ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ... ΑΜΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ, ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ!



Η συνταγή είναι απλή, κατ΄εμέ, και την γράφω στον τίτλο της ανάρτησης.

Από σήμερα ξεκινάει η τετράδα των αγώνων μέχρι το τέλος της σεζόν, που ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάρετε. Οι δύο με τον Πάοκ, το παιχνίδι με τον Βάζελο κι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πήρατε το πρωτάθλημα σε χρόνο ρεκόρ. Και αξίζουν συγχαρητήρια ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ για τούτο το μοναδικό πράγματι επίτευγμα, για το οποίο είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

Αποκλειστήκατε, όμως, από τη συνέχεια του Γιουρόπα με ήττες από την Άντερλεχτ, ενώ χάσατε κι από την Άεκ ( με τον όποιο τρόπο ). Μας πείραξαν ΠΟΛΥ και τα δύο...

Έχετε λοιπόν την ευκαιρία, καθήκον, αλλά και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να βουλώσετε - έστω για λίγο - τα στόματα των γνωστών αλλοφύλων και να μας κάνετε έτσι να ξεπεράσουμε τα προηγούμενα, δυσάρεστα, κάνοντάς μας ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Ως ομάδα, είσαστε αναμφίβολα ποιοτικότερη απ΄τους άλλους. Το παραδέχονται κι οι ίδιοι εξάλλου, γαρνιρισμένο έστω με τα γνωστά παραμύθια εκλογίκευσης του ΠΟΝΟΥ τους. Τα διάβασα πάλι, χτες και σήμερα. Τα προσπερνάω... Από σήμερα το βράδυ όμως, ασφαλώς και δεν αρκεί από μόνη της η τεχνική υπεροχή. Όλα τα παιχνίδια που προανέφερα, είναι δύσκολα. Είναι ντέρμπι. Εκείνο που σας ζητάμε επομένως είναι ν΄αγωνιστείτε ΟΛΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΕΡ... Την ψυχή, ΨΥΧΑΡΑ σωστότερα, ενός ξένου παίχτη, που γράφτηκε ανεξίτηλα στις καρδιές μας, ακριβώς γιατί με την διαδρομή του παραδειγμάτισε και κατέδειξε ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΡΙΓΕΣ...

Δεν χρειάζεται, νομίζω, να γράψω σήμερα τίποτα παραπάνω. Περιμένω. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΑ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ Σ΄ΕΝΑ ΧΩΡΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΠΑΝΤΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΛΟΙΠΟΝ...

Σχόλια

Εικόνα RED HELL

Καυλα σημερα.Αν και ειχα πολλα νευρα μεχρι την ανατροπη(κανονικα το ματς επρεπε να ειναι 1-4 αλλα σημερα δεν ειναι μερα για παραπονα)ειδα οτι την ομαδα μας να παιζει με Βουρο δεξια και να τους κλεινει το σπιτι.Σιγουρα θα κανουν παλι το ασπρο-μαυρο.ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΣΚΛΗΡΟ ΓΑΜΗΣΙ.
ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΑ-ΝΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΑ-ΝΤΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Απ΄τις ωραιότερες βραδιές... Η μισή πίκρα για το Γιουρόπα, ήδη πήγε περίπατο! ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ! ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ! Τώρα είναι η ώρα της ειρωνείας.... Οι κάφροι, είναι άπιαστο όνειρο για δαύτους...

Εικόνα tasos

Καλησπέρα σέ όλους. Απόστολε η μία νίκη ήλθε, ε΄στω καί άν οι μπουγατσοκυμάδες δέν αντέχουν καί τρίτη ήττα φέτος.
Απόστολε περίμενα νά γράψης κάτι γιά τό 43ο εκτός καί αν μού διέφυγε.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα κανω ανάρτηση αύριο για τα αποψινά... Μέχρι τότε, γλεντάμε την κατάρρευση της αντιΟλυμπιακής τρόϊκας ετούτο το βράδυ! ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΠΙΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ! Που ξεφτιλίστικαν όλοι οι παραμυθάδες και οι αρχικομπλεξικοί! Α ρε Θρύλε! Μας πίκρανες προχτές, αλλά σήμερα ρεφάρισες και με το παραπάνω με τούτο το ροσόλι...

Εικόνα tasos

Καλησπέρα σέ όλους. Απόστολε η μία νίκη ήλθε, ε΄στω καί άν οι μπουγατσοκυμάδες δέν αντέχουν καί τρίτη ήττα φέτος.
Απόστολε περίμενα νά γράψης κάτι γιά τό 43ο εκτός καί αν μού διέφυγε.

Εικόνα jimakos

Αν έπαιζαν όλοι σαν αυτόν δεν θα συζητάγαμε για αυτούς τους 4 αγώνες αλλά για άλλα μεγαλύτερα.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα΄μαστε στις 10 πρώτες ομάδες της Ευρώπης...

Εικόνα vagio

Να τα διαβαζε εστω και ενας τους αυτα που γραφεις/γραφετε/γραφουμε εδω μεσα, καλα θα ηταν.
Αν και το να αγωνιζεσαι με ψυχη και μυαλο, ειναι χαρισμα. Και δεν αποκταται ξαφνικα τπ Μαρτη. Και δεν εχει να κανει μονο με την εκβαση αυτων των 4 αγωνων, ειναι καθαρα υπαρξιακο το ζητημα.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι.

Εικόνα ze ηλιας

Από το στόμα σου και στου ΘΡΥΛΟΥ τ αυτί.ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ τα παραπάνω.
Άσχετο αλλά αξίζει να διαβάσετε τη συνέντευξη του ευγενίου γκεραρντάκη στο sport24
Παραθέτω δύο highlights:
"Την πρώτη χρονιά που ήμουν στην ομάδα, στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Όταν οι φίλαθλοι έβριζαν συνεχώς και φώναζαν, ακόμα και οι εφημερίδες το έγραφαν, ότι θα πουλήσουμε το παιχνίδι. Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ και πήγα να μιλήσω στον κ. Θόδωρα. Τον ρώτησα γιατί ακουγόταν ότι θα δώσουμε το παιχνίδι. Τότε μου απάντησε: «Θα σου πω το εξής: Είναι δικό μου πρόβλημα. Εγώ θέλω εσύ να κερδίσεις τον αδερφό μου». Για αυτό από τότε και μετά αντιμετώπιζα τον Παναθηναϊκό πιο φανατικά. Και επίσης τον είχαμε βγάλει εκτός Ευρώπης".
και:
- Όλα αυτά τα χρόνια, όπως γνωρίζετε καλά, οι αντίπαλοι του ΟΦΗ κατηγορούσαν την ομάδα ότι μόνο με τον Παναθηναϊκό δεν έπαιζε δυνατά. Η δική σας τοποθέτηση για αυτό ποια είναι;

"Ξέρω μόνο ότι κάποιες φορές που παίζαμε με τον Παναθηναϊκό, κάποιοι από τη διοίκηση έπιαναν 1-2 παίκτες και τους έλεγαν να μην παίζουν δυνατά, κάτι που δεν γνώριζε ο κ. Θόδωρας".
Ολόκληρη η συνέντευξη:http://www.sport24.gr/unique/gkerarnt-me-ediwksan-apo-ton-ofh-tha-pethanw-krhtikos.3926350.html
Τέλος και μία αναγνώριση για τη ΘΥΡΑ 7
http://www.sport24.gr/football/ellada/gkalop-sport24-gr-oi-olympiakoi-ka...

Εικόνα apostolos gaganis

Thanks, bro, for your contribution...

Εικόνα red apple

το γράφω εδώ και θα το αναλύσω αργότερα στη στήλη για το στοίχημα. Όσο και να θέλουμε νίκη απόψε, δύσκολα θα έρθει! Σκεφτείτε λογικά το πόσοι θα λείπουν και το πώς παίζει συνήθως ο Ολυμπιακός σε ματς κυπέλλου με τις μπουγάτσες. Όσο για το άρθρο, Αποστόλη αδελφέ μου, είναι η επιτομή της λογικής των πραγμάτων.

Εικόνα apostolos gaganis

Να δούουμεεεεε....Που λένε και τα μεγάφωνα στο Καραϊσκάκης....Άντε, για σένα το...σου. Θυσία πια, θυσία...

Εικόνα red apple

πιστώνεται για μελλοντική ανταμοιβή!!!

Εικόνα holland74

Τώρα τι να προσθέσουμε εμείς; Τα είπες όλα....Και για να τους το κάνουμε και πιο εύκολο βολευόμαστε με τρεις νίκες και ισοπαλία σήμερα :)

Εικόνα apostolos gaganis

Θααα το καταπιώ. Μάλλον... Με δυσκολία βέβαια και πολύ νερό... Τι ζητάμε στο τέλος - τέλος; ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Εικόνα holland74

Έτσι :)