Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ.



Με την τύχη δεν μπορείς να τα βάλεις. Αστάθμητη η παρουσία της. Η επίδρασή της. Είτε προς το καλό π.χ. δοκάρι είτε προς το κακό π.χ. αυτογκόλ. Και αντίθετα, ως προς το καλό και κακό. Την βγάζω έξω επομένως, απ΄την αρχή. Ούτε με το "στήσιμο" μπορείς να τα βάλεις. Να το εκθέσεις όμως, να το ξεβρακώσεις με την απόδοσή σου, μπορείς. Κι΄είναι μια μορφή νίκης ετούτη. Και καλής νίκης. Το βγάζω έξω όμως κι΄αυτό. Για τη συζήτησή μας. Μιλάω για παιχνίδι πάνω κάτω ( όσο γίνεται τέλος πάντων μέσα στην Τούμπα ) σύνηθες, με διαιτησία χωρίς χοντρά και ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ λάθη, που τελειώνει ομαλά, κάτι το οποίο "παίζει" κι΄αυτό πολύ, αφού ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ δεν είσαι ποτέ σίγουρος για το τελευταίο.

Πάοκ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή.

Ποιό είναι το διακύβευμα; Μπορεί και όλα. Να ξεκαθαρίσει για τον ένα ή να θολώσει πολύ. Για τον ίδιο. Ανεβαίνει ο Θρύλος και παίζει το τελευταίο του πιθανότατα χαρτί διεκδίκησης του τίτλου του πρωταθλητή. Με νίκη, καταφέρνει χαστούκι γερό στον αντίπαλό του και κορυφώνει τον ανταγωνισμό τους ως το τέλος. Με ισοπαλία, μειώνονται κατά πολύ οι όποιες ελπίδες του για κατάκτηση. Την ήττα, δεν τη συζητώ. Δεν θέλω να τη συζητήσω καλύτερα, ως ενδεχόμενο. Μέσα είναι στις εκβάσεις, ασφαλώς. Μα δεν τη βλέπω μπροστά μου. Μπροστά μου βλέπω μόνο ένα: ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ. Είμαι οπαδός πολλές δεκαετίες τώρα του δαφνοστεφανωμένου, είμαι μαθημένος να βλέπω την ομάδα μου και τους άλλους μ΄έναν τρόπο στερεότυπο, που ζητάει ΠΑΝΤΑ τη νίκη της, καλώς ή κακώς έτσι έχω μάθει να σκέφτομαι κι΄έτσι θα πορευτώ στη σκέψη μου κι΄αυτή τη φορά. ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ να είμαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός.

Ανεβαίνει λοιπόν επάνω ν΄αγωνιστεί ένας σύλλογος με 44 πρωταθλήματα, εναντίον ενός άλλου με δύο. Ένας σύλλογος που τον λατρεύουν οι μισοί τουλάχιστον Έλληνες, εναντίον ενός συλλόγου που έχει οπαδούς στη συντριπτική τους πλειονότητα μόνο σ΄ένα συγκεκριμένο μέρος της χώρας και ο οποίος έχει να δει πρωτάθλημα 34 χρόνια, σε ΑΚΡΑ αντίθεση με τον αντίπαλό του που έχει πάρει π.χ. 19, μόνο στα τελευταία 22 χρόνια.

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Ξέρουμε ότι διψάνε για τη νίκη σε βάρος μας. Σε βαθμό ΤΡΕΛΑΣ. Απαραιτήτως με ήττα μας, η κατάκτηση του τροπαίου. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΙΔΕΩΔΩΣ. Κι΄έχει οπωσδήποτε εργαστεί για τον τίτλο και εξακολουθεί βέβαια αόκνως προς τούτο και πολυπλεύρως, ο εκ Ροστόφ μεγαλομέτοχος. Για ν΄αποδείξουν ρε παιδί μου ότι είναι...μεγάλη ομάδα, ότι στην ουσία η αφόρητη τιτλοπενία τους αποτελεί ΟΝΤΩΣ σκατοκατασκεύασμα της πουτάνας της Αθήνας, του κέντρου ακριβέστερα, ότι επιβραβεύεται επί τέλους η "εξυγίανσή" τους, το "50:50"  τους, ότι ξανάρθαν οι όπως τις θέλανε Κυριακές τους, ότι ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ και τα γνωστά ρέστα. Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ εξάλλου κυβερνητική συμμετοχή στην υλοποίηση του πλάνου ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ, για εμφανώς πολιτικούς ( με ό,τι τούτο συνεπάγεται, συμπαρασύρει ) λόγους, βγάζει από καιρό όχι μάτια αλλά κι΄εγώ δεν ξέρω τί. Τους καταλαβαίνουμε κι΄εμείς και όλοι, πλην...Λακεδαιμονίων. Παλιά ιστορία θα μου πείτε πάλι, με βαθύτερα τα αίτια και τις ρίζες της που έχουν επανειλημμένα αναλυθεί ΚΑΙ από εδώ. Και θα΄χετε δίκιο. Έτσι, έχουν ήδη ΚΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ αρχίσει τα προεόρτια. Με...αναστήματα, όχι αστεία. Όπως του Γιωργάκη ας πούμε και του Ρουμάνου υπαλλήλου του, με την ιδιότυπη αριθμητική. Χώρια το τί λένε και γράφουν τα ΜΜΕ-εργαλεία τους. Τα ίδια κάνανε ανέκαθεν. Ρούπι δεν ξεφεύγουν απ΄την τακτική τους. Για να πτοήσουν, όσο μπορούν, τη ΜΕΓΑΛΗ ομάδα, παίζοντας τα ρέστα τους σε απειλές και επινοήματα του αφεδρώνος. Θέλαν και θέλουν να τρομάξουν, να πάμε πάνω φοβισμένοι, με πεσμένο ηθικό, να μην προβάλουμε αντίσταση ισχυρή, να΄μαστε κοντολογίς χεσμένοι ΗΔΗ, ΠΡΙΝ απ΄το σφύριγμα της έναρξης. Τα υπόλοιπα θα΄ρθουν, υπολόγιζαν και υπολογίζουν, μόνα τους σχεδόν. Κάποτε, πολύ παλιά, η τρομοκρατία τους είχε όντως αποτέλεσμα. Είναι καιρός όμως που΄χει πάψει ν΄αποδίδει τους παλαιούς...καρπούς, όπως ακούραστα εξακολουθούν να σχεδιάζουν και ν΄αποβλέπουν, με συνέπεια να εκδηλώνουν πλέον εξακολουθητικά όταν το πράμα στραβώνει γιαυτούς, εκτός από τα διαχρονικά παροιμιώδη πρωτογονισμό και βαρβαρότητά τους, ΚΑΙ τις...αυτοκτονικές τους τάσεις. Τα παραδείγματα περιττά, καθ΄ότι αναρίθμητα. Και τα όποια δικά μας, κάκιστα, από μικρή μερίδα οπαδών αντίποινα, ασύγκριτα σε μέγεθος και συχνότητα προς τα δικά τους. Παγίως πάντως, και το σημειώνω, με την ανοχή ή και την μέχρι...παρεξηγήσεως επιείκεια ΟΛΩΝ των αρχών και κυβερνήσεων στους μελανόλευκους ταραξίες. Προφανώς..."εθνικοί" λόγοι. Πολιτικάντικοι της κακιάς ώρας, λέω εγώ.

ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ Ή ΟΧΙ;

Μα για ποδόσφαιρο μιλάμε στην ουσία, απ΄την αρχή του κειμένου. Να πάω όμως και πιο συγκεκριμένα.

Τα τεχνικοαγωνιστικά, τα κανονίζει ο Μαρτίνς και το επιτελείο του. Οι επιλογές δικές του. Σε παίχτες, τακτικές, συστήματα και τα σχετικά. Ένα. Το γεγονός ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει καλύτερη ομάδα από΄κείνη του Πάοκ και παίζει σήμερα κατά κοινή ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα, είναι αναντίρρητο. Δεν μας ενδιαφέρει τί λένε οι Παοκτζήδες. Δύο. Το ότι θα παίξουμε σε απίστευτα εχθρικό περιβάλλουν κλπ. έναν αγώνα εξαιρετικά κρίσιμο για την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος, γνωστό. Τρία. Το ότι η μετάκληση ξένου διαιτητή δεν μας εξασφαλίζει απόλυτα και την ουδετερότητά του, με βάση την πείρα μας από το παιχνίδι με την Άεκ στο Μαρούσι, αποτελεί μια πιθανότητα που δεν θα πρέπει να παραβλέπεται. Το αντιΟλυμπιακό μέτωπο, είναι πολυπλόκαμο. Θα το μάθουμε συνεπώς αυτό, αλλά μετά τον αγώνα. Τέσσερα.

ΜΕΝΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Την θεωρώ, τη ΣΩΣΤΗ δουλειά προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση, ειδικά για ΤΟΥΤΟ τον αγώνα, ως εξαιρετικά κεφαλαιώδους σημασίας. Όλα τα ντέρμπι, όλα τα κομβικά παιχνίδια, απαιτούν συγκέντρωση, προσοχή, σοβαρότητα, ψυχραιμία, ορθή διαχείριση των δυσάρεστων αλλά και ευχάριστων για μια ομάδα εξελίξεων στη διάρκειά τους, αποφασιστικότητα μέχρις ηρωϊσμού, ακατάβλητη θέληση για την τελική επιτυχία, και τα διάφορα χιλιοειπωμένα. ΝΑΙ. Αλλά το ματς της Κυριακής, δεν είναι ένα απλό ντέρμπι Ολυμπιακού - Πάοκ. Είναι μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ κόντρα. Δεν κρίνεται δυνητικά και εν πολλοίς, ΜΟΝΟ ένα πρωτάθλημα. Κρίνεται, για μένα, η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του συλλόγου μας απέναντι σε όλον αυτόν τον ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ πόλεμο τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια με πρόσφατα την συνεχή κορύφωσή του, από τα γνωστά πολιτικοεπιχειρηματικά κέντρα. Η αθλητική ηγεσία, δεν είναι παρά ο εκτελεστικός βραχίονάς τους. Έχουμε κατά συνέπειαν να κάνουμε με αγώνα  ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ, και πολύ πέραν της ΚΑΘΑΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ, σημασίας. Τα ξέρουν άριστα εκεί στην ΠΑΕ όλα αυτά. Οι πάντες. ΚΑΙ οι παίχτες μας θέλω να πιστεύω. Σε διάφορο ενδεχομένως βαθμό. Το κατανοώ. Γιαυτό και θα πρέπει να είναι ΟΛΟΙ "ακονισμένοι" στην ψυχή κατάλληλα και εγκαίρως, ώστε ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ σ΄ εκείνους που προσπαθούν να ΑΤΙΜΑΣΟΥΝ πούστικα χρόνια τώρα, τον μεγαλύτερο, τον ενδοξότερο, τον λαοφιλέστερο, τον πιο πολυνίκη και πολυτροπαιούχο στον χώρο, επειδή δεν μπορούν ΣΤΑ ΙΣΑ να τον ανταγωνιστούν. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΚΙ΄ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ... Θα πρέπει ιδίως να καταλάβουν ΚΑΛΑ, με τη βοήθεια των παλαιότερων και ειδικά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ότι εκπροσωπούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των οπαδών του συλλόγου σε μια απ΄τις κρισιμότερες στιγμές, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, της όλης πορείας του. Μια ανατροπή, με νίκη μας την Κυριακή το βράδυ, όχι ολοκληρωτική αλλά σημαντικότατη, των σχεδίων του αντιΟλυμπιακού μετώπου, θα φέρει σεισμό, ερυθρόλευκο σεισμό στην αθλητική και όχι μόνο χώρα. Θα λυσσάξουν. Λυσσασμένοι για ΑΠΑΝΤΗΣΗ όμως, θα πρέπει πριν να΄χουμε πάει εμείς εκεί πάνω. Χωρίς φανφάρες και γελοίες προκλήσεις. Αυτά είναι μελήματα των μικρών. Των κομπλεξικών. Των κομπάρσων. Των τροπαιολιμασμένων. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ΄ΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ Μ΄ΕΜΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Τί ν΄απαντήσεις στον μονίμως τρολάροντα και περιβαλλόμενο από εντυπωσιακά υπέρβαρους ( αλλιώς θα μου πεις τί γορίλες θα΄τανε; ) Γιωργάκη ή στον εκ Ρουμανίας γελωτοποιό; Μάταιος, αν όχι επιβλαβής κόπος... Στόμα σφιχτό λοιπόν απ΄το πείσμα, βλέμμα καρφωμένο στο σταυρό του προσώπου όλων των αντιπάλων μας, ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, και ακατανίκητη θέληση για την επίτευξη του μοναδικού μας στόχου: "ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ".

Έτσι πρέπει να παίξει ο ερυθρόλευκος γίγαντας την Κυριακή στην Τούμπα. Για να τη φέρει, κι΄αυτή και τους υπόλοιπους, τούμπα. Και ας δούμε πού θα πάει η ιστορία πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκας 2018-19, στη συνέχεια. ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΘΡΥΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

ΘΑ "ΠΕΡΑΣΤΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΡΑΓΕ; ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ. ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ. ΚΙ΄ΑΥΤΟ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΨΥΧΗ. ΨΥΧΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Συγκινητικό το μήνυμα του Νέρι Καστίγιο ενόψει της Τούμπας με το
Erxomasteeeeeeee
σε φωτογραφία του από το 3-2 εκεί το 2006-2007 που...διανθίζει
με κοτοπουλάκια (εννοείται ΠΑΟΚτζήδικης βοσκής).

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/549408/kastigio-erchomaste-sti...

https://www.fosonline.gr/podosfairo/superleague/article/40188/to-minyma-...

Ημέρα της γκάφας κυρίως για τους τερματοφύλακες σήμερα.
Χουτεσιώτης (και Μπουχαλάκης) στη Λαμία, Κότνικ και
Πασχαλάκης στη Ν. Σμύρνη.

Τέτοιες γκάφες μας απαγορευτικές στην Τούμπα. Ο Πασχαλάκης
και οι συμπαίκτες του χωρίς περιορισμούς :)

Εικόνα ThomasK

Πραγματεία περί Θρύλου και εχθρού -ειδικά
και γενικά- και παιάνας και σάλπισμα νίκης,
μεταξύ των άλλων!

Εμπρός παίδες Ολυμπιακού, τσακίστε τους!

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένουμε.

Εικόνα George_Str

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αποστολε,παει να ξεκινησει πολεμος τησ θυρας 7 με τον σαββα ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ, ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ 7. ΠΡΕΠΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ.

Εικόνα matrasimca

Εγω φιλε βλεπω απρέπεια και ρατσισμο στο μήνυμα των παιδιων της Θ7 εναντιον ενος γεροντα που διανύει την 9η δεκαετια της ζωης του.
Διαβασα τα σχόλια του κ. Θεοδωρίδη επι τούτου και δεν ειδα κατι επιλήψιμο. Αυτα που εγραψαν τα παιδια για σιαλαρισματα ειναι μομφη προς την τριτη ηλικια.
Και άδικο να εχει ο άνθρωπος περιμενω σεβασμο προς αυτον που εχει παιξει στην ομάδα, μοιραζε την οποια αμοιβη του στους φτωχούς συμπαικτες του,οπως εκανε και ο Μπεμπης και θυσίασε 70 χρονια στην υπηρεσία του Θρύλου.
Ρε σεις ο Σάββας δεν ειναι Θόδωρος.
Ο άνθρωπος προσπαθει να εχει στοιχειώδεις σχέσεις με τους Σαββιδηδες για να μην ημαστε συνεχως σε πόλεμο και σκοτωθουν άτομα απ εξω απο το γηπεδο.
Μονο μεσα στο γήπεδο εχουμε πολεμο και ενταξει εχουμε με κυβερνηση και ΕΠΟ αλλα για αυτα υπαρχουν δικηγοροι.
Πρεπει να ήμαστε ενωμενοι και να μην παρεξηγουν το Σαββα τσιμπωντας την προπαγάνδα του sdna. Ο Σαββας εκφραζει την αγανάκτηση του μεσου Γαύρου βλέποντας οσα γίνονται και οι εχθροι μας πανε να τον βγαλουν γραφικο.
Αν παιδια ο Σάββας ειναι γραφικός τοτε ολα ειναι καθαρα και δεν υπάρχει εξυγιανση.
Γραφικός ομως δεν ειναι,ουτε τυφλος και για αυτο τους παιρνει ζβαρνα.
Αποστολε αν θεωρήσεις πως το σχολειο μου δημιουργει πρόβλημα αφαίρεσε το.
Ευχαριστω και κλεινω με ενα ιατρικο για παρτη σου.
Το παρελθον ειναι το κολαγονο του παροντος, αυτο που μεταλαμπαδευει την ιδεα που ονομαζεται Ολυμπιακος σε καθε νεο παικτη,για αυτο και το φυλάμε ως κόρη οφθαλμού.

Εικόνα apostolos gaganis

Το θέμα μας δεν είναι αυτό. Το θέμα μας είναι ο αγώνας της Κυριακής με τον Πάοκ και η σημασία του. Αυτό απασχολεί εκατομμύρια Ολυμπιακών. Αν θέλεις, είναι ΚΑΙ το πώς εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή το ματς με τη Λαμία για το Κύπελλο, που ΔΕΝ πάει καλά. Εκείνο που θίγεις είναι άσχετο και για μένα άνευ σημασίας. Ειδικά ΤΩΡΑ.

Εικόνα matrasimca

Αποστολε το λιονταρι θα τους φαει,δεν θα παει εκει ελπίζοντας να φάει.
Η τυχη του Παοκ τελειώνει εκει πού δεν υπάρχει επιρροή.
Με ενα κανονικό διαιτητή νικαμε με 2 - 3 γκολ διαφορά.
Οι παίκτες θα παιξουν και οχι η εξέδρα και οι ουγκανοι δεν μπορουν να μας βάλουν γκολ,αντε να ριξουν κανα μπουκάλι και να βαλουν αυτογκόλ.
Φεύγοντας νικητες απο εκεί θα πέσει μετα ολη η εξυγίανση να τους σώσει αλλα εμεις πλεον εχουμε ομάδα που νικά και το πιο κατάμαυρο κορακι.
Μόνοι μας και ολοι τους λοιπον και η μοναδικη φορά που θα συμφωνησω με φράση του συντρόφου Πολακη.
Δεν θα πω καλη τυχη οταν παιζω την καλυτερη μπαλα στην Ελλάδα.
Αφηνω την ευχη για αυτούς.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ απλώς περιμένω να δω. Ποιότητα έχουμε, φανερή. Τώρα, θέλω να δω και το μέταλλο της μεγάλης, της ώριμης ομάδας. Η πρόκριση κατά της Μίλαν, σηματοδότησε την αρχή για κάτι το διαφορετικό στη συνέχεια από πριν. Και το διαπιστώνουμε όλοι. Να δούμε επομένως.

Εικόνα Fotiadko7

Καλησπέρα αδερφια και Απόστολε! Το ματς θέλει όντως ψυχή και τρομερή αυτοσυγκέντρωση, η ικανοτητα υπάρχει! Οι παίκτες μας σίγουρα θα θυμούνται το πρωτο ματς στο Καραϊσκάκη και τον τροπο που χάθηκε η νίκη και σίγουρα θα είναι πεισμωμενοι να αποδείξουν οτι ηταν απλα μια ατυχία κι οτι αδικουνται απο τη βαθμολογική διάφορα με τον αντίπαλο! Για εμάς, τους γαυρους που ζούμε αναμεσα τους εδω στη βορεια Ελλάδα, η συγκεκριμένη ομαδα και η συγκεκριμενη ρατσα οπαδων είναι οτι πιο σιχαμερο και μισητό υπάρχει αυτή τη στιγμη! Η έπαρση και η αλαζονεία που έχουν αναπτύξει τα τελευταια χρόνια ιδίως, καθώς και η πλήρης απαξίωση με πολύ υποτιμητικά σχόλια για καθε αντίπαλο αλλα ειδικα για τον Ολυμπιακο μέσα απο ραδιόφωνα, έντυπο και ηλεκτρονικό τυπο είναι εξοργιστικη!Είναι τέτοια η υπεροψία τους που ουτε καν αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα για την ομάδα τους και φυσικά το μέγεθος της ομάδας που αντιμετωπιζουν, και ουτε καν υπολογίζουν την πολύ καλη αγωνιστική κατασταση του Θρύλου μας (εστω) τη δεδομένη χρονική στιγμη! Η συνεχής προκλητικότητα απο το παιδάκι αυτό τον Γιωργάκη τον Σαμπιντι μέσα απο τα σοσιαλ μίντια είναι αυτό ακριβως που χαρακτηρίζει ολοκληρο τον οργανισμό της ομάδας τους απο τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταιο οπαδό τους! Ζητάω λοιπον αν διαβάζει κάποιος απο την διοίκηση της ομάδας μας τούτη τη γωνία του διαδικτύου να μεταφέρει στους παίκτες της ομάδας οτι εδώ θεωρουν οτι θα παίξουν με την Λιβαδειά (δεν έχω κάτι με την συμπαθεστατη αυτή ομάδα, απλα παράδειγμα φέρνω)και θα μας κατατροπώσουν! Θέλω απο εσάς παίκτες του Θρύλου να μπείτε με το μαχαίρι στα δόντια και να δώσετε τον καλυτερο σας εαυτό, γερά με τσαμπουκα και η νίκη θα ερθει! Είμαστε ο ερυθρόλευκος εφιάλτης που στοιχειώνει τα όνειρα τους, αν νικήσουμε αυτον τον αγώνα θα τους προκαλέσουμε τεραστια αναστάτωση στο μυαλό και θα χαθεί η πνευματική τους ηρεμία μαζί με την παρθενιά της πρώτης ηττας! Θα ακολουθήσουν κι αλλες ήττες, πιστέψτε με, δε θα μπορέσουν με τίποτα να το διαχειρηστουν, θα βγουν όλες οι αδυναμίες τους που κρυβανε καλά κάτω απο το μαξιλαράκι της ασφάλειας που έδινε η βαθμολογική διαφορά και θα δει όλη η ποδοσφαιρική οτι ο συγκεκριμένος "βασιλιάς" κι επίδοξος πρωταθλητής είναι γυμνός! Είμαστε μια παρα πολύ καλη ομάδα και σίγουρα καλύτερη απο αυτούς, πάμε γεραααα!

Μονο Ολυμπιακός!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με μεγαλύτερη εσωστρέφεια απ΄τον Πάοκ. Έχουν ανάγκη να πιστεύουν εκείνα που πιστεύουν, γιατί είναι το μόνο ΣΩΣΙΒΙΟ που διαθέτουν. Αλλιώς, θα είχαν "πνιγεί" απ΄την απελπισία τους. Είναι ο μόνος μηχανισμός διάσωσης του προβληματικού ΕΓΩ τους. Τον έχουν κινητοποιήσει λοιπόν, όχι τώρα, από χρόνια, προκειμένου να σταθούν όρθιοι. Και όχι μόνο στον αθλητισμό. ΦΘΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ. Υποφέρουν από σύμπλεγμα κατωτερότητας, που το απωθούν στα έσχατα της συνείδησής τους, αλλ΄αυτό είναι ανίκητο και αξεπέραστο. Αισθάνονται απόλυτη την ανάγκη να ΜΙΣΟΥΝ τον Ολυμπιακό ειδικά, γιατί μόνο έτσι συσπειρώνονται, αποκτούν μέγεθος που ΔΕΝ έχουν, και γενικότερα μπορούν να υπάρξουν. Κοντολογίς, είναι ψυχιατρικό κατά βάση το θέμα τους. Ο μικρός που αυτο-ψηλώνει, για να μπορέσει να κοιτάξει τον πραγματικά ψηλό στα μάτια: 44 v/s 2....

Εικόνα George_Str

ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ,ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΜΠΕΝΦΙΚΑ,ΒΙΝΤΙ,ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ ΟΠΟΥ 50 -50 ΜΗΔΕΝ ΟΜΑΔΑ ΟΓΥΦΤΟΣ ΕΚ ΡΟΜΑΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΟΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ,ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΕΟΡΓΚΙ......ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ το διαταγμα ...

Εικόνα Harry red logic

κ. Απόστολε όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι περισσότερο. Στην ανάλυση σας έχετε υπερκαλύψει τα πάντα!
Επιτρέψτε μου μόνο να προσθέσω συνοπτικά τις σκέψεις μου στο ίδιο μοτίβο:
1 Mind Games και ψυχολογικός πόλεμος!Καταλυτικός παράγων για την αγωνιστική διάθεση των παικτών και όχι μόνον.Ευελπιστώ ότι θα γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία και αντιμετώπιση. Πρωτίστως δουλειά της Διοίκησης και της τεχνικής Ηγεσίας.
2. Αγωνιστική τακτική,κοουτσάρισμα -απόδοση παικτών.Ευελπιστώ και πάλι στην ιδανική προετοιμασία,ψύχραιμη διαχείριση απρόβλεπτων εξελίξεων,κατάθεση ψυχής μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
3. Εξωαγωνιστικό Πλαίσιο. Εξόφθαλμα συντριπτικά εις βάρος μας! Τα έχετε αναλύσει πιο πάνω τα έχουμε βιώσει στο πετσί μας με οδυνηρό τρόπο.Δεν αλλάζει η κατάσταση όσο κρατούν τα ηνία διάφορα ασπόνδυλα, άκρως βλαβεροί ιοί με τρομερή ικανότητα να μεταλάσσονται και φυσικά να φθείρουν την Υγεία μας! Ιατρικά εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα πόσο δύσκολη είναι η αντιμετώπιση τους.
--Εδώ χρειάζεται, από όλους τούς Γάβρους και σκεπτόμενους πολίτες,ΑΓΩΝΑΣ σε κάθε μετερίζι, επίμονος,επίπονος,διαρκής, μεθοδικός, πολυμέτωπος και πολυεπίπεδος για να αφυπνισθούν συνειδήσεις και να μην ξελογιαστούν από απατηλά καθρεφτάκια και χάσουν την μνήμη τους την κρίσιμη στιγμή απέναντι σtον σατανικό Μινώταυρο που φοράει μάσκα χαμογελαστού και αγαθού αμνού!
..................................................
Πάμε Θρύλε γερά με τσαμπουκά, με πάθος, με ψυχή και Ολυμπιακή λεβεντιά!

Εικόνα apostolos gaganis

Την Κυριακή το βράδυ, μετά το σφύριγμα της λήξης, θα ξέρουμε.