ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ GREXIT, ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...



ΑΥΤΟ είναι το μείζον θέμα, ΑΥΤΟ απασχολεί τους πάντες στο ποδόσφαιρό μας, στον ελληνικό αθλητισμό σωστότερα, και με ΑΥΤΟ θα συνεχίσω. Το πιθανό Grexit.

Έκανα λοιπόν και σήμερα την ηλεκτρονική μου βόλτα, επικεντρώνοντας σε ό,τι νεότερο μπόρεσα γύρω απ΄τον επαπειλούμενο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ μας ΘΑΝΑΤΟ. Με τις γνωστές παράπλευρες, σημαντικότατες και αρνητικότατες, οικονομικού περιεχομένου συνέπειες. ΚΑΙ τις πολιτικές. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ. Μερικά "παιδιά", βλέπετε, παίζουν με την υπομονή μας και "εν ου παικτοίς". Εξακολουθούν, τραβώντας το σχοινί... Καταγράφω έτσι, τις διαπιστώσεις και την πρότασή μου. Με βάση ό,τι διάβασα κι ό,τι σκέφτομαι. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ..

1.  Η ρευστότητα, η σύγχυση και η σκόπιμη belle indifference στα ΜΜΕ, διατηρούνται. Σαν να περιμένουν όλοι εξελίξεις, που δεν τις γνωρίζουν καλά ή καθόλου, και κοιτάνε πώς να γεφυρώσουν στο μεσοδιάστημα το χάσμα με ειδήσεις δίκην..."σφυρίγματος περί ανέμων και υδάτων". Επισημαίνω ότι το θέμα έχει περάσει, σήμερα τουλάχιστον, στα "ψιλά". Δείγμα αβεβαιότητας και ( άγρυπνης βεβαίως ) αναμονής... Α! Είδα και κάτι δηλώσεις Σίλβα, αποκαλυπτικές ίσως προθέσεων. Μετά απ΄τον Ρομπέρτο. Και για τον Μαρινάκη με την Νότιγχαμ πήρε το μάτι μου, καθώς και την επικείμενη, τέλος πάντων, αποψίλωση του Ολυμπιακού απ΄τον αφρό του... ΟΛΑ, ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ Ή ΟΧΙ, ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. Σε σχέση με την δημιουργία κλίματος, τουλάχιστον.

2. Ο Παναθηναϊκός, βάλλει από χθες με πυρ ομαδόν κατά Κοντονή και Grexit, αλλά και ο Ζακύνθιος κατά Αλαφούζου. Εδώ, είναι σαφές πως υπάρχει μια σχέση...αγάπης - μίσους. Και με τους άλλους δύο βέβαια του "εξυγιαντικού" τριγώνου, αλλά όχι τόσο. Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή τον αγαπώ τον επτανήσιο Ροβεσπιέρο, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο, τον μισώ... Η αντίδραση λοιπόν των πράσινων μου θυμίζει πολύ τον γνωστό λαϊκό χαρακτηρισμό, δικαιώνοντάς τον για άλλη μια φορά, "ο πρωτομυριστής και...πρωτοκλαστής". Πρωτοκλαστήηης, πρωτοκλαστήηης... Αμ, ξεκωλώθηκες ( και συνεχίζεις ) Γιαννάκη μου χρόνια τώρα να γκρεμίσεις τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό από την πρωτοκαθεδρία ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΗΘΗ ΤΡΟΠΟ, για ν΄αποπροσανατολίσεις τους οπαδούς της ομάδας σου απ΄την επενδυτική σου ανυπαρξία, και τώρα που οδήγησες τα πράγματα ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ένα βήμα πριν από την ερήμωσή της, αντικρύζεις με τρόμο το πιθανότατο πια ναυάγιο των προθέσεών σου και τα βάζεις μ΄αυτόν που του φώναζες πριν "Ωσανά, σκίσ΄τον Μαρινάκη"... Εδώ είμαστε, πρόσφατα είναι, τα θυμόμαστε όλοι.... ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΕΞΥΓΙΑΝΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ, ΕΣΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΕΣΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ - ΜΑΤΑΙΩΘΕΙΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΗΤΟ ΣΟΥ ΤΡΙΤΟ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΜΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΟ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΟΥ... ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ  Π-Ρ-Α-Σ-Ι-Ν-Ο  ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ GREXIT... EΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΟ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΛΠ. ΑΥΤΑ, ΣΤΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ ΠΟΥ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΠΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ....

3.  Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, δεν έχω ιδέαν τί τεκταίνεται από΄κείνη την μεριά. Φαντάζομαι ότι θα κινείται. Πώς; Αγνοώ. Κάτι δηλώσεις του Θεοδωρίδη διάβασα μόνο, που δεν μου λένε και τίποτα το ουσιαστικό. Είμαι βέβαιος όμως, ότι η ΠΑΕ θα κινείται με πλάνο για ΚΑΘΕ περίπτωση.

4.  Έρχομαι στην ΕΠΟ και το Συμβούλιο της Επικρατείας. Μαζί τα βλέπω αυτά τα δυο. Κι ένας ο Κοντονής. Κι αυτόν, ΜΑΖΙ τον εξετάζω. Ξαναλέω: Από την απόφαση του ΣτΕ, θα κριθούν πολλά. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. Και αν η απόφασή του δικαιώνει την ΕΠΟ, ο υφυπουργός ΟΦΕΙΛΕΙ να συνεχίσει τον θεσμό του Κυπέλλου. Εύχεται, δεν εύχεται κάτι τέτοιο, ποσώς μ΄ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα με νοιάζει. Όσο για το χθεσινό τουίτ στήριξής του από τον Τσίπρα, που φυσικά θα΄γινε σε συννενόηση πριν με τον Κοντονή, εγώ δεν το λαμβάνω υπόψη μου. Το θεωρώ επικοινωνιακό και μόνο. ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Παίρνουμε ανάσα, απομακρύνεται το Grexit. Ξένος διαιτητής, ΝΑΙ. Ειδικά και μόνο για τον τελικό, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών ( λες και δεν θα παρουσιαστούν ξανά...τέτοιες ). Άδειες κερκίδες ή με μαθητές, ΝΑΙ. Προτιμώ το δεύτερο. Αν όμως η απόφαση του ΣτΕ είναι απορριπτική για την θέση της ΕΠΟ, επαναλαμβάνω την γνώμη μου. Παραίτηση της ΕΠΟ και προκήρυξη άμεσα εκλογών για ανάδειξη νέου ΔΣ. Δεν είναι θέμα, "ποιανού του πέρασε και ποιανού όχι". Αν καταρριφθεί από το ΣτΕ η θέση της ΕΠΟ, νομίζω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα γιαυτήν ή να το πω κι αλλιώς, δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΧΕΙ ΟΛΩΝ! Εκλογές επομένως το ταχύτερο με τους προβλεπόμενους όρους και σεβασμός ΑΠΟΛΥΤΟΣ στο όποιο αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται ούτε έχει ανάγκη κανέναν. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΙΣΧΥΣΕΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ. Όχι παραίτηση όσων έχουν εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις. Όχι. ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. Αυτό είναι αντιδημοκρατικό. Παραίτηση ΟΛΗΣ της ΕΠΟ και εκλογές το γρηγορότερο. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ξένος διαιτητής, άδειες κερκίδες κλπ.

5.  Άφησα τελευταία την...νύφη. ΒΙΑ τ΄όνομά της. Γιαυτήν δεν έγιναν όλα; Το ξεχάσαμε; Δεν ξεχείλισε το ποτάμι στη Τούμπα για ένα πέναλτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ και για ένα παλιόπαιδο με τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ του; ΛΟΙΠΟΝ; Αιτία της βίας, λένε οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, το γαυροσύστημα με την κωλοδιαιτησία και τα γνωστά ρέστα. Η αφόρητα επώδυνη, δίκαιη και για δυο συνεχείς δεκαετίες τιτλοπενία που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν οι αντίπαλοί του, λέει ο Ολυμπιακός. Η ΕΠΟ και τα...παρακολουθήματά της συγκεκριμένα, ο κύριος υπεύθυνος για την μία πλευρά, δηλαδή ο εξής ένας: Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Η έλειψη επενδύσεων από τους αντιπάλους της, διατείνεται - ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ - η άλλη πλευρά. Η δική μας. Η ΒΙΑ ΟΜΩΣ; Τί θα γίνει με δαύτην; Θα...εξαφανιστεί ή θα γίνει χειρότερη, άμα φάμε κλωτσιά από την Ευρώπη; Άν δεν υπάρχουν θεατές π.χ. στα πλέϊ οφ του μπάσκετ, όπως διάβασα, κι έχουμε ξωπεταχτεί εν τω μεταξύ απ΄την διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή, τί λέτε; Δεν μπορεί να....συναντηθούν κάπου, οι δυο στρατοί; Με τον έναν μάλιστα ΠΟΛΥΥΥ εξαγριωμένο απ΄την εξέλιξη των πραγμάτων... Τα αιφνιδιαστικά ντου ή τα ραντεβού, ποιός μπορεί - δυστυχώς - να τα προλάβει; Ποιά; Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; Είδαμε στην Λευκάδα πώς τα πρόλαβε...

ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ,

ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ... ΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΕ ΛΥΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΙ ΑΠ΄ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! Σ΄ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΑΟΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤ΄ΑΠ΄ΟΛΑ! ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ Σ΄ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΙΑ, ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ΄ΣΠΡΩΞΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ! ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΝ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ Ο ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ...

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ_ΖΕΛΑ_ΤΡΕΞΕ

αυτό που αποκρύπτουν τενηέντως είναι το ότι δημιουργείται δεδικασμένο και πλέον οίος δεν εξυπηρετείται από την έκβαση ενός αθλητικού θεσμού θα προκαλεί επεισόδια, οπότε και θα διακόπτεται ο θεσμός!

αυτό που δεν άκουσα να αναφέρει επίσης κανένας ...καθαρκτικός (εκπρόσωπος της καθάρσεως) είναι ότι με τη διάλυση τυ επαγγελματικού ποδοσφαίρου ανακόπτεται και η οικονομική αιμοδόσία των ερασιτενικών αθλητικών τμημάτων (ομαδικών τε και ατοικών αθλημάτων) πόσο μάλλον αφού το Κράτος διέκοψε τις χρηματοδοτήσεις. βέβαια αυτό αφορά πάλιν τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο μόνος που επενδύει στον ερασιτενικό αθλητισμό, ώστε τα τμήματα να μην φυτοζωούν απλώς, αλλά και να είναι ευρωπαϊκώς ανταγωνιστικά. εξ ου και η σιωπή μιας και το θέμα αφορά έτι μίαν φορά την περίπτωση τον Ολυμπιακό.

κατ' εμέ όμως ευθύνεται και ο Ολυμπιακός μας, επιτρέποντας σε αθλητές του να φωτογραφίζονται με υπουργούς, όταν αυτοί επιδιώκουν να πάρουν ολίγη από την αίγλη των επιτυχιών, που κάποιοι άλλοι απεκόμισαν με ιδρώτα και κόπους.

Εικόνα Antreas7

Δυστυχώς το δεδικασμένο δεν ισχύει για τον Ολυμπιακό. Δακρυγόνο στη Φιλαδέλφεια το '91 και αντί για μηδενισμό της αεκ, επανάληψη. Διακοπή Ολυμπιακός - Αθηναϊκός την ίδια χρονιά, είχαμε εφαρμογή του νόμου, όχι επανάληψη του ματς. Μας μηδένισαν, μας αφαίρεσαν 2 βαθμούς και μας έστειλαν 5 αγώνες στην επαρχία. Καπνογόνα οι αεκτζήδες φέτος στην Κομοτηνή, πρόστιμο. 2 Καπνογόνα στο Βέροια - Ολυμπιακός, πάρε κεκλεισμένων. Αναπτήρας στο Λαζαρίδη, πρόστιμο. Αναπτήρας στον Κουλιμπαλί, ξανά κεκλεισμένων. Οπότε περιμένουν να κάνουμε κι εμείς επεισόδια για να μας διαλύσουν. Ούτε κύπελλα, ούτε πρωταθλήματα θα διακόψουν. Θα εφαρμόσουν τους νόμους σε εμάς. Και αν πιάσω και το μπάσκετ θα γράφω μέχρι αύριο.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ_ΖΕΛΑ_ΤΡΕΞΕ

σύγγαυρε, δεν έω ακόμη καταλήξει εάν όλα αυτά ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ γίνονται επειδή υπάρχει το δεδομένο αντι-Ολυπιακό μένος ή εάν το κάνουν για να ακούγεται ότι τιμωρούν τον πρώτο και καλύτερο ώστε να δείνονται (τσάμπα) μάγκες.
η αλήθεια είναι ότι κι εμείς οι Ολυμπιακοί έχουμε μερίδιο ευθύνης, διότι επειδή η ιδιοσυγκρασία μας είναι υπέρ άνω, δεν το έχουμε ρίξει στην κλάψα σαν αυτούς, οι οποίοι κάνουν σαν το μαθητούδι, που έχει κάνει τη μαλακία και δείχνει με το δάκτυλο τους άλλους, για να τη γλυτώσει.

το χειρότερο είναι ότι ο Ολυμπιακός, αναλογικά με τα όσα έχει κατά καιρούς πράξει, είναι η πλέον τιμωρημένη ομάδα και όμως η μηχανή τους (κρατική και μη) κατορθώνει, είτε να μας τσουβαλιάζει με τα εγκλήματα των άλλων, είτε ακόμη ακόμη και να ας βγάζει και ευνοημένους προς την κοινή γνώμη (κι έουν σε αυτά τσιμπήσει άκουσον-άκουσον και Ολυμπιακοί)!

Εικόνα apostolos gaganis

Τελευταία νέα από Olympiacos blog και Gavros gr: O Ιβάν είναι μέλος της Ρωσικής μαφίας ( το αναφέρει η σελίδα rumafia com.), ο Ιβάν δεν συγκαταλέγεται στους 150 ισχυρούς της χώρας αυτής, ο Ιβάν άρχισε ήδη την κωλοτούμπα για το Grexit. Ακολουθεί "γραμμή Αλαφούζου". Είπαμε, μπροστάρης ο Γιάνναρος. Περιμένω όπου να΄ναι και τον τρίτο της παρέας. Και είμαστε ακόμα στην αρχή της επικίνδυνης περιόδου...

Εικόνα apostolos gaganis

Έχουμε μπλέξει με εμμονικούς και - τουλάχιστον - ημιπαράφρονες. Μου΄ρχεται να τους στείλω πια όλους στον ΑΓΎΡΙΣΤΟ... Θα δούμε μπάλα τελικά; Μια μπάλα είχαμε και μας έχουν βγάλει το λάδι με τις -κίες τους... ΟΟΟΛΟ τέτοιες διαβάζω κάθε μέρα... Έλεος ρε! Πού θα πάει τελικά αυτό το πράμα; ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ! ΣΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ! Πούουου;...

Εικόνα Manolisafrica

Αγαπητέ Δάσκαλε,φέρε τον red apple στήν παρέα πάλι.Οσον αφορά το θέμα τού ευρωπαικού αποκλεισμού
δέν εχω τίς γνώσεις νά το αξιολογήσω,αλλά άμα ειναι να βλέπω εννέα Ελληνες και δύο ξένους παίκτες
στήν εντεκάδα κάθε κυριακή ,καλό μού ακούγεται.Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς Ελληνες παικτες δέν ειναι
Καί τό καλύτερο.Και επειδή ειμαι καί παλιός ότι κάναμε ατη Ευρώπη παλιά μέ Ελληνες παίκτες, τά ιδια
Κάνουμε και τώρα με τους εννέα ξένους. Φυσικά δέν θέλω να ζημιωθεί ο Ολυμπιακός αλλά
Νομίζω πάλι από πάνω θά είμαστε σάν ομάδα λόγω κόσμου, και θά
Συσπειρωθούμε περισσότερο γύρω της. Χαιρετισμούς απο Νοτιο Αφρική
Να σαι καλά.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ_ΖΕΛΑ_ΤΡΕΞΕ

Εμμανουήλ, προφανώς δεν έεις πληροφορηθρί ακριβώς το θέμα.
δεν έχει να κάνει μόνον με τη συμετοχή Ελλήνων ή αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, αλλά με μία ενδεχόμενη έξοδο της ελληνικής ομοσπονδίας από την UEFA-FIFA,δεν θα υφίστανται επαγγελματικά συβόλαια ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, θα αγωνίζονται μόνο ερασιτέχνες και οι ελληνικές ομάδες (συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής) δεν θα έχουν δικαίωμα ούτε καν φιλικό αγώνα να δώσουν με ομάδες εκτός Ελλάδος!
τους χαιρετισμούς μου.

Εικόνα Manolisafrica

Αγαπητέ ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ.Ομολογώ οτι δέν τά ηξερα τα θέματα που θίγεις
καί εφόσον ειναι ετσι τότε ειναι πολύμεγάλες οι απώλειες για όλες
τίς ομάδες και περισσότερο για εμάς καθοτι η μεγαλύτερη.Και αυτό με τίς
Εθνικές ομάδες ειναι επίσης πολύ ασχημο.Οπότε δέν θά γίνει κανένα
Grexit .Θά βρούν τόν τρόπο.Σε ευχαριστώ γιά τήν διαφώτιση και εσένα καί
Τόν John,να σαι καλά.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ .ΕΛΛΑΔΑ -ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ-
ΒΡΑΖΙΛΙΑ(Aris belem)-Β.ΑΜΕΡΙΚΗ(Pavlos)νάειστε ολοι καλά .

Εικόνα john

Ενδεχόμενο grexit= Καταστροφή. Ολα όσα εχει πετύχει ο ολυμπιακος τα τελευταια χρονια με την διαρκή άνοδο του στην Ευρώπη θα πάνε στράφι. Θα βλέπουμε καθε Κυριακή ενα ποδόσφαιρο άθλιο με αθλητές χωρις κίνητρα να αποδώσουν,με παράγοντες χωρις κίνητρα να επενδύσουν. Ο ολυμπιακος θα πληγεί ανεπανόρθωτα σε ενα τέτοιο σενάριο. Θα επιβιώσει βέβαια αλλα θα παει ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ πίσω.

Δεν με ενδιαφέρει να εχει ο ολυμπιακος Έλληνες παίκτες στην ομαδα του. Με ενδιαφέρει να κερδαει και να ανεβαίνει συνεχώς επίπεδα. Είτε το κανει με Έλληνες είτε με ξένους μου ειναι αδιαφορο. Και επιπρόσθετα οι Έλληνες παίκτες εχουν πολύ μικρότερο ταλέντο σε σχεση με τους ξένους ειδικά οι επιθετικογενεις. Χίλιες φορες ο παρντο απο τον Γιαννιώτα,χίλιες φορες ο Ντούρμαζ απο τον κολοβό. Χίλιες φορες ο Ιντεγιε απο τον Διαμαντάκο και τον Ιωαννιδη. Μονο σε αμυνα(κυρίως) και σε κέντρο παράγουμε καλούς ποδοσφαιριστές.

Εικόνα Manolisafrica

Αγαπητέ John , σεβαστή η γνώση σου περί τών συνεπειών του
Grexit , μπορεί και νά εχεις δίκιο γιά τήνποιότητα τών Ελλήνων
επιθετικών,αλλά ετσι κιαλλιώς δύσκολο να γίνουν τέτοια πράγματα.
Οπότε ας δούμε πώς θά τα μπαλώσουν τώρα . Να σαι καλά.

Εικόνα apostolos gaganis

Δες όμως τί γράφω πιο πάνω σε νεότερο σχόλιό μου για την κωλοτούμπα του ΙΒΑΝ-όη, σε σχέση με το Grexit... Δεν το θέλει τώρα...Συζητάει μέχρι και να κατέβει ακόμη ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο! Ρε, τί γίνεται στον κόσμο... Ρε, τί άνθρωποι έχουν τα λεφτά... Αυτός δεν έλεγε να διακοπεί όχι μόνο το Κύπελλο, αλλα και το πρωτάθλημα;

Εικόνα apostolos gaganis

Παρά λιγο Μανώλη στα νιάτα μου ( πριν από 47 χρόνια... ) να΄ρχόμουνα στο νοσοκομείο του Κριστιάν Μπάρναρντ, το Γκρόοτε Σκιουρ στο Κέηπ Τάουν.... Έπρεπε όμως να την "κάνω" απ΄το Στρατό και δεν το τόλμησα... Το άλλο που μου ζητάς, λεβέντη μου, πολύ δύσκολο.

Εικόνα Manolisafrica

Μιά χαρά θά ήσουνα και εδώ δάσκαλε μιά χαρά και η Ελλάδα .
Τώρα καί οι δύο χώρες δύσκολες.Ο φίλος redapple γράφει αλλού;
Δέν νομίζω νά γίνει ευρωπαικός αποκλεισμός διότι ειναι πολλά τα λεφτά
αλλά κάτι μου λέει αυτή τήν φορα οτι θά το κάνουν.Μακάρι νά μήν γίνει
Εφόσον θίγει τα συμφέροντα τού Ολυμπιακού,απο οτι διαβάζω.
Να σαι καλά.

Εικόνα MIKE.A

Αποστολε και παιδια τι να λεμε τωρα; Ειναι πια ΓΕΝΙΚΑ τοσο το αντιολυμπιακο τους μενος που δεν τους νοιαζει αν οι ομαδες τους καταστραφουν περισσοτερο απο τον Θρυλο! Εδω μετα τον τελευταιο αγωνα της Εθνικης επειδη κατι υποψιαζομουνα μπηκα (δεν πολυμπαινω) στο σκατο σαιτ του Παπαθεωδορου και του Ασβεστα να διαβασω σχολια για τον αγωνα! Ειχε εως τοτε 34 σχολια! Στα περιπου 30 οι κομπλεξικοι αναφερωταν σε παιχτες του ΟΣΦΠ, στον Μαρινακη και στον Ολυμπιακο σαν αιτιες για τα χαλια της Εθνικης!!!!!!!!!!! Αποστευτα πραγματα!
Ενα πραγμα ομως δεν μπορουνε να καταλαβουνε! Οτι εχωμε εναν προεδρο ΓΑΥΡΟ απο κουνια που απο παιδακι μπαινοβγαινε στα αποδυτηρια της ομαδας μας! Που καθωτανε μικρος στα σκαλια του παλιου Καραισκακη και εκλαιγε οταν εχανε η ομαδα! Υπαρχουν μαρτυριες για αυτο! Που πηρε την ομαδα σε μια κρισιμη περιοδο βαζωντας αρκετα λεφτα οταν εκεινη την εποχη ο ΠΟΑ ηταν στα επανω του! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!
Τους αλλους ποιοι θα τους σωσουν; Ο πρωην οπαδος και εφορος του Ιωνικου, ο λαθρεμπορας, ο "ΣΩΤΗΡΑς", ο καβουριας που και να ηθελε να βαλει λεφτα δεν θα μπορει λογω ΟΠΑΠ; Ο Αλασκουζος που πριν αναλαβει τον ΠΟΑ δεν ηξερε κατα που πεφτει το κοτετσι της Λεωφορου; Που τους εχει τρελλανει στα ψεματα με δηθεν τα λεφτα που βαζει οταν πριν 2 χρονια δεν εβαλε μερικες εκατονταδες χιλιαδες ευρω για να γλυτωσει τον αποκλεισμο για 1 χρονο απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις; Ο Ποντιος που μας κανει τον μπαουκτζη οταν πριν καμια δεκαρια χρονια δεν ηξερε αν υπηρχε ομαδα παοκ; Που τον ανελαβε μονο και μονο για να κανει δουλειες με το κρατος; Που αν δεν του κανανε την ευκολια με τα παγωμενα χρεη ηταν ετοιμος και αυτος σαν το φιλαρακι του να ριξει την μπουγατσοομαδα στην Γ εθνικη!
Αν γινει αυτο το γκρεξιτ τοτε θα δουμε ποιος θα πει τον δεσποτη Παναγιωτη!

Εικόνα apostolos gaganis

Ο Κοντονής θέλει να βάλει χέρι στα εσωτερικά της ΕΠΟ κλπ και να διώξει όσους έχουν εκκρεμότητες με την Δικαιοσύνη. Τότε λεει θα συνεχίσει το Κύπελλο. Στην ουσία θέλει να ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ - έστω προσωρινά - τους μπαχαλάκηδες του αντιΟλυμπιακού τρίο, για ν΄αντιρροπήσει κάπως την οργή τους από τις δικαιολογημένα βαριές τιμωρίες των ομάδων τους ( πολλοί βέβαια από δαύτους λένε "στα ΑΡΔ μας οι τιμωρίες, όσες και να΄ναι" ), ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ την χρόνια τροπαιοπενία τους. Παίζει όμως στο παιχνίδι τακτικής που ακολουθεί, τον ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...μπαλαντέρ που ακούει στ΄όνομα Grexit. Μπαλαντέρ, που έτσι και κατεβάσει μ΄αυτόν τριάδα, ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΑΥΤΟΝ, ΕΝΩ Η ΒΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ. Θέλω να ελπίζω λοιπόν πως μπλοφάρει και όταν το πράμα φτάσει στο αμήν, είτε με την απόφαση του ΣτΕ ή μετά από "κατάλληλη πίεση", θα την κάνει γυριστή... ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Εικόνα ze ηλιας

Απόστολε καλησπέρα.
Γεγονός είναι εδώ που φτάσαμε οτι δεν υποχωρεί κανένας.Ο μεν τρελοζακυνθινός έχει μουλαρώσει και με την ΠΛΗΡΗ στήριξη του alexis το τραβάει μέχρι τέλους, ο δε Γκιρτζίκης έχει στυλώσει τα πόδια και λέει δεν ξέρετε με ποιον τα έχετε βάλει.
Εμένα μ ενδιαφέρει η στάση της ΠΑΕ.Εγώ στη θέση του προέδρου θα πρότεινα και θα μεθόδευα την παραίτηση της διοίκησης της επο προκειμένου να γλυτώσουμε τη μανούρα έστω προσωρινά με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αγώνων του κυπέλου.
Δε θεωρώ οτι αυτή η κίνηση δείχνει ηττοπάθεια ή υπαναχώρηση αλλά πράξη καλής θέλησης ώστε να βρεθεί λύση.
Μην ξεχνάμε οτι οι ανταγωνιστές μας που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση επηρεάζοντας και την υπουργάρα είναι της λογικής Κούγκι και γαία πυρί μειχθήτω .

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνούμε. Ο Ολυμπιακός έχει ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ από μια τέτοια παραίτηση, σε περίπτωση που δεν έχουμε απόφαση του ΣτΕ το συντομότερο υπέρ της προσφυγής της ΕΠΟ ή αυτή απορριφθεί. Γιατί αν είναι ευνοϊκή για την ΕΠΟ, ο Κοντονής - λογικά - πρέπει να υποχωρήσει. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, συνεχίζεται το Κύπελλο και μένουμε Ευρώπη. Άσε που στις πρώϊμες εκλογές, αν αυτές γίνονται τελικά, μπορεί πάλι να την "φάει στη μάπα" το τρίο. Για το μέλλον αυτό...

Εικόνα Duntimo

Μερικές παρατηρήσεις δικές μου... Η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (και όχι μόνο ο Κοντονής) έχουν σφιχταγκαλιάσει την ίδια διαπλοκή που είχε σφιχταγκαλιάσει η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρο-Βενιζέλων... Ο Μελισσανίδης πήρε άδεια να κτίσει με ξένα λεφτά σε δημόσια περιουσία, δλδ να κονομάει χωρίς να βάλει φράγκο, τη στιγμή μάλιστα που η 8αχρονη πλέον συντριβή της μεσαίας και κατώτερης τάξης (που δεν έχει νοσοκομεία, παιδεία και οσονούπω σπίτι δικό της αλλά θα αποκτήσει γήπεδο-πυραμίδα) θα συνεχιστεί με τη μετάθεση και αυτών των βαρών στο κεφάλι της... Τα υπερχρεωμένα μέσα του Αλαφούζου (και όλων των υπολοίπων βέβαια καναλαρχών), παρ' όλες τις κυβερνητικές εξαγγελίες ζουν και βασιλεύουν και άμα λάχει παίρνουν και καινούργια δάνεια... Ο Ιβαν μεταφέρει παραδοσιακές Ελληνικές βιομηχανίες σε συνορεύοντα Σλαβικά κράτη και η πιάτσα βουίζει για διάφορες εμπλοκές του σε σκοτεινές business ενώ ταυτόχρονα έχει εκφράσει και μεγάλο-ιδεαλιστικές τάσεις για δημιουργία αποσχιστικού-υπερεθνικού κινήματος-κόμματος με ταυτόχρονη απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας...

Όλα αυτά ΔΕ θα με ενδιέφεραν ποσώς σα σημείο αναφοράς (αφού δεν ενδιαφέρουν αυτούς που πρέπει, δλδ τους ψηφοφόρους, πολλοί εκ των οποίων μπορεί και να προσπορίζουν από τις δραστηριότητες των "επενδυτών εντολοδόχων τους), αν όλοι αυτοί ΔΕΝ ήθελαν να βλάψουν τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας με τη βοήθεια της εκάστοτε κυβέρνησης... Και μάλιστα με τρόπο που θα είναι στην ουσία της η επιβράβευση μιας από τις νοοτροπίες που συνέβαλλαν να φτάσουμε ως χώρα ως εδώ: τη νοοτροπία της Ψωροκώσταινας... Γιατί αυτό ακριβώς είναι οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, και Αλαφούζος... Τρεις ψωριάρηδες που η σύφιλη της Κρατικής σαπίλας και των οργάνων της τους επιτρέπει να γίνονται "κεφαλαιοκράτες - επενδυτές", σε βάρος κάθε ηθικού κανόνα...

Η βία ως κοινωνικό φαινόμενο διαχέεται προσωρινός στα γήπεδα γιατί εκεί συμφέρει τους ψωριάρηδες και αυτούς με τους οποίους συναλλάσσονται να βρίσκεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή... Αυτή μοστράρουν ως δύναμή τους και τη χρησιμοποιούν ως άλλοθι για απόκτηση περισσότερου χρήματος και δύναμης απέναντι σε ένα ανίκανο ή/και ιδεοληπτικό μηχανισμό κρατικών λειτουργών... ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ? Αν δε ξέρετε δείτε τις ταινίες του Κόπολα για να καταλάβετε... Στη δική μου συνείδηση, οποιαδήποτε δικαίωση των παραπάνω είναι μια ακόμα ήττα της Ιστορίας... Αν δικαιωθεί η οργανωμένη παρουσία της βίας στα γήπεδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει στη συνέχεια στο χώρο ως "μπαμπούλας" προς γνώση και συμμόρφωση, και ότι θα έχουμε εξαγωγή του "μοντέλου" σε οποιαδήποτε έκφανση της οικονομικής και πολιτικής ζωής κρίνουν οι ελεγκτές της σκόπιμο (για αυτούς πρώτα από όλα)...

ΥΓ: η υποκρισία των Γκαγκάτσηδων στον ΠΑΟΚ είναι μνημειώδης... Όταν ο πατήρ ήταν πρόεδρας της ΕΠΟ (και φερόμενος ως ηγέτης της παράγκας Κόκκαλη βεβαίως, βεβαίως) είχε τόσες εμπλοκές με δικαστήρια, μηνύσεις, αγωγές, και δε ξέρω εγώ τι άλλο που είχε χάσει ο ίδιος το λογαριασμό (κατά δήλωσή του)... Τότε όπως και τώρα όλοι ζητούσαν την παραίτησή του και αυτός υπερασπιζόταν τον εαυτό του επικαλούμενος το τεκμήριο της αθωότητας... Αυτό ακριβώς που σήμερα η ομάδα και ο Ρώσος που υπηρετεί δε θέλουν να αναγνωρίσουν στους άλλους... Τα συγχαρητήρια μου...

Εικόνα apostolos gaganis

"Το Κατηγορώ" του Duntimo...

Αρχίζω απ΄το Υστερόγραφο: Αποστομωτικό.

Η βία - μπαμπούλας δικαιώνεται με το Grexit, επειδή θα πληγεί βασικά ο Ολυμπιακός. Αυτό πιστεύω εννοείς με το "δικαίωσή της". Θα πληγούν οι πάντες όμως έτσι. Ήδη ο Αλαφούζος βγήκε ανοιχτά κατά του Grexit, ανεξάρτητα από την αιτιολόγηση της στάσης του, λόγω των οδυνηρών συνεπειών του στην ομάδα και στα σχέδια του. Άρα Ολυμπιακός, ΠΑΟ, κατά. Ο Μελισσανίδης πάλι, θεωρώ ότι κι αυτός ( νέο γήπεδο κ.α. ) θ΄ακολουθήσει. Ο Ιβάν τέλος, θα θέλει να μείνει μόνος του; Οι πρώτοι που θα τον δείρουνε μόλις καταλάβουν τί θα΄χει γίνει ( αργά βέβαια τότε ), θα΄ναι οι γνωστοί για το υψηλό IQ τους οπαδοί της Μπουγάτσας... Ειλικρινά πιστεύω ή ακριβέστερα, ΕΛΠΙΖΩ, ότι μόλις ο Κοντονής πάρει επίσημα στα χέρια του την ειδοποίηση της ΟΥΕΦΑ περί αποκλεισμού του ποδοσφαίρου μας, ΤΟΤΕ θ΄αρχίσουν να κινητοποιούνται ΕΝΤΟΝΑ πρόσωπα και μηχανισμοί-κλειδιά προς αποτροπήν του καταστρεπτικού ενδεχόμενου. Μέχρι εκεί πάω σήμερα...

Εικόνα fasteddie

Αποστολε καλησπερα.Επισης κατι που σκεφτομουνα προσφατα και δεν ξερω αν περασε απο το μυαλο ολων μας,ειναι ΑΝ τελικα μας πεταξουν εξω για οποιοδηποτε χρονικο διαστημα (π.χ. 3 χρονια) θα χαθει λογικα και η θεση του Ολυμπιακου στη βαθμολογια της ουεφα,θεση που ΕΦΤΥΣΕ ΑΙΜΑ για να την κατακτησει και να μην παιζει προκριματικα απο τον Ιουνιο με ευρωπαικα μεγαθηρια...Τα οφελη της υψηλης θεσης του Θρυλου θα φαινοταν ειδικα φετος που παιζουμε (λογικα) προκριματικα και οι κληρωσεις μας θα ηταν σχετικα βατες ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.Ολες αυτες οι ευρωπαικες επιτυχιες λοιπον των τελευταιων 8-9 ετων (μετραω και την πορεια του Λεμονη) ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ.Σαν να μην εγιναν ποτε...Ο οπαδος της ζελας η της κουλας π.χ. δεν τραβαει και κανενα ιδιαιτερο ζορι,καθως ''τι ειχαμε τι χασαμε'',οταν εισαι απο την εκατοστη θεση και κατω,ολα λιγο πολυ ιδια ειναι,αυτοι την εχουν ξεχασει τη λεξη ''ευρωπη''.Ασε που νομιζω οτι απο του χρονου και ο βαζελος θα επαιζε σαν αδυνατος σε ολες τις κληρωσεις (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος).
Και για να προλαβω μερικους που νομιζουν οτι ειναι ευκολο να ορθοποδησεις ξανα ευρωπαικα αν κατρακυλησεις στη βαθμολογια,ας δουν ποσα χρονια εκανε να δει ασπρη μερα η ΤΕΡΑΣΤΙΑ Λιβερπουλ που τη δεκαετια του '80 ειχε ξεφτιλισει ολη την ευρωπη...Ο πρωταθλητης (οποιος και να ειναι) θα εχει την αντιμετωπιση του πρωταθλητη...Μαλτας στις κληρωσεις ενω και η εθνικη δεν υπαρχει περιπτωση ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ να ξαναπροκριθει σε μεγαλη διοργανωση.
Και εγω σου λεω οτι ο Μαρινακης (αν ειναι ακομα στον Ολυμπιακο) δεν θα εχει ξενερωσει μετα απο μια τριετια και θα εχει την ορεξη ξαναβγαινοντας στην ευρωπη να ξανακανει μεταγραφες και να ξανακανει τον Ολυμπιακο ενα ευρωπαικο κλαμπ...ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο να ξαναπαιξει μπαλα??????Η μηπως εχουμε εμεις την οργανωση και την υπευθυνοτητα των Αγγλων για να ξαναχτισουμε ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ το...εξυγιασμενο ποδοσφαιρο μας??...Χειροτερα απο Βουλγαρια και Ρουμανια θα γινουμε που παλια επαιρναν πρωταθλητριων και εβγαζαν παιχταραδες και τωρα ειναι σε πληρη ανυποληψια...
Κλεινω γιατι γραφοντας τρελαινομαι χειροτερα!Εχω κουραστει ειλικρινα να βλεπω ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ αυτα τα καραγκιοζιλικια απο αυτον τον ανθρωπακο που διαφαντευει τον αθλητισμο στην ερμη τουτη χωρα.Αρκετα.Κουραστηκαμε.ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΤΑΝΕΙ.

Εικόνα apostolos gaganis

Βλέπω ένα ποτάμι στην γραφή σου, που όσο τελείωνες το κείμενο, τόσο φούσκωνε... Δικαιολογημένα. Συγκρατώ μια πρόταση απ΄το ωραίο σου σχόλιο:ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ";

Εικόνα fasteddie

Ετσι ακριβως.Ειμαι ενας ηρεμος μεσος ανθρωπος (οπως πιστευω και οι περισσοτεροι που γραφουμε εδω μεσα) και καποιοι σαν τον Κοντονη με βγαζουν απο τα ρουχα μου.Προσπαθω απλα να φανταστω τι μπορει να προκαλεσουν ενεργειες (και οι..παρενεργειες τους) οπως αυτες του υφυπουργου σε ψυχοσυνθεσεις λιγο πιο...ατιθασες και ανενταχτες απο του μεσου ορου...

Εικόνα apostolos gaganis

Θάλασσα ( γιατί μιλάμε για...Ολυμπιακό ) κυματώδη έως...τρικυμιώδη.

Εικόνα thita

Γεια σου Απόστολε,πάντα στις επαλξεις,μπράβο.

Μόνο για το θέμα της βίας (που αποτελεί ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ τον λόγο διακοπής του κυπέλλου) έχω να προσθέσω κάτι: όταν κοτζάμ υπουργός μέμφεται και αποδοκιμάζει (μην πω κατηγορεί) ευθέως τον Αλαφούζο για σαμποτάζ της προσπάθειας συνεννόησης των ιδιοκτητών αλλά και για υπόθαλψη της βίας με δημόσιες δηλώσεις,τοποθετήσεις και ορισμό συνηγόρων υπεράσπισης για τα επεισόδια στην Λευκάδα κλπ.,δεν υπάρχει άραγε ένας έστω ρε παιδί μου εισαγγελέας για να αναρωτηθεί και να διατάξει μια προκαταρκτική εξέταση για τυχόν ευθύνες,ας είναι και για τα μάτια του κόσμου ή μπας και σφίξουν οι κωλοι.....

Επίσης,περεϊρα και κασαμι παραπέμφθηκαν ως υποκινητές βίας για τον ημιτελικό με το αεκακι. Ο χαριτοβρυτος κύριος Μακ,που με την οργή του και τα fuck you έκανε πουτανα την κατάσταση και παρακίνησε ουσιαστικά τους ουγκανους της τούμπας να μην αφήσουν τίποτα όρθιο,δεν έχει άραγε καμία ευθύνη? ο κ. Ντογιακος προαναχωρησε πάλι για πασχαλινές διακοπές?

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βράζει,από ο,τι εισπράττω εγώ. Έρχονται φοβάμαι χειρότερα.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστές και οι δύο επισημάνσεις σου Πάνο... Το θέμα βέβαια είναι ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ στην πράξη. Πολύ απογοητευτικό... Πράγματι, κι εγώ εισπράττω οργή και διάθεση ρεβανσισμού, ΑΝ συμβεί το απευκταίο... Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική στο τέλος. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ...

Εικόνα Γαλάτης

Καλησπέρα
Στην παράγραφο 4,έχω μια παρατήρηση.Ίσως το ισχυρό χαρτί της ΕΠΟ ,είναι η απεργία των δικηγόρων,οπότε γυρίζει την μπάλα στον Κοντονή καί αποφεύγει τον εκβιασμό της παραίτησης.
Αν δεν εκδοθεί απόφαση ,είναι υποχρεωμένος να κάνει την κωλοτούμπα και πιθανόν αυτές να είναι οι εντολές πρός την ΕΠΟ απο την ΦΙΦΑ,γιατί όλοι έχουν καταλάβει, ότι το πρόβλημα δεν ήταν η βία,αλλά η παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο.ΕΙΔΩΜΕΝ.

Εικόνα apostolos gaganis

Πιθανόν να υπάρχει και αυτή η περίπτωση. ΙΔΩΜΕΝ, όπως λες κι εσύ αδελφέ Γαλάτη.

Εικόνα Γαλάτης

Γιατρέ μου,γιατρειά δεν έχουμε...
Τα θέματα αυτά ,έχουν απαντηθεί χρόνια τώρα,είναι ομοσπονδίες με εμπορικές δραστηριότητες,οι δέ αθλητικοί κανόνες ορίζονται απο τις αντίστοιχες οργανώσεις.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ...
Θέμα: Σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και FIFA
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+WQ+P-20...
Απάντηση της κυρίας Kroes εξ ονόματος της Επιτροπής
http://www.europarl.europa.eu/sides/getAllAnswers.do?reference=P-2006-32...

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτά, σύγγαυρε, είναι για ψυχικά υγιή άτομα και χώρες...

Εικόνα Antreas7

Αν και δε μου αρέσει θα το γυρίσω στο πολιτικό. Μήπως η κυβέρνηση ψάχνει δούρειο ίππο για να αποχωρήσει και επειδή δεν της έκατσαν άλλα (δημοψίφισμα, Μουζάλας) ψάχνεται να "πέσει" ηρωικά μέσω ποδοσφαίρου; Να λένε μετά ότι τους "έριξαν" οικονομικά συμφέροντα και η διαπλοκή.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν το πολυπιστεύω αυτό Αντρέα, αλλά κι απ΄την άλλη δεν μπορώ να απορρίψω τίποτα. Σαν κινούμενη άμμος είν΄αυτή η ιστορία. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ...

Εικόνα Antreas7

Δημοψήφισμα ανορθόγραφε!