ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ...



Είναι ίσως το βραχύτερο άρθρο που΄χω γράψει μέχρι τώρα. Μόνο ένα ερώτημα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ;

Και επειδή εγώ έχω κάποιες ιδέες, τις καταθέτω, κι αν είναι ανέφικτες, να μου εξηγήσετε τους λόγους και  ασφαλώς θα τους δεχτώ.

-  Είσοδο της COSCO στον Ολυμπιακό, με το μάνατζμεν βέβαια στον Μαρινάκη.

-  Γενναία αύξηση ακολούθως του μετοχικού κεφαλαίου. Μιλάω για διπλασιασμό.

-  Παραχώρηση της περιβόητης συνέντευξης Τύπου από τον Μαρινάκη, με παρουσία δικηγόρων αν κριθεί απαραίτητο, και δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα εκείνων εναντίον των οποίων έχει κινηθεί δικαστικά ο Ολυμπιακός και υπάρχουν γιαυτούς καταδικαστικές αποφάσεις.

-  Ίδρυση τηλεοπτικού διαύλου του Ολυμπιακού, η είσοδο του προέδρου σε υπό διάθεση τηλεοπτική συχνότητα.

-  Σε περίπτωση οριστικής ματαίωσης του Κυπέλλου, διεξαγωγή την ημέρα εκείνη του τελικού, φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με μεγάλη ξένη ομάδα.

Αυτά ως αρχή και βλέπουμε, ανάλογα με τις εξελίξεις. Έχω κι άλλα στο μυαλό μου. Εν ευθέτω χρόνω...

Ένας γαύρος

Σχόλια

Εικόνα KYTHNOS 7

Red είναι εύκολο να μας ενημερώσεις για τα 5 χρόνια του γατούλη???

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Υπάρχει λεπτομερώς αυτό που θέλεις για τον νιάου, στην σημερινή ανάρτηση "Δεν αντέχεται τόση διαφορά" του Red apple, δίπλα.

ΣΠΕΕΕΕΡΑ, ΚΥΘΝΙΕ...

Εικόνα Red Dragon

Καλησπερα Αποστολε.

Η εισοδος της Cosco κατι που φημολογειται χρονια αν γινει πρεπει να γινει με την μορφη χορηγιας (εχει γραφτει οτι επιδιωκουν μεχρι και την αγορα ενος μικρου ποσοστου).Ο ιδιοκτητης ηταν,ειναι και θα παραμεινει ενας,η δυναμη του οποιου ειναι τετοια ωστε να προσπαθουν με καθε τροπο αυτοι που δεν επενδυουν ουτε σεντ του ευρω και επενδυουν αποκλειστικα στα ΜΜΕ να δημιουργησουν πληγμα στο image του.
Τωρα βεβαια μιλαμε για καταδικασμενα τυπακια που ο ενας απο αυτους δηλ ο mr friskies μαθαμε σημερα οτι καταδικαστηκε σε φυλακιση 5 ετων για χρεη στο δημοσιο κατι φυσικα που δεν γραφτηκε πουθενα.Ας θεσω και εγω λοιπον ενα ερωτημα.
Σκεφτειτε τωρα κατι τετοιο να αφορουσε καποιο υπαλληλο της Παε Ολυμπιακος.Ουτε καν για τον προεδρο του.Τι θα ειχε γραφτει.

Οσον αφορα την συνεντευξη τυπου (κατι που οπως παλι γραφτηκε πιο κατω δεν μπορει να γινει την δεδομενη στιγμη) θεωρω οτι δεν θα αλλαξει πραγματικα τιποτα.Οσο επενδυαν στην αρδοστρατια τους και στα ΜΜΕ πριν αλλο τοσο θα συνεχισουν να το κανουν και στην πορεια.Αυτο που μπορει να κανει η Παε ειναι κατι που ειχε αναφερει σε ανυποπτο χρονο.Υπαρχει λιστα με αρδ με αγωγες εναντιον τους που εχουν κερδιθει ολες και καποια στιγμη πρεπει να δει το φως της δημοσιοτητας.Το γεγονος οτι καταδικασμενα υποχειρια οπως ο Σαγονιδης δεν μπορει να ξεστομισει το ονομα του προεδρου του Ολυμπιακου δεν ειναι τυχαιο.

Οσο υπαρχει η προθεση να μην επενδυσουν στο αγωνιστικο κομματι (και δεν θα υπαρξει ποτε η προθεση να γινει αυτο) τοσο θα εξακολουθει ολο αυτο το στορι.Ενας τροπος εξαλειψης του φαινομενου ειναι η ενεργοποιηση του προεδρου στον χωρο των ΜΜΕ.Κατι γινεται τελευταια οσον αφορα τον διαδικτυακο χωρο.Φυσικα θεωρω οτι μπροσταρηδες οσον αφορα το ξεμπροστιασμα του καθε γκεμπελιστη ειναι το ratm.Απο εκει και περα ακουγεται και για μπασιμο του προεδρου οσον αφορα τις τηλεοπτικες αδειες.

Δεν πιστευω οτι θα γινει ματαιωση του Κυπελλου για πολλους λογους.Στην περιπτωση ομως που ο μη γενοιτο συμβει κατι τετοιο ειναι πολυ εξυπνη η προταση σου.

Τελος θα θεσω και ενα ακομα ρητορικα ερωτηματα.Υποθετικα οτι το πρωτο ματς γινοταν στο Καραισκακης και η ομαδα μας εχανε με το ιδιο σκορ και γινοταν οτι εγινε στην Τουμπα (και ενω οι παιχτες του Παοκ θα αντιδρουσαν οπως οι αντιστοιχοι του Ολυμπιακου που 2 φορες μπηκαν στον αγωνιστικο χωρο για να γλυτωσουν απο μηδενισμο) και μετα εβγαινε ο φασιστας υφυπουργος και ανακοινωνε ματαιωση του θεσμου,τι ακριβως θα συνεβαινε?

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνούμε. Έχει σχεδόν καταντήσει βαρετό... Είναι όμως λογικό επακολούθημα. Σε διαβάζω πάντα με ενδιαφέρον...

Εικόνα Red Dragon

*ερωτημα

Εικόνα Harry red logic

Όπως έγραψα και χθές για πρώτη φορά στην ζεστή Θρυλοπαρέα ως νέο μέλος θα πώ λίγα λόγια και σταράτα:
1.Όλοι καταλαβαίνουν ότι Ο "Φυρερίσκος" από το νησί του Εθνικού μας ποιητή(Ντροπή για την πατρίδα μας τέτοια μπουμπούκια) είναι "ρολίστας" του σχεδίου των 3 ψευτονταήδων. Δηλαδή οι τρεις εναλλάσσονται τραμπουκισμούς και ο Φυρερίσκος το παίζει ειρηνοποιός και φύλακας της ομαλότητας-πολέμιος της βίας! Δήθεν κρατάει ίσες αποστάσεις και εξισώνει "Θύτες και Θύματα" Όλοι ξέρουμε οι "ίσες αποστάσεις στα άνισα" αδικούν τον καλύτερο, δηλαδή τον υπέρτερο σε όλα ΘΡΥΛΟ μας!
2. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι ο Τουίτης με την υποστήριξη της άθλιας "τρόικας της ψευτο εξυγίανσης" και την δημοσιογραφική λάσπη αρκετών "κονδυλοφόρων της μακαρονάδας"...(κατα τον μακαρίτη τον Κυράστα), στοχεύει να επαναλάβει την "μη διεξαγωγή" του αγώνα της "βαζελίτσας" με τον ΘΡΥΛΟ στο Καραισκάκη ,όπως το μεθόδευσε και το πέτυχε στον πρώτο γύρο!Τελικός στόχος η ακύρωση του πρωταθλήματος!
3.Επικοινωνιακά έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν,έχουν δηλητηριάσει την κοινή γνώμη.Δηλαδή εκμεταλλεύθηκαν την παθητική στάση(γιατί???) του ΘΡΥΛΟΥ, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στο παρασκήνιο,στα ενδότερα.του "πολιτικό οικονομικού κατεστημένου".. αλλά όπως και να έχει έχουμε υποστεί σοβαρά πλήγματα,αν δεν το αναγνωρίσουμε δεν θα το διορθώσουμε!
4.Αν δεν υπάρξει πολύ σοβαρή κινητοποίηση σε όλα τα "Κέντρα Εξουσίας" η κατάσταση θα χειροτερεύει.
5. Ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ είναι το ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΑΣ ,αλλά χρειάζονται και οι ΤΑΓΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣ να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν την αντεπίθεση στο"ΕΛ ΑΛΑΜΕΙΝ"!!!Εμείς θα νικήσουμε στο τέλος άλλα για να συμβεί αυτό χρειάζεται ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΤΟΛΜΗ και ΗΓΕΣΙΑ!!!-
-ΟΛΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΗΓΕΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ" ΜΑΣ!

6. Οι "καιροί ου μενετοί" "Γρηγορείτε Σύ-Γαυροι"

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρέσουν αυτά που γράφεις σύγγαυρε! Σωστές επισημάνσεις...

Εικόνα DevilMayCry7

Συμφωνώ 100% με αυτά που γράφεις στο κείμενο σου, μιλώντας και με άλλα παιδιά χθες ο κόσμος βράζει!Οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν να μας ενώσουν όσο περισσότερο μπορούν!Πριν πέσει η ΑΕΚ και αρχίσει ο Σαββίδης να κάνει τον βλάκα η δημοτικά του προέδρου ήταν πεσμένη και αυτοί μας έβαλαν άθελα τους να κάνουνε ρεκόρ διαρκείας!
Εγώ πάντως πιστεύω ότι έχουν θέμα με τις ενώσεις, βγαίνουν κάθε εβδομάδα και κλαίνε , βγάζουν ειδήσεις του τύπου '' πήραμε την τάδε επς'','' στείλαμε 100 μπουφάν στην άλλη'' μόνο και μόνο για να βλέπουν οι οπαδοί τους ότι κάτι γίνεται! Δεν ξέρω κανέναν να βγαίνει να λέει ''αγορασα ένα όπλο σήμερα και σε δύο μήνες θα κάνω την τάδε ληστεία'' αυτά γίνονται στη ζουλα...

Εικόνα Red Dragon

Προφανως αδερφε.Μονο και μονο που δημοσιοποιησαν την χτεσινη ¨συναντηση¨ τους που ειχαν το θρασος να την βαφτισουν και ως ιστορικη μερα για το αυριο του Ελληνικου ποδοσφαιρου αυτοι στα γηπεδα των οποιων γινονται επι μονιμης βασης καφριλικια αποδεικνυει οτι δεν μπορουν να συγκεντρωσουν πανω απο 15 ενωσεις μαξιμουμ διαφορετικα δεν θα προσπαθουσαν να ¨ριξουν¨ την Επο με παρατυπο τροπο.Οταν ξερεις οτι εχεις την στηριξη των ενωσεων βαδιζεις χωρις πολλες φανφαρες.Βεβαια αυτο που δεν εχουν καταλαβει ειναι οτι ακομα και τον ελεγχο της Επο να ειχαν αν δεν επενδυσουν σοβαρα χρηματα δεν θα καταφερουν ποτε τιποτα.Χαρακτηριστικα ο Μαρινακης ανελαβε την ομαδα επι εποχης Πιλαβιου.Εριξε πολυ χρημα,εφερε καλο προπονητη,εφτιαξε πολυ καλο ροστερ και πηρε ευκολα τον τιτλο παρολη την αβαντα που ειχε ο Ποα ολη την χρονια.
Οπως ειπες και εσυ απλα φορτωνουν με σανο τα λοβοτομημενα τους οτι δηθεν κατι προσπαθουν να κανουν.
Φυσικα ολα αυτα τα ξεφτιλικια συσπειρωνουν τον κοσμο μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Το φαϊ βράζει πάντως κι ανακατεύεται συνέχεια... Να δούμε τί θα βγει στο τέλος, Devil. KANEIΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...

Εικόνα RED HELL

Οταν βραζεις μεσα σου απλα βαζεις και βλεπεις Θυρα 7.Μπορει στα αγωνιστικα θεματα πολλες φορες να διαφωνω με αυτα που λενε αλλα οταν χρειαζεται να βγουν μπροστα οι Τακης-Ακης ειναι απολαυση.
1-2-3 στο τελος παλι θα παρετε τα αρχιδια μας τα τρια.Γαμω το μουνι της μανας σας βρωμιαρηδες.

Εικόνα apostolos gaganis

Ερυθροδιαβολάκοοοο! Και είσαι και της Ανωτάτης Εκπαίδευσης...

Εικόνα Spiros Legend

Την καλησπέρα μου, Απόστολε, είμαι τρελλαμένος εντελώς με αυτά που κάνουν στον Ολυμπιακό μας. Ελπίζω από όλα αυτά να βγούμε κερδισμένοι ως προς την αφύπνιση του κόσμου μας και ειδικά των παραπλανημένων-δύσπιστων-κακόπιστων Ολυμπιακών, που αν δεν καταλάβουν και τώρα τι παίζεται και πόσο πόλεμο δέχεται ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και ο Ολυμπιακός, ε, ας μας αδειάσουν την γωνιά γενικώς, τι να πώ... Έχω μια γενικότερη ένσταση για αυτά που ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να κάνει αυτήν την εποχή ο Μαρινάκης, πιστεύω ό,τι τον αδικούμε, ξεχνώντας ό,τι Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ του έχει απαγορεύσει την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βγει δημοσίως να πει αυτά που πρέπει, διότι θα πεταχτεί η κάθε ΚΥΡΑ ΜΑΡΟΥΠΑ να μας τα πρήζει ό,τι αυτό συνιστά πράξη διοίκησης και παραβιάζονται τα περιοριστικά μέτρα κ.λ.π. Του έχω εμπιστοσύνη, παρότι μοιράζομαι με όλους σας την ίδια επιθυμία να βγει μπροστά και να ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ, με επιθέσεις κατά της Κυβέρνησης και της Δικαιόσυνης που ΠΡΟΚΑΛΕΙ με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ της υπέρ των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, που προσπαθούν να ανατρέψουν μια καθόλα ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ διοίκηση ΕΠΟ, που ΔΕΝ της έχει απαγορευτεί η ενασόληση με το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον των τωρινών μελών της,άρα είναι καθόλα ΝΟΜΙΜΗ... Τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν με την πιο ξεφτιλισμένη Κυβέρνηση όλων των εποχών δείχνουν ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ τους για τις εκλογές της ΕΠΟ, αλλιώς απλά θα περίμεναν τον Οκτώβρη. Ο Καραπαπάς τους ξεφτίλισε σήμερα, ήταν πολύ επιθετικός και σωστός και γενικά δεν φοβάμαι τίποτα όσο ο λαός μας είναι μια γροθιά! Αλλά κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για όσα μας έκαναν και ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, να είναι σίγουροι, με κάθε τρόπο...Πιστεύω, περιμένει κάποιο ξεκαθάρισμα με τις υποθέσεις που του φόρτωσαν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ φίλοι τους και μετά θα δούνε τον Βαγγέλαρο, όπως δεν τον έχουν ξαναδεί! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω άλλα σχόλια, μπορεί να ξαναλέω πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί, το μπάσκετ βλέπω τώρα. Την εκτίμηση και την αγάπη μου έχεις, Απόστολε, όπως και όλοι οι αδερφοί Σύγγαυροι. Πολύ μου αρέσει αυτή η συσπείρωση, θυμίζει παλιές εποχές, το θέμα είναι να διατηρηθεί και να ενισχυθεί ακόμα πιο πολύ, μπετόν αρμέ που λέγανε παλιά, ερυθρόλευκο και αδιαπέραστο!

Εικόνα apostolos gaganis

Χαίρομαι που είσαι πάντα κοντά μας και συμβάλλεις τα μέγιστα στη διατήρηση του ψηλού επιπέδου αυτού του σάϊτ. Διαβάζω πάντα τις απόψεις σου με μεγάλη προσοχή, γιατί είναι στοιχειοθετημένες, ενδιαφέρουσες, ενημερωτικές και γαύρικες 100%. Σε είχα χάσει για λίγο κι αναρωτιόμουνα που να΄σαι... Ξανάδα όμως κι άκουσα πάλι τα νερά του καταρράχτη κι ησύχασα... ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΘΡΥΛΟΣΠΥΡΕ!

Εικόνα Spiros Legend

Ναι, χάθηκα λίγο από το σχολιασμό, γιατί αν δεν διαβάσω την κάθε ανάρτηση και τα σχόλια, δεν θέλω να γράψω άλλα άντ άλλων. Πίστεψέ με, είχα την ανάγκη να επικοινωνήσω ειδικά μαζί σου και το έκανα την ώρα του μπάσκετ, το μισό παιχνίδι απλά άκουγα το σκορ! Αλλά χαλάλι! Σε ευχαριστώ για την έννοιά σου, όλα αυτά είναι αμοιβαία...

Εικόνα ALEFANTOS7

κανεις λαθος η συμμαχια εχει παρει πολλες επς και θα παρει και άλλες στο τελος θα τις παρει ολες.ο τροπος απλος.πλερωνει.δευτερων απειλεί τα προσωπα με τη δικαιωσινη παράδειγμα εσυ προεδρε της ταδε επς εχεις δηλωσει τη βυλα σου?θα το βγαλει ο θωμαιδης η ερχεσαι μαζι μας.τριτον απειλεί πραγματικα ξερω που είναι τα παιδια σου και η γυναικα σου.ο μαρινακης αφαντος δεν κανει τιποτα.δεν θελω να πω κιαλα ο σαβιδησ εχει αναλαβει να παρει της επσ βορεια ελλαδας ο μελλισανιδης νησια και κρητη ο αλαφουζος πελοπονησο και ο κοντωνης ιονιο πελαγος.αυτα που κανουν τωρα είναι για να μπορουν να κανουν εγκληματα μετα εναντιον του θρυλου και θα λενε θυμαστε το γκιρτζικη?και το μεγαλο ερωτημα.που είναι ο μαρινακης οεο?ο καραπαπασ είναι ασχετοσ και ανίκανος για τον ολυμπιακο.επεσε στη παγιδα του παοκ τον παρακαλαγε ο σαβιδησ να βγει η ομαδα να τελειωσει το παιχνιδι και αυτος βγηκε με αποτέλεσμα να φανει ότι ο παππας στη λεοφωρο εφυγε ενώ στη τουμπα όχι και να βρει ευκαιρια ο κοντωνης να διακοψει το κυπελο.ο μαρινακης μας οδηγει στη καταστροφή.ο λαος δεν μπορει να κανει τιποτα ξυπνα.ο μαρινακης βλεπει το χαρο με το δρεπανι να ερχεται να μας παρει το κεφαλι και δεν κανει τιποτα.εχουμε προδοσια από μεσα

Εικόνα ALEFANTOS7

ο μαρινακης δεν δινει 500χιλιαρικα για ραδιοφωνο θα παρει τηλεωραση?μετα λεφτα του ερνανι και ολων των δανεικών θα είχαμε 5 αθλητικα ραδιοφωνα και 30 αθλητικα σιτε που ολη τη μερα θα εβριζαν το μελλισανιδη.ο μαρινακης καταστρεφει τον ολυμπιακο.απο τα 30 σιτε και τα 5 ραδιοφωνα θα καναμε και εμπάργκο στα βεντζιναδικα του μελλισανιδη ολη τη μερα θα γράφαμε σχολεια να μην μπει κανεισ σε πρατηριο της aegen.η συμμαχια πληρωνει ενωσεις και θα παρει την επο και ο μαρινακης δεν κανει τιποτα.ειναι ο αφαντος προεδρος.αμα περιμενει να βγαινουμε δευτεροι και τριτοι και όλα καλα αυτό δεν υπαρχει.αμα χασει την επο οι γαυροι θα σπασουν το καραισκακι αυτος θα φυγει ωσ ο πιο αποτυχιμενοσ προεδρος που εχασε την επο και τον εδιωξε ο μελλισανιδης.ο κοκκαλησ δεν κανει τιποτα που εχει σχεσεις με το συριζα.η θυρα7 δεν βριζει εν χορο σε ολο τον αγωνα τη μανα του κοντωνη και του τσιπρα.μασ καταντησε ο μαρινακης ομαδα της κοτας.και οσο περνουμε τις κουπες δεν γαμιετε.αλλα αμα χασει την επο και αρχισουν σφαγες το καραισκακι θα αλλαξει θεση.και είναι και υποχρεομενος να κανει ανοιχτο πολεμο και να μην θελει θελει ο λαος του ολυμπαικου που βλεπει τη συμαχια να περνεισ της ενωσεις και ερχονται πετρινα χρονια.αντι να δωσει λεφτα σε μμε να γαμισουμε τη συμαχια δινει σε λαθρομετανάστες.καλα είναι αυτά αλλα για μετα το πολεμο.ξερετε σε κανενα πολεμο ο ενας να μην πολεναει και να ταιζει λαθρομετανάστες?γιατι δεν λεει ο σαββασ στο γιο του στην ουεφα να αποκλεισει την αεκ για 5 χρονια επειδή επεσε και γλιτωσε τα χρεοι?δεν κανει τιποτα.για μενα είναι ο αφαντος προεδρος.

Εικόνα apostolos gaganis

Σε πολλά διαφωνούμε. Έχεις όμως την άποψή σου και την σέβομαι.

Εικόνα MIKE.A

Εγω παντως Αποστολε και παιδια θα ηθελα το εξης που δεν ξερω αν ειναι τραβηγμενο και ισως να το εχω ξαναγραψει εδω μεσα! Πουλαμε Σεμπα - ΝταΚοστα εστω με λιγωτερα απο οσο τους αγορασαμε, Ρομπερτο (εχωμε Καπινο) Ομαρ (εχωμε Σαλινο) - Μαζουακου (οπωσδηποτε αυτον) (ο Τσιμικας εχει δωσει καλα δειγματα) Μιλιβογεβιτς (εχωμε Ζντιελαρ κατα 1 χρονο μεγαλυτερο) - Κασαμι (εχωμε Μπουχαλακη) - Ιντεγιε - (εχωμε Πουλιδο - Μπενιτεζ) και φευγουν οι Μποτια (ισως και πωληση αυτος αν βρεθει ομαδα) - Φουστερ - Τσορυ - Καμπιασο λογω ηλικιας οι 3 τελευταιοι, γλυτωνωντας γυρω στα 4.5 - 5εκ. απο τα συμβολαια τους! Ενοειτε οτι θα στεναχωρηθουμε απο τους 3 τελευταιους αλλα και ο ιδιος ο Φουστερ εχει πει οτι ειναι ισως ο τελευταιος τιτλος του με την ομαδα και οι αλλοι δυο θα θελουνε να κλεισουν την καριερα τους στην Αργεντινη οπως εχουν πει! Λογικα θα ειμαστε κερδισμενοι (πωλησεις - λυσεις συμβολαιων) γυρω στα 40 εκ. Μην ξεχνατε οτι εχωμε παρει επισις γυρω στα 5 εκ. μολις πριν μερικες εβδομαδες απο Ντοσεβι - Γιαταμπαρε - Διαμαντακο!
Ερχωντε πισω παιχτες δανικοι που τωρα τουλαχιστον παιζουν στις ομαδες τους οπως Γουτας - Αυλωνιτης - Μανιατης - Τσανδαρης - Ολαιταν - Γιαννιωτας - Μπενιτεζ - Μπεν - Μαρτινεζ, και απο αυτους βλεπωμε ποιους κραταμε και ποιους οχι! Ψαχνωμε και φερνωμε 2-3 καλους παιχτες ελευθερους με καλουτσικα συμβολαια γλυτωνωντας τα λεφτα της μεταγραφης τους σε θεσεις που θα χρειαζωμαστε, και αν γινετε και τον Βελιο εστω με μεταγραφη αν οι Ολαιταν η Μπεν δεν.. και που παλι θα παρωμε το πρωταθλημα για πλακα! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ; Με αυτα τα 30 - 35 εκ. που θα μεινουν αγοραζεις το Καραισκακη και εχεις ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΗΠΕΔΟ! Μην ξεχναμε οτι απο την μια αγοραζεις μονο την γη αφου το χτησμα ανηκει στον ΟΣΦΠ και το κρατος δεν νομιζω να μην δεχτει αφου χρειαζετε λεφτα! Οταν μαλιστα δινει στην αεκουλα του λαθρεμπορα 20 εκ. για να φτειαξει γηπεδο και στο λαμογιο τον Αλαφουζο 7 εκ. για το κοτετσι της Λεωφορου γιατι λοιπον να μην κανουν μια ευκολια στον ΟΣΦΠ που στο κατω κατω και οι δυο κερδισμενοι (ΟΣΦΠ -κρατος) θα ειναι!

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να σου πω; Είναι ένα σενάριο... Τώρα αν θα μπορούσε να μετουσιωθεί σε ΕΡΓΟ, εξαρτάται απ΄τους παραγωγούς ( βλέπε Διοίκηση )... Έχει την λογική του πάντως.

Εικόνα thita

απόστολε, ως συνήθως είσαι μέσα στο μυαλό των περισσότερων

cosco ναι, αλλά ως χορηγός, δεν συμφωνώ (λόγω και του τι παίζεται με το λιμάνι) η συγκεκριμένη, ή οποιαδήποτε αλλοδαπή εταιρεία να αποκτήσει μετοχές του Θρύλου, θα αλλάξει πιστεύω τον χαρακτήρα της ομάδας, που είναι όλο συναίσθημα και θα μεταλλαχθεί σε εταιρεία

κανάλι και ράδιο οπωσδήποτε, ιδανικά όχι ως μόνος μέτοχος, αλλά ως χρηματοδότης/επενδυτής, με βαρύ δημοσιογραφικό όνομα και επιτελείο μπροστά, π.χ. χατζηνικολάου

συνέντευξη τύπου έχω ξαναπεί, εικάζω πως δεν δίδεται λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων, η πορεία των οποίων θα επηρεάσει πολύ τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις, προσωπική μου άποψη είνα ότι αν συμβεί κάτι πριν αναλάβει ο νέος εισαγγελέας του αρείου πάγου θα είναι κατά του Θρύλου, αφού η τωρινή (που συνταξιοδοτείται το καλοκαίρι) έχει αγαπημένο παιδί τον ψηλό παναθηναϊκάκια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται

το τι συμβαίνει με τους απέναντι το έχουμε πει εδώ και το λέγαμε όπως ακριβώς συμβαίνει τώρα από πέρισυ, με τα του οπαπ και της επικοινωνίας και την άλωση της επο, κλπ., το μόνο που προσωπικά είχα εκτιμήσει λάθος ήταν ο χρόνος, πίστευα ότι οι δυνάμεις της "υγείας" θα πήγαιναν εφέτος στα μουλωχτά και θα έκαναν την μεγάλη επίθεση να πάρουν την επο το καλοκαίρι, κλπ.

πάντως αυτή τη στιγμή δίδεται μια καλή ευκαιρία εάν, π.χ., αποφασισθεί συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων με κοντονή ή, ακόμη καλύτερα, με τσίπρα (που αξιώνει-απίστευτο ε- ο πόντιος), να προσφύγει ο πρόεδρος για άρση ή αντικατάσταση των περιοριστικών όρων μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, κλπ., θα είναι και επικοινωνιακή, και ουσιαστική νίκη

κατά τα λοιπά, ένα πράγμα μόνο: πιστεύω το βλέπουμε όλοι, ο κόσμος του Θρύλου βράζει, συγκρατήσατε όπου μπορείτε τον θυμό (το ratm το διαβάζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ και μετράει το τι λέγεται εδώ μέσα) γιατί θα έχουμε άλλα φοβάμαι

Εικόνα ALEFANTOS7

ρε φιλε που ζεις?καταλαβαινεισ ότι πρεπει να κανουμε πολεμο?πρωτα πρεπει να βριζουμε σε όλα τα αθλήματα τη μανα του κοντωνη και του τσιπρα σε ολο τον αγωνα.ολα είναι στημενα.τα ηξερε από πριν τα επεισοδεια ο κοντωνησ και ο τσιπρας που θελουνε να δωσουνε την επο στο μελλισανιδη για να μας σφαζει.εχουμε εσοδα 60 μιρια το λιγοτερο.βρισκουμε μια εταιρια ενός φιλου του μαρινακη μια ασχετη και δινει διαφημιση στη φανελα ολων των ομαδων 500000χιλιαρικα το χρονο.13χ500=6.5 μιρια.με 6.5 μιρια εμεισ θα εχουμε 26 νικες πρωτου αρχισει το πρωταθλημα και οι αλλοι 26 ματσ με ξυλο και τραυματισμούς και θα εχουμε και τη λιγκα.γιατι δεν το κανει ο μαρινακης?50 μιρια περνει.ο σαβιδης δινει αθλιτικο υλικοσ της ενωσεις για να παρει την επο χωρις να εχει εσοδα.να δωσει λεφτα στις ενωσεις αλλα 4 μιρια.και να ριξει και 10 μιρια σε μμε 5 αθλιτικα ραδιωφονα και 30 σιτες που ολη τη μερα θα βριζουν μελλισανιδη αλαφουζο και θα βγαζουν τα σκανδαλα τους και θα κανουμε μεσο σχολιων για να μην μπορει να παρεμβει ι δικαοωσινη εμπάργκο στις εταιριεσ του μελλισανιδη.και μανουν 30 μιρια για την ομαδα και τους τελειωσε ολους.γιατι δεν τα κανει ο αφαντος προεδρος.ο λαος του ολυμπαικου εχει στραφε3ι εναντιον του μαρινακη και εχει δικιο.σε ένα πολεμο περιμενεισ τους αντιπαλουσ να θελουν να σε σκοτωσουν με ολουσ τους τροπους δεν περιμενεις τον αρχηγο σου να μην κανει τιποτα.αυτο λεγεται προδοσια.και τιμωριτε με ΘΑΝΑΤΟ.

Εικόνα Red Dragon

Πανω απο 80 εκ ευρω ειναι μονο το μπατζετ του Ολυμπιακου.

Κοψε αρχικα την πρωινη.Οταν το καταφερεις σταδιακα ελπιζω να εχεις την αντιληπτικη ικανοτητα να καταλαβεις οτι τα fake προφιλ γινονται ευκολως αντιληπτα απο την πραγματικη συντριπτικη πλειοψηφια που στην πραγματικοτητα στηριζει την διοικηση και φυσικα την ομαδα.

Εικόνα thita

Ζω στον αληθινό κόσμο αδερφέ,και είμαι 43,εγώ εκεί την βλέπω την στρατηγική,αν εσύ τα βλέπεις ότι με τη μάνα του Κοντονή ψαρώνει ο νιαου,οκ,άποψη σου. Το ότι είμαστε σε πόλεμο το ξέρω πολύ καλά,από την δεκαετία του 80,που λογικά δεν πρέπει να σου λέει εσένα πολλά πράγματα,σωστά? Επειδή έτοιμο σε βλέπω να σαλτάρεις την άλλη Κυριακή με τη βαζελα,για το λαρύγγι του Μπεργκ,βρες τροπο να χαλαρώσεις,γιατί θα βλαψεις την ομάδα,αυτό εννοώ να συγκρατηθεί ο κόσμος,μόνο εσύ βράζεις νομίζεις?

Εικόνα apostolos gaganis

Δυο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η βλακεία. Και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο...( Άλμπερτ Αϊνστάϊν ).

Εικόνα thita

Βράζουν τα νιάτα Απόστολε βλέπεις.Την καλημέρα μου. Εκπομπή σε ματς του Θρυλου απάνω?!?

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να κάνω; Πάλι να τ΄αλλάξω; Οι...παραγωγοί θα θυμώσουν...

Εικόνα apostolos gaganis

Λαμβάνω, παγίως, πολύ σοβαρά υπόψη μου όσα λες. Σ΄ευχαριστώ.

Εικόνα MIKE.A

Πηρατε ειδηση που το γιουσουφακι του Αλαφουζου ο Βαρουχας, ενω πριν εβγαινε σε ΜΜΕ μετα απο αγωνες κυπελου για να πει την γνωμη του σε αμφισβητουμενες φασεις αυτη την φορα δεν εχει βγει να πει τιποτα; Μηπως θα βρισκωτανε σε δυσκολη θεση να τις αναλυσει για αυτο και "αγνοειτε" η τυχη του; Ισως να περιμενει να πει την γνωμη του στη Κυριακατικη κωλοεκπομπη του ΣΚΑΙ! Για να δουμε που σε καθε σπρωξιμο στην περιοχη βλεπει πεναλτυ αυτη την φορα τι θα πει για τις φασεις με τον Φορτουνη! Αν παρει θεση βεβαια!

Εικόνα apostolos gaganis

Θα το δούμε. Αν τους βολευει επικοινωνιακά...

Εικόνα Chief Bromden

Εδώ είχε πει πως η αποβολή του Ζέκα με την Ξάνθη ήταν λανθασμένη!!! Στα πέναλτι του Φορτούνη θα κολλήσει;
Χωμένος στα σκατά μέχρι το κεφάλι είναι, τώρα θα σκεφτεί την τιμή και την υπόληψη του; Πάνε αυτά, τα «σκότωσε» όσο όσο...

Εικόνα holland74

Απόστολε όπως πάντα πιάνεις το σφυγμό όλων των γαύρων 1000%......

Εικόνα apostolos gaganis

Αφού όλοι ΕΝΑ σφυγμό έχουμε. ΚΟΙΝΟ...

Εικόνα Red Alex

Χθες γράφτηκα στο RATM και έφτιαξα ένα fake λογαριασμό στο facebook (δεν το γουστάρω καθόλου)για να γράφω κι εκεί, γιατί ένιωσα την ανάγκη να συστρατευθώ μαζί σας στην αντεπίθεση της ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ΙΔΕΑΣ.

Βασικά ερωτήματα πριν βγούμε στην επίθεση είναι το ΓΙΑΤΙ; και ΠΩΣ;
Τι θέλω να καταφέρω βγαίνοντας στην επίθεση;Αρχικά (και βασικά) αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση της αντικειμενικής αλήθειας στην κοινή γνώμη και η συλλογική πρόοδος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Ποιοι αποτελούν όμως την κοινή γνώμη;Την χωρίζω σε δύο κατηγορίες
α) σε αυτούς που χρησιμοποιούν τον εγκέφαλό τους, είναι ανοικτοί στην ενημέρωσή τους και πείθονται από επιχειρήματα
β) στους ακραίους-πολύ φανατικούς που δεν τους ενδιαφέρουν τα επιχειρήματα, που είναι εθισμένοι στην προπαγάνδα και είναι κυρίως χαμηλού προς μετρίου IQ.Εδώ θα συμπεριλάβω κι αυτούς που δουλεύουν στα προπαγανδιστικά media.
Η κατάσταση που έχει εδραιωθεί μέχρι τώρα έχει ως εξής:Τα media του αντιολυμπιακού μπλογκ(Αλαφούζος-Οντόνι-Γιαννακόπουλος-Μελισσανίδης-Σαββίδης: SporFM 94.6 , Skai radio , ΣΚΑΙ τηλεόραση,gazzeta.gr, sdna.gr , εφημερίδες Καθημερινή ,Goal news, Live sport κ.α) στέλνουν μηνύματα προς την κοινή γνώμη κάνοντας το άσπρο μαύρο κι αντί να συζητάμε για τη διπλάρα του Ολυμπιακού γίνεται αυτό που ζούμε τώρα. Αυτό που θέλουμε είναι να ενημερώσουμε με επιχειρήματα την πρώτη κατηγορία(η δεύτερη δεν μας απασχολεί) και ταυτόχρονα να καταστρέψουμε το αντιολυμπιακό μιντιακό μπλογκ.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς μεμονωμένα είναι να ενημερώνουμε με επιχειρήματα τον κόσμο που συναναστρεφόμαστε και το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να μην ξαναδώσουμε ούτε ένα γαμημένο κλικ στα κωλοσάιτ τους και να μην αναπαράγουμε ΠΟΤΕ καμία είδηση-άρθρο-ποστάρισμα.Εάν γίνει αυτό αυτόματα τα ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ.(παιδιά εδώ παίζεται όλο το παιχνίδι)
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ξεκινάει η ΠΑΕ ένα ολοκληρωμένο
(intergrated)πρόγραμμα ενημέρωσης της κοινής γνώμης(αλλά και του κόσμου μας).
Αυτά τα δύο πράγματα είναι προτεραιότητα για να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα.Μετά εμείς μπορούμε να κάνουμε συναντήσεις, συνδιαλέξεις, πορείες, και ότι άλλο γουστάρουμε.
ΧΡΕΟΣ μας είναι να είμαστε πάντα στο γήπεδο.Το γήπεδο πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟ.

Στο κομμάτι της αγωνιστικής προόδου είμαι αισιόδοξος, φαίνεται καλή η ομάδα που διοικεί.
Συμφωνώ να παίξουμε φιλικά με μεγάλες ομάδες αν δεν γίνει ο δεύτερος ημιτελικός κι ο τελικός του κυπέλλου.

Για μας ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον πλανήτη.Κι όχι γιατί έχουμε πρωταθλήτριες ομάδες και τρόπαια σχεδόν σε όλα τα ευρέως γνωστά αθλήματα.Αλλά γι αυτό που νιώθουμε μέσα μας.Γι αυτό που μας ξεχωρίζει σαν άνδρες τις δύσκολες στιγμές.Κι αυτό που θέλουμε είναι να μάθουν σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη ότι εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ είμαστε οι υποστηρικτές της μεγαλύτερης αθλητικής ιδέας πάνω σε αυτόν.

Υ.Γ Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον Αποστόλη που είναι πηγή έμπνευσης.
Υ.Γ Ζήτω ο αιώνιος Θρύλος.

Εικόνα Chief Bromden

Είσαι πολύ σωστός σε όλα Alex!
Τα κολλημένα και βαμμένα μυαλά δεν έχουν σωτηρία...
Όλα τα μέσα που αναφέρεις παραπάνω δεν στοχεύουν στους βαμμένους ούγκανους. Στοχεύουν στον ανυποψίαστο μέσο αναγνώστη, τηλεθεατή και ακροατή για τον οποίο η αθλητική είδηση είναι απλώς δευτερεύουσας σημασίας. Στοχεύουν εκεί που η γνώμη μπορεί να διαμορφωθεί ευκολότερα.
Κάθεται ο Παππούς στον καναπέ να ακούσει τον καιρό και παράλληλα ακούει για τον εγκληματία και έμπορο ναρκωτικών Μαρινάκη, καταλαβαίνεις τι γίνεται; Για κάποιον που δεν ασχολείται τόσο στενά με το ποδόσφαιρο όσο εσύ ή ο Κος Απόστολος είναι δύσκολο να ξέρει τι εστί ΣΚΑΙ και καθημερινή, να ξέρει τι κρύβεται πίσω από SDNA και GAZZETA ή SPORT FM. Τα ίδια αυτά μέσα προσπαθούν όσο τους αφήνει το μένος τους να καμουφλάρονται ως δήθεν αντικειμενικά για να προσελκύουν ακόμα και δικούς μας (;) φιλάθλους που συνηθίζουν να καταπίνουν αμάσητο ότι τους σερβίρουν. Η ύπαρξη και ΕΝΟΣ πάντα ρεπόρτερ του Ολυμπιακού σαν την καλαμιά στον κάμπο εκεί αποσκοπεί...
Συμφωνώ απόλυτα πως πρέπει να ξεκινήσει μια οργανωμένη κινητοποίηση για να απομονωθούν αυτά τα μέσα από όλους τους Ολυμπιακούς. Να σταματήσουνε να τσιμπάνε οι Ολυμπιακοί που τρέχουν να απαντήσουν σε προκλητικά και πολλές φορές στημένα σχόλια, δεν προσφέρουν κάτι επικοινωνιακά, ίσα ίσα που τους ενισχύουν. Μόνο με την απουσία τους μπορούν να πετύχουν δυνατό χτύπημα στην προπαγάνδα.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς όρισες "Κόκκινε Άλεξ" και πάντα δυνατός, να σχολιάζεις με στέρεη δομή σκέψης!

Εικόνα tasos

Απόστολε καί αγαπητοί σύγγαυροι θά μού επιτρέψετε δύο σκέψεις.
Η απόφαση τού Κοντονή μού θύμισε τή περιβόητη δεκάρα τού Ασλανίδη πού έδωσε τό κύπελλο στούς βάζελους μέ τό έτσι θέλω.
Ολοι οι βουλευτές τού Πειραιά και ειδικά τού ΣΥΡΙΖΑ θά πρέπει νά πάρουν θέση για τήν απόφαση τού Κοντονη .Αλλοιώς να μή τούς αφήσουμε σέ χλωρό κλαδί.

Εικόνα apostolos gaganis

Στο πρώτο, έχει λογική ο συνειρμός σου. Στο δεύτερο, πιθανότατα να πάει και εκεί το πράμα. Το πολιτικό σκέλος θ΄αναμιχθεί πολύ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ, σ΄αυτή την ιστορία... Στην τελευταία ανακοίνωση εξάλλου της ΕΠΟ, οι υπαινιγμοί της περί πρόθεσης του υπουργού ( διάβαζε: κυβέρνηση ) "να διασφαλίσει τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ έλεγχο του ποδοσφαίρου για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών και επιδιώξεων", είναι σαφείς...

Εικόνα vagio

Πολλοι , μεταξυ των οποιων κι εγω, ζητουν απο την ΠΑΕ να κανει δικο μας ραδιοφωνικο και τηλεοπτικο σταθμο. Διαβαζοντας μια προσφατη συνεντευξη του Ματζουρακη, μου δημιουργηθηκαν καποιες επιφυλαξεις. Τι ειπε ο κυρ Γιαννης? Οτι εκεινη τη χρονια ο Κοκκαλης αγορασε το tv magic και σκοπευε να το κανει καναλι πανελλαδικης εμβελειας. Κι εκει αρχισε ο πολεμος απο τους καναλαρχες οι οποιοι οπως ο ιδιος ο Σωκρατης ελεγε, μην μπορωντας να χτυπησουν τον ιδιο, χτυπουσαν αυτο που αγαπουσε δηλαδη τον Ολυμπιακο. Σε μια χωρα λοιπον που εχουν παει φυλακη δικαστες και πολιτικοι αλλα κανενας καναλαρχης απο ολα τα διαμαντια που κανουν κουμαντο στο μπουρδελο, το εγχειρημα ειναι δυσκολοτερο απ'οσο φανταζομαστε.
Ασε που μπορει να κοστισει στην ομαδα σε επιπεδο δημοτικοτητας και ισως κι εμπορικα.

Οσο για την καθε cosco, καλοδεχουμενη αλλα με την προυποθεση οτι το μανατζμεντ θα μεινει σε Ελληνα και δη Ολυμπιακο και δη γνωστη των καταστασεων. Δηλαδη το Μαρινακη.

Εικόνα apostolos gaganis

Για την COSCO συμφωνούμε. Για το ραδιοτηλεοπτικό μετερίζι, ας βγει λοιπόν κάποιος απ΄τη Διοίκηση ( που ξέρει ότι το ζητάει η συντριπτική πλειονότητα τον γαύρων ) κι ας μας πει, ναι, όχι, και γιατί. Να τελειώνουμε... Εδώ σκέφτεται, λέει, ο Βάζελος να κάνει αγωγή 1 εκατ. στον Παππά που ματαίωσε το ματς στη Λεωφόρο, ενω ξαναβγήκε στην Τούμπα κλπ. Νομικίστικα δηλ. τερτίπια για να τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα ( το ζητάνε άλλωστε καθαρά ) και αποπροσανατολισμό των οπαδών του, επειδή η ομάδα τους είναι - και θα παραμείνει - σκατά... ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ, ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ... ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΕΝΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΔ ΜΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΕΤΣΙ... ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ!

Εικόνα giannero

Σωστά και ωραία όλα αυτά , αλλά εγώ δεν βλέπω τον πρόεδρο να μιλάει τουλάχιστον αν δεν τελειώσει με τα δικαστήρια που του έχουν στήσει.
Για όποιον δεν το έχει καταλάβει , όλο το σκηνικό άρχισε όταν πήρε τον δήμο Πειραιά ο Μώραλης. Έτσουξε πολύ κόσμο τότε γιατί ηταν ο μόνος μεγάλος δήμος της χώρας που είχε το τότε κυβερνόν κόμμα. Άπο τότε τον έβαλαν στο στόχαστρο μαζί με τους καναλάρχες και λαθρέμπορους φίλους τους. Τους χάλασε την μαγιά και για αυτό τον κυνηγάνε από τότε. Δεν θυμάστε το φοβερό "δεν θέλουμε Μπερλουσκόνι στην Ελλάδα?" . Σου λέει , η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί και εμείς κάνουμε κυβερνήσεις με 17%, πες ότι κάνει κόμμα και τον ψηφήσουν οι μισοί Ολυμπιακοί, πάει την κάτσαμε την βάρκα, θα μας βάλει όλους φυλακή. Οπότε τον βαράνε για να τον συμμορφώσουν ή έτσι νομίζουν. Και μην ξεχνάμε πως ο Βαγγέλας προέρχεται από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο έτσι? Αλλά και ο δικός μας είναι έξυπνος και δεν έχει καμία δουλειά στην Ελλάδα, αλλιώς θα τον είχαν γονατίσει και οικονομικά.
Κανάλι και ραδιοφωνικό σταθμό πρέπει να κάνουμε ο κόσμος να χαλάσει! Έχουμε φτάσει στο σημείο η πλειοψηφία να μην έχει φωνή και να ακούγεται μόνο η μειοψηφία. Δεν είναι δυνατόν να περιμένω τον Τάκη δύο φορές την εβδομάδα για να ακούσω μία αλήθεια!
Για την cosco έχω κάποιους ενδοιασμούς για ένα και μόνο λόγο. Είναι μία ξένη εταιρεία που δεν την νοιάζει ο Ολυμπιακός σαν Ολυμπιακός αλλά πως θα χωθεί ενεργά στην αγορά της Ευρώπης. Πράγμα που σημαίνει πως δεν το έχει και σε τίποτα να πει μετά από κάποια χρόνια "οκ, έχασα 200 μύρια αλλά αφού δεν τα κατάφερα να βγάλω άκρη στην μπανανία , δεν γαμιέται , τα έχασα " και να την κάνουν. Κατά τα άλλα, δεν έχω κανένα πρόβλημα, μιλάμε για εταιρεία κολοσσό που αν μπει σοβαρά στον Ολυμπιακό δεν τα βάζει μαζί της όχι το Ελληνικό κράτος (το ποιό?) αλλά ούτε όλη η ευρωπαική ένωση.
Κατά τα άλλα και εμένα με πειράζει η μη αντίδραση από μέρους Ολυμπιακού αλλά έχω εμπιστοσύνη στον τρόπο που το έχουν πάει μέχρι τώρα. Ήρεμα, ωραία και πάνω από όλα ΝΟΜΙΜΑ! Μην ξεχνάμε και κάτι άλλο, τόσα χρόνια, ότι και να έχουν στήσει, δεν τους έχει βγεί τίποτα. Ότι και να κάνουν τρώνε τα μούτρα τους. Μπορεί και οι απέναντι να επιδιώκουν ακριβώς αυτό. Δηλαδή να αρχίσουν και οι δικοί μας τις κραυγές και τις απειλές και όλο αυτό να το χρησιμοποιήσουν υπέρ τους.
Πρέπει πάντως να πούμε και πολλά μπράβο σε όλους τους γαύρους για την στάση τους όλο αυτό τον καιρό όσον αφορά τα ΜΜΕ. SPORT DAY στον πάτο, πόσο καιρό θα αντέξουν? Θα κλείσει. SPORT FM ακόμα πιο μεγάλο πάτο αυτοί, την ημέρα που έμαθα για την αλλαγή στην ιδιοκτησία , το έσβησα από την μνήμη μου και το ίδιο έκαναν και πάρα πολλοί γαύροι. Όσο για τα SDNA και λοιπούς τι να πω, δεν πρέπει ούτε κλικ να κάνουμε εκεί γιατί και το κλικ τους δείνει δύναμη. Και κάτι άλλο για αυτά τα site. Είναι δυνατόν να είσαι γαύρος και να μπαίνεις μέσα σε αυτούς τους βούρκους για να γράψεις την αποψή σου? Να γράψεις τι και σε ποιούς? Να σε διαβάσει ποιός και να πείσεις ποιόν? Ίσα ίσα χαίρονται γιατί τους διαβάζουν και γαύροι. Γιατί ο σκοπός τους παιδιά δεν είναι να πείσουν τους δικούς τους, ο σκοπός τους είναι να χαλάσουν το δικό μας μυαλό απένατι στην διοίκηση μας και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Μην τους κάνετε αυτή την χάρη μάγκες, όσο είμαστε ενωμένοι δεν μας ακουμπάει κανείς! Αυτός είναι ο σκοπός τους τόσα χρόνια, ο καθένας από εμάς. Λίγο να σε πείσουν για την τον Μαρινάκη για να τον βρίσεις στο γήπεδο, λίγο να σε χαλάσουν με την ομάδα για να μην δώσεις το παρόν κάθε Κυριακή, τον πέτυχαν τον σκοπό τους! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!

Ευχαριστώ

Εικόνα Red Alex

Συμφωνώ σε όλα

Εικόνα flou

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι απαραίτητο να κάνουμε ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό!!!!!
Έχεις δίκιο για το καντάντημα του SPORT FM, ξεφτίλα...

Εικόνα tavros4

Σωστός ο giannero!!!!!
10000++++++++like

Εικόνα el trick

Αν μπεί η COSCO στον ΘΡΥΛΟ θα μπεί κύρια για το γεγονός ότι είναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ Ελληνική ομάδα με την αξιολογότερη (συγκρινόμενη με τις λοιπές Ελληνικές ομάδες) ευρωπαική παρουσία.
Σίγουρα δεν θα θέλει (η COSCO ή ο όποιος άλλος επενδυτής) να δεί την κατάσταση της ομάδας να χειροτερεύει ύστερα από τη συμμετοχή του, άρα ήδη ο στόχος είναι υψηλός και μάλλον θα γίνει υψηλότερος παρά να χαμηλώσει.
Το να διατηρηθεί η διοίκηση της ομάδας από τον Μαρινάκη είναι εκ των ουκ άνευ γιατί αν παρ΄ελπίδα η διοίκηση δωθεί σε μή δοκιμασμένα και μπαρουτοκαπνισμένα πρόσωπα τότε είναι σίγουρη η αποτυχία όπως δεκάδες άλλα τέτοια παραδείγματα υπάρχουν και στην Ελλάδα και παγκοσμίως.
Σε περίπτωση που μπεί επενδυτής (είτε COSCO είτε άλλος) η αύξηση = διπλασιασμός (ή και περισσότερο) του μετοχικού κεφαλαίου είναι εκ των ουκ άνευ, άλλως δεν θα ήταν σοβαρή επένδυση μεγάλου μεγέθους.
Η ίδρυση τηλεοπτικού διαύλου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ή η απόκτηση υπάρχοντος τοιούτου είναι ΑΝΑΓΚΗ. Όλο το πλέγμα της τηλεόρασης και μεγάλο μέρος των σαιτ είναι με το μέρος των "αντικειμενικών" "εξυγειαντών", άρα πρέπει να υπάρχει κάποιο μέσο ανάλογο ώστε να ακούγεται και η άλλη άποψη, όχι μόνο η άπόψη των "εξυγειαντών".

Εικόνα apostolos gaganis

Εδώ φτάσαμε στο σημείο να κινδυνεύει ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ και να΄μαστε ένα κλικ πριν γίνουν ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, επειδή δεν δόθηκε ένα πέναλτι ( που ΔΕΝ ήταν ) στον Σλοβάκο...

Εικόνα flou

Συμφωνώ 100%, κάτι πρέπει να γίνει...
Πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτόν τον πόλεμο από παντού....
Η διακοπή του κυπέλλου ουσιαστικά είναι τιμωρία του Ολυμπιακού μας...
Αν δεν αντιδράσει η διοίκηση πιο σθεναρά πρέπει να αντιδράσουμε εμέις (κόσμια), στον επόμενο εντός έδρας αγώνα, για αρχή!
Πρεπει να δείξουμε στην πολιτεία και σε όλους τους άλλους τελειωμένους ότι σε ΜΠΡΑΝΤΕΦΕΡ με την ομάδα μας πάντα θα νικάμε!! Οφείλουμε στην ιστορία μας να
αντιδράσουμε όπως αρμόζει στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και να προειδοποιήσουμε ότι αν χρειαστεί απέναντι στον πόλεμο που δεχόμαστε , δε κάνουμε πίσω αλλά ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ, απλά κανένας δε μπορεί να τα βάζει μαζί μας χωρίς ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Το θερμόμετρο δείχνει επικίνδυνη άνοδο της θερμοκρασίας και η πτώση του πυρετού με ασπιρίνες δεν καταπολεμά την ΝΟΣΟ, αλλά μάλλον την ενθαρύνει ή την ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΙ ακριβέστερα... ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ - ΚΥΡΙΩΣ - ΠΟΛΥΕΠΊΠΕΔΑ! ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...

Εικόνα flou

Συμφωνώ Απόστολε μαζί σου... Όμως θεωρώ ότι από θέμα τακτικής αντιδρούμε καταρχήν ήπια, προειδοποιητικά και με υπονοούμενα, για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ, βλέπουμε πως λαμβάνει το μήνυμα η πολιτεία... Και αν μας γράψει (που μάλλον αυτό θα γίνει) τότε αντιδρούμε, διοίκηση και οπαδοί έντονα και πολυεπίπεδα όπως λες!!!!! Πρέπει να τους δείξουμε ότι το θηρίο βρυγχάται και αν δε το σεβαστούν, τότε θα τους κατασπαράξει!!!!!
Πρέπει να γίνει άμεσα συνάντηση διοίκησης - οπαδών, να δείξουμε ομοψυχία και έτοιμοι για όλα!!!!!

Γιάννης

Εικόνα apostolos gaganis

Κάτσε να δούμε Γιάννη αν θα γίνει το παιχνίδι με τον Βάζελο και αν ναι, κάτω από ποιές συνθήκες... Εδώ συμβαίνουν πράγματα τρελά και κανείς δεν ξέρει τί θα φέρει το αύριο. Η αστυνομία της Θεσ/νίκης, λέει, συνέστησε την ματαίωση του αγώνα με τον Ηρακλή μεθαύριο για λόγους επικιδυνότητας και διαθέσιμης δύναμης. Δηλαδή τί; Δεν θ΄ανεβαίνει ο Ολυμπιακός στην Θεσ/νίκη να παίζει; Αφού επικινδυνότητα υπάρχει πάντα εκεί πάνω... Ούτε τα Σαλονικιώτικα ντέρμπι να γίνονται τότε, γιατί κι εκεί υπάρχει επικινδυνότητα και μάλιστα μεγάλη... Δηλαδή τί; ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Έχουμε τρελαθεί τελείως, επειδή ο Ολυμπιακός είναι σκάλες καλύτερος ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ στη χώρα και τους είναι αδύνατον να τον φθάσουν και ατα επόμενα...τριάντα χρόνια; ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ - ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ...