ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...



Σήμερα δεν έχει κείμενο. Καθόλου σχεδόν. Σήμερα έχει εικόνα. Λέω, πού και πού, να το ρίχνω στην ηλεκτρονική...συνθετική γελοιογραφία και με εργαλεία μόνο την υπομονή και τη φαντασία. Καλορίζικη... Τίτλος, εδώ; Φως φανάρι... ΚΡΙΣΗ, ΟΥΕΦΑ, ΕΠΟ, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ, ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ,  ΑΡΧΙΔΟΜΕΜΕΔΕΣ... Στο βάθος-βάθος  με τα γυαλιά, ένας ανώνυμος παρατηρητής τους χαζεύει... Πιστεύω, πρώτα ο Θεός, να περάσουμε καλά...

Την έχω...εις τριπλούν, γιατί με κούρασε η άτιμη...

Σχόλια

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Γεια σας μαγκιτες συγγαυροι, γνωριζω οτι ολα τα αφεντικα θελουν τους ρουφιανοπροδοτες στο μαγαζι τους, αλλα ειναι και κεινοι που θεωρουνται αναλωσιμοι και '' εκτελουνται''. Δεν υπηρξε συμπαθεια ουδεποτε για αυτη τη ''ρατσα'' ανθρωπομορφων οντων, γιατι ολοι καταλαβαιναν οτι δεν εχουν ιερο ουτε οσιο, με λιγα λογια δεν φορουσαν ποτε παντελονια και αυτο δεν το γουσταρει στην τελικη κανεις, γιατι θα τη ξανακανουν την πουστια τους.Μεγαλη χαρα πηρα με την απολυση του χοντρου ρουφιανορεζιλη, ειχαν ματωσει τα αυτια μου πια.READ against everyone.

Εικόνα thita

έτσι, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως ουδείς, ακόμη και οι γερμανοί εκτελούσαν τους ντόπιους δωσίλογους φεύγοντας, τους λέγανε "εδώ προδώσατε την πατρίδα σας, εμάς δεν θα προδώσετε?"

όλα τα τσατσόνια αυτά είναι αναλώσιμα για τα αφεντικά τους

ένας φεύγει, δέκα ξεπετάγονται

και εγώ χάρηκα για τον πούλο στον βρωμιάρη που τόλμησε να ειρωνευτεί τον Θρύλο

και ΜΑΚΑΡΙ να τον διώξανε για τους λόγους που λένε, και να έχει τέτοια ισχύ ο Θρύλος, και όχι για τη μαλακία με τον μητσικώστα (που το έχουν αποσιωπήσει τα ΑΡΔάκια, σαν να μην έγινε, φανταστείτε π.χ. νικολακόπουλο να τραγουδήσει σε καμία εκπομπή στο ράδιο "αγαπήστε τον παο και τη λεωφόρο", τι θα γινόταν)

πιο πολύ εκτίμηση έχω (εννοείται) σε χαρακτηρισμένους "οπαδικούς" δημοσιογράφους και σχολιαστές, παρά σε "αντικειμενικούς" σπυρόπουλους, παπαθεοδώρου, κλπ.

Εικόνα john

Αποστολε θα ήθελα τη γνώμη σου στο θέμα Σπυροπουλου

Εικόνα apostolos gaganis

Η όποια απόλυση Τζόνι, δεν είναι καλό πράμα για ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Υπάρχουν όμως και απολύσεις δικαιολογημένες. Αν κλείσει π.χ. μια επιχείρηση γιατί δεν βγαίνει και φαλήρισε, τότε τί να πεις; Πάρτ΄αυγό και κούρευτο... Ή αν κάποιος υπάλληλος αποδειχθεί βρομιάρης, άτιμος. Στο θέμα του Σπυρόπουλου τώρα. Είχε ΄΄ξεφύγει΄΄ από καιρό. Δεν έκανε κριτική στην ομάδα μας. Την ΄΄γαμούσε΄΄ με βαζελίνη ή και στο στεγνό. Θα μου πεις, κι άλλοι κάνουν αυτά και χειρότερα εναντίον μας. Μιλάω πάντα για τους επαγγελματίες. Σωστό. Εξαρτάται όμως ΠΟΙΟΣ είναι το αφεντικό του ΜΜΕ. Αν είναι άμεσα ή έμμεσα, ας πουμε, ο Αλαφούζος, δεν γίνεται τίποτα εκτός από προσφυγή στη Δικαιοσύνη ( που αργεί μέχρις...απελπισίας ). Ο ΟΤΕ όμως είναι άλλο πράμα. ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι απρόσωπος και το καταλαβαίνεις. Δεν μπορεί λοιπόν, από ένα ΤΕΤΟΙΟ μέσο, να εκτοξεύεις εσύ συστηματικά πλέον και απροκάλυπτα οποιαδήποτε βρομιά επιλέγεις, με κίνητρα που ΜΠΟΡΕΙ να είναι και - τουλάχιστον - συζητήσιμα... Κάποιος συνεπώς έπρεπε να την ΄΄πληρώσει΄΄, ΔΙΚΑΙΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, αποτελώντας συγχρόνως και παράδειγμα προς αποφυγήν για άλλους...επίδοξους μνηστήρες ώστε αυτοί να γίνουν εφεξής ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ( βλέπε λ.χ. κρατικά ΜΜΕ, που ορισμένοι ΄΄ξεφεύγουνε΄΄ συχνά και πάντα αντι-Ολυμπιακά, γιατί - προφανώς - έχουν κάποιους προστάτες εκεί μέσα ).

ΣΟΥΜΑ: Έγινε αρχή, δίκαια το ξαναλέω, που ΄΄τσούζει΄΄ και παραδειγματίζει. Άμεση τιμωρία. ΄΄Ξαφνικός θάνατος΄΄. Αν και δεν θα...πεινάσει. Πόρτες ανοιχτές, θα βρει σίγουρα. Ειδικά από΄κείνες με το...κόκκινο φωτάκι απ΄έξω. Το΄χουνε παραξηλώσει πάντως ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ. Δεν είναι πια αθλητικογραφία αυτό. Έχει δηλητηριαστεί ΤΕΛΕΙΩΣ ο κόσμος. Κοντεύουμε πλέον ν΄ασχολούμεθα ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΟΝΟ με τα αγωνιστκά... Και η αιτία είναι μία και γνωστή: ο τιτλολιμός τους απ΄την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Π-Α-Ν-Τ-Ο-Υ ΣΧΕΔΟΝ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα σωματεία τους. Τί κάνουμε φυσικά εμείς; Τίποτ΄άλλο φίλε μου απ΄το να τους πηδάμε μέσα-έξω σε κάθε πρόσφορη και...απαιτητική ευκαιρία. Κι εκεί θέλουμε δουλίτσα ακόμα... Βαδίζουμε όμως καθώς βλέπω προς τη σωστή κατεύθυνση λ.χ. και υπόθεση Σούπερ Λίγκας - ΟΠΑΠ, κι άστους να ορύονται απ΄την πρωκταλγία...

Εικόνα vagio

Άσχετο: τον πουλο ο σπυροπουλος και με σφραγίδα Βαγγέλα. Έτσι καθίκια!

Εικόνα john

Η απόλυση του Σπυροπουλου με εχει φέρει σε διχογνωμία. Απο τη μια βλεπω οτι πλέον οι απέναντι εχουν λυσσάξει και κατηγορούν ανοιχτά πλέον τον ΒΑΓΓΕΛΑ για μαφιόζικες ενέργειες πράγμα που εννοείται με θλίβει, αλλα απο την αλλη βλεπω οτι με τις ηλιθιότητες που έλεγε κατα καιρούς τα θελε ο κωλος του. Το θέμα δεν ειναι να απολύονται όσοι δημοσιογράφοι κάνουν κριτική στον θρύλο γιατι τοτε μιλάμε για απόλυτη λογοκρισία πράγμα που ειναι αντίθετο με τα ιδεώδη του συλλόγου και οδηγεί σε παλαιότερες οδυνηρές εποχές. Το θέμα ειναι να απολύονται αρδ που δεν κάνουν καλα τη δουλεια τους και συνειδητά διαστρεβλώνουν τις απόψεις των οπαδών.Αν απολυόταν ο παπαθεοδωρου η ο αρουλης θα έκανα πάρτυ μια εβδομαδα γιατι πλέον ξερω καλα τον ρόλο και των δυο πούστηδων. Με τον σπυροπουλο δεν ξερω.Βεβαια τα κείμενα του τελευταια είχαν πολύ λίγδα και βρωμουσσν αντιολυμπιακη αντικειμενικότητα. Το θέμα δεν ειναι ξαναλέω να απολύονται δημοσιογράφοι που δεν γράφουν αυτο που θελει να ακουσει ο πρόεδρος. Το θέμα ειναι να απολύονται τα κολοβά φίδια που πληρώνονται για να λασπολογούν δις βάρος του θρύλου. Αν ειναι ο σπυροπουλος μεσα σε αυτούς εννοείται ΚΑΛΟ ΟΑΕΔ

Εικόνα savvas gridlock

Aν μου εξηγησεις με απλα λογια σε τι διαφερουν οι Ασβεστας-Παπαθεδωρου με τον Σπυροπουλο των Sport FM-ΟΤΕ ΤV (εκπεμπει απο το μεγαρο του ΣΚΑΙ)-sdna.gr, ισως πεσω κι εγω στη λουμπα να σκεφτω ''κακως εχασε τη δουλεια του καποιος ανθρωπος''. Απο εκει και περα, όπως γραψαμε και στο fb, για οποιον δεν το ειδε,

http://i.imgur.com/b4nXGVw.png

Kο-κο-κο ολοι για ολα αυτα. Ουτε που τα ξερουν οι πιο πολλοι οπαδοι. Ο Θανασης ο Λαζαριδης μαλιστα κατηγγειλε κι αλλα, ενδιαφεροντα πραγματα.

http://i.imgur.com/K4cDCje.jpg

Μιλαμε για το site, το sdna.gr, που κοκορευοταν πριν λιγους μηνες οτι ''εμεις κλεισαμε το olympiacos24''. Τοτε το ''χανει ενας συναδελφος τη δουλεια του'' πηγαινε περιπατο.

Εικόνα john

Η μόνη ένσταση που εχω όσο αφορά τις διάφορες Σπυροπουλου -Παπαθεοδωρου ειμαι οτι ο πρώτος ποτε δεν έγραφε σε καθαρά οπαδική εφημερίδα οπως ο άλλος στην πρασινη,ποτε δεν ειρωνευόταν για τα παντα τον θρύλο οπως κανει η αλλη αδερφή ,και αν θυμάμαι καλα ο σπυροπουλος παλαιότερα ειχε γράψει και κάποια άρθρα που έλεγαν αντικειμενικά θετικά πράγματα για τον θρύλο. Απο εκει και πέρα έχοντας διαβάσει το εκπληκτικό άρθρο απαντηση στο Sdna που ανεβάσατε σήμερα και βλέποντας τα λινκ που ανεβάζετε τι αλλο να πω? Αυτα περιμένω απο εσάς μάγκες. Πολλά μπράβο και συνεχίστε ετσι αυτα θελουμε απο εσάς.

Εικόνα thita

Πιστεύω ο τύπος απολύθηκε επειδή το είχε παρακάνει με το αντί Ολυμπιακό του μενος

Τα άρθρα του όσο πήγαιναν και ξέφευγαν

Και στο ράδιο τραδουγαγε λέει σύνθημα Μπερμπάτοφ αλάνι πηδά το λιμάνι

Και καλά χιούμορ με Μητσικώστα

Προφανώς διαμαρτυρήθηκαν πολλοί Ολυμπιακοί

Κι η ανοχή,ακόμη κι αν συνεργάζεσαι με Αλαφούζο (ΟΤΕ),έχει ένα όριο

Άσε τα μαλακισμενα τα αρδακια που λένε απολύθηκε τώρα επειδή έχει πει πριν δυο χρόνια για το χέρι του μανιατη στον τελικό με Αστέρα

Εικόνα ze ηλιας

Επειδή δεν είμαι και αητός στο μάτι,αν στο βάθος της φωτό είναι η αφεντιά σου μου τη χαλάς.
Δε σε θέλω έναν απλό observatour,σε θέλω με το δίκανο έτοιμο για επέμβαση.
Τους απεριόριστους χαιρετισμούς μου.

Εικόνα apostolos gaganis

Μπααα.. Ένας που μου μοιάζει είναι...

Εικόνα nissios

Δεν σταματάει αυτό το μυαλό να μαθαίνει. Ποτέ δεν σταματάει να μαθαίνει. Πο-τέ. Εγώ αυτά με τα κολάζ δεν ξέρω να τα κάνω.

Απόστολε, τον πρώτο καιρό λειτουργίας του πολυχρονεμένου μας ιστότοπου τέτοιες ευρηματικές εικόνες σκάρωνε κάποιος άλλος, ο οποίος λόγω προσωπικών τρεχαμάτων, εγκατέλειψε το σπορ. Εκείνες οι εικόνες είναι καταχωρισμένες (και όχι καταχωρημένες) στην ενότητα "Galleries". Ίσως πρέπει να συνεννοηθείς με τους φίλους μας των υψηλών κλιμακίων, ώστε να ξαναπάρει ζωή η για καιρό ξεχασμένη εκείνη ενότητα.

(Δες και κάτι που σε ρωτώ δίπλα.)

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός ο κύριος... Καταχωρίζω, το ρήμα. Τώρα για το Galleries που λες, μ΄αρέσει η ιδέα...