ΠΩΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ...



Κάτι πρέπει να βρούμε να πούμε ρε παιδί μου μέχρι το Σάββατο, γιατί όποτε παίζει η εθνική μας το τί ανυπόφορη "κοιλιά" στην ποδοσφαιρική μας επικαιρότητα δημιουργείται, άλλο πράμα... Τη βλέπεις παντού την ανομβρία. Την ερημία. Τη στέγνα του κερατά. Εκείνοι οι επαγγελματίες ειδικά, δεν ξέρουν ουσιαστικά τί να γράψουν. Με κάτι...τρίχες ασχολούνται, που τις μεγαλοποιούν, έτσι ώστε να δικιολογήσουν - τσάτρα πάτρα - την ύπαρξη τους. Κι΄εμείς βέβαια, δύσκολα, πολύ δύσκολα τη βγάζουμε. Ευτυχώς δηλαδή που΄χουμε το μπασκετάκι στους σερνικούς και τις κοριτσάρες μας σε μπασκετοβόλεϊ και γεμίζουνε κάπως το κενό, την πλήξη, την μέχρις απελπισίας βαρεμάρα μας. Να΄ναι καλά! Ειδικά η παρέα της Σάσκια και της Κατερίνας...

Το ουσιαστικό ΟΜΩΣ νέο, προέκυψε. Απ΄την Σούπερ Λίγκα. Αλλάζει ανατομικώς και λειτουργικώς, απ΄την επόμενη ήδη σεζόν. Συγκεκριμένα, τα μέλη της προχώρησαν σε τρεις σημαντικές αποφάσεις. Τις ξέρουμε όλοι, απλά τις θυμίζω:

1. Από τη σεζόν 2018-19 οι ομάδες της γίνονται 14.

2, Μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου θα΄χουμε απ΄την επόμενη κιόλας σεζόν πλέϊ οφ μεταξύ των 6 πρώτων στη βαθμολογία ομάδων προκειμένου να κριθεί ο πρωταθλητής, με τις συμμετέχουσες ομάδες να μεταφέρουν τη βαθμολογία που έχουν πριν από τα πλέί οφ, και

3. Τη σεζόν 2017-18 θα υποβιβαστούν απευθείας ο 16ος και 15ος της Σούπερ Λίγκα, ενώ ο 14ος και 13ος θα παίξουν μπαράζ με τον δεύτερο και τρίτο της Β΄Εθνικής για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία. Απευθείας επομένως από τη Β΄Εθνική στη Σούπερ Λιγκα θα μπαίνει μόνο ένας.

Τώρα ν΄αρχίσουμε να λέμε γιατί τα κάνανε αυτά οι μάγκες εκεί και τα ρέστα, δε λέει. Εκτός αντικειμένου του άρθρου. Τα διάβασα κι΄εγώ, όπως κι΄εσείς. Γνώμες φυσικά, δεκτές.

Είδα όμως. ΕΙΔΑ. Κάτι πανηγυράκια... Για τα πλέϊ οφ.... Στο πρωτοσέλιδο της πράσινης πορδής. Δεν ξέρω αν στα ενδότερα των άλλων αντιΟλυμπιακών φύλλων ( συμπεριλαμβανομένων των "αντικειμενικών" ) βρίσκουμε τίποτα παρόμοια, αλλά ποσώς μ΄ενδιαφέρει εδώ που τα λέμε. Ας με κατηγορήσουν για...ελλιπή αθλητικογραφική ενημέρωση. Μου φτάνει το χολερικό δείγμα της γνωστής προκλητικής. Τίιιι μας έγραφε σήμερα λοιπόν; " ΦΡΕΝΟ ΣΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟΣΥΣΤΗΜΑ - ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ...ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ". Αυτά. Μαζί με κάτι άλλα που διαβάζω να γίνονται ετούτες τις μέρες. Στις επιλογές διαιτητών με διάφορα περίεργα και λίαν ύποπτα "κοψίματα", όπως και με ορισμένες μεθοδεύσεις, λέει, απ΄τη μεριά των αντίχριστων να ματαιωθούν πάση θυσία οι εκλογές για την ΕΠΟ τον Ιούνιο που λήγει η θητεία της "εξομαλυντικής", επειδή δεν τους βγαίνουν τα κουκιά... Τέτοια. Ίσως έχουμε και κάποιες εξελίξεις από άλλο μέτωπο. Δεν ξέρω... Ο Ολυμπιακός πάλι προχώρησε σε μια κόντρα ρελάνς εναντίον του Μελισσανίδη ( να δούμε πού θα καταλήξει η ενέργεια ), ενώ ο Μαρινάκης σουπερδεξιώθηκε την ολομέλεια του CEA ( Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ποδοσφαιρικών Συλλόγων ) στο Χίλτον, όπου από ελληνικής πλευράς ήταν παρών και ο ΠΑΟΚ... Η ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ...

Τώρα σε σχέση με τους βαζελοπανηγυρισμούς, που΄πα προηγουμένως. Φαντάζομαι κι΄οι άλλοι δυο, στο ίδιο μετερίζι θα΄ναι. Η ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΙΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. Δεν το ξεχνάμε αυτό...

Να σας πω, λοιπόν, την άποψή μου. Πώς έβλεπα μέχρι τώρα το πρωτάθλημα και ειδικά την τελευταία εικοσαετία. Απλά πράματα. Σαν μια σειρά από αλλεπάλληλες σεξουαλικές πράξεις. Συνευρέσεις. ΑΠ΄ΤΗ ΜΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ΄ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Η κατάληξη, γνωστή. Οι οργασμικές κορυφώσεις που χάριζε ο...γαυριών ερυθρόλευκος έφηβος στα γνωστά κορίτσια, αλλεπάληλες. Διάβαζε: συνεχή πρωταθλήματα. Τώρα που νομίζουν οι...παρθενόπες ότι τέρμα τα δίφραγκα, τί θα γίνει; Την απάντηση τη δίνει εύστοχα και παραστατικά, νομίζω, μια τελευταία αμερικανική ανακάλυψη για συνεχείς σεξουαλικές διεγέρσεις. Συνεχή ηδονικά ερεθίσματα. Πρόκειται για μια μικρή συσκευή, τη βλέπουμε στην κεντρική φωτογραφία της ανάρτησης επάνω, αλλά την ξαναβάζω κι΄εδώ για να μη φεύγει το βλέμμα σας απ΄το κείμενο:

Η συσκευούλα, άκρως διακριτική, τοποθετείται μέσα απ΄το σλιπάκι της γυναίκας ακριβώς και σε άμεση επαφή με τα έξω γεννητικά της όργανα και μόλις αυτή την βάλει μπρος με το διακοπτάκι - σαν σφαίρα - που βλέπετε μεταξύ των δύο στρογγυλών, αρχίζει και εκπέμπει αβλαβή άλλά έντονα διεγερτικά της σεξουαλικής σφαίρας ερεθίσματα, προκαλούντα μια συνεχή οργασμική υπο-κορύφωση. Το μηχανηματάκι διαθέτει και ρυθμιστή της συχνότητας των εκπεμπομένων σεξουαλικών διεγέρσεων ( normal, slow, fast ), ανάλογα με τις εκάστοτε επιθυμίες της κατόχου, μπορεί δε να "φορεθεί" παντού όπως στο σπίτι, στον κήπο, στο γραφείο, στο τρένο, στο θέατρο ή στον κινηματογράφο, σε μια ταβέρνα, καφετέρια κ.α. Για το γήπεδο, δεν ξέρω, αλλά αν ο αγώνας είναι βαρετός... ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ, ΩΣ ΕΙΚΟΣ, ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΣΑ ΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ...

Να, κάπως έτσι βλέπω να γίνεται απ΄του χρόνου και στο εξής το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Οπότε και μετά το πέρας της μακράς και καλής...in vitro προπόνησης, θ΄ακολουθεί η κανονική, η ζώσα, σεξουαλική συνομιλία. ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ. Με τους γνωστούς παλαιόθεν πρωταγωνιστές και τη γνωστή ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ. Που σημαίνει: Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΓΟΝΑΤΑΓΚΩΝΙΑΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙΤΕ...

ΑΡΚΕΙ:

Να ληφθούν στον σχεδιασμό και στην οργάνωση της ομάδας μας ΑΠΟ ΤΩΡΑ τα κατάλληλα μέτρα και να υλοποιηθούν οι αναγκαίες προϋποθέσεις για τους ποδοσφαιρικούς ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ που έρχονται εφεξής. Το σκηνικό, δεν θα είναι το ίδιο με ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα. Οι στόχοι μας όμως, παραμένουν γνωστοί. Και αμετακίνητοι. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ χρειάζονται αναπροσαρμογή. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θ΄αντεπεξέλθει πετυχημένα στην νέα πρόκληση. Είναι μεγάλος σύλλογος. Και μπορεί άνετα να ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ όλων όσων απεργάζονται νομότυπες δολιότητες για ν΄ανατρέψουν την καταθλιπτική σε βάρος τους κυριαρχία του. Φτάνει η διοίκηση να κάνει πρωτίστως τις κατάλληλες ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Επιμένω σ΄αυτές.

Σχόλια

Εικόνα gavrina

Καλημερα κ καλη βδομαδα απο μενα συγγαυροι!!Θα ηθελα να πω σχετικα με τον αγωνα του Σαββατου πως το κλιμα στις κερκιδες ηταν πολυ ζεστο κ ενθαρρυντινο για τους παιχτες μας,επιτελους σταματησαν οι διχασμοι και φυσικα σε αυτο βοηθαει κ ο Τακαρος ο Λεμονης.Ημουν σε θεση που μπορουσα να δω τις αντιδρασεις του και πραγματικα για ακομα μια φορα καταλαβα τον λογο που τον λατρευα οαντα,περα απο τα μεγαλα διπλα που εφερε και θα τον μνημονευουμε παντα,ο τυπος είναι αρρωστος γαυρος και πιστος στρατιωτης της ομαδας.

Εικόνα REDNYC

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣΑΚΙ: ΜΠΑΛΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!! ΕΒΓΑΛΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ! ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ, ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΕΤΑ, ΕΨΑΞΕ ΧΩΡΟΥΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΙΟΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙΑΛΛΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ!

ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ.

Εικόνα μητσος

Καλημερα αδερφια. Ευστοχο το αρθρο παλι αποστολη. Αλλα οι εξελιξεις τρεχουν. Δε τους προλαβαινουμε! Δυσκολη νικη χτες με αγχος. Αλλα το περιμεναμε. Την ομαδα διαλυμενη την αφησε ο αλλος. Κ τι να σωσουν βουζας κ λεμονης. Αρχισαν ομως νεα βρωμικα οργανα. Θελουν τιμωρια του ολυμπιακου γιατι χτυπησαν λενε παικτες του πλατανια! Μιλαμε για απιθανες καταστασεις! Κ αυτος ο παρασχος? Καμια ντροπη? Να εξευτελιζεται ετσι? Δηλαδη ειναι κριμα για τα χρονια του. Πηγε ο λεμονης να του δωσει το χερι πριν αρχισει το ματς κ αυτος ουτε καν σηκωθηκε απο το παγκο! Το νουμερο. Απιθανα πραγματα!

Εικόνα Harry red logic

1. Ο Πλατανιάς απέδειξε και πάλι οτι είναι όργανο της λυκοσυμμαχίας,έπαιζαν αφιονισμένοι το έβλεπες καθαρά στις φάτσες τους. Ο Παράσχος πορωμένος αντιολυμπιακός τι περιμένεις από κομπλεξικούς,
γιαυτό και για άλλους πολλούς λόγους Πρόεδρε,
αν δεν έχεις ήδη ξεκινήσει οργάνωσε από τώρα το ΣΧΕΔΙΟ για σημαντική ενίσχυση της ομάδας με παικταράδες ιδιαίτερα εξτρέμ και χάφ!
για να ξεσκίζουμε και τους παράγοντες και την διαιτησία!
Του χρόνου θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα!(ήδη οι ΑΡΔΑΚΕΣ έχουν δώσει τον τίτλο στις μπουγάτσες!)
Πρόεδρε με ορθολογικές κινήσεις-κορμός απο παικταράδες πλαισιωμένους με νεαρούς απο τις ακαδημίες-και φτιάξε τον Θρύλο που ονειρευόμαστε!
...και σοβαρό προπονητή διεθνούς εμπειρίας και εμβέλειας!
Αγαπάμε τον Τάκη, πάρτον τεχνικό σου σύμβουλο θα είναι πολύ καλύτερους απο κάποιους αυλοκόλακες....

Εικόνα apostolos gaganis

Χέστους μήτσο. Προχωράμε...

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι , εν τάχει:
1. Τεράστιας σημασίας η αποψινή νίκη!αναπνεύσαμε κομματάκι!
2. Πρόεδρε θα σε χρεώσουμε και τους τόνους αγχολυτικά που καταναλώνουμε με τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας...... κάνε κουμάντο να μειώσουμε την κατανάλωση του χρόνου!
Θα τα πούμε αναλυτικοτερα αύριο.
Υ.Γ Ρε Καρντόσο κάνε ευχέλαιο λεβέντη μου, σου έχει βγεί και η ψυχή στα 10 λεπτά που παίζεις!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν μπορεί. Φαινόμενο που επαναλαμβάνεται κατά κόρον, δεν είναι τυχαίο. Έχει ξαναβρεθεί σε θέση βολής. Δεν μπορεί. Έχει τελειώσει ως παίκτης. Δεν είναι θέμα ατυχίας. Παίζουμε παιχνίδια κρισιμότατα, με έναν φορ. Αν, ο μη γένοιτο, πάθει ο Ανσαριφάρντ κάτι, θα΄χουμε μεγάλο πρόβλημα...

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι οι υποθέσεις και τα συμπεράσματα που βγάζουμε στηρίζονται στην πληροφόρηση, στις λογικές επεξεργασίες των δεδομένων της κριτικής ικανότητας και ενδεχομένως και των ευσεβών του πόθων(κυρίως των στερημένων)!
Φαίνεται λοιπόν οτι μπαίνουμε σε μία νέα φάση της ιστορίας του ποδοσφαίρου μας.
Ακόμη φαίνεται(λέω φαίνεται...) οτι θα παίξει σημαντικό ο βόρειος παίκτης, δεν ξέρω βέβαια τι αντιπροσωπεύει και ποιοί τον στηρίζουν(κάτι βέβαια υποψιαζόμαστε...). Εδώ να επισημάνω ότι κάποιοι άρδακες ήδη καλλιεργούν μια ψυχική ευφορία στις μπουγάτσες ότι έχουν κατακτήσει το κύπελλο και το επόμενο πρωτάθλημα και ξεκινούν μια δυναστεία καθιστώντας δούλο τους τον Θρύλο!!!!
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!
Κανείς να μην ξεχνάει οτι η "ερυθρόλευκη λαοθάλασσα" είναι το πυρηνικό όπλο του Προέδρου του Θρύλου!
Δεν γνωρίζω βέβαια τι ακριβώς σχεδιάζει ο Πρόεδρος μας. Είμαι απο αυτούς που πιστεύει στις συμμαχίες αρκεί να εξασφαλίζουν οφέλη η έστω να μην θίγουν τα συμφέροντα των μερών!
Εμπιστεύομαι τον γάβρο και δεινό επιχειρηματία Πρόεδρο μας.Πιστεύω οτι διαθέτει δυνατό επιτελείο συνεργατών και συμβούλων, οτι χαράσσει έξυπνη και μακρόπνοη στρατηγική , και σε αυτή την κατεύθυνση επιλέγει και τις χρήσιμες συμμαχίες!
Αν λοιπόν ευσταθούν τα περι συμμαχίας με τον Ιβάν τότε ευελπιστώ οτι θα είναι επωφελής για τον Θρύλο!
Ο χρόνος θα αποκαλύψει περισσότερα!
Εμείς περιμένουμε να δούμε τις δράσεις του Προέδρου τους επόμενους 2-3 μήνες!
Οι πράξεις στο θέμα της επιλογής του Προπονητή και των αναγκαίων μεταγραφών για την σημαντική ενίσχυση της ποιότητας και δυναμικότητας της ομάδας θα σηματοδοτήσουν την πορεία της επόμενης περιόδου!
Δηλαδή πέρα απο τις συμμαχίες και της απαραίτητης ισχύος στα θεσμικά όργανα είναι εξίσου επιβεβλημένη και η αγωνιστική αναβάθμιση της ομάδας με στόχο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ:ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ! και δυνατό ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ κούλα του νιαουρίδη!

Ζήτω ο αιώνιος δαφνοστεφανωμένος Εφηβος!Ζήτω ο ανίκητος λαός του Θρύλου!

Εικόνα apostolos gaganis

Ες αύριον ( κυριολεκτικά ) τα σπουδαία...

Εικόνα matrasimca

Εισαι πολυ σωστος φιλε μου.
Υπαρχει τροπος να τους πολεμησεις, ΚΟΨΙΜΟ NOVA και θα κλαινε
Τα πλει οφ κανουν μεγαλο κακο στο Ελληνικο ποδοσφαιρο, οι ποδοσφαιριστες δεν ξεκουραζονται ποτε καιδεν μπορεις να κανεις μεταγραφες την ωρα που πρεπει.
Αν καταλαβει καποιος οτι δεν του ανανεωνεις η οτι παίρνεις παικτη στην θεση του τι να παιξει στα play oh??

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλησπέρα.
Μήπως να το κάνουμε και στις 3 νίκες. Με πλεονέκτημα ή μειονέκτημα έδρας?
Άντε να δούμε τι άλλες μαλακίες θα σκεφτούν.
Συγχαρητήρια στις κοριτσάρες μας στο βόλλευ.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχουμε μπει πάντως σε μια φάση, που δεν μ΄αρέσει. Σε κανένα μας δεν αρέσει. Μόνο ένα πράμα θα τους κάνει να πέσουν οι ίδιοι στο λάκο που μας έχουν ανοίξει. ΕΝΑ. Περιμένω λοιπόν υπομονετικά και πιστεύω να συμβεί.

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου στην παρέα,
Τα συγχαρητήρια μου Απόστολε για την επιλογή της Meg Ryan....
Στα ποδοσφαιρικά τώρα, αυτό που βλέπω εγώ είναι ΜΙΑ ακόμα προσπάθεια ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν, και "ξαφνικά" ο... "Ολυμπιακάρας Μπόρο-Θρύλος" Θα προτείνει διαίρεση των βαθμών δια 2...
Μέχρι να φτάσουμε σε ΓΣ & αποφάσεις, μπορεί να διαιρούν και δια 20 (για να μαστε σίγουροι ρε παιδί μου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι αυτός...)
Για μένα δεν υπάρχει καμία ΔΙΑΘΕΣΗ αναβάθμισης του πρωταθλήματος, μόνο ΑΚΟΜΑ μια ΥΠΟΥΛΗ & ΥΠΟΓΕΙΑ προσπάθεια να κλείσουν την ψαλίδα. Με τις ευλογίες των τωρινών κυβερνώντων ΠΑΝΤΑ.
Με αφορμή τις απαιτήσεις του ΗΜΙΘΑΝΟΥΣ συνδρομητικού καναλιού, που νομίζει ότι με 20 ντέρμπι το χρόνο θα πουλάει παραπάνω διαφημίσεις, βρήκαν ευκαιρία και οι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ να χωθούν.
Πραγματική ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να υπάρξει για όσο :
1. Δεν ελέγχεται ΑΥΣΤΗΡΑ η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ των ομάδων (πχ ΚΟΥΛΑ).
2. Δεν υπάρχει & δεν εφαρμόζεται ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ για θέματα συνέπειας & αξιοπιστίας (πχ Λαγοί).
3. Δεν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ να καθήσουν σε ένα τραπέζι & να συζητήσουν με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
4. Δεν υπάρχει από την πλευρά της πολιτείας η διάθεση να θεσπιστεί ένα ρεαλίστικό πλαίσιο λειτουργίας χωρίς κρατικούς παρεμβατισμούς ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.
5. Δεν υπάρχει καμία διάθεση ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ της Football League, του τροφοδότη ΟΜΑΔΩΝ δηλ. της Super League.
Ειλικρινά, αν ήμουν διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα ΣΤΑΜΑΤΑΓΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ με ομάδες που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ & θα ΑΠΕΣΥΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών. Να καταρεύσει η NOVA & να δούμε εκεί πόσα απίδια βάζει ο σάκος του ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ""ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ"", για να να κρύψει τις κάθε λογής ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ του.
Επειδή όμως εγώ είμαι ένας απλός ΟΠΑΔΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα ήθελα από την ομάδα μου να συνεχίσει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ την προπσπάθεια ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ & επιστροφής σε ΜΕΓΕΘΗ ΑΞΙΟΛΟΓΑ, που αφήνουν περιθώρια για ΟΝΕΙΡΑ & θα ΑΠΕΡΡΙΠΤΑ κάθε προσπάθεια ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ με σχέδια που τελικό στόχο έχουν την ΦΥΣΙΚΗ & ΗΘΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ μου.
Καλή συνέχεια σε όλους

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρέσουν αυτά που διαβάζω. Κι΄αυτό με τη Νόβα στο τέλος, πολύ ενδιαφέρον. Με το ΦΥΣΙΚΗ εξόντωση, μονάχα, τί εννοείς;

Εικόνα nichio 1971

Τη ΔΙΑΛΥΣΗ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εννοώ, βεβαίως...

Εικόνα Romain

Φίλε nichio, πολύ σωστά τα γράφεις. Δεν θα διαφωνουσα σε τίποτε.

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί άμα θέλει να μπλοκάρει αυτή τη μεθοδευση. Γιατί δεν είναι τελεσιδικη. Και αν ο... Μποροθρυλος και άλλοι κάνουν προτάσεις, τότε για να εγκριθεί κάτι τέτοιο χρειάζονται 12 από τις 16 ομάδες για να περάσει. Οι τρεις ψήφισαν όχι. Οπότε άλλη μια συν τον εμάς και δεν περνάει το όλο θέμα.

Αυτό που λες με την NOVA είναι όντως πολύ σωστό. Πιστεύω ότι αν ο Ολυμπιακός ήθελε θα στριμωχνε την NOVA και αυτή δεν θα επέμενε. Διότι αν μείνει εκτός, το συνδρομητικό θα τα φτυσει μια ώρα γρηγορότερα.

Δεν γνωρίζω όμως πως σκέφτονται εκεί στη διοίκηση.

Άσε που μόνο αναβάθμιση δεν θα επιφερουν οι συγκεκριμένες αλλαγές. Απλά οι ομάδες θα παίζουν πάρα πολλά παιχνίδια χωρίς διακοπή, με αποτέλεσμα να έχουν πρόβλημα να μπούνε στους ομίλους και η βαθμολογία της χώρας να πέσει ακόμα περισσότερο.

Αντί δηλαδή να προσπαθουνε οι άλλοι να γίνουν Ολυμπιακός, προσπαθούν υπόγεια να κάνουν τον Ολυμπιακό σαν μια ομάδα της σειράς όπως είναι αυτοί. Δηλαδή με ένα UEFA Ranking γύρω στα 100 και βάλε.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλησπέρα σε όλους,

Παραμένω σκεπτικός:
Η premier league έχει 38 ματς πρωταθλήματος και η Ελληνική σουπερλίγκα 40; δεν ακούγεται σωστό. Ειδικά όταν οι ομάδες μας είναι ανώριμες σε λόγους οργάνωσης, προετοιμασίας κλπ για κάτι τέτοιο.

Από την άλλη ΜΑΡΕΣΕΙ πολύ αυτή η αλλαγή, πλέον ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ως brand θα προσφέρει μίνιμουμ 40+ παιχνίδια σε παίχτες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς ρυθμούς (παιχνίδια ανά 3-4 ημέρες) που σημαίνει, μεταξύ ΚΑΙ άλλων, ότι:
α) τέρμα οι "παιχταράδες" που παίζανε 5 ματς και μετά αρχίζανε τις διακοπάρες τους,
β) αυξημένες υποχρεώσεις σε έμψυχο υλικό (παίχτες) και άρα όφελος για εμάς που αγαπάμε την ομάδα
γ) ανώδυνες αγωνιστικές ευκαιρίες για το ψήσιμο νέων παιχτών
δ) αυξημένα έσοδα
ε) ευκαιρία για οργάνωση του συλλόγου σε αγωνιστικούς ρυθμούς όμοιους με των μεγάλων πρωταθλημάτων του εξωτερικού. Μακροπρόθεσμα, πιστεύω ότι θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ευρώπη, αφού ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πλέον υποχρεούται να μάθει να παίζει σε υψηλότερο ρυθμό μέσα στη χρονιά και για όλη τη χρονιά(όμοια με αντίστοιχους ευρωπαϊκούς του αντιπάλους).

Τέλος ποδοσφαιρικού σχολίου.

Σχόλιο εκτός ποδοσφαιρικών θεμάτων:
Είμαι μικρός και ίσως δεν γνωρίζω αρκετά, θα πω όμως ειλικρινά το τι αισθάνομαι. Κατ' εξαίρεση των αρχών μου, γιατί αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι να ανακατευθώ με ΑΜΙΓΩΣ ΕΞΩΓΕΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Η άποψή μου:
Τα ΜΠΑΟΚΙΑ δεν υπήρξανε ΠΟΤΕ ιστορικά ΕΧΘΡΟΣ μας. Εχθρός και όχι αντίπαλος το τονίζω. Aντιπαλότητα εντός γηπέδου είχε, έχει και θα έχει πάντοτε η ομάδα μας στο γήπεδο και αυτό θέλουμε. Ο Ολυμπιακός έχει εχθρούς σε Διοικητικό και ΟΧΙ ΟΠΑΔΙΚΟ επίπεδο. Εχθροί του είναι όλοι όσοι για λόγους οικονομικοπολιτικών συμφερόντων (θέματα εκτός ποδοσφαίρου) προσπάθησαν να τον τελειώσουν ή/και προσπαθούν ακόμα με δήθεν αιτιολογία την κάθαρση του πρωταθλήματος. Διευκρινίζω ξανά οι οπαδοί μόνον αντίπαλοι μπορούμε να είμαστε μεταξύ μας καθώς οι διαφορές μας αφορούν μόνον στην αγάπη που έχουμε για την ομάδα που υποστηριζούμε. Δεν υπάρχει εχθρότητα μεταξύ αδελφών, Ελλήνων και Χριστιανών. Αλλο το τι θέλουν οι ΑΡΔΟΜΜΕδες να μας κάνουν να γίνουμε. Εχθρότητα μεταξύ δύο προσώπων μπορεί να υπάρξει μόνο όταν υπάρχουν οικονομικές διαφορές ή/και άλλα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Τα ΜΠΑΟΚΙΑ ως οπαδός τα αισθάνομαι βεβαίως αντιπαθή γιατί για χρόνια συμμετείχανε στο χορό που έσερνε η κομπλεξική προπαγάνδα των ΑΡΔ και επειδή είχαν αποφασίσει (ποιοι άραγε;) να αποτελούν ποδοσφαιρικό δεκανίκι του ΠΑΟ και ορκισμένοι μισητοί αντίπαλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μακάρι να ξυπνήσουνε, εγώ προσωπικά προτιμώ να έχω στο γήπεδο σοβαρό ΑΝΤΙΠΑΛΟ που επενδύει(άρα και ΣΥΜΜΑΧΟ στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και μόνον, διότι αυτό με αφορά και με ενδιαφέρει) παρά να παίζω με κάτω ραχούλες.

Όταν αποφασίσει ο τόπος μας να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ και να ισχύσει η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και το ΔΙΚΑΙΟ, ίσως κάποιος δικαστής/εισαγγελέας κάπου, κάποτε να ελέγξει κάτι χορηγίες πολιτικών συμφερόντων με τις τσέπες ΟΛΩΝ ΜΑΣ, οι οποίες μασκαρεύτηκαν σε νόμους (άρθρα 44 κλπ) πως δόθηκαν και ΠΩΣ αυτές συνδέονται όλως τυχαίως σε ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ με τον ΠΑΟ και μένος κατά του Ολυμπιακού αλλά και την καλλιέργεια ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ μεταξύ των ΟΠΑΔΩΝ. Διαίρει και βασίλευε είπε ο Ιούλιος Καίσαρας. Να αναγνωρίσουμε ότι στην Ελλάδα τα λαμόγια των ξεπέρασαν εδώ και αιώνες με το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΛΛΩΝ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣΣ

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι οι υποθέσεις και τα συμπεράσματα που βγάζουμε στηρίζονται στην πληροφόρηση, στις λογικές επεξεργασίες των δεδομένων της κριτικής ικανότητας και ενδεχομένως και των ευσεβών του πόθων(κυρίως των στερημένων)!
Φαίνεται λοιπόν οτι μπαίνουμε σε μία νέα φάση της ιστορίας του ποδοσφαίρου μας.
Ακόμη φαίνεται(λέω φαίνεται...) οτι θα παίξει σημαντικό ο βόρειος παίκτης, δεν ξέρω βέβαια τι αντιπροσωπεύει και ποιοί τον στηρίζουν(κάτι βέβαια υποψιαζόμαστε...). Εδώ να επισημάνω ότι κάποιοι άρδακες ήδη καλλιεργούν μια ψυχική ευφορία στις μπουγάτσες ότι έχουν κατακτήσει το κύπελλο και το επόμενο πρωτάθλημα και ξεκινούν μια δυναστεία καθιστώντας δούλο τους τον Θρύλο!!!!
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!
Κανείς να μην ξεχνάει οτι η "ερυθρόλευκη λαοθάλασσα" είναι το πυρηνικό όπλο του Προέδρου του Θρύλου!
Δεν γνωρίζω βέβαια τι σχεδιάζει ο Πρόεδρος μας. Είμαι απο αυτούς που πιστεύει στις συμμαχίες αρκεί να εξασφαλίζουν οφέλη η έστω να μην θίγουν τα συμφέροντα των μερών!
Εμπιστεύομαι τον γάβρο και δεινό επιχειρηματία Πρόεδρο μας.Πιστεύω οτι διαθέτει δυνατό επιτελείο συνεργατών και συμβούλων, οτι χαράσσει έξυπνη και μακρόπνοη στρατηγική , και σε αυτή την κατεύθυνση επιλέγει και τις χρήσιμες συμμαχίες!
Αν λοιπόν ευσταθούν τα περι συμμαχίας με τον Ιβάν τότε ευελπιστώ οτι θα είναι επωφελής για τον Θρύλο!
Ο χρόνος θα αποκαλύψει περισσότερα!
Εμείς περιμένουμε να δούμε τις δράσεις του Προέδρου τους επόμενους 2-3 μήνες!
Οι πράξεις στο θέμα της επιλογής του Προπονητή και των αναγκαίων μεταγραφών για την σημαντική ενίσχυση της ποιότητας και δυναμικότητας της ομάδας την επόμενη περίοδο θα σηματοδοτήσουν την πορεία της επόμενης περιόδου!
Δηλαδή πέρα απο τις συμμαχίες και της απαραίτητης ισχύος στα θεσμικά όργανα είναι εξίσου επιβεβλημένη και η αγωνιστική αναβάθμιση της ομάδας με στόχο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ:ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ! και δυνατό ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ κούλα του νιαουρίδη!

Ζήτω ο αιώνιος δαφνοστεφανωμένος Εφηβος!Ζήτω ο ανίκητος λαός του Θρύλου!

Εικόνα apostolos gaganis

Τρέφω σεβασμό προς τις απόψεις σου, για την ΑΓΝΟΤΗΤΑ, την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ τους κυρίως, ανεξάρτητα με το αν συμφωνώ ή όχι μ΄αυτές.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Διόρθωση: *Να αναγνωρίσουμε ότι στην Ελλάδα τα λαμόγια τον ξεπέρασαν εδώ και αιώνες με το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΛΛΩΝ.

Εικόνα holland74

Καλησπέρα σε όλους...
Η τελευταία παράγραφος τα λέει όλα...
Να προσθέσω πως θα χρειαστούμε ένα μεγαλύτερο ρόστερ και πως αν η διαφορά του πρώτου από τους δευτεροτρίτους είναι όπως τα περισσότερα χρόνια με διψήφιες διαφορές βαθμών, τα πλέυ οφ θα είναι σχεδόν τυπική διαδικασία...
Πάντως αμφιβάλλω αν τελικά γίνει...
Γενικά το θεωρώ γελοίο όλο αυτό με τα πλέυ οφ, ακόμα και στο μπάσκετ....

Εικόνα apostolos gaganis

Για το μπάσκετ, δεν ξέρω. Ισως γιατί το΄χω συνηθίσει. Για την μπάλα, θέλουν να φρενάρουν την μοναρχία του Ολυμπιακού. Σε συνδυασμό με διαιτητικά αίσχη και την τεράστια, ειδικά για τον Ολυμπιακό, κόπωση απ΄τα πολλά παιχνίδια. Πιστεύω ότι δεν θα τους βγει...

Εικόνα Spiros Legend

Ο επίλογος-συμπέρασμά σου, Απόστολε, (ΑΡΚΕΙ:) είναι όλο το ζητούμενο και το διακύβευμα της νέας χρονιάς. Το αρνητικό της υπόθεσης, που φάνηκε και πέρυσι, είναι η έλλειψη εμπειρίας και τεχνογνωσίας της ομάδας μας (ΟΛΩΝ, ομάδα δεν είναι μόνο ο Πρόεδρος, που ευθύνεται για όλα, είναι οι πάντες, μέχρι τον θυρωρό του Ρέντη...) από προετοιμασία...σε δόσεις, με Ευρωπαικά παιχνίδια ανάμεσα, που ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ και αγωνιστικά και οικονομικά ολόκληρη την χρονιά. Μεγάλο πρόβλημα αυτό, που αναγκαστικά από δω και πέρα πρέπει να το λύσουμε με τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις. Επίσης, πρέπει να προετοιμαστεί και η ομάδα, αλλά και εμείς, ο κόσμος, για την διαδικασία των play-offs, που μέχρι τώρα διακωμωδούσαμε. Συμπαράσταση στην ομάδα, χωρίς συνεχείς γκρίνιες, αφορισμούς και οδυρμούς, όποιος νομίζει ό,τι όλα τα παραπάνω (μόνο) ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ με τα λεφτά του Προέδρου, απλά δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο. Το λέω προκαταβολικά, διότι αυτά ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ, μαθαίνονται, αν δεν έχεις εμπειρία στην πράξη, θα γίνουν λάθη οπωσδήποτε. Και εμείς δεν έχουμε εμπειρία, ΤΩΡΑ θα χτίσουμε τις υποδομές και για καλοκαιρινή προετοιμασία, συνδυασμένη με καθοριστικά, επίσημα παιχνίδια και για μαραθώνιο αγώνων με 10 ματς extra, όπου θα κρίνεται ΕΚΕΙ το πρωτάθλημα, θέλει ΥΠΟΜΟΝΗ από εμάς και μεγάλη προσοχή και πολλή δουλειά από όλη την Διοίκηση. Με τα οικονομικά δεν ανακατεύομαι, δεν έχω πτυχίο λογιστικής, εμπιστεύομαι και εγώ τον Πρόεδρο και τους συν αυτώ. ΌΜΩΣ: Yπάρχουν και θετικά μέσα σε όλα αυτά. Ό,τι οι εξυγιαντές της πλάκας, δεν φαίνεται να αντέχουν συνδυασμό τόσων αγωνιστικών υποχρεώσεων με τα ρόστερ που έχουν, γι αυτό καλό θα ήταν, να περνάγανε ΟΛΟΙ σε ομίλους, παρότι θα χαλαστούμε οπαδικώς! Μακροπρόθεσμα, θα είναι προς όφελος μας, γιατί και βαθμολ.απώλειες θα έχουν στην Ελλάδα, αλλά και βαθμοί θα μαζευτούν στην Ευρώπη, γιατί πάμε για όλο και πιο <<κλειστές>> Ευρωπαικές διοργανώσεις... Επίσης, το νέο δεδομένο είναι, ότι ίσως με την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, πλέον, των play-offs, δεν θα παίζουμε με την ΨΥΧΩΣΗ για το πρωτάθλημα ενόψει Ευρωπαικών αγώνων, δηλ., ΙΣΩΣ, να μπορέσουμε, ειδικά του παραχρόνου, με πρωτάθλημα, 14 ομάδων, να αφοσιωθούμε περισσότερο σε αυτό που επιθυμούμε τόσα χρόνια, την καλύτερη Ευρωπαική προοπτική. Είναι ΑΛΛΟ να επικεντρώνεσαι σε ένα ευρωπαικό παιχνίδι, αγωνιστικά και νοητικά-ψυχολογικά, χωρίς να παίζεις με το μαχαίρι στο λαιμό για ένα ματς πρωταθλήματος, αφού ΔΕΝ θα κρίνεται πλέον τίποτα στην κανονική διάρκεια! Η νέα κατάσταση, εφόσον εφαρμοστεί, είναι ένα νόμισμα με 2 όψεις, και τρίτος να βγεις, με ελάχιστη, βέβαια, διαφορά από τον πρώτο, μπορείς να το διορθώσεις, έχοντας πριν δώσει το βάρος στην Ευρώπη. Θα τα δούμε στην πράξη αυτά. Επειδή, αρκετοί Ολυμπιακοί, φοβούνται το στήσιμο στα play-offs, να σημειώσω ό,τι η συμμαχία τους ήταν της πλάκας, ο καθένας κοίταζε την πάρτη του, και φάνηκε από το ό,τι μπορούσαν φέτος να μας γκρεμίσουν, μέσω Πανιωνίου, αλλά και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, έπαιξαν για την πάρτη τους και του έκοψαν 5 πόντους στα πρόσφατα ματς, αλλιώς τώρα θα είχαμε γίνει μύλος, θα χάναμε το πρωτάθλημα από την μεταξύ μας φαγωμάρα! Πόσω μάλλον, που φαίνονται να αλλάζουν... οι συμμαχίες, οι επενδυτές με τους επενδυτές και οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ με τους ομοίους τους...

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς τον "Καταρράκτη"... Σε διάβασα προσεκτικά. Έχουμε μπει όλοι σε σκέψεις. ΟΛΟΙ. Ολυμπιακοί και αντιΟλυμπιακοί ( τα πανηγύρια τους είναι για τα πανηγύρια, διάβαζε οπαδική προπαγάνδα λόγω χρόνιας τροπαιοστέρησης ). Γιατί το κάνανε; Για καλύτερο, λέει, πρωτάθλημα, με περισσότερα ντέρμπι, μεγαλύτερο ανταγωνισμό, μεγαλύτερη δυσκολία στην ανάδειξη του πρωταθλητή, περισότερο σασπένς κι΄όχι η παράσταση να τελειώνει ουσιαστικά 3 -4 μήνες πριν απ΄την επίσημη λήξη του πρωταθλήματος, περισσότερη κονόμα για τους μεγάλους και τη Νόβα...

Δεν ξέρω αν θα μπει τελικά το ( γελοίο, κατ΄εμέ ) πλάνο σ΄εφαρμογή, πώς ακριβώς και τί θα συμβεί. Υπάρχουν ήδη φωνές προβληματισμένες ή και αντιτιθέμενες σε όσα αποφασίστηκαν, με λογικά επιχειρήματα. Το άρθρο σχετικά του Καρπετόπουλου στη σημερινή Sportday, το βρήκα ενδιαφέρον. Ομαδικό κλατάρισμα προβλέπω για δαύτους. Με πιθανή εξαίρεση τον ΠΑΟΚ. Λογικά, ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ θα επικρατήσει. Όποιος δηλ. έχει το πλουσιότερο και εκλεκτότερο έμψυχο δυναμικό. Κι΄αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Η διαιτησία βέβαια, με προβληματίζει. Θα δούμε πώς θα πάει. Θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ειδική προετοιμασία το πράμα απ΄την νέα σεζόν κι αυτό το γνωρίζουν οι δικοί μας. Το θέμα είναι να προετοιμαστούν ΣΩΣΤΑ, ΠΑΝΤΟΥ.

Εικόνα matrasimca

Αδελφια του χρονου ελπιζω να μην ακουση ο προεδρος τον οποιο προπονητη πει πως θελει μικρο ροστερ 22 παικτων.
Ολο αυτο δημιουργειται για να μας την φερουν οχι αγωνιστικα αλλα με συμμαχιες στα πλει ωχ.
Στρατηγικα θα χρησιμοποιουσα την Κ20 για το κυπελλο συν 3 παικτες απο την κανονικη.
Επισης δεν θα μπορουμε να διαλεγουμε ματς.
Αν δεν τους κατσει και αυτο το μαγειρεμα τελειωνουν.
Ολοι μαζι με τον Λεμονη να τους τελειωσουμε.
Ας μην ξεχναμε επισης πως η ομαδα πρεπει να ειναι ετοιμη 30 Ιουνη.
Δεν πρεπει να χασουμε με τιποτα τους ομιλους.
Αυτο το καλοκαιρι ο κ. Μαρινακης πρεπει να κανει την υπερβαση.
Περιμενουμε ελπιζω εχοντας μαθει απο τα λαθη μας

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ περιμένω. Μαζί με όλους μας. Και για τη φετινή περίοδο και για του χρόνου.

Εικόνα red apple

Καλά, μόνο εγώ εστίασα στην Μεγκ; Έλεος!!! χα χαχχχ

Εικόνα apostolos gaganis

Τώρα πια η Μεγκ ( που δεν ήταν και του γούστου μου... ), κακοσυντηρημένος Τουταγχαμών...

Εικόνα Spiros Legend

Είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητη η Meg Ryan, φίλε Αδάμη? Οφθαλμόλουτρο κάναμε, δεν εστιάσαμε απλώς! Ωραία φωτό, μερακλίδικη, φρέσκια και νεανική, γιατί μεγάλωσε και αυτή, έχει πλακωθεί και στα λίφτιγκ, ας έχουμε την εικόνα που μας έβαλε ο Απόστολος. Με ή χωρίς το...μαραφέτι, γούστα είναι αυτά!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

τα πλέη οφ δίνουν μια ευκαιρία στους 'συμμάχους' να συνομωτούν και να φέρνουν αποτελέσματα όπως θα τους βολεύει για να χάνει ή να μην αποκτά το προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Θα πέφτει το μαγείρεμα της αρκούδας. Στόχος τους πρωταρχικός δεν είναι να πάρουν το πρωτάθλημα αφού ομίλους και φράγκα δεν βλέπουν με τίποτα, αλλά να μην τα παίρνει τα φράγκα ο Ολυμπιακός. Αυτό βλέπουν ως μόνο τρόπο για να μην ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο οικονομικά και αγωνιστικά.
Ελπίζω όμως ότι έχουν γνώση οι φύλακες.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ το ελπίζω αυτό το τελευταίο...

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙ ΟΦ - ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Πρόβλεψη Κωστούλα ότι δεν θα γίνουν τα πλέι οφ!

http://sfyrigmata.blogspot.com/2017/03/blog-post_352.html

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΤΙΤΛΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ, ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΑΙΟ / ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ. ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΒΑΖΕΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΙΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ? ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ? ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ?????

ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΒΑΖΕΛΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΑΤΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ. ΘΑ ΚΛΑΤΑΡΟΥΝ ΡΕ, ΟΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

ΜΟΝΟ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ... ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ, Η ΠΡΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ) ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ!

ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝΕ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ.

Εικόνα apostolos gaganis

Λογικό σε βρίσκω. Συμφώνησε κι΄ο Ολυμπιακός βέβαια πάνω σ΄αυτά. Ίσως με το σκεπτικό που γράφεις. Μιλάς πάντως για περιπέτεια άνευ προηγουμενου, όπου οι πρώτοι που θα θυματοποιηθούν θα΄ναι οι επίδοξοι θύτες...

Εικόνα koropi48

Απόστολε η έρευνα αγοράς που έκανες πολύ καλή. Αλλά θέλω να προσθέσω ότι, κάτι παλλουκάρια όπως αυτά του σκατοdna χρειάζονται οπωσδήποτε την αντίστοιχη συσκευή διεγέρσεως της ίδιας εταιρείας, φτιαγμένη ειδικά για τον αντρικό πρωκτό. Τη βάζεις βαθειά στην superfast ταχύτητα και κάθεσαι στο γραφείο να πληκτρολογήσεις τον εμετό σου για το γαύρο. Έχει και χτενάκι στην άκρη, για να κάνει χωρίστρα στις τριχούλες. Παιδιά, πείτε να σας τη φέρει ο χρηματοδότης σας. Στη ρώσία την πουλάνε μισή τιμή.

Εικόνα apostolos gaganis

Στη Ρωσία κυκλοφορεί παράνομα... Έχω πληροφορίες όμως ότι έχει υποβληθεί στον ΕΟΦ από μια ιαπωνική εταιρεία ένα προηγμένο μοντέλο της συσκευής που αναφέρεις και περιμένει άδεια κυκλοφορίας στην ένδειξη "Για τη διέγερση του σημείου G των στύλων του Μorgagni σε πρασινολευκομαυροκίτρινους πρωκτικούς διαύλους". Θα την πάρουν οσονούπω...

Εικόνα nik7os

εγω Αποστολε ειμαι πολυ μαζοχας...θελω του χρονου καποιον απο τους τρεις πρωτο και στα πλειοφ να τους το παρουμε...για να μην σου πω για τα επομενα τρια χρονια να τερματισουν εναλλαξ κι οι τρεις πρωτοι & στο τελος να κανουμε γυρο θριαμβου παντα εμεις...
Δεν ειναι φοβερο να τους ακους για τρια χρονια να φωναζουν...καταργειστε τα...πλειοφ!!!!!!!!!
Ειμαι μαζοχα...λυσε μου την απορια....

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι μια...σεξουαλική παρέκκλιση αυτό, οπωσδήποτε, που αντενδείκνυται μεν σε καρδιακούς, άλλα δεν μπορώ ν΄αρνηθώ την καθυστερημένη ΑΠΟΛΑΥΣΗ που προσφέρει. Τί να σου πω; Είναι θέμα γούστου...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλησπέρα κ.Απόστολε και λοιποί σύγγαυροι. Ξεκινώντας από το τέλος, φαίνεται πως η τακτική των τελευταίων ετών με τους πολλούς δανεικούς μάλλον θα αποδειχτεί χρησιμότατη.Με δεδομένο ότι η ομάδα θα παίξει πάνω από 40 αγώνες την πρώτη χρονιά είναι προφανές ότι η απαίτηση για μικρό ρόστερ 18-20 παικτών δεν βγαίνει ακόμη και αν χρησιμοποιηθούν τα φάρμακα γνωστής φαρμακοβιομηχανίας (χωρίς τουλάχιστον κίνδυνο για την ζωή των παικτών). Συνεπώς το συμμάζεμα όλων των δανεικών αλλά και η χρήση παιδιών από τις ακαδημίες θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Από κει και πέρα, προφανώς το στυλ προετοιμασίας του καλοκαιριού θα αναθεωρηθεί .Πιθανώς να μελετηθούν δεδομένα από άλλα πρωταθλήματα (βλέπε Αγγλία) ή και άλλα αθλήματα (ΝΒΑ και euroleague) ωστόσο σε γενικές γραμμές μάλλον θα αποφεύγονται οι έντονες προπονήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν (με άλλα λόγια περισσότερο αποφόρτιση και τακτική). Επίσης, λόγω της γνωστής φαρμακοβιομηχανίας καλό θα ήταν οι δικοί μας να μην πιαστούν κώτσοι και δούμε διάφορα περίεργα φαινόμενα με τουρμπισμένους παίκτες να παίζουν σερί 18 μήνες 90λεπτα (όποιος συγκρίνει με Σίνγκλετον είναι κακόπιστος.Του χρόνου που θα σέρνεται με τραυματισμούς και άλλα περίεργα όλοι θα αναρωτιούνται γιατί).ΥΓ. Το ροζουλί αντιστοιχεί πιθανότατα στην πρώτη φανέλα της βαζέλας εκτιμώ.

Εικόνα apostolos gaganis

Το ροζουλί, το σκέφτηκα κι΄εγώ. Τ΄άλλα που λες, τα βρίσκω λογικά. Ας ξεμπερδεύουμε με τα φετινά και βλέπουμε. Θεωρώ ότι θα προετοιμαστούμε σωστά για του χρόνου. Θα τα λέμε.

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Ως πότε θα κάνουμε το ίδιο λάθος? Πότε θα βάλουμε μυαλό?

Ως πότε θα λέμε "ας κάνουν ότι θέλουν, εμείς θα έχουμε ομάδα να νικάει και μεσα και έξω και διαιτητές λαι ΕΠΟ και ΚΕΔ" κλπ κλπ κλπ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ.

Αυτό που θέλανε ΟΛΟΙ οι αντιολυμπιακοί, γιατί άραγε ? Θα σας δώω ένα παράδειγμα...

Εστω ότι την τελευταία αγωνιστική των play-off, παίζουμε εμείς με μια ομάδα και ο ΠΑΟ με την ΑΕΚ, και εμείς χάνουμε το πρωτάθλημα αν κερδίσει ο ΠΑΟ ή έρθουν χ, Τι νομίζεται ότι θα γίνει???

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνήσαμε κι΄εμείς, αν δεν απατώμαι, σ΄αυτή την αλλαγή. Είμαι Ολυμπιακός. Έχω τον εγωϊσμό του ΠΡΩΤΟΥ, για πάνω από 6,5 δεκαετίες. Ακόμα κι΄όταν δεν παίρναμε τίτλο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ.

Εμπιστεύομαι τον πρόεδρο.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνήσαμε κι΄εμείς, αν δεν απατώμαι, σ΄αυτή την αλλαγή. Είμαι Ολυμπιακός. Έχω τον εγωϊσμό του ΠΡΩΤΟΥ, για πάνω από 6,5 δεκαετίες. Ακόμα κι΄όταν δεν παίρναμε τίτλο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ.

Εμπιστεύομαι τον πρόεδρο.

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια σύγγαυροι,η εμπιστοσύνη δεν είναι περιστασιακή συμπεριφορά αλλά διαρκής και υπεύθυνη στάση!
Πρόεδρε, κάποια παπαγαλάκια ,πιθανολογώ του νιαουρίδη, έχουν λυσσάξει για λεόντειο συμμαχία με τον Ιβάν(το πάνω χέρι ισχυρίζονται οτι το έχει ο Ρώσος....)
Οι συμμαχίες είναι αναγκαίες αρκεί να εξασφαλίζουν αμοιβαία οφέλη "win-win"! Ο χρόνος θα δείξει!
Ο καιρός γαρ εγγύς!
Υ.Γ.1 Πάσει θυσία νίκη με τον Πλατανιά! μην ξεχνιόμαστε...
Υ.Γ.2 Πάσει θυσία χαστούκι στην κούλα στο κύπελλο...Γρηγορείτε παίδες του Θρύλου!
Υ.Γ.3 Εκτιμώ οτι στα "play off" συμφωνήσαμε για οικονομικούς λόγους.
Πρέπει όμως νά γίνουν αυτά πού όλοιγνωρίzουμε:
α.Σοβαρός,διεθνούς βεληνεκούς προπονητής και β.μεταγραφές ποιοτικών παικτών, για να βγεί η εξίσωση του χρόνου!
Πρόεδρε σε εμπιστευόμαστε!(είπαμε για την εμπιστοσύνη στη αρχή...)

Εικόνα vagio

Πιστευω πως θα μας κανει καλο η αλλαγη αυτη.
Οπως εξελισσονται τα πραγματα, το μελλον της αεκ και του ζελα προδιαγραφεται ζοφερο. Τελειωμενα χαρτια, δεν ειναι αντιπαλοι αυτοι.
Ο παοκ ειναι η μονη ομαδα απο τους αντιπαλους που επενδυει και αυτο καποια στιγμη θα βγει και στο γηπεδο. Με αυτους θα κοντραριζομαστε. Τωρα αν ειμαστε καλυτεροι και τελειωνουμε την κανονικη σεζον με 6-8 ποντους διαφορα, δυσκολα το χανουμε. Αν απο την αλλη η κανονικη διαρκεια μας βρει δευτερους (νομοτελειακα θα συμβει κι αυτο), παλι θα μπορουμε να διεκδικησουμε το πρωταθλημα. Σε καθε περιπτωση γινεται ανταγωνιστικο και αυτο θα ειναι για καλο μας. Αρκει να πραξει τα δεοντα η διοικηση.

Εικόνα apostolos gaganis

Από το πώς θ΄αντιμετωπίσουμε ΕΜΕΙΣ το νέο σκηνικό, κι΄από κανέναν άλλο, εξαρτάται η έκβαση των πρωταθλημάτων στο εξής. Έχω τον εγωϊσμό του γαύρου, τί να κάνουμε; Πιστεύω στον Μαρινάκη. Αν θέλει αυτός, δεν το χάνουμε με τίποτα.