ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...



Εντυπώσεις. Και μάλιστα πρώτες. Όχι συμπεράσματα. Καθόλου. Θα δούμε, θ΄αξιολογήσουμε και μετά θα κρίνουμε οριστικά, θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Στην ευθεία και μετά το τελευταίο βιράζ, λίγο πριν από το νήμα, ήλθε το μεταγραφικό μπαράζ που ήθελα να πιστεύω, όπως είχα γράψει εδώ, ότι θα΄ρχότανε... Αποτέλεσμα, 10 συνολικά αλλοδαποί παίκτες στην ομάδα. Σ΄αυτούς, να προστεθούν τα δικά μας παιδιά Χουτεσιώτης, Βούρος, Τσιμίκας, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου και βέβαια οι υπάρχοντες παλιοί, Έλληνες και ξένοι. Κόσμος πολύς. Θα γίνει μεγάλη μάχη....ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ.

Οι αλλοδαποί που ήρθαν: Λεάλι, Φιγκέϊρας, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μάρτινς, Ελιουνουσί, Καρντόσο, Πασιέντσια, Μάριν.

ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑ.

1.  ΛΕΑΛΙ. Δεν έχω ακόμα άποψη. Έχει παίξει πολύ λίγο. Διαισθητικά μάλλον, θα πω ότι τον πιστεύω. Πρώτος τερματοφύλακας πάντως, θα είναι ο ΚΑΠΙΝΟ. Και αυτόν τον βλέπω με μάτι θετικό. Καλή συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας χρειάζεται ένας προσοντούχος τερματοφύλακας, για να χτίσει αυτοπεποίθηση συνηθίζοντας με τους συνεχείς αγώνες τον τρόπο λειτουργίας των συμπαικτών του και ν΄αποδώσει όσα μπορεί. Θα έλθω και στο θέμα της άμυνας...

2.  ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ. Δεν είναι "παλτό", όπως βιάστηκαν πολλοί να τον χαρακτηρίσουν. Δεν είναι φυσικά - Η - μπακάρα, αλλά όπως έδειξε χθες τουλάχιστον, έστω στο φιλικό με την Λειβαδιά, δεν είναι και για...πέταμα. Καθόλου. Κατα την γνώμη μου λοιπόν, ΜΠΟΡΕΙ να αποτελέσει χρήσιμη αμυντική μονάδα. Όπως είπα πριν, ας μη βιαζόμαστε για οριστικότερες κρίσεις. Θα τον δούμε...

3.  ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ. Ώριμος παίκτης, καλός κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα. Έχει τον "αέρα" του φτασμένου. Αρκεί αυτό; Θα δείξει.

4.  ΜΑΡΤΙΝΣ. Πολύ εθαρυντικές οι πρώτες μου εντυπώσεις. Κοντός, αλλά με μια τεχνική...να!  Κι΄ο Μπέμπης κι΄ο Δομάζος κοντοί ήτανε.. Κινείται συνεχώς καλύπτοντας μεγάλο μέρος του κέντρου του γηπέδου, οργανώνει καλά την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, έχει πάσα ακριβείας, ενώ βγάζει κάθετες μπαλιές και - γενικότερα - ασίστ. Δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στο νέο του περιβάλλον και με την πάροδο του χρόνου, όσο εξοικειώνεται περισσότερο με τούτο, θ΄ανεβαίνει σε απόδοση. Ήλθε στον Ολυμπιακό πολύ αθόρυβα. Δεν του΄δωσε πρακτικά κανείς ιδιαίτερη σημασία. Τώρα όμως και σε πολύ λίγο διάστημα, βλέπω ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον της...κοινής γνώμης γιαυτόν. Δικαιολογημένο. Θα τον παρακολουθούμε επομένως όλοι προσεκτικά και εφ΄όσον αποδίδει όπως θέλουμε, θα τον αγκαλιάσουμε ανάλογα.

5.  ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ, ΜΑΡΙΝ, ΡΟΜΑΟ, ΠΑΣΙΕΝΤΣΙΑ, ΚΑΡΝΤΟΣΟ, ΒΙΑΝΑ. Για τους δύο πρώτους, ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα. Το έλαχιστο δείγμα γραφής τους χθες, έδειξε ότι μπορούν να βοηθήσουν. Ο Νορβηγός, πιο ζωηρός και αποτελεσματικός. ΑΛΛΑΑΑ... Πολύ-πολύ νωρίς ακόμα. Τους υπόλοιπους δεν τους έχουμε δει, έρχονται με καλές συστάσεις, ο Παραγουανός είναι γνωστή βεντέτα ( κάτι σαν...λατίνος Κοβάσεβιτς μου κάνει ), ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.  Για τον ΒΙΑΝΑ, θα σχολιάσω ιδιαίτερα.

6.  "ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"

Ο ΡΕΤΣΟΣ δείχνει πιο έτοιμος από όλους να μπει στην βασική ενδεκάδα. Εξαιρετικά προσόντα, μπορεί αν προσέξει και δουλέψει σωστά, επαγγελματικά, ν΄αφήσει εποχή αυτός ο νεαρός των 18 χρόνων. Ακολουθεί ο ΜΑΝΘΑΤΗΣ, για τον οποίον θεωρώ ότι θα πάρει ευκαιρίες απ΄τον Μπέντο, οπότε τα...πόδια του θα κρίνουν το μέλλον του. Και η κεφαλή του βεβαίως. Έχει να δώσει πάντως σκληρή μάχη με τους άλλους... Και ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ θέλω να πιστεύω ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του, όπως και τα άλλα παιδιά οσάκις κριθεί αναγκαίο. Για να δούμε τώρα και με την ευρωπαϊκή λίστα σε παίκτες, που πρέπει να υποβάλει ο Ολυμπιακός για το Γιουρόπα...

7.  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Με αιφνιδίασε το γεγονός ότι δεν πήραμε έναν έμπειρο και ικανό κεντρικό αμυντικό, όπως περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή όλοι. Αρκετοί ζητούσαν και δύο... Αντ΄αυτού, πήραμε έναν νεαρό και άγνωστο 22 χρόνων από την Βραζιλία, τον ΒΙΑΝΑ. Επιλογή του Μπέντο. ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ. Η αλήθεια είναι ότι θα ήμουν πολύ πιο ήσυχος, αν είχαμε πάρει κάποιον εμπειρότερο από το πάνω, λεγόμενο, ράφι και τον δέναμε με τον Ρέτσο ή τον Βιάνα. Το γιατί δεν έγινε αυτό, το αγνοώ. Ίσως δεν μπορέσαμε να ξεφορτωθούμε κάποιον ( ή κάποιους ) από τους υπάρχοντες παλιούς, ώστε ν΄αδειάσει θέση. Ίσως γιατί ο Μπέντο αποφάσισε εξ΄αρχής έτσι. Ή ίσως γιατί έγινε το πρώτο και ακολούθησε ως αναπόφευκτο αποτέλεσμά του το δεύτερο. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ Ή ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Το γεγονός είναι πως η κατάσταση πίσω, έχει πλέον να κάνει με δύο νεαρά παιδιά. Για την Ελλάδα, δεν θεωρώ πως τίθεται θέμα. Η Ευρώπη μ΄ενδιαφέρει... ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ; ΠΙΘΑΝΟΝ. Θα παρακολουθήσουμε τί θα γίνει και με τους ελεύθερους. Θεωρητικά. Τώρα όμως ό,τι έγινε, έγινε. ΑΡΑ στέκομαι δίπλα στην ομάδα μου και την υποστηρίζω ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΝΟΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ. Ούτε ειρωνεύομαι, ούτε κρίνω τελεσίδικα πριν καν΄δω, ούτε απαξιώνω, ούτε μηδενίζω, παριστάνοντας τον... Ολυμπιακάρα επιπέδου που θεωρεί όλους όσοι έχουν διαφορετική γνώμη απ΄ αυτόν πρόβατα, σανοκαταναλωτές, ηλιθιότερους των κρετίνων, άσχετους από μπάλα ή υπαλλήλους του Βαγγέλα. Βλέπω σταθερά κάτι τέτοιες φράξιες στο φουμπού, κάτι "παρέες διαμαρτυρίας", μόνιμης, επίμονης, υπεροξείας, με στυλ authority που δεν σηκώνει και πολλά πολλά... Τί να κάνουμε; Θα επιζήσουμε ΚΑΙ μ΄αυτούς... Εδώ φυσικά στα δικά μου άρθρα, έχω΄ξηγηθεί απ΄την αρχή, δεν έχουν θέση τέτοιες φωνές. Καμιά. Άλλο κριτική, αυστηρή αν θέλετε, κι΄άλλο πλήρης απαξίωση των πάντων ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, με εκφράσεις χυδαίες, προσβλητικές για το άτομό του και ύφος 300...Μουρίνιο. Τέλος. ( Σ.Σ. Άξιος ο...μισθός μου, τί νομίζατε; ).

Υ. Γ. Υπάρχουν ακόμα δύο θέματα στην επικαιρότητα. Σημαντικά. Το ένα είναι η κήρυξη της έναρξης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου από τον ημιπαράφρονα. Ήλθε σήμερα η πανταχούσα από την ΦΙΦΑ και περιμένω να΄δω τί θα κάνει... Και το δεύτερο, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, τα ΕΠΙΣΗΜΑ αποτελέσματα της δημοπράτησης των τηλεοπτικών συχνοτήτων. Ξέρω τί λέγεται και τί γράφεται στον κυβερνοχώρο. Δεν λέω όμως τίποτα, δεν προδικάζω τίποτα και αναμένω να πληροφορηθώ πρώτα τους νέους καναλάρχες, οπότε και θα τοποθετηθώ αναλόγως...

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Καλησπέρα σε όλους.
Μερικές σκόρπιες σκέψεις και μικρές απορίες:
1.Κρίσιμη και κομβικής σημασίας η απόκτηση τηλεοπτικής άδειας απο τον Πρόεδρο.Θα φανεί στο άμεσο μέλλον.
--ταπεινή συμβουλή για το τρίπτυχο επιτυχίας του καναλιού.
α)Δυνατό Στρατηγικό-επιχειρησιακό πλάνο για βιώσιμη επιχείριση μακράς πνοής.
β)Άριστο επιτελείο συνεργατών απο τους κορυφαίους στην ειδικότητα τους ΔΙΕΘΝΩΣ!
γ)Σωστές συμμαχίες που δένουν σφιχτά σε κοινό πρόγραμμα επιχειρηματικών συμφερόντων.
Ευελπιστώ οτι ό Πρόεδρος που πλήρωσε σχεδόν τα διπλάσια απο τον Τουίτη για την άδεια, να κάνει σωστές κινήσεις για το δικό του καλό και κατεπέκταση του Θρύλου μας!

Απορία:Ποιά υπερφυσική... μαντική ιδιότητα "διαθέτει η προικισμένη" την ομάδα του Τουίτη ώστε να τους ταπώσει όλους στην αναμφίσβητητη επιτυχία της φθηνότερης πρώτης άδεια?μήπως είχαν βιονικά μάτια και διάβαζαν βουλωμένους φακέλους....η μαγικό χάρισμα να επικοινωνούν με ανώτερες πνεύματα....???τι άραγε συνέβη πίσω απο τις κλειστές πόρτες???
2. Τα έχουμε πεί πολλές φορές το ποδόσφαιρο το διοικεί ο Νιαουρίδης(με την πλάτη του γέρο-μπεκρή της Αίγινας)και με υπηρέτη τον κομπλεξικό δικηγορίσκο και το ακόμη πιο κομπλεξικό July-χανουμάκι!
Πως θα ξεμπλέξουμε απο δαύτους?
Στο πρωτάθλημα εφέτος(που όπως ανακοίνωσε ο Νιαουρίδης θα αρχίσει στις 10 Σεπτέμβρη!) ανησυχώ οτι θα δούμε εξωφρενικά πράγματα τύπου βορειοκορεατικής χούντας!
Ελπίζω ο Πρόεδρος να έχει κάνει το κουμάντο του με δυνατές συμμαχίες και βέβαια με το χτίσιμο μια πανίσχυρης ομάδας που θα κερδίζει καιτην διαιτησία!(φοβάμαι ότι θα είναι απόκαλυπτα εχθρική στο Θρύλο και υπέρμετρα ευνοική στους βα-χα-μπού) .
3. Ξεδιάντροπη η ομολογία του Ρώσου-λαγού στη διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών!Απρόκαλυπτη διαπλοκή!Ελεος!!!
Απορία: Ο υπερκοριός της ΕΥΠ, στον οποίο οπως ισχυρίζεται έχει πρόσβαση ο "σαγώνιας-δικαστής" ακούει ποτέ συνομιλίες του Ρωσό-τουίτο-νιαουρίδη???Η έκεί είναι όλα αγγελικά πλασμένα???

Εικόνα apostolos gaganis

Από τα πιο ενδιαφέροντα σχόλια. Βάζεις θέματα πολλά. Κάνω παρόμοιες σκέψεις. Πριν δω το σχόλιό σου, κατέβασα μια φωτο του Μαρινάκη γιατί έχω σκοπό να γράψω ένα άρθρο για το ΠΩΣ θά΄θελα να΄ναι το κανάλι που πήρε και θέλω να τη χρησιμοποιήσω πάνω απ΄τον τίτλο του. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Το μέλλον θα δείξει.

Εικόνα red7neck

Καλημέρα κύριε Απόστολε!! Τέλος μεταγραφικής περιόδου. Αν εξαιρέσουμε την άμυνα όπου ίσως χρειαζόταν μία καλύτερη κίνηση στις υπόλοιπες θέσεις το ρόστερ είναι πλήρες.Πλήρες βέβαια θα φανεί στο χορτάρι.

Σημασία έχει να πάρουμε το νταμπλ φέτος (δεν είναι κλισέ) καθώς φέτος με τόσα μαγειρέματα που σκοπεύουν να κάνουν εναντίον μας πρέπει να δώσουμε τις απαντήσεις εκεί που πρέπει. Στην Ευρώπη ένας ΣΟΒΑΡΟΣ Ολυμπιακός θα προκριθεί!Αν παίξουμε όπως με Μπερ Σεβά και Αρουκα τότε δεν μας αξίζει τίποτα για φέτος.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα καθώς η χρονιά θα ναι αρκετά δύσκολη και αυτό οφείλεται στην έλλειψη έγκαιρης ανταπόκρισης της διοίκησης.Οψόμεθα για όλα εντός της σεζόν...όταν αποφασίσει ο κύριος Ασλανίδης, ωχ, Κοντονής ήθελα να πω.

Εικόνα apostolos gaganis

Είδες όμως τί πάθανε στο τέλος όλοι οι...Ασλανίδηδες, ε;

Εικόνα LaM

καλημέρα συγαυροι!
Κατ εμε ο τελικός απολογισμός των μεταγραφών ειναι θετικός. Μετα απο πολλά χρόνια βλέπω την ομαδα να μην εχει κενά - ελλειψεις σε παιχτες σε κάθε θέση. Εννοειται θα φανει στο γηπεδο ποιος μπορεί να σηκωσει την φανέλα, αλλα δεν παρθηκαν καμενες περιπτώσεις, αλλα παιχτες που με βαση τη λογική θα σου βγουν πχ:
1) Ρομαό. Ελάχιστα τσιμπημενος ηλικιακά, αλλα με γεμάτες χρονιές και μπορει να παιξει σε πολλές θεσεις στο κνετρο κ την αμυνα. Ενας επιπλέον στοπερ που ξερει να δωσει την πρωτη πάσα.
2) Καρντοσο. Τι να πουμε; Ο κιλλερ που θα κανει την μια επαφη γκολ. Αυτο που μας ελλειψε (οπως το ειχαμε με Μητρογλου) περσυ.
3) Μαριν. Θέλω να τον δω στο κέντρο, δεν νομιζω να παιξει στις πτέρυγες. Γενικά -και κρατηστε το αυτο που λέω- νομιζω δεν θα βλέπουμε σχήματα με 2 αμυντικά χαφ μπροστά απο τα σεντερ μπακ*, αλλα ενα και 2 μεσοεπιθετικους. Ο Μαριν μπορει να ειναι ενας απο αυτους μαζί με τον Μάρτινς που θα συμπληρωνουν τον Φορτουνη.
4) Βιανα & Πασιενζα. Εχω την αμφιβολια μου για τον βραζιλιάνο λογω χωρας, που σπανια πάνε καλα την πρωτη φορα που βγαινουν εκτος της χωρας τους. Ειναι ομως απο μεγέλες ποδοσφαιρτικές σχολές και ρεχω πολλές ελπιδες κ για τους δυο. Ειδικά για τον Πασιενζα, αν φυγει (που το υποθέτω) ο Ιντέγιε κ παρει ευκαιρίες θα εχουμε ενα πολυ καλό διδυμο*

Δυο ακομα σχόλια:
Δεν ξέρω πόσοι προσεξαν πως σχεδόν σε κάθε θέση εχουμε και ενα παιδι απο τις ακαδημιές με προοπτικές που πηρε ευκειρίες κ πηγε καλα στην περτοιμασία! Μην το προσπερνάμε αυτο. Δεν θυμαμαι αλλη χρονια κάτι τέτοιο. Βάζω σαν "στόχο" το καλοκαιρι -να ειμαστε ολοι καλα- να εχουν βγει εστω 2 παιχτακια απο αυτους.
Βασει του υλικου που εχουμε μαζέψει, νομιζω θα βλεπουμε πιο συχνά οπως ειπα παραπάνω (*) συστηματα οπως το 4-4-2 και το 4-1-2-3. πιο επιθετικά δηλαδή που νομιζω θα μας γεμισει την χρονια!

Καλη αρχη λοιπον αρκει να ξεμπερδέψουμε με τον αναρχοφασιστα κοντονη και ολη την παρεα του.

Εικόνα LaM

fasteddie, αν φυγει εννοειται θα ειναι τον Δεκέμβρη που τοτε ουτως ή άλλως κανεις αλλαγές στην λιστα.
Αποστολε, ειναι όντως αστεια η αντιδραση πολλών με τον Πάρντο. Κατ εμε ηταν βεβαια μια σχετική εκπληξη (περιμενα Σεμπά), αλλα καποιος επρεπε να μεινει εκτος. Προτιμησε να εχει ερισσοτερες επιλογές στον αξομα κ την αμυνα, και να του δωσει ενα μυνημα να προσπαθησει περισσοτερο, εχει πεσει πολύ απο την αρχη του χρονου κοντα. Εν τελει, είναι λογική επιλογή κατ εμε.

Εικόνα fasteddie

Ο Ιντεγε δεν φευγει εχει δηλωθει στην ευρωπαικη λιστα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος... Αναρχοφασίστας όμως, ααα....εδώ τα χαλάμε. Λίγο...borderline personality, μπορεί...

Άσχετο, αλλά το τί κλάμα πέφτει σήμερα στο διαδίκτυο από μπόλικους για την μη ένταξη του Πάρντο στην ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου, δεν λέγεται. Θρήηηνος! Καλά, δεν τον βρίζανε ΕΝΑ ΚΑΡΟ τον παίχτη και τον υποτιμούσανε με ειρωνικά και απαξιωτικά ποσταρίσματα μέχρι χτες; Τίιιι ειν΄αυτό πάλι μ΄εμάς ρε παιδάκι μου; Δεν μας πιάνεις πουθενά! Ααααααχ... Ας πάω για ένα δεύτερο καφεδάκι...

Εικόνα REDHERAKLIO

"Τώρα όμως ό,τι έγινε, έγινε. ΑΡΑ στέκομαι δίπλα στην ομάδα μου και την υποστηρίζω ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΝΟΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ. Ούτε ειρωνεύομαι, ούτε κρίνω τελεσίδικα πριν καν΄δω, ούτε απαξιώνω, ούτε μηδενίζω, παριστάνοντας τον... Ολυμπιακάρα επιπέδου που θεωρεί όλους όσοι έχουν διαφορετική γνώμη απ΄ αυτόν πρόβατα, σανοκαταναλωτές, ηλιθιότερους των κρετίνων, άσχετους από μπάλα ή υπαλλήλους του Βαγγέλα. Βλέπω σταθερά κάτι τέτοιες φράξιες στο φουμπού, κάτι "παρέες διαμαρτυρίας", μόνιμης, επίμονης, υπεροξείας, με στυλ authority που δεν σηκώνει και πολλά πολλά... Τί να κάνουμε; Θα επιζήσουμε ΚΑΙ μ΄αυτούς... Εδώ φυσικά στα δικά μου άρθρα, έχω΄ξηγηθεί απ΄την αρχή, δεν έχουν θέση τέτοιες φωνές. Καμιά. Άλλο κριτική, αυστηρή αν θέλετε, κι΄άλλο πλήρης απαξίωση των πάντων ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, με εκφράσεις χυδαίες, προσβλητικές για το άτομό του και ύφος 300...Μουρίνιο. Τέλος. ( Σ.Σ. Άξιος ο...μισθός μου, τί νομίζατε; ).""TO ANTIΓΡΑΦΩ,ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ........Μεγάλη υπόθεση το κανάλι,τόσα χρόνια το λέγαμε..(από ότι καταλαβαίνεις τα παίρνω και εγώ από τον πρόεδρο)

Εικόνα apostolos gaganis

Σσσσσσς... Άστα οικονομικά τώρααα... Θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα... Τώρα μάλιστα, που είμαστε και...συγκαναλάρχες! Όσο για τ΄άλλα, τα κλωτσοσκουφικά, βγήκαν ήδη μετά το 1 - 2 με τους ανθέλληνες κωλο-Ολανδούς στην επιφάνεια του κυβερνοχώρου, οι Γιανιωτολάτρεις... Ρε δε φτιάχνει με τίποτα ετούτη η γαυραρρώστια...

Εικόνα apostolos gaganis

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ. ΔΕΝ Μ΄ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΑΣΚΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΣΚΑΕΙ" ΤΟΥ ΘΑ΄ΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ! ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΝΕΙ; ΗΛΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...

ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ Η ΦΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Κ-Α-Λ-Α!

Εικόνα RED HELL

Παρακολουθω το τσοντοκαναλο και μολις ειδα το Βαγγελα να βγαινει με τον αερα του γαμια εχοντας την αδεια.Ο Προεδρος στο τελος καπως τα σουλουπωσε στις μεταγραφες αλλα η απωλεια "βραχου" πισω θα μας στοιχισει και φετος.Ειναι κριμα να εχουμε παλι μαυρη τρυπα εκει.Σχηματιζοντας στο μυαλο μια πιθανη ενδεκαδα η ομαδα δειχνει να ποναει σε αυτη τη θεση και για μενα λιγο στο αριστερο μπακ.Απο εδω και περα θελει υπομονη και πιστη στην ομαδα.Ελεος με τον καθενα που με το παραμικρο βγαζει καποιον αχρηστο(πχ Φιγκειρας).Το θεμα ειναι να μην γινει της πουτανας με μια ενδεχομενη γκελα καθως η ομαδα θα χρειαστει καιρο για να δεσει.Και πανω απο ολα πρεπει να μπουμε και παλι ασπιδα απεναντι στα μουνοπανα που γεματα αλαζονεια καγχαζουν οτι ο Ολυμπιακος ειναι ο πιο αδυναμωμενος σε σχεση με τις "ομαδαρες" τους(αν και στα χαρτια ο βαζελος εχει ενισχυθει σημαντικα).
ΥΓ.Οι καθημερινες υστερικες κραυγες του τσοντοκαναλου και οι μυδροι προς την κυβερνηση τελικα απεδωσαν.Οχι μονο πηραν αδεια αλλα βγηκαν και πρωτοι στο διαγωνισμο.Περιεργα πραγματα....
ΥΓ2.Αυτο με τον Παρντο με ξαφνιασε.Οχι οτι τον εχω σε ιδιαιτερη υποληψη αλλα αν δοθει τωρα θα ειναι μεγα λαθος.Αν και πιστευω οτι ο αποκλεισμος ειναι ενας τροπος να τον κανουν να συνελθει.

Εικόνα apostolos gaganis

Ίδωμεν για τον Πάρντο. Όλα όσα λέγονται πάντως είναι ανεπίσημα. Εικασίες. Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει. Κάαατι σημαντικό θα "τρέχει". Θα το μάθουμε. Δεν θα κλαψω βέβαια που δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα. Ελιουνούσι, Μανθάτης....

ΟΤΑΝ Σ΄ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΖΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ...

Εικόνα fasteddie

Συμφωνουμε.Εστω και την υστατη στιγμη η διοικηση θωρακισε την ομαδα με ποιοτικους παιχτες και αν δεν υπηρχε η...ανορθογραφια με την αμυνα θα μιλουσαμε για υπερπληρη ομαδα.Ειδικα στα χαφ με Μιλι,Ρομαο,Μπουχα,Μαρτινς (παιχτουρα),Φορτουνη,Τσορι,Καμπιασο συν Ανδρουτσο ειμαστε σουπερ με παιχτες να παιξεις οτι σχηματισμο θελεις,ακομα και 4-4-2 στην Ελλαδα.Κακα τα ψεματα το συγχρονο ποδοσφαιρο στηριζεται κατα 70% στα χαφ οποτε αν εκει εχεις υπεροπλια ολα τα αλλα γινονται ευκολοτερα.
Επιθετικα τωρα και με τις προσθηκες που εγιναν νομιζω οτι δεν θα εχουμε προβλημα,ο Ελιουνουσι π.χ. ειναι ετοιμος να παιξει,ασταματητο τρεξιμο 90 λεπτα!!
Ο Ντε λα Μπεγια θεωρω οτι ειναι ενας πολυ εμπειρος,σταθερος και ποιοτικος παιχτης,ακουραστος.Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω το κραξιμο απο μεριδα συγγαυρων,το παιδι και μπαλα ξερει και απροσπελαστος αμυντικα ειναι οκ αν θελετε Ρομπερτο Καρλος αλλαξτε πλευρο...Δεξια ο Φιγκειρας ενω επιθετικα θα προσφερει παρα πολλα καθως ειναι ΣΦΑΙΡΑ θελω να τον δω αμυντικα καθως ο Λεβαδειακος δεν προσφερεται για ασφαλη συμπερασματα.
Και ερχομαστε στο χρονιζον πλεον προβλημα στην αμυνα.Ο Ρετσος φαινεται οτι μπορει να σταθει ενω στοιχημα ειναι το βραζιλιανακι,μακαρι να μας βγει.Παντως ο Μποτια μονο με τα χερια πλεον μπορει να σταματησει τον αντιπαλο,συνεχεια ηλιθια φαουλ,ατσαλα μαρκαρισματα,αγκωνιες,τι να λεμε τωρα...Ξαναλεω ΜΑΚΑΡΙ να μας βγει ο Βιανα.Παντως διαβασα οτι ο Ρομαο μπορει να παιξει και σεντερ μπακ,αλλα αυτες ειναι λυσεις αναγκης...
Η διαφορα μας με τους ''εξυγιαντες'' παραμενει μεγαλη.Ο μοναδικος αντιπαλος που υπολογιζω (οχι για να παρει τον τιτλο αλλα να μας ζορισει λιγο) ειναι ο βαζελος,ο οποιος ειδικα μεσοεπιθετικα ειναι καλος.Δεν πειραζει καλη ειναι λιγη πιεση,ποδοσφαιρο ειναι.Τωρα η κουλα του Χοντρειδα και η μπουγατσα του τζαβελλινιο πιστευω θα ξεφουσκωσουν σαν τη σαμπρελα που παταει προκα σε οικοδομη,δεν εχουν ουτε το ροστερ ουτε τη φανελα για πρωταθλητισμο.
Μεγαλο στοιχημα η ευρωπη.Θεωρω οτι με αυτο το ροστερ ο Μπεντο ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ τουλαχιστον να παρει την προκριση.Αν δεν την παρει απεναντι σε αυτες τις ομαδες θα ειναι τεραστια αποτυχια.Αν παιζουμε μετα τα Χριστουγεννα ευρωπη και παρουμε το πρωταθλημα η χρονια για μενα θα ειναι επιτυχημενη,δεδομενου του κακου προγραμματισμου και του αποκλεισμου-σοκ απο το τσου λου.
Παμε γερα με ονειρα να δουμε το Θρυλο μας εκει που του αξιζει.Ειμαι αισιοδοξος γιατι και σοβαρο προπονητη (φαινεται) πως εχουμε αλλα και ποιοτικες προσθηκες εγιναν με παιχτες ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ απο αυτους που εφυγαν.

υ.γ.1 Απορια προκαλει το κοψιμο του Παρντο απο την ευρωπαικη λιστα...Το καλυτερο μας εξτρεμ και πρωτος μας σκορερ περυσι στην ευρωπη εκτος.Δεν ξερω...
υ.γ.2 Μεγαλη υποθεση το καναλι,τι να λεμε τωρα.
υ.γ.3 Με το τελεσιγραφο της ουεφα (αν ισχυει) τα ψεματα τελειωσαν.Εδω θα φανει που το παει ο Κοντονης...
υ.γ.4 Νταξ,η φωτο απλα θεικη.

Εικόνα apostolos gaganis

Τους ίδιους προβληματισμούς σε γενικές γραμμές εκφράζουμε. Θα δούμε... Το μπαλάκι είπαμε: ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ.

"Πάμε γερά με όνειρα να δούμε το Θρύλο μας εκεί που του αξίζει". ΑΚΡΙΒΩΣ.