AYTA TA ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΑΤΙΘΑΣΑ, ΑΝΙΚΗΤΑ ΕΙΝΑΙ...



Το 1962, θυμάμαι, είχε παιχτεί στη χώρα μας μια ταινία της Φίνος Φιλμ με τίτλο "Νόμος 4000". Παίζανε η Λάσκαρη, ο Βουλγαρίδης κι΄ο Βουτσάς. Είχε κάνει πάταγο τότε εκείνο το έργο, το οποίο βασιζότανε στον ίδιο νόμο, τον 4000 δηλαδή, που ίσχυε και στην πραγματικότητα για όσους ήσαν...άτακτοι, ταραξίες. Συγκεκριμένα, κουρεύανε τους παραβάτες γουλί και τους περιφέρανε δημοσίως τα...όργανα της τάξης προς παραδειγματισμό. Τί εποχές... Ακολουθεί φωτο απ΄την ταινία, με το κούρεμα...

Κάτι παρόμοιο ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως συνέβη και με την σελίδα του RATM στο φατσοτέφτερο. ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ξαναλέω... Κάποιοι, πιθανώς, υπεύθυνοι για την τήρηση της κυβερνοχώριας...τάξης και ευπρέπειας ( αλλά όχι μόνο ), δυστρόπησαν, κατσούφιασαν, στενοχωρήθηκαν κι΄αναστατώθηκαν με τα όσα γραφόντουσαν εκεί από αρθρογράφους και σχολιαστές κι΄αποφάσισαν να ρίξουν τη σελίδα, διότι...παρεκτρέπετο και "δεν συνεμορφούτο προς τας υποδείξεις" και τους όρους του savoir vivre της "καθώς πρέπει" κοινωνικής δικτύωσης. ΚΟΙΝΩΣ, ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΑΜΕ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΚΙ΄ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΡΡΑΤΜΙΤΕΣ ΜΑΣ... Υποθέτω ότι, κυρίως, τους την "έδινε" ο τρόπος, το ύφος των γραφομένων. Αντί δηλαδή, προφανώς, να λέμε "σας πηδήξαμε", θα΄θελαν ενδεχομένως να λέμε "συνευρέθημεν μεθ΄υμών". Τουτέστιν, έλα μουνί στον τόπο σου...

Μόνο λίγο - ελάχιστο - καιρό βέβαια ξαποσταίνει η παρέα, και ξανά προς εκ νέου ξεβράκωμα των υπερευαίσθητων τραβά... Ήδη νέα φατσοσελίδα γενήθηκε, ξεπετάχτηκε και θ΄ανδρωθεί τάχιστα. Μην αμφιβάλλετε καθόλου γιαυτό... Το RATM διαφέρει σαφώς απ΄ όλες τις άλλες οπαδικές ιστοσελίδες, έχει δουλέψει και αγωνιστεί ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ για τα δίκαια του ΘΡΥΛΟΥ, οι επισκέπτες του το ξέρουν πολύ καλά ετούτο και θα ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ να μάχεται στην πρώτη γραμμή όπως πάντα για να ξεφτιλίζει όλους όσοι πολεμάνε την ομάδα μας - εκτός και εντός των τειχών -  με τρόπο ανορθόδοξο, βρόμικο, δόλιο, ΠΟΥΣΤΙΚΟ.

ΑΡΑ: Το "κούρεμα" και η διαπόμπευση - με την αντίστροφη όμως πορεία της ταινίας - που ανέκαθεν έκανε το RATM σε όλους εκείνους τους οποίους κρίνει ότι το ζητάει η ψυχή τους, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ. Το ξέρουμε ότι τους πονάει, τους τσούζει, τους καίει. Δεν υπάρχουν συμφέροντα και εξαρτήσεις για το RATM και ΕΚΕΙ βρίσκεται η δύναμή του: ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΟΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

https://mobile.facebook.com/Reds-Against-The-Machine-879837872121887/?notif_t=page_fan&ref=m_notif&pnref=story

 

Σχόλια

Εικόνα Andreas

Για το κύριο θέμα της ανάρτησης, λίγα έχω να πω μιας και ούτε έχω ούτε πρόκειται να αποκτήσω fb. Γενικά, όλα τα social media λειτουργούν σαν τον Υπουργό: «Δημοκρατία έχουμε, έχετε κάθε δικαίωμα να συμφωνείτε μαζί μου (ή με την πολιτική ορθότητα)». Οπότε η χαλασμένη μανέστρα που γράφεις μάλλον θα επιμένει και σε νέες σελίδες.

'Οσον αφορά τα χθεσινά, τα χάλια της ομάδας μάλλον οφείλονται: 1) σε κακή προετοιμασία οπότε η ομάδα είναι ή πιο γυμνασμένη απ' ότι πρέπει για να παίζει τέτοια εποχή ή εντελώς αγύμναστη, 2) άγχος μη φάμε γκολ και όλη η ομάδα ήταν καρφωμένη στις θέσεις της, 3) έλλειψη δημιουργικών παικτών, 4) τρόπος παιχνιδιού να κολλάει στους παίχτες και την ομάδα.

Επειδή λοιπόν αυτά λύνονται ή έχουν λυθεί: 1) Υπουργάρα αναβάλλει την έναρξη του πρωταθλήματος, 2) πρόκριση 3) Μάρτινς, Μάριν, Ελιονούσι 4) Ο Μπέντο τουλάχιστον δείχνει προπονητής που ξέρει τί θέλει να κάνει ή έστω να δομήσει μία ομάδα όπως περίπου ο Σίλβα πέρυσι, πλέον θεωρώ ότι η χρονιά σώνεται και θα είμαστε και καλύτεροι από πέρυσι. Αν πάρουμε και καλό στόπερ ανεβαίνουμε επίπεδο. Με γρήγορο κόφτη ακόμη περισσότερο. Απλά ο φορ κι όλοι από τον κόφτη και πίσω να αντέχουν και ρίχνουν ξύλο γιατί αυτοί οι 3 και ο Φορτούνης ούτε ρίχνουν ούτε σηκώνουν πολύ. Φαίνεται ότι μάλλον ξεπετάγονται και κάποιοι μικροί σιγά - σιγά, αρκεί να υπολογιστεί χρόνος συμμετοχής τους στο ρόστερ. Επομένως όπως τα βλέπω η κατάσταση δείχνει ότι ισορροπεί σιγά - σιγά.

Φορτούνης και Ιντέγε αδικούνται κατά τη γνώμη μου, υπερβολική κριτική. Μην ξεχνάμε ότι όλη η ομάδα είναι χάλια και ειδικά ο Ιντέγε δεν μπορεί να λειτουργήσει εκτός συνόλου. Πότε θα καταλάβουμε ότι δεν μπορεί να ζητάμε από τον παίχτη να παίζει για τον κόσμο και ο κόσμος να μην στηρίζει τον παίχτη στα άσχημά του. Σωστό το αλλιώς ονειρεύομαστε τον Ολυμπιακό χθες και μάλιστα όταν έπρεπε. ΑΦΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Μην ξεχαστούμε ότι περάσαμε και πάλι επαναπαυτούμε ότι δεν χρειάζεται κι άλλη ενίσχυση. Στόχος δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα.

ΥΓ: Απόστολε μη μου βγάλεις διάγνωση γι' αυτά που γράφω (θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι αλλά θέλουμε ενίσχυση) και έρθουν να μου βάλουν κανένα σακάκι με τα μανίκια μπροστά. Όλοι άρρωστοι είμαστε. Με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

Το απόλαυσα Αντρέα το γραπτό σου. Όχι γιατί συμφωνώ με το πλείστον των όσων γράφεις, αλλά κυρίως για τον τρόπο που γράφεις. Είμεθα πολύ μπροστά dear friend. ΟΛΟΙ εδώ, αρθρογράφοι και σχολιαστές. Τί να κάμνωμεν; Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;...

Την...επίσκεψη, έννοια σου, δεν θα στη χρεώσω. Άλλωστε κι΄εγώ από την ίδια αρρώστια πάσχω. Παιδιόθεν. Εις βαρυτάτην μάλιστα μορφήν. Τους...ομοιοπαθείς λοιπόν, δεν τους χρεώνω.

ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ. ΠΡΙΝ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΟΣ. ΑΠΟ ΧΘΕΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΧΑΡΑΖΕΙ. ΑΜΗΝ.

Εικόνα el trick

ΑΥΓΟΥΣΤΟ μήνα και να παίζει καλή μπάλα η ομάδα!!!!!
ΕΓΏ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΝ ΘΈΛΩ.
Αυτό που θα ήθελα ήταν να παίζαμε συμβατικά για την εποχή ΑΛΛΑ ανάλογα και με την θεωρητική αξία μας.
Από αυτό που είδα σήμερα....
1. ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ. Μακρυά. Φύγε αγόρι μου. Δεν κάνεις για τον ΘΡΥΛΟ. 80 λεπτά και δεν έδωσε ούτε μία (1) πάσα προς τα μπροστά σε συμπαίκτη. Θεωρώ ότι αυτός μας στοίχισε και τον αποκλεισμό από κάποια Μπερ Σεβά.
2. ΚΑΠΙΝΟ μάλλον ο ΛΕΑΛΙ είναι καλύτερός του.
3. ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ η αξία των "μικρών" του ΘΡΥΛΟΥ.
4. Ο Τριανταπεντάχρονος Τσόρι αξίζει ακόμη , γιατί τα δίνει ΟΛΑ στο παιχνίδι του. Κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι γίνανε Μέσσι νωρίς νωρίς.
Ελπίζω ο Μανθάτης να παίζει πλέον ΒΑΣΙΚΟΣ.
Υ.Γ. Εστω και με ΘΡΙΛΕΡ ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια ο Μεγάλος Θεός του Θρύλου!
1.Πέσαμε απο την Ακρόπολη και βρήκαμε πορτοφόλι="Γέρο-Τσόρι"=η γριά κότα έχει λίγο ζουμάκι ακόμη για κανά μισάωρο... (πολύ πιό νόστιμο απο τα κοτοπουλό φουρτονο-παρντο-μιλιβογάκια=έλεος μία σωστή πάσα!...)
2. Τεράστια ψυχολογικής αξίας νίκη-ανατροπή-πρόκριση αλλά μην ξεγιολιόμαστε.. ο Αστέρας Τρίπολης θα πέρναγε πιο εύκολα....
3. Εάν ο Πρόεδρος δεν έπαθε εγκεφαλικό (όπως όλοι μας)και δεν κατάλαβε οτι τα κοτοπουλάκια που φοράνε την φανέλα του δαφνοστεφανώμενου(πλήν 3-4 εξαιρέσεων ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!)τότε λυπάμαι να πώ οτι κάτι άλλο συμβαίνει....
4.Ο θεικός κόσμος του Θρύλου αξίζει πολύ περισσότερα,οΟΝΙΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΘΡΥΛΟ Τζιβάνι-Καρεμπέ-Τζόλε και παραπάνω!Πρόεδρε να μήν ξαναπεράσουμε τέτοια δοκιμασία να μην γίνουμε ρόμπα στους βα-χα-μπου(βάζελο-χανομου-μπουγάτσες)!
5. Τεράστιο κέρδος, οι μικροί Ρέτσος-Μανθάτης, συνεχίστε με τις Ακαδημίες(από τα λίγα θετικά της Διοίκησης τελευταίας περιόδου)
6.Ο Φορτουνάκης δεν είναι για πέταμα αλλα πρέπει να μπεί σε Σπαρτιάτικο πρόγραμμα ψυχολό-ποδοσφαιρό Ανάταξης!Εαν μπορεί Ο Μπέντο να το προσπαθήσει.(άντως το μάτι του δεν γυαλίζει μου φαίνεται κοτοπουλάκι-μπορεί να τον κάνουμε γεράκι???)
7. Θετικό δείγμα γραφής ο Μπέντο,σωστές αλλαγές ίσως νωρίτερα, να δούμε.
8.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χρειάζονται 4 μεταγραφάρες για μπορέσουμε να πιάσουμε τριάδα στο "παιγνιδάκι-πρωτάθλημα" του κομπλεξικού Χουντονή!(όταν του πεί ο Νιαουρίδης να συνεχίσει..)
ΠΡΟΕΔΡΕ 4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

Εικόνα apostolos gaganis

1. Μεγάλος παίχτης ο Τσόρι ( όπως κι΄ο Καμπιάσο ), αλλά τα χρόνια είναι 35... By the way, στο πρώτο ματς με την Αρούκα ( που δεν βλεπότανε ) σε 18 λεπτά είχε κάνει 7 λάθη, στις μεταβιβάσεις κυρίως. Καρατσεκαρισμένο.

2. Ο Αστέρας θα΄χανε στο άνετο απ΄την Αρούκα. Γνώμη μου.

3. Ο πρόεδρας ΚΑΙ δεν έπαθε εγκεφαλικό ΚΑΙ θα κάνει αυτό που πρέπει. Φτάνει αυτό το "ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ", να΄ναι εφικτό, να μην είναι εξωπραγματικό...

4. Σωστούν.

5. Σωστούν.

6. Ο Μπέντο θα το προσπαθήσει με τον Φορτούνη και ήδη, απ΄την πρώτη στιγμή, τον έχει από κοντά. Σε αντιδιαστολή με ΟΛΟΥΣ τους άλλους συμπαίκτες του... "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" όμως.

7,8. Υπερθεματίζω.

Εικόνα RED HELL

Σημερα πραγματικα σιχαθηκα και ξενερωσα οσο δεν παει.Ναι οκ ηρθε η προκριση αλλα ηθελα να σπασω την τηλεοραση.Μποτια-Ντα Κοστα-Ντε λα Μπεγια-Μιλιβογεβιτς(αυτος συνηθως μενει στο απυροβλητο)-Παρντο(ΤΟ γομαρι που ουτε σεντρα δεν βγαζει) πολυ απλα δεν κανουν για Ολυμπιακο.Και αυτο δεν το λεω πανω στα νευρα μου.Η γενικοτερη εικονα που βγαζουν οι προαναφερθεντες στο γηπεδο ειναι ο απολυτος κριτης.Και γαμω τα παπαγαλακια που τους περισσοτερους απο αυτους μας τους παρουσιαζουν παιχταραδες λες και ειμαστε 5 χρονα.Σημερα ο κομπος εφτασε στο χτενι.Τερμα και η υπομονη και ολα.Δεν με νοιαζει τι θα γινει φετος.Αυτο που θελω ειναι να βλεπω προγραμματισμο και πλανο και ας χασουμε και ενα πρωταθλημα αλλα οχι τετοιο ερασιχτεχνισμοι.Φτασαμε 25 Αυγουστου με 2 αλλαγες προπονητων με ελλειψη 5 βασικων μεταγραφων και φορτωμενοι με παλτα.Δεν αντεχω να βλεπω τον Ολυμπιακο να παιζει ετσι ρε πουστη μου.ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΜΑΔΙΚΩΣ.
ΥΓ.Ακομα και ο Ιντεγε με εχει απογοητευσει πληρως.Το ματς βεβαια δεν χρηζει καν αγωνιστικης αναλυσης.
ΥΓ2.Φορτουνακο αμα δε γουσταρεις παρε τον πουλο γιατι οι πριμαντονες σε εμας προκαλουν καουρες.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχω να αντισχολιάσω τίποτα. Περιμένω κινήσεις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ απ΄τον Μαρινάκη. Αυτό έχω να πω μονάχα.

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΡΑΤΜ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ.

ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΕΛΑΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΠΡΑΒΟΙ, ΟΥΤΕ ΡΩΣΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΝΙΑΟΥ, ΑΛΑΣΚΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΙΒΑΝ, ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΙ, ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΡΕ!

ΑΥΤΑ.

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΡΕ!

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου κόκκινε Νεοϋρκέζε! Πάντα κοφτός και λάβρος megaγαυρος... Σήμερα ν΄αποκλείσουμε την Αρούκα κι΄από αύριο ν΄αρχίσουν να σκάνε οι μεταγραφικές βόμβες...

Εικόνα koropi48

Η ευαγγελική υποκρισία των δώθε του άτλαντος είναι γνωστή κύριε Απόστολε. Συνεχίζουμε. Όταν τελειώνουν οι γεμιστήρες, κάποιοι παλιότερα έβαζαν τη λόγχη και ορμούσαν,

Εικόνα apostolos gaganis

Suuure...

Εικόνα REDHERAKLIO

Ολοι τους και μόνοι μας και πάντα από κάτω τους έχουμε μιά ζωή

Εικόνα apostolos gaganis

Mέχρι του σημείου να΄χουμε πιαστεί τόσα χρόνια στην ίδια στάση...