ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΘΑΑΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΩΣΤΑ...



Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Σλούκας αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, σκοπός αυτής της ανάρτησης δεν είναι να χαρακτηρίσει, να κατηγορήσει ή να επαινέσει ο,τιδήποτε γύρω από τούτη την αποχώρηση. Σκοπός είναι απλά να δώσει το ερέθισμα και τον χώρο στους σύγγαυρους για έκφραση απόψεων,  ενδεχόμενη παροχή άγνωστων στους πολλούς πληροφοριών, υποβολή προτάσεων σχετικών με το δημιουργηθέν κενό στη θέση και τον ρόλο του παίχτη και γενικά ν΄αποτελέσει ευκαιρία και κέντρισμα για συζήτηση, μιας και το θέμα είναι νούμερο ένα στην αθλητική επικαιρότητα, ειδικά όσον αφορά τον Ολυμπιακό.

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ - ΕΣΤΩ ΠΕΡΙΤΤΟ - ΄΄ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ΄΄:

1.  Η συνάντηση διήρκεσε 4 ώρες.

2.  Την καλύτερη πρόταση μέχρι τώρα, του την είχε κάνει ο Παναθηναϊκός και, με τον τρόπο του, την είχε απορίψει.

3.  Της σημερινής συνάντησης με την Διοίκηση της Κ.Α.Ε. είχε προηγηθεί(;) επαφή του με τον Ομπράντοβιτς, από τον οποίον έλαβε - προφανώς - διαβεβαιώσεις για τον ρόλο του στην Φενέρ που τον ικανοποίησαν φαίνεται εκ των πραγμάτων περισσότερο από τις αντίστοιχες του Σφαιρόπουλου, οι οποίες και είχαν προηγηθεί χρονικά. Να σημειωθεί η δικαιολογία που προβλήθηκε απ΄την πλευρά του παίχτη, προκειμένου να καλυφθεί η συνάντησή του(;) με τον Σέρβο τεχνικό.

4.  Η πρόταση που του έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν πρόταση οικονομικής πραγματικά υπέρβασης σε σχέση με τα όσα χρήματα ελάμβανε εφέτος ο παίχτης, καθώς και την γενικότερη οικονομική πολιτική των αδελφών Αγγελόπουλων και προσήγγιζε πολύ εκείνη των Τούρκων, δείγμα της μεγάλης επιθυμίας τους να τον κρατήσουν και με προορισμό να ηγηθεί της ΄΄μεταΣπανούλειας΄΄ εποχής.

5.  Ο διάλογος ο οποίος διαμείφθηκε μεταξύ του παίχτη και φιλάθλου κατά την αποχώρηση του πρώτου μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης, δείχνει ότι ο λόγος της αποχώρησής του απο την ομάδα δεν ήταν οικονομικός ( έτσι φέρεται να δήλωσε ), αλλά συνδεόταν με τον ρόλο που θα είχε του χρόνου στην ομάδα. Θεώρησε με άλλα λόγια, ότι ΚΑΙ στην επόμενη σεζόν ο τελευταίος θα περιοριζόταν ( παρά τις διαβεβαιώσεις του Σφαιρόπουλου και έστω αναβαθμιζόμενος ) ΠΑΛΙ σ΄εκείνον του ΄΄Σπανούλειου παραπόταμου΄΄ και δεν θα ήταν αυτός για τον οποίον ο ίδιος είχε κρίνει πως ήταν πλέον υπερ-ώριμος.

6.  Στο διαδίκτυο παρατηρώ σε ικανή μερίδα οπαδών μας ένα μείγμα...οδύνης λόγω της αποχώρησης του Σλούκα, με κατηγορητήριο προς τους Αγγελόπουλους για κακή πολιτική όπως και με Χάϊνς, Ντάνστον, Παπ κ.α. Υπάρχουν βεβαίως και οι ψυχραιμότεροι, στους οποίους θέλω να πιστεύω ότι ανήκω ( όπως δείχνει και ο τίτλος της ανάρτησης ) και χωρίς φυσικά να παραγνωρίζω ούτε την αξία του παίχτη, ούτε τη σημαντικότητά του ως εκ των βασικών εργαλείων στη μηχανή της ομάδας μας, ούτε την μέχρι σήμερα προσφορά του.

Ο ΛΟΓΟΣ Σ΄ΕΣΑΣ!

Υ. Γ.  Θα ήταν παράλειψή μου, αν δεν εξηγούσα με δυο λόγια γιατί διάλεξα να βάλω ΑΥΤΗ τη φωτογραφία για την ανάρτηση. Είναι τόσο εκφραστική... Και θα μπορούσε κανείς να πεί ( έστω εκ των υστέρων και έστω με δόση υπερβολής ) πως λέει τόσα πολλά... Εκείνο το τίγκα στην ικανοποίηση, τον ενθουσιασμό, τον θαυμασμό, την ευγνώμονα διάθεση...στίλβον βλέμμα του Παναγιώτη, καθώς φαίνεται να συγχαίρει τον παίχτη με το δεξί χέρι ενώ με το αριστερό του πιάνει με θέρμη τον ώμο, σε αντίθεση προς την εκφραστική...πτωχεία του δεύτερου. Βέβαια δεν βοηθάει το πλάνο του ή μπορεί και να΄ναι πτώμα το παιδί απ΄την κούραση... Καθαρά τυχαίο το ενσταντανέ, χωρίς να σημαίνει τίποτ΄απολύτως. ΑΛΛΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ, κάπου πήρε το μάτι μου ότι είχε συναντηθεί με τον μελιτζάνα και μεσούσης της σεζόν, δεν ξέρω αλήθεια γιατί... ΕΤΣΙ ΜΕ...΄΄ΓΑΡΓΑΛΗΣΕ΄΄ ΠΑΝΤΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ...

Σχόλια

Εικόνα Tradewinderider

Για μένα το λαθος ειναι εις βαρος του Σλουκα. Λιγο αυτογνωσια δεν βλαπτει. Δεν γινεται νανανεωνονται ΟΛΟΙ στην μεση της χρονιας.

Εικόνα thita

οι πρόεδροι πάντως έκαναν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, respect

Εικόνα thita

πηγαίνοντας λίγο κόντρα στην γενική τάση, θα πω ότι στεναχωρήθηκα σχεδόν όσο όταν έφυγε ο έντι από τον θρύλο

καμία σχέση οι δύο παίκτες, αλλά έτσι ένιωσα

ο σλούκας ήταν η αδυναμία μου, παίκτης με χαρακτήρα (ΠΑΝΤΑ έπαιρνε το τελευταίο σουτ), ακόμη και στην εθνική, δεν είναι αλήθεια ότι τα δύσκολα τα τράβαγε ο παπάς (αυτός έπαιρνε πολλές μπαλες μέσα στο ματς και έκανε τα δικά του, γι' αυτό και πέντε χρόνια τώρα δεν πήγε σε μεγάλη ομάδα, παρά μόνο στη βαζέλα και εκεί από ανάγκη-της βαζέλας ανάγκη δηλάδή, που δεν είχε έλληνες), όταν τελείωνε χρόνος, κλπ., όλοι έψαχναν σλούκα, clutch player εξ απαλών ονύχων

το απέδειξε πολύ και στον θρύλο όλα αυτά τα χρόνια, άσε που φέτος έφτιαξε πολύ (βελτιώθηκε) και την αθλητικότητά του, και την άμυνα (ίσως επειδή τελείωνε συμβόλαιο)

ερμηνεύοντας τα γεγονότα (πρώτη ατάκα ραντεβού "ήρθα να σας πω ότι φεύγω", αλλά 4 ώρες διάρκεια-γιατί?) θεωρώ ότι είχε δυστυχώς υπογράψει (μάλλον στο ραντεβού με τον μελιτζάνα ή αμέσως μετά) ήδη όταν πήγε να δει τους προέδρους

αν δεν ήταν έτσι (θέλω να) πιστεύω ότι θα έμενε, μετά που άκουσε την οικονομική πρόταση αλλά και την εκτίμηση και διαβεβαιώσεις των προέδρων ότι είναι ο επόμενος ηγέτης της ομάδας

ήταν φαίνεται αργά

δεν κατηγορώ έναν επαγγελματία αθλητή που διαλέγει υψηλότερη οικονομικά πρόταση

απλά το παιδί ήταν ελληνάκι που δικαιούμαστε να το θεωρούμε "δικό μας", από 17 χρονών περίπου ήρθε από μαντουλίδη, άσε που μας είχε καυλώσει (όπως και τα άλλα παιδιά φυσικά) με τον χαρακτήρα του και την απόδοσή του όλα αυτά τα χρόνια

ο δε συγκεκριμένος είναι σεμνός και χαμηλών τόνων, κάτι που εκτιμώ πολύ σε επιτυχημένους επαγγελματίες

μας είχε καλλιεργήσει και προσδοκίες ρε γαμώ το, με το "δεν είναι τα λεφτά, πέντε πάνω πέντε κάτω θα τα βρούμε"

με στεναχώρησε βέβαια και αυτός διότι πρώτον, όφειλε να είναι πιο ειλικρινής στους προέδρους, που τον πίστεψαν από την αρχή και τον κράτησαν στην ομάδα (τη χρονιά της Πόλης, μην ξεχνιόμαστε ε...) όταν ο ίβκοβιτς ήθελε να τον δώσει δανεικό, και να τους έλεγε πριν τη συνάντηση ότι υπέγραψε αλλού

δεύτερον, διότι από τη μία επικαλείται επαγγελματισμό και πίστη στον εαυτό του, κλπ., και από την άλλη θέλει εγγυήσεις για το χρόνο συμμετοχής του (?!?!?), οι μεγάλοι παίκτες δεν το συζητάνε αυτό, ξέρουν ότι θα παίζουν πολύ, εάν ο σλούκας πίστευε πραγματικά ότι είναι τοπ κλας (που είναι) δεν θα διαπραγματευόταν με κανέναν, ούτε θρύλο, ούτε φενέρ, το χρόνο συμμετοχής του, απλά θα έκανε παπάδες και δεν θα τόλμαγε κανένας να μην του δώσει 20-25 λεπτά

που στο τέλος τέλος στον θρύλο μπορούσε να τα πάρει από τον μάντζαρη, εάν πίστευε ότι ο σπανούλης δεν κουνιέται

αν ήταν αυτός ο λόγος λοιπόν (χρόνος συμμετοχής), το μόνο που θα είχε πραγματικά να ρωτήσει τον προπονητή του είναι "σε ποια θέση θα πάρεις ξένο" και "ποιον/τι ξένους κοιτάς?"

εξ' ου και το παράπονό μου: ο θρύλος συμφώνησε με στρόμπερι, για να κάνει πολυ χώρο στο rotation για σλούκα

πίστεψε ο σλούκας τον μελιτζάνα, που έχει ήδη 4 ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΥΣ guards στην ομάδα?!?!?!

τέλος πάντων, το μοναστήρι νά'ναι καλά, κλπ. (τι άλλο να πω τώρα), με έναν guard καλό και έναν ζόρικο ψηλό (ο γιανγκ είναι ιδανικός), η ομάδα θα γαμάει, εάν έρθει και ζήσης ή πέρπε (στην περίπτωση αυτή, ο λοτζέσκι λογικά θα παίζει περισσότερο στο δύο) ακόμη καλύτερα, να μην χάσουμε την ελληνική αντρίλα στα αποδυτήρια

εύχομαι στον κώστα υγεία και επιτυχία στους προσωπικούς του στόχους, άντε και 4 κούπες τούρκικες, αλλά στην ευρώπη να πατώσει (για να τα πάρει όλα ο θρύλος)

θέλω να ελπίζω ότι δεν έκανε τυχαία διετές (επέμενε από την αρχή σε δύο και όχι σε τρία χρόνια, παρά το ότι το ποσό του συμβολαίου είναι αντικειμενικά μεγάλο, οπότε θα ήταν επ' ωφελεία του να κάνει όσο το δυνατό πιο μακρόχρονο συμβόλαιο), αλλά διότι σε δύο χρόνια λήγει το συμβόλαιο του σπανούλη, οπότε θα είναι ακριβώς η στιγμή να επιστρέψει στον θρύλο, ως ηγέτης πλέον (λογικά ο σπανούλης τότε λόγω ηλικίας θα παίζει το πολύ 20 σούπερ ποιοτικά λεπτά)

ότι μπορούσε να πάει στους σιχαμένους πάντως δεν το πίστεψα/φοβήθηκα ούτε λεπτό

α ρε κώστα, θα ήσουν ο νέος πρίντεζης στις καρδιές μας (ιδανική καριέρα αθλητή, τα πέρασε όλα, επιτυχία, τραυματισμούς, come back και επιτυχίες στην ομάδα της καρδιάς του, πόσο ζηλεύω)

Εικόνα apostolos gaganis

Πολύ ωραίο σχόλιο. Γεμάτο συναίσθημα, αλλά και λογική. Εύστοχο, διορατικό. Πολύ ωραίο...

Εικόνα thita

σε ευχαριστώ πολύ για τον έπαινο, noblesse oblige έχουμε πει, συγνώμη για την καθυστέρηση στην ευχαριστία, τώρα σε είδα, να είσαι καλά, όπως πάντα, μάχιμος

Εικόνα jdancer7

Εάν ισχύουν μόνο τα μισά έστω από αυτά που έχουν δει το φως της ημέρας για την περίπτωση του εν λόγω ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΟΥ, τότε καταρχήν ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ των ιδιοκτητών.

Πάμε στο οικονομικό. Τα λεφτά που του πρόσφεραν ήταν ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από την αξία του την αγωνιστική. Στις προηγούμενες συζητήσεις επίσης φάνηκε ότι οι ιδιοκτήτες ήταν πιστοί στη γραμμή τους να μην πληρώνουν υπεραξίες. Αυτό το 4 μύρια ευρώ το χρόνο στον Τσίλντρες δεν χωνεύεται κι εύκολα...... Για να συνοψίσουμε, οικονομικά οι ιδιοκτήτες ήταν άψογοι και στο τέλος έκαναν ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ για να κρατήσουν, το κυριότερο, τη συνοχή της ομάδας αγωνιστικά.

Πάμε στο αγωνιστικό. Ταλαντούχος παίκτης. Συνέχεια άκουγα και διάβαζα, για κάμποσα χρόνια, από πολλούς σύγγαυρους ότι είναι ο επόμενος "Σπανούλης".... Ποτέ δεν συμμερίστηκα την άποψή τους. Γιατί? Γιατί δεν το έδειχνε ο ίδιος ο παίκτης. Όχι ιδιαίτερα γρήγορος, όχι ιδιαίτερα αθλητικός (γυμνασμένος), όχι ιδιαίτερα "αντεράτος". Θα μου πεις στην πορεία έρχονται τα πράγματα. Έλα όμως που δεν τα έδειξε ποτέ. Από την εθνική των μικρών που έπαιξε στην Ρόδο τον θυμάμαι. Σοβαρός και ήρεμος playmaker, αλλά στην ομάδα τότε τα κάστανα βγάζανε από τη φωτιά ο Παπ, ο Γιάνκοβιτς, ο Παππάς και ο Μπόγρης που ήταν από τους πρωταγωνιστές τότε. Συμπερασμα? Ο εν λόγω ΤΣΟΥΤΣΕΚΑΣ ήταν απλά ένας mellow playmaker που ήθελε παίκτες δίπλα του να κουβαλάνε την ομάδα. ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ. Και για να μην πολυλογούμε ο εν λόγω ΤΣΟΥΤΣΕΚΑΣ είναι μια πιο νεαρή version του Ζήση. Μόνο που ο Ζήσης είναι καλύτερος αμυντικός!!

Ο εν λόγω ΤΣΟΥΤΣΕΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕΣ!! Δεν θα γίνει πρωταγωνιστής και ηγέτης ποτέ. Ας το έδειχνε πρόπερσυ στην Εθνική που δεν ήταν ο Σπανούλης. Αλλά και εκεί είχε Ζήση και Καλάθη.... όλοι του φταίνε λεπόν, πάντα κάποιος θα του κλείνει το δρόμο προς τη δόξα και την σουπερσταριά..... βέβαια τώρα με τον μελιτζάνα νομίζει ότι θα είναι μόνος του στην περιφέρεια των Τούρκων.... Φέτος θα πάει Εθνική ή θα ζητήσει εγγυήσεις από τον Κατσικάρη ότι θα παίζει 25 λεπτά!?!?!?!?

Εάν δεν ήταν στον Ολυμπιακό αυτά τα χρόνια να ακουστεί και να κερδίσει τίτλους, θα ήταν ένας μικρομεσαίος παίκτης για μικρομεσαίες ομάδες. Όπως ο Ζήσης ένα πράγμα. Ένα γρανάζι της ομάδας. Μόνο που ο Ζήσης είχε το γνώθι σαυτόν και έκανε την ανάλογη καριέρα χωρίς ψευδαισθήσεις μεγαλείου.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΚΟΚΟΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ. ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΠΟΥΣΤΙΑ, ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ και το μόνο που είχε υπέρ του ήταν ότι είναι έλληνας και δεν έτρωγε θέση ξένου.

ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ένας ΄΄χορευτής΄΄, βέβαια, πρέπει κυρίως να διακρίνεται για ΤΟ ΠΑΘΟΣ του... Προσωπικά, δεν ξοδεύω με κανέναν τρόπο τόσο συναίσθημα ΓΙΑΥΤΟΝ τον παίχτη. Αλλά εγώ δεν είμαι ΄΄χορευτής΄΄... ή, καλύτερα, ΄΄χορευταράς΄΄...

Εικόνα Chief Bromden

Στο καλό να πάει ο Κώστας και μακάρι να πετύχει στην Τουρκία, δεν θα χαθεί ο Ολυμπιακός, απώλεια ναι αλλά όχι και δυσαναπλήρωτη...
Αν την έκανε ο Σπανούλης φυσικά και θα ανησυχούσα...
Προσωπικά με ξενίζουν οι παίχτες που ζητάνε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής από μια ομάδα. Δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης και ανασφάλεια, στοιχεία που δεν βγάζουν τους ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ παίχτες. Την θέση του ηγέτη την κερδίζεις με το σπαθί σου και στην παραχωρούν με σεβασμό οι συμπαίκτες σου , δεν την κερδίζεις μέσα από όρους σε συμβόλαια ή μανατζερίστικες διαπραγματεύσεις...
Κάποιοι παίχτες μείνανε στην ιστορία απλά επειδή υπηρέτησαν πιστά τον ρόλο τους μέσα στο σύνολο, συμβιβάστηκαν με αυτόν και δούλεψαν σκληρά. Κάποιοι ήταν απλοί ρολίστες , κάποιοι άλλοι καλοί αμυντικοί ή οργανωτές. Κάποιοι τα είχαν όλα από λίγο, δεν είναι κακό. Δεν είναι προορισμένοι να γίνουν όλοι παίχτες επιπέδου Σπανούλη, Ναβάρο κοκ...
Δίπλα σε έναν Ρίβερς θα υπάρχει πάντα ένας Μπακατσιάς, και οι δύο μαζί το σήκωσαν στην Ρώμη...
Δεν είναι κακό που ο Σλούκας πιστεύει πως ο ρόλος που του δίνει η ομάδα δεν του αρκεί, θα φανεί στην Τουρκία και στην Ευρωλίγκα εάν έχει δίκιο ή όχι.
Να θυμίσω μονάχα πως ο Σπανούλης στην ηλικία του Σλούκα ήταν ήδη ένας χτισμένος ηγέτης...
Στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες, τους ευχαρίστησε όλους, Αγγελόπουλους, προπονητές, συμπαίχτες...
Τον κόσμο ξέχασες μόνο ρε Κώστα, τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Τελειώνοντας θα έπρεπε να περιοριστείς μόνο στο ΑΝΤΙΟ, γάματο το ΄΄ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ΄΄.
Δεν ξέρεις κάτω από ποιες συνθήκες θα τα ξαναπούμε την επόμενη φορά...

Εικόνα apostolos gaganis

΄΄Δίπλα σ΄εναν Ρίβερς, θα υπάρχει πάντα ένας Μπακατσιάς΄΄. Σ΄έναν Τουϊτη, ένας Ιβαν, σ΄έναν Σωλήνα, ένας Τράκης...κ.ο.κ. Τς, τς, τς... Τί κουβέντα, τί κουβέντααα...

Άντε ξεκίνααα...Κουράστηκα να περιμένω...Θέλω χιούμορ, χιούμορ που να καίει... Το χρειαζόμαστε όλοι. ΟΟΟ-ΛΟΟΙΙ!

Εικόνα Romain

Διαβάζοντας τις αναφορές σε γεγονότα και τις αντιδράσεις/δηλώσεις του παίκτη αλλά και τις διαφορες αναλύσεις καταλήγω στα ακόλουθα συμπεράσματα :

1. Ήταν θέμα χρημάτων. Ευρώ.

2. Η συμφωνία είχε γίνει πολύ πριν τη λήξη του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό.

3. Η υπογραφή στη συμφωνία με Φενερ, επίσης πριν τη συνάντηση του παίκτη με τους Αγγελόπουλους.

Που το στηρίζω:

1. Στην απόρριψη της πρότασης δημητρακη με μία δήλωση. Θα μπορούσε αν δεν είχε συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα, να την χρησιμοποιήσει για να πάρει περισσότερα από τον Ολυμπιακό ή άλλη ομάδα.

2. Στην θέση του ότι "δεν ήρθα για να συζητήσουμε αλλά για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω ".

3. Ο χρόνος συμμετοχής δεν πιστεύω να ήταν ο κύριος λόγος αφού στον Ολυμπιακό έπαιζε 18 και όχι 5 λεπτά.

4. Ο συνεχής τρόπος που προσπαθούσε να αναβαλει τη συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πολύ πριν τελειώσει το συμβόλαιο του.

Πώς ήταν ο πιθανός τρόπος προσέγγισης:

Ο πονηρός σερβος έβλεπε ότι ο Σλουκας είναι ένας παίκτης που έχει περιθώρια εξέλιξης λόγω της νεαρής του ηλικίας και έβαλε τους ανθρώπους της Φενερ να προσεγγισουν τον μάνατζερ του παίκτη ίσως και ενάμιση χρόνο πριν τελειώσει το συμβόλαιο του. Του είχε τάξει χρόνο συμμετοχής και ένα ποσό που θα ήταν fixed. Ίσως το ποσό να το καθορισε ο ίδιος ο Σλουκας.

Πριν τελειώσουν οι τελικοί θα έβαλε και την υπογραφή του ο Σλουκας σε προσυμφωνητικο.

Αν ήξερε ότι οι Αγγελόπουλοι θα έκαναν match το offer των Τούρκων, είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα έφευγε.

Τώρα έχει καταλάβει ότι έκανε λάθος. Κατάλαβε ότι τον παρεσειρε ο μάνατζερ του, αλλά είναι αργά.

Δεν θα είναι τόσο χαρούμενος ο Σλουκας με τον μαφιοζο σερβο. Μην εκπλαγει κανείς αν θελήσει να επιστρέψει όπως ο Περπερογλου με λιγότερα χρήματα.

Εικόνα apostolos gaganis

Μπορεί όμως τότε να έχει πετάξει το πουλάκι για καλά...

Εικόνα Romain

Πολύ σωστά. Το πουλί έχει ανοίξει τα φτερά με τον τρόπο που συμπεριφερθηκε ο παίκτης και θα πετάξει για τα καλά αν, που είναι το πλέον πιθανό, ο αντικαταστατης κάνει τη δουλειά καλύτερα. Αυτό και εύχομαι.

Εικόνα dgkirle

Άσε μας ρε Σλούκα. Σε έκανε άνθρωπο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ρε και εσυ πας στη Τουρκία. Και το χειρότερο είναι ότι είσαι και ψεύτης ρε Σλούκα. Ας τους το έλεγες εξ αρχής στους Αγγελόπουλους. Δε σεβάστηκες τίποτα. Και αν το πρόβλημα σου είναι ο ''Σπανούλης'' θα έπερεπε να κάτσεις και να μάθεις απο τον άρχοντα και σε 1-2 χρονάκια να έισαι εσύ ο άρχοντας. Άκυρε Σλούκα.

Εικόνα apostolos gaganis

Μάϊνα φίλε Διγκίρλειε... Σαν να του δίνουμε υπερβολική αξία για το μέγεθός του, μου φαίνεται... Κι εγώ μαζί... Έτσι έκρινε πως ήταν το συμφέρον του κι έτσι έπραξε. Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος... Εμείς να καλύψουμε, αδελφέ, όπως ΠΡΕΠΕΙ τα κενά και - το ξαναλέω - ν΄αντιμετωπίσουμε στην επόμενη σεζόν αποτελεσματικότερα το Σωληνοτράκειο σύστημα του...ΦΑΡΟΥ.

Μπορούμε και τα δύο.

Εικόνα pantzo

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Η απόφαση να φύγει είχε παρθεί πολύ νωρίτερα.Δείτε το βίντεο του τελευταίου τελικού του πρωταθλήματος και των πανηγυρισμών μετά και την (μη) συμμετοχή του.

Το είχα προσέξει και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν ιδέα μου.

Εικόνα apostolos gaganis

Αμ...δεν ήταν!

Εικόνα Son of Hoof

Σιγά μην λυπηθούμε που χάσαμε τον Φετφατζίδη.

ΕΝΑΣ ήταν ο ΜΑΓΚΑΣ φέτος κι αυτός ήταν ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Την...τάϊσες;

Εικόνα Duntimo

Πρώτα θα πωβ 2 γνωμικά:

(1) You play ball as you live... You live right you play right... (Isiah Thomas)

(2) Με όποιο Μανατζερ κολεγιάσεις τέτοια συννενόηση θα κάνεις... (duntimo)

Ο Σλούκας είναι εξαιρετικός αθλητής και επαγγελματίας... Και πάμε σε καίριες ερωτοαποκρίσεις:

(α) Δικαιούται να επιλέξει ποιος θσ είναι ο επόμενος εργοδότης του? Σαφώς...

(β) Είναι αναμενόμενο να έχει φιλοδοξίες και όνειρα και να θέλει την καλύτερη οικονομική εξασφάλιση για τον εαυτό του? Αδιαμφισβήτητα...

(γ) Θα του ευχόμουν τα καλύτερα? Όπωσδήποτε (άλλωστε είναι και παίχτης της Εθνικής και με μέλλον)...

(δ) Είναι λάθος η επιλογή του από την άποψη ότι στον Ολυμπιακό του πρόσφεραν να γίνει παίχτης σημαία του Συλλόγου και ο επόμενος ηγέτης και αυτός είπε όχι (ενδεικτικό ότι δεν είναι και τόσο φιλόδοξος και γενναίος όσο νομίζει)? Κατά την άποψή μου ΝΑΙ...

(στ) Είναι περίεργη και μάλλον αντιφατική η επιλογή του να πάει σε μια ομάδα που μετά από 2 αποτυχημένες σεζον προσπαθεί rebuild ενω στο Θρύλο ήταν ενσωματωμένο γρανάζι σε μια ομάδα που του έδινε ΣΗΜΕΡΑ όλα τα εχέγγυα για περαιτέρω διακρίσεις? Φυσικά...

(ζ) Θα πάρει το χρόνο συμμετοχής που του υποσχέθηκαν (έστω και αν μιλάμε για μερικα λεπτά παραπάνω)? Προσωπικά δε το πιστεύω αλλά θα δείξει...

(η) Θα τον εξελίξει ο Ομπράντοβιτς σε καλύτερο παίχτη στη θέση του άσου? Ποιος ξέρει...

(θ) Κατάφερε ο εν λόγω προπονητής να πετύχει μια μικρή ρωγμή στη συνοχή της περιφέρειας του Θρύλου? Ίσως... (μαζί με τις κινησεις του κατά τα άλλα φίλου μας Ντούντα και δεδομένης της έλευσης Τζόρζεβιτς στην ομάδα του Μπαλτάκου κανείς δε μπορεί να πει με ακρίβεια αν υπάρχουν υπόγειες διαδρομές εδώ για το έτσι και αλλιώς περίεργο Σερβικό λόμπι)...

(ι) Ήταν ατυχείς οι χειρισμοί της πλευράς Σλούκα με τελική γεύση ότι ο παίχτης δε φέρθηκε "μάγκικα και πειραιώτικα" στους προέδρους που τον έκαναν μάγκα και αυτό που είναι? 100%

(κ) Έχει ευθύνη η διοίκηση στη συγκεκριμένη περίπτωση? Με βάση αυτά που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας ΟΥΤΕ 1 ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ...

(λ) Τελικά όταν διαπραγματευόταν με Φενερ στη μέση της χρονιάς δεν έχασε τη συγκέντρωσή του? Η διαπραγμάτευση με ΟΣΦΠ γιατί θα του θόλωνε το μυαλό? ΔΞ/ΔΑ

(μ) Όταν ζητούσε 2.1 εκατομμύρια τον Αύγουστο και 1.5 τον Μάρτιο δεν είχε πρόβλημα με τη ρόλο του στην ομάδα? ΔΞ/ΔΑ (αλλά μάλλον ξέρει ο μάνατζερ του)...

(ν) Άραγε "Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε" στο μέλλον? Αδιάφορο... Αν ο Θρύλος συνεχίσει να προχωρά μπροστά ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΑΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΣΛΟΥΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ τότε είναι στη διακριτική ευχαίρεια μιας μελλοντικής συγκυρίας αν θα ξανασυναντηθούμε...

Εμένα πάντως το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΕΝΗ με τρόπο που να την κάνει περισσότερο ισχυρή για την επόμενη χρονιά... Ο Σλούκας πλέον δε με απασχολεί μια και δεν είναι σε μας... Θα με απασχολήσει μόνο αν τον βρούμε αντίπαλό μας...

Εικόνα apostolos gaganis

Εξαιρετικό σχόλιο που φανερώνει δομημένο στερεά, ιεραρχημένο και αναλυτικό ταυτόχρονα τρόπο σκέψης...Φύλλο και φτερό την έκανες την Sloukas΄s case...

Εικόνα vagio

Προκειται ξεκαθαρα για μια ακομα διαπραγματευτικη αποτυχια των αγγελοπουλων, ειναι ξεκαθαρο. Περυσι τους ζητουσε (συμφωνα παντα με το ρεπορταζ) 700 το χρονο, εκεινοι δεν τον ανανεωσαν. Τα πραγματα αλλαξαν, και αλλος ενας παικτης χαθηκε. Οταν το δυνατο σου σημειο δεν ειναι τα φραγκα, απολυτα δεκτο και κατανοητο μιας και βαζουν τα λεφτα τους οι ανθρωποι, κοιτας να κλεινιες τις υποθεσεις σου στο καταλληλο timing.
Αλλιως ΔΕΝ κρτατας τον κορμο σου.
Κινησεις λαθος, που δημιουργουν 'πουληταρια' και 'αχαριστους'. Που αν ηταν σωστες θα δημιουργουσαν 'ψυχαρες' και 'συμβολα'. Και θα διατηρουσες και τον κορμο της ομαδας.

Εικόνα apostolos gaganis

Κάθε άποψη σεβαστή, ειδικά όταν προέρχεται από πολύ αγαπητό φίλο. Υπάρχουν στοιχεία δίκιου σ΄αυτή σου την άποψη. Η πορεία μας πάντως φέτος δείχνει ότι - και με την τακτική που περιγράφεις - δεν πήγαμε καθόλου άσχημα, μέσα μάλιστα σ΄ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το θέμα του Ολυμπιακού είναι ένα στη χώρα μας: η διαιτησία, σε συνδυασμό φυσικά και με την ισχύ του άλλου. Η διαιτησία όμως, ήταν ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ το σημαντικό εμπόδιο. Περιμένω φέτος τον βάζελο να ΄΄τα δίνει όλα΄΄ για να πάρει το αίμα του πίσω. Έχει τρωθεί πολύ ο εγωϊσμός του. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ΄ΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ...

Εικόνα vagio

Αποστολε, δεν υποτιμω το ζητημα της διαιτησιας, το αντιθετο.
Η τοποθετηση μου πηγαζει απο την αποψη μου για τα ΔΥΟ θεματα του Ολυμπιακου στην ελλαδα. 1) διαιτησια και 2) ελλειψη ενος κορμου, που να ξερει τι και πως θα αντιμετωπισει.
Σε κανενα δεν βλεπω σωστη αντιμετωπιση/βελτιωση. Στο εχει ο θεος ειμαστε.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

το «δε μπορώ για προσωπικούς λόγους να είμαι στην Αθήνα και να παραστώ στη συνάντηση για το συνβόλαιό μου » έχοντας την ίδιαν ώρα (τεκμηριωμένα) με τον μελιτζανή, είναι λάθος κίνηση των Αγγελόπουλων δηλαδή...

μάλιστα...

μήπως να παρακαλάνε, για να μην το διατυπώσω αλλιώς, τους αθλητές που έχουν πληρώσει επίχρόνια και τους έχουν δείξει σεβασμό κι εμπιστοσύνη;

και στο κάτω-κάτω ποιος είναι ο κάθε αθλτής μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και στους διοικούντες του, που θα πρέπει να τους κάνουν και τα χατιράκια;

μέχρι στιγμής εκ του αποτελέσματος η (κουτσή, στραβή, πες την όπως θες) «συνταγή» των Αγγελόπουλων έχει δικαιώσει τους ιδίους και όχι όσους απήλθαν.

εάν τους μέμφομαι για κάτι είναι (εφόσον ισχύει, που το πιστεύω) ότι ο Κωστάκης στην τελευταία συνάντησή τους δήλωσε εξ αρχής ότι επιθυμεί να αποχωρήσει και οι Αγγελόπουλοι επιχείρησαν να τον μεταπείσουν ανεβάζοντας οικονομικά την προσφορά τους.

Εικόνα vagio

Τον κλεινεις απο νωρις, πριν φτασεις στο σημερα. Νωρις, και φθηνοτερα.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

απὀ «διαρροές» της ΚΑΕ (και δεν έχω λόγους να το αμφισβητήσω):

¤ Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού για να ανανεώσει (πρόωρα) το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα έγινε τον Αύγουστο του 2014.

¤ Τον περασμένο Μάρτιο, ο Ολυμπιακός καλεί και πάλι τον Κώστα Σλούκα.

¤ Μετά την ολοκλήρωση του Final-Four στη Μαδρίτη, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, καλεί τον ατζέντη του παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου, τονίζοντας του πως η διοίκηση θέλει άμεσα να μιλήσει μαζί του για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου.

¤ Παράλληλα, στις 22 Μαΐου, μία μέρα πριν το ματς με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, αλλά και την ίδια μέρα που ο Γιώργος Σκινδήλιας συνομίλησε με τον Παναγιώτη Καπάζογλου, ο Κώστας Σλούκας είχε τετ-α-τετ συνάντηση με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο ξενοδοχείο.

¤ Την Πέμπτη 18 Μαΐου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει τετ-α-τετ συνάντηση με τον Κώστα Σλούκα στη Θεσσαλονίκη, συζητώντας αναλυτικά τόσο για την ομάδα της νέας σεζόν, όσο φυσικά και για τον ρόλο του στον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς. Οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν πως στο ραντεβού οι δύο πλευρές τα "βρήκαν" σε όλα, με τον αθλητή να μένει ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από τον προπονητή του, παίρνοντας τις εγγυήσεις που ζητούσε.

¤ Το πρώτο, λοιπόν, επίσημο ραντεβού ανάμεσα στην πλευρά τον Κώστα Σλούκα και στους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός γίνεται την Δευτέρα 22 Μαΐου, στα γραφεία (της Arcadia) στη Κλαυθμώνος. Ο Παναγιώτης Καπάζογλου ήρθε στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη και το "παρών" στη συνάντηση δίνουν τόσο οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όσο και ο Γιώργος Σκινδήλιας. Πρώτη ατάκα του ατζέντη: "Δεν ήρθα εδώ για να σας πω, αλλά για να σας ακούσω. Πείτε μου και θα μιλήσω με τον Κώστα".

εάν τα παραπάνω παιγνιδάκια τα είχε κάνει π.χ. ο Λαφαγιέτ, ο Χάντερ, ο Ντάρντεν ακόμη-ακόμη κι άλλος Έλληνας αθλητής της ομάδος, δε θα με πείραζε, τα έκανε όμως κάποιος που υπήρξε επί 7 χρόνια μέλος της οικγένειας του Ολυμπιακού.

εκεί έγκειται η ένστασή μου.

Εικόνα vagio

Κανενας Σλουκας δεν ειναι γαυρος. Αντε, με εξαιρεση τον Πριντεζη.
Καθαρα επιχειρηματικα, ειναι μια υποθεση που πρεπει να κλεισει για το καλο της ομαδας. Και δεν εκλεισε οταν ειχες το πανω χερι.

Εικόνα apostolos gaganis

Επανερχόμαστε ΟΛΟΙ, πάλι και πάλι, στην ίδια διαπίστωση: Αλλιώς σκέφτεται ο μέσος οπαδός κι αλλιώς σκέφτονται οι παίχτες ( όχι όλοι, η συντριπτική πάντως πλειονότητα ), ανεξαρτήτως αθλήματος. Οι περισσότεροι από εμάς σκέφτονται με βάση ένα μείγμα καρδιάς και λογικής, σε άλλοτε άλλες δόσεις. Οι περισσότεροι αντίθετα παίχτες ( ΚΑΙ ΟΛΟΙ οι εκπρόσωποί τους βέβαια ) σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το ΧΡΗΜΑ, ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. Στον τρόπο, στην τακτική που κάνουν αυτό το τελευταίο, μπορεί να διαφέρουν...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σύγγαυρε Απόστολε, δεν επιζητώ, πόσο μάλλον δεν απαιτώ, τον οπαδισμό των αθλητών που αγωνίζονται στην ομάδα μας, απαιτώ όμως τον σεβασμό και το φιλότιμο.

δεν αναφέρομαι σε οπαδισμούς, ούτε καν σε ιδεολογίες. αναφερομαι στον σεβασμό απέναντι σε κάτι του οποίου υπήρξες μέλος σε μια κοινή προσπάθεια και παρά τα όποια προβλήματα μπορεί να θεωρείς πως υφίσταντο.

εδώ, πας σε ένα κατάστημα να πιεις έναν καφέ και εάν είσαι θαμώνας το θεωρείς και «δικό» σου και το «πονάς».

ελπίζω να είμαι κατανοητός.

Εικόνα apostolos gaganis

Απολύτως. Σεβασμός και φιλότιμο απ΄τη μια, έναντι στενού ατομικού συμφέροντος ( όπως το κρίνει ο καθένας ) σε επαγγελματικό άθλημα, σημειώσατε ( πάντα σχεδόν ) 2... Έτσι είναι τα πράγματα, δυστυχώς, για΄μας τους αγνούς οπαδούς, αδελφέ... ΠΑΝΤΟΥ. Δεν δένονται με τη φανέλα αυτοί όλοι, πλην εξαιρέσεων. Σήμερα διαβάζω σε δικό μας πρωτοσέλιδο ότι είναι ΗΔΗ, λέει, μετανιωμένος για την επιλογή του, αφού την ΄΄πάτησε ΄΄ τελικά, ενώ ρίχνονται τα βάρη για την λανθασμένη απόφαση που πήρε σε Ραζνάτοβιτς, Καπάζογλου. ΄΄Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου΄΄ όμως, λέγανε - παλιά κυρίως - κάτι επιγραφούλες πάνω ή δίπλα στην ταμειακή μηχανή σε κάτι εμπορικά και φούρνους ή μεγάλα μπακάλικα, θυμάμαι... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ.

Εικόνα pantzo

ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΓΑΥΡΟΙ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Μ Ο Ν Τ Ε Λ Ο.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ.

ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ-ΖΑΚΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΕΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΣΠΑΛΙΕ (ΟΧΙ Ο ΠΑΣΠΑΛΙ, ΟΥΤΕ Ο ΠΑΣΠΑΛ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ).ΤΑΡΛΑΤΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ), ΣΙΓΑΛΑΣ, ΕΝΤΙ (ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ), ΚΑΡΝΙΣΟΒΑΣ, ΤΑΡΠΛΕΙ, ΡΑΤΖΑ ΚΛΠ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΛΟΥΚΑ ΠΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΗ.

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ, ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΖΗΤΩ Ο ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Προσθέτω κι εγώ το δικό μου ΖΗΤΩ! Δεν ήταν και κανένας παίχτης κολοσσός... Μην τρελαθούμε κιόλας. Ούτε πρόκειται βέβαια... Ένα χρήσιμο και ΄΄δουλεμένο΄΄ εξάρτημα στην παιχτική μηχανή της ομάδας ήταν. Συμπλήρωνε και υποκαθιστούσε ικανοποιητικά, όχι πάντα, όποτε χρειαζόταν τον Σπανούλη. Τον τελευταίο ιδίως καιρό εδειξε αναμφισβήτητα ενισχυμένη αυτοπεποίθηση κι έπαιρνε πετυχημένες πρωτοβουλίες. Έκρινε ότι είχε έλθει η στιγμή να φύγει, γιατί έτσι ζύγισε τα πράγματα. Καλώς. Του ευχήθηκα λοιπόν καλή τύχη. Ο Ολυμπιακός, φυσικά, και θα προχωρήσει.

ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΄΄ΣΩΛΗΝΑ-ΤΡΑΚΗ΄΄ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ...

Εικόνα RED HELL

Με πονεσε η φυγη του Σλουκα.Εφυγε ενας παιχτης που ειχε δεθει με την ομαδα και προσεφερε σιγουρα.Απο την αλλη ομως δεν μου αρεσε ο τροπος του.Το πραγμα φανηκε που θα κατεληγε απο οταν δεν παρευρεθηκε στην καθορισμενη συναντηση με τους Προεδρους.Μιας που εβαλες και τη φωτο Αποστολε να πω κατι παρομοιο.Οταν ειχε υποδεχθει κοσμος την αποστολη μετα το διπλο στους τελικους στο βιντεο δεν ειχα δει και πολυ ζεστο το Σλουκα(βεβαια μπορει να μην ειδα καλα γιατι ηταν σκοταδι).Περα απο τους ευθυνες του Σλουκα και η διοικηση αφηνει πολλα πραγματα στην τυχη τους.Δε γινεται οσοι εφυγαν να ειναι αχαριστοι.Μετραμε ηδη 4 απωλειες.Βεβαια ο Λαφαγιετ και ο Νταρντεν στα περισσοτερα παιχνιδια ηταν αποντες.
Σλουκα παντα θα σε θυμαμαι γιατι ησουν ενα απο τους αγαπημενους μου παιχτες.Ησουν ομως πολυ ασταθης σαν παιχτης(και σαν ανθρωπος οπως φανηκε).Να πας λοιπον στο καλο αλλα πισω στην ομαδα εγω δε σε θελω.
Και για οσα σαλιγκαρια ξεπεταχτηκαν σημερα να πω ενα στιχο απο ενα παλιο συνθημα"...που ακομα τα μουνια δεν εχουν μαθει πως ο Θρυλος δε νικιεται και με γαυρους η μανουλα τους γαμιεται".

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ ούτε θα τον θυμάμαι, ούτε και ΕΥΧΟΜΑΙ - περισσότερο - να τον θυμάμαι... Ταιριαστό γρανάζι στη μηχανή μας ήταν. Καλός παίχτης ήταν. Όχι και παιχτάρα όμως. Με τίποτα. Υπάρχουν κι άλλοι σαν κι αυτόν. Έναν δεν θα βρούμε; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ. Πιστεύω στον Σφαιρόπουλο.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

έχω κι εγώ κάποιες ευχές για τον Κωστάκη:

του εύχομαι να μας βρει αντιπάλους, όσο παίζει στη Φενέρ, στην Ευρώπη και όταν θα φύγει κακήν κακώς από την Τουρκία, να μας βρει αντιπάλους παίζοντας στην ποα, η οποία δείχνει να ταιριάζει γάντι με την στιαπού του χαρακτήρος του.

Υ.Γ. δεν έχω πρόβλημα με το ότι πήρε μετεγγραφή κι απεχώρησε από τον Ολυμπιακό (στον Ολυμπιακό μένουν όσοι νιώθουν μέλη της ομάδος), αλλά ο τρόπος του, με τα μισόλογα και τα ψέματα προς τους αφούς Αγγελόπουλους, που τον πίστεψαν τν καλοπλήρωσαν και του έδειξαν εκτίμηση.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

Υ.Γ.2 αυτό το ...ζάλισμα μέχρι οιδήματος του οσχέου με τα εγγυημένα λεπτά συμμετοχής, μου θύμισε τις απαιτήσεις αυτού του ροδομάγουλου ορκ, του Παπαδόπουλου, ο οποίος, έχοντας μπροστά του Αβράμη και Μέλμπεργκ, ζήτησε κι εγγυημένο χρόνο συμμετοχής!!! και φυσικά, και καλώς έπραξε, ο θείος Σώκρατες τον έστειλε κανονικά και με κορδέλα.

Εικόνα el trick

Κάπου διάβασα (αλλά ξεχνάω που) ότι ο Σλούκας είχε επαφές με Ομπράντοβιτσ και ΦΕΝΕΡ από μήνες πριν. Αν αυτό αληθεύει τότε δεν χρειάζονται και πολλλές αναλήσεις για το ποιόν του ανδρός.

Εικόνα REDNYC

O KARPET TO EGRAPSE POLY SWSTA:
------------------------
Βιάζεται

Είναι μεγάλος πειρασμός για τον Κώστα Σλούκα τα δύο (και πλέον) εκατομμύρια ευρώ που του προσφέρει για δύο χρόνια η Φενέρ: ο καθένας θα κολακευόταν από την πρόταση και θα σκεφτόταν πως επιτέλους εκτιμήθηκε σωστά η δυνατότητα προσφοράς του. Ομως αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Υπάρχει και η άλλη: η ατομική πρόοδος και η καριέρα.

Ο παμπόνηρος Ομπράντοβιτς υπόσχεται στον Σλούκα καλοκαιριάτικα ότι θα τον κάνει ηγέτη: δεν είναι τόσο απλό. Στην Τουρκία δεν υπάρχει η δική μας κουλτούρα του μπάσκετ και οι απαιτήσεις είναι θεότρελες: από έναν παίκτη στον οποίο θα δώσουν ένα μεγάλο συμβόλαιο, οι Τούρκοι θα περιμένουν να σκοράρει 25 πόντους στο ματς και να κερδίζει μόνος του. Είναι έτοιμος ο Σλούκας να κάνει κάτι τέτοιο; Ας μου επιτραπεί να αμφιβάλω: στο παζλ του Ολυμπιακού ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, που ερχόταν από τον πάγκο για να πάρει πρωτοβουλίες και να αλλάξει τον ρυθμό, όμως ακόμα στόφα πρωταγωνιστή και σκόρερ δεν έχει. Είναι σε καλό δρόμο αυτά να τα αποκτήσει, αλλά για να το καταφέρει χρειάζεται μια ομάδα που τον πιστεύει, έναν προπονητή που θα του δίνει σταδιακά ολοένα και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και συμπαίκτες που να του 'χουν εμπιστοσύνη. Κυρίως δεν χρειάζεται στην ηλικία του να μπει στη δοκιμασία να δίνει σε κάθε ματς εξετάσεις για να δικαιολογήσει το συμβόλαιό του: αυτό ακριβώς τον περιμένει στην Τουρκία και καλό είναι κάποιος να του το εξηγήσει. Ο μάνατζέρ του είναι λογικό να θέλει να του εξασφαλίσει τα χρήματα -αλλά άλλο είναι το βρίσκω ένα μεγάλο συμβόλαιο κι άλλο το χτίζω μια καριέρα.

Για τις τεράστιες απαιτήσεις των Τούρκων ας ρωτήσει τον Περπέρογλου, τον Βουγιούκα, τον Ζήση, αλλά και τον Λάσμε, τον Γκούντελοκ, τον Μπιέλιτσα: θα 'χουν να του πουν πολλά.
------------------------------

ANYWAY, KALH TYXH SLOUKI ALLA NA XEREIS OPOY PETYXOUME THN OMADA SOY THA THN XEKOLIASOUME!

Εικόνα tasos

Σύγαυροι καλησπερα, καλησπέρα καί σέ σένα Απόστολε. Μετά από αρκετό καιρό ξαναγράφω στό RATM ,οί λόγοι ήταν ο χρόνος λογω εργασίας , πάντως σάς διάβαζα ανελλιπώς όπως καί τό Μανώλαρο.
Λοιπόν στό θέμα΄.
α) Από τότε πού εγινα Ολυμπιακός ένα πράγμα λάτρεψα , τήν ένδοξη ερυθρόλευκη φανέλα.Παίκτες αγάπησα αυτούς πού μέσα στή δια΄ρκεια τού χρόνου έδειξαν τήν αγάπη τους γία τήν ενδοξη φανελα.
β)Σλούκες είδα πολλούς Καμπούρηδες μόνο ένα.
γ)Ειδικα η ομάδα τού μπάσκετ ένα πράγμα μάς έχει δείξει τά τελευταία χρόνια.Ειναι ΟΜΑΔΑ .Εφυγε η " αρχηγαρα" ο Παπαλουκάς, ο Χαϊνς,ο Τεόντοσις κτλ ,πήραν λεφτά αλλά από κούπες ότι καί ποα τά τελευταία είκοσι χρόνια.Ο θρύλος όμως πρωταγωνιστεί σέ Ελλάδα καί Ευρώπη.
δ)Άν ήθελε νά πάρει τή θέση τού Σπανούλη όπως λέγεται θά έπρεπε νά τό δείξει στό γήπεδο.Καί πάντως δέν ειναι παίκτης γιά ένα εκατομύριο , αλλά γιά λιγότερα. Τώρα στό γήπεδο θά δείξει τί αξίζει αλλά τού χρόνου θά παρακαλάει νά γυρίσει όπως ο Περπέρογλου πού δήλωσε ότι αποδυτήρια σαν τού Ολυμπιακού δέν υπάρχουν.
ε)Νά πάει στό καλο καί να μή μας γράφει καί ουτε νά ξαναγυρίσει.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς όρισες και πάλι Τάσο! Με χαρά σε ξανασυναντάω!

Εικόνα REDNYC

SWSTOS!

Εικόνα KCS

Δε νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση ο Κώστας Σλούκας. Κρίμα διότι θεωρώ ότι τον χρειαζόμαστε και πως πέραν -σχετικά λίγων- χρημάτων παραπάνω δεν θα ωφεληθεί από τη μεταγραφή του εκεί.

Εφυγε από το σπίτι του, το Λιμάνι του, για να πάει κάπου που θα έχει ακόμα πιο μεγάλο ανταγωνισμό και δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από "μισθοφόρος Γκιαούρης".

Βέβαια απέρριψε ασυζητητί το βάζελο. Αυτό τον διασφαλίζει στις συνειδήσεις μας σαν φίλο.

Καλή αντάμωση λοιπόν συνονόματε Κώστα. Δε νομίζω να πάρεις Ευρωλίγκα πριν επιστρέψεις στο Λιμάνι σου, σου εύχομαι να είσαι γερός και να επιστρέψεις καλύτερος παίκτης και σοφότερος.

Οσο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όχι μόνο θα επιζήσουμε αλλά...γεροί να'μαστε, θα νικάμε!

Εικόνα apostolos gaganis

Και θα νικάμε, Κώστα, και θα ----με...

Εικόνα REDNYC

NOMIZW THA TO METANIWSEI - STON MELITZANA DEN THA EXEI TON XRONO POY TOY EXOUN YPOSXETHEI - AMA DEIS TO ROSTER THS FENER THA KATALABEIS....

DEN PEIRAZEI OMWS, KOITAME MPROSTA, EXOUME EMPISTOSYNH STOYS PROEDROYS, THRYLLE GERA!

Εικόνα apostolos gaganis

Έχουν περάσει παιχταράδες και παιχταράδες απ΄τον Ολυμπιακό. Και απ΄τον Βάζελο. Πολύ ανώτεροι των Σλούκηδων. Καλά να΄ναι ο Σπανούλης και η Διαμάντω απ΄τους άλλους. Ο δεύτερος τους ΄΄κράτησε΄΄ για χρόνια. Φλέβα χρυσού για δαύτους. ΄΄Πέφτει΄΄ όμως πια βιολογικά... ΕΚΕΙ, ναι, θα΄ταν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το πρόβλημα. ΑΝ μετανιώσει πάντως, εγώ δεν θα τον ξανάπαιρνα στον Θρύλο. Εν πάση περιπτώσει, καλό αντικαταστάτη του να βρούμε και να ταιριάξει στην ομάδα. ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ. Αυτό έλειπε...