ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ...



ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ...

Είναι στον πανηγυρισμό του γκολ που πέτυχε στην παράταση με την Αρούκα, στο Καραϊσκάκης, κάνοντας το 2 - 1.... Τί βλέπω στο πρόσωπό του;

Βλέπω δύο πράγματα. Μια έντονη ωχρότητα κι΄ ένα έκθαμβο βλέμμα.

Η ωχρότητα, δηλώνει κατακλυσμό από ορμόνες του στρες μέσα του. Τα αγγεία του δέρματος του προσώπου έχουν συσπαστεί και όλο σχεδόν το αίμα του βρίσκεται στους μύες και τα σπλάχνα. Είναι μετά το γκολ κι΄έχουν ΠΕΡΑΣΕΙ τα πρώτα δευτερόλεπτα του ΠΟΛΥ έντονου πανηγυρισμού του. Στην φάση της εκφόρτισης από την ΠΙΕΣΗ, της εκτόνωσης από την ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ, της ΛΥΤΡΩΣΗΣ... Απ΄την άλλη, το έκθαμβο βλέμμα, με τα μάτια ορθάνοιχτα, λάμποντα, που κοιτάνε απέναντι κάπως αφηρημένα, κάπως τρελά θα΄λεγα, είναι σαν να λέει: "Πάρτα ρε πούστη, πάρτα για να μάθεις!...".

Απόψε παίζουμε με την Αστάνα εκεί. Την Κυριακή, με τον Βάζελο σπίτι μας. Σήμερα έχουμε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Σε τρεις μέρες έχουμε το ΚΑΘΗΚΟΝ. Ξέρω πώς δουλεύει ολονώνε μας η ΨΥΧΗ. Και η δικιά μου έτσι "πάει". Η σαϊτα της, έχει ΕΝΑ μόνο στόχο. Να τα λέμε όπως είναι τα πράματα. Στα ίσα. ΑΥΤΟΝΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΩ, ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ.... Πρέπει όμως, πρέπει, να χώσω και την λογική μεσ΄στο πλάνο. Το μυαλό. Πρέπει να εφαρμόσω και το γνωστό, δεν γίνεται αλλιώς, "και τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι". Το Γιουρόπα μ΄ενδιαφέρει. Νοιάζομαι. Θέλω, όσο γίνεται περισσότερο, να ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ. Τον άλλο όμως θέλω, όσο γίνεται περισσότερο, να ΠΑΤΗΣΩ...

Στέκομαι λοιπόν σήμερα, μπροστά στη συσκευή μου και σε λίγες μέρες εκεί που ΠΡΕΠΕΙ. Και ζητάω και για τους δύο αγώνες απ΄την ομάδα κι΄από το ΠΡΩΤΟ λεπτό:

1. ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

2. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

3. ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

4. ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

5. ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

6. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

7. ΑΚΡΑΔΑΝΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗ.

Έτσι πρέπει να σκέπτεται, όποιος εκπροσωπεί την ΓΑΥΡΟΣΥΝΗ.

Υ.  Γ.  Και που΄στε; Σε σας απευθύνομαι. Της ΠΡΑΣΙΝΗΣ... Το "λυ-Ω-μενο", που μου γράφετε φάτσα κάρτα στο πρωτοσέλιδό σας σήμερα, έχει πρόβλημα. Ξαναδέστε το... Τα΄χετε όλα, είσαστε και ανορθόγραφοι του κερατά ρε γκαντέμηδες. Επαγγελματίες...

Σχόλια

Εικόνα aris belem

Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από τον ανασχηματισμό - για τον οποίο έγραψα στο πόστ για τον Σιδηρόπουλο ότι βρίσκει τον μουστάκια αναβαθμισμένο και ουσιαστικά στην θέση του παναθηναϊκάκια και την κυβέρνηση ακόμα πιο αντιολυμπιακή - και ορίστε τα πρώτα δείγματα. Ο Μπίκας και ο θίασος του, παραιτούνται θιγμένοι και ο νέος μπούλης απειλεί ότι θα διακόψει το πρωτάθλημα.Προβοκάτσια και εμπαιγμός της νοημοσύνης μας παραμονές ενός ντέρμπι! Αμφιβάλει κανείς ότι αυτό και θα κάνει, ειδικά αν ο Θρύλος ξεσκίσει ό, τι λαχανί κομπινεζόν βρει; Είδα χθες την εκπομπή του Άκη και άκουσα την γνώμη του ότι όποιος και να μπει, θα είναι καλύτερη επιλογή απ τον μουστάκια. Τα γεγονότα τρέχουν και σηματοδοτούν ακόμα πιο λυσσαλέο πόλεμο εναντίον μας, προσπάθεια συκοφάντησης με κάθε τρόπο της ομάδας μας, διακοπή ενός πρωταθλήματος που για τους άλλους έχει προ πολλού τελειώσει, όπως και κάθε εμφάνιση των μπουρδέλων τους στην Ευρώπη όπου και έχουν ξευτιλιστεί πανηγυρικώς.
Τώρα. Δεν ξέρω τι ετοιμάζουν οι οργανωμένοι για αύριο. ΑΛΛΑ θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι που θα στείλει ισχυρό ΠΟΛΙΤΙΚΟ πλέον μήνυμα! ΙΣΧΥΡΟ! Ένα Καραϊσκάκης να ΒΡΑΖΕΙ από φωνή και παλμό!
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα koropi48

Ρε ξεφτίλες αδικημένοι της κοινωνίας. Και οι δυο χάνετε ρε; Γαμώ την παράγκα που σας κατατρέχει. Εκεί που σας αξίζει, στον πάτο κάθε βαθμολογίας. Τουλάχιστον να ισοφαρίσετε να φέρετε κανένα βαθμό. Βαρεθήκαμε τόσα χρόνια να παλεύουμε μόνοι μας. Ανύπαρκτοι!

Εικόνα koropi48

Φάγατε πέντε και δε βάλατε ούτε γκολ εξυγιαντές! Πρίγκηπες της ξεφτίλας! Τελωσπάντων, εμείς δεν χαιρόμαστε με τα χάλια σας, επειδή δε μας αρέσει να σας πηδάνε οι άλλοι. Θέλουμε να σας πηδάμε εμείς! Ελπίζω τουλάχιστον τα πρόβατα οι μπογιατζήδες της γκολεωφόρου και οι φωτοβολιτζήδες της μπουγάτσαλαντ να ξυπνήσουν και να μην τρώνε την προπαγάνδα, που προσπαθεί να τους οδηγήσει τόσο καιρό σε βία και αίμα. Τί μας έλεγαν οι ΑΡΔ το καλοκαίρι; Πλήρη ρόστερ όλοι τους, γεμάτοι με λύσεις σε όλες τις γραμμές, έτοιμοι για πορείες στην ευρώπη και πρωτάθλημα από τον ¨άρρωστο" ΘΡΥΛΟ. Τρίψτε τους τα άρθρα στη μούρη. Βουλωμένο γράμμα διάβασαν πάλι.

Εικόνα koropi48

Γράφω κι εδώ το σχόλιο που έγραψα σε άλλη ανάρτηση, μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι, αλλά μπααααα! Ακόμη κι ο πατέρας μου ετοιμάζεται να μαζέψει τις οικονομίες του και να τις παίξει όλες. Ούτε αυτόν δεν πείθω.

"Πάλι τζακποτ στο παιχνίδι της αδιάφθορης εταιρείας του πιο τίμιου έλληνα. Τρέχετε παιδιά να παίζετε τζόκερ να πλουτίσετε. Μάλλον το πάει μέχρι τα χριστούγεννα για να μαζέψει όλο το χαρτί. Τα πρόβατα βελάζουν ενθουσιασμένα και εντυπωσιασμένα. Μπεμπεμπε, μπεμπεμπεεεεε! Στα καφενεία γίνεται θέμα συζήτησης. Οι νοικοκυρές στις αυλές σχολιάζουν ότι ήρθε η μεγάλη ευκαιρία να προικίσουν τις κόρες. Το νέο παρατσούκλι του επιστήμονος εφοπλιστού πετρελαιά θα είναι τζακποτάρχης, το αξίζει. Πρώτη φορά αριστερά πρώτη φορά τζακποτερά. Ακουμπήστε τις οικονομίες σας στους τίγρητες αδέλφια, αυτοί ξέρουν!"

Εικόνα savvas gridlock

Και πού γίνονται αυτές οι κληρώσεις του Τζόκερ, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα περιμένοντας να κερδίσει εκατομμύρια ο κάθε καθυστερημ... εεε καλοπροαίρετος Έλληνας θέλω να πω, ε; Στον ΣΚΑΙ του μεγιστάνα της ελληνικής ναυτιλίας Ιωάννη Αλαφούζου. Δηλαδή μετά αν σκεφτείς κακοπροαίρετα, θα κάνεις διάφορους συνειρμούς, για μαύρα λεφτά που περνούν από τα χέρια πλοιοκτητών και καναλαρχών. Μπορεί ας πούμε να θυμηθείς την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου, ο οποίος έδωσε λύτρα 30 εκ. ευρώ για να ελευθερωθεί. Η σπείρα των απαγωγέων συνελήφθη, αλλά τα λεφτά αυτά που δοθήκανε ακόμη τα ψάχνουμε. Μέλος βεβαίως της σπείρας, νούμερο δύο πίσω από τον αρχηγό Βλαστό, ήταν ο γιος ενός πρώην συνεργάτη του Ιωάννη Αλαφούζου. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 έφερνε στο Πέραμα τα πλοία των Ρουμάνων ο Αλαφούζος για υποτιθέμενες επισκευές, έκοβε εκατοντάδες εικονικά τιμολόγια ο συνεργάτης του αυτός, ότι και καλά έκανε δουλειές και τα μοντάριζε στη Ζώνη, πλημμυρίζοντας τον Πειραιά με πλαστά χαρτιά, τα έπαιρνε αυτά τα χαρτιά ο Αλαφούζος και τα έδειχνε στους Ρουμάνους, λέγοντάς τους "πρέπει να αφαιρεθούν από τα λεφτά που μου ζητάτε να σας δώσω για να αγοράσω τα καράβια σας". Ήταν τόσα πολλά τα τιμολόγια αυτά, που φτάσαμε σε σημείο όχι απλώς να πρέπει να πάρει τζάμπα τα καράβια ο Ιωάννης, αλλά να πρέπει να τον πληρώσουν κι από πάνω οι Ρουμάνοι. Οι πολιτικοί της Ρουμανίας που μπλέχτηκαν στο σκάνδαλο ακόμη στη φυλακή είναι, ενώ τα καράβια που πήρε ο Ιωάννης σαπίσανε στο Πέραμα. Και κοίτα τώρα κάτι συμπτώσεις. Ο γιος αυτού του πρώην συνεργάτη του Αλαφούζου μπλεγμένος στην απαγωγή Παναγόπουλου το 2009, τα λεφτά που έδωσε ο Παναγόπουλος ακόμη αναζητούνται και την ίδια περίοδο ο Αλαφούζος αγόρασε ένα πανάκριβο γιοτ, με όλο τον Πειραιά να αναρωτιέται "πού βρήκε λεφτά ρε αυτός ο μπατίρης;". Φυσικά ξαναλέω όλα αυτά ΑΝ σκεφτείς κακοπροαίρετα. Εγώ διαχωρίζω πλήρως τη θέση μου από τέτοιες συνωμοσιολογικές μπούρδες, που πλήττουν την τιμή και την υπόληψη ενός κοσμήματος της διεθνούς ναυτιλιακής σκηνής.

Εικόνα koropi48

Και μ΄ αρέσει ότι οι κληρώσεις γίνονται και ενώπιον επιτροπής! Κάτι ραμολιμέντα και κάτι κυράτσες με νυσταλέα βλέμματα και πλήρη άγνοια για ό,τι συμβαίνει γύρω τους. Σαν κέρινα ομοιώματα! Είναι τα παιδιά της αλλαγής, που διοριζόντουσαν με τα λεωφορεία στις ΔΕΚΟ κι ας ήταν αγράμματοι, του δημοτικού οι περισσότεροι. Ειδικά στον ΟΠΑΠ, έπαιρναν 14 μισθούς των 3000 ευρώ και δύο ακόμη ως μπόνους, γιατί λέει πήγαινε καλά το μαγαζί! Και πλήρω οδοντιατρική κάλυψη. Πίτα στα χρυσά δόντια όλοι! Και εφάπαξ 230.000 και τα παιδιά διορισμός στο ίδιο μαγαζί, ας έχει γεμίσει το σύμπαν με μεταπτυχιακούς άνεργους. Προσέξτε μια φορά τις φάτσες τους σε μια κλήρωση και θα καταλάβετε τί λέω! Τους βγάζουν ως εγγύηση του αδιάβλητου της διαδικασίας. Αυτοί δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι αναπνέουν! Πουτάνα χώρα τί εγκλήματα έχεις κάνει!

Εικόνα koropi48

Πόσα ξέρεις πόσα ξέρεις γιαβρί μ΄! Λίγα μολογάς πολλλλά κρατάς για πάρτη σ΄. Ένας σωρός οπαδοί- μπογιατζήδες κατηγορούν το ΒΑΓΓΕΛΑ για τέλεση αξιόποινων πράξεων, χωρίς να υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Μόνο οι επίσημες κατηγορίες του Τριμελούς Κακουργιοδικείου Σαγώνια. Αν μπορούν όλοι αυτοί, ας απαντήσουν σ΄ ένα απλούστατο ερώτημα: ο κουμανταδόρος της "ομάδας" τους, έχει την ευχέρεια να ταξιδέψει στη Ρουμανία; Έτσι ρε παιδί μου, για να δει τον πύργο του Καρπάθουλα των Δρακουλίων! Μπορεί; Και γιατί;

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ.

Εικόνα RED HELL

Ειδα το ματς σε καφετερια στο Ναο.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το χτυπησαμε πιο πολυ αλλα βολευτηκαμε με την ισοπαλια.Καλα επαιξε η ομαδα δεδομενου και του ροτεισον αλλα τι διαολο δεν μπορουσαμε να δουμε τον Τσορι για 30' λεπτα??Τελος παντων την Κυριακη δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα απο τη νικη.Παιζουμε με οτι πιο σιχαμενο εχει βγαλει αυτος ο τοπος.Με αυτους που καθημερινα γραφουν οτι πιο αρρωστο μπορει να σκεφτει κανεις και προκαλουν ξεδιαντροπα.
ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ.
ΥΓ.Κατω του μετριου εμφανιση στο μπασκετ.Περαν αυτου κρατιεμαι να μην ευχηθω στους διαιτητες τη λεξη που ξεκιναει απο κ.Λες και παιζαμε στη Μοσχα μας σφυριζαν.

Εικόνα savvas gridlock

Σε ποια καφετέρια ήσουν στο Ναό; Κι εγώ εκεί ήμουν και μετά μπήκα ΣΕΦ.

Εικόνα RED HELL

Πρωτον καλως ορισες γιατι ειχες λειψει πολυ παρα την εξαιρετικη δουλεια που κανουν ολα τα παιδια εδω μεσα.Χθες στο Modello ειχα παει με 2 παιδια.

Εικόνα savvas gridlock

Κι εγω στο Μοντελο ειδα Αστανα. Ρε συ, ειμαστε φιλοι στο φμπ; Αν ναι, στειλε εκει να τα πουμε, να κανονισουμε να γνωριστουμε κιολας, εμεις ολη μερα σχεδον στα καφε γυρω απο Καραϊσκάκη και ΣΕΦ ειμαστε, ειδικα πριν τα ματς ποδοσφαιρου και μπασκετ. Αφου σκας εκει, να τα πουμε.

Εικόνα RED HELL

Πρωτη φορα ειδα ματς στο Μοντελο και στο φμπ λογικα με μπερδευεις με καποιον γιατι δεν εχω καν προφιλ.Αμα κανονισω ξανα για Μοντελο κλπ θα σου μιλησω για να τα πουμε και απο κοντα.

Εικόνα savvas gridlock

Οχι, δεν σε περασα για καποιον φιλο που εχω στο φμπ, ρωτησα μηπως εχεις προφιλ εκει και ειμαστε ηδη φιλοι, γιατι πολλα παιδια απο εδω δεν τα ξερω προσωπικα, ειμαστε φιλοι και στο φμπ και μου λενε εκει "ρε συ ο ταδε ειμαι που σχολιαζω στο σαιτ". Οπως νομιζεις για το ραντεβου, το οποιο ισχυει για ολους οσοι μπαινουν εδω και μιλαμε. Αφου τα λεμε απο εδω και παμε γηπεδο ή μαζευομαστε γυρω απο το γηπεδο πριν τα ματς, ας τα λεμε κι απο κοντα.

Εικόνα koropi48

Να προλάβω κάποιες φωνές που μπορεί να εκφράσουν δυσαρέσκεια. Η ομάδα είναι αρκετά πίσω με την ΤΣΣΚΑ. Ξέρουμε ότι το μπάτζετ είναι περιορισμένο, έχει πλαφόν, σε αντίθεση με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, που δεν έχουν ταβάνι στο πορτοφόλι. Χάνουμε σημαντικούς παίχτες για λίγα σχετικά χρήματα, αλλά είναι δύσκολο να κοντράρουμε τις ρώσικες και τουρκικές ομάδες. Οι δυσκολίες στη χώρα την τελευταία 7ετία είναι γνωστές, ειδικά στον τομέα που ασχολούνται επιχειρηματικά οι πρόεδροί μας (χάλυβας-κατασκευές) και αναγκαστικά τα χρήματα που μπορούν να ρίξουν δεν είναι ανεξάντλητα, υπάρχουν ζόρια. Ό,τι και να γίνει στο ματς, εγώ θεωρώ ότι οφείλω ένα ευχαριστώ στην οικογένεια ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ για ό,τι έχει προσφέρει τόσα χρόνια και εξακολουθεί να προσφέρει. Η ομάδασ να είναι παρούσα, μέχρι να έρθει αν έρθει κάποια ανάκαμψη. Η αχαριστία στην κριτική μας, ίσως πληγώσει ανθρώπους που δεν πρέπει.

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι νωρίς ακόμα, για την Ευρώπη. Εγώ τα΄χω ξεκαθαρίσει μέσα μου. Θέλω να πατάω τον Βάζελο εδώ εξακολουθητικά, ώστε να φτιάξω κατάσταση ανάλογη της δικής του τόσα χρόνια. Τώρα που΄φυγε ο Διαμαντίδης, έχει την ευκαιρία της η ομάδα. Μεταξύ των δύο, ψηφίζω μονοκούκι κυριαρχία στην Ελλάδα. Αυτό μου λείπει, αυτό θέλω.

Εικόνα koropi48

Αδέρφια, να πω μια ιστορία, μήπως γίνει κατανοητό ότι η εγχώρια μαφία δεν το χει σε τίποτα να εξαφανίσει ένα δημοσιογράφο, αν κρίνει ότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά της ή της πάει κόντρα. Γλυτώνει μόνο εάν είναι εργαζόμενος σε αντίπαλο ΜΜΕ μεγάλου ανταγωνιστή ιδιοκτήτη, αλλιώς τον έφαγε το σκοτάδι.
Στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER προβαλλόταν μια επιτυχημένη εκπομπή, τα "ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ", του δημοσιογράφου Αντώνη Παπαδόπουλου, με πολύ καλή τηλεθέαση και πολυετή προβολή. Περί την άνοιξη του 2008 νομίζω, επί μέρες περνούσε ένα διαφημιστικό τρέϊλερ της εκπομπής, με το οποίο προανήγγειλε την επόμενη εκπομπή, που θα είχε ως θέμα τη μυστηριώδη μαφιόζικη εκτέλεση ενός προέδρου κοινότητας στο ηράκλειο κρήτης (Κουτσάκης), μετά από μεγάλες οικονομικές διαφορές που είχε η κοινότητά του με την αγία οικογένεια. Πρέπει να αναφέρω ότι η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ; Και ότι ο δημοσιογράφος εξαφανίστηκε από προσώπου γης; Νομίζω είναι περιττό!
Πολλοί δημοσιογράφοι αναγκάζονται να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, γιατί έχουν πίσω τους οικογένειες. Ξέρεις τί είναι να βλέπεις τον καθυστερημένο Μίνο 30 χρόνια δημόσιο υπάλληλο, πιθανόν και με άλλες παράλληλες δουλειές και συ να παλεύεις για το μεροκάματο; Άλλοι πάλι γίνονται εκτελεστές γιατί γουστάρουν, άλλοι ρουφιάνοι γιατί είναι στο SDNA τους. Και γω θυμώνω και κατηγορώ, αλλά άλλο να κάνεις την πλάκα σου κι άλλο να ταϊζεις τα παιδιά σου. Αν υπήρχαν τρεις γαύρικες εφημερίδες, δυο κανάλια, πέντε δυνατά σάιτ, τότε θα βλέπαμε ποιοι πραγματικά είναι έτσι και ποιοι αλλιώς.

Εικόνα savvas gridlock

Δηλαδή τώρα προσπαθείς να μας πεις τι ακριβώς; Πετάς λάσπη στους μεγαλύτερους επιχειρηματίες των Βαλκανίων, στην αγία οικογένεια που έσπασε μόνη της, δίχως καμιά αβάντα μεγάλου κράτους, το εμπάργκο ολόκληρης Αγγλίας στη Ροδεσία, το οποίο δεν τολμούσαν να σπάσουν πασίγνωστοι σε όλο τον κόσμο εφοπλιστές και πλοιοκτήτες; Την αγία οικογένεια που είχε εταιρεία με το Μητσοτάκη (μέχρι αυτός να υποχρεωθεί εν όψει των πακέτων Ντελόρ να εφαρμόσει κοινοτική οδηγία για την απελευθέρωση της αγοράς καυσίμων το 1992, οπότε η αγία οικογένεια ξανααγκάλιασε την "Αλλαγή"...), μένανε απέναντι και ήταν κολλητοί με τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Καστρί, βγάλανε με το Ρουσόπουλο και καμιά 50αριά ακόμη Ρουσόπουλους μέσα στη ΝΔ τον Καραμανλή, μετά στηρίξανε ΓΑΠαρο, μετά Σαμαρά μέχρι να τους βάλει πρόστιμο για φοροδιαφυγή, οπότε τον ρίξανε και φέρανε "τα παιδιά" του Έλληνα Τσε Αλέξη στην εξουσία, για να αποσύρουν την στήριξή τους σε αυτόν λίγες μέρες πριν, μετά το διαγωνισμό του Παππά για τα κανάλια; Και καλά κι αυτός ο Παπαδόπουλος δεν ήξερε ότι η αγία οικογένεια χρησιμοποιούσε χρόνια ολόκληρα τον Κουρή του ALTER, του KONTRA και της Αυριανής; Μαζί συνέταιροι στο STAR ήταν. Φιλάω το πόδι των μυροβλητών μελών της αγίας οικογένειας, που στηρίζει την ελληνική οικονομία, ταΐζει χιλιάδες οικογένειες με τίμιες δουλειές και κανείς δεν μπορεί να τους προσάψει τίποτε. Είτε δικαστής, είτε δημοσιογραφάκος, είτε εισαγγελάκος. Όχι αν τολμάει ας το κάνει. Ξέρεις πόσες χαράδρες έχει ο Ψηλορείτης ή ο Ταΰγετος; Δηλαδή τα ζώα που έχουν εκεί τα λημέρια τους να μην τα σκεφτεί η φιλόζωος αγία οικογένεια; Να ψοφήσουν από την πείνα; Να διαταραχτεί η πανίδα του οικοσυστήματος; Ας ρωτήσουμε και το Δημήτρη Μελισσανίδη να μας πει τι εγινε το 1995, όταν έλεγε διάφορα για τον έλεγχο της αγίας οικογένειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπήκε και στην αγορά της διανομής καυσίμων θίγοντας ας πούμε την AVIN και ξαφνικά βρέθηκε στην μπουζού, με όλη την Ελλάδα να τον λέει σήμερα λαθρέμπορα. Ας κράταγε κλειστό το στόμα του και κανείς δεν θα μάθαινε τίποτε για το τι κάνει. Σήμερα έχει πάρει το μάθημά του και ξέρει μέχρι πού τον παίρνει να απλωθεί...

Εικόνα koropi48

Ο χατζητέτοιος έχει δηλώσει δημοσίως ότι θεωρεί τον πατριάρχη της οικογένειας πατέρα του. Κι ο ρουσσόπουλος το ίδιο. Ένα αμόρφωτο γυμνασιόπαιδο ήταν και πηγαινοερχόταν στην ΠΡΩΤΗ του καλογρίτσα και στο ΜΕΓΚΑ αργότερα με ένα ελεεινό σολεξάκι μπενέλι. Ασχέτως που μετά βρέθηκε με σπίτια στα κυκλαδονήσια, το κολωνάκι και τα βόρεια προάστεια, όπου έχει και γήπεδο μπάσκετ και πισίνες και πλέι ρουμ και περίφραξη, που κοστίζει (μόνο η πε΄ριφραξη) όσα βγάζει ένας νευροχειρούργος του ΕΣΥ σε μια ζωή. Μπορεί να πούλησε το μηχανάκι και να τα αγόρασε όλα, πού ξέρεις;
Αυτόν έριξαν δίπλα στον κωστάκη τον μπιφτεκοκαταστροφέα, αυτός τον συνόδευσε στα γραφεία της μοτορόιλ αμέσως μόλις εκλέχθηκε αρχηγός της ΝΔ. Μια ανάγνωση στις εφημερίδες την επομένη της εκλογής, θα είναι πολύ διαφωτιστική.
Στη συνέχεια βέβαια και πριν γίνει κουλτουριάρης υπουργός, φρόντισε να "κληρωθεί" κι αυτός στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, όπως και πολλοί άλλοι αγράμματοι του δημόσιου βίου (Ιακωβίδου, Αγγέλου κλπ), να πάρει ένα χαρτί για να το παίζει επιστήμων. Τί ευκαιρίες μου δίνει σάββα να θυμάμαι δυσάρεστα πράγματα! Μόνο σ΄ αυτό τον μπουρδελότοπο μπορεί ένας φελός να γίνει υπουργάρα!

Εικόνα savvas gridlock

Μετά λες για'μένα "πόσα ξέρεις". Εγώ τι να πω;

Εικόνα aris belem

ΑΥΤΟ το βλέμμα θέλω από όλους την Κυριακή αδερφέ! Αυτό! Και όποιος μπει στο χόρτο με την ερυθρόλευκη, μα μικρός, μα έμπειρος, μα επιθετικός, μα αμυντικός, να μπει με το μαχαίρι στα δόντια! Να δαγκώνει! Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης με το μπουρδέλο των Αμπελοκήπων!
Όσο για κάτι υπουργούς, παραυπουργούς, αβανταδόρους του πάσα ενός λαμόγιου (σας ξεβράκωσε ο Βαγγέλης και η δικαιοσύνη, στην λαμογιά που στήσατε με τις άδειες), ετοιμαστείτε για ένα ηχηρό μήνυμα την Κυριακή: κυβέρνηση είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Τόσο απλά!
Η αγανάκτησή μας βράζει και είναι δικαιολογημένη. Ωστόσο, πρέπει να δοθεί η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ, προκειμένου να μην πάει τσάμπα, όση τσόντα παιχτεί στο χορτάρι. Να μην πέσει στο γήπεδο, ούτε τσίχλα μασημένη! Όλοι καταλαβαινόμαστε και ο νοών νοείτω!

Εικόνα apostolos gaganis

Η φωνή από μακριά...

Η φωνή που μιλάει αγνά, καθαρά, παθιασμένα μα και συνετά...

Η φωνή που μ΄αρέσει ν΄ακούω...

Εικόνα thita

μπράβο Απόστολε, τόσο απλά τα πράγματα όσο τα λες

η φανέλα του Θρύλου είναι τόσο βαριά, που τελικά καταντάει το πιο εύκολο πράγμα να παίζεις για τον Θρύλο: δίνεις απλά το 101% της φυσικής και ψυχικής σου δύναμης, κι ο κόσμος το παίρνει, το απογειώνει, το πολλαπλασιάζει και σου το επιστρέφει σε καθαρή ενέργεια, πόσοι καίσαρες θα ζήλευαν την δόξα του τάσου πάντου άραγε

Εικόνα apostolos gaganis

Στημένος εδώ και καμιά ώρα μπροστά στην LG....

Εικόνα pantzo

ΘΡΥΛΕ Σ'ΑΓΑΠΩ και ας μου κάνεις γκέλες
μόνο σε παρακαλώ ΓΑΜΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΛΕΣ...

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΥΤΟ είναι.

Εικόνα koropi48

Καλή επιτυχία στον πόα για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ευχήθηκε σε συνέντευξή του στον Σκάι ο υπουργός παππάς του σύριζα. Όλα πάνε καλά στη χώρα και ο παππάς κάνει και ευχούλες. Στα υπόψη κι αυτός ο αγωνιστής της αριστεράς, που πέρασε ντούκου το φάκελο αλαφούζου, ο οποίος πήρε άδεια με το λιγότερο τίμημα. Όλα στημένα ρε τραγιά! Στα υπόψη κι αυτός ο μεγάλος επαναστάτης οπαδός της ομάδας των χουντοβασιλομασόνων.

Εικόνα savvas gridlock

Εχεις λινκ; Σε ποιον βγηκε, στον Πορδοσαλτε;

Εικόνα koropi48

Πιθανά ναι. Το άκουσα από ηχογραφημένο που έβαλαν οι "ό,τι να ναι" σήμερα προς το τέλος της ραδιοφωνικής εκπομπής τους. Βάλε από το αρχείο του κωλοσταθμού την εκπομπή τους να το ακούσεις σάββα

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Κατά τα άλλα κ.Απόστολε, ο Τσόρι είναι προβληματισμένος και στεναχωρημένος γιατί δεν τον έβαλε ο Μπέντο (αυτός που δεν μιλάει στους παίκτες) στο οικογενειακό διπλό χτες με τους βασικούς. Τάδε έφη Βιρβίλης σε άρθρο στο contra από την άνεση της καρέκλας του, κάνοντας ρεπορτάζ (τρομάρα του) μισή ήπειρο μακριά.Θυμίζω η ομάδα είναι από Τρίτη στην Αστάνα και ο Βιρβίλης στην Αθήνα.Αν έχεις τέτοιους φιλολυμπιακούς δημοσιογράφους τι να τους κάνεις τους εχθρικούς.ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.

Εικόνα savvas gridlock

Φιλε, μην το παρεις οτι σε τραμπουκιζω ή οτι θελω να σου αλλαξω αποψη, συζηταμε. Δεν εχει νοημα να βγαζουμε στη σεντρα τους δικους μας δημοσιογραφους. Το οτι ο Τσορι δυσφορει για το μικρο χρονο συμμετοχης του ειναι γνωστο, φυσιολογικο και υγιες. Αλιμονο αν ο πρωην αρχηγος ολοκληρης Ριβερ βολευοταν με το να καθεται στον παγκο στην Ελλαδα. Και να μην ισχυε ομως το οτι δυσφορει ο Τσορι, ακομη κι αν ηταν ρεπορταζ απο την κοιλια του Βιρβιλη και του καθε Βιρβιλη, δεν οδηγει πουθενα να σεντραρουμε τον καθε ερυθρολευκο ρεπορτερ, με την πρωτη στραβη που θα διαπιστωσουμε σε αυτα που λεει/γραφει. Δεν ειμαστε τοσοι πολλοι οι Ολυμπιακοι με δημοσιο λογο, ειτε οπαδοι ειτε δημοσιογραφοι, ωστε να τρωγομαστε μεταξυ μας. Ο δημοσιογραφος δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται με τις απαιτησεις που υπαρχουν για εναν οπαδο. Ο οπαδος ειναι εκει που ειναι για να υπερασπιζεται την ομαδα. Ο δημοσιογραφος ειναι επαγγελματιας, ζει με το να βγαζει ειδησεις, οχι με το να λεει αυτα που θελουμε να ακουμε. Θα μου πεις εδω και με το δικιο σου "οι ρεπορτερ αλλων ομαδων γιατι τοτε πουλανε οπαδιλικι;". Πουλανε οπαδιλικι επειδη αυτο πουλαει γενικα στην αθλητικη Ελλαδα. Αν βριζεις το γαυρο, αν πετας μπηχτες συνεχως γθα τον Θρυλο, δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις δουλεια. Αρρωστος βαζελος να εισαι, θα σε παρει ενα αεκτζιδικο μεσο, μονο και μονο για να πετας λασπη στον Θρυλο. Ειτε Καστορια ειναι καποιος φιλαθλος-οπαδος, ειτε Κορινθος, ειτε Παναθηναϊκός, γουσταρει να διαβαζει σχολια κατα του γαυρου. Ετσι λειτουργουσε και λειτουργει το πραγμα μια ζωη. Ο δημοσιογραφος λοιπον που ειναι Ολυμπιακος και θελει να ζησει απο αυτο το επαγγελμα, ξερει οτι πρεπει να ειναι μαζεμενος δημοσιως, γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να χρειαστει να ζητησει δουλεια σε ενα "αντικειμενικο" ή ξερα αντιολυμπιακο μεσο. Αν εχει στιγματιστει ως αρρωστος γαυρος, δεν θα βρει δουλεια. Η δεξαμενη εργοδοτων-αναγνωστων-ακροατων στην οποια απευθυνονται οι απεναντι ειναι πολυ μεγαλυτερη απο αυτην στην οποια απευθυνονται οι δικοι μας δημοσιογραφοι. Αν δεν το καταλαβουμε αυτο, τζαμπα θα χαλιομαστε. Ο δημοσιογραφος ΔΕΝ ειναι οπαδος. Εδω ειμαστε εμεις (οχι μονο το σαιτ μας με τους αναγνωστες του, γενικα ο κοσμος του Θρυλου, μικρο κομματι του οποιου ειναι κι αυτο το σαιτ), για να υπερασπιζομαστε την ομαδα καλυτερα απο τον καθενα. Δεν εχουμε αναγκη κανενα δημοσιογραφο, δεν αντλουμε οποιουδηποτε ειδους νομιμοποιηση απο τη δουλεια τους, αφου ξερουμε τι παιζει στο χωρο. Ξερουμε οτι οποιος κοκκινκς δημοσιογραφος τολμησε να μιλησει ως οπαδος, εμεινε ανεργος για μηνες, πεινασε και υποχρεωθηκε να δει αλλιως τη δουλεια, για να φυγει απο τα νεροβραστα μακαρονια και να καταφερει να βαλει και λιγο κιμα επανω. Ας την δουμε κι εμεις λοιπον αλλιως τη δουλεια. Φιλικα ξαναλεω, με διαθεση για συζητηση, για να διαλυσω καθε παρεξηγηση που μπορει να δημιουργηθει εξαιτιας του γραπτου λογου...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

1ον. Καλώς όρισες. 2ον.Για όνομα του Βούδα για ποιούς τραμπουκισμούς συζητάμε μεταξύ φίλων σύγαβρων, έστω και διαδικτυακών. Προσωπικώς παρακολουθώ από αθλητικά sites μόνο το contra και έτσι μόνο για αυτό μπορώ να εκφράσω άποψη. Δεν ασχολούμαι με βαζελέτες και σκατοdna και για λόγους χρόνου, οπαδικούς αλλά και αισθητικούς.Με έχει κουράσει ξέρεις αυτή η αντικειμενική υποκειμενικότητα μόνο από δημοσιογράφους του Ολυμπιακού. Δεν ζητάω λιβάνισμα της ομάδας, αλλά μια μικρή προστασία και λίγο επιθετικότητα δεν βλάπτει. Δεν μπορεί ο κάθε Γεωργίου και Γουλής να μην αποκαλύπτουν τίποτα από αυτά που μαθαίνουν για τις ομάδες τους παρά μόνο αφού έχει εκλείψει η αιτία του όποιου προβλήματος και εσύ να αποκαλύπτεις πράγματα μέσα από την κοιλιά σου.Τέλος , αν η δημοσιογραφία παραμένει λειτούργημα το ελάχιστο που περιμένω είναι ο κάθε δημοσιογράφος να γράφει με βάση τη συνείδηση του και όχι την κοιλιά του και να σέβεται τον αναγνώστη ή τον ακροατή του. Άλλωστε όπως έλεγε και η γιαγιά μου ,ο καλός ποτέ δεν χάθηκε.Σε γενικές γραμμές πάντως έτσι είναι τα πράγματα όπως τα γράφεις και στο φινάλε αν χαλιόμαστε αλλάζουμε και κανάλι ή site (τα γράφω για να τα διαβάζω και εγώ).Ευελπιστώ να σε ξαναδιαβάσουμε ωστέ να μπορουμε να συζητάμε ευχάριστα και γάβρικα.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σύγγαυρε, θα διαφωνήσω κάθετα!

οι αναγνωρίσιμοι Ολυμπιακοί, που τους δίνεται βήμα, έχουν ένα χρέος παραπάνω να μην γίνονται υποχείρια των αλλοθρήσκων.

πολλάκις έχω παρακολουθήσει, λόγῳ της νέας ...αθλητικογραφικής μόδας του να συνυπάρχουν αθλητικογράφοι που «εκπροσωπούν» 2-3 ομάδες, και το αποτέλεσμα είναι το εξής, τα «συνεταιράκια» τους βάζουν στη μέση είτε με υπονοούμενα και ειρωνιούλες, είτε με ευθείες εμετικές και ψευδείς κατηγορίες και οι «δικοί» μας...κρατούν επίπεδο και πώς να μην το ...κρατούν όταν εργάζονται σε Μέσα του κάθε Τράκη-ζάκι, νιάου κι άλλων γνωστών.

το αποτέλεσμα όμως είναι πιο επικίνδυνο, διότι όταν έχεις λ.χ. έναν βάζελο δημοσιογράφο και αδειάζει μόνος του οχετούς μέσῳ μικροφώνων, λες «βάζελος είναι, από τον πόνο του τα λέει», όταν όμως παρίσταται και κάποιος που δηλώνεις Ολυμπιακός κι όχι μόνον δεν αντιδρά, αλλά τα ...ρεπορτάζ του κοιτά πώς να βάλει την ομάδα σε μπελάδες, δίνει λαβές στους άλλους να λένε, «να ρε, τα λένε και μπροστά στους δικούς σας και δεν έχουν μούτρα να απαντήσουν».

Υ.Γ. στους ...αναγνωρίσιμους δεν αναφέρομαι μόνον στους αθλητικογράφους, αλλά και σε κάτι ...ντροπιάρηδες Σπύρους Παπαδόπουλους και σε κάτι Λοβέρδους που εξαργυρώνουν τηλεοπτικό χρόνο αυτοπροβολής και σε άλλους...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια... ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ. Δίνει σε όλους μας μεγάλη δύναμη η επάνοδός σου!

Εικόνα savvas gridlock

Το οτι κρατατε το σαιτ σε τοσο υψηλο επιπεδο ολοι δινει σε εμενα ακομη μεγαλυτερη χαρα, γιγαντα Αποστολε. Να τα πουμε αμεσα κι απο κοντα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ας γίνει ένα οργανωμένο reUNION. Να "μείνει". Όπως του ΠΡΕΠΕΙ. Όπως του ΑΞΙΖΕΙ.

Εικόνα koropi48

Θα έχει και παρατηρητές στο ρεγιούνιον ή μόνο τα γηραιά μέλη;

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ θέλω να μετέχουν ενεργά ΟΛΟΙ. Μόνο ένας κακός δε χωράει. Και ΤΕΤΟΙΟΣ, δεν υπάρχει στο RATM...

Εικόνα john

Α καλα εσύ άρχισες και τα σεντόνια! Δυναμικό come back!

Τωρα για αυτο το θέμα που θίγεις οκ εγω δεν ζητάω απο τον ρεπόρτερ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να καταπιαστεί με τα σκάνδαλα των απέναντι(τελευταίο παράδειγμα η ιστορια Βγενοπούλου) διότι απο την μια τα μαθαίνω ολα απο το Ratm και απο την αλλη κατανοώ πως θελει γερό στομάχι και το κυριότερο πολλές πλάτες για να τα βάλει κανεις ανοιχτά με τον υπόκοσμο.

Ζητάω ομως να μην πριονίζουν την καρέκλα του προπονητη,να μην δημιουργούν έριδες στον κόσμο μας και να μην σπέρνουν την καταστροφή σε καθε άσχημο αποτέλεσμα. Πήρες χαμπάρι τι εγινε μετα την Λάρισα; Λυσσάξανε ολοι οι δικοί μας δημοσιογράφοι και άρχισαν τις σπόντες προς τον μπεντο! Το φως τον παρομοίασε απροκάλυπτα με τον Κάτανετς και ολη την εβδομαδα ηταν ολο υπονουμενα και άρθρα του στυλ "προβληματισμός επικρατεί στην διοίκηση για τον μπεντο". Και δως του πύρινες αναλύσεις για τον παραγκωνισμό του Φορτούνη,και δως του ίντριγκα για το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί στην αλλαγή του μαριν με τον Αποελ,και δως του ρεπορτάζ για τον μπεντο που "παιζει το κεφάλι του στο ματς με την αεκ". Και ολα αυτα για εναν προπονητη που ηταν δεν ηταν στην ομαδα ενα μήνα και δεν προπονούσε δικο του υλικό!

Ξανα μανα τα ίδια στο ματς με τον ατρόμητο. Νικήσαμε ενα δυσκολο ματς κρατήσαμε την διαφορα απο τους απέναντι,και οι δικοί μας αντι να σταθούν στην σημασία της νίκης άρχισαν παλι τα "πόνεσανε τα ματα μας,δεν αλλάζουμε 3 πάσες,που θα παει αυτο το πράγμα" με τις ευλογίες των δικών μας αρδ (άρθρα Γεωργακοπούλου στο sport24 κλπ)

Θελω να ειμαι σωστός. Αυτος που κυριως χρησιμοποεί αυτην την τακτική ειναι ο Γεωργακοπουλος. Το παρατηρούσα και πιο παλια. Σε καθε άσχημο αποτέλεμα φέρνει ανακατωσούρα και πετάει σπόντες προς τον εκάστοτε προπονητη μας(ο συγκεκριμένος έσπασε το αρδομετρο στην απόλυση Μίτσελ)

Αν οι δικοί μας δημοσιογράφοι προστάτευαν περισσότερο την ομαδα,και δεν προσπαθούσαν να κάνουν βαβούρα μετα απο καθε στραβό αποτέλεσμα,ολα θα ηταν καλυτερα. Και οι οπαδοι μας θα γκρίνιαζαν λιγότερο( δεν φαντάζεσαι τι έγινε το καλοκαιρι στονfb του Ratm μετα τον αποκλεισμό) και οι ίδιοι οι παίκτες θα επηρεάζονταν λιγότερο απο την περιρεουσα ατμόσφαιρα(π.χ Φορτούνης)

Δεν λεω προφανώς να γράφουν οτι ολα ειναι καλα άσχετα αν κερδίζει η χάνει η ομαδα οπως κανει ο αλήτης Βασιλαράς,λεω απλα να σέβονται περισσότερο τον Ολυμπιακο και να μην χρησιμοποιούν τα άσχημα αποτέλεσμα του για να κερδίσουν μερικά ευρώ η κλικ παραπανω.

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμμ....ορεξάτος! Αμέσως, αμέσως. Η ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΣΑΝ Ν΄ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ....

Εικόνα apostolos gaganis

Ο Τσόρι, αδελφέ, ήταν η αφορμή και μόνο για το άρθρο. Βάλε στη θέση του Τσόρι, ΟΛΟΥΣ τους παίχτες του Ολυμπιακού που θα παίξουν και στα δυο παιχνίδια και κάν΄τους ΕΝΑΝ. Βιρβίλης; Βιρβίλης;....

Εικόνα koropi48

Πώς ομιλείς τοιουτοτρόπως, ω Απόστολε; Οι περισσότεροι εκεί είναι καθυγιταις τις ελοινεικύς φηλωλογήας. Μορφωμένοι όσο δεν πάει. Απολυτήριο λυκείου με 12 1/12 όλοι τους. Παραμορφωμένοι θά λεγα!

Εικόνα apostolos gaganis

Τελικά, το sine qua non προσόν αυτών όλων, έστω των πλείστων, θα πρέπει να΄ναι η αγραμματοσύνη. Έχης δοίκιο αδαιρφέ...

Εικόνα Eleni

Eίναι στιγμές που νιώθεις πως "ήρθε η ώρα"!Η ώρα που κρίνεται η ύπαρξή σου,η αξιοπρέπεια σου,η υστεροφημία σου.Τότε,παίρνεις την έκφραση του Τσόρι,ατσαλώνεις την ψυχή σου,σφίγγεις τις γροθιές σου και προχωράς.Χωρίς λόγια,χωρίς κανένα φόβο,χωρίς αμφιβολίες.Νικάς,συντρίβεις,περιφρονείς,φτύνεις με αηδία αυτό που στήθηκε μπροστά σου.

Αυτά πρέπει να γίνουν με τον βάζελο.

Για απόψε δεν μπορώ να σκεφτώ.Όνειρό μου είναι η ευρωπαική κούπα!Μα είμαι αλλού.Είμαι σε βράδυ Κυριακής.Βράδυ πίσσα σκοτεινό για κάποιους άλλους...

Εικόνα koropi48

Και Ελένη και παθιασμένη. Εκρηκτικός γαύρικος συνδυασμός.

Εικόνα apostolos gaganis

Βλέπω ψυχάρα και λογοτεχνική πέννα σ΄ένα γαυρόμειγμα πολύ δυνατό...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ.

Εικόνα George - Mati

Χαίρε Απόστολε, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ της απανταχού γαυροσύνης !!!! Και λαγοί και ανορθόγραφοι..... Άκου λυ Ω μενο....... Είπαμε, είναι (κατά Ιωάννη Διακογιάννη) η ομάδα του πολιτισμού.... ΤΡΟΜΑΡΑ τους, ούτε να γράψουν σωστά δεν μπορούν.... Εμείς την δουλειά μας, νίκη σήμερα το απόγευμα με τους Καζάκους και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ πάτημα την Κυριακή!!!!!!!!! ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ !!!!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ε, άμα μπαίνει ο...Ζαγοράκης υπεύθυνος πολιτισμού και δε θυμάμαι τίιι σκατά άλλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τί να περιμένεις; Άει στο διάολο όλοι τους! Κι΄έχεις την άλλη με 5 ( πέντε ) γλώσσες ή τον άλλο μ΄ένα κάρο πτυχία και μετεκπαιδεύσεις και είναι ΑΝΕΡΓΟΣ....

Εικόνα koropi48

Άλλη μια σοφή επιλογή του κωστάκη καραμανλή. Ζαγοράκης. Και μετά λέμε ότι μας πάνε πηδώντας σε όλη την ευρώπη. Αφού στέλνουμε στην ευρωβουλή αγράμματους, ποιος θα μιλήσει στους διαδρόμους, στις χαλαρές συναντήσεις, να μεταφέρει τις ελληνικές θέσεις, να κάνει λόμπιγκ στα παρασκήνια. Ε ρε κατακαημένη χώρα!