ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ: Η "ΤΣΟΥΧΤΡΑ" ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...



Έχουν περάσει αρκετές ώρες και η σελίδα του RATM στο facebook έχει σιωπήσει. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΑΓΝΟΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. Με ειδοποίησαν χθες μερικοί φίλοι για το γεγονός, αλλά δεν έχω επικοινωνία καμιά με τα παιδιά που χειρίζονται την όλη υπόθεση κι΄έτσι δεν μπορώ να τους δώσω οιαδήποτε σχετική πληροφορία. Αρκετά από αυτά ( τα λέω παιδιά, λόγω διαφοράς ηλικίας και μόνο ) τα΄χω γνωρίσει από κοντά. Ήθελα να τα δω και να συζητήσω μαζί τους, πριν αποφασίσω να γράψω κείμενα για τούτη την ιστοσελίδα μετά από πρότασή τους. Τα γνώρισα. Και χωρίς ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, μ΄ενθουσίασαν. Ήσαν εξαιρετικά. Όλο φλόγα... Φλόγα για την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΙΔΕΑ και τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ, γεμάτα ταλέντο, πολλαπλές ικανότητες, ορμή, ευστροφία, χιούμορ, αθλητικές γνώσεις οι οποίες μου φάνηκαν επαρκέστατες - χωρίς να΄μαι ειδικός - σε πολλά από τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούνται, ευγένεια, αγνότητα και ήθος. ΗΘΟΣ, ΡΕΕΕΕ!... Ήθος! Τόσο ΔΥΣΕΎΡΕΤΟ, ειδικά στη εποχή μας κι΄όχι βέβαια μόνο στον τομέα του αθλητισμού... Και τα λέω όλα τούτα χωρίς βέβαια εκείνοι να ξέρουν ΤΙΠΟΤΑ σχετικό, απολύτως, αυτή την στιγμή, αλλά ούτε κι΄εγώ να περιμένω οιαδήποτε αύξηση των...αποδοχών μου απ΄τη μεριά τους... Άσε που έχω τον Μαρινάκη γιαυτή τη δουλειά και, δόξα τω Θεώ, παράπονο δεν έχω...

Υποψιάζομαι ότι η διακοπή από χθες της λειτουργίας του RATMικού φουμπού, έχει να κάνει με κάποιον "δάκτυλο". Ξαναλέω, δεν το γνωρίζω. Υποθέτω. Αν όχι και αποτελεί τυχαίο, άλλης προέλευσης, συμβάν, τότε εκλάβετε τα όσα πληκτρολογώ απλά ως "έπεα πτερόεντα" και μόνο. Και ισχυρίζομαι ότι υποψιάζομαι, γιατί γνωρίζω καλά - όπως όλοι - ότι TO RATM TZOYZEI... Tσούζει σαν κι΄εκείνες τις τσούχτρες, που όταν σε τσιμπήσουν σου αλλάζουν τον αδόξαστο στον πόνο και το κάψιμο ( καυσαλγία την λέει ο λαός ), ενώ σ΄αφήνουν σημάδι τρανταχτό να τις θυμάσαι για καιρό... Επιτίθεται ετούτη η συγκεκριμένη...γαυρότσουχτρα, ΜΟΝΟ σε όσους...τα "ζητάει ο κώλος" τους. Τούς προκλητικούς, τους ψεύτες, τους υποκριτές, τους τάχα μου, τους δήθεν, τους πονηρούς, τους εσκεμμένα τυφλούς και κουφούς, τους μηχανοράφους, τους διαστερεβλωτές, τους ανιστόρητους, τους κήνσορες μιας ψευτοηθικής που θέλει να σκεπάσει, να κρύψει, να δικιολογήσει τ΄αδικιολόγητα, να εκλογικεύσει τις ήττες και τον τροπαιολιμό τους χρόοονια τώρα...

Περιμένω να αποκατασταθεί γρήγορα η...τάξη και ο λογαριασμός του RATM στο facebook να λάμψει πάλι τυφλώνοντας με το ερυθρόλευκο φως του κάθε - οπαδικά - "αντίχριστο".  ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΟΥ ΜΕΤΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΕΙ. Αν είναι δυνατόν... Τα όποια κύματα να κλονίσουν τον ΦΑΡΟ. Τον πραγματικό, όχι τον άλλο, τον γνωστό βραχνά, που ΄χει αρχίσει πάντως τελευταία να τρώει τα χαστούκια του...

Ε    Π    Ι    Λ    Ο    Γ    Ο    Σ

Θεώρησα ότι αυτές οι ώρες είναι ενδεχομένως κρίσιμες - θα δούμε πόσο - και ότι δεν είναι δυνατόν ετούτη η ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ   Ι Δ  Ε  Α  Σ   ΤΟΥ RATM, να σιωπά. Να μην δηλώνει παρούσα. Να μην κρατάει - αλίμονο - ψηλά την ερυθρόλευκη σημαία, μαζί με εκατομμύρια άλλα χέρια "ομόθρησκων" αδελφών. ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ ! ! !

Σχόλια

Εικόνα fasteddie

Καλησπερα αδερφια.Γνωριζοντας τις σημερινες εξελιξεις (η φιφα καλεσε τις ομαδες να συζητησει ουσιαστικα παρακαμπτοντας την επο για θεματα διαιτησιας) θεωρω οντας αισιοδοξος ως ανθρωπος,οτι κατι καλο θα βγει μεσα απο το σκοταδισμο και την ανοησια των ανθρωπων που διαφεντευουν το ελληνικο ποδοσφαιρο που βλεπουμε τις τελευταιες ημερες.Ειτε ετσι ειτε αλλιως,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ οτι το προβλημα των ''εξυγιαντων'' δεν ειναι φυσικα η διαιτησια αλλα Η ΑΝΕΥ ΣΙΕΛΟΥ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΥΡΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ.
Εφοσον η διοικηση θωρακισει την ομαδα οπως πρεπει (οι τελευταιες κινησεις της δειχνουν οτι εχει...ξυπνησει επιτελους!!) και τα αρρωστακια της φλοριτζιναλ και της μπυρας13 να βαλουν διαιτητες,ξερουν οτι δεν εχουν καμια τυχη...
Μαρτινς και Μαριν αλλα και οι παιχτες που ακουγονται και (μαλλον) θα ερθουν θα ενισχυσουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την ομαδα και οχι στη θεωρια.Ο Μαρτινς ειναι καλυτερος απο Κασαμι-Μανιατη,ο Μαριν σαφως καλυτερος του Τζιμακου και οποιοσδηποτε να ερθει σεντερ μπακ και σεντερ φορ αποκλειεται να ειναι χειροτερος απο Ιντεγε-Ντακωτσο.Βεβαια ολα στο χορταρι αποδεικνυονται,αλλα αρχιζω και βλεπω σωστες και στοχευμενες κινησεις για να ισχυροποιηθει η ομαδα και μου αρεσει.Εχω καλο προαισθημα για το Μπεντο,δεν ξερω γιατι,μου φαινεται μεγαλη μπαλαδοφατσα.
Μια (πιθανη) εντεκαδα Καπινο,Ομαρ,Ντε λα Μπεγια,Μποτια(μεταγραφη),Μεταγραφη,Μιλι,Μαρτινς,Φορτουνης,Παρντο,Μαριν,μεταγραφη νομιζω οτι ειναι μια χαρουλα.
Τελοσπαντων εχουμε καιρο να τα συζητησουμε αυτα.Την Πεμπτη εχουμε...πολεμο ο οποιος εχει ενα τεραστιο ΠΡΕΠΕΙ μπροστα.Δεν θα ειναι ευκολο,οι μεταγραφες δεν παιζουν ακομα,η αμυνα μας τα ιδια προβληματα εχει,θελει υπομονη αλλα πιστευω θα περασουμε.Αντε να τελειωνουμε,να τελειωσουν και οι μεταγραφες,να ξεκαθαρισει και το τοπιο με τις γελοιοτητες Κοντονη κ σια και να μπουμε σε μια σειρα απολαμβανουμε την ριγωτη καψουρα μας.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ.ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΦΩΝΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο-Χ-Ι ΓΙΟΥΧΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΗΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΣΤΟ 120 ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΟ ΨΑΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ ΑΠΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΤΣΙ. Το "Τζιμάκος" μ΄άρεσε... Λογικά, οι μεταγραφές θα "σκάσουν" μετά τον αγώνα με την Αρούκα. Το γιατί, ευεξήγητο.

Εικόνα XGEORGE

Πραγματικά πόσες φορές εξοργίζομαι με την ανάγνωση των κειμένων των διαφόρων ΑΡΔ κ πόσο καταπραυντικά ενεργεί η ''είσοδό'' μου στο RATM.....Αλλά οι πραγματικές ''τσούχτρες'' (ας μου επιτρέψεις), είναι εκεί έξω....''Χτυπάνε'' αλλά δε φεύγουν.....παραμένουν εκεί.....''επιπλέουν'' μέχρι να τις ''ξαναακουμπήσεις''......και ξεγιελιέσαι.......και ξανακλικάρεις πάνω τους περισσότερο από οργισμένη περιέργεια (αν υπάρχει αυτή η έκφραση) και ξανάμανά.....Και αναρωτιέμαι.......γιατί να μην υπάρχουν 3-4 ακόμη RATMΟΦΌΡΑ site ώστε να μπορούν να υπερπροστατεύουν το πραγματικά ογκώδες μεγαλείο της ομάδος μας....

Εικόνα apostolos gaganis

Γιατί δεν είναι ΕΥΚΟΛΟ να φτιαχτεί ένας ιστότοπος σαν το RATM. Καθόλου. Για να τα λέμε στα ίσα. Χωρίς ψευτομετριοφροσύνες κι΄άλλες μπούρδες. ΕΣΥ, το ξέρεις. Και θα γίνει ακόμα καλύτερο.

Εικόνα koropi48

Ο πόλεμος είναι ολομέτωπος. Το λιμάνι του Περαία έτσουξε πολύ όσους απέτυχαν να το ελέγξουν. Σε λίγα χρόνια θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους με τις υπεραξίες, όταν συνδεθεί κι ένα υπερσύγχρονο τρένο, που θα μεταφέρει τα εμπορεύματα της ανατολής σε όοοοοοολη την ευρώπη. Γιατί με τον περαία οι εταιρίες κερδίζουν ταξίδι 15 τουλάχιστον ημερών, όσο χρειάζονται τα τεράστια πλοία εμπορευματοκιβωτίων να διασχίσουν τη μεσόγειο και να φτάσουν στα λιμάνια-βούρκο της ολλανδίας και γερμανίας. Κατανοούμε τί κόστος είναι τόσες μέρες θαλασσινό ταξίδι για τις εταιρίες;
Ο ΘΡΥΛΟΣ δεν είναι ο στόχος, είναι το μέσο να χτυπήσουν τον στόχο, σαν να χτυπάς ελέφαντα με οδοντογλυφίδες, τόσο αποτελεσματικοί είναι. Φανταστείτε σε λίγο να αρχίσουν τίποτα μπούκες στα γραφεία που διατηρούν στο λιμάνι οι διάφοροι εξυγιαντές. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Εφιάλτης πραγματικός. Να χρειάζονται διαβατήριο και ΜΑΤ για να κατέβουν την Πειραιώς μέχρι τέρμα, αν θέλουν να πάνε διακοπές στην παροναξία.
Νομοτελειακά ο ΘΡΥΛΟΣ θα αγοραστεί από τους σχιστομάτηδες, που θα ρίξουν τρελά πακέτα. Ζηλεύω τους 30άρηδες, που θα ζήσουν απίστευτες στιγμές τα επόμενα 40 χρόνια. Τώρα ζούμε στο σκοτάδι των απίστευτων συμφερόντων. Όποιος ελέγχει τον πειραιά, σε λίγο θα ελέγχει όλη τη χώρα. Αν κανένα φιλαράκι έχει τίποτα μετρητά διαθέσιμα, ας αγοράσει κανένα χάλασμα πέριξ του λιμανιού. Για προίκα στις εγγονές του. Βιαστείτε. Η τράπουλα μόλις άρχισε να μοιράζεται. Κύριε απόστολε, σ ευχαριστούμε για το πείσμα και την πίστη σου.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ σ΄ευχαριστώ, φίλε. Ζητάω μέρες καλύτερες. Κι΄όχι μόνο για την Ολυμπιακάρα μας.

Εικόνα nonos7

γ@μημενε ζουκεμπε !!!! δωσε μας πισω τη μια και μοναδικη σελιδα που μας παρεχει προστασια εναντια σε αρδ και τρεις χαριτες (ποα, κουλα και ουγκανους)

Εικόνα apostolos gaganis

Την λερναία ύδρα ασφαλώς και την ξέρεις νονέ7...

Εικόνα ze ηλιας

Γειά χαρά Απόστολε.
Μόλις χτες βράδυ επέστρεψα από ολιγοήμερες διακοπές σε ερημονήσι που βρισκόμουν για "αποτοξίνωση"κι έπεσα με τα μούτρα στις αναρτήσεις που έχασα.Βλέπεις,το περίφημο σύνδρομο RATMοστέρησης με άγγιξε για τα καλά.
Αν και δεν μπαίνω fb μου το επεσήμανε ο γιός και η σύζυγος το συμβάν.
Εύχομαι νάναι περαστικό και ελπίζω όχι δάκτυλος,γιατί διαφορετικά θα πέσει κολοδάκτυλος.
Εν αναμονή της Πέμπτης για τα αγωνιστικά.

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Ηλία και καλή δύναμη. Όταν θα μάθω, θα τοποθετηθώ για το θέμα του φουμπου. Εμείς θα τα λέμε από΄δω...