ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 32! ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!



ΓΝΩΣΤΟΝ. ΧΑΣΑΜΕ 2 - 0 ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ. ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΩΝ 32. ΠΕΣΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΤΑ ΞΕΡΩ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ:

- ΝΑ ΦΥΓΕΙ Χ-Θ-Ε-Σ Ο ΜΠΕΝΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ! ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

- ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΑΠΟΕΛ. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ! ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ! ΚΙ΄ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΟΛΟΙ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ ( ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ), ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ, ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ...

- ΒΑΓΓΕΛΑ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ... ΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΕΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΙ΄ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ. Σ΄ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΙ. ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ... ΚΙ΄ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ΄ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΕΞΩ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ! Ή ΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΜΑΔΑ! ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ...

- ΑΠΟΨΕ, ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΑ ΠΙΣΩ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ "ΓΙΔΙ", ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟ ΧΑΟΣ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ. ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ; ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ; ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ. ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΠΡΙΟΤΑΚΙΑ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ. ΚΙ΄ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ. ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ. ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ, ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΟΙ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ. ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ! ΘΕΛΟΥΝΕ Ν΄ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΤΟΣΗ ΔΑ, ΧΩΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ! ΕΣΕΙΣ; ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ. ΣΥΒΑΡΙΤΕΣ ΜΟΥ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΣΙΓΑΑΑΑ...ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ....

- ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ. ΚΙ΄ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΠΡΙΝ ΑΠ΄ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ. ΠΟΙΟΣ ΝΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΑΝΤΕΕΕ.... ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ.

ΣΟΥΜΑΡΩ ΛΟΙΠΟΝ:

ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ΄ΧΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ "ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ" ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΜΥΤΑΕΙ ΑΠ΄ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ. ΜΕΛΛΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΑΝΕΝΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ...ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΚ. ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΟΠΕΡ ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΤΣΟΣ ) ΚΙ΄ΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ, ΒΙΑΝΑ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΚΙ΄Ο ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ, ΠΑΛΤΟ. Ο ΠΑΡΝΤΟΣ ΜΕΣΑ. ΚΙ΄Ο ΜΑΝΘΑΤΗΣ. Ο ΣΕΜΠΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΜΕ, ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ! ΟΞΩ! ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ. ΚΙ΄ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙΣ, ΣΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΨΟΦΙΜΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΑΝΤΕΕΕ... ΚΙ΄ΕΣΕΝΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ....

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ;

ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ. OΡΙΣΜΕΝΑ. ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ( ΙΔΙΩΣ ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΚΑΠΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΚΤΡΑΚΗΔΕΣ. ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ. Ο-Λ-Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.... ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΟΟΛΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΠΟΟΟΛΥ... ΑΛΛΑ ΚΙ΄ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Τ΄ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.

ΔΙΑΦΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝ ΘΕΜΑ. ΕΝΑ. ΘΕΛΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ( ΔΥΣΚΟΛΟ ) ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ. ΑΜΥΝΑΣ ΚΙ΄ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΔΥΟ. ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ, ΑΡΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Μ΄ΕΜΑΣ. ΤΡΙΑ. ΑΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΑ Ή ΒΗΤΑ ΛΟΓΟ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ( ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ, ΞΑΝΑΛΕΩ ), ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠ΄ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, Τ-Ο-Τ-Ε, Η ΕΥΡΩΠΗ. ΑΛΛΙΩΣ, ΑΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΩ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΟΥ. ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ( ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙ...). ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ. ΝΑ΄ΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ... ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΓΕΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠ΄ΟΛΑ. ΕΚΕΙ, ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ, Ο ΚΟΟΥΤΣ, ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ. Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ...

Ε     Π     Ο     Μ     Ε     Ν     Ω     Σ:

ΔΕΝ ΚΡΑΥΓΑΖΩ.

ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΙΖΩ.

ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ.

ΔΕΝ ΣΑΡΚΑΖΩ.

ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΥΦΛΑ.

ΔΕΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΑΩ.

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΞΕΡΟΛΑΣ.

ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ, ΕΚΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ, ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ/ΖΗΤΑΩ ΑΠ΄ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΠΟΥ΄ΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ, ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ. ΚΑΙ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μ΄ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΖ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΙΤΣΑ. ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΩΧΧΧ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΜΠΙΡΙ ΜΠΙΡΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ Ή ΓΚΕΛΑΡΟΥΜΕ... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ: ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ; ΚΑΙ ΘΑ΄ΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ....

Σχόλια

Εικόνα Red Dragon

Να αποκαλουμε οπως πρεπει τα γνωστα αμπαλα παρασιτα οπως το συγκεκριμενο πιο κατω που μηνες τωρα ποσταρει το ενα εμετικο ποστ (φυσικα οταν παραθετεις επιχειρηματα η ουρα στα σκελια).Βαζελογαυροι η μονη καταντια αφορα την γαγγραινα που απαρτιζετε.Στην περιπτωση τους ξεβρακωμα και σουτ.Μετρημενοι ειστε και το γηπεδο το βλεπετε μεσα απο τα pixels (δεν ξερω αν ειναι και αυτα καμμενα οπως τα εγκεφαλικα σας κυτταρα) της οθονης σας(το αλλο το βδελυγμα εκανε λογαριασμο για να γραψει οτι αβανταρουν την διοικηση παιδια που στηριζουν εμπρακτα τον συλλογο).Οταν γκεμπελιζετε δημοσιως θα ξεβρακωνεστε με συνοπτικες διαδικασιες.Οι παλαιμαχοι που ανεφερε ο αλλος τραχανοπλαγιας ειναι αυτοι που τρωγαν 4ρες απο Μολντε,Χερενφεν,Ροζενμποργκ,12 χρονια χωρις διπλο στην Ευρωπη κλπ σε μια εποχη που το επιπεδο ηταν επιπεδα κατω σε ανταγωνισμο?Στην καταντια αυτη φτασατε να κανετε σημαια δηλωσεις παλαιμαχων παραμονες ευρωπαικων ματς?
Οσον αφορα το γεγονος του πως αντιμετωπιζει ο Ολυμπιακος το καθε ματς επιβεβαιωνει απλα οτι η νοοτροπια της ομαδας διαφερει ετη φωτος σε καθε επιπεδο.Σας πονανε και τα ματια σας τραχανοπλαγιαδες που παιρνω με εμφατικο τροπο ολα τα ντερμπι,που σε πονηρες εξοδους επιβεβαιωνω το μεταλλο αυτης της ομαδας και που στην Ευρωπη σε οσα ματς χαθηκαν βαθμοι εχασα ενα σκασμο τελικες.Πως γινεται ρε τραχαναδες το πρωταθλημα που εσεις απαξιωνετε να ειστε οι πρωτοι σε οποιαδηποτε στραβη που θα αραδιασετε οτι κατεβαινει στην καζανα σας?Δεν επεκταθηκα σε δεκαδες αλλες λεπτομερειες οπως στο οτι ο Μπεντο παιρνει εκθεση και για την ομαδα της Κ15 (ναι τις Ακαδημιες που η διοικηση δινει 7-8 εκ ευρω ετησιως ωστε να ειναι απο τις κορυφαιες στην Ευρωπη).Στα ουλα.

1) Ο Ολυμπιακος του Μαρινακη στην κληρωση του Γιουροπα Λιγκ ηταν στο 1ο γκρουπ δυναμικοτητας. Συγκεκριμενα ηταν στην 6η θεση και πανω απο ομαδες οπως ο Αγιαξ, η Ιντερ, η Φιορεντινα, η Ρομα, η Φενερ.
2) Ο Ολυμπιακος του Μαρινακη τα τελευταια χρονια βρισκεται σταθερα στην πρωτη 25αδα της Ευρωπης (βαθμολογια Ουεφα) και μαλιστα περυσι ειχε την καλυτερη θεση στην ιστορια του. Αυτη τη στιγμη βρισκεται στην 25η θεση πανω απο ομαδες οπως η Ιντερ, η Μιλαν, η Σελτικ, η Ρομα, η Φενερ, η Μονακο, ο Αγιαξ, η Λιβερπουλ, η Λατσιο, η Γαλατα.
3) Ο Ολυμπιακος του Μαρινακη δεν εχει μεινει ΠΟΤΕ εκτος ευρωπαικων διοργανωσεων πριν τον ερχομο της νεας χρονιας. Για 6η συνεχομενη χρονια θα παιζουμε στην Ευρωπη τουλαχιστον μεχρι και λιγο πριν ερθει η ανοιξη. Αλλες 10 ομαδες εχουν καταφερει κατι τετοιο την τελευταια 6ετια και σε αυτες δεν περιλαμβανονται ομαδες οπως η Γιουβεντους, η Παρι, η Ντορτμουντ, η Μπενφικα, η Σεβιλλη, η Μαντσεστερ Σιτι, η Σαχταρ, η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, η Λιβερπουλ, ο Αγιαξ, η Μονακο, η Ρομα, η Τοτεναμ και πολλες αλλες.
4) Ο Ολυμπιακος του Μαρινακη εξασφαλισε την προκριση απο την 5η αγωνιστικη των ομιλων για 2η συνεχομενη χρονια.
5) Ο Ολυμπιακος του Μαρινακη πριν αρχισει η 5η αγωνιστικη ηταν πρωτος σε τελικες προσπαθειες σε ολο το Γιουροπα Λιγκ (16 ανα ματς και 2 δοκαρια).
6) Ο Ολυμπιακος του Μαρινακη εγινη η πρωτη ελληνικη ομαδα που ξεπερασε τις 100 νικες στις ευρωπαικες διοργανωσεις (101). Απο τις 101 νικες οι 26 εχουν επιτευχθει στην τρεχουσα δεκαετια δηλαδη απο το καλοκαιρι του 2010 ως τωρα (επι διοικησης Μαρινακη).
7) Ο Ολυμπιακος του Μαρινακη ειναι συνεπης, ο Ολυμπιακος του Μαρινακη μεγαλωνει, ο Ολυμπιακος του Μαρινακη εξελισσεται. Ο Ολυμπιακος του Μαρινακη ειναι ο μοναδικος αληθινος πρεσβης του ελληνικου ποδοσφαιρου περα απο τα συνορα, ο Ολυμπιακος του Μαρινακη ανηκει πλεον στην ελιτ της Ευρωπης και αυτο ειναι, πια, κατι που δεν μπορει να αμφισβητησει κανεις.

Εικόνα Romain

Ρε που έχουμε καταντήσει?

Να είμαστε πρωτοι με 7 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Και αυτό γιατί δεν ήθελαν να γίνει η 11η αγ.

Να είμαστε στη. Ευρώπη και την άνοιξη

Να έχουμε ρίξει τριαρες στους δύο κύριους αντιπάλους στον ένα από ημίχρονο.

Να κερδίσουμε και τον τρίτο που είναι 4 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού

Να έχουμε διώξει τους προπονητές των δύο. και...

Να έχουμε καθαρίσει το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο

Μιλάμε για την μεγαλύτερη κατάντια.

( Όταν είσαι νεογαυρος)

Υ. Γ. Αυτή βέβαια την "κατάντια" την ονειρεύονται όλοι οι οπαδοί όλων των άλλων ομάδων.

Εικόνα SPIROSKARA

Θέλω να κληρωθούμε με Μπιλμπάο , ένα ολόκληρο Καραϊσκάκη θα φωνάζει ρυθμικά το όνομα του προπονητή της κι ο αλχημιστής που παριστάνει τώρα τον προπονητή του Ολυμπιακού θα κοιτάει αμήχανα....
ΥΓ. Στηριξή στην ομάδα και υπομονή...

Εικόνα Son of Hoof

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΘΑ ΔΩ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΧΑΛΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.ΟΚ.

ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΦΑΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΒΕΒΑΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ.

Ε, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ (χωρις ουσιαστικό κόστος) ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΦΑΣΗ, Ε ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΠΏΛΕΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ, ΣΤΟ β ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΑΓΑΛΑΜΤΑ ΟΙ ΤΡΩΓΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΜΕ.

Εικόνα fasteddie

Ισως και να εχεις δικιο φιλε.Ισως και να εχουμε κακομαθει τοσα χρονια με τα τσου λου και τις νικες απεναντι σε ολες τις ομαδαρες της ευρωπης και να χαλιομαστε τωρα που αποκλειστηκαμε απο Μπερ Σεβα,περασαμε στην παρατα με την Αρουκα και βγηκαμε δευτεροι και καταιδρωμενοι στον πιο ευκολο ομιλο εβερ.Ισως πρεπει να χαλαρωσουμε επιτελους,να μη ζηταμε υπερβασεις,να ξεχασουμε ευρωπαικες διακρισεις και να συμβιβαστουμε επιτελους με την πραγματικη μας θεση και οχι την ''γιαλαντζι'' της ευρωπαικης βαθμολογιας.Να δεχτουμε οτι ειμαστε πλεον μια ΜΙΚΡΗ ευρωπαικη ομαδα,που θα παλευει την εισοδο της στους ομιλους του γιουροπα και θα δυσκολευεται με ΟΛΕΣ τις ομαδουλες μεσα εξω.Να ειμαστε υπερευχαριστημενοι που βγαινουμε πρωτοι στο πρωταθλημα των ανυπαρκτων,να μη μιλαμε και να δοξαζουμε την ομαδαρα μας και τους παιχταραδες μας που μας εχουν πεταξει τα ματια εξω με την εκτυφλωτικη μπαλαρα που παιζουν.
Φτου σας,αχαριστοι νεογαυροι...

υ.γ. Ολοι οι Ολυμπιακοι ειμαστε περηφανοι για τα τμηματα του συλλογου (ειδικα του ερασιτεχνη) που εχουν βαρεθει να μοιραζουν φαπες στους πελατες.Το προβλημα εστιαζεται στο ποδοσφαιρικο ΚΑΙ ΜΟΝΟ τμημα,οπου αντι καθε χρονο να γινονται βηματα εμπρος,γινονται αλματα πισω.Στα @@ μου οι αλλοι οι ανυπαρκτοι,εμενα με ενδιαφερει ο Ολυμπιακος και δυστυχως η ομαδα ειναι τραγικη ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ.Δεν ειναι τυχαιο οτι ο ενας μετα τον αλλον (αυτοι βεβαια που δεν ζουν απο την ομαδα) οι βετερανοι μας,δηλωνουν οτι αυτοι οι παιχτες δεν επρεπε ουτε εξω απο του Ρεντη να περνανε...Ξεχασα,ειναι και αυτοι νεογαυροι...
υ.γ.2 Και μονο που αντιμετωπιζεται ως ''ντερμπι'' το ματς με τον πας,καταλαβαινεις σε ποιο σημειο εχει καταντησει η ομαδα...Ειναι καλο να βλεπεις το ποτηρι μισογεματο και να στηριζεις,αλλα οταν βλεπεις τα ιδια τραγικα λαθη και τον ιδιο τραγικο Ολυμπιακο τοσους μηνες σορι αλλα αυτο δεν λεγεται αισιοδοξια αλλα αφελεια.

Εικόνα savvas gridlock

Νεογαυρακο ασχετε, σουργελο του internet, ο Ολυμπιακος βρισκεται σε ιστορικα υψηλη θεση στην επισημη βαθμολογια της UEFA. 26οι δεν ημασταν ποτε εκει και φτασαμε επι Μαρινακη ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Επισης, ολοι οι παλαιμαχοι με μια κερασμενη τυροπιτα σου λενε ο,τι θες. Το οτι ενα ματς του πρωτου με τον τριτο στη βαθμολογια ειναι δυσκολο, το λεει η κοινη λογικη. Με τη δικη σου νοοτροπια, οταν θα παιξει η Μπαγερν με την πρωτοπορο στην Μπουντεσλιγκα Λειψια, η οποια περυσι ηταν στη Β' Εθνικη, εναε εξισου τραχανοπλαγιας με εσενα οπαδος της Μπαγερν πρεπει να λεει "που καταντησαμε, ντερμπι με το χωριο της Λειψιας". Καταλαβες νεογαυρακο που κανεις και προπαγανδα του κωλου εδω μεσα;

Εικόνα fasteddie

Ψευτογαυροι σαν και σενα φταινε που καταντησε η ομαδα σε αυτα τα χαλια.Εσενα σε κερασανε τυροπιτα η μπουγατσα για να τα γραφεις αυτα??Σε λυπαμαι και φυσικα σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους,ειδικα η ατακα ''σουργελο του ιντερνετ'' σου ταιριαζει γαντι.

Εικόνα savvas gridlock

Το μουνι της μανουλας σου μουλικο. Με την IP και το e-mail που εδωσες στην εγγραφη σου, βγαινει ευκολα η διευθυνση σου πατσαβουρακο. Τα λεμε προσεχως.

Εικόνα apostolos gaganis

ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΕΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΑΪΤ. Ο ΣΑΒΒΑΣ ΨΕΥΤΟΓΑΥΡΟΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑΝ, Ν΄ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ Σ΄ΕΝΑΝ ΓΑΥΡΟ ΣΑΝ ΚΙ΄ΑΥΤΟΝ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΕΔΩ, ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΣΑΒΒΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΑΓΚΑΚΟ ΠΟΛΥ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΕΔΩ, ΤΕΡΜΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ!

Εικόνα john

Μην τα λες αυτα ξινίζουν τις μούρες τους και θα σε πούνε ρουφιάνο της διοίκησης οι νεογαυροι

Εικόνα Son of Hoof

*ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Εικόνα Romain

Απόστολε, σαν να βλέπω ορισμένες φάτσες που μπαίνουν στο σαιτ, μόνο για να κραξουν την ομάδα?

Α) Μήπως ορισμένοι δεν μπορούν να δουν την πραγματικότητα?

--------- 1) ΠΟΙΑ ΟΜΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΏΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ ΣΤΗ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ?

---------- 2) ΠΟΙΑ ΟΜΆΔΑ ΘΑ ΠΑΊΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ?

Β) Μήπως ορισμένων η ομάδα τους δεν ανήκει ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ από τα πιο πάνω groups?

Δηλαδή το 1 και το 2?

Γ) Μήπως δεν αξίζουν να ασχολούμαστε μαζί τους?

Υ. Γ. Αντε αρκετά με τους... στημενους ( όπως αποκάλεσε τους παίκτες του ο... μεγάλος Σερβος προπονητής της δικεφαλης κοτας του Βορρά).

Αλήθεια, ακούσαμε να φύγει άμεσα ο Μπεντο, αλλά...

κάποιος θα πρέπει να τον αντικαταστησει. Κάποιος που να γνωρίζει και την... Ελληνική πραγματικότητα. Έτσι δεν είναι?

ΒΛΑΝΤΑΝ (όχι ΒΛΑΚΑΣ) ΙΒΙΤΣ, λοιπόν.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα Romain

Όλοι δικαιούνται μία κακή βραδιά.

Η ομάδα

Ο Μπεντο

Οι παίκτες

Έτυχε να λείπουν και δύο βασικά γρανατζια στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή. Έτσι υπήρχε πρόβλημα στον άξονα.

Χωρίς Μποτία ο Ντα Κόστα με τον Βιανα έδειξαν να μην έχουν χημεία, εμπιστοσύνη, σιγουριά ο ένας με τον άλλο. Ίσως γιατί δεν έπαιξαν αρκετά μαζί.

Η δε απουσία του Μιλιβογιεβιτς ήταν επίσης αισθητή.

Υπεύθυνος για όλα όμως είναι ο Προπονητής. Γιαυτό και έχουμε επικεντρωθεί σε αυτόν.

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΛΟΓΙΚΉ ΝΑ ΦΎΓΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ.

ΑΥΤΌ ΘΑ ΉΤΑΝ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.

Μπορεί να μας επειραξε η ήττα, και να θέλουμε να βρούμε το γιατί αλλά για κανένα λόγο δεν πρέπει να πάμε στα άκρα.

--------Αυτό το κάνουν στην κουλαρα για να δικαιολογησουν το ροστερ...ΛΑΙΚΗΣ, που τους ψωνισε ο τζαμπας "διοικητής" που τους διοικει από πίσω με τηλεκοντρόλ.

--------Αν το κάνουν, θα το κάνουν στον σμπαουγκ για να δικαιολογησουν την μια ΦΑΠΑ κάθε δύο παιχνίδια.

--------Και στον θίασο του Αφραγκουζου για να γιορτάσουν την νίκη στην Ευρώπη που την κυνηγούν εδώ και μία 4ετια, και ΔΕΝ έρχεται.

ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ. ΟΠΩΣ ΔΗΛ. ΚΑΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΩΣ ΣΥΝ-ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΑΠΛΑ, ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΝΑ "ΒΓΑΛΕΙ" ΑΥΤΟ ΠΟΥ΄ΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ, ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ... ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΝΟ: ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΙΟ...ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ. ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;

Εικόνα holland74

Καλησπέρα Απόστολε, καλησπέρα σε όλα τα αδέρφια...
Όσον αφορά στην κριτική προς όλους θεωρώ ότι με έχουν καλύψει ήδη αυτοί που έγραψαν πριν από μένα..
Εξάλλου για επαγγελματικούς λόγους δεν είδα χθες το παιχνίδι...Ευτυχώς...
Αλλαγή προπονητή στη μέση της σεζόν δεν έχω υποστηρίξει ποτέ..
Θεωρώ πως ειδικά αυτή τη σεζόν μία κλήρωση με σχετικά καλό όνομα είναι πολύ πιο συμφέρουσα από το να κληρωθούμε με έναν ΑΠΟΕΛ, μία Ανόρθωση, μία Μόλντε, μία Χερενφέιν, μία Άντερλεχτ, μία Ντνιεπρ, μία Μέταλιστ κλπ...Υπάρχουν πολλά να κερδίσεις και λιγότερα να χάσεις αν κληρωθείς με μία Τότεναμ...
Πρέπει να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα, είναι σημαντικό να μην χαθεί ο τίτλος φέτος...
Δείτε σήμερα το πρωτοσέλιδο της κακιάς ώρας, χωρίς σχόλια...Ας το κοιτάξει και η διοίκηση..
Συμφωνώ με Απόστολο, πως όσο πιο γρήγορα κλειδώσει ο τίτλος, τόσο πιο πολλές ευκαιρίες θα δωθούν στους πιτσιρικάδες..Δεν έχω σε εκτίμηση τον Έλληνα ποδοσφαιριστή σε θέματα ταχυδύναμης και τεχνικής, αλλά τουλάχιστον οι Έλληνες θα βγάζουν λίγο περισσότερο πάθος..

Εικόνα Hulio

καλα το πατε ολοι....για αυτο θα μεινετε 3 και ο κουκος στο γηπεδο....συγχαρητηρια ...συνεχιστε την ιδια αβαντα στην διοικηση....για να μην ξεχνιομαστε,μαλλον για να μην ξεχνιεσται εσεις κυριως. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς λεγεται ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ουτε Μελισσιων ουτε Κηφισσιας..αντε στο da capo τωρα και παρτε μαζι και τους καλους σας τροπους και το ευρωπαικο σας καμουφλαζ

Εικόνα savvas gridlock

Τρεις κι ο κουκος ειναι οι 21.000 μεσος ορος στο πρωτάθλημα και τα sold out στην Ευρωπη ρε ψευτοπειραιωτη με ip απο αλλου για αλλου; Με την ιδια διοικηση εισαι σε ιστορικο υψηλο στην επισημη βαθμολογία της UEFA και καθε χρόνο παίρνεις πρωτάθλημα.

Εικόνα Brainstorm

Προσωπικα οπως το βλεπω, δεν ειναι θεμα να βγει καποιος (οπαδος του Ολυμπιακου ε, δεν μιλαω για τους αλλους) δικαιωμενος.
ειναι οσο ειναι δυνατον να εκτιμηθει ποδοσφαιρικα η κατασταση.

Προφανως ειναι ακυρο να μιλαμε για θεμα προπονητη τωρα και μετα το καλοκαιρι που μας περασε. Προφανως ο προπονητης θα πρεπει να κριθει το καλοκαιρι.
Παρ ολα αυτα, κατα την αποψη μου, και αυτη τη στιγμη που μιλαμε με οσα εχουμε δει, το καλοκαιρι θα πρεπει να πουμε ευχαριστω στον πορτογαλο που ηρθε και μας σουλουπωσε αλλα να παρει ο καθενας το δρομο του.

ποδοσφαιρικα να το δεις, υπαρχουν αρκετα σοβαρα θεματα στο πως αντιλαμβανεται ο Μπεντο τη δουλεια του στον Ολυμπιακο τα οποια σου κοστισαν.
Προσωπικα το κυριοτερο που του χρεωνω ειναι οτι εκτος οτι αποφασισε οτι δεν υπαρχει θεμα με το να κρατησει βασικο αυτον τον τσαρλατανο (στο μυαλο κυριως) Ντα Κοστα, εκτος οτι αποφασισε οτι ειναι καλη επιλογη ο Βιανα, ταυτοχρονα αποφασισε οτι ειναι καλη επιλογη να ανεβαζει την αμυνα ψηλα, με αποτελεσμα, το γεγονος οτι τα δυο στοπερ ειναι σχετικα γρηγορα να μηδενιζεται απ την πολυ κακη αντιληψη του χωρου και του παιχνιδιου που εχουν, και σου βγαζει 2 τετ α τετ σε καθε ματς ακομα και ομαδες τυπου Κερκυρας/Λεβαδειακου. Το γεγονος οτι δεν το αλλαξε, ουτε στην Κυπρο με αποτελεσμα να φαει το ιδιο γκολ ξανα (με βαθια καθετη στην πλατη της αμυνας που ειναι ψηλα) οδηγει στο συμπερασμα οτι δεν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα με οσα κανει. Εχει ομως ο Ολυμπιακος.

Το δευτερο ειναι σαφως η συμπεριφορα του σε Τσορι και Μαριν, και γενικοτερα η διαχειριση του ροστερ. Μπορει οντως ο Μαριν πχ να μην δειχνει πολλα στις προπονησεις αλλα ειναι δικη του δουλεια να κερδισει τους παικτες και οχι να καταληξεις να εχεις μια ντουζινα παικτες που δεν εμφανιζονται ποτε στο χορτο. Εγω δε ξεχνω οτι αυτο πηγε να το κανει στην αρχη μεχρι και στο Φορτουνη αλλα επεσε γενικο κραξιμο και το παρατησε. (εγω πχ δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα εμπαινε ο Φορτουνης αν δεν αρχιζε να κραζει το συμπαν τον Μπεντο). Και γενικα σε πολλες περιπτωσεις μου δειχνει οτι αλλαζει αποφασεις ο Μπεντο, αναλογα με την κριτικη που δεχεται.

Το τριτο ειναι οτι δεν φαινεται να εχει ιδιαιτερο εναλλακτικο πλανο οταν ο αντιπαλος κλεινεται -σχετικα καλα- στην περιοχη του.
Αυτα ολα δεν σημαινουν ξαναλεω οτι πρεπει να φυγει σημερα το πρωι, αλλα πρεπει να εκτιμηθουν ολα ποδοσφαιρικα και να βγει ενα συμπερασμα. Απλα για μενα, το συμπερασμα ειναι -σχεδον- βγαλμενο οσον αφορα το καλοκαιρι.

Και κατι τελευταιο. Οσο ο Ολυμπιακος εχει προβλημα στις κλειστες αμυνες, το πρωταθλημα παιζεται ακομα. Ολα τα ντερμπυ ειναι εκτος εδρας στο δευτερο γυρο και αν κρινουμε απο κατι πεναλτυ τυπου Σιδηροπουλου με βαζελο, δεν ειναι απιθανο να χασεις καποιο ντερμπυ με το ετσι θελω για να δειξει καποιος οτι "ειναι ανεξαρτητος" (οπου ανεξαρτητος τη σημερον ημερα σημαινει να αδικηθει ο Ολυμπιακος)
Παρ ολα αυτα αν ο Ολυμπιακος ειναι στοιχειωδως σοβαρος στην ελλαδα δε θα εχει προβλημα. Στην ευρωπη, λυπαμαι αν ειμαι απαισιοδοξος, οπως εχουν τα πραγματα τωρα, ειναι δυσκολο να παμε μακρια. Θα δουμε.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αν κάποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού είχε απαχθεί από εξωγήινους προ έτους και προσγειωνόταν σήμερα στον πλανήτη Ελλαδάρα θα διαπίστωνε τα εξής.1ον. Η ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό 2ον. Οι παίκτες που έχει και ειδικά οι αμυντικοί δεν κάνουν ούτε για το πρωτάθλημα των Κ20 (να μπουν σε ξενοδοχείο και αυτοί γιατί τα άτιμα τα παικτάκια είναι αδιάφορα) 3ον. Ο προπονητής είναι κατά τι καλλίτερος του μπαρμπά Γιάννη του Κόλια. 4ον. Ο Βαγγέλας τσεπώνει τα λεφτά του Θρύλου (πραγματικά όμως σας πηδάει στεγνά ο Βαγγέλας). Λοιπόν καλό θα ήταν κάποιοι όψιμοι Ολυμπιακάρες, ΑΡΔάκια δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού και κάτι άλλοι περίεργοι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.Κατά τα άλλα να τελειώνει η σπέκουλα που ξεκίνησε το καλοκαίρι με τις τριαντάρες μπαλιές (το ανακάλυψε Ο Γεωργακόπουλος στο contra) και έχει γίνει καραμέλα δίχως ζάχαρη που έλεγε ο Καρβέλας. Για να τελειώνει η ιστορία, και αυτός τρόπος αναπτυξης και σε όποιον αρέσει. Προφανώς όταν τα κάνει ο Πικέ στη Μπάρτσα και ο Αλάμπα στη Μπάγιερν είναι μαλάκες οι προπονητές τους (προφανώς συγκρίνω την ουσία του πράγματος και όχι τους παίκτες). Χτες, στο δεύτερο ημίχρονο που κατάφερα να δω , τρείς φορές έγινε το συγκεκριμένο, και τις τρεις βρήκε παίκτη του Ολυμπιακού και την τρίτη μάλιστα εγινε ευκαιρία (σέντρα του άγνωστου Νορβηγού με θητεία μέχρι πέρσι στο Γερμανικό πρωτάθλημα την οποία δεν πρόλαβε ο ανίκανος να κάνει κοντρόλ Ιντέγε).Συνεπώς δεν μιλάμε ούτε για κατάχρηση. Επίσης, μες στην όλη παράνοια (μάλλον επειδή τους πηδάει στεγνά ο Βαγγέλας) έχω πραγματικά μπερδευτεί. Τελικά για τη φυσική κατάσταση της ομάδας υπεύθυνος και άξιος συγχαρητηρίων είναι ο Βίκτορ ή πρέπει να ψέξουμε τον άχρηστο (βλέπε Μπέντο).Εχει ή όχι καλή φυσική κατάσταση η ομάδα (οι απόψεις αλλάζουν κάθε φορά ανάλογα με το αποτέλεσμα). Και τέλος πρέπει να κάνει rotation ο άχρηστος ή όχι. Δεν μπορεί ρε μάγκες όταν χάνεις από Λάρισσα , ΑΠΟΕΛ και φέρνεις ισοπαλία με Κέρκυρα να τον κατηγορείς γιατί κάνει αλλαγές (Μπουχαλάκης, πιτσιρίκια ,Ρομαό) και όταν κερδίζεις να τον κατηγορείς ότι δε δίνει ευκαιρίες για να δούμε Ρομαό και Ανδρούτσο.Άποφασίστε επιτέλους. Τέλος, οι οχτροί του otetv ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός είχε ορθολογική ανάπτυξη και έκανε πολλές ευκαιρίες. Μάλλον επίτηδες τα λέγανε για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.ΥΓ1. Σαν φιλική συμβουλή, θεωρώ ότι υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα να σου χαλάσουν το βράδυ από μια ήττα του Ολυμπιακού. ΥΓ2. Αν κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού νομίζουν ότι τους γαμάει ο Βαγγέλας, να προσέξουν μήπως γίνουν βαζελόγαυροι. ΥΓ3.Εμένα πάντως αισθάνομαι ότι με πηδάει στεγνά ο sexy Τσίπρας.ΥΓ4 Οποιος πάει γήπεδο και βρίζει παίκτες και προπονητή είναι σίγουρα βαζελόγαυρος.ΥΓ5. Και τέλος ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΣΤΕΓΝΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ

Εικόνα matrasimca

Επειδη πανω απο ολα ειναι ο Ολυμπιακος ο Μπεντο πρεπει να φυγει.
Χεσμενος χτες στο 72 λεπτο βαζει μεσα τον Τσορι που ηταν ο καλυτερος απο τους 22 οταν μπηκε, και δυστυχως φανηκε οτι ειναι 2 κλασεις ανωτερος απο τον Φορτουνη που χρειαζεται διπλα του τον Τσορι για να μαθαινει.
Αποδειχτηκε λοιπον οτι ο Τσορι δεν παιζει γιατι ο Μπεντο ειναι εμπαθης.
Εχει εξαφανισει παικτες για 2 λαθη οπως τον Βουρο και τον Τσιμικα, απο ενα ο καθενας, αλλα τα εγκληματα του Ντακοτα και του Μποτια τα παραβλεπει, και μας εφερε και τον Βιανα που δεν ειναι καλυτερος απο κανενα αλλο σεντερ μπακ που διαθετουμε δανεικο η μη.
Οι αλλαγες του γινονται οταν ειναι παντα πολυ αργα και η γλωσσα του σωματος μαζι με τον ιδρωτα του φοβου μαρτυτουν ανθρωπο δειλο.
Δεν κανει ρε αυτος για τον Ολυμπιακο.
Φαγανε τον Παρντο το καλυτερο εξτρεμ που εχουμε και επιμένει συνεχως στον Ελιονουσι που εχει κλαταρει.
Ο Ιντεγιε δεν μπορει να βγαλει μονος του το πρωταθλημα και εχει προσφερει πολλα, ας φερουν τον Βελλιο.
Ο βραζιλιανος σεντερ μπακ που ειχε χτες το ΑΠΟΕΛ ειναι ο λογος που χασαμε, 32 κλασεις ανωτερος απο τα δικα μας σεντερ μπακ, ποσο κανει αυτος δηλαδη και τον εχει ο ΑΠΟΕΛ αλλα οχι ο Ολυμπιακος? Κοστιζει περισσοτερο να επιμενεις σε αυτα τα αχρηστα σεντερ μπακ απο το να παρεις κανινικο σεντερ μπακ. Εχτες για παραδειγμα χασαμε 600 χιλιαρικα και αλλα τοσα στο Καραισκακης, για να μην πω και τα 300 που χασαμε απο την ισοπαλια με την Γιουγκ Μποις.
Να σταθουν διπλα στον Μαρινακη οι ανθρωποι που αγαπουν την ομαδα και δεν φοβουνται να του πουν την αληθεια, οπως ο αγαπημενος μας Σαββας Θεοδωριδης.
Στηιζουμε οπως λες, και δεν γιουχαρουμε, αλλα συν Αθηνα και χειρα κεινει, ας κανουν κατι πριν χαθει και το πρωταθλημα, δεν ειναι δυσκολο ξερετε.
Ελπιζω να μην πειραξει κανενα να πω οτι ο ΠΑΟΚ επαιξε μπαλα ολκης χτες, και αν λυσει τα προβληματα νοοτροπιας που εχει θα αισθανθουμε βαρια την ανασα του

Εικόνα Romain

Όταν ο ΠΑΟΚ ήταν 5 βαθμούς μπροστά έφαγε τα μούτρα του. Έμεινε 15 πίσω.

Τώρα που είναι 4 από τη ζώνη του υποβιβασμού θα τον αισθανθουμε?

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Μην συγκρίνεις τον κακό Ολυμπιακό, με τους... άθλιους!

Είναι ανόμοια σαν ποιότητες και σαν ποσότητες. Κοίταξε την κουλλαρα που δεν μπορεί να κάνει δύο διπλά στη σειρά, ή τον παναθηναικουλη που χρειάζεται μία πενταετία για να σταυρωσει νίκη στην Ευρώπη.

Υ. Γ. Και το Αποελ, δεν είναι μεγάλο μέγεθος αλλά γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στην Ευρώπη. Όλοι πίσω ταμπουρι μήπως και σκοράρει στην αντεπίθεση. Στον ΝΑΟ τον γλυτωσαν τα... 3 δοκάρια. Στο ΓΣΠ ήταν κακός ο Ολυμπιακός και λόγω της απουσίας των Μποτία και Μιλιβογιεβιτς.

Εικόνα Romain

Να συμπληρώσω ότι δεν πάει πίσω και η τεχνική διεύθυνση, σκαουτερς και λοιποι.
Με το που έφυγε ο Μανωλας, δεν κατάφεραν να φέρουν ένα αξιόπιστο, γρήγορο στόπερ, που να μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Ο μόνος που είναι συνεπής σε ΌΛΑ, είναι...

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ.

Εικόνα Romain

Καλός ο Μπεντο, οδήγησε την ομάδα μετά τον δύσκολο αποκλεισμό από το Champion's League.

Αλλά...

1) Ο Σιοβας είναι χειρότερος από το δίδυμο Ντα Κόστα -Βιανα? Γιατί δεν τον κρατάει έστω για εφεδρεια?

2) Αφού ήθελε να προφυλαξει τον Μιλιβογιεβιτς, γιατί δεν του έδωσε εντολή να πάρει κίτρινη στο ματς με την Young Boys? Και να τον έχει μετά καθαρό στα knock out παιχνίδια?

3) Ο Καμπιασο δεν θα ήταν καλύτερη επιλογή από τον Ρομαο στο κέντρο?

4) Γνωρίζει ότι το αμυντικό δυδιμο είναι αργό. Γιατί το ανεβάζει στο κέντρο? Δεν έχει ούτε Μελμπερκ, ούτε Αβραάμ στα ντουζενια του, ούτε Μανωλα. Γνωρίζοντας ακόμα ότι ο αντίπαλος παίζει ταμπουρι και με αντεπιθεσεις.

5) Οι δηλώσεις του... " Είμαστε ικανοποιημενοι με την πρόκριση" ( σε τέτοιο όμιλο) δεν αντηχουν την επιθυμία του κόσμου.

6) Δεν γίνεται να χάνεις δύο φορές από μια ομάδα όπως το Αποελ. Με παίκτες χωρίς ποιότητα, και κατά πλειοψηφία βετεράνους.

7) Δεν παίζει καλά η ο ομάδα. Ακόμα και όταν κερδίζει. Με ελάχιστες εξαιρέσεις. Και το ροστερ δεν είναι του πεταματου. Είναι το καλύτερο στην Ελλάδα.

Υπάρχουν τα ελαφρυντικα, ότι ήρθε αργά, οι μεταγραφές δεν ήταν δικές του επιλογές, και η ομάδα είναι στην πρώτη θέση.

Δεν συμφωνώ να φύγει και να έρθει κάποιος άλλος αυτή τη στιγμή.

Θα πρέπει να μείνει μέχρι το τέλος και να κριθεί ανάλογα. Όχι από την κατάκτηση του τίτλου. Αυτόν τον έχει κρίνει η ανυπαρξια της συμμαχιας των εξυγειαντων του κ...λου.

ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!!!

Εικόνα matrasimca

Φιλε μου να σου κανω μια ερωτηση?
Το θεωρεις λογικο να παιζεις ολο το πρωταθλημα με 2 αργα σεντερ μπακ?
Οταν ο Βουρος ειναι 19 χρονων η ο Ρετσος 18 (που ειναι σεντερ μπακ) δεν ειναι πιο γρηγοροι απο αυτους που βαζει??
Λυπαμαι πραγματικα γιατι ο ανθρωπος αυτος πραγματικα θα ειναι η αιτια που θα χασουμε καλυτερους απο καποιους που θεωρουνται βασικοι

Εικόνα Romain

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιοι είναι οι καλύτεροι σέντερ μπακ. Ο προπονητής όμως θα πρέπει να γνωρίζει, να τους αξιολογεί και να βάζει τους καταλληλους ανάλογα με το παιχνίδι και τον αντίπαλο.

Πήραμε στόπερ από την Ξάνθη, τον Πανιώνιο, και την Ανορθωση και τους έχουμε δώσει δανεικους. Τώρα θα πάρουμε και τον Ρισβανη όπως γράφεται. Ίσως αυτός και ο Λαιφης να έχουν εκτός από ποιότητα και ταχύτητα. Γιατί αυτό χρειάζεται η ομάδα. Αφού στα περισσότερα παιχνίδια παίζει με τα στόπερ στο κέντρο.

Χρειάζεται ο ένας από τους δύο να είναι γρήγορος.

Αυτή η δουλειά είναι και μέρος του σκαουτινκ. Θα πρέπει να συνεργαστούν με το προπονητικό τιμ και να έχουν ένα αριθμό σέντερ μπακ, τέσσερις, πέντε που να γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Να έχουν δηλαδή χημεία. Κάτι που δεν είδαμε στο ΓΣΠ.

Και σε αυτό έχεις δίκιο.

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα αδέρφια. Εμένα προσωπικά, ποσώς μ απασχολέι το τί λέει και γράφει ο πάσα ένας. Αν είναι γαύρος κι έχουμε διαφορετική άποψη, θα τον ακούσω, θα διαφωνήσουμε ενδεχομένως και μέχρι εκεί. Αν τώρα είναι απ αυτά τα παιδάκια που νομίζουν ότι ο Θρύλος γεννήθηκε επί Σωκράταρου, ή τίποτα "αντικειμενικοί-ντροπιασμένοι", πάω παρακάτω. Αυτούς βέβαια που ευχαριστιούνται σε κάθε στραβοπάτημα του Θρύλου, τους γράφω κανονικά. Στο σημερινό. Έγραψα και μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, ότι επιβάλλεται να σοβαρευτούν ΑΠΑΝΤΕΣ. Το οφείλουν. Στον πρόεδρο, για λόγους που δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε. Στον λαό που στηρίζει εντός κι εκτός γηπέδου, με κάθε τρόπο. Και θέλει η ομάδα, Η ΟΜΑΔΑ, να κερδίζει! Με Τσόρι, με Φορτούνη, με Πάρντο, με Μανθάτη, με Ανδρούτσο, με Μάριν, με όποιον είναι ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για το συγκεκριμένο ματς, να ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Σε όλα τα μέτωπα. Είναι ματς που θα μπουν οι νέοι, είναι ματς που τα καθαρίζουν οι έμπειροι, κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική σημασία. Δεν επιθυμώ να πείσω κανέναν. Εμένα με νοιάζει να κερδίζει ο δαφνοστεφανωμένος, είτε με 11 ξένους, είτε με 11 Έλληνες. Έχουν κάνει καλή δουλειά οι πατσαβουροφυλλάδες, που έγραφαν "με 1 Έλληνα ο Ολυμπιακός" και τρίχες κατσαρές! Πόσοι Άγγλοι είναι ενδεκαδάτοι στην Τσέλσι; Ή Γάλλοι στην Παρί; Αυτή είναι η γνώμη και η επιθυμία μου, ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Κι επειδή ο Γενάρης είναι δύσκολη εποχή για ψώνια, επιβάλλεται να αξιοποιηθεί το υλικό που έχουμε. ΟΛΟ!
Υ.Γ.: Μεγάλη επένδυση το γιλεκάκι, αλλά ομάδα δεν απαρτίζουν 11 μαραθωνοδρόμοι, ούτε 11 σπρίντερ. Θέλει και μπαλαδόρους.
Υ.Γ.2: Μπράβο στους κορίτσαρους του μπάσκετ!

Εικόνα aris belem

Α και να μην ξεχάσω: μπορεί να γίνει "σκαλοπάτι" ο Ολυμπιακός; Και ποιος το λέει, ο Σωτηρίου; Ο Πιέρος;;; Ίσα ρε μάγκα, μάθε πρώτα τι εστί Θρύλος κι άντε να βρεις άλλα σκαλοπατάκια, Πιέρο! Τι όνομα είναι αυτό ρε, που λέει κι ο Τάκης. Τέλος τα παικτάκια που βλέπουν τον Θρύλο σκαλοπάτι!

Εικόνα Φαιδων

Δεν κραύγαζε δεν μηδενίζω,αλλά. Αμυντικό πρόβλημα έχουμε τα τελευταία 3 χρόνια. Περνούμε μποτιες,ντακοστες, τον κιθαρίστα,τον Βραζιλιάνο. Λέμε ότι ο μπεντο δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Αλήθεια και δεν θέλω να φύγει ο προπονητής παρ όλες τις εμμονές του,αλλά τι έγινε με τον Τσιμικα. Που είναι ο βουρος. Γιατί διώξαμε τον Γουτα και αλλά ελληνόπουλα.,δεν φταίει ο μπεντο για όλα. Εγώ βλέπω ότι αγοράζουμε λαχεία,ότι βγει το πουλάμε και πάλι από την αρχή. Ενδιάμεσα περνούμε και κανάλι βαρι όνομα, για να μην φωνάζουν οι πιστοί. Ένα κατακλείδι ,προτιμώ να χάνω με Έλληνες μικρούς και ταλέντα παρά με το κάθε φιγγειρα ,ντε λα μπογιά και τον άλλον τον Νορβηγό που ούτε η μάνα του δεν το ξέρει.

Εικόνα ven7

Καλησπέρα! Συμφωνώ σε όλα και ιδιαίτερα στην ψύχραιμη ανάλυση της κατάστασης και θα ήθελα να μοιραστώ και γω δυο τρεις σκέψεις για την ομάδα.

Λοιπόν το πρώτο και βασικότερο κατά τη γνώμη μου είναι πως μιλάμε για μια ομάδα που ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ και μάλιστα μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι..

Ο Προπονητής έχει κάνει μέχρι στιγμής πάρα πολύ καλή δουλειά...Έχει κάνει και λάθη βέβαια διότι είναι κοινός θνητός όπως όλοι μας...Αλλά είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ από τους ΣΟΒΑΡΟΥΣ...

Έχει φτιάξει ένα κορμό παικτών (αυτοί που διέλυσαν το τρίο της συμμαχίας της ξεφτίλας) αλλά έχει δώσει επίσης ευκαιρείες σε πολλούς παίκτες και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ΠΑΙΖΟΥΝ επιτέλους και ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ τα ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Και αξιοποιούνται σωστά, παίζουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο και ΔΕΙΧΝΟΥΝ...δεν παίζουν επειδή είναι τα δικά μας παιδιά...δουλεύουν και ανταμείβονται..

Όσον αφορά τους παικταράδες ΤΣΟΡΙ και ΚΑΜΠΙΑΣΟ πιστεύω πως θα βοηθήσουν και αυτοί τα ΜΕΓΙΣΤΑ μέσα στη χρονιά..

Η σημερινή ήττα όσο και αν μας στενοχωρεί ήρθε δότι απέναντι σε μια ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ κάναμε ένα κακό παιχνίδι...Έχουμε κάνει και άλλα άσχημα παιχνίδια φέτος αλλά έχουμε κάνει και καλά..Τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικότατα για μια ομάδα που ΧΤΙΖΕΤΑΙ...Το θέμα είναι πως στα ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ η ομάδα έχει ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ..

Μπορεί βεβαίως κάποιοι απόψε να ωρύονται κατά παντός υπευθύνου αλλά νεύρα είναι...θα...περάσουν!!!

Αυτή τη στιγή το συμφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι να μαζευτεί η ομάδα και να πάει στα Γιάννενα να πάρει τη ΝΙΚΗ και να συνεχίσει να δουλεύει..

Η Ευρώπη θα συνεχιστεί το Φεβρουάριο και ΠΡΕΠΕΙ να την δούμε πιο ΣΟΒΑΡΑ από ποτέ...

Είναι ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ και να ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ τη ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ για το Champion's League του χρόνου...

Και βεβαίως πρέπει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να ενισχυθεί σε κάποιες θέσεις που κάνουν μπαμ....ΠΡΕΠΕΙ!!!

Αλλά μέχρι να συμβεί αυτο...οι παίκτες που παίζουν αυτή τη στιγμή σε αυτές τις θέσεις πρέπει να προστατευτούν από τον ΚΟΣΜΟ διότι με την ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ και την ΕΜΨΥΧΩΣΗ μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα από ότι με τη μουρμούρα..

ΣΤΗΡΙΞΗ λοιπόν από τον ΚΟΣΜΟ...ΔΟΥΛΕΙΑ απο την ΟΜΑΔΑ και ΕΝΙΣΧΥΣΗ από τον ΠΡΟΕΔΡΟ...

ΘΡΥΛΟΣ!!