AΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΩΡΑ!



ΕΠΕΙΔΗ

1.  Εμείς οι Ολυμπιακοί είμαστε πάνω απ΄όλα περήφανοι για την ομάδα μας και δίνουμε και τη ζωή μας γιαυτήν

2.  Η ιστορία με τον πρωτοφανή σε ένταση πόλεμο εναντίον του συλλόγου μας, έχει φθάσει πια σε ακραία όρια

3. Το κάθε αντιΟλυμπιακό τσουτσέκι έχει στήσει σήμερα απ΄όλα τα πρασινομαυροκίτρινα και ΄΄αντικειμενικά΄΄ ΜΜΕ πανηγύρι κατά του Θρύλου ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ:

α) καταδικάσει ΚΑΙ φυλακίσει τον Μαρινάκη 

β) αφαιρέσει τίτλους από τον Ολυμπιακό 

δ) καταβρίσει και καταειρωνευτεί όλους τους οπαδούς  του συλλόγου μας, ΕΝΩ

ε) μιλάει για κάθαρση - επί τέλους - και δικαίωση των μακροχρόνιων αγώνων όλων των στερημένων

στ) ζητάει τον υποβιβασμό μας ακόμα και στη ερασιτεχνική

ζ) προαναγγέλει για βαζελομπουγάτσες καταγγελία μας σε ΟΥΕΦΑ με αναμενόμενη δικαιωσή τους και συνακόλουθα χρήμα με ουρά, συμμετοχή τους απευθείας σε Ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ με αντίστοιχη δική μας οικονομική και ΗΘΙΚΗ καταβαράθρωση, και

η) ερμηνεύει τη ΣΙΓΗ του επίσημου Ολυμπιακού, ειδικά αυτές τις ώρες, ως ένδειξη ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ και κυρίως ΕΝΟΧΗΣ του, γιαυτό

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ

Ότι η χθεσινή και ειδικά η σημερινή ΥΣΤΕΡΙΑ του αντιΟλυμπιακού μετώπου ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ χρονικά με την κλήση του Μαρινάκη σε απολογία για συγκεκριμένες κατηγορίες, την ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ περίπου άφιξη εδώ του Τζάνι Ινφαντίνο της ΟΥΕΦΑ για το θέμα του αθλητικού νομοσχεδίου και την μετά - λογικής - βεβαιότητας ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ, με την συνοδό βεβαίως ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ( όπως κι αν μασκαρευτούν τούτα τα δυο ), του εμπνευστή και υπέρμαχού αυτού του τριτοκοσμικού...μορφώματος υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή,

ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ως οπαδός του ΘΡΥΛΟΥ, ως περήφανος ΓΑΥΡΟΣ για πάνω από 6 δεκαετίες, ως οπαδός του που έχει γαλουχηθεί από παιδί με μορφές σαν του Μουράτη, του Ρωσίδη, του Δαρίβα, του Μπέμπη, του Σιδέρη, του Γιούτσου, του Υφαντή και τόσων άλλων, ως παλιός - έστω άσημος - αθλητής του, αλλά ως τίμιος και ελεύθερος πολίτης, ως εραστής της ΗΘΙΚΗΣ και του ΔΙΚΑΙΟΥ, ως μέλος με τόσους άλλους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ συναγωνιστές μου ετούτης της μοναδικής γαυροφωλιάς, του RATM, μέσα απ΄το οποίο έχουμε προτάξει τα στήθεια μας και όλη την καρδιά και την ψυχή μας στη ΣΤΗΡΙΞΗ αυτής της ομάδας,

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΟΡΓΙΟ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Μ-Α-Σ, ΟΡΓΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΕΙ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗ ΒΔΕΛΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΥΣ...

Το RATM, ξέρω ότι - όπως πάντα - θα δώσει τη μάχη του κατά πως ξέρει: υπεύθυνα, μαχητικά, αδιάλειπτα, με το σθένος και την αποφασιστικότητα όσων το αγαπούν, το διαβάζουν, το στηρίζουν και συμμετέχουν σ΄αυτό. ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ!  ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ... ΚΑΙ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ. ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΕΙΣΤΙΚΟ, Υ-Π-Ε-Ρ-Η-Φ-Α-Ν-Ο ! ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΑΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ΑΣΤΕΙΑ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΦΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΜΕΡΙΕΣ!    Α-Ν-Τ-Ε   Λ-Ο-Ι-Π-Ο-Ν !!

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Βλέπεις τα μούτρα του Μελισσανίδη, του Σαββίδη, της νυφίτσας του Αλαφούζου. Το θεληματικό σαγόνι του Θωμαϊδη, τον "μετανοιωμένο" Μπέο, τον Κοντονή, τον πρασινοφρουρό δημοσιογράφο και τα σάιτ που σπέρνει δεξιά-αριστερά, τους "αντικειμενικούς" σχολιαστές που προσλαμβάνονται από τις ανταγωνιστικές ΠΑΕ. Βλέπεις την ξεχειλίζουσα αντικειμενικότητα στο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, στο ΜΕΓΚΑ και το ΣΤΑΡ του Βαρδινογιάννη, στη ΝΕΡΙΤ του Κοντονή. Τα βλέπεις όλα αυτά και σκέφτεσαι "ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ;". ΡΕ ΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΔΩ. Κάτι τέτοιες περιπτώσεις αισθάνεσαι περήφανος για την ομάδα και ξέρεις ότι σε χρειάζεται όσο ποτέ. Κάτι τέτοιες στιγμές εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ συσπειρωνόμαστε και αντιμετωπίζουμε το κάθε λαμόγιο που πάει να φτιαχτεί εις βάρος μας. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει από καιρό. Τώρα είναι η αποφασιστική μάχη.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Απόστευτα πράγματα ζούμε, απίστευτη έκρηξη χολής και μίσους. Με αστεία επιχειρήματα, αόριστες και σαθρές καταγγελίες. Κι' όμως ενας άνθρωπος απειλείται με κατηγορίες κακουργημάτων λόγω μιας μεθοδευμένης προσπάθειας με μαέστρο έναν ψυχοπαθή και φθονερό τύπο και δυο τρια ΜΜΕ που ολοι ξερουμε τον ρόλο τους αλλά εχουν πετύχει να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Κατηγορείται ενας άνθρωπος που και εχει επενδύσει εκατομμύρια και -προ της ενασχόλησης του με τον Ολυμπιακό- ουδεμία εμπλοκή είχε με τα ελληνικά πράγματα. Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου στο μεγαλείο του. Χωρις κανένα ουσιαστικό στοιχείο και καμμία, ούτε καν αποχρώσα ένδειξη, σύρεται εκείνος και ένας ολόκληρος λαός που ακολουθεί την ομάδα σε δικαστηρια, δίκες και "Δίκες"..
Μήπως τελικά κάνουν κάτι καλά; Μήπως, ακόμη και την ύστατη ώρα, πρέπει κάτι να γίνει μέσω τηλεοπτικών καναλιών και ραδιοφώνων εκ μέρους μας, συντονισμένα όμως και με οργάνωση;
Ειναι αυτό που λένε "μη σου τύχει" με το σύστημα της απονομής δικαιοσύνης στη χώρα μας, ειδικά σε περιπτώσεις που απασχολούν τη δημοσιότητα. Θλίβομαι για αυτήν την απίστευτη περίπτωση αδικίας που υφίσταται προσωπικά ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και τρέμω κυριολέκτικά για την καταδεικνυόμενη ανασφάλεια δικαίου.

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΕΡΥΘΡΟΦΥΛΑΚΑ...

ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

΄΄Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΗΛΩΜΑΤΑ. Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ΄΄, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΔΙΑΜΆΝΤΗΣ ( ΟΧΙ...Ο ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ).

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Εικόνα Red Dragon

Παιδες περα απο την τοποθετηση του νομικου συμβουλου του Ολυμπιακου ειναι σωστο το timing να παρει επισημα θεση η Παε και να ανοιξει τα χαρτια της?Εγω θεωρω οτι ειναι να πει ο προεδρος να το πει εκει που πρεπει(ανακριτη) και μετα να παρει επισημη θεση για την ολη ιστορια οπου μαθαινουμε καθε λιγο και λιγακι και κατι καινουριο...
Για παραδειγμα...

Διαβαστε το εξης...

Δεν έχει καμμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη ο Αλέξης Κούγιας που ούτε λίγο, ούτε πολύ θεωρεί τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού θύμα μιας «παρέας». Ποια είναι αυτή η παρέα που έχει βάλει στο σημάδι τον πρόεδρο του Ολυμπιακού;

Είναι ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης, τηλεπαρουσιαστής της εκπομπής «Δίκη της Δευτέρας». Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας. Ο επιχειρηματίας νυχτερινής διασκέδασης Στηβ Κακέτσης. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτοί οι κύριοι, κατά τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής, «συνεργάστηκαν» για να ενοχοποιήσουν τον Μαρινάκη. Επειδή στόχος τους είναι να τον διώξουν από το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την κατάθεση του στις 31 Μαρτίου ο Αλέξης Κούγιας ανάμεσα σε πολλά άλλα υποστηρίζει:

Στην ΕΠΟ και σε συμβούλους της να αναζητηθεί η εγκληματική οργάνωση, με την οποίαν δεν έχει καμμία σχέση ο Μαρινάκης. Στο πρωτάθλημα υπάρχει μια νοσηρή κατάσταση που ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό επί Γιώργου Βαρδινογιάννη και συνεχίστηκε στον Ολυμπιακό επι Σωκράτους Κόκκαλη. Αν οι διαιτητές ευνοούν τον Ολυμπιακό αυτό δεν προϋποθέτει παρασκηνιακή ενέργεια από πλευράς Μαρινάκη τον οποίον θέλουν να αποδομήσουν από το ποδόσφαιρο οι Αλαφούζος, Πατέρας και Μελισσανίδης.

Αξίζει να προστεθεί ότι ο Κούγιας ανέφερε στον ανακριτή και το εξής. Ότι τον κάλεσε στο γραφείο του ο Νίκος Πατέρας με σκοπό πως θα βρουν τρόπο να φάνε τον Μαρινάκη.

Αλλα και τα εξης...

http://www.sportday.gr/KEIMENO/75808/%CE%9C%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%...

http://www.filathlos.gr/component/k2/item/82425-kouik

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΚΚΙΝΕ ΔΡΑΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...

Εικόνα Red Dragon

Γιαννίκος: "Κανένας κίνδυνος για τον Ολυμπιακό"

Καμία απειλή δεν αιωρείται σε βάρος του Ολυμπιακού, σχετικά με τη συμμετοχή του στο Champions League της νέας σεζόν, όπως ξεκαθάρισε ο Θεόδωρος Γιαννίκος. Στο περιθώριο του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας σχετικά με τις φήμες και τα σενάρια για ευρωπαϊκό αποκλεισμό των Πειραιωτών. Τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού οφείλουν να γνωρίζουν την αλήθεια και να εμπιστεύονται όσα λένε οι άνθρωποι της ομάδας, καθώς είναι γνωστός ο πόλεμος που δέχεται ο σύλλογος και ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε αυτές τις μεθοδεύσεις και θεωρίες, που δεν έχουν καμία νομική υπόσταση, στάθηκε και ο Θεόδωρος Γιαννίκος, όπως και στη δημιουργία εντυπώσεων που συστηματικά γίνεται εναντίον του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αντιπροέδρου και νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Θεόδωρου Γιαννίκου:

"Γίνεται μία προσπάθεια, η οποία είναι συστηματική, να δημιουργηθούν εντυπώσεις, βάσει, υποτίθεται, πεποιθήσεων και να τοποθετηθούν λόγια σε ανθρώπους και θέσεις, οι οποίες είτε δεν υφίσταται, είτε έχουν γίνει υπό άλλο καθεστώς και να δημιουργηθεί γενικά η εντύπωση ότι βρισκόμαστε μέσα σε καταιγισμιαίες εξελίξεις, οι οποίες βαρύνουν τον Ολυμπιακό ή κατευθύνονται εναντίον του Ολυμπιακού.

Το σημερινό "έργο" που φαίνεται να εξελίσσεται, είναι αυτή η ιστορία περί δήθεν απειλής που επικρέμαται για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από την υποτιθέμενη και φερόμενη ιστορία περί “εγκληματικών οργανώσεων”, η οποία ξεκίνησε χθες το βράδυ, σήμερα φάνηκε, με το δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών” ότι δήθεν υπάρχει κάποιου είδους απειλή που αιωρείται. Αυτή μετενσαρκώθηκε με κάποια άλλα δημοσιεύματα σε κάποια site, αστραπιαία, το μεσημέρι βγήκε κάποια υποτίθεται διαρροή, ή ανακοίνωση, ότι μία λίστα με κατηγορούμενους δόθηκε στον κ. Ινφαντίνο και ότι δήθεν ο κ. Ινφαντίνο απεφάνθη περί κάποιων μέτρων που πρέπει να λάβει ή θα λάβει ή θα έπρεπε να λάβει η Ομοσπονδία ή η UEFA ή κάποιος άλλος.

Στη συνέχεια δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο ΠΑΟΚ μελετάει να κάνει καταγγελίες κλπ. Είναι σαφέστατο ότι αυτά γίνονται με μεθόδευση, για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός. Τίποτα δεν υπάρχει μακρύτερα από την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι πως δεν έγινε οποιαδήποτε τοποθέτηση από τον κ. Ινφαντίνο, γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ή θέμα για τον Ολυμπιακό.

Βλέπουμε λοιπόν, από αυτό και μόνο το γεγονός, ότι υπάρχει μία μεθόδευση, η οποία πρέπει να μας προβληματίσει. Είναι μόνιμη και πάγια η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, χωρίς στοιχεία και χωρίς καμία πιθανότητα ευόδωσης όλων αυτών των ευχών που έχουν. Στο ίδιο πλαίσιο, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι όλοι μας. Στην ιστορία με τις οποιεσδήποτε ποινικές διώξεις, σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτές δεν στηρίζονται σε πραγματικά περιστατικά. Στηρίζονται σε θεωρίες και σε ερμηνεία θεωριών. Πολύ δύσκολα με ερμηνείες, θεωρίες και πεποιθήσεις και ευχές, μπορείς να ανατρέψεις τη θέση μιας ομάδας όπως είναι ο Ολυμπιακός, η οποία είναι εδραιωμένη και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Και είναι εδραιωμένη επάνω σε πραγματικά στοιχεία.

Συζητάμε για σκάνδαλα, για διαφθορά, για αναξιοπιστία, όλα αυτά έχουν μία βασική συνισταμένη: Στηρίζονται σε οικονομικούς και μόνο λόγους και τακτικές. Στην Ελλάδα σήμερα δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα, η οποία να έχει πιο διαφανή, πιο ξεκάθαρα και πιο ακέραια οικονομικά από τον Ολυμπιακό. Ουδεμία άλλη. Και σε αυτό είμαι απόλυτος. Έχουμε εξεταστεί, εξεταζόμαστε μόνιμα από την UEFA και είμαστε οι μόνοι οι οποίοι μπορούμε να πούμε, όχι με το χέρι στην καρδιά, αλλά ανοίγοντας τα στοιχεία μας -που τα έχουμε ανοίξει και τα έχουν δει και ξαναδεί- σε όλους όσοι ενδιαφέρονται, για τα οικονομικά μας δεδομένα. Δεν συμβαίνει αυτό με την πλειονότητα των άλλων ομάδων. Με αυτούς που θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστές μας υπάρχει διαφορά ουρανομήκης. Και στον τρόπο διαχείρισης και στον τρόπο σύνθεσης και στον τρόπο διαφάνειας. Τέλος να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση ή κοινό στοιχείο με τις υποθέσεις της Φενερμπαχτσέ και του Ολυμπιακού".

Εικόνα red7neck

Ειλικρινά είναι να σπάσεις την οθόνη σου με αυτά που διαβάζεις στο sdna (ή αλλιώς greendna του πρασινοφρουρού Παπαθεοδώρου) και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ακόμη και τώρα δεν έχει κλείσει αυτό το site με τόση λάσπη που εκτοξεύει κατά του προέδρου από την ώρα που βγήκε!

Απαιτούμε να φιμώσουν τα στόματα των φιδιών αυτών που μόνο χολή στάζουν! Της ομάδος που σηκώνει την ελληνική σημαία στην Ευρώπη, που έχει τη καλύτερη οργάνωση, τον περισσότερο κόσμο, κόβει τα περισσότερα εισιτήρια, έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα και κύπελλα και ειναι το καμάρι του ελληνικού αθλητισμού.

Απλά περιμένω να δω το Πότε θα ξυπνήσει ο Βαγγέλης!

Εικόνα apostolos gaganis

Eγώ θέλω να μας πουν από τον Ολυμπιακό, ποιοί είναι αυτοί που ΣΕΡΝΕΙ η Διοίκηση ως συκοφάντες στα δικαστήρια, όπως μας λέει η σημερινή ανακοίνωσή της. ΟΝΟΜΑΤΑ...

Εικόνα Northern Outpost

Εύγε συνάδελφε και σύγγαυρε Απόστολε, εκφράζεις με σαφή και δυνατό τρόπο (μού θύμισε ολίγον από Ζολά και J' accuse!) αυτά που θέλει να ακούσει ο κάθε γαύρος που σιχαίνεται να λερώνεται με λάσπη η μοναδική ιδιότητα του να είσαι οπαδός του Ολυμπιακού.
Επαυξάνω και θα χρησιμοποιήσω και έναν όρο του επαγγέλματος. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνες κακοήθειες οι οποίες ακόμα βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και οι οποίες απαιτούν ριζική αντιμετώπιση. Αν τις αφήσουμε να επεκταθούν, ακόμα και η πλήρης θεραπεία τους, όταν θα έρθει, θα αφήσει ανεξίτηλα σημεία πάνω στο Ολυμπιακό Σώμα, που δύσκολα θα αποχωρήσουν και θα είναι αντικείμενο για κάθε πικραμένο εμπαθή επί πολλά χρόνια ακόμα.
Γι' αυτό λοιπόν ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ! Καμία έκπτωση στην αντεπίθεση του Ολυμπιακού και προπαντώς να μην αφεθούν ούτε σε χλωρό κλαρί όλοι αυτοί που ονειρεύονται αποκλεισμούς, φυλακές, αφαιρέσεις τίτλων και δημόσιες καθαιρέσεις!
Διότι απλά βαρεθήκαμε να κάνουμε φιέστες μέσα στη λάσπη και η χαρά μας να αμαυρώνεται από την οσμή του αντιολυμπιακού βόθρου! Εδώ και τώρα απαντήσεις, Μάγκικα, Αντρίκεια, Πειραιώτικα!

Εικόνα apostolos gaganis

Σκύβω κεφάλι, προτείνω χέρι για θερμή συναδελφική χειραψία και δηλώνω πλήρη ταύτιση απόψεων. EIMAΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ! Πρέπει να παίζονται πολλά παιχνίδια πάντως. Τα φαντάζεσαι, αδελφέ... Όπως κι εγώ. ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ. Μου΄ρχεται στη μύτη η μυρωδιά πολέμου μέχρις εσχάτων...

ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!

Εικόνα Northern Outpost

Δεν ξέρω αγαπητέ Απόστολε αν παίζονται παιχνίδια..και να σου πω την αλήθεια μακάρι αυτή η σιωπή και η αυτοσυγκράτηση από πλευράς της ομάδας μας να είναι μία καλοσχεδιασμένη τακτική που κοιμίζει τον αντίπαλο, αφήνοντας τον να ξεσαλώσει και καθιστώντας τον πιο ευάλωτο στην ολική αντεπίθεση (βλέπε Σουν Τζου). Αν όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, η όλη εικόνα μου θυμίζει έντονα την παροιμία με τις ορειβατικές ικανότητες του...χωριάτη, ο οποίος ανεβαίνει σιγά σιγά στο κρεβάτι και καταλαμβάνει όσο χώρο κάνεις το λάθος να του παραχωρήσειςς...Ας ελπίσουμε οι ελιγμοί αυτοί να καταλήξουν στο ευκταίο...την οριστική καταστροφή των αντιολυμπιακών όρνεων μια και καλή!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω τί απ΄τα δύο είναι. Ή μάλλον υποψιάζομαι, αλλά θέλω για την ώρα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.

Εικόνα RED HELL

Ενα γρηγορο σχολιο για να μη με περιλαβει ο nissios.Φημολογειται οτι ο προεδρος θα τιμωρηθει σοβαρα και οτι η ομαδα θα αποκλειστει.Και ερχεται η ΠΑΕ να μας πει τι με αυτη την ηλιθια ανακοινωση???Προεδρε δεν ξερω τι συμβαινει στο παρασκηνιο και που θα καταληξει ολο αυτο αλλα μας εχεις υποσχεθει μια συνεντευξη.Για καποιο περιεργο λογο δεν την κανεις.
ΥΓ.Κανονιστε να φτιαξετε ομαδα του χρονου στο ποδοσφαιρο γιατι αρκετα με τον περιοδευοντα θιασο.Ειδικα ο Μαζουακου πρεπει να πωληθει πρωτος.Τετοια προκλητικη αδιαφορα σπανια βλεπει κανεις.

Εικόνα apostolos gaganis

Νο comment.

Εικόνα Count Cagliostro

Χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί κάποιου είδους κριτήριο είναι η πρώτη φορά που ανησυχεί και η δική μου ταπεινότητα. Ελπίζω απλά αυτά να είχε κατά νου ο πρόεδρος όταν είχε υποσχεθεί παλαιότερα αναλυτική συνέντευξη επί παντός επιστητού, την οποία φυσικά και περιμένουμε ακόμα.

Υ.Γ. Η πορεία του γαμω-Δνείπερου αποτελεί ένα πραγματικό αγκάθι και ομολογώ πως δεν το περίμενα (oύτε βέβαια τέτοιο φάρδος στις κληρώσεις) αν και η Ουκρανία (για γεωπολιτικούς λόγους που η πρόσφατη κρίση με τη Ρωσσία κετέστησε εμφανείς ή επειδή απλά έχει ωραία και πρόθυμα κορίτσΑ?) δεν είχε ποτέ πρόβλημα με διατησίες όπως παραδέχτηκε στον αέρα ο κάπως . Και αν ο πουσταράς κόρακας είχε μετρήσει το γκολ του Μήτρογλου στο Κίεβο, πολύ πιθανόν τώρα να είμασταν εμείς στην θέση της. Αν μου επιτρέπεται και λίγη συνωμοσιολογία κάποτε είχε γραφεί (αν και πιο πιθανόν να κάνω λάθος) κάποτε πως η γκολάρα του Ζαιρί τότε επί της Μακάμπι είχε ακυρωθεί επειδή ο επίσης πουσταράς Ιταλός διαιτητής δεν ήθελε να συνδεθεί με έναν πρόεδρο που τελούσε τότε υπό τις κατηγορίες του Κούγια. Ένα άλλο σενάριο έλεγε κάτι για δήθεν απόπειρα δωροδοκίας του από Μαρινάκη μέσω Μπέου, στην οποία εμπλεκόταν και ο Δαλούκας νομίζω και η οποία δεν επέτυχε, με αποτέλεσμα να θυμίσει κάπως ένα άλλο παρόμοιο σενάριο για την διαιτησία Παλοτάϊ. Τέλος πάντων, παραληρώ αλλά νομίζω πως κάποιες άθλιες διαιτησίες και στο Τσ.Λ. και στο Ουέφα πιθανόν να οφείλονται και σε αυτήν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Οπότε μάλλον δεν αρκεί η διαφήμιση στην Ουνέσκο και τα κόκταιηλ πάρτυ της Ουέφα στα οποία παρευρίσκεται με πουά φουλάρια ο Καρεμπέ.

Εικόνα Red Dragon

Τελεις λαθος timing για την συνεντευξη αυτη.Οπως εγραψα και πιο πανω ενω ακομα δεν εχει απολογηθει ο προεδρος της ομαδας δεν μπορουμε να περιμενουμε επισημη τοποθετηση για καποια πραγματα.Παρολαυτα υπηρξε επισημη τοποθετηση του νομικου συμβουλου του Ολυμπιακου πριν λιγο που λεει πολλα.Κατα την γνωμη μου οτι εχει να πει ο προεδρος πρεπει να το πει στον ανακριτη,δεν χρειαζεται να ανοιξουμε τα χαρτια μας και ειμαι σιγουρος οτι εχουν γνωση οι φυλακες.
Ο Μαρινακης σταματησε να ειναι παρορμητικος.Παλιοτερα θα απαντουσε και θα ειχαμε ανακοινωσεις επι ανακοινωσεων.
Οπως δηλωσε μετα το ματς στην Τουμπα εχει απολυτη εμπιστοσυνη στην δικαιοσυνη και λιγο καιρο αργοτερα υπηρξε η απαλλαγη του για την υποθεση του 2011.Μετα το περας βεβαια και αυτης της ιστοριας ειμαι σιγουρος με τις πρωτες αγωγες οτι θα ισχυσει το ρητο ¨καθε κατεργαρης στον παγκο του¨.

Εικόνα apostolos gaganis

Ιοβόλος όφις απόψε, Κόμη. Εεε... Άμα σου πολυσπάνε τ΄ΑΡΔια...

Εικόνα Count Cagliostro

EDIT: όπως παραδέχτηκε στον αέρα ο κάπως ανανήψας γαύρος Καρπετόπουλος.

Εικόνα babaginda7

Καλησπέρα και απο εμένα μάγκες. Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας, για το υλικό που έχετε ανεβάσει για την ομάδα μας και για την υποστήριξη σαυτή.
Συμφωνώ και γω με το να βγει να μιλήσει ο ίδιος ο Μαρινάκης για την κατάσταστη που ζούμε. Ειδικά στον κόσμο της ομάδας μας είναι υποχρεωμένος να μιλήσει, να πει μια κουβέντα, να μας δείξει ότι ειναι εδώ. Δεν ξέρω αν θα το κάνει στην πορεία αλλά νομίζω ότι θα ευχαριστήσει όλους όσους τον στηρίζουμε και πιστεύουμε ότι του την έχουνε στήσει συγκεκριμένα πρόσωπα του ποδοσφαιρικού χώρου. Ένα ενδιαφέρον άρθρο είναι αυτό http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2015/04/29/o-marinakis-athoa-peri... καθώς μιλάμε ότι το 90% του κατηγορητηρίου βασίστηκε σε δικές του καταθέσεις. Δίνει ξεκάθαρα αυτούς που κρύβονται πίσω απτις κουρτίνες και κινούν τα νήματα.
Ο πόλεμος έχει αρχίσει χρόνια τώρα, ώρα να μπούμε στο παιχνίδι.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Πρώτα - πρώτα, συγχαίρω για το νικ. Άπαιχτο. Στο θέμα μας τώρα. Είναι φανερό ότι η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, δεν μας καλύπτει. Μικρή, γενικόλογη, ασαφής, πλαδαρή, σχεδόν απογοητευτική... Καμιά αντιστοίχιση με τη σοβαρότητα της κατάστασης. Καμιά. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Όχι χάδια στις μπαμπεσιές. Δεν ξέρω ποιός ευθύνεται γιαυτό εκεί κάτω, πάντως εμείς διψάμε κι αυτοί μας δίνουν νερό με το...σταγονόμετρο. Σκοπιμότητα; Ανικανότητα; Τίποτ΄άλλο; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. Δεν φτάνει που δεν βλέπουμε μπάλα ( ήδη στο ημίχρονο 0 - 1 με τον Απόλλωνα, ανεξάρτητα τί θα γράψει στο τέλος ), έχουμε κι αυτό το δηλητήριο... Τί να σου πω; ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ. Μέχρις ότου όμως η ελπίδα γίνει ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, υπάρχει δρόμος ακόμα. Εν τω μεταξύ, ΑΓΩΝΑΣ. Και ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.

Εικόνα KYTHNOS 7

http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2015/04/29/o-marinakis-athoa-peri...

Διαβάστε και πείτε μου γιατί αυτός ο πουστοανακριτης καλεί με υποκειμενικά κριτήρια???
Συμφωνώ με τους περισσότερους ότι η ανακοίνωση είναι πολύ light...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα παρακολουθούμε την υπόθεση... ΩΡΑ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟ ΤΩΡΑ...

Εικόνα KYTHNOS 7

Αποστόλη γι αυτή τη ζημιά σου είχα γράψει... Επικοινωνιακα μας βαράνε από παντού, γι αυτό η παε έχει αργήσει να βγει μπροστά και να παίρνει κεφάλια...
Θα ξανά θυμίσω την κατάληξη της sportime μετά τον ανοιχτό πόλεμο που της έκανε ο Κόκκαλης

Εικόνα npanop

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον σύγγραυρο Απόστολο. Έκανα σχόλιο και στην προηγούμενη ανάρτηση του RATM για το θέμα. Δεν ξέρω, φίλοι μου, αλλά εγώ είμαι ανήσυχος. Η απάντηση της διοίκησης είναι λίγο χαλαρή, λαμβάνοντας υπόψη τη βιαιότητα της σημερινής επίθεσης. Κυρίως απαιτώ να μάθω ΠΟΙΟΙ είναι οι συκοφάντες και τι έχουμε κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ σαν Ολυμπιακός εναντίον τους. Εγώ, επειδή προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό (παρα)πληροφόρησης, χρησιμοποιώντας λίγο το μυαλό μου, καταλαβαίνω τα εξής: Αυτή τη στιγμή ο Μαρινάκης είναι υποψήφιος κατηγορούμενος. Θα απολογηθεί στον Ανδρεάδη, ο οποίος είναι ο ανακριτής. Όταν τελειώσει ο ανακριτής, θα δώσει τα συμπεράσματά του στο εισαγγελέα, ο οποίος θα μελετήσει την υπόθεση και θα κάνει τις δικές του προτάσεις σχετικά με το ποιοι θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί. Ο εισαγγελέας θα δώσει το πόρισμά του σε ένα Συμβούλιο, το οποίο θα αποφασίσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ποιοί θα κατηγορηθούν, οι οποίοι θα πάνε τα δίκη. (Παρεπιπτόντως ακριβώς σε αυτή τη φάση είμαστε στην υπόθεση των στημένων του 2011. Ο εισαγγελέας Πούλιος έχει δώσει τις δικές του προτάσεις στο συμβούλιο και ο Πρόεδρός μας αθωώνεται). Έμαθα πριν από λίγο ότι ο Κοντονής έδωσε τα 26 ονόματα των υποψήφιων κατηγορούμενων στον Ινφαντίνο, ο οποίος απάντησε ότι θα αποκλειστούν πρόσωπα και όχι ομάδες. Παρόλα αυτά νομίζω ότι, αν ο Μαρινάκης παραπεμφθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ σε δίκη, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ. Βλέπεις η ΟΥΕΦΑ δεν δέχεται το τεκμήριο αθωότητας. Στο παιχνίδι μπαίνει και η εδώ αθλητική δικαιοσύνη. Γιαυτό και ο Κοντονής θέλει τακτικούς δικαστές και όχι συνταξιούχους. Αν η ελληνική αθλητική δικαιοσύνη μας διώξει (όπως έκανε με τον Ολ. Βόλου το 2011) τότε χαιρετίσματα στις περδικούλες. Είναι σαφές ότι το παιχνίδι είναι στημένο από συγκεκριμένα κέντρα, τα οποία βρήκαν πάτημα και στην νέα κυβέρνηση. Ακούω καθησυχαστικά σχόλια από πολλά παιδιά στους RATM αλλά η αλήθεια συνήθως δεν είναι ούτε άσπρη ούτε μαύρη. Μακάρι να έχουν δίκιο οι αισιόδοξοι. Τυχόν τιμωρία του Θρύλου θα μας σημαδέψει για χρόνια (να μην πω για γενιές). ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΟΛΩΝ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΜΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.

Εικόνα apostolos gaganis

ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ. Πολύ προσεγμένο. Πολύ ώριμο. Ταυτιζόμαστε σε πολλά. Σημειώνω και παρουσίες και απουσίες. Μιλάω ΓΕΝΙΚΑ.

Εικόνα Κωστας 7

Ολοι οι Ολυμπιακοί έτσι νιώθουμε κ Αποστολε και θα προσθέσω ,όσο αναφορά την αφεντιά μου,ότι έχω αρχίσει να αισθάνομαι ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ απο πολλούς που δεν το περίμενα.Προδομένος από τους δήθεν Ολυμπιακαρες που σουλατσαρουν στα σαιτ και δηλώνουν ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ,προδομένος από τον πρόεδρο που τα Χριστούγεννα και έχοντας ξεκινήσει από τότε η λάσπη δεν θωράκισε την ομάδα έτσι ώστε τώρα να ήμασταν εμείς στην θέση της Ντνιπρο και να τους πετάγαμε αγωνιστικά την λάσπη στα μούτρα τους,προδομένος γιατί περιμένω τόσο καιρό την συνεντευξη τύπου του Βαγγελαρου που θα μίλαγε με χαρτιά και με στοιχεία όπως οφείλει να κάνει αυτός που κουμαντάρει το υπερωκεάνιο μου ονομάζετε ΟΣΦΠ.
Σε όλα τα σαιτ τόσους μήνες γράφονται τα χειρότερα και αφήνουν σχόλια είτε των αντιΟλυμπιακων είτε κάποιων δήθεν ντροπιασμενων γαύρων,και λέω δήθεν γιατί αυτοί ούτε ειναι ούτε ήταν ούτε θα γίνουν ποτέ γαύροι.Κρυφοπουστρακια ηταν που γεννήθηκαν σε γαυρογειτονιες και για να γλυτώσουν τις φαπες δηλωναν γαυροι.
Εγω λοιπόν που μεγάλωσα στα πέτρινα χρόνια μέσα στην 7 και που όποτε ακούω το σύνθημα ''Στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα'' βουρκώνω δεν ανέχομαι άλλο αυτή την παθητικότητα από τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ και επειδή δεν το εχει και σε πολυ να σηκωθει ο ιδιος και να αρχίσει να θεριζει Η' ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΙΤΕΛΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η' ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ

ΥΓ.Για την εγκληματική επιθεση στον Ζωγραφο που υπαρχουν ευθείες καταγγελιες απο τους αμεσα συμβεβλημενους ο πουστροκορεας ακομα να ασκήσει δίωξη?
υγ1.Για τον πρεζακια που με καθε επισημότητα και σε επίσημα εγγραφα γραφτηκαν αποιλες κατα της ζωης των διαιτητων και των οικογενειων τους ακομα ο πουστροκορεας και ο πουστανδριανος να ασκήσουν δίωξη?

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ, ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΟΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΗΣΩΓΛΕΤΖΕ?

Εικόνα apostolos gaganis

Κουλάρησε λεβέντη μου... Ξέρω, ξέρω. Έχεις μαζέψει ΠΟΛΛΑ. Έχεις φορτώσει ΑΣΧΗΜΑ. Το καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ. Ψύχραιμα... Παρακολουθούμε, τεστάρουμε, τσεκάρουμε και αντιδρούμε ανάλογα. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΓΑΥΡΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΤΑΔΕΣ. Το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη και ειλικρινά αγνοώ πού θα κάτσει ΤΕΛΙΚΑ η μπίλια...

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΧΟΙ - ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝΕ. ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ.

ΠΑΝΩ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΟΜΩΣ: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πολύ αυστηρός ήσουν, Απόστολε, και τους τρόμαξες εκεί στην ΠΑΕ. Αμέσως την έβγαλαν την ανακοίνωση!

...Μια μάντρα αρχίδια θα μας κλάσουν. Ρε πούστη μου, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μία ζωή ο Ολυμπιακός κινδυνεύει. Μία ζωή στα δικαστήρια μας έχουν και μία ζωή μας απειλούν ότι θα αποκαλύψουν παράγκες και βίλες. Και μία ζωή μας γλείφουν τ' αρχίδια εν τέλει. Αυτοί δε βαριούνται γιατί ούτως ή άλλως δεν έχουν και με τι ν' ασχοληθούν. Τι να συζητήσουν μεταξύ τους, δηλαδή; Για το αν θα ανανεώσει ο παιχταράς ο Σίλντεφελντ ή άμα επανέλθει ο Νίνης; Εμείς, όμως, γιατί σκάμε και πέφτουμε από τα σύννεφα; Θα απαντήσουμε με ψυχραιμία και με αλήθεια. Η υστερία δεν ωφελεί πουθενά. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Βλέπω το φωτόσπαθό σου να φεγγοβολάει Θωμά... Έχει ψωμί η υπόθεση... ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Εικόνα kostas alsoupoli

Πριν απο λιγο πηρε επισημη θεση η παε μεσα απο μια ηπια θα την χαρακτηριζα ανακοινωση...
Εμενα παλι,γιατι μου λεει κατι οτι οταν αργοτερα ξεκαθαρισουν με το καλο τα πραγματα και η υποθεση θα σταξει πολλων ο κωλος αιμα???

Εικόνα apostolos gaganis

Μέχρι τότε μην αφήσει όμως η Διοίκηση κανέναν, τουλάχιστον απ τους πιο ΄΄μικρούς΄΄... Τα μεγάλα ψάρια, Ο.Κ., για μετά... ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ Ο-Λ-Α! ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ...

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός φίλε Απόστολε!

Μολις ομως σε άκουσαν απο την ΠΑΕ και έβγαλαν μια πολυ σαφή ανακοίνωση.

Εικόνα apostolos gaganis

Από σένα το πρωτόμαθα, τη διάβασα κι έχω να πω τα εξής:

1. Το ότι απάντησαν κάτι είναι.

2. Την βρήκα...too light.

3. Θέλω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα ονόματα των συκοφαντών που ΣΕΡΝΟΥΝ ( ενεστώς ) όπως ανέφεραν, στα δικαστήρια. Συγκεκριμένα πράματα. Πρόσωπα και κατηγορίες. Ο ταδε μηνύθηκε γιαυτό, ο δείνα για΄κείνο κ.λ.π. Όχι γενικότητες και ασάφειες. Να βγουν και να τα πουν. Τί τα κρύβουν; ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΣΠΩΣΕΙ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΔΗΛ. ΠΩΩΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ; ΑΒΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ; Κι εκείνοι οι αθλητικοί μας συντάκτες, απ΄την άλλη μεριά, πού είναι; Ξέρουνε τί σημαίνει ρεπορτάζ ή όχι; Πολύ...ροζ τους βλέπω ρε παιδάκι μου... Πολύ πειθήνειους, πολύ βραδυφλεγείς. Ευτυχώς που υπάρχει κι ο Μανώλαρος που ετοιμάζει, λέει, άρθρο για τις ψευτιές του Κοντονή στον Ινφαντίνο...

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ!

Εικόνα mikele7

http://www.gavros.gr/article/95229/pseyths-kontonhs-mas-ekane-rezili/

μεγα αποστολε παρε το αρθρο του μανωλαρου,μηλαμε για ξεβρακωμα.

Εικόνα Brainstorm

επιτελους ενας να τα γραψει.
εμενα δε με νοιαζει τοσο αν θα βγει η παε τωρα η σε λιγο να παρει θεση αλλα οταν αθωωθουν και εκπεσουν ολα, με νοιαζει 1000% να τους διαλυσει στις μηνυσεις.
200 μηνυσεις προβλεπει ο νομος? να κανει 200.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα τα λέμε ΟΛΑ εδώ. Την ΟΡΙΣΤΙΚΗ έκβαση αυτής της ιστορίας, ΔΕΝ την ξέρουμε. Άλλο ποιά ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι θα΄ναι. Και δεύτερον, μπορεί Ν΄ΑΡΓΗΣΕΙ. Ως τότε λοιπόν, δεν γίνεται να αμυνόμαστε συνέχεια. Ήδη το κάνουμε από καιρό. Ακόμα και επιτιθέμενοι σε δαύτους, στην ουσία αμυνόμαστε. Αυτή είναι η αλήθεια. Χρειαζόμαστε επομένως ΓΕΦΥΡΕΣ κάλυψης αυτής της απόστασης. Πολλές και ΔΥΝΑΤΕΣ. Σοβαρές και ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ. ΕΓΚΑΙΡΑ χτισμένες και σε λειτουργία... Χρειαζομαστε ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και Ε-Τ-Ο-Ι-Μ-Ο-Τ-Η-Τ-Α. Συγχρόνως ΘΑ ΤΕΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Μην ξεχνάμε, στην τελική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε ΕΜΕΙΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Π-Ο-Τ-Ε ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Εικόνα REDNYC

ΑΠΟΣΤΟΛΕ, Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ....ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ... ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ? ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.....

Εικόνα apostolos gaganis

Η σιωπή δεν είναι ΠΑΝΤΑ χρυσός. Όταν προκαλείσαι ΑΣΥΣΤΟΛΑ και ΨΕΥΔΩΣ ( όπως διατείνεται ο επίσημος Ολυμπιακός ), γιατί να σωπαίνεις τη στιγμή που σου ρίχνουνε απ΄όλες τις μεριές στη μούρη, ΤΟΝΟΥΣ το σκατό; ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΕΙΣ ή τουλάχιστον καθησυχάζεις τον λαό σου, που αμύνεται συνεχώς για την πάρτη σου προτάσσοντας τα στήθεια του πολύ καιρό τώρα... ΓΑΥΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΝΕΟΫΡΚΕΖΕ ΑΔΕΛΦΕ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Α-Δ-Ι-Α-Π-Ρ-Α-Γ-Μ-Α-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο! Μπροστά σ΄αυτό, να χέσω όλα τα εκατομμύρια του κόσμου! Δεν μπορεί να βουϊζει αντιΟλυμπιακά όλη η χώρα κι ΕΣΥ επίσημε Ολυμπιακέ να κάνεις τουμπεκί... Για την ώρα τουλάχιστον... Κι όχι μόνο εσύ, αλλά βλέπω και πολλά δικά μας ΜΜΕ να σφυρίζουν ανέμελα και να μιλούν περί ανέμων και υδάτων... Τί γίνεται εδώ ρε; Τί παίζει τέλος πάντων; Μπορεί βέβαια οι νομικοί σύμβουλοι του Μαρινάκη να τον έχουν συμβουλεύσει να τηρήσει τέτοια στάση, μέχρι κάποιου σημείου, κι από κει και πέρα να ΄΄βγει προς τα έξω΄΄ όταν κριθεί σκόπιμο και ν΄αρχίσει να πηδάει τον ένα μετά τον άλλο! Μπορεί... Αλλά εν τω μεταξύ ρε άνθρωπε κάνε κάτι. Μην αφήνεις όλους τους γαύρους που σε στήριξαν ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, έτσι, ξεκρέμαστους, έκθετους, ανήσυχους, προσβεβλημένους, χωρίς την πανοπλία μιας πειστικής, αποστομωτικής ( αν υπάρχει) απάντησης - αντίδρασης σ΄αυτά τα καθήκια...

Συνδυάζω πράματα. Νομοσχέδια τριτοκοσμικά, αφίξεις ΟΥΕΦΙΚΩΝ, κωλοτούμπες κυβερνητικών αλλά και λίστες κατηγορούμενων που δίνονται εις τας Ευρώπας, δημοσιεύματα μαύρου αντιΟλυμπιακισμού, αφιερώσεις του πρωταθλήματος σε εθνικούς ογκόλιθους, συγχαρητήριες υμνολογίες Μπλάτερ σε Θρύλο δηλ. Μαρινάκη... Βλέπω...ΚΙΝΗΣΕΙΣ. Και καθώς ΄΄ζωγραφίζω΄΄ μ΄αυτά όλα, μου βγαίνουνε πρόσωπα και καταστάσεις...

ΓΙΑ... ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ, ΝΕΟΫΡΚΕΖΕ ΑΔΕΛΦΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ, ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΕΤΟΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ΄ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΠΡΟΣ Ο-Λ-Ο-Υ-Σ: ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!

Εικόνα Spiros Legend

Σε ικανοποίησε η επίσημη θέση της Παέ,Απόστολε;Κάπως αόριστη και...ξενέρωτη δεν ήταν;Ποιοί είναι οι συκοφάντες που οδηγούνται,καθημερινά κιόλας,στα δικαστήρια,δεν έχουν ονόματα;Να ξέρουμε κι εμείς ποιοι είναι...και επίσημα ψεύτες!Το άλλο,το ετοιμαζόμαστε για τους ομίλους,καλό μου ακούγεται,καθησυχαστικό...Τι να πούμε κι εμείς,υπομονή,ας ελπίσουμε ότι ξέρουν και οι νομικοί της Παέ και ο Πρόεδρος τι τακτική θα ακολουθήσουν...Θέλει γερά στομάχια και άντερα αυτές τις εποχές για να βάζεις τα στήθια σου μπροστά για τον Θρύλο,εμείς τα έχουμε πάντως,πιεζόμαστε μεν,δεν λυγίζουμε δε!Αλλά δεν ξέρω για τους πιο νέους,τους απαίδευτους στα πολύ δύσκολα,που δέχονται πραγματικό bulling από τους αντιολυμπιακούς!Γιατί πλέον για τέτοιο πράγμα μιλάμε,ψυχολογικό και επικοινωνιακό bulling,από αυτούς που έχει βιάσει άγρια μέσα στα γήπεδα για 90χρόνια ο πριαπισμένος δαφνοστεφανωμένος έφηβος επιβήτορας τους!Υ.Γ. Ο Μπλάτερ είναι ενήμερος από Ινφαντίνο,δεν γίνεται να αποκαλεί αγαπητό ΦΙΛΟ τον Μαρινάκη και να τον ΔΟΞΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ...ΠΑΝΑΘΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ,προτείνω να δώσουμε βάση σε αυτό,μπας και ηρεμήσουμε λίγο,όσο γίνεται δηλαδή,με τους ξεφτιλισμένους που έχουμε μπλέξει...

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να σου πω; Στο πρώτο μισό και παραπάνω του σχολίου σου, μιλαμε μ΄ενα στόμα... Για τις τελευταίες 3 γραμμές που γράφεις, είναι μια υπόθεση - ευχή... Θα δούμε Σπύρο...

Εικόνα Κωστας 7

Ετσι ακριβως.Και στο κατω κατω δεν με νοιαζει τι τον εχουν συμβουλέψει τον Βαγγελα,εδω πλεον θίγετε ο Ολυμπιακος μας ρε και μαζι με αυτον ολοι εμεις που δρουμε υπο την σκέπη του απο τοτε που μαθαμε να μιλαμε,ας κινήσει λοιπον γη και ουρανο και ας σαλπίσει ο ιδιος την εναρξη της αντεπιθεσης και εμεις θα ειμαστε ολοι μαζι του αλλιως θα αρχίσω να πιστευω οτι βαζει τον εαυτο του πανω απο τον Δαφνοστεφανομενο και αυτο δεν νομιζω να το διανωειτε ΚΑΝΕΝΑΣ.

Εικόνα REDNYC

ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο Ινφαντίνο ήταν ξεκάθαρος: "Βάσει του κώδικα ηθικής, τους αποκλείουμε!".

Υποστήριξε ακόμη: "Η UEFA βάσει καταστατικού, δεν περιμένει τη δίκη, αλλά αποκλείει από το ποδόσφαιρο τους κατηγορούμενους, χωρίς όμως να υπάρχει επιπλοκή για τις ομάδες!"

Εικόνα KYTHNOS 7

Όπως πάντα μέσα στο μυαλό μας ο Αποστόλης....
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!