Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...



Σήμερα είδα, όπως κάθε μέρα, τα πρωτοσέλιδα. Και σχημάτισα μια εντύπωση που με προβλημάτισε κάπως. Δεν μου πολυάρεσε το...εσάνς που βγάζανε. ΓΙΑΥΤΟ και παρακολούθησα την εκπομπή "'Αντε γεια" της Θύρας 7. Δεν την βλέπω, ειλικρινά, ει μη σπανίως. Παρά τον βαθύ συν-οπαδικό σεβασμό που τρέφω για την ΘΡΥΛΙΚΗ Θύρα. Ήθελα όμως να την δω, σκόπιμα, αμέσως μετά την ανάγνωση των αθλητικών εφημερίδων, για να διαπιστώσω τη θέση της σε σχέση με τα συμβαίνοντα στην ομάδα μας και να την συγκρίνω με την σημερινή επικοινωνιακή "θολούρα" της τριάδας των δικών μας εφημερίδων.

Απ΄την αρχή λοιπόν, παραπέμπω στον τίτλο της ανάρτησης. ΑΥΤΟ αποκόμισα, συγκρίνοντας. Ο Άκης και ο Τακης ( δεν τα ξέρω από κοντά τα παιδιά ), βάλανε τα γιαλιά σε αρκετούς δικούς μας αθλητικογράφους. Δεν μηδενίζω, προσέξτε, την προσφορά των τελευταίων. Που δεν θα ονοματίσω. Εξειδικεύω όμως. Μιλώ για όσα εισέπραξα από τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ πρωτοσέλιδα κείμενά τους. Υπάρχει επομένως, αφού δεν έχω διαβάσει τί έχουν γράψει ΜΕΣΑ, και το ενδεχόμενο δικού μου...στατιστικού λάθους. Θα ονοματίσω μόνο έναν, ο οποίος έγραψε - κατ΄εξαίρεσιν - τιτλάκι με το οποίο συμφωνώ απολύτως: Βερβελές και "Να βρουν την άκρη όλοι μαζί". Όποιος διάβασε το χθεσινό μου άρθρο εδώ, ξέρει τί εννοώ.

Δεν μ΄αρέσουν, ειδικότερα στην περίπτωσή μας, δύο πράγματα. Το πρώτο είναι η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ. Εκείνο το συνεχές μπίρι-μπίρι, το κλωθογύρισμα και ξανά και ξανά γύρω από κάποιο συμβάν, μια κατάσταση. Είναι βλαπτικό. Πολύ. Και το δεύτερο, η ΣΠΕΚΟΥΛΑ. Την ορίζω: η προσπάθεια εκμετάλλευσης μιας κατάστασης, η πιθανολογία επί ελλειπών στοιχείων. Ε, αυτό που μου΄μεινε απ΄την ανάγνωση των τριών, είναι ένας συνδυασμός ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ και ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ, για κυκλοφοριακούς πιστεύω λόγους, πλην όμως με αρνητικό αντίκτυπο στον Ολυμπιακό. Που ενδιαφέρει, αποκλειστικά και στο φινάλε, εμάς τους γαύρους.

Ας πάω όμως στα σημαντικότερα της χθεσινοβραδινής εκπομπής των Άκη και Τάκη και απ΄την καταχώρισή τους θα προβάλει αυτόματα το αιτιολογικό του συμπεράσματός μου, ότι δηλ. "δεν μας τα΄πανε τόσο καλά" οι δικές μας πρωϊνιάτικα. Θολούρα... Όπου φυσάει ο άνεμος... Τουλάχιστον. Θέλει κότσια να κοντράρεις το ρεύμα... Το ευκαιριακό ρεύμα, γιατί αύριο δεν ξέρει ΚΑΝΕΙΣ τί γίνεται. Ένα λέω και το κλείνω ετούτο. Εμπιστεύομαι τον μεγάλο κουμανταδόρο. Μακριά από το "Η εσχάτη πλάνη, χείρων της πρώτης". Αυτά...

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠ΄ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ":

1. ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ  Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΚΩΠΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.

2. Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ - ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ - ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΛΩΣ ΕΠΑΦΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ( Σ.Σ. ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ, ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ; ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ) ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΑ ΟΡΘΟ: ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΟ ΤΩΝ "ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ" ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ...ΣΩΤΗΡΕΣ ( ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ).

3. ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΘΟ, ΔΗΛ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ - ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ - ΦΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΘΗΚΕ. ΦΡΟΝΙΜΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤ΄ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ - ΛΟΓΙΚΑ -  ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΕΦ΄ΟΣΟΝ Ο-Λ-Ο-Ι ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ  ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...

4. ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ    Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Σ Α Ν    ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ,  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΟΥΟΥΟΥ, ΤΑ ΤΣΟΡΙ ΚΛΠ ΑΠ΄ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ 2000 ΚΙ΄ΕΠΕΙΤΑ, ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΔΕΙΞΑΤΕ Μ΄ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΟΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7, ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΑΥΤΟ...

5. ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚΤΖΗΣ, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ( ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ), ΠΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ: Α) ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ, Β) ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ...ΛΥΚΟ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ "ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ" ( Σ.Σ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ; ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΑΦΩΣ ΜΕ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ), Γ) ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΚΑΙ Δ) ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΑΠ΄ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ... ΟΥΤΕ Ο ΓΑΥΡΟΤΕΡΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ...

Σ       Υ       Μ       Π       Ε       Ρ       Α       Σ       Μ       Α

Ένα και ξεκάθαρο. "Κάλλιον το προλαμβάνειν του θεραπεύειν". Όταν σε μια ομάδα - με την γενικότερη έννοια του όρου - κάτι πάει να στραβώσει, δρούμε έγκαιρα και αποφασιστικά. Τουτέστιν, κλείνουμε τις πόρτες της από κάθε πουστοδιαρροή, το συζητάμε το πράμα με όσους πρέπει λεπτομερώς και πολύπλευρα, δεν κάνουμε το σκατό παξιμάδι, αλλά ρίχνουμε και καμιά χριστοπαναγία άμα και όπου χρειάζεται και αποφασίζουμε εν τέλει αντικειμενικά, λογικά δηλαδή και χωρίς κολλήματα και οποιουσδήποτε επηρεασμούς, με γνώμονα ένα και μοναδικό: ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΣΤΕΓΝΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ!

ΓΙΑΥΤΟ, ΞΑΝΑΛΕΩ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ:

Σχόλια

Εικόνα holland74

Πάντως η φωτογραφία πάνω πάνω με τα 3 αγγούρια και η τελευταία με τον Βαγγέλα και βαζελίνη θα έπρεπε να συνδυαστούν μεταξύ τους, χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστόοος. Έτσι παίζεται το 1 - 2....

Εικόνα Harry red logic

κ. Απόστολε τι θα γίνει με το αίσχος του βοθροκάναλου του λυσσασμένου Τουίτη?Ο δικαστής-σαγώνιας βγήκε πάλι και ισχυρίσθηκε οτι ο κοριός έπιασε συνομιλίες που καίνε τον Γιαννίκο που πήγε στη FIFA!
Απορίες:
1 Ο κοριός, όπως ισχυρίζονται, είναι στην δούλεψη του βοθροτουίτη?Τί άλλη ιδιότητα έχει σαγώνιας?
2.Υπάρχει αντίδοτο στο δηλητήριο της οχιάς?
3.Ο Μανώλαρος Γαβα...μιλάει για έναν υπερπαίκτη ονόματι ΜΕ-ΣΥ!μα πρίν δύο χρόνια κάποιοι μιλούσαν για τον υπερπαίκτη ΜΕ-ΣΑΜΑ!(μήπως ήταν ο ίδιος αγκαλιά με ένα Σαμάρι?)και αύριο μήπως μεταμορφωθεί σε ΜΕ-ΜΗΤΣΟ?

Εικόνα apostolos gaganis

Xάρυ καλά τα θέτεις. Υπάρχει όμως ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ, υπάρχει και διοίκηση του Ολυμπιακού. Αυτές, ΕΑΝ θα αντιδράσουν. Δικιά τους υπόθεση είναι. Εμείς, την ομάδα μας στους αγωνιστικούς χώρους. Και την κριτική μας. Τον έπαινό μας, τις επισημάνσεις μας ή και τον ψόγο μας.

Εικόνα Harry red logic

Συμφωνώ κ, Απόστολε.
Μένει ακόμη μια μικρή απορία:πότε θα μπεί φρένο σε αυτή την νοσηρότατη(επιεικώς) προπαγάνδα?Η Διοίκηση έχει την δύναμη?

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν τα ξέρω αυτά αγόρι μου. Ξέρω ό,τι κι΄εσύ.