ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ; ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠ΄ΑΥΤΟ. Ή ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ...



Στην χθεσινή μου ανάρτηση είχα ασχοληθεί με το θέμα της σημερινής συνάντησης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή με τους 3 ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Το άρθρο βρίσκεται αυτή τη στιγμή που πληκτρολογώ, στο blog μου, εδώ. Τίς αιφνιδιαστικές εξελίξεις, τις ξέρουμε όλοι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκης δεν θα μεταβεί τελικά στη συνάντηση, διότι "κάποιοι δημοσιογράφοι όχλησαν" τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας κ. Ντογιάκο και έτσι ο τελευταίος κάλεσε τον συνήγορο του κ. Μαρινάκη προκειμένου να του εκφράσει, λίγες μόλις ώρες πριν από την συνάντηση, τις επιφυλάξεις του ως προς την παρουσία του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού σ΄αυτήν και με την συγκεκριμένη ατζέντα προς συζήτηση θεμάτων.

http://www.gavros.gr/content/football/126312-mpoyrloto-sth-synanthsh

Η αίσθηση που έχει προκαλέσει το νέο είναι φυσικά μεγάλη, τα ηλεκτρονικά στέκια των οπαδών έχουν ¨ανάψει", ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του και ΟΛΟΙ περιμένουμε να δούμε το τί θα συμβεί απο΄δω κι εμπρός. Ας γράψω λοιπόν κι εγώ κάποιες πρώτες σκέψεις μου γιαυτό που προέκυψε, κάνοντας μερικούς συνειρμούς. Καθαρά θεωρητικά όλα τούτα, χωρίς καμιά απόδειξη, αφού δεν υπάρχει γνώση των τεχθέντων πλην της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού. ΜΕ ΚΑΘΕ, ΣΥΝΕΠΩΣ, ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. Τις καταθέτω:

1.  Θεωρώ το γεγονός της ματαίωσης, ως αιφνιδιαστικό. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για την ομάδα μας.

2.  Ξεκινάω από το ποιός ωφελείται από την ματαίωση. Γνωρίζω ένα πρόσωπο. Τον κ. Ντογιάκο. Δεν γνωρίζω τα ονοματεπώνυμα των δημοσιογράφων εκείνων που προέβησαν σε "καταγγελίες και οχλήσεις" προς αυτόν αναφορικά με την συμμετοχή του κ. Μαρινάκη στην συνάντηση ΚΑΙ την αντζέντα των θεμάτων της. Αν τα γνώριζα, θα ήμουν γενικά λιγότερο αβέβαιος. Έτσι, η άποψη μου είναι ότι την ματαίωση την αποφάσισε και μεθόδευσε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κ.Αλαφούζος. Και ο λόγος γιαυτό, ο φόβος του ότι ΜΠΟΡΕΙ να τα΄βρισκε ο Βαγγέλας στη συνάντηση με τον ένα ή και τους δύο άλλους ιδιοκτήτες, οπότε ο ίδιος θ΄απομονωνόταν, θα΄ρχόταν σε δύσκολη θέση και Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΑ ΡΑΓΙΖΕ ΚΑΙΡΙΑ...

3.  Υποθέτω ότι αυτή η ξαφνική εξέλιξη, δεν θ΄άρεσε στους άλλους δύο προέδρους. Λογικά. Για τον Ιβάν, που έμαθε τα νέα της...Αλεξάνδρας καθώς διαβάζω στο αεροπλάνο για την Αθήνα, είμαι ΣΧΕΔΟΝ βέβαιος. Ο ηγέτης του ΠΑΟΚ έχει άλλωστε εκφράσει και πρόσφατα την επιθυμία του να συναντηθεί με τον κ. Μαρινάκη. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Απλώς, ισορροπεί... Για τον άλλο, της ΑΕΚ, δεν είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Όσον αφορά τον εκ Ζακύνθου υφυπουργό, μμμμμ.... Δεν έχω, σήμερα τουλάχιστον, άποψη, Το΄ξερε; Δεν το΄ξερε;... Αιφνιδιάστηκε κι αυτός ή τα΄χε συμφωνήσει από πριν με τον Αλαφούζο και μεθοδεύσανε ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ το πρακτέο; Τί να πω; Νιώθω ν΄ανάβουνε τώρα τα κουζινέτα του εγκεφαλικού φλοιού μου, απ΄τους συνειρμούς... Μήπως φοβήθηκε τον Μαρινάκη κι αυτά που θα΄βγαζε ενδεχομένως ο...στόμας του; Μήπως σκέφτηκε ότι θα τον κατηγορούσαν - οι γνωστοί άγνωστοι - ότι τον "νομιμοποίησε" συζητώντας μαζί του, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν για τον ίδιο, και μάλιστα τηλεφωνικό μονάχα, λόγο; Μήπως γενικότερα, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν θέλει τον Μαρινάκη; Όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ... Αλλά ο Τίγρης γιατί δέχτηκε τότε να συζητήσει μαζί με τον Βαγγέλα; Εκτός αν έπαιζε θέατρο ο μάγκας και συμμετείχε κι αυτός στην παράσταση, αλλά του ΗΤΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ η παρέμβαση Ντογιάκου... Χίλια δυο μπορεί να σκεφτεί κανείς, ΑΝ ΚΑΙ όπως λένε, η πρώτη και πιο αυθόρμητη σκέψη είναι συνήθως η σωστή...

4.  Όπως κι αν έχει το πράγμα, είμαι πλέον πεισμένος μετά το σημερινό ότι το αντιΟλυμπιακό μέτωπο ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ και μάλιστα πολυπλόκαμη. Αυτό, για τον επίσημο Ολυμπιακό... Που το ξέρει βέβαια. Να δω και τις επόμενες κινήσεις της ομάδας. Στην πολιτική υπάρχουν ως γνωστόν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται, όπως και πράγματα που γίνονται, χωρίς να λέγονται πριν. Κι εδώ η ιστορία είναι πολιτική, με την ευρύτερη έννοια, τόσο, όσο δεν πάει περισσότερο.....

5.  Δεν πιστεύω να΄χει βάλει το χέρι της η ΟΥΕΦΑ σε τούτη την ιστορία, επειδή δεν θα παρίστατο στη σύσκεψη ο νόμιμος εντολοδόχος και εκπρόσωπός της εδώ, η ΕΠΟ δηλαδή...

6.  Τώρα, πλην τελειώσω το γράψιμο, είπα να ξεκουράσω λίγο τα δάχτυλα μου βολτάροντας κομμάτι στον αθλητικό κυβερνοχώρο κι "έπεσα" στις δηλώσεις Θεοδωρίδη για το θέμα. Κοντά είμαστε τελικά...

7. Υπάρχει μια γνωστη ρήση που λέει "Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ"... Τί θα μας πουν οι βάζελοι από σήμερα; Ότι ο Γιαννάκης δικαιώθηκε αρνούμενος να συμμετάσχει στη συζήτηση, ενώ ο Μαρινάκης εξοβελίστηκε πριν καν αυτή ξεκινήσει, όπως του "άξιζε" δηλ. καθ΄ότι ποινικά εμπλεκόμενος και υπό περιορισμούς, άρα μη δικαιούμενος να πάρει μέρος και τα σχετικά; ΜΠΕΕΕΕ.....ΜΠΕΕΕΕΕ.....

Σχόλια

Εικόνα TOM

Κύριε Απόστολε
Έχει τα χίλια δίκια η Ψ-ΩΡΑ ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ισότιμο μέλος. Με 20+ βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο δεν νοείται ισοτιμία.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστόοοο... Σόρι Τομ. Μου διέφυγε... Μεγαλώνω κιόλας... χεχεχε! ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΣΥΓΓΑΥΡΕ!

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα σε όλους!
Ανακοινώθηκε η τιμωρία του Μπάουγκ για τα καραγκιοζολίκια του κυπέλλου και βράζει (σιγά τα γάλατα!) η Τούμπα με το "σύστημα της διαφθοράς που κυβερνάει" κλπ κλπ αναφερόμενοι και πάλι στον Θρύλο. ΑΚΟΜΑ δεν έχουν καταλάβει ΠΟΙΟΝ συμφέρει η τιμωρία τους. ΑΚΟΜΑ δεν έχουν καταλάβει ΠΟΙΟΝ συνέφερε η περσινή τιμωρία τους. ΑΚΟΜΑ φιλιούνται-αγκαλιάζονται σαν μαντιλοδεμένες κατακαημένες θείτσες! Εμ, το πε ο μέγιστος Κρόιφ (που θα...μάθουμε μέσα απ την συνέντευξη του Καμάρα!) το ποδόσφαιρο παίζεται με ΜΥΑΛΟ και ΠΟΔΙΑ, κι εσείς εκεί πάνω απ την πολύ μαλαματίνα το κάψατε. Εκεί, πίσω απ τον Ρούλη μια ζωή.

Εικόνα apostolos gaganis

Η δικαιότατη τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα αίσχη της Τούμπας, χαρακτηρίστηκε ως...ΣΚΑΝΔΑΛΟ από την εφημερίδα ΑRΕΝΑ. Αυτά είναι τα "μυαλά" με τα οποία γαλουχούνται όλοι εκεί πάνω, από τότε που αρχίζουν να καταλαβαίνουν τον κόσμο. ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ να ρίχνουν την κακομοιριά τους στο ΚΈΝΤΡΟ γενικώς και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ειδικότερα. ΑΥΤΟ τους θρέφει, αυτό τους συντηρεί και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να εγκαταλειφθεί τούτο το...δόγμα. Αυτός είναι και ο λόγος, η νοοτροπία τους δηλαδή, για τον οποίο δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δουνε πρωτάθλημα. Βλέπουν ότι οι άλλοι δύο "σύμμαχοι" τους, υποσκάπτουν στην ουσία την ομάδα τους. Ξέρουν ότι τα συμφέροντά τους είναι αντιτιθέμενα. Έχουν εγκλωβιστεί όμως στον γνωστό,τροπαιοπενικό, εναγκαλισμό τους και τους είναι πολύ δύσκολο να κάνουν πίσω. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ... Φοβούνται να παραδεχτούν δημόσια ότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αντίπαλοί τους είναι οι δυο "κολλητοί" τους... Αν είναι δυνατόν να πάψει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να είναι για δαύτους ο Αντίχριστος! Είναι σαν να τους κόβεις το οξυγόνο... Προτιμούν λοιπόν τον αιώνιο μαρασμό του...κομπάρσου πολυτελείας, παρά να μας πλησιάσουν. ΕΤΟΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥ ΠΟΠΟΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ, ΑΝΙΚΗΤΗ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Να δούμε μέχρι πότε...

Εικόνα Romain

Είναι φανερό ότι ο Αλαφουζος δεν ήθελε να γίνει η συνάντηση. Γιαυτό και από την αρχή είχε κάνει σαφές μέσω του δικού του τρόπου, διαρροές, ότι δεν θα κατέβαινε στη συνάντηση.

Πέραν όμως αυτού, εργαζόταν και για να την τορπιλισει. Είμαι σίγουρος ότι "οι δημοσιογράφοι " που αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός, είναι ο εξής ένας: ΣΑΓΟΝΙΑΣ.

Ο Αλαφουζος έχει δείξει μέχρι τώρα με τις πράξεις του πως ενεργεί. Το έκανε από την πρώτη στιγμή που πήρε τις μετοχές του Παο και τον τρόπο που εδιωξε τους παίκτες με ακριβά συμβόλαια. Με τρόπο υπουλο, ψεύτικο, μπαμπεσικο.

Έχει δείξει έως τώρα ότι είναι ένα ανθρωπάκι, φοβισμενο, που χρησιμοποιεί τα μέσα τα οποία διαθέτει, και τους υπαλλήλους Φιλιπινεζες, για προσωπικούς, σκοπούς και μικροπρεπειες. Δεν έχει το θάρρος να καθίσει μπροστά από τον αντίπαλο του και να κάνει οτιδήποτε. Ότι είναι να πράξει, το κάνει... παρασκηνιακα.

Εδώ, όχι μόνο τον πείραξε, ή πείραξε τα συμφέροντα του, η συνάντηση αυτή, αλλά στόχος του όπως σωστά γράφει σήμερα ο "Γαυρος", ήταν να πάει αυτός στη θέση του Μαρινάκη. Ήθελε να είναι αυτός στη συνάντηση, χωρίς όμως τον Βαγγελαρο.

Ο " ψηλός Παναθηναικακιας" νομίζω ότι χρησιμοποιηθηκε από τον Αλαφουζο και έχασε από αυτή του την παρέμβαση. Διότι έτσι γίνεται φανερό πλέον ότι ενεργεί όχι ως εισαγγελέας αλλά σαν " παναθηναικακιας".

Ο Μαρινάκης βγήκε κερδισμένος από όλη αυτή την ιστορία. Όσο και αν οι διάφορες Φιλιπινεζες, βλέπε Δεσυλες, Τσατσουληδες Φαπα-Θεοδωρου, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για χάρη του τζάμπα.

Ο Κοντονής έχει καταλάβει πλέον τον Αλαφουζο, αλλά σαν πολιτικός της πλάκας και χωρίς ουσιαστική δύναμη, αυτό το γεγονός δεν έχει μεγάλη σημασία.

Το ίδιο πιστεύω και ο Ιβάν ότι αρχίζει και καταλαβαίνει τι εστι Γιαννάκης.

Ο Νιαου είναι άλλη περίπτωση. Ίδιος με Αλαφουζο είναι όμως το κάνει διαφορετικά. Με τις γνωστές ψευτομαγκες και τις ατάκες του κώλου. Αυτός είναι πολύ πιο πονηρός από τον Ρωσσοποντιο.

Εικόνα el trick

Εχω την αίσθηση ότι τη συνάντηση την πυρπόλησαν σαγώνιας αλλά και κιτρινόμαυροι ΑΡΔ κατ΄εντολή φυσικά του νιάου. Αυτό το βγάζω από το σημερινό φύλλο της ψώρας.
Επιπλέον έχοντας υπόψη ότι πλέον και ο ρωσοπόντιος έβαλε και μάλλον θα βάλει και άλλα λεφτά στην ομάδα του, ενώ ο νιάου ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να βάλει ούτε δεκάρα και ο Γιαννάκης μπορεί να έβαλε κάτι ψίχουλα αλλά δεν έχει να βάλει κιάλλα, με τη συνάντηση υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να γινόταν αναφορά σε τέτοιου είδους θέματα, ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ, άρα ενδεχόμενο και ο συγκερασμός των από των ΒΑΓΓΕΛΑ με ρωσοπόντιο. Και σε τέτοιο ενδεχόμενο θα κλαίγανε με μαύρο δάκρυ οι πρασινοκίτρινοι.

Εικόνα el trick

....συγκερασμός των απόψεων....

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ευχαριστώ για τις επισημάνσεις, μπρο... ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ_ΖΕΛΑ_ΤΡΕΞΕ

«... τον Απρίλιο, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον πρώην στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης αποκάλυψε ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται μια φωνή που μοιάζει με αυτή του πρώην πρωθυπουργού να λέει στον συνομιλητή του: «Πες στον “Παναθηναϊκάκια” τους άλλους τρεις που θα πάνε εκεί να τους γ…». Ο Ηλ. Κασιδιάρης εξήγησε ευθέως ότι ο «Παναθηναϊκάκιας» είναι ο κ. Ντογιάκος ...»

ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ
έχει κατορθώσει το πράσινο χταπόδι να τα τραβήξει όλα τα παραπάνω με τους γλοιώδεις, βεντουζάτους απλοκαμούς του, σε ένα θολό, βρώμικο, βουρκώδη βυθό.
το κατόρθωμα του πράσινου χταποδιού χτίζεται χρόνους πολλούς και βεντουζάρει στους εκάστοτε κραταιούς, βασιλείς, δυνάμεις κατοχής, δικτάτορες, εργολάβους, media-αρχες, έρπεται μεσ' τα σάλια του, ελπίζοντας να προσκολληθεί και να αναρριχηθεί.

Εικόνα apostolos gaganis

Ξεκινάω απ΄την αρχή. Το πρώτο που οφείλει να γίνει, είναι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ εκείνη του Κοντονή για ματαίωση της συνέχισης του Κυπέλλου, ώστε αυτός να βρει "πάτημα" και να την πάρει "κατ΄ανάγκην" πίσω. ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ! Το δεύτερο, όταν έρθει η ΟΥΕΦΑ εδώ, να του τρίξει χοντρά τα δόντια σε σχέση με τις μλκ που κάνει. Το τρίτο, αφορά τον επίσημο Ολυμπιακό και έχει γηπεδική ΚΑΙ εξωγηπεδική συνιστώσα... ΑΥΤΑΑΑΑΑ.

Εικόνα red apple

Πολυπλόκαμε και πολυγραφότατε Απόστολε, χαίρε
ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ... Βλέπεις πως το σκοπό τους λίγο ακόμη και θα τον πετύχουν οριστικά. Ποιό δηλαδή; Μα το να συζητούμε για κάθε άλλο παρά για μπάλα. Στα "κάθε άλλα" είναι μάστοροι. Στη "μπάλα" ούτε για Bell Boys!

Εικόνα apostolos gaganis

Άσε μεεε... Έχω πάθει σοκ απ΄την ταραχή μου με την κουβέντα στο πρωτοσέλιδο της Ψ-ΩΡΑΣ ότι "Ο ΟΣΦΠ, μετά τα χτεσινά, δεν είναι και επίσημα πλέον ΙΣΟΤΙΜΟ μέλος της ποδοσφαιρικής κοινότητας"... Άσε με σου λέωωω... Μου τελειώσαν και τα Xanax και πρέπει να τρέχω να βρω διημερεύον φαρμακείο σήμερα...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ_ΖΕΛΑ_ΤΡΕΞΕ

πάντως οφείλω να αναγνωρίσω στην Ψ-ΩΡΑ, ότι δεν ξεχνάνε... τις προάλλες είδα σε πρωτοσέλιδό τους «κτύπημα» που αφορούσε στην Γ' Εθνική Κατηγορία! έτσι για να ξέρουν άπαντες, πόθεν έρχονται και που βαδίζουν...

Υ.Γ. μιας και μαγαριστήκαμε, που μαγαριστήκαμε με τον κίτρινο (με πάσα έννοια) Τύπο, μου αρέσει που έχουν εκεί ως πρωτοπαλλήκαρο τον Ασβεστά, που κάποτε προσπαθούσε να πείσει για το ...αντικειμενικό του ρεπορτάζ σχετικά με τα της αθλητικής Δικαιοσύνης, άραγε έχει κρατήσει τις εισαγγελικές άκρες του για να ...θάψει τους επαπειλουμένους πνιγμούς με κασκόλ και τα απειλητικά τηλεφωνήματα του παρορμητικού λούτρινου λαθρέμπορα;

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου σε όλους,
Δύο καλά προέκυψαν από μία παρ' ολίγον ΑΧΡΗΣΤΗ συνάντηση.
1. Γνωρίζουν ΟΛΟΙ πλέον ποιός είναι ο ρόλος και από που κατευθύνεται ο "ψηλός παναθηναϊκάκιας".
2. Το μέτωπο των "εξυγιαντών" ράγισε και δύσκολα θα εμφανιστεί ξανά ως "αραγές". Οι λυκοφιλίες ως γνωστόν, κρατάνε ΛΙΓΟ...
Ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ πλέον, ΤΙΠΟΤΑ καλό δεν μπορεί να προκυψει για το ποδόσφαιρο μας με τη συμμετοχή αυτών των ΤΡΙΩΝ αποβρασμάτων. Για όσο καιρό ακόμα θα απολαμβάνουν της υψηλής προστασίας του διοργανωτή του σημερινού φιάσκου, ΜΟΝΟ προβλήματα θα δημιουργούν...
Ας έχουν γνώση οι φύλακες...
Καλή συνέχεια σε όλους

Εικόνα apostolos gaganis

Καλή συνέχεια σε όλους ΕΜΑΣ, αδελφέ!

Αμήηηην....

Εικόνα Pavlos

Ολα όσα έγραψες, σύγγαυρε Απόστολε, μαζί με τα σχόλια των συρρατμιτών, άκρως βοηθητικά να βάλουμε τις σκέψεις μας σε κάποια τάξη, αν και συμφωνώ πως υπάρχει ακόμα πολύ ψωμί...

Μια παρατήρηση μόνο: μετά τα συμβάντα των τελευταίων ημερών, εάν ήμουν Κοντονής, θα έκανα όχι μία, αλλά πολλές οχλήσεις στο ΣτΕ να ετυμηγορήσει εναντίον της αποφάσεώς μου για την κατάργηση του Κυπέλλου. Επίσης θα έκανα κι ένα μεγάλο τάμα στον συντοπίτη μου Αγιο να συνεπικουρήσει, διότι άν τυχόν το ΣτΕ συμφωνήσει με την απόφαση μου (του Κοντονή δηλαδή), δεν με βλέπω καθόλου μα καθόλου καλά...

Εικόνα apostolos gaganis

Ο βασικός υπεύθυνος ΓΙΑ ΟΛΑ, Παύλο, είναι ο Αλαφούζος. Να στο πω κι αλλιώς: Ο Παναθηναϊκός. Οι άλλοι, ΟΛΟΙ οι άλλοι, έρχονται μετά. Επιμένω στη διάγνωσή μου. Ο Αλαφούζος είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ. Διατείνεται πως θέλει να σώσει το ποδόσφαιρό μας. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. Και δεν τον ενδιαφέρει. Έχει ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ με τον Μαρινάκη. Πρέπει να΄ναι φορτωμένος με πολλά προβλήματα αυτός ο άνθρωπος. Όχι μόνο οικονομικά...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ_ΖΕΛΑ_ΤΡΕΞΕ

για το πόσο άρρωστο είναι το ανθρωπάριο, μπορεί να το επιβεβαιώσει και η Τζένη, με την καυτή σάρκα...

Εικόνα Pavlos

Συμφωνώ 100%. Αυτὀς είναι ο κινητήριος μοχλός, υπάρχει σοβαρή παθολογία, και πάει βαθιά. Η παρουσία του έχει μικρύνει τον αντίπαλο αγωνιστικά, αλλά εξωαγωνιστικά η βρωμιά έχει φτάσει σε ύψη δυσθεώρητα, που υπερβαίνουν κατα πολύ τις συνήθεις πρακτικές αυτού του μιαρού σωματείου. Γι αυτό θεωρώ πως πρέπει η διοίκηση ν᾽αρχίσει να σκέφτεται κινήσεις, πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας ώστε αυτό το συμπλεγματικό ανθρωπάκι, αυτό το μυσαρό κνώδαλο, να οδηγηθεί εκτός του χώρου του ποδοσφαίρου. Αρκετά πια! Νισάφι! Satis! Basta! Enough is enough!

Εικόνα tasos

Καλησπέρα Απόστολε καί σέ όλους τούς σύγγαυρους.
Η δική μου γνώμη γιά τα σημερινά τεκταινόμενα είναι ότι τό θέμα εκτός απο ποδοσφαιρική διάσταση πήρε καί πολιτική εκτός από δικαστική βέβαια.
Ο Κοντονής θέλει να το παίξει σωτήρας τού Ελληνικού ποδοσφαίρου άρα είχε καί έχει κάθε λόγο νά πετύχει η συναντηση άρα δέν πιστεύω ότι αυτός ηξερε τίς προθέσεις τού "ψηλού παναθηναϊκάκια " καί ότι ήταν μεσα στό κολπο . Τό Μέγα στίς ειδήσεις τό παρουσίασε σάν φιάσκο τού Κοντονή. Ουσιαστικά ήταν ήττα τού Κοντονή.
Ο Αλαφούζος δέν θέλει νά γίνει η συνάντηση γιά τούς λόγους πού όλοι έχουμε αναλύσει ,άρα προσπαθεί νά τή τορπιλίσει, καί εδώ βρίσκει σύμμαχο τό "ψ. π ".
Ο "ψ.π" τί πετυχαινει ? α) Ξελασπώνει καί βγάζει από τή δύσκολη θέση τό πρόεδρο τής ομάδος του . β)Γνωρίζοντας τί υποθέσεις έχει χειρισθεί και πως καί σύμφωνα με αυτα πού είπε ο Μπαλτάκος στό Κασιδιάρη κάθε αλλο παρα φιλοκυβερνητικός είναι.Δηλαδή κάνει επίδειξη δύναμης στή κυβέρνηση καί τραβάει τό χαλί στό Κοντονη.Ουσιαστικά εκθέτει όχι μόνο τόν Κοντονή αλλά ολόκληρη τήν κυβέρνηση.Επίσης άς έχουμε υπ'όψη ότι δεν έχει καλές σχέσεις μέ τή πρόεδρο τού Αρειου Παγου Κα Θάνου η οποία δέν συμφωνεί μέ τό τρόπο χειρισμού διάφορων υπυθέσεων ,'οπως έγραψαν οι εφημερίδες.
Καί βέβαια όλα αυτά μάς κάνουν νά σκεπτόμαστε πώς δρουν ορισμένοι λειτουργοί ΄της δικαιοσυνης.
Τώρα τί τακτική έχει ο Ολυμπιακός στό θέμα δέν ξερω γιαυτο δεν γραφω περισσοτερα.
Πάντως σήμερα εκτυλίχθηκε ένα πολιτικό ,παδοσφαιρικό καί δικαστικό παιχνίδι πού θά έχει καί συνέχεια.Ελπίζω μόνο ο Κοντονής νά βγεί από τό λήθαργο καί νά δει τήν πραγματικότητα καί τή τρικλοποδιά πού έφαγε από Αλαφούζο καί "ψ.π"
Στήν ανακοίνωση πού έβγαλε τό απόγευμα κάτι προσπαθεί νά ψελίσει.

Υ.Γ.Γράψτε κάτι γι'αυτό τό κορίτσαρο πού λέγεται Ελένη Καπογιάννη. Τήν είχα γιά άξια ,τήν έβαλα στή καρδιά μου μετά τή συνεντευξή της στός ΦΩΣ καί είναι βαθειά στή ψυχή μου μετα τή καταγγελια από τούς βρωμιαρηδες στήν ΕΦΙΠ.

Εικόνα apostolos gaganis

Όντως ο Κοντονής δεν πρέπει να την ήξερε τη "δουλειά", όπως φαίνεται κι απ΄την ανακοίνωση που εξέδωσε όπου ζητάει περισσότερες "διευκρινίσεις"... Ο Ιβάν εν τω μεταξύ, μάλλον δεν φεύγει απ΄την Αθήνα και θέλει έστω και ανεπίσημα , σε δείπνο, να τα πουν οι 4 και να υπάρχει και κυβερνητική εκπροσώπηση ( δεν λέει Κοντονής, αλλά ποιός άλλος; ), κάτι που δεν φαίνεται πιθανόν να γίνει. ΠΙΘΑΝΟΝ. Πλάκα θα΄χει να κάτσουν να φάνε οι 3 ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ, χωρίς τον Γιαννάκη! Δύσκολο... Θα υπάρξει πάντως κινητικότητα. Την δαμόκλειο σπάθη οπωσδήποτε την παίζει το ΣτΕ και σε περίπτωση που αποφασίσει κατά της αναστολής του Κυπέλλου, θα....τα ξαναπούμε.

Εικόνα Red Dragon

Προσωπικα δεν πιστευω οτι αιφνιδιαστηκαμε.Το θεωρω κινηση τακτικης.Στοχος ηταν να τους βγαλουμε στην σεντρα και το καναμε.
Ολες αυτες τις μερες το κλιμα απο πλευρας μας οσον αφορα την συναντηση αυτη ηταν συνεναιτικο.Για μενα στοχος ηταν να εκτεθουν τοσο ο σκουζος και η αρδοστρατια του οσο φυσικα και ο ψηλος Παναθηναικακιας.
Ποια ειναι τα δεδομενα?Ο Κοντονης ηθελε να κανει την συναντηση χωρις τον προεδρο του Ποα.Χωρις τον προεδρο του Ολυμπιακου ομως οχι.Αυτο απο μονο του λεει πολλα για το ποιος ειναι ο πανισχυρος της υποθεσης.

Μετα την ματαιωση αυτη τι ειδαμε?Τον Κοντονη με ανακοινωση του να αδειαζει τον προεδρο του Ποα ενω τα σαιτ της Βορειου Ελλαδας θεωρουν ως αποκλειστικο υπευθυνο τον Αλασκουζο και θετουν διαφορα ερωτηματα για τα γιουσουφακια του.Αλλου αναφερουν οτι ο Ρωσος εχει εκνευριστει με την πλευρα του Ποα ενω σε αλλα σαιτ κανουν αναφορες για τον ψηλο Παναθηναικακια.Κοινως πιαστηκε στην φακα.

Ο Ολυμπιακος εδειξε ολες αυτες τις μερες οτι ηταν συμφωνος να συναντηθει και να θεσει τις δικες του προτασεις (σε αντιθεση με τους αλλους 2 που ηταν σιγουρο οτι οι μονες τους προτασεις θα αφορουσαν την ΕΠΟ) ενω το σημαντικοτερο ειναι οτι εξεθεσε αυτους που επρεπε.

Το μηνυμα πλεον ειναι το εξης.Αυτοι που πρεπει ας ασχοληθουν πια με τα λιμα του παραδικαστικου και οταν τεθουν καποια ερωτηματα ο Ολυμπιακος ειναι ο πρωτος που θα θεσει τις προτασεις που πρεπει.

Εικόνα Red Dragon

Παραθετω και τις δηλωσεις του κυρ Σαββα.

http://www.redking.gr/content/football/5092-torpilise-th-synanthsh-o-pao

Εικόνα apostolos gaganis

Θεοδωρίδης: "Ο Ντογιάκος...ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ άλλαξε γνώμη". Δεν το περιμέναμε. Ο Αλαφούζος έδρασε, ως εικός, μυστικά. Θα δούμε βέβαια ΠΩΣ θα του "βγει" τελικά η όλη ενέργειά του. Ας μη βιαστούμε πάντως. Εδώ θα΄μαστε, Κοκκινόδρακε...

Εικόνα Red Dragon

Νομιζω οτι τις πιο ουσιαστικες δηλωσεις τις εκανε ο Κουγιας πριν λιγο που μιλαει για μεγαλη νικη του Βαγγελα.Οπως λες Αποστολε περιμενουμε τις εξελιξεις.

Εικόνα apostolos gaganis

Πού τις βρίσκω τις δηλώσεις του Κούγια;

Εικόνα apostolos gaganis
Εικόνα Red Dragon

Εδω Αποστολε.Λεει αρκετα που εχουν μεγαλο ενδιαφερον αν καποιος διαβασει προσεκτικα.

http://www.metrosport.gr/article/kougias-kivernisi-nomimopiise-ton-marinaki

Εικόνα apostolos gaganis

ΧΑΧΑΧΑ! Ταυτόχρονα κάναμε την ίδια δουλειά!

Εικόνα Red Dragon

χαχαχα οντως Αποστολε.Επι του θεματος παντως παρουσιαζεται μια μεγαλη ευκαιρια με οτι εγινε σημερα.

Εικόνα apostolos gaganis

We΄ll seeee....

Εικόνα Brainstorm

Καλησπερα σας.

Η ματαιωση της συναντησης ειναι προσωπικα πιστευω, ενα μικρο επεισοδιο στο φιλμ του παραλογου στο ποδοσφαιρο. Ο λογος της ματαιωσης ομως, ειναι κατι το οποιο ειναι υπερβολικα σοβαρο οπως εξελισσεται.

Προσωπικα ειναι μια καλη ευκαιρια, μια μεγαλη ευκαιρια, να απαιτηθουν ονοματα και διευθυνσεις. Να αποκαλυφθει αν υπαρχει καποιου ειδους συνεργασια, μεταξυ εισαγγελικων αρχων που χειριζονται υποθεσεις που αφορουν τον Ολυμπιακο με συγκεκριμενους δημοσιογραφους που πληρωνονται απο προεδρους ομαδων. Τι ειδους επικοινωνια και "οχληση" υπηρξε (οπως κατηγγειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακος στην ανακοινωση της) και απο ποιους δημοσιογραφους? Και τι ειπωθηκε που εκανε τον εισαγγελεα να αλλαξει γνωμη (Υποθετω οτι αλλαξε γιατι πρωτον μονο να υποθεσουμε μπορουμε ακομα και κατα δευτερον αν ηταν αυτα που ειπε σημερα ο εισαγγελεας θα επρεπε να τα εχει πει απο πριν 10 μερες οταν και οριστικοποιηθηκε οτι θα γινει συναντηση).
Μηπως δεν ειχαν σχεση ιδιαιτερη οι "οχλησεις", αλλα ο ιδιος εισαγγελεας ο οποιος εχει χαρακτηριστει ως "παναθηναικος" απο ολη την πιατσα περιμενε σκοπιμα το ιδιο πρωι για να κανει την κινηση? Υπηρχε καποιου ειδους συνεννοηση ως προς αυτο?
Μηπως οι ολες κινησεις γινηκαν απο χτες ως σημερα, οταν και εγινε φανερο οτι ο Ολυμπιακος εχει και συγκεκριμενη ατζεντα για τη συναντηση και επισης διαθεση να γινει καποιου ειδους συζητηση, οποτε για καποιους θα σημαινε οτι ξαφνικα μενουν στην απεξω?
Υπαρχουν και αλλες συνεργασιες και συνεννοησεις μεταξυ αυτων των δημοσιογραφων και των εισαγγελεων? Και αν ναι σε ποια θεματα?

Πολλες απ αυτες τις ερωτησεις, οι απαντησεις ειναι φανερες και τις ξερουμε. Ομως αλλο ειναι κατι που λεμε μεταξυ μας κι αλλο κατι που θα πρεπε να απαιτησει η ΠΑΕ να μαθει ΕΠΙΣΗΜΑ.

Εγω προσωπικα δεν γινεται να μη το παω παραπερα. Δεν εχω νομικες γνωσεις προφανως, μονο να καθομαι και να σκεφτομαι μπορω.
Ακομα κι αν ενας υποπτος σε μια υποθεση, εχει συντριπτικα στοιχεια αθωοτητας, ποιος μου λεει εμενα, οτι εφ οσον υπαρχει ενας τετοιος διαυλος επικοινωνιας (και για μενα αυτο με βαση τα σημερινα θα επρεπε να αποδειχθει καπως πριν προχωρησει η υποθεση), δε θα τον συρουν σε δικη ακομα και αν γνωριζουν οτι θα αθωωθει?
Πως διασφαλιζεται ο Ολυμπιακος απο κατι τετοιο? Θυμιζω οτι αυτο ειναι που περιμενουν ολοι σε πληρωμενα σαητς κι εκπομπες συν τους τυπους που διοικουν ομαδες με οφφσορ η με 0 ευρω απ την τσεπη τους, για να πουν "δεν εχει σημασια η αθωοτητα, και στην Φενερ τα ιδια κανανε μολις βγηκε βουλευμα για δικη".
Ποιος διασφαλιζει οτι η εισηγηση του εισαγγελεα δεν θα ειναι κατ οπιν "οχλησεων" ?

Αυτα για μενα πρεπει η ΠΑΕ να ψαχτει πρωτιστως και αμεσα.
Οσον αφορα τους αλλους, εαν ο Σαββιδης ακομα και τωρα δεν πειστηκε οτι υπαρχουν καποιοι απ τους αλλους 2 που δεν θελουν να φτιαχτει τιποτα στο ποδοσφαιρο (αναφερω το Σαββιδη γιατι σε αντιθεση με τους αλλους 2, ακομα κι αν λεει οτι να ναι, ειναι ο μονος που εχει βαλει καποια χρηματα στον παοκ), τοτε για μενα δεν ενδιαφερεται για τα χρηματα που βαζει, οτι κι αν σημαινει αυτο.

Τελος, παρ ολο που το εχουμε πει πολλες φορες, εχει γινει πια η νουμερο ενα εξωαγωνιστικη προτεραιοτητα του Ολυμπιακου και ειναι ηθικο χρεος της διοικησης του απεναντι στο ονομα της ομαδας που σπιλωνεται καθημερινα απο πληρωμενους λασπολογους και τον κοσμο που τα βλεπει και οργιζεται αλλα δεν μπορει να κανει κατι. (και ορθως, δεν ειναι δουλεια του κοσμου να κανει)
Οταν και αν ολα αυτα ληξουν θετικα, τοτε το δικαστικο κυνηγι που θα πρεπει να πεσει δεν πρεπει να εχει προηγουμενο.
Δε ξερω πως θα γινει και με τι αποτελεσματα αλλα νιωθω οτι σαν οπαδος, ειναι το λιγοτερο που πρεπει να κανει η Ομαδα.

αυτα, συγνωμη αν βγηκε λιγο μεγαλο.

Εικόνα apostolos gaganis

Μια χαρά σκέφτεσαι και μια χαρά τα λες. Η ΣΟΥΜΑ: Το μπαλάκι στη Διοίκηση του Ολυμπιακού. ΑΥΤΗ οφείλει, στο όνομα της ιστορίας του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας και των εκατομμυρίων οπαδών του, ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ...

Εικόνα Harry red logic

Κύριε Απόστολε,
Ενα πολύ σύντομο σχόλιο με την μηδαμινή γώση των τεκταινομένων.
Συμφωνώ με τις σκέψεις σας και την παρατηρήση οτι το αντι-Ολυμπιακό μέτωπο εχει δύναμη και ισχυρές προσβάσεις στα κέντρα εξουσία.
Ευρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή.
Θα πρέπει να δημιουργηθεί και να δράσει το Ολυμπιακό Μέτωπο με στρατηγική και συμμαχίες.
Να διερευνήσει και εντοπίσει τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και να δράσει.
Σε αυτές τις περιπτώσεις υπαρχουν δύο πανίσχυρα όπλα:
-Η πληροφορία!(ποιός,πότε,πως,που?ποιά τα "αόρατα δίκτυα"?- οσο πιο έγκαιρα γίνεται).
-Η επικοινωνία!(διαμόρφωση-ενημέρωση της κοινής γνώμης)-Οι Πολιτικοί τα "ψηφαλάκια" τρέμουν!
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ με κατάλληλη ενημέρωση και αξιοποίηση είναι το πηρυνικό όπλο μας!χρειάζεται συστράτευση των πάντων και συνεισφορά με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας(πάντοτε νόμιμο)
Ελπίζω και εύχομαι οι Ηγεσία του Θρύλου να οργανώνεται δεόντως και να ανταποκριθεί στις πράγματι τρομερές απαιτήσεις των καιρών.
Οι καιροί ου μενετοί!

Εικόνα apostolos gaganis

"Ελπίζω και εύχομαι...ου μενετοί!". Τα είπες ΟΛΑ.