ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ G - SPOTS: ENA ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ...



Σε τούτο τον ιστότοπο, έχω αναρτήσει μερικά ΄΄επιστημονικοφανή΄΄ άρθρα που αφορούν σε διάφορα θέματα. Να θυμηθώωω...π.χ. ένα για Τον Δείκτη Αυνανισμού ( Μasturbation Ιndex) σε πολέμιους του Θρύλου, ένα άλλο για το Σύνδρομο της Διαταραγμένης Aντικειμενικότητας ή της Οπαδικής Θηλεοποίησης ( Disobjectivity ή Fan΄s  Feminization Syndrome ) στους νεόγαυρους, κάποιο άλλο για τον συνηθέστερο όγκο του εγκεφάλου στους ΑΡΔομεμέδες με την ονομασία Αυνάνωμα, ή την ενεργοποίηση του ψυχοδυναμικού εκείνου μηχανισμού άμυνας του ΕΓΩ των αντιΟλυμπιακών εν γένει, δηλ. της Εκλογίκευσης, προκειμένου αυτοί ν΄αντιμετωπίσουν τη συνεχή τροπαιοφορία του Θρύλου, κ.α.
 
Σήμερα, λέω ν΄ασχοληθώ ακροθιγώς με μια πρόσφατη ανακάλυψή μου, που καταρίπτει επιστημονικά ταμπού δεκαετιών κι έχει να κάνει με το περιβόητο ΄΄σημείο G΄΄ ή όπως είναι διεθνώς γνωστό, το G - spot, από το αρχικό γράμμα του επωνύμου ενός γερμανού γυναικολόγου ( Grafenberg ), που το πρωτοπεριέγραψε. Αρκετοί ενδεχομένως θα το΄χετε ακούσει, διαβάσει ή...δοκιμάσει, φαντάζομαι. Άλλοι, όχι. Ας το θυμηθούμε σε συντομία. Όπως δείχνει πάνω η κύρια εικόνα με τον τίτλο της ανάρτησης, είναι ένα σημείο, μια περιοχή καλύτερα, 7 περίπου εκατοστά μετά την είσοδο του κόλπου στη γυναίκα και στο επάνω τοίχωμα του, που όταν το τρίβεις, το μαλάσσεις κ.λ.π. είτε με το πέος είτε με το δάχτυλο ή κάποιον βαϊμπράτορα, αυτό την ερεθίζει ΠΟΛΥ και την φέρνει γρήγορα σε ΕΝΤΟΝΟ οργασμό, μπορεί και σε αλλεπάλληλους... Κομβικής επομένως σημασίας η γνώση του για το ζευγάρι. Αποτελεί άθροισμα αδένων και μικρών σωληναρίων, ορισμένοι το θεωρούν σαν τη ρίζα της κλειτορίδας, και μερικοί το αποκαλούν ΄΄γυναικείο προστάτη΄΄. Φτάνουν νομίζω αυτά για...μόρφωση. Τα υπόλοιπα, στην πράξη...
 
Διατείνομαι λοιπόν ότι, εκτός από το παραπάνω γνωστό, υπάρχουν και άλλα δύο G - spots στον άνθρωπο, τα οποία και πρωτοπαρουσιάζω εδώ, ενώ προτίθεμαι να δημοσιεύσω λεπτομερέστατη περιγραφή τους στο περιοδικά εκδιδόμενο επιστημονικό εγχειρίδιο του RATM, το έγκυρο βεβαίως - όπως καταλάβατε - Archives of RATMology... Εξ΄αρχής όμως, δύο σημαντικές επισημάνσεις για το θέμα: Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ G - SPOTS AΦΟΡΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ -  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤ΄ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ... ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ Ή ΑΛΛΙΩΣ...ΚΟΛΟΝ.
 
Ξεκινάμε με αυτό που βρίσκεται στη γλώσσα...
 
 
Η εικόνα δείχνει την πάνω επιφάνεια της γλώσσας. Τα κάτω 2/3 της ( ή τα μπροστινά 2/3, όταν έχουμε το άτομο μπροστά μας και βγάζει τη γλώσσα του έξω ) αποτελούν το σώμα της, ενώ το πίσω 1/3 της λέγεται βάση της γλώσσας. Συνολικό μήκος γλώσσας, περί τα 10 εκατοστά. Στα όρια περίπου σώματος και βάσης, βλέπουμε κάτι κομπαλάκια που λέγονται γευστικές θηλές, τα οποία σχηματίζουν ένα λάμδα ελληνικό κεφαλαίο, το γευστικό λάμδα ( Λ ). Πίσω του υπάρχει ένα αυλάκι, που σχηματίζει κι αυτό ένα λάμδα κεφαλαίο, παράλληλο προς το πρώτο και στην κορυφή αυτού του δεύτερου λάμδα υπάρχει ένας πόρος, με την ονομασία τυφλό τρήμα ( Foramen cecum ). Εεεε, με βάση τις μελέτες μου, το εν λόγω τρήμα ( τυφλός σωληνίσκος ) αποτελεί ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ G - SPOTS ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΩ΄΄ΒΟΘΡΙΟΝ ΤΟΥ KOLKA΄΄... Τούτο είναι ιδιαιτέρως ανεπτυγμένο στους κομπλεξικούς μπουγατσομάχους του ντόπιου...αρκτικού κύκλου, απαντάται όμως και σε βδελυρούς βάζελους, αλλά και κλαψομούνηδες ποδονιφταίους... Απέχει κι αυτό περί τα 7 εκατοστά από την κορυφή της γλώσσας, όσο δηλ. και το γνωστό και περιώνυμο G - spot της γυναίκας, από την είσοδο του κόλπου... Σύμπτωση; Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΡΕΘΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟ, ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΟΝΤΑ, ΤΟΝ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΟΡΓΑΣΜΟ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ...ΙΔΙΑ ΄΄ΦΡΟΝΤΙΔΑ΄΄ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟ G - SPOT TOY, EKEINO ΔΗΛ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΧΥ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟ... Η ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ... ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ G - SPOTS  ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ, ΕΠΙΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Μ-Ο-Ν-Ο-Ν ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΣΟ ΣΤΟ...ΡΕΤΙΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ...ΘΥΡΩΡΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ...ΓΑΥΡΙΩΝΤΑ ΜΑΟΥΝΙΕΡΙΚΑ ΠΕΗ... ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ!
 
Αλλά ας προχωρήσουμε και στο παχύ έντερο...
 
 
Από την εικόνα, συγκρατήστε μόνο το σχήμα του παχέος εντέρου και τα δύο τελευταία του τμήματα: το ορθόν ( Rectum ) και το σιγμοειδές ( Sigmoid colon ).  Το ορθόν είναι όρθιο, όπως λέει και τ΄όνομά του και έχει ύψος ( ή μήκος ) 12 εκατοστά, ξεκινώντας τη μέτρηση από τον πρωκτικό δακτύλιο, κοινώς...σούφρα. Το σιγμοειδές πάλι, μοιάζει σαν σίγμα και έχει μήκος περί τα 40 εκ. Όλο το παχύ έντερο είναι 1.5 μέτρο. Η ζώνη μετάβασης εξάλλου απ΄το ορθό στο σιγμοειδές, λέγεται ορθοσιγμοειδική περιοχή ( σιγά μην το πείτε με την πρώτη...) και αυτή, εσωτερικά, δηλ. προς τον αυλό του εντέρου, σχηματίζει γύρω - γύρω μια τάφρο, την οποία και θα ονομάζω στο εξής ΄΄ΒΕΡΓΙΝΕΙΟ ΑΥΛΑΚΑ΄΄... Στο μέσον αυτής της αύλακας βρίσκεται μια λακουβίτσα, την οποίαν επίσης απο τούδε θα αποκαλώ ΄΄ΕΝΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ PAPATHEODOROU΄΄... AYTO AKΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΡΑΤΜΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ G - SPOT TΩΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ, ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ... ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥΤΟ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΓΑΥΡΟΠΟΥΤΣΙΕΣ, ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΗΔΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟ...ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΟΙ... ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ, ΟΙ ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ - ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ - ΜΑΟΥΝΙΕΡΙΚΑ ΠΕΗ, ΘΑ...ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!
 
Τελειώνοντας, σκέφτομαι να ονομάσω τον αφορώντα στην γλώσσα, oral G - spot, και εκείνον του παχέος εντέρου ( ή κωλαντέρου ), anal ή colon G - spot... Θα το αποφασίσω προσεχώς... Για τώρα όμως...
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Σχόλια

Εικόνα john

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ

ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ. ΗΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ(δικαίως?) ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. Αν ο Μιτσελ φύγει ,πιστεύω πως ο κόσμος θα στραφεί εναντίον της διοίκησης γιατι θα θεωρήσει πως ο Μίτσελ ειναι το εξιλαστήριο θύμα όλης της κατάστασης. Ο κόσμος θα οργιστεί , το γήπεδο θα αδειάσει ακόμα περισσότερο και ειδικά αμα φέρουνε κανέναν ελπιδοφόρο έλληνα " γνωστη της ελληνικής πραγματικότητας " θα πέσει γιαούρτωμα ... Απ όλες τις απόψεις ο Μίτσελ για εμένα ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Θα ειναι καλύτερα και για εμάς, και για τους νεογαυρους και για την διοίκηση και ΚΥΡΙΩΣ για την ομάδα. ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ μην κανεις το ίδιο λάθος που έκανες με τον ζαρντιμ.

Διακρίνω μια συνεχή προσπάθεια να δημιουργηθεί θέμα Μίτσελ απο 2 δημοσιογράφους , τον Γκαραγκανη και τον Γεωργακοπούλο. Ελπίζω οτι όσα αναφέρουν ειναι βάση ρεπορτάζ και προσωπικής πληροφόρησης και ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Αν αυτοι οι 2 ηθελημένα πριονίζουν την καρέκλα του Μίτσελ θα τους εντάξω στους ΑΡΔ και δε θα ξανασχοληθω μαζι τους. Και δεν το θελω αυτο γιατι τους εκτιμώ και τους 2.

Εικόνα john

Τι να γράψεις κάτω απο τέτοιο κείμενο? Απλα θαυμάζεις την εξυπνάδα και το " επιστημονικο χιούμορ " του αρθρογράφου.

Απόστολε ο λαός σου απαιτεί ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ του θρυλικού σχολίου σου για το πως προήλθε το παρατσούκλι " γαύρος " και το παρατσούκλι " βαζελος " και κυρίως για την ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ της βαζελίνης ως προς την διευκόλυνση της εξέτασης του πρωκτού . Το σχόλιο αυτο ειναι στο κείμενο με τίτλο Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ " επιστημονικον " άρθρο σου.

Εικόνα apostolos gaganis

Dear John,

Thanks for your kind comments. I will promise to do my best in the future regarding the medical applications of vaseline. As far as of what i have written in the past on this topic, only God and St Savvas gridlock can help me...Both of them could be hard to reach...

Sincerely yours

APOSTOLOS