και γραφουν οτι τους γαμαει ο Βαγγελας,δες τι εγραψες john <<Και να χάνω το χρόνο μου προσπαθώντας να εξηγώ τα αυτονόητα για τις σωστές κινήσεις του Βαγγελα και να με βγάζουν υπάλληλο πάνω απο 5 φορες. Τα θυμάμαι με κλαψιγελο.>> Ε,δεν γινεται να μην αντιδρασεις σε τοση μαλακία που μας περιτριγυριζει,παρα να καθεσαι να χανεις το χρονο σου και να φορτωνεις με τους ξεφτιλες,καλυτερα να τους λες σας γαμαει ο Βαγγελας και να ξεφορτωνεις,και σε αυτους και στους κολλητους τους αντιολυμπιακους,ενα και το αυτο ειναι για μενα,αφου χρησιμοποιουν τα ιδια επιχειρηματα ακριβως...Οποιος κοιταει μονο τις φωτογραφιες,φιλε john,και βγαζει συμπερασματα για γραμμες,οτι και να του γραψεις,αυτος τα δικα του θα λεει,δεν θα του αλλαξεις γνωμη με τιποτα.Λογικη η επισημανση σου,αλλα αυτοι οι τυποι που αναφερεις εχουν τσακωθει με τη λογικη,οποτε,ας γραφουμε εμεις εδω τα δικα μας να γουσταρουμε και αστους αυτους στη μιζερια τους.Οπως λεει και στην αναρτηση,φωναζαν γιατι πουλησε τον(τραυματια) Μητρογλου και οταν τον ξαναφερε,με ενα τεραστιο ετησιος κοστος δανεισμου και συμβολαιου,γυρω στα 3,5-4 εκ.ευρω συνολο,ιατρικα ετοιμο πια,τους ξινισε οτι εφερε πισω τον σακατη!Ε τους γαμαει ο Βαγγελας ή οχι?

Εικόνα savvas gridlock

Ε αφού τους γαμάει ο Βαγγέλας, τι να πούμε, ψέματα;

Εικόνα john

Μαζι σου απλά πρώτα απο ολα τους γαμαει ο Ολυμπιακος

Εικόνα Mhtsaras

Εγώ που θέλω να φκιάσει ο Βαγγέλας γεναικείο ποδόμπαλο λες να στέρκσει ρε Γατούλη ;
Τώρα τελεφταίως έχω μεγάλη ανάγκη να θωράω λεζβιάρες να τρεχαλάνε μα το πέος όκσω ρε !Κι ας φοράνε και την ερυθρόλεφκια ρε συ !!!

Εικόνα Chief Bromden

Να μαζέψουμε υπογραφές Μητσαρα (χρόνια σου πολλά για την Κυριακή), δίκαιο το αίτημα σου...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο ζενίθ της ιστορίας του αλλά στόχος είναι η κορυφή του Εβερεστ.

Εικόνα savvas gridlock

Κι εμένα μου λείπει ο Τζιοβάνι, φίλε. Τόσες ντρίμπλες, τόση μαγεία. Με αυτόν χορτάσαμε μπάλα.

Εικόνα Pr0pheT7

Σάββα,

καταλαβαίνω και εγώ το σχόλιό σου, αλλά έχω να σου πω και μια άποψη που σιγά σιγά αποκρυσταλλώνεται μέσα μου

οι 5-6 πολύ μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έχουν πραγματικά και τους πολύ μεγάλους σούπερ σταρ. στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως δεν μπορείς απλά να πετάς ένα πολύ μεγάλο παίχτη σε μια ομάδα. πρέπει να υπάρχει ένα υπόβαθρο από ικανούς, όχι απαραίτητα σούπερ σταρ, αλλά εργατικούς και συντονισμένους παίχτες για να μπορέσει ο ένας ή οι δύο σούπερ σταρ να "δείξουν".

νομίζω ότι πολύ σωστά ο Ολυμπιακός, με τις σωστές αλλά και με τις λάθος κινήσεις -- δεν υπάρχει κανείς που δεν έκανε κανένα λάθος -- πάει να φτιάξει μια ομάδα χαρακτήρα. σκληροτράχηλου, ομάδα προπονητή κλπ κλπ. αν σε ένα δύο χρόνια έχει παγιωθεί αυτό το στυλ -- και για εμένα αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να μην αλλάξουν κάποιοι παίχτες -- τότε πραγματικά θα μπορείς να πάρεις και ένα σούπερ σταρ και να κάνεις όχι απλά την διαφορά, αλλά το μπαμ.

ο Ολυμπιακός ακόμα είναι μια ομάδα που φτιάχνεται και για εμένα δεν έχει καμία σχέση αυτό με το αν έφυγε ο Μανωλάς ή ο οποιοσδήποτε άλλος. θέλει πολύ δουλειά στην Ελληνική πραγματικότητα να φτιάξεις μια ομάδα που να σκέφτεται π.χ. με την Ισπανική λογική. θέλει δουλειά τόσο στους παίχτες, στον προπονητή όσο και στην λειτουργία του ίδιου του συλλόγου. είναι από τις λίγες φορές που πιστεύω πως η υπομονή μας θα αποδώσει τα μέγιστα και θεωρώ πως ο πρόεδρος το έχει καταλάβει και όταν διαισθανθεί ότι πράγματι μπορεί να γίνει το μεγάλο μπαμ θα είναι εκεί.

Εικόνα REDHERAKLIO

Πές τα χρυσόστομε!!!!Προσυπογράφω