ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ


Tags: -

Καλή Σαρακοστή σε όλους. Κι όμως αυτό είναι το πιο σημαντικό: ότι ακριβώς... καλή Σαρακοστή σε όλους. Όσα θα γράψω στη συνέχεια είναι δευτερεύοντα, κι ας πιάσουν περισσότερο χώρο στην ανάρτηση. 
 
            «Propago» είναι το λατινικό ρήμα. Σημαίνει «μεγεθύνω, επεκτείνω, αυξάνω». Δικό του γέννημα η «προπαγάνδα». Ας το κρατήσουμε αυτό. Και ας κρατήσουμε επίσης ότι το ελληνικό τώρα ρήμα είναι «συν-ζητώ», που σημαίνει ζητώ μαζί με άλλους κάτι. Τι; Την αλήθεια. Η από κοινού με άλλους ζήτηση της αληθείας είναι η «συν-ζήτηση».
            Αυτά ο καλός προπαγανδιστής τα παίζει στα δάχτυλα. Και εύχεται να τα γνωρίζει μόνο εκείνος, ώστε να έχει ευκολότερο έργο. Ποιο το έργο του; Να μεγεθύνει θέματα που επιλέγει αυτός και να δρομολογεί τις λάθος συζητήσεις. Αν είναι κομπογιαννίτης, θα τα κάνει θάλασσα και θα προδοθεί. Αν ξέρει τη δουλειά του, θα πείσει τουλάχιστον τους αφελείς και ανυποψίαστους ότι στην κοίτη που έσκαψε εκείνος πρέπει να ρεύσει το ποτάμι της συζήτησης, ότι το θέμα που έθεσε εκείνος αξίζει να διερευνηθεί, ότι στο βάθος του προβληματισμού που εκείνος ενέσπειρε υπάρχει μια αλήθεια στην οποία οφείλουν οι άλλοι να φτάσουν. 
            Ως εργαλεία του πολύτιμα λειτουργούν συνηθέστατα λέξεις «ιερές», όπως, λόγου χάρη, η «οικογένεια», που εύλογα συγκινούν όλον τον κόσμο. Η πρόταση «Ο Χ είναι ένα ανέντιμο και σαθρό υποκείμενο» δεν είναι προπαγάνδα, είναι ευθεία επίθεση. Προπαγάνδα είναι το εξής: «Όσο κι αν εκτιμώ τον Χ, όσο κι αν τον σέβομαι, όσα κι αν είναι αυτά που με συνδέουν μαζί του, πάνω από την οικογένειά μου δεν βάζω κανέναν. Κι αν ο Χ, για τους δικούς του λόγους, βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιον δικό μου άνθρωπο, είναι αυτονόητο το σε τίνος το πλευρό θα σταθώ. Για να είμαστε εξηγημένοι.» Ωραία δεν ακούγονται τα εντός εισαγωγικών; Αυτός που τα είπε δεν προβάλλεται ως ειλικρινής και ντόμπρος άνθρωπος; Μπράβο του που ξέρει να σέβεται και να εκτιμά, μπράβο του που υπερασπίζεται την οικογένειά του και μπράβο του που εξηγείται στα ίσια. Μόνο που η δήλωσή του αυτή θα κάνει πολύ κόσμο να συνοφρυωθεί και να κοιτάξει με κάποια καχυποψία τον Χ. Και αν ο Χ δεν είπε ούτε έπραξε ούτε σκέφτηκε ποτέ τίποτε αρνητικό για την οικογένεια του «ειλικρινούς και ντόμπρου», η καχυποψία αυτή θα είναι εντελώς άδικη. Και όσοι θεωρούν την οικογένεια κάτι ιερό –δηλαδή όλοι- θα αρχίσουν να περνούν τον Χ από το πιο ψιλό κόσκινο. Το κοσκίνισμα θα αποκαλύψει κουσούρια του Χ, ενδεχομένως από αυτά που όλοι οι άνθρωποι έχουν, αλλά δεν μιλάμε για τους άλλους τώρα. Τώρα μιλάμε για τον Χ. Για αυτόν μας έβαλε να συζητήσουμε ο προπαγανδιστής. Και κάπου προς το τέλος της συζήτησης, όταν θα έχει για τα καλά «φουσκώσει» το θυμικό των συνομιλούντων, όταν η ιερότητα της οικογένειας θα έχει χρίσει τους συζητητές «σταυροφόρους» και θεματοφύλακες των ιερών και των οσίων, τότε θα ακουστούν και ευθείες επιθέσεις του τύπου «Ο Χ είναι ένα ανέντιμο και σαθρό υποκείμενο». Bingo!
           
            Αυτό το site δεν στήθηκε για να απαντά στην αντιολυμπιακή προπαγάνδα. Έχουμε όλοι πολύ καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να πιάνουμε την κουβέντα με τα δημοσιογραφοειδή του sdna και του ΣΚΑΪ. Αυτό το site στήθηκε πρωτίστως για να απαντά σε όσους Ολυμπιακούς μετέχουν υπερήφανοι στις συζητήσεις που ανοίγουν τα προαναφερθέντα δημοσιογραφοειδή και όχι μόνο. Αυτό το βάρος σηκώνουμε: να μιλάμε με αυτούς που νοσταλγούν τα τσιμέντα και ξενερώνουν με τα καθίσματα˙ που προσπαθούν να φέρουν την καταστροφή με μια ήττα, ώστε να έρθει η καταστροφή και περισσότερες ήττες˙ που χαλιούνται γιατί κάποιοι παλιοί της θύρας 7 εξελίχθηκαν ως άνθρωποι και είναι τώρα οικογενειάρχες, αντί να κρέμονται ακόμη στα κάγκελα, όπως έκαναν στην εφηβεία τους, και να παριστάνουν τους γεροχουλιγκάνους˙ που θεωρούν ότι οι καλές σχέσεις με τη διοίκηση είναι υπαλληλίκι και όχι υγεία για τον σύνδεσμο˙ που πάνω από την ιερή λέξη «Ολυμπιακός» δεν βάζουν κανέναν, όπως και αν λέγεται˙ που νομίζουν ότι υγεία δεν είναι η σύμπνοια διοίκησης-οπαδών-ομάδας, αλλά το να σηκώνει ο καθένας το δικό του μπαϊράκι˙ που τρέφουν την αυταπάτη ότι στις ήττες πικραίνονται μόνο εκείνοι˙ που, όταν δεν τους ακούει κανείς, τα «πέτρινα» χρόνια τα βαφτίζουν «χρυσά», γιατί τότε πήγαινες στον Ρέντη να κοπανήσεις κανέναν παίχτη, να τρέξει λίγο αδρεναλίνη, να νιώσεις λίγο οργισμένο νιάτο, ενώ τώρα τίποτα, μας φλώρεψαν οι τίτλοι˙ που για εκείνους δεν έχει διαφορά το να αποδοκιμάζεις τον Ολυμπιακό του Σαλιαρέλη από το να αποδοκιμάζεις τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, αφού και οι δυο ίσες επιτυχίες έχουν˙ που έχουν «ψυχή», είναι ταγμένοι σε μια «ιδέα», είναι αδούλωτα πνεύματα, είναι απροσκύνητοι, δεν είναι τσιράκια κανενός, για ένα κούτελο ζουν... Να αμολήσουμε κι άλλη καλούμπα;
            
            Διάχυτη είναι στο fb και σε άλλα ηλεκτρονικά fora η αλαζονική νοοτροπία του να εμφανίζει κανείς τον εαυτό του ηθικότερο και εξυπνότερο από τους άλλους. Δίνουν και παίρνουν τα «μπεεε» και άλλα τέτοια βελάσματα. Η παλιά μαλακία του καφενείου, που την άλλη μέρα είχε ξεχαστεί, τώρα γίνεται post και μένει. Ακούγονται ονόματα, συκοφαντούνται άνθρωποι, σπιλώνονται συνειδήσεις, δημιουργούνται εντυπώσεις, γιατί έτσι, γιατί έκανε κι η μύγα... προφίλ. Και πρέπει να απαντάμε και εμείς σε τόσο κόσμο χωρίς να γινόμαστε αλαζόνες. Όσο μπορούμε. Πρέπει να αρθρώνουμε λόγο και όχι να βελάζουμε ειρωνικά. Δεν πρέπει να πούμε σε κανέναν ότι επιστρέφουμε για νιοστή φορά από εκεί όπου αυτός θέλει να πάει για πρώτη. Και δεν πρέπει να βρίζουμε, γιατί μπήκε η Σαρακοστή.

            Καλή Σαρακοστή σε όλους. Κι όμως αυτό είναι το πιο σημαντικό.      

Σχόλια

Εικόνα Warrior 7

Καλό μήνα και καλή Σαρακοστή!

Η παραφροσύνη των social media έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο αλλά και σε γενικότερο κοινωνικό σε παγκόσμια κλίμακα. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά από αυτά που γράφονται απηχούν τα συναισθήματα εκείνης της στιγμής και δε συνιστούν ολοκληρωμένη άποψη. Επίσης, δε νομίζω ότι οι περισσότεροι θα εξέφραζαν τις ίδιες απόψεις με τόση ένταση face to face.

Σαφώς υπάρχουν και οι κάφροι που θέλουν να τα ισοπεδώσουν όλα, να διώξουν παίκτες, προπονητή και τη διοίκηση μήπως και αναλάβει η...Cosco(;;;) για να νιώσουν δικαιωμένοι όπως και οι μονίμως ανικανοποίητοι που ίσως και να είχαν ακόμα παράπονα στο "έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό" επί Βαλβέρδε. Από την άλλη, θεωρώ ότι υπάρχει και μια παρεξήγηση με μια μερίδα οπαδών ως προς τον τρόπο αντίδρασης. Οι περισσότεροι έχουμε ενστάσεις για την εικόνα της ομάδας, αλλά το να αποδοκιμάζεις τους πάντες και τα πάντα με τη λογική ότι υπάρχει αναλογική σχέση μεταξύ της φασαρίας που θα προκαλέσουμε και των κινήσεων που θα κάνει η διοίκηση το καλοκαίρι είναι κάτι αφελές. Η διοίκηση έχει χαράξει ένα σταθερό δρόμο εδώ και 6.5 χρόνια, με συνέπεια στις προγραμματικές της δηλώσεις. Σκαμπανεβάσματα σίγουρα θα υπάρξουν αλλά σημασία έχει η συνολική πορεία και οι προθέσεις.

Καλές λοιπόν οι απαντήσεις αλλά κάποιες φορές βοηθάνε στο να συντηρείται ένα νοσηρό κλίμα. Ας νομίζουν ότι θέλουν προσωρινά για εμάς τους υπολοίπους που επιλέγουμε να στηρίζουμε πιο ένθερμα την ομάδα στα δύσκολα. Έτσι κι αλλιώς, στο τέλος της χρονιάς το Καραϊσκάκη θα είναι πάλι γεμάτο για τη φιέστα του πρωταθλήματος.

Καλή Σαρακοστή και πάλι.

Εικόνα nissios

Συμφωνούμε, φίλε.

Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πράγμα είναι περίπλοκο. Εγώ ήμουν πάντα αρνητικός απέναντι στην όλη φάση, αλλά από την άλλη έχω δει και καλά πράγματα να γίνονται εκεί μέσα, όπως, λόγου χάρη, να κινητοποιείται κόσμος για να δώσει αίμα για κάποιον ασθενή ή για να συγκεντρώσει χρήματα για παρόμοιο λόγο. Επιπλέον, μας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνούμε εύκολα και ανέξοδα με φίλους που μένουν μακριά και με τους οποίους διαφορετικά θα είχαμε χαθεί.

Εικόνα Warrior 7

Σαφέστατα - Πολλά τα θετικά, αλλά από την άλλη φαινόμενα όπως bullying, trolling και προσβολή νεκρών είναι ανεπίτρεπτα. Πολλά από αυτά τα μηνύματα είναι σοκαριστικά και χρήζουν όχι μόνο διερεύνηση από τις αρχές αλλά και ψυχιατρικής έρευνας των ατόμων που τα δημοσιεύουν.

Εικόνα nissios

Ακριβώς έτσι.

Εικόνα ze ηλιας

Φίλε nissie καλησπέρα.
Προβληματίστηκα με τ αποπάνω,συγκινήθηκα (μουσικώς) με τ αποκάτω.

Το γραπτό σου σε συνδυασμό μ ένα καλό σκωτσέζο κι ένα αποικιακού τύπου φούμο,είναι η καλύτερη προ και μετα μεσονύκτια
παρέα.

πάρτε και τη δική μου νοσταλγία/μιλάμε για σκαπανείς τώρα,όχι μαλακίες.

https://www.youtube.com/watch?v=qFhM1XZsh6o

Εικόνα nissios

Χαχαχα, είσαι τεράστιος ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Felix Pappalardi, λέμε. Ο γητευτής της κονσόλας:
https://www.youtube.com/watch?v=KqWqCuHR0Og

Εικόνα Romain

Πολύ ενδιαφέρον, διδακτικό άρθρο. Όντως ανεβάζει το επίπεδο.
Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Εικόνα nissios

Καλή Σαρακοστή και καλό μήνα, φίλε Romain.

Εικόνα thita

φίλε το ξαναείπαμε, είσαι φοβερός, ανεβάζεις το επίπεδο και μας κάνεις πιστεύω καλύτερους όχι μόνο οπαδούς του Θρύλου, αλλά και ανθρώπους, τίποτε άλλο

όπως τα λες είναι, η μαλακία του οποιουδήποτε στο καφενείο παλιά, τώρα μένει εις τους αιώνας των αιώνων στα social media και διασπείρεται κιόλας σαν πανούκλα

αυτή είναι η κατάρα των social media και του internet

αλλά όπως πάλι εσύ έχεις πει, αν δεν υπήρχαν αυτά, εμείς δεν θα είμασταν εδώ και δεν θα τα λέγαμε, σωστά?

Εικόνα nissios

Σωστά, φιλαράκι μου. Όλα έχουν το τίμημά τους.

Τα κρατάω αυτά που λες.

Εικόνα SAINARK

Tιμη και δοξα σε ολους τους περηφανους οπαδους της ομαδας διαχρονικα που εχουν κανει το Θρυλο φοβητρο για τους απεναντι.Και ας κοψαμε το μαλλι,και ας αραιωσαμε και απο το γηπεδο(σειρα εχουν οι νεες γενιες) ,η τρελλα και το δακρυ για την ομαδα είναι αναλλιωτα στο χρονο.Να’στε καλα παλιοσειρες (και νεοσειρες φυσικα).Οι νεοι οφειλεται να μαθετε για τους παλιους και να τους σεβεστε,γιατι όταν πολλοι από εσας γεννιοσασταν συνεβαινε ταυτοχρονα η …Αλαμανα. Και αυτό από μενα https://www.youtube.com/watch?v=towXzxmqkT0,Γιαννης,λιοσιοτης.

Εικόνα nissios

Καλημέρα, Γιάννη. Για πολλούς αυτό που έβαλες είναι το κορυφαίο τους άλμπουμ. Αλλά από τα πρώτα έξι τους, το καθένα μπορεί να θεωρηθεί το κορυφαίο.
https://www.youtube.com/watch?v=Jfox9Gt0Ulw

Εικόνα holland74

Έτσι ακριβώς, όποιο από τα έξι και να πιάσεις μέσα είσαι, θεωρώ το master of reality μάλλον το πιο heavy άλμπουμ τους..

'Ενα από τα καινούργια τους....

https://www.youtube.com/watch?v=uMa2ga8gqEw

Εικόνα nissios

Περιττό να σου πω με πόση δίψα και λαχτάρα το άκουσα, αλλά ομολογώ ότι, χωρίς να είναι καθόλου κακό άλμπουμ, μου φάνηκε κατώτερο απ' ό,τι περίμενα. Ίσως φταίει η παρελθοντολαγνία μου, ίσως με χάλασε η απουσία του Bill Ward από τα drums. Αλλά κρατάω μια πισινή, γιατί Sabbath είναι αυτοί. Μπορεί οι μελλοντικές ακροάσεις να με κάνουν να αναθεωρήσω...

Εικόνα holland74

Όχι, έχεις δίκιο, δεν υπάρχει περίπτωση να συγκριθεί κανένα άλμπουμ τους με τα πρώτα έξι, και παρόλο που πολλοί θεωρούν καλύτερη περίοδο αυτή με τον ΤΙΤΑΝΑ Dio και καλύτερο άλμουμ μτο Heaven and Hell, δεν συγκρίνεται τίποτα με τα πρώτα έξι (ίσως να λέγαμε τα πρώτα εφτά)...

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλημέρα και καλό μήνα. Καταπληκτικό άρθρο.
Ξυπνάει μνήμες από άλλες εποχές..

Εικόνα nissios

Καλημέρα και καλό μήνα, Δημήτρη. Ήρθε επιτέλους η Άνοιξη.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Και έρχεται και ο καιρός που κατηφορίζουν οι κούπες στο λιμάνι.
Πάντως έχω μια απορία.
Γιατί να δίνουμε τόση σημασία σε αυτά που γράφονται στα μέσα "κοινωνικής δικτύωσης" από τη στιγμή που δεν ξέρουμε αυτός που σχολιάζει τι καπνό φουμάρει?
Εμείς δηλαδή που μεγαλώσαμε χωρίς αυτά πάθαμε κάτι?

Εικόνα nissios

Γενικώς δεν έχεις άδικο. Αλλά το κακό ξεκινάει από τη στιγμή που αυτός που δεν ξέρουμε τι καπνό φουμάρει πείσει και κάποιους που τους ξέρουμε.

Εικόνα George - Mati

Καλημέρα σύγγαυροι και καλή σαρακοστή !!!! Το κείμενο αποτελεί οδηγό καλής εν γένει συμπεριφοράς και ΣΩΣΤΟΥ οπαδού του Θρύλου !!! Μιας και εγώ είμαι λάτρης των 70ς (και 80ς) πάμε με τους ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ !!!! !!!!! https://youtu.be/vmZ5B9uzqI4

Εικόνα holland74

Τεράστιοι, μαζί με τους Sabbath και τους Led Zeppelin θα πρέπει να θεωρούνται οι νονοί της μέταλ...Πατέρας έιναι κατά την ταπεινή μου άποψη ο Iommi και κατ' επέκταση οι Sabbath...

Εικόνα nissios

Από τα καλύτερα τους με τον Κοβερντέλη στο μικρόφωνο! Γιατί από τα παλιότερα ψηφίζω τούτο:
https://www.youtube.com/watch?v=Se8srYEdi2I

Εικόνα George - Mati

Είμαι λάτρης του συγκροτήματος (ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ κατά την ταπεινή μου άποψη) σε όλα τα σχήματά του και σε ΟΛΕΣ τις MK !!!!! FOOLS, ΤΡΕΛΛΗ σύνθεση, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ερμηνεία !!!! ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΧΟΙ !!!!!!

Εικόνα Chief Bromden

Καταρχήν μαζί σου!

Κι όσο πιο πρόβατο το πρόβατο τόσο πιο σίγουρο ότι έχουν και βάση τα βελάσματά του και είναι πρόβατα οι άλλοι. Και στις χαρές πουθενά. Στις στραβές πάντα παρόντες.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κατ' αρχάς, ο Νικόλας, για άλλη μία φορά, με κάλυψε πλήρως.

Είχε πει, λοιπόν, κάτι πολύ ωραίο ο Κιμούλης: ο φίλος φαίνεται στις χαρές και όχι στις λύπες. Διότι το πιο εύκολο είναι να πεις μια κουβέντα παρηγοριάς σε μία τραγωδία. Το δύσκολο είναι να χαρείς στην ευτυχία του άλλου.

Εικόνα nissios

Καλησπέρα, σειρούλες.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

O ξερολισμός και η μαλακία την εποχή του διαδικτύου δυστυχώς έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας, πόσο μάλλον στη χώρα μας όπου ως περιούσιος λαός ο οποίος κατατρέχεται από όλους τους κακούς (ξέρετε , αυτούς τους βλοσυρούς, παχουλούς κεφαλαιοκράτες που μας ψεκάζουν και τυγχάνει να είναι και Ολυμπιακοί) οι θεωρίες συνωμοσίας παίρνουν και δίνουν.Ευτυχώς έχουμε εσάς για να απαντάτε εκεί και όπως πρέπει και εμείς να προσθέτουμε το όποιο μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΥΓ.Εγώ αν και εκτιμώ βαθύτατα τους SABBATH ,είμαι οπαδός IRON MAIDEN.

Εικόνα holland74

Τρομεροί οι Maiden, λατρεύω τον Harris, είναι και West Hamάρα, αλλά ενώ ο ήχος τους είναι τρομερός, οι στίχοι τους παραπέμπουν στο επικό μέταλ, ενώ ο στίχος των Sabbath τα πιάνει όλα...

Εικόνα nissios

Καλή Σαρακοστή, Ευριπίδη. Μεγάλοι και τρανοί και οι Maiden, αλλά έχω κόλλημα χοντρό με τα 70s, σχεδόν τύφλωση. Σπάνια πάω στα πιο πριν και τα πιο μετά. Συνήθως μένω 70s. Χαιρετισμούς στα παιδάκια!

Εικόνα holland74

Απόλυτη συμφωνία, έτσι είναι 70s, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τότε μεγαλούργησαν και αυτοί, που δεν τους κατατάσσω πουθενά, επειδή είναι ένα είδος μόνοι τους...

https://www.youtube.com/watch?v=8UXircX3VdM

Εικόνα Harry red logic

Παλιοσειρές ακούστε και δυο Θρυλικά κομμάτια με δύο απο τους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών!
Πάμε Duane πάμε Ritchie! Εποχές Φόντακα, Γιούτσου!

https://www.youtube.com/watch?v=FUvxRjYqjEQ

https://www.youtube.com/watch?v=Pnl_i45rWSI

Εικόνα nissios

Σωραίος! Duane, ρε φίλε. Ποιότητα απ' τον Νότο! Πάμε και μια Ιρλανδία και εντάξει είμαστε:
https://www.youtube.com/watch?v=BgHyLpaVQ5s

Εικόνα Harry red logic

Μπράβο φίλε, ο Μέγας Rory!
Κολλημένοι με τους Θρύλους!!!!!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Τοτε λοιπον ευχομαι στον Ολυμπιακο μας σε ολα τα αθληματα να συνεχισει στις ραγες των επιτυχιων ωσαν CRAZY TRAIN.Η πιτσιρικαρια σε αντιχαιρετα.

Εικόνα Φαιδων

Είναι μεγάλη αλήθεια,ότι η προπαγάνδα, πάντα, προσπαθεί να χτυπήσει τον πρόεδρο,σήμερα τον Μαρινάκη,μέσω του Ολυμπιακούαι τον Ολυμπιακό, μέσω του εκάστοτε προέδρου του. Ακούς και βλέπεις σε σάιτ τόση προπαγάνδα και τόννους λάσπη ενάντια και Ολυμπιακό και πρόεδρο του, που μερικές φορές ,σε συνδυασμό με άσχημο θέαμα από την ομάδα,η πίστη μας κλονίζεται. Αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Το καλοκαίρι θα διωρθοθουν όλα. Πρεπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι όπως στα πέτρινα χρόνια. Η ομάδα πάνω από όλα. Στο τέλος κάνουμε ταμείο ,αποδίδουμε και περνούμε ευθύνες και γίνονται διορθωτικές κινήσεις. Όλοι ενωμένοι και μην ξεχνάτε,άλλο κριτική και άλλο ισοπεδωση

Εικόνα nissios

Γεια σου, Φαίδωνα! Λογικά μιλάς.

Εικόνα kostas alsoupoli

Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο εσενα NISSIE...για ακομη μια φορα τρομερο κειμενο και τροφη για σκεψη...

Εικόνα nissios

Γεια σου, Κωστή! Χάθηκα και με εσένα, όπως και με πολλούς άλλους φίλους από εδώ, αλλά έχω μπλέξει με πολλά... Να 'σαι πάντα καλά, φιλαράκι.

Εικόνα holland74

Τρομερό, χαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα nissios

Γεια σου, γίγαντα Ολλανδέ!Είσαι και σαμπαθικός, όπως παρατήρησα, και χαίρομαι ιδιαιτέρως.
https://www.youtube.com/watch?v=LQUXuQ6Zd9w

Εικόνα holland74

Ναι έτσι είναι, μεγάλωσα με Sabbath :) Και τώρα που γέρασα, πάλι Sabbath ακούω χαχαχα...Και πολλά άλλα βέβαια...

Εικόνα nissios

Κι εμένα ήταν και παραμένουν το συγκρότημά μου. Μετά την πρώτη νιότη έκανα μια μεγάλη παρένθεση αποχής από το είδος αλλά τώρα έχω επιστρέψει για τα καλά και πιάνω -ή έτσι νομίζω- λεπτομέρειες που δεν έπιανα πιτσιρής.

Εικόνα holland74

Έτσι ακριβώς, τώρα που μεγάλωσα εκτιμώ ακόμα περισσότερο τον Iommi, το μπάσο του Geezer κλπ...
Πιτσιρής κοίταγα μόνο τον Ozzy και τον στίχο βέβαια, αλλά ακόμα και αυτόν τον νιώθω περισσότερο τώρα...

Εικόνα apostolos gaganis

Απ΄τις καστανιές, τις οξιές και τα χιόνια ( ακόμα ), σε χαιρετώ...

Εικόνα apostolos gaganis

Kαλή Σαρακοστή, ποιητή και "ποιητή" μου. Ομορφαίνεις το σάϊτ...

Εικόνα nissios

Τυχερέ... Αλλά δεν είναι τύχη, προσωπικές κατακτήσεις είναι και οι καστανιές και όλα.

Εικόνα savvas gridlock

Πολύ ωραίο κείμενο, συμφωνώ μέχρι κεραίας.

Εικόνα nissios

Συμφωνείς, συμφωνείς, αλλά, άμα πλακώσει στο fb ο στρατός των αγανακτισμένων, εσύ θα καθαρίσεις. Εγώ έχω δουλειά. Κοκκάλειος γέλως...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν κατάλαβες, τελειώσανε αυτά. Θα σου τους κάνω όλους πάσα, θα λέω ''εδώ αν θέλετε απαντήσεις'', αφού τα λες καλύτερα.