ΘΡΥΛΕ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ! ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ...



Μπαίνω κατ΄ευθείαν στο ψητό. Η ανακοίνωση του...ΑΕΚ.

Λίγες ώρες μετά την επιλογή του Κύρου Βασάρα ως επιδιαιτητή μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ, η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε επί του συγκεκριμένου θέματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (5/9):

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε δεσμευθεί ότι θα κάνουμε το παν να διευκολύνουμε την κατάσταση, γιατί το πρωτάθλημα έπρεπε να ξεκινήσει. Με τα τωρινά δεδομένα, δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησε η παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ με τους επικίνδυνους χειρισμούς της. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε την παραμικρή εμπιστοσύνη στο υπάρχον καθεστώς και φυσικά εξακολουθούμε να διαφωνούμε με την επιλογή Γκρούτση, έχουμε τους λόγους να εκτιμάμε ότι η προσωρινή επιτροπή δεν πρόκειται να επιτρέψει τα εγκλήματα, τα οποία είχαν προσχεδιαστεί. Εννοείται φυσικά ότι δεν εφησυχάζουμε και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ, που θα σηματοδοτήσουν όλες τις αναγκαίες αλλαγές για την πλήρη κάθαρση και την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

1. Μνημείο υποκρισίας.

2. Μνημείο γελοιότητας.

3. Μνημείο σανοτροφής προς ηλιθίους.

4. Μνημείο χαμηλού γενικά επιπέδου διοίκησης και ειδικότερα του "εν τοις πράγμασιν" διοικητή της συγκεκριμένης των τριών.

5. Μνημείο προεκλογικής, σκόπιμης, δηλ. πλαστής, υπεραισιοδοξίας για να μην αποθαρυνθούν από τώρα οι "εξυγιαντές" και να πνεύσει ( παντελώς αβάσιμα όπως φαίνεται ) ούρειος ο άνεμος της εκλογικής νίκης.

6. Μνημείο ανάληψης από την αρχή του ρόλου του...αδικημένου έτσι ώστε αν κερδίζουμε, "τί ομαδάρα είμαστε ρε φούστη μου παρ΄ότι θεοί και δαίμονες είναι εναντίον μας", ενώ αν κάνουμε μπραφ, "μ΄αυτούς τους μιόληδες που΄χουμε μπλέξει τί να περιμένεις τη φουτάνα μου μέσα...". Τα γνωστά...

7. Μνημείο...γενναιόφρονος στάσης ( γοναταγκωνιαία ονομάζεται ) ν΄αρχίσει επί τέλους το πρωτάθλημα, την έναρξη του οποίου τόσο πολύ εξ΄αρχής "επιδίωκαν", έστω και μ΄αυτούς τους λίαν ύποπτους για τις προθέσεις που δυνητικά κρύβουν όρους, γιαυτό και τα...ανοιχτά μάτια.

Θ   Ρ  Υ  Λ  Ε,  Τ  Ο   Ζ  Η  Τ  Α  Ν  Ε   Α  Π  Ο   Τ  Ω  Ρ  Α   Τ  Ο   Μ  Α  Κ  Ρ  Υ  Τ  Ε  Ρ  Ο ! ! !

 

Σχόλια

Εικόνα RED HELL

Ο εισαγγελεας προτεινει προφυλακιση και οι αντιΟλυμπιακοι εχουν στησει παρτι.Ηρθε η ωρα να τελειωνει αυτη η παθητικη αμυνα και να περασουμε στην επιθεση οπως λεει και ο Jason στο διπλανο αρθρο.Σε αυτη την ηλιθια χωρα η σιωπη θεωρειται αδυναμια.
Προεδρε γερα και εμεις θα μαστε κοντα.

Εικόνα jole11canezza

Τι μουνια υπαρχουν...ο Βασσαρας ο ανθρωπος που κρατησε 8 λεπτα καθυστερήσεις σε εκεινο το παιχνιδι τιτλου που η ομαδαρα μας τους πηρε τα σώβρακα και πηρε το 6ο συνεχομενο επι Κοκκαλη, τον παιρνανε και καλα ότι είναι υπερ του Ολυμπιακου μας. Τι μουνια θεε μου...εψαχνα και εγω σημερα τις εφημερίδες για την επιθεση οπαδων του τριωροφου στην football League αλλα ματαια. Τι μουνια....εψαχνα να διαβασω για την αγωγη του ALPHA εναντιον του ρωσου μεταναστη αλλα τιποτα.
Παμε ρεεεεεεεεεεεεε.....μονοι μας ειμαστε...όπως παντα και γουστάρουμε.
Κυρ Αποστολε το ζηταει ο οργανισμος τους το μακρυτερο το πειραιωτικο....είναι κατι σαν τον Τζανετακο που ηθελε την φαπα του σε κάθε ταινια.

Υ.Γ. ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Υ.Γ.2 ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα αντισχολιάσω, με την κλασική πια φράση ΣΟΥ:

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

Εικόνα XGEORGE

Ειναι πραγματικά να γελάει κανείς αλλά κ να κλαίει συγχρόνως με όλες αυτές τις φιδωλές ανακοινώσεις τους......ακόμη κ τα άρθρα των δημοσιογράφων τους είναι πιστά αντίγραφα των......ανακοινώσεων τους.......Για αυτό Θρύλε κάνε μας τη χάρη κ τελείωσέ τους μια ώρα νωρίτερα.....αλλά ξέχασα......αν το κάνεις αυτό θα τους δώσουμε πάλι ΄΄δουλειά΄΄ ως ghostbusters......ξέρουν αυτοί!

Εικόνα apostolos gaganis

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της "σοβαρής" του βορρά, να δεις XG. Στο ίδιο πνεύμα. Και η "ικτερικιά", το ίδιο. Για την μπούκα και τις βιαιοπραγίες των "οπαδών", απ΄τον ένα των οποίων έπεσε μπρελόκ με το γνωστό τριώροφο κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τσιμουδιά ΚΑΙ οι δυο...κρυόμπλαστρες ΚΑΙ η αεκατζίδικια. Κάτσε να΄χε πέσει μπρελόκ π.χ. με τον δαφνοστεφανωμένο, να βλέπαμε το "σώσε" απ΄τους...εξυγιαντές. Στην "ΠΡΑΣΙΝΗ" βέβαια η σοβαρότατη αυτή είδηση, υπάρχει. Γιατί άραγε; Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος... Ρε τί τραβάμε για να δούμε λίγο μπαλίτσα... Μόνο εδω, σ΄αυτό το μπουρδέλο, αυτά. Αλλά ξέχασα. Θα τα φτιάξει όλα ο αθλητικός νόμος του Κοντονή. Έχω γράψει εδώ επανειλημμένα ότι χειρότερα θα γίνουν τα πράματα με δαύτον. Εδώ θα΄μαστε...