ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ...



Ενημερώθηκα κι εγώ, όπως όλοι μας, για τη χθεσινή εκδήλωση στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο κ.λ.π. με την ευκαιρία της παρουσίασης της νέας φανέλας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Του τμήματος δηλ. εκείνου το οποίο προηγείται όλων των άλλων σε τρόπαια, αίγλη και κόσμο που το ακολουθεί και το στηρίζει, που πρωταγωνιστεί στη χώρα μας από την ίδρυσή του έχοντας  θέσει εδώ και χρόνια ΟΛΟΥΣ τους άλλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της στο περιθώριο της δευτερότριτης ( και βάλε...) θέσης κι έχει δώσει τελικά στην ομάδα ΣΥΝΟΛΙΚΑ, αυτόν τον πασίγνωστο, μοναδικό και απλησίαστο χαρακτηρισμό: Θ-Ρ-Υ-Λ-Ο-Σ...

Καταγράφω τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μου εντυπώσεις:

1.  Η όλη εκδήλωση καλώς έγινε έτσι, αν και θα την προτιμούσα κάπως...σεμνότερη, μέρες που περνάμε... Βέβαια adidas είν΄αυτή και το σημαντικό γεγονός δικαιολογείται να΄χει σπέσιαλ προβολή, αλλά... Τέλος πάντων.

2.  Η ιδέα του ιστιοφόρου με την καινούρια φανέλα, δεν ήταν κακή σαν σύλληψη, αλλά σαν εκτέλεση την βρήκα κομμάτι...κιτς. Μου θύμισε... κρέμασμα για στέγνωμα μετά από μπουγάδα... Μπορούσε το ΟΡΘΟ κόνσεπτ  Ολυμπιακός-θάλασσα-καράβι-νέα φανέλα  να μετουσιωθεί αισθητικά στην πράξη με πολλούς άλλους, πιο καλαίσθητους, τρόπους, αλλά...θα μου πείτε de gustibus et coloribus και τα ρέστα, οπότε δεν έχω παρά να συμφωνήσω και γιαυτό το προσπερνάω το θέμα...

3.  Kι ερχόμαστε στο ΚΥΡΙΩΣ πιάτο. Στην ίδια τη φανέλα. Μ΄ άρεσε σε γενικές γραμμές. Φυσικά, για τα υλικά κ.λ.π. απ΄τα οποία είναι φτιαγμένη, δεν υπάρχει θέμα. Σίγουρα θα είναι κορυφαία. Η κάααπως λεπτή κόκκινη ρίγα, για μένα, επίσης ο.κ. ΄΄Παρελθοντίζει΄΄ λίγο κι αυτό μου κάνει. Θα΄θελα μια κόκκινη ακόμα εδώ που τα λέμε κάτω απ΄τις μασχάλες, γιατί βρίσκω την περιοχή πολύ...άσπρη, αλλά προφανώς για κάποιους λόγους δεν μπήκε... Είναι πολύ μοντέρνα πάντως και ταυτόχρονα έχει κι ένα touch από το παρελθόν. Απ΄τα δύο τώρα μότο που είδα, το ΄΄ΔΥΟ ΘΡΥΛΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΑΙ΄΄ πετυχημένο και σωστό. Το άλλο, το ΄΄ΘΡΥΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ΄΄, κατά τη γνώμη μου, όχι σωστό και επομένως ατυχές. Ας είναι και προϊον φίρμας υψηλότατου πρεστίζ. Το ράσο ως γνωστόν, εσείς παληκάρια που εμπνευστήκατε το εν λόγω μότο, δεν κάνει τον παπά... Κι αυτό έχει καθολική ισχύ στη ζωή... Σημασία έχει Α-Υ-Τ-Ο-Σ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ, ΣΤΗ ΣΤΟΛΗ και όχι η στολή αυτή καθ΄αυτή... Το να φοράς άσπρη μπλούζα, έστω και...μεταξωτή, ασφαλώς και δεν σε κάνει γιατρό... ΘΡΥΛΟ αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα, πρώτιστα και ως επακολούθημα χαρακτηρισμός που επεκτάθηκε σε όλα τα τμήματά της, την έκαναν ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ, ΟΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΑΙΟΙ, Ο ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΕΡΟΣ, ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤΗ, ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ, ΤΟΝ ΓΙΟΥΤΣΟ, ΤΟΝ ΣΙΔΕΡΗ, ΤΟΝ ΔΕΛΗΚΑΡΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΥΒ, ΤΟΝ ΡΟΜΕΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΖΙΟΒΑΝΙ, ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ, ΤΟΝ ΚΑΡΕΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ...ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΟΣ, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΝΑΙΙΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΟΣΗ ΑΞΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ( ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ) ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...

4.  Τελειώνω με το...ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ. Πολύυυ σημαντικό το τελευταίο, γιατί είν΄εκείνο που σου αφήνει την ΤΕΛΙΚΗ γεύση στο στόμα, μετά από ένα γεύμα. Αν το επιδόρπιο...πικρίζει ας πούμε κομμάτι, ή είναι μπαγιάτικο ή έχει ΄΄κόψει΄΄ η κρέμα του ή, ή τέλος πάντων κάτι ανάποδο, Ο,ΤΙ ΩΡΑΙΟ και να΄χεις φάει προηγουμένως, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ... Ακούστε λοιπόν, εσείς όλοι που θα φορέσετε και θα μπείτε μέσα σ΄αυτή την...παρουσιασθείσα μετά βαϊων και κλάδων νέα φανέλα του Ολυμπιακού, την επισήμανσή μου. Μια επισήμανση, που θεωρώ ότι αντανακλά την άποψη ΟΛΩΝ των γαύρων. Και δεν είναι εγωϊστικό αυτό, γιατί ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ! Προσέχτε: δεν είναι προειδοποίηση αυτό, ούτε ( πολύ περισσότερο )...απειλή. Εμείς δεν είμαστε σαν κάτι άλλους... ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΛΟΙΠΟΝ:

ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ... ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ. Ο ΒΡΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ, ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΡΙΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΙΣΩΣ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ   Ι - Δ - Ε - Α   ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΝΕΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΛΑ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ! ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥΣ! ΔΕΣ ΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ... ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ; ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ - ΑΦΟΥ ΓΙΑΥΤΗΝ ΜΙΛΑΜΕ -  ΦΑΝΕΛΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΙΓΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΡΙΓΕΣ... ΤΕΤΟΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΛΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ   Μ - Ο - Ν - Α - Δ - Ι - Κ - Η   ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΓΗΣ...

ΖΗΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ   Γ - Ι - Α - Υ - Τ - Ο - Ν  ! ! !

Υ.Γ.  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν ξέρω αν τα μάτια μου είναι σε τόσο καλή κατάσταση, αλλά θεωρώ ότι τα χρώματα άλλαξαν. Το κόκκινο έγινε πιο σκούρο. Πιο έντονο, πιο αυστηρό, πιο κόκκινο. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά, θεωρώ.

Όσον αφορά το σλόγκαν, είναι συμβολικό και έχει δίκιο. Το είπε και ο σύγγαυρος από τη Νέα Υόρκη παρακάτω.

Τώρα από αισθητικής πλευράς, όλοι θα θέλαμε το ένα έτσι, το άλλο αλλιώς. Η φανέλα γενικά είναι γαμάτη. Και ο μόνος λόγος που το συζητάμε είναι γιατί "ψοφαμε" για γαυροσυζήτηση! Θα μου πεις, καλή αφορμή για κουβέντα... Χαιρετώ όλους τους σύγγαυρους!

Εικόνα apostolos gaganis

Ε, να πούμε και τίποτ΄άλλο εκτός απ΄τα ΄΄άλλα΄΄, ρε πούστη μου...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαίρομαι που συμφωνάεις μαζί μου.

Εικόνα mikele7

αποστολε,πολυυυυ καλο το αρθρο σου,επιτρεψε μονο να επισημανω μερικα πραγματα:
στο 2.μου αρεσε ο συνδυασμος ολυμπιακος-θαλασσα-καραβι,αλα ποσοι το ειδαν?
δυστυχως δεν το ειδα να παιζει σε κανενα καναλι! εχω παλι επισημανει οτι ειναι
πολυ μεγαλη υποθεση,η επικοινωνιακη τακτικη,μπορουσαμε να φτιαξουμε ενα μικρο
βιντεο,να το δωσουμε στα καναλια να παιχτει,εστω και με καποιο αντιτιμο.
στο 3. να προσθεσω αυτο που λεγεται,"ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ".
ΣΤΟ 4. ΕΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!
Υ.Γ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ ΣΕ ΜΕΡΗ ΜΑΚΡΥΝΑ.

Εικόνα mikele7

πριν λιγο παιχτηκε ωραιο βιντεο για τη φανελα, στον ΑΝΤΕΝΑ!
ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Όπως κατάλαβες πολύ καλά Μικέλε, ναι, η ΚΑΡΔΙΑ του άρθρου ήταν όντως το 4... ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΟ...ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ. Η καινούρια φανέλα ήταν μόνο η αφορμή...

Εικόνα Chief Bromden

Να σηκώσει και καμία κούπα η κακομοίρα η Adidas, με όλους τους ανύπαρχτους νταραβεριζόταν τόσα χρόνια...

Ωραίο σχέδιο! Πιο bundesliga , οι προηγούμενες της Puma θυμίζανε πιο πολύ Primera...

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστές και οι δύο παρατηρήσεις. Για...άναψε τις μηχανές σου...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

αφού καταθέσω κι εγώ την άποψή μου σχετικα με τη νέα εμφάνιση και δηλώσω ευχαριστημένος ειδικότερα από το γεγονός ότι επανήλθε το λευκό κοντοπαντέλονο κι εξέλειψαν τα «τασέλα» και αφού συμφωνήσω με τις απόψεις του γράφοντος, θα τολμήσω να προσθέσω πως θα ήθελα και κάποια αναφορά στη φανέλα ως φόρο τιμής στην 8η Φεβρουαρίου του '81.

Υ.Γ. ΚΑΙ αυτό το νταμπλ το θέλουμε όσο κανένα άλλο, με την ίδια δίψα και πάθος!

Εικόνα apostolos gaganis

Σοβαρή πρόταση, αυτή που κάνεις φίλε. Εγώ θα την ελάμβανα σοβαρά υπόψη μου... Υπάρχει πάντα και τρόπος και χώρος για τέτοια συνταρακτικά συμβάντα. Είναι εξαιρετικά ΣΠΑΝΙΑ και μοναδικά σε ΟΔΥΝΗ, ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ και γενικότερη ΣΗΜΑΣΙΑ... Μπράβο σου, που το επισήμανες.

Εικόνα Κωστας 7

Έτσι ακριβως...Σεμνά και ταπεινα όπως ο έφηβος μας.....

υγ.Σας γ@μ@ει ο Βαγγελας

Εικόνα apostolos gaganis

Σεμνά και ταπεινά ο έφηβός μας, αλλά ο Βαγγέλας, Κωστή, πρέπει ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ! Να το φχαριστηθούνε ρε αδελφέ...

Εικόνα Red Dragon

Εξαιρετικο αρθρο Αποστολε.

Προσωπικα μου αρεσει αρκετα η παρουσιαση.Για να αναφερθω και εγω καθαρα στα της εμφανισης την θεωρω εξαιρετικη.Μου αρεσει ιδιαιτερα το λευκο σορτσακι και οι λευκες καλτσες(δεν ξερω αν διατηρησουμε τον συνδιασμο αυτο και στην πραξη),μου αρεσει το χρυσο επετειακο badge των 90 ετων του συλλογου μας,οτι πισω δεν εχει πλαισιο οπως περσι και εχει και ωραια γραμματοσειρα με μαυρα γραμματα.
Απο ποιοτητα δε σκιζει.Οσοι την ειδαν απο κοντα μονο τα καλυτερα εχουν να πουν ενω και τα πρωτα προιοντα της εταιριας αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις στην μπουτικ.Αναμενουμε την 2η και 3η εμφανιση και αυτη του κιπερ.
Καλοφορετες να ειναι,να φορεθουν εκτος απο τους παιχτες που ανηκουν ηδη στο ροστερ και απο παιχτες μεγαλης ποιοτητας και να μας χαρισουν ξανα ενδοξες στιγμες.

Συμφωνω απολυτα με την τελευταια σου τοποθετηση.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι εγώ, να σου πω Κοκκινόδρακε, τη βλέπω να πουλάει καλά... Είναι και το όνομα adidas, που πουλάει... Άμα τη φορέσουνε και τίποτα παιχταράδες με τις μεταγραφές, εκεί να δεις πώς θα ομορφύνει... Κι όταν μάλιστα πηδήξουμε καλά κι αυτούς που ΠΡΕΠΕΙ, εεε...δε σου λέω τίποτα... - Η - ΚΟΥΚΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Εικόνα Romain

Πολύ ωραίο άρθρο από τον αδελφό Απόστολο!

Όσο για τη φανέλα, είναι μια στιγμή αλλαγής. Η νέα μεγαλύτερη εταιρεία, πιο λαμπρό brand, χρειάζεται να φανεί και στην παρουσίαση και στη φανέλα.
Εκτός των νέων υλικών, χρειάζεται και η φανέλα να είναι... Νέα! Καινούργια! Να φωνάζει αλλαγή!

Δεν θα μπορούσε να ήταν απλά η αλλαγή του brand από Puma σε Adidas.

Δεν είδα βέβαια και τις άλλες εμφανίσεις και δεν ξέρω αν έχουν παρουσιαστεί. Εκεί πιστεύω ότι θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη αλλαγή αλλά μόνο στα χρώματα.

Όσο για το στυλ της φανελας θα έλεγα ότι είναι ένα κλασσικό στυλ, που η απλότητα του ενισχύει το brand του Θρύλου που έχει ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα. Δεν υπάρχει μεγάλη αλλαγή στο σχέδιο και οι οποιες αλλαγές πιστεύω έγιναν με βάση το branding και την ενίσχυση του.

Για μένα είναι μια δυνατή, απλή, κλασσική γραμμή που ενισχύει την δύναμη του Ολυμπιακού.

Την μεγαλύτερη, δυνατοτερη, ομάδα σε όλα τα σπορ!

Εικόνα apostolos gaganis

Φωνή σύνεσης. Συνθετική, εξισορροπητική, ήρεμη αλλά και με (έντονο ) το συναίσθημα...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ!

Εικόνα Romain

I love you!

Εικόνα thita

απόστολε κοροϊδεύεις???

θα τον απέλυε τον άνθρωπο η nike ένα μήνα μετά την πρόσληψη ρεεε...

(αφού θα είχε συμφωνήσει χορηγίες εκατομμυρίων με ΟΛΑ τα τμήματα του Θρύλου ΚΑΙ ΜΟΝΟ και κανέναν άλλον)

Εικόνα apostolos gaganis

Καλόοο...

Εικόνα ze ηλιας

Αποστόλη,εξαιρετική η προσέγγιση του θέματος

1.Ας πει ο καθένας μας την αγαπημένη του εμφάνιση από τότε που παρακολουθεί το ΘΡΥΛΟ (εμένα προσωπικά είναι η της εποχής ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ και ακολούθως η 96-97 με τις πιο λεπτές ρίγες στο πρώτο πρωτάθλημα του ΣΩΚΡΑΤΕΣ)

2.Αν γνωρίζει κάποιος -πιθανολογώ ο Απόστολος-γιατί τη δεκαετία του 60 κάποιες χρονιές παίζαμε με ολοκόκκινη χωρίς ρίγες φανέλα? Ποιανού φωστήρα ήταν η ιδέα?

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ειδικά τη δεκαετία του '60 είχε ιδιαίτερη σημασία να έχουμε ολοκόκκινη εμφάνιση...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130218/xoynta-kai-kokkines-f...

όσον αφορά την αγαπημένη μου εμφάνιση είναι αυτή της περιόδου '81-'82.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν υπάρχει γιατί, αδελφέ... Και τα καλύτερα σπίτια, κάνουνε κι αυτά... Γκουχ...γκουχ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΡΙΓΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ Τ΄ΑΣΠΡΑ ΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ - ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ! Α-Υ-Τ-Ο-Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...Γκουχ! Γκουχ, γκουχ! Αυτός ο κωλόβηχας ρε παιδί μου...Εμ; Αφού δε λέει να καλοκαιριάσει ακόμα...

Εικόνα Chief Bromden

Συμφωνώ Ψηλέ!
Του 97-98 και 98-99 δεν είχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, ήταν πολύ ωραίες! Έπαιξε ρόλο και ο χορηγός που δεν έβγαζε μάτι, η Εθνοκάρτα mastercard της προηγούμενης χρονιάς είχε πολύ χρώμα...
Του 2004-05 είχαν κυκλοφορήσει στην μπουτίκ με συλλεκτικό ράψιμο στο μανίκι, όσες και οι θέσεις του Καραϊσκάκης, και η ποιότητα τους πολύ καλή σε σχέση με τις επόμενες...

Εικόνα john

Μαγκες γουστα είναι όλα αυτα.Εμενα με ειχε καυλωσει απιστευτα η φανελα με τα ολοκόκκινα σορτσακια που ειχαμε φορεσει στο πρωτο ματς στο νέο Καραισκακη με την Καλλιθεα το 2004.Ειχαμε νικησει 2-1.Απο εκει και περα δεν την ξαναφορεσαμε...Φορουσαμε μονο τα ασπρα σορτσακια.Οκ αυτα ειναι καθαρα υποκειμενικα και θεμα αισθητικής..Εμενα αυτη ηταν η αγαπημενη μου.

Εικόνα savvas gridlock

Η φανελαρα με τη Siemens παντως, που ειχανε κανει την παρουσιαση μαζι ο Κοκκαλης με τον Χριστοφορακο, γαμει και δερνει.

Εικόνα Chief Bromden

Σάββα, και η άλλη με την Vodafone και τον Κορωνιά δεν πάει πίσω...

Εικόνα apostolos gaganis

Υπήρχε ένα παλιό τραγουδάκι ( επιθεωρησιακό μου φαίνεται ) απ΄την εποχή του μακαρίτη του πατέρα μου - ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙ! ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΕΕ! - που έλεγε: ΄΄Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω... Απ΄την Κική και την Κοκό, ποιά να διαλέξω...΄΄.

Ακόμα τραγουδιέται...

Εικόνα CVRED

Καλησπέρα Αποστόλη.
Εξαιρετικό άρθρο.

Η φανέλα είναι θέμα γούστου. Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Προσωπικά την θεωρώ, αν όχι την καλύτερη, μια απο τις καλύτερες της τελευταίας δεκαετίας, αν και θα την ήθελα πιο ρετρο, μια και είναι επετειακή και με κόκκινη ρίγα κάτω απο την μασχάλη.

Απο εκεί και πέρα, θεωρώ απαραίτητο να αγοραστεί η φανέλα ΑΠ' ΟΛΟΥΣ. Όπως οι παίκτες έχουν την εμφάνισή τους στο γήπεδο, έτσι πρέπει να είμαστε κι εμείς. Να γινόμαστε ένα με τους παίκτες και με την φωνή μας και με την εμφάνισή μας. Ειδικά φέτος που δεχόμαστε τον πιο ανηλεή πόλεμο και γιορτάζουμε τα 90 χρόνια μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ Σιβηρέδειε. Όσοι ΜΠΟΡΟΥΝ, ας την πάρουν... Χρειάζονται όμως απαραίτητα και οι ΚΑΛΕΣ μεταγραφές, εκείνες που θα ΄΄σηκώσουν΄΄ ψηλά την ποιότητα - ειδικά σε σχέση με πέρυσι - της ομάδας. Ο κόσμος είναι αποφασισμένος να βοηθήσει πολύ φέτος. Έχει πεισμώσει απ΄τον βρομοπόλεμο... Διψάει περισσότερο από ποτέ για μεγάλα αποτελέσματα, ειδικά με τους γνωστούς... Ενθουσίασέ τον λοιπόν Βαγγέλα, αφού ξέρεις τί ονειρευόμαστε, για να δεις πάλι το Καραϊσκάκη σε δόξες και τη φανέλα να ΄΄πετάει΄΄ σε πωλήσεις... ΄΄Συν Αθηνά...΄΄.

Εικόνα vamos7

Αποστόλη καλησπερα ,ολη την εκδηλωση την ειχε αναλαβει η adidas με την διαφημιστικη της.Ολο το concept με το καραβι και τα σλογκαν ηταν της διαφημιστικης.Στα λεω γιατι ετυχε και χωθηκα και τα ειδα απο κοντα.Οσον αφορα τη φανελα τετοια ποιοτητα δεν εχουμε ξαναδει σε φανελες του Θρυλου αλλα με χαλαει το λεπτο σχεδιακι στη λαιμοκοψη και στο μανικι.Σαν σεμεδακι πανω απο την τηλεοραση μοιαζει.

Εικόνα savvas gridlock

Του Κωστα Καραπαπα ιδεα ηταν.

https://www.facebook.com/RedKing7GR/photos/a.851194904948144.1073741829....

Εικόνα apostolos gaganis

Είπα κι εγώ... Ρε η adidas;

Εικόνα Ψηλός

Όπως τη βλέπω την καινούργια εμφάνιση (http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/06/Untitled+3.jpg), έχει και τα καλά της, έχει και τα κακά της. Ξεφορτωθήκαμε το πολύ κόκκινο, που είχαμε ως τώρα, ειδικά κάτι χαζομάρες που από μπροστά είχανε ρίγες κι από πίσω ήτανε κατακόκκινες. Επίσης, μου αρέσει που επιστρέφουμε επιτέλους στο άσπρο σορτσάκι, από τη σαιζόν 2008-09 (https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRy5PaQy9mbsAo-0Zhc...) είχαμε να φορέσουμε, αηδία είχε καταντήσει, δεν ταιριάζει στη διαχρονική εικόνα του Ολυμπιακού. Από την άλλη, πάλι μοντερνιές και μεταμοντερνιές, απ' την πολλή κοκκινίλα περάσαμε στην πολλή ασπρίλα, μου θυμίζει κάτι από σαιζόν 2001-02 (http://www.redplanet.gr/podosfairo/article825067.ece/BINARY/original/ken...), σαν κακέκτυπο μιας που φόραγε η Μπάγυερν πριν κάτι χρόνια είναι. Και τι κόλπα είναι πάλι αυτά, 3 ρίγες μπρος, 3 πίσω, όχι ρίγες στα μανίκια κι όλο το υπόλοιπο άσπρο; Δε μπορούσανε να κάνουνε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη φανέλλα ερυθρόλευκη και ριγωτή, όπως του 2011-12 (http://d.scdn.gr/images/sku_main_images/005834/5834277/medium_2014120312...) ή, ακόμα καλύτερα, του 2004-05 (http://www.geocities.ws/PASALIMANIUS/thrilos/team/2004-2005.jpg), με άσπρο σορτσάκι και κόκκινες κάλτσες (ναι, μας νοιάζουνε κι οι κάλτσες, για το Θρύλο μιλάμε, όχι για την Προοδευτική ή τον Ιωνικό); Ελπίζω τουλάχιστον να φορέσουνε κόκκινες κάλτσες για να σπάει η ασπρίλα και, φυσικά, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΥΡΑ/ΜΕΛΙΤΖΑΝΙΑ/ΜΠΛΕ/ΓΚΡΙ/ΣΚΑΤΟΥΛΙ. Παράγινε το κακό και χεστήκαμε για την ΟΥΕΦΑ και τις 3ες εμφανίσεις της. Κάποτε, στο βόλλεϋ, μας ανάγκασαν το λίμπερο να φορέσει ΠΡΑΣΙΝΑ! Τουλάχιστον είχαμε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να αφαιρέσουμε το σήμα...
Και για όσους δυσπιστούν, ΕΧΕΙ σημασία πώς εμφανίζεται η ομάδα, πρέπει ο οπαδός να ταυτίζεται μ' αυτά που ξέρει κι αγαπάει, δεν πρέπει η εικόνα μας να αλλοιώνεται για χάρη κανενού πουστολαϊφστάυλ. Το ποδόσφαιρο είναι ΚΑΙ παιχνίδι εντυπώσεων, δε γίνεται η φανέλλα μας κάθε χρόνο να θυμίζει όλο και λιγότερο Ολυμπιακό και όλο και περισσότερο αφηρημένη τέχνη, ούτε να ντυνόναστε απ΄ την κορφή ως τα νύχια στα κόκκινα ή στα άσπρα, ούτε Λίβερπουλ είμαστε (με κάθε σεβασμό), ούτε Ρεάλ (με κάθε απέχθεια). Και, για να τελειώνουμε: ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΡΙΓΩΤΗ + ΑΣΠΡΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ + ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ= ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Όλα τ' άλλα είναι οδοντόκρεμες. 80 χρόνια αυτή ήταν η εμφάνιση του Ολυμπιακού, από το 2003 που άλλαξε το σήμα και το 2005 που αρχίσαμε να... τσιγκουνευόμαστε τις ρίγες στα μανίκια, νοθεύεται και η αισθητική εμψύχωση που έχουμε όταν βλέπουμε την ομάδα μας.
Φυσικά, το σημαντικό είναι και ποιοι θα τη φορέσουν και αν και κατά πόσο θα την τιμήσουν. Αυτό είναι το πρωτεύον, το ψητό, αλλά και η γαρνιτούρα έχει τη σημασία της. Άλλωστε, για διοικητικά, προπονητή, μεταγραφές, προετοιμασία, στήσιμο και επιδόσεις έχουμε πολύυυ δρόμο ακόμα...
Άντε, καλοφόρετη και καλορίζικη, αν μ' αυτήν παίξουμε καλή μπάλλα και κάνουμε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα μείνει στην ιστορία κι ας μην είναι τέλεια...

Εικόνα apostolos gaganis

Εσύ κάπου ήσουνα κρυμμένος σπίτι μου, χωρίς να σε πάρω χαμπάρι, και με ΄΄διάβαζες΄΄ μου φαίνεται... Έχεις γράψει και μια πρόταση κάπου στη μέση του σχολίου σου...τί να σου πω αδελφάκι μου; Λες κι είχες γίνει μικροσκοπικός κι είχες χωθεί στο...μεταιχμιακό σύστημα ( limbic system ) του εγκεφάλου μου...

ΔΕ ΛΕΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΩ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ... ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ!

Εικόνα savvas gridlock

''Και για όσους δυσπιστούν, ΕΧΕΙ σημασία πώς εμφανίζεται η ομάδα, πρέπει ο οπαδός να ταυτίζεται μ' αυτά που ξέρει κι αγαπάει, δεν πρέπει η εικόνα μας να αλλοιώνεται για χάρη κανενού πουστολαϊφστάυλ. Το ποδόσφαιρο είναι ΚΑΙ παιχνίδι εντυπώσεων, δε γίνεται η φανέλλα μας κάθε χρόνο να θυμίζει όλο και λιγότερο Ολυμπιακό και όλο και περισσότερο αφηρημένη τέχνη, ούτε να ντυνόναστε απ΄ την κορφή ως τα νύχια στα κόκκινα ή στα άσπρα, ούτε Λίβερπουλ είμαστε (με κάθε σεβασμό), ούτε Ρεάλ (με κάθε απέχθεια).''

Σύμφωνοι, αλλα απο την αλλη δεν γινεται και καθε χρονο να βγαζεις την ιδια φανελα. Δεν θα αγοραζει κανεις. Στο συγχρονο ποδοσφαιρο, το μαρκετινγκ ειναι το Α και το Ω. Και οπως εγραψα και παρακατω, ΔΕΝ απευθυνεται στους πιστους κι ενεργους. Αυτοι ουτως η αλλως θα ειμαστε εκει. Στον πολυ κοσμο απευθυνεται. Αν θες να εχεις πολυ κοσμο απο πισω, δεν γινεται να τους εχεις ολους ταλιμπαν. Θα εχεις και τους πιο ''χαλαρους'', τους οποιους θα δελεασεις με εμπορικα κολπα.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ετσι πρεπει.. να εισαι σεβαστικος προς τη μεγαλη κοκκινη ομαδα του λιμανιου ....χαχαχαχαχα

1976–77, 1977–78, 1980–81, 1983–84, 2004–05

Εικόνα savvas gridlock

Τα λαγουδακια του Νησιου πού κολλανε;

Εικόνα Ψηλός

Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα περί μάρκετινγκ, Σάββα, αλλά κατά βάσιν έχεις δίκιο, από τη στιγμή που μπήκαμε στο χορό, θα χορέψουμε. Το ξαναλέω, μεγαλύτερη σημασία έχει να παίζουμε μπάλλα και να νικάμε, η φανέλλα είναι δευτερεύον θέμα, αλλά έχει κι αυτό τη σημασία του. Κι ίσως είναι και "πολυτέλεια" να συζητάμε για τη φανέλλα, την ώρα που οι Άλλοι συζητούν αν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα, μια που δεν τους έκατσε να μας διώξουν απ' την Ευρώπη. Αυτή είναι η διαφορά...

Εικόνα REDNYC

ΨΗΛΕ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ - ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ! ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

* «την πηγαίνω με χίλια» ή «την πώα με χίλια» ;-)

Εικόνα Ψηλός

Αμήν. Καλότυχη και τιμημένη όπως της αξίζει από τους παίχτες μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Εικόνα REDNYC

Η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η !!!!!!!!!!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΙΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ) ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ, ADIDAS TOUCH (ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΚΑ). ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΜΙΑ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.....

ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΟ ΜΟΤΤΟ: ΘΡΥΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ: ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ, ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ, ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ (ΖΙΟ, ΡΙΜΠΟ, ΚΕΒΙΝ, ΚΑΡΕΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ), ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΑΨΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ, ΦΟΥΣΤΕΡ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ), ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....

ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ (ΙΣΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ).

ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Θ Ρ Υ Λ Ο Σ !!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

ΚΑΙ η δική σου οπτική για το συγκεκριμένο μότο είναι σωστή και, όπως το θέτεις, με βρίσκει σύμφωνο . Απλά, με τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ υλικά, εσύ μαγείρεψες ένα εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ πιάτο απ΄ το δικό μου...

Εικόνα savvas gridlock

Αποστολε, τα διαφημιστικα σλογκαν δεν ειναι αναγκη να τα παιρνουμε τοις μετρητοις. Δεν απευθυνονται στους πιστους, στους πολλους και οχι και τοσο ενεργους απευθυνονται, που τσιμπανε με κατι τετοια. Για'μενα ειναι η καλυτερη φανελα που ειχαμε απο το 2002 και μετα. Συνολικα τα τελευταια 30 χρονια υστερει μονο σε σχεση με τη Diana του 1992 και την ανωτερη ολων για'μενα, τη φανελαρα με την Τραπεζα Κρητης του 1989.

Εικόνα apostolos gaganis

Ε, ξέρεις, κουβέντα να γίνεται... Ξύπνησα το πρωϊ και΄κει που΄βλεπα δυο γεράκια να κόβουνε βόλτες γύρω-γύρω, είπα μέσα μου: ΄΄ρεεε, δεν κάθεσαι να γράψεις τίποτα για τα παιδιά, για τ΄αδέλφια σου;΄΄. Και βγήκε...

Εικόνα REDNYC

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΣΑΒΒΑ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ - ΞΕΡΕΙΣ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ....

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ADIDAS ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ - ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ....

Εικόνα Spiros Legend

http://s26.postimg.org/6qcrt1tvt/nea_fanela_olympiacos_2015.jpg Απόστολε,από ό,τι παρατήρησα,βλέποντας από μακρυά την φανέλα(και αυτό μάλλον ήταν το νόημα της παρουσίασης δια θαλάσσης)είναι μια πολύ καλή διαφήμιση της Adidas!Είναι οι 3 ρίγες της εταιρίας,σε κόκκινο χρώμα,κάθετα πάνω σε λευκό ύφασμα!Αυτό μένει στο μάτι και στο υποσυνείδητο τελικά.Από όσο πιο μια μακρυά την κοιτάς,τόσο πιο πολύ παρατηρείς το σύμβολο της Adidas,τις 3 ρίγες,οι οποίες βλέποντας την φανέλα από κοντά,είναι και οι ρίγες,ταυτόχρονα της ερυθρόλευκης ριγωτής φανέλας.Δεν το έχω διαβάσει κάπου,είναι προσωπική εκτίμηση αυτή,ό,τι η εταιρία <<έπαιξε>> με τις ρίγες της φανέλας μας,για να διαφημίσει τις δικές τις ρίγες!Αυτό και ως απάντηση στην επιθυμία σου για...περισσότερες ρίγες,δηλαδή και κάτω από τις μασχάλες,οπότε θα βγαίνανε 5 οι ρίγες και...δεν θα ταυτίζονταν με τις 3 ρίγες της Adidas...(Οψόμεθα για του χρόνου!)Κοιτάζοντάς την από κοντά βέβαια και βλέποντας λεπτομέρειες,αλλάζει η εικόνα σου,είναι καλοσχεδιασμένη,δεν είναι καμιά...ξεπέτα όπως οι τελευταίες της Puma,και από πολύ ποιοτικά υλικά,όπως φαίνεται.Σε γενικές γραμμές καλή είναι,πρέπει να συνηθίσει και το μάτι μας την αλλαγή,είχα ακούσει πριν μήνες,ό,τι είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό,δεν είναι απλά στα χρώματα του Ολυμπιακού,από κάποιο πατενταρισμένο σχέδιο.Αν ισχύει αυτό,η μοναδικότητα σίγουρα είναι στα υπέρ.Κατά τα άλλα,μην το ψάχνουμε περισσότερο,ο πληρώνων,τη σήμερον ημέρα...γλεντάει και δέρνει στα εμπορικά θέματα...Να δούμε και την δεύτερη και τρίτη εμφάνιση,ελπίζω να μην είναι καμιά μαύρη για τα εκτός έδρας,δεν μπορώ με τίποτα να βλέπω τον Ολυμπιακό...μαυροντυμένο,είναι ιεροσυλία και αλλοίωση του χαρακτήρα και της αισθητικής μας.Το(...ελληνικό)γαλαζο-μπλέ,που έχει αποδειχτεί και γούρικο πολλές φορές,είναι μια χαρά...Εύχομαι και εγώ,ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ να είναι,και να γράψουν νέες,χρυσές σελίδες ιστορίας αυτοί που θα έχουν την ΜΕΓΙΣΤΗ,την ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ να την φορέσουν,έχοντας τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος ως έμπνευση,οδηγό και...επίγειο θεό τους(λέμε τώρα...!).

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

εκεί πήγε κι εμένα εξ αρχής το μυαλό μου συνδυασμός του ριγωτού της Ερυθρόλρυκης και το σύμβολο της adidas.
προφανώς «έπαιξαν» με αυτό ως σύμβολισμό για την απαρχή της συνεργασίας.

Εικόνα savvas gridlock

Θυμαμαι παλιοτερα επι Κοκκαλη που ειχε βγει δευτερη φανελα μας η ασημι. Ουρλιαζα καποιοι ''αλλαζουν τα ιερα και τα οσια μας, ντροπη σου Κοκκαλη, ξεπουλας τα παντα για την κονομα''. Με το που πηγε στην μπουτικ, εκανε τις μεγαλυτερες πωλησεις απο καθε αλλη φανελα στο παρελθον. Οταν εμαθα τις πωλησεις που εκανε, μου ερχοταν να ταραξω στη φαπα κατι μιζερους πουτανογαυρους που ηξερα (παντοτε σεβομενος τη διαφορετικη αποψη, στο κατω κατω ολοι Ολυμπιακοι ειμαστε).