ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ: ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!



ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ... ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ΄ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ, ΚΙ΄ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. Μη χαιρόσαστε αντιΟλυμπιακοί όλης της χώρας, τζάμπα και βερεσέ. Μετά τα αποψινά, ένα πράμα καταφέρατε μονάχα. Να  μας ενώσετε όλους σ΄ένα πανίσχυρο μέτωπο εναντίον ΚΑΘΕ αντιΟλυμπιακού σε τούτη τη χώρα.

2. Θα μετανιώσετε πικρά ΟΛΟΙ οι απέναντι, σε κάθε επίπεδο, για τον πόλεμό σας εναντίον του λαοφιλέστερου και ενδοξότερου αθλητικού συλλόγου της χώρας. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ!

3. Αν νομίζετε ότι βγάζοντας απ΄τη μέση τον Μαρινάκη, θα πλήξετε το θηρίο που λέγεται Ολυμπιακός, είστε οικτρά γελασμένοι... Είναι δεν είναι ένοχος ο Μαρινάκης, εμείς πιστεύουμε ότι είναι αθώος από κάθε χαλκευμένη κατηγορία, ο Ολυμπιακός δεν θα πάψει ΠΟΤΕ να κυριαρχεί στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο.

4. Μετά από τα σημερινά καραγκιοζηλίκια του Δασκαλόπουλου, ΤΩΡΑ είναι που θα νιώσετε βαθιά μέχρι το μεδούλι των οστών σας, όλοι εσείς οι αντιΟλυμπιακοί, τί σημαίνει δαφνοστεφανωμένος έφηβος και ερυθρόλευκη φανέλα τόσο σε αθλητικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Το ξέρατε καλά, αλλά θα σας το υπενθυμίσουμε όπως σας αξίζει. Με ποιόν νομίζετε, ότι μπορείτε να...παίζετε ρε;

5. Τώρα είναι που θα καταλάβετε καλά τη δύναμη της ομάδας και του ερυθρόλευκου λαού. Τώρα είναι που δεν πρόκειται να σταυρώσετε πρωτάθλημα! Ξεκινάμε, για του λόγου το αληθές, την Κυριακή απ΄την - άτυχη -  Βέροια...

6. Κοκκαλαίοι και Μαρινάκηδες, όσο σπουδαίοι πρόεδροι κι΄αν ήσαν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ οι συγκεκριμένοι, θα΄ρχονται και θα παρέρχονται στο διάβα του χρόνου για τον Θρύλο... Ο ποδοσφαιρικός δυνάστης σας όμως, θα παραμένει ΑΙΩΝΙΑ παρών, κατακτώντας συνεχώς θριάμβους και τρόπαια και μην αφήνοντάς σας κυριολεκτικά σε χλωρό κλαρί ν΄ανασάνετε έστω και λίγο απ΄την ασφυξία της μόνιμης τιτλοπενίας σας. Ό,τι και να σκαρφιστείτε. Όποια ανηθικότητα κι΄αν βάλετε μπρος σ΄εφαρμογή. Ήταν να μη μας τη "δώσετε" κατακούτελα, σκουπίδια, όπως απόψε....

7. Την Κυριακή, ΟΛΟΙ γήπεδο! ΟΛΟΙ να τους δείξουμε, ως πρώτο και ελάχιστο δείγμα, τί εστί ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ολυμπιακός! Ποιόν λαό πυροδοτήσανε με τα νομικίστικα τερτίπια τους...

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού!

Ήρθε η ώρα ν΄αποδείξουμε τη δύναμή μας και να  προϊδεάσουμε για την πανωλεθρία και συντριβή που περιμένει όλους τους ποδοσφαιρικά αντίχριστους στα ΓΗΠΕΔΑ, φέτος. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και - κυρίως -  παίχτες, απ΄την Κυριακή δείξτε σε όλο το αντιΟλυμπιακό μέτωπο ποιός κάνει και ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ για χρόνια πολλά κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ήταν να μην ξυπνήσουν τον ΓΙΓΑΝΤΑ! Τώρα πια θα τους πάρει και θα τους σηκώσει! Αθλητικά, τίμια και καθαρά, ΠΑΝΤΑ!

Σχόλια

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Διαχρονικά ο ΘΡΥΛΟΣ στο στόχαστρο κάθε εξουσίας..
και αφού προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μας διαλύσουν χωρίς φυσικά να τα καταφέρουν περάσανε στην επόμενη φάση του σχεδίου...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΡΥΛΟΣ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..

Εικόνα holland74

Τέρμα η κριτική κλπ...Τώρα έχουμε πόλεμο...Και επειδή οι πιο παλιοί θυμόμαστε τα πέτρινα, να θυμάστε οι νεότεροι ότι ο Σύνδεσμος άντεξε επειδή η συσπείρωση του λαού ήταν τότε απίστευτη...Συσπείρωση λοιπόν...

Εικόνα jole11canezza

Ξυπνηστε, αφήστε τις μαλακιες του στυλ εβαλε 74 εκ. να παρει καναλι αντι να τα βαλει στον Θρυλο, τα τσεπωνει και άλλες τέτοιες μαλακιες. Τα πραγματα είναι απλα γινεται πολεμος στον Ολυμπιακος μας, όχι στον προεδρο του αλλα στον συλλογο της καρδιας μας. Ξυπνηστε νέο γαυροι, ξυπνηστε και ενωθείτε με τον συλλογο.....φτανουν τα λογια πολεμανε εμας μεσω του προεδρου.
Ποιος ειχε ακουσει κατι για τον Μαρινακη πριν γινει προεδρος στην ομαδα της καρδιας του και της καρδια μας? τον Μελισσανιδη τον ξεραμε, τον Αλαφουζο τον ξεραμε και πριν αλλα για τον Βαγγελαρο δεν ακούγαμε κατι και ξαφνικα γινεται προεδρος της Ζωης μας, γιατι για μας είναι ζωη όχι ομαδα, και γινεται από τους ΑΡΔ ο μεγαλυτερος απατεωνας ever.
Ολοι γηπεδο, στηρίζουμε την ομαδα μας. Μπραβο στο RATM, μπραβο κυρ Αποστολε. Συνεχιζουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.....γεραααααααααααα.
ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ.....ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Υ.Γ. ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα Panos77777

Συγγαυροι καλημέρα ! Η ώρα της κρίσης έφτασε ! Αυτοί που θα καταργούσαν και θα έσκιζαν τα μνημόνια αυτοί που μετέτρεψαν το οχι σε ναι αυτοί που με τους ίδιους δικαστικούς που αθώωσαν τη σιεμενς τωρα στήνουν σκευωρία εναντίον του Ολυμπιακού ! Αφού λοιπόν δέσμευσαν και ΓΑΜΗΣΑΝ τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας για τα επόμενα 100 χρονια επιχειρούν να γεμίσουν και το ποδοσφαιρο ! Το ποδοσφαιρο ναι ρε φιλε το ποδοσφαιρο που ήταν το μόνο που μας έδινε χαρα μεσα στη μιζέρια και και την κατάθλιψη των τελευταίων χρόνων ! φιλε Απόστολε σε ένα προηγούμενο ποστ μου σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ ειχα αναφέρει οτι ο βαγγελας ίσως εβλεπε το όλο θέμα και οτι πιθανόν να αισθανόταν οτι δεν μπορει να περιφρουρήσει την επένδυση του απο το Βόθρο και τη λάσπη των εξυγιαντων και οτι ίσως έπρεπε να βγούμε εμείς μπροστα ! Έφτασε λοιπόν η ώρα !
Τι έγινε ρε μάγκες με την υπόθεση τρακη; Εικονική μεταβίβαση μετόχων εκβιασμοί κατ εξακολούθηση σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα ενω ήδη του ειχε επιβληθεί οχι μόνο η απαγόρευση της ενασχόλησης αλλά και η είσοδος στο γήπεδο ; Τι έγινε με το δεξί χέρι του σαββιδη ; Τι έγινε με την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Λίβα ; Τι έγινε με το ξυλοδαρμό του ζωγράφου ; Τι έγινε με τα μαύρα της Παναθηναϊκός συμμαχίας ; Αναφέρω των τελευταίων ετών ! Τα προηγούμενα τα χαρίζω. ! Εξιχνιαστε αυτα που ειναι σημαντικότερα και υπάρχουν αποδείξεις και μετά βλέπετε και τις ενδείξεις και τις στημένες καταγγελίες εναντίον του Ολυμπιακού !
Μάγκες ολοι γήπεδο οχι μόνο Καραϊσκάκη αλλά παντού ! Στην αρχή με ψυχραιμία και σύνεση και όταν χρειαστεί ξέρουμε και απο ντου ! Όπως λέει και το σύνθημα !

Εικόνα ven7

Ακριβως! Την Κυριακη ολοι οι δρομοι οδηγουν ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ....Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ θα απαντησει... δια της ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ πως στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ δεν ειναι ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ....Οπως ακριβως δεν ηταν ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ...ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ του...

Εικόνα kokkinos

ΑΔΕΡΦΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ. Τοτε ο Κοκκαλης, τωρα ο Μαρινακης. Αλλα παντα στο στοχασρτο ειναι ο ΘΡΥΛΟΣ. ΑΝ δειτε τα σημερινα χαιρέκακα πρωτοσέλιδα των αντιχριστων και των ''αντικειμενικων'' που αναφερονται και θα καταλαβετε. Επαγρύπνηση και συσπειρωση μαγκες και ολοι στο γήπεδο. τωρα παιζει μπαλα ο λαος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ακριβώς, αδελφέ.