Συμφωνώ με τον Πογέτ και γενικεύω: Κάθε ντέρμπι, σ΄όλο τον κόσμο, είναι για άντρες!



Ότι παίζουμε απόψε με την ΑΕΚ, το΄χουμε εμπεδώσει όλοι. Ολυμπιακοί και ΑντιΟλυμπιακοί. Ολόκληρη η Ελλάδα, δηλαδή. Κι ας κερδίσει ο καλύτερος... Την αφορμή όμως για τούτο το σημείωμα, μου την έδωσαν δυο - τρία πραγματάκια που διάβασα σήμερα το πρωϊ στην ΩΡΑ για τον αγώνα. Τα βαζελικά ΜΜΕ τα διέκρινε πάντοτε - στα δικά μου μάτια τουλάχιστον - μια θρασύτητα, μια προκλητικότητα, σε συνδυασμό με μια δολιότητα. Τα Παοκτζίδικα, μια κομπλεξική αντιΟλυμπιακή ιδεοληψία. Απ΄την άλλη πλευρά, στη σημερινή ΑΕΚ του κ. Μελισσανίδη και ειδικότερα στην προαναφερόμενη αναλογική της έντυπη εκπροσώπηση, τα στοιχεία εκείνα που έχω παρατηρήσει είν΄ένα ΜΙΓΜΑ των δύο προηγούμενων, με την πρόσθετη ιδιαιτερότητα και κάποιων ενδείξεων, θα΄λεγα, λαϊκίστικης, φτηνής, ΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ... Συγκεκριμενοποιώ και καταδεικνύω στη συνέχεια. Γράφει η ΩΡΑ:

1.  Το "αήττητο" που έχει γίνει ένας ακόμη λόγος να γελάνε έξω με όσα συμβαίνουν - και - στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, τελειώνει απόψε, από την "Ένωση".

Σχολιάζω: Η επιτομή του κόμπλεξ, του φθόνου, της γελοιότητας στους ισχυρισμούς και του μικρού σε μέγεθος που το παίζει μεγάλος, ενώ μόλις έχει ανέβει στον αφρό απ΄την εσκεμμένη και ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ αυτοκαταβύθισή του στα τάρταρα των ποδοσφαιρικών κατηγοριών, κι ακόμα πιο πρόσφατα, έχει υποστεί την βίαιη "πρωκτοδιαστολή" της τεσσάρας στο Φάληρο...Τις συναφείς δηλώσεις εξάλλου του γνωστού κ. Ατματζίδη ότι "όποιος βλέπει ποδόσφαιρο κλπ, ξέρει πώς έχει φτιάξει αυτό το σερί ο ΟΣΦΠ ", δεν χρειάζεται καν να της σχολιάσω... Επισημαίνω μόνο πως δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο πιο κομπλεξικοί τερματοφύλακες απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι οι κύριοι Κωνσταντίνου και Ατματζίδης. Του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ... Mόνο το Post traumatic stress disorder των Αμερικανών στον πόλεμο του Βιετνάμ ήταν, βλέπετε, σοβαρότερο απ΄το δικό τους. Τούτο όμως είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΙΑΤΟ...

2.  Και έρχομαι στο δεύτερο σημείο, το οποίο εγώ θεωρώ ιδιαίτερα βαρύνουσας σημασίας και ενδεικτικό χαλασμένων εγκεφαλικών φλοιών. Γράφει το συγκεκριμένο φύλλο, κάτω - κάτω, " Μην τους κάνουμε τη χάρη -  Την ΑΕΚ και τα μάτια μας - Αποκλειστικά υπέρ του ποδοσφαιρικού παρακράτους οποιαδήποτε παρεκτροπή απόψε". Συμφωνώ με την προτροπή να κάτσουν ήσυχα οι...ζωηροί. Τα υπόλοιπα, τα πετάω - για να τους διευκολύνω - στην...ανακύκλωση. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΕΚΤΖΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ. Παίζει η εφημερίδα "εν ου παικτοίς". Μακριά η ΑΧΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ των παιδιών σε τέτοιες ιστορίες αντιπαλότητας... Τα - τάχατες -  κοπτόμεθα για την ηθική, το αμόλυντο, το αληθώς φίλαθλο πνεύμα και τα ρέστα, αφήστε τα εσείς εκεί πέρα... ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ... ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟΥ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ -  ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ! ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ΄ΝΑΙ. ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ... ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! Τα κάνατε και πέρσι αυτά στο Κύπελλο. Ανακατέψατε - μνημειωδώς υποκρινόμενοι - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ στις διαμαρτυρίες σας για την συμπεριφορά του Περέϊρα και του Κασάμι στους πανηγυρισμούς του γκολ του...ΧΑΡου. Άστοχο. Τουλάχιστον. Και υποτροπιάζετε... Πού τα πουλάτε αυτά; Είναι τόσο φτηνά και ΤΟΣΟ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΗΘΙΚΗΣ μαζί...

3.  Κ  Α  Τ  Α  Λ  Η  Γ  Ω:

Παίχτες του ΘΡΥΛΟΥ!

Ξέρετε καλά και τί θ΄αντιμετωπίσετε απόψε και τί θα πρέπει να κάνετε... Οι  Αεκτζήδες θα λυσσάξουν. ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΘΟΥΝ! Θα πουλήσουν εξαρχής τσαμπουκά του κερατά μέσα κι έξω απ΄το χορτάρι, θα διαμαρτύρονται με το παραμικρό στον διαιτητή, θα πρεσάρουν συνεχώς κι όσο πάει, θα υποκρίνονται μονίμως σοβαρούς τραυματισμούς σε δικά μας φάουλ... Πέναλτι σε βάρος τους; Και στην Εντατική να μπει ο παίχτης μας, θα φταίει το...γαυροσύστημα. Τα βιώνουμε κατ΄εξακολούθησιν όλ΄αυτά τα καραγκιοζηλίκια. Συμφωνώ με τον Πογέτ όμως. ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΘΕΛΩ", ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ. Η λέξη "παιχνίδι", δεν ταιριάζει απόψε. ΑΓΩΝΑΣ. Και σ΄όλα τα ντέρμπι, εδώ που τα λέμε. Γενικός κανόνας. Έχουμε οπωσδήποτε σαφώς καλύτερη ποιότητα παιχτών. Μπορεί να παίξει κι αυτή τον ρόλο της, στην κατάλληλη στιγμή... ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΟΜΩΣ ΘΑ΄ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Ο ΣΙΛΒΑ ΤΟ΄ΠΙΑΣΕ. ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΤΟΥΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΠΕ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Τ΄ΑΛΛΑ ΘΑ΄ΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Μια ισοπαλία και μια ήττα φέτος ο Ολυμπιακός από ελληνικές ομάδες. Και στα δυο, χωρίς τον Φορτούνη... Τυχαίο; Σύμπτωση; Ίσως, αλλά επαναλήφθηκε... Ψυχραιμία τώρα χωρίς απαξιώσεις και προπονητιλίκια, ανασύνταξη, σοβαρή προετοιμασία και πάμε Βέλγιο. ΑΥΤΟΣ είναι κομβικής σημασίας αγώνας. Ετούτος ήταν για το γόητρο, μας έτσουξε η ήττα, ναι, αλλά είτε χι θα έληγε ή στο γκολ το παιχνίδι. Όποιος θα το΄βαζε, πιθανότατα θα κέρδιζε. Το΄βαλε η ΑΕΚ. Μέσα στις πιθανότητες ήταν κι αυτό. Τελείωσε. Προχωράμε.

Εικόνα RED HELL

Ιδου η εξυγιανση.Βγηκαν ολα οι σκατιαρηδες να πανηγυρισουν για ενα ματς που τελειωσαμε με 9.Παλι ντου σε παρατηρητες.ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ.Περιμενω αρθρο για να πουμε τι ειδαν τα ματια μας σημερα απο τους βρωμιαρηδες.Ρε με 9 ημαστε και επεφταν κατω και στο τελος πανηγυριζαν σαν τρελοι.Παρασημο στην ιστορια του Συλλογου οι αντιδρασεις τους.

Εικόνα red apple

Up to the point as usual

αλλά, από πόθεν προκύπτει αυτή η βεβαιότητα των καταφρονεμένωνε πως ντε και καλά ΑΠΟΨΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ για τον πελεκητή τους; Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου

Εικόνα apostolos gaganis

"Βεβαιότητα" μάλλον, παρά βεβαιότητα.

Εικόνα vagio

Για να δούμε αν επιτέλους ήρθε η ώρα για εκείνη την εντός γηπέδου πειστική απάντηση στους λασπολόγους, που χρονια τωρα περιμένουμε και όλο ξενερωνουμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Η τεσσάρα, δεν ήταν κακή. Για εισαγωγή, όμως... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ Μ΄ΕΜΑΣ...

Εικόνα john

Θελω να καταθέσω τον προβληματισμό μου για το θέμα του Καμπιασο. Ειναι πολύ κουραστική και εκνευριστική αυτη η ιστορια όσο αναφορά τους τραυματισμούς του. Παίκτης που έβγαζε τόσες συμμετοχές στις απαιτητικές συνθήκες της πρεμιέρ λιγκ απαγορεύεται να εχει τοσο συχνα μικροτραυματισμούς και μυϊκά προβλήματα. Εχει παίξει μόλις 10 παιχνίδια φετος. Ειναι ανεξήγητο και εκνευριστικό. Χειροτερεύουν πολύ το θέμα και οι δημοσιογράφοι με τα κωλορεπορτάζ που ξεκινούν εως "δεν έβγαλε την προπόνηση ο κάμπιασο αλλα δεν προκειται για κατι ανησυχητικό",συνεχίζουν στο "απουσιάζει ο καμπιασο στο ματς με τον ΠΑΟΚ για να ειναι έτοιμος στο ντερμπυ με την ΑΕΚ",και καταλήγουν στο "εκτος αποστολής ο καμπιασο για το ντερμπυ". Μιλάμε για τον πρωτοκλασάτο παίκτη μας,για την κααλυτερη μεταγραφή του καλοκαιριού,για τον παίκτη που εκανε την διαφορα στο emirates,για τον παίκτη που ανεβαζει επίπεδο την ομαδα οποτε χρησιμοποιείται. Εχει καταντήσει αηδία το θέμα με τους τραυματισμούς του. Δεν ξερω ποιος φταίει,εάν ο ίδιος εχει επιλέξει να μην ζορίζεται για δικούς του λόγους,εάν κακοπερναει,η εάν δεν τον γουστάρει ο Σιλβα,αλλα το αυτο θέμα κουράζει πολύ. Έχουμε ενα απο τα καλυτερα αμυντικά χάφ που εχουν έρθει ποτε στην ελλαδα και δεν το εκμεταλλευόμαστε.

Εικόνα apostolos gaganis

Έθεσες πολύ σωστά ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς. Κι εμένα. Υπάρχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ σε τούτο το θέμα, και σε άλλα, εκ μέρους του Ολυμπιακού. Έτσι πιστεύω. Κακοπαιγμένη, όπως αποδεικνύεται. "Λέω - ξελέω". Κι αυτό μεταφέρεται, όπως μεταφέρεται, απ΄τους ρεπόρτερς της ομάδας και εκνευρίζει τον κόσμο μας με δικαιολογημένα ερωτήματα... Δεν επιθυμώ να κάνω εικασίες σήμερα. Έχω άποψη. Τελείως υποκειμενική, αφού δεν έχω γνώση. Είναι κι εκείνη η υπεροσμία όμως... Ας τ΄αφήσουμε πάντως Γιάννο αυτό το θέμα και κάτι άλλα...συναφή, γι΄άλλες στιγμές. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΠΟΛΕΜΟ"...

Εικόνα john

Αν εχεις άποψη για αυτο το θέμα θα χαρώ πολύ να την ακούσω. Οχι απαραίτητα τωρα καθως προέχουν αλλα σημαντικότερα θέματα σήμερα,αλλα κάποια στιγμή θα μπορούσες να ανεβάσεις ενα άρθρο για αυτο το ζήτημα.Πολυ μυστήριο ρε παιδι μου...

Εικόνα Romain

Ωραίο άρθρο.
Αυτούς βέβαια δεν μπορείς να τους περιγράφεις ούτε με ιατρικούς / επιστιμκνικους όρους διότι έχουν ξεπεράσει όλα τα στάδια της αρρώστιας.
Το μεγάλο τους κόμπλεξ δεν τους αφήνει ούτε το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ να γράψουν στην πρώτη σελίδα της σκατοφυλλαδας. Γιαυτό γράφουν ΟΣΦΠ και "ΟΣΦΠτσιδες "
Αυτό συμβαίνει, και ο Απόστολος θα το ερμηνευε με διαφορετικούς επιστημονικους όρους, από το πολύ ΠΟΥΤΣ@ που έχουν αρπάξει από τον Θρύλο.

Υ. Γ. Όσο για τις δηλώσεις Ατματζιδη, όπως είναι γραμμένες στη Ψ Ώρα, προσωπικά συμφωνώ απόλυτα.
Λένε:
" Οποιος ξέρει ποδόσφαιρο ξέρει πως έφτιαξε αυτό το σερί ο ΟΣΦΠ "

ΝΊΚΗ
Με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά
Για Μελισσανιδη, Ατματζιδη, Γεωργεα, Χεσετζογλου, και όλους τους κομπλεξικους και Αντι-Ολυμπιακούς.

Εικόνα apostolos gaganis

Να΄σαι καλά τιτανόγαυρε! Πιστεύω...να περάσουμε καλό Σαββατοκύριακο.