ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΜΕΙΝΕ...



Χτες ο αγώνας με την Κέρκυρα. Δύο-μηδέν. Μια νίκη ακόμα και πατάμε σίγουρα την ψηλότερη κορφή. Σαραντατέσσερις φορές συνολικά, επτά συνέχεια με τον Μαρινάκη. Τί να σου κάνουν και τί να σου πουν οι άλλοι; Αν ήταν αντίστροφα τα πράματα, θα΄μασταν όλοι οι γαύροι στο Δαφνί. Αδυνατώ να το φανταστώ. Απόλυτα. Εδώ είναι κάτι βδομάδες που άρχισε να παίζεται κάπως η υπόθεση κι΄είχα έναν εκνευρισμό στους αγώνες, πρωτοφανή για μένα... Φωνές για ψύλλου πήδημα, βρισίδι... Έχω συνηθίσει, βλέπετε, όπως όλοι μας στα πρωταθλήματα, ειδικά τα τελευταία 21 χρόνια. Τόσο πολύ, που δεν είχα πλήρως συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα τη σημασία του ΕΑΝ. Και μόνο έτσι που με πλησίασε κάτι τέτοιο, ανέβασα στα ύψη την αδρεναλίνη μου. "Τοξικωμένος" απ΄τις συνεχείς επιτυχίες ήμουνα και είμαι και μόνον όταν - έστω - ψιλοαπειλήθηκα, μ΄έπιασαν τα προεόρτια ενός συνδρόμου "απόσυρσης", οξείας και ΑΔΙΑΝΟΗΤΗΣ απώλειας θα το΄λεγα καλύτερα. Αφήστε...

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ:

1. Έχει σοβαρέψει ο Ολυμπιακός σε σχέση με την...προΛεμονίδεια κατάστασή του. Ειδικά την πρόσφατη. Όχι πλήρως, αλλά δείχνει εν πάση περιπτώσει ότι έχει αντιληφθεί καλά πως ο κόμπος είχε φτάσει πια στο χτένι.

2. Ο Λεμονής αποδεικνύεται, για την ώρα, επιτυχής ως επιλογή. Έχει αλλάξει την νοοτροπία των παιχτών, έχει περιορίσει την μπλαζελοσύνη, έχει βγάλει παίχτες ( που βοηθάνε πολύ ) απ΄τη ναφθαλίνη, πάει να φτιάξει ένα ωραίο διδυμάκι με Φορτούνη-Μάριν, κοουτσάρει καλά και γενικότερα μοιάζει να΄χει γυρίσει τη σελίδα...

2. Χτες ο αγώνας ήταν ύπουλος. Η ομάδα θα μπορούσε να τον είχε καθαρίσει άνετα απ΄το α΄ημίχρονο. Και δεν το΄κανε. Ενώ έπαιζε - τηρουμένων πάντα των αναλογιών για φετινό Ολυμπιακό - ωραία μπαλίτσα. Συνδυασμός τύχης, απόδοσης του αντίπαλου τερματοφύλακα και αδυναμίας στο τελείωμα των φάσεων το 1 - 0, μόνο. Επιμένω. Με τον γνωστό παλαίμαχο μέσα, είναι σαν να παίζουμε με 10. Είπαμε να ξεκουράσουμε τον Ασιάτη. Αλλά, η αλλαγή έγινε. Μ΄εκείνον. Τον ζωηρό, τον αεικίνητο, που κι΄αυτός όμως ψάχνεται ακόμα... Έγινε τότε που ο Τουράμ απ΄αυτούς έχασε εκείνη την ευκαιρία να μας κάνει το 1 -1. Κι΄έβλεπα αμέσως μετά τον Καπίνο στην tv να μορφάζει και να λέει κάτι σαν "τί έγινε ρε πούστη μου, παρά λίγο... Κώλο είχαμε...". Δέκα λεπτά μετά, την έκαν΄ο παίχτης την ασίστ στο Γερμανό, που σκάβοντας το μπαλί το΄στειλε να φιλήσει μαλακά το δίχτυ των Φαιάκων. Μην ξεχνάμε επίσης και τη φάση τους στο 2 - 0, στο 80'. Κεφαλιά εξ΄επαφής του Νίκιτς, απόκρουση του Ρομαό με το μπούτι στη γραμμή και μετά μπλοκάρισμα απ΄τον Καπίνο. Αν γινότανε το 2 - 1, πάλι θ΄ανεβαίνανε οι σφυγμοί. Άσεε.. Α! Και τώρα που τους ανέφερα. Μ΄άρεσε ο Ρομαό ( και ) χτες. Κάθε φορά και καλύτερος. Όσο για τον Καπίνο, σαν να τον βρήκαμε τον τερματοφύλακα στο Θρύλο. ΣΑΝ. Ύπουλος επομένως ο αγώνας. Με το φίδι της γκέλας να φαίνεται καθαρά στα μάτια μου μέσ΄απ΄το τσόφλι του αυγού στο πρώτο μισό και βάλε του β΄ημιχρόνου, όταν η υποτονία, η νωχελίτιδα, βοσκούσε ελαφρώς προς μέτρια στους γκρι προοιωνίζοντας δυνητικά...αναπήδηση. Γιαυτό και δεν συμφωνώ με τους διθυράμβους πια, των δύο απ΄τις τρεις. Η παλιά, αντίθετα, κράτησε επίπεδο αντικειμενικότητας. Όπως συνήθως.

3. Μια νίκη έμεινε για την κορφή. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ. Ξανά το ερυθρόλευκο σημαιάκι καρφωμένο και περήφανο. Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ. Κι΄έπεται συνέχεια. Υπάρχει το γόητρο του Κυπέλλου. Εδώ θα΄μαστε. Να δούμε σήμερα και τα...ντέρμπι. Μ΄αυτόν που σιχαίνομαι και την άλλη που περιφρονώ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΩ ΟΜΩΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ.  Όπως και τον τρίτο. Τον ημιπαράφρονα του Βορρά.

Υ Γ. Άσχετο, αλλά δεν...μασάμε τσίχλα. Τόσο εμφανώς μάλιστα και θα΄λεγα...κατσικοειδώς. Αυτά.

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Με τη μαϊμουσιά του λέτο, όχι μόνο δεν ασχολήθηκε κανείς, όχι μόνο στα ράδια που μετέδιδαν αναφέρθηκε ότι ο τάδε ανατρέπει το λέτο, αλλά και τα ΕΡΤ-ΑΝΤ1-ΕΡΤ3 που είδα, ανέφεραν ότι κέρδισε με πέναλτι από ανατροπή που κέρδισε το λέτο. Τη δε φάση, την έδειξαν μια φορά χωρίς σχόλιο ούτε κάν επανάληψη! Μη γελιέστε, ελέγχονται όλα!

Εικόνα Harry red logic

μαδουρίπρας,χουντονής,νιαουρίδης,μπεκροφλάμπουρας,τουιτοκαράφλας,ρωσοκαπνέμπορας, αρδάκια,θα φέρουν την εξυγίανση, την δικαιοσύνη την ανάπτυξη!
Τους αξίζουν τα παράσημο του μέγα Λεμέ! βρε ουστ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν πέφτω στην παγίδα τους. Ανθίσταμαι. Ξέρω πολύ καλά τί παίζεται. Όπως όλοι μας άλλωστε. Σαράντα τέσσερα, έναντι 20 του βάζελου, 11 της ικτερικιάς και 2 του απρόμαυρου ημιπαράφρονα, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Ασχολούμαι μ΄αυτό που αγαπώ. Όχι μ΄αυτό που απλώς "πηδάω".

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλησπέρα σε όλους τους συρρατμίτες πλησιάζει και η Μεγάλη Εβδομάδα! Συμφωνώ με όλα τα σχόλιά σας κ. Απόστολε!

Επειδή είμαι άνθρωπος της.. λεπτομέρειας.. θέλω να επισημάνω, για όσους διαβάσανε/προσέξανε τις δηλώσεις του Φουρτούνη (σ.σ. "Ο Λεμονής μας έκανε ομάδα"), ότι αν και τις θεωρώ κάπως υπερβολικές (με όλο το σεβασμό ο κ. Λεμονής και ο κάθε κ. Λεμονής δεν γίνεται να έχει το μαγικό ραβδάκι να κάνει Ομάδα τόσο σύντομα ένα σύνολο), θεωρώ ότι φανερώνουν εσωτερικά προβλήματα/έλλειψη εμπιστοσύνης που είχανε οι παίχτες με τον κ. Μπέντο. Αν αυτή η αλλαγή ψυχολογικής σελίδας αποτυπωθεί και στο γήπεδο, φέτος το ΝΤΑΜΠ είναι δικό μας.

Αφιέρωμα για το μπασκετάκι πότε θα δούμε; επικίνδυνη ομάδα η ΕΦΕΣ. Χωρίς να είμαι μπασκετικός, διάβασα λίγο γενικά τα στατιστικά της ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ και βάση αυτών διαπίσωστα ότι η ΕΦΕΣ βρίσκεται σε φόρμα. Σε συνδυασμό με τη δική μας κατάσταση (έχω νευρικότητα απόντος του Λοτζέσκι) αισθάνομαι ανησυχία και κίνδυνο. Κανείς δεν θα θυμάται τη χρονιά που κάναμε, αν δεν πάμε F4.

Εικόνα apostolos gaganis

Στο πρώτο κομμάτι, ορθώς θεωρείς. Για το μπάσκετ, κι΄εγώ περιμένω. Έχει κάτι τσακάλια το RATM σ΄αυτό το άθλημα...

Εικόνα Harry red logic

Οχι φίλε τους αδικείς τους φιλομαδουριστές! δεν είναι ψεύτες!
Είναι νεομπολσεβίκοι-νεομακιαβελιστές που λατρεύουν την τρυφηλή ζωή,την καρέκλα της εξουσίας και δουλεύουν το Σύμπαν!
...εκπεσόντες Άγγελοι δηλαδή.......

Εικόνα REDNYC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ, ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ - ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΠΑΙΞΑΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑ. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ? Ε, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.

-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΚΟΚΟΚΟ....Η ΒΑΖΕΛΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΟΙ....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

-ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΝΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 40. ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ.

-ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ - ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ....ΠΟΛΗ!

ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄όλα που λες, είμαι μέσα.

Την Κυριακή το καθαρίζουμε.

Εικόνα nichio 1971

Μέχρι να υπογραφεί το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ από τον ψευτάκο, θα βγουν ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΓΟΙ για να ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ την προσοχή του κόσμου.
Αν θες τη γνώμη μου, μην τσιμπάς γιατί δεν αξίζουν οι "Ζουράριδες" ΟΥΤΕ ΛΗΓΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.
Φιλικά

Εικόνα Harry red logic

Ορθή θέση Σχολίου:
Οχι φίλε τους αδικείς τους φιλομαδουριστές! δεν είναι ψεύτες!
Είναι νεομπολσεβίκοι-νεομακιαβελιστές που λατρεύουν την τρυφηλή ζωή,την καρέκλα της εξουσίας και δουλεύουν το Σύμπαν!
...εκπεσόντες Άγγελοι δηλαδή.......

Εικόνα ze ηλιας

Σόρρυ Απόστολε για το άσχετο με το θέμα μας,αλλά πιστεύω οτι αυτό το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ αξίζει μια ξεχωριστή ανάρτηση και τα σχετικά σχόλια.

http://www.newsit.gr/politikh/Me-synthima-toy-PAOK-kata-toy-Olympiakoy-a...

Εικόνα nichio 1971

Μέχρι να υπογραφεί το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ από τον ψευτάκο, θα βγουν ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΓΟΙ για να ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ την προσοχή του κόσμου.
Αν θες τη γνώμη μου, μην τσιμπάς γιατί δεν αξίζουν οι "Ζουράριδες" ΟΥΤΕ ΛΗΓΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.
Φιλικά

Εικόνα aris belem

Αυτό το μουνόπανο, ο πεοζήτουλας πήρε την κατάλληλη και αρμόζουσα απάντηση απ τον Κωστάρα τον Καράπαππα αδερφέ. Ευελπιστώ να απαντήσει ΗΧΗΡΑ και ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΊΖΟΥΜΕ! Και φυσικά να μην τολμήσουν οι παρατρεχάμενοι του μπουνταλά κοντομουνήδες και σία να εμφανιστούν στις Ευρωπαϊκές κούπες που έρχονται στον Πειραιά! Γιαούρτι και φάπα! Και μαύρο όταν έρθει η ώρα!

Εικόνα apostolos gaganis

Υπάρχει ο επίσημος Ολυμπιακός γιαυτό. Προσωπικά, δεν θα κάνω την χάρη στον πιο μαλάκα Έλληνα ν΄ασχοληθώ μαζί του...

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι όπως πάντα ο σοφός μας Νέστορας κ. Απόστολος κάνει σωστές ρεαλιστικές συνετές τοποθετήσεις! Τις οποίες υιοθετώ πλήρως!
Πάμε λοιπόν να πάρουμε την νίκη στην Λειβαδιά να κατακτήσουμε και μαθηματικά το 7ο σερί πρωτάθλημα! Πιστεύω θα έχει ευεργετικές επιδράσεις στην ψυχολογία των παικτών αποφορτίζοντας τους από το στρες για τον τίτλο. Προσοχή όμως δεν θα είναι περίπατος! Αυτοσυγκέντρωση και συντονισμένη προσπάθεια όλων!
Τώρα επιγραμματικά και σκόρπια κάποιες επισημάνσεις:
1.Ξεχειλίζουμε από αγανάκτηση για την προκλητική εύνοια του ποα. Πάλι σήμερα πήρε πέναλτι ΔΩΡΟ!
2. Πιστεύω όπως όλοι οι μαφιόζοι έτσι και οι απολυμαντές κάνουν προκλητική επίδειξη της κυριαρχίας τους και ικανοποιούν τα σαδιστικά τους ένστικτα βλέποντας τα θύματα του να διαμαρτύρονται!
3. Η κυριαρχία των απολυμαντών στηρίζεται στην καταλυτική τους επιρροή στις 3 εξουσίες:
-α)Εκτελεστική( Μαδουρόφιλους, μπεκροφλάμπουρους,, χουντονίσκους κλπ
-β)Δικαστική(με πολιορκητικό κριό το συγκρότημα του τουίτη ,χουντονίσκο,κλπ)
-γ) Επικοινωνιακή(συντριπτική υπεροχή--το συζητάμε πολύ καιρό, δεσπόζει ο τουίτης και συνεπικουρούν ο Ρώσος και βέβαια ο "ξέρω που μένεις"-αιλουροειδής !
4.Ο Ρώσος φαίνεται έχει προσδέσει στο άρμα του πολλές ΠΑΕ , η πιο πρόσφατη ένδειξη το περιστεράκι...παρεμπιπτόντως θεωρώ τον Λημνιό μεγάλο ταλέντο θα τον ήθελα στον Θρύλο!
5. Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ κάτω από την μπότα των απολυμαντών ανησυχώ ότι μας επιφυλάσσουν πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις στο κύπελλο!
6.Καυτό ερώτημα: έχει αλωθεί και η ΟΥΕΦΑ από τους απολυμαντές και τον Χουντονίσκο?
7.Η Διοίκηση δηλαδή ο Πρόεδρος έχει Στρατηγικό Πλάνο:
7.1.Για την αντιμετώπιση των απολυμαντών σε όλα τα κέντρα εξουσίας όπως είπαμε(βλέπε πιο πάνω σημείο 3)?
7.2.Για το θέμα προπονητή την ερχόμενη περίοδο? Θα πάμε με τον Τάκη(συμπαθέστατος αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να μείνει ως Τεχνικός Σύμβουλος η Διευθυντής)
7.3.Θα πάμε «βλέποντας και κάνοντας» όπως την τελευταία διετία, άκρως ανησυχητικό!
7.4.θα αναζητήσουμε σοβαρό έμπειρο, φιλόδοξο «Αρχιτέκτονα» Προπονητή να χτίσει τον νέο Θρύλο?
7.5 ΄΄Έχει βούληση για μεταγραφές ποιότητας η πάλι θα πάμε «βλέποντας και κάνοντας»?=TRAGIC!
Κλείνω:
1.Πρωτάθλημα την Κυριακή!
2.Σφοδρή επιθυμία το βάτεμα της της κούλας του νιαου!
3.Σχεδιάζουμε σωστά την επόμενη μέρα! «Αποτυχία στον Προγραμματισμό είναι Προγραμματισμός Αποτυχίας!» η σε απλά Ελληνικά…: «Failing to Plan is Plan to Fail»

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ. Πιστεύω να ενεργήσει σωστά η διοίκηση φέτος. Δεν έχω να πω ή να κάνω τίποτα άλλο. Ο κόσμος μας πάντως ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Εικόνα Red Kokkinos

Ααα ρε Αποστολε, τα ιδια ψυχολογικα ζιζανια νοιωθω κι' εγω, ακριβως ετσι με τις ...φοβιες, τρελενομαι, με ζωνουν φιδια στις χειροτερες φαντασιες μου. Ειμαστε τελικα ...τιτλοεξαρτημενοι, ειναι αφανταστο στον νου μου οτι μπορει να μην παρουμε πρωταθλημα, ειδικοτερα δε με το μαφιοζικο παρασκηνιο που εχει στηθει, ....ξανατρελενομαι, αρρωσταινω ειλικρινα. Ο Τακαρος μπορει να μην ειναι ο προπονηταρας της τακτικης κλπ κλπ, εχει ομως την γαυροσυνη στο αιμα του και την ικανοτητα να την μπολιαζει στους παιχτες, Ελληνες και ξενους, ευτυχως. Μην ξεχναμε και κατι τεσσαρες και εξαρες στους ....ευρωπαιους, ηταν η μεταλαμπαδευση μαγκιας, γαυροσυνης, τσαμπουκα, Ολυμπιακοφροσυνης, ερυθρολευκης φανατιλας των Φιλαθλων Πειραιως, τρελενομαι Αποστολε! Ειμαι κακρυα αδερφι και μου λειπει αυτο το χαρακτηριστικο "μουρμουρισμα" της εξεδρας, αυτη η αυτονοητη, ανεξαντλητη Αγαπη για την ερυθρολευκη Ομαδα που διαχρονικα λοιδορειται απο την κρατικη παρασκηνιακη μαφια με την αμεριστη αρωγη των χαρτιων τουαλετας που μανιφεσταρονται σαν μεσα ενημερωσης. Δεν πρεπει επισης να υποτιμουμε την δουλεια του Κυριου Σαββα, ασχετα τωρα απο την ελλειψη δυναμικης στον λογο του. Σεβασμος, ζωντανος Θρυλος, χαιρομαι που ειναι στις ταξεις μας ακομη και αγωνιζεται να αρθρωσει λογο σε ολους που ενορχηστρωμενα τον χλευαζουν. Δεν χαμπαριαζει, τους την ..."λεει", εμεις η ασπιδα του! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ και ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ! Γλυκια μου Αρρωστια.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα δούμε πού θα πάει το πράμα... Έχω μαζέψει πολλά. Απο πολλές μεριές. Βρίζει ο Γκιστ, ΤΙΠΟΤΑ. Βρίζει ο Ζουράρις, ΤΙΠΟΤΑ. Να δούμε στο τέλος τον κόσμο μας ποιός θα τον συγκρατήσει...

Εικόνα matrasimca

Αποστολε, συγγαυροι χαιρετω,
Ειμαι σιγουρος οι ολο αυτο το συνναφι εχει αποθρασυνθεί γιατι εχουν κυβερνητικη αβαντα.
Ασφαλως υπαρχουν πολλοι Ολυμπιακοι που ειναι ψηφοφοροι τους και δεν θα ηθελαν να ψηφισουν αλλο κομμα αλλα σκεφτονται αποχη.
Ας ριξουν λοιπον στην καλπη ψηφο του ΣΥΡΙΖΑ που να εχουν γραψει πανω Ολυμπιακος.
Αμα ειναι καμια 50,000 τετοια ΑΚΥΡΑ, θα το ξανασκεφτουν να ξανακανουν τετοιες πλατες και αβαντες στους αμπαλους.
Σε ποια χωρα υπαρχει ο Πρωταθλητης να εχει παρει ολο το χρονο ενα πεναλτι και ο τριτοτεταρτος τρισκαταρατος ΠΟΑ να εχει παρει εννια απο τα οποια τα 5 να ειναι εντελως πετσινα?
Η πλακα ειναι οτι τωρα τους εχουν παρει χαμπαρι και οι Παοκτζηδες και θα φανε μονοι τους τα μουτρα τους
Αμα ξαναφρεναρει η ομαδα μας σε 3-0 στο ημιχρονο θα πρεπει να κυνηγήσουμε και τους δικους μας.
NO MERCY για τον Παναθηναικο σε ολα τα μετωπα

Εικόνα apostolos gaganis

Πλην της κτβερνητικής ( ΚΑΙ από τη μεριά της ΟΥΕΦΑ, που ξέρει άριστα τί παίζεται εδώ ), υπάρχει και το άλλο θεματάκι. Το γνωστό, για το οποίο ευελπιστούμε να΄χει τη σωστή, τη δίκαιη, έκβαση. ΑΥΤΟ αν λυθεί, ΤΟΤΕ περιμένω να γίνουν πράματα που ΟΛΟΙ επιζητούμε.

Εικόνα aris belem

Καλημέρα αδέρφια. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο σου Απόστολε, ο Τάκαρος φαίνεται να χει "μαζέψει" την ομάδα, αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά, προσπαθώντας να βγάλει το καλύτερο απ τον καθένα και μέχρι στιγμής το πετυχαίνει. Η κορυφη είναι και πάλι κόκκινη, όπως και άλλες κορυφές φέτος, χρωστάμε ωστόσο κάτι "σφαλιάρες" στα πλαίσια του Κυπέλλου και ειδικότερα ο Τάκης, που η ΨΩΡΑ προανήγγειλε τον ερχομό του πριν το ματς του ΟΑΚΑ. Αφού τον ζήτησε ο οργανισμός τους λοιπόν, δεν πιστεύω να τους αφήσει "ανικανοποίητους".
Το 7ο θα είναι πιο γλυκό. Ήδη ο πόνος δεν κρύβεται, ειδικά ο ΑΡΔοπόνος, είτε μέσα από άρθρα που εξυμνούν τις επιδόσεις του Μπεργκ, είτε μέσα από ρεπορτάζ-αποκαλύψεις, του πόσο ο ΠΑΟΚτσης μπαμπας του Λημνιού δεν ήθελε να πάει ο γιος του στον Θρύλο - ενώ ο μάνατζερ ήθελε- ο οποίος έδρασε και....παρασκηνιακά όπως είπε. Άκου αντι-ολυμπιακέ (γιατί "γέννημα-θρέμμα" ΠΑΟΚτσης, αυτό σημαίνει) την Ολυμπιακή φανέλα έχουν φορέσει ποδοσφαιρικά μεγέθη απλησίαστα, την ίδια στιγμή που εσύ το μόνο που έχεις να θυμάσαι είναι τον Κούδα κι αυτόν λόγο του άσματος. Μην παρακαλάς όμως σε 1-2 χρονάκια τον Ολυμπιακό -παρασκηνιακά όπως λες- ε;
ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΠΟΝΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!! ΚΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

Εικόνα apostolos gaganis

Θέλω να συμμεριστώ την αισιοδοξία σου, Άρη. Δεν λέω, πως ΔΕΝ τη συμμερίζομαι. Όχι. Λέω απλώς ότι θα διαμορφώσω στάση οριστικότερα, όταν θα΄ΔΩ. Και αυτό, ΕΝΑΣ μόνο μπορεί να μου το δείξει. Για την ώρα λοιπόν, "επί ποδός". Όπως πάντα άλλωστε...

Εικόνα Harry red logic

Αναρωτιέμαι γιατί δεν βλέπουμε φώς απο τον Πρόεδρο-12 μήνες και βάλε.. σχεδόν ..ίδιες κινήσεις !
1.Μήπως γιατί κάτι περιμένει?
2.Μήπως γιατί δεν έχει διαφορετικό πλάνο απο οτι την τελευταία περίοδο?
3.Μήπως γιατί η οικονομική συγκυρία τον στενεύει?
4.Μήπως γιατί δεν βλέπει τον κινδυνο απο την ενδυνάμωση των εξολυμαντών?
5.Μήπως γιατί δεν έχει τους κατάλληλους συμβούλους?
6.Μήπως γιατί περιμένει κελεπούρια της τελευταίας στιγμής?
7.Μήπως γιατί δεν αντιλαμβάνεται και δεν ζυγίζει σωστά την δύναμη των άλλων?
8.Μήπως γιατί ψάχνει συμμαχίες?
9.Μήπως γιατί θέλει να αφήσει λίγο χώρο στον Ρώσο(με τι αντάλλαγμα)?(Ο Γ.Γεωργίου έχει ήδη χρίσει κυπελλούχο τον ΠΑΟΚ και πρωταθλητή του χρόνου)
10.Μήπως γιατί έχει άλλα πλάνα για άλλα μέρη?

Εικόνα aris belem

Επί ποδός όλοι αδερφέ, εννοείται δεν πρέπει να επαναπαυτεί κανείς, ειδικότερα όσοι παίρνουν αποφάσεις. Άλλωστε το βλέπουμε και σήμερα, οι τιτλοστερημένοι παίρνουν "έξυπνα πέναλτι", εμείς "βουτάμε". Είναι κι αυτός ένας παράγοντας της φετινής γκρίνιας του κόσμου ξέρεις, η επιθυμία όλων μας να τους βουλώσουμε το στόμα και όχι μόνο.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι...

Εικόνα savvas gridlock

Όπως ξέρουν οι περισσότεροι, έχω πολύ κακή άποψη για τον Τάκη Λεμονή ως προπονητή. Για τις επιλογές παικτών και την προπόνηση που έκανε στις δύο προηγούμενες θητείες του στην ομάδα, έχω άσχημη εικόνα. Αυτό που βλέπω τώρα όμως με έχει κάνει να αλλάξω άποψη. Δουλεύει πάρα πολύ, είναι πάνω από 12 ώρες κάθε μέρα στου Ρέντη, προσπαθεί να ''μαζέψει' την ομάδα από τη λαίλαπα του ανώμαλου απατεώνα Μπέντο, που διέλυσε τα πάντα. Δεν το γράφω για να μείνει και του χρόνου, θα είναι λάθος κάτι τέτοιο. Πρέπει να έρθει προπονητής που θα χτίσει ομάδα, με καλή προπόνηση, σωστό ρόστερ και παραστάσεις από προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, για να βελτιώσει τους παίκτες και το σύνολο. Ο Τάκης όμως πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα. Το αξίζει και όχι μόνο επειδή είναι μεγάλος Ολυμπιακός, κάτι για το οποίο ούτως ή άλλως δεν αμφιβάλλαμε ποτέ.

Εικόνα vagio

Να ανοιξουμε μια μεγαλη συζητηση τωρα?
Βασικα με ευχαριστει που κατα καποιο τροπο αναθεωρεις για τον Τακη. Προσωπικα μου αρεσει που τον βλεπω πολυ πιο ωριμο απο πριν. Σε ολα του.
Επειδη δεν το αποκλειω καθολου να μεινει και του χρονου, να σου πω πως απο κομπογιαννιτες η "φιλοδοξους" του κωλου που ερχονται για να φτιαξουν στα πεταχτα ενα βιογραφικο και να πανε στη Χαλ, και οι οποιοι γεμιζουν την ομαδα με σαπακια για γνωστους λογους και που ΚΥΡΙΩΣ αφηνουν ενα τιποτα φευγοντας, προτιμω τον Τακαρο. Αν ειναι να παρεις ξενο, παρε ξενο καλυτερο απο τον Τακη και κυριως ξενο που θα θελει να μεινει. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο.

Εικόνα john

Απο την πλειοψηφία των γαύρων δεν θα υπάρχει καμία αντίδραση στο ενδεχόμενο να μείνει και του χρόνου ειδικά αν φέτος παρει το νταμπλ. Ελπίζω όμως να έχει μάθει απο τα λάθη του παρελθόντος και να μην ξανακάνει την χαλαρή προετοιμασία του 2007 που είχε ως συνέπεια να ειναι off κυριολεκτικά η μισή ομάδα με θλάσεις μέσα στη σεζόν και ο τζόλε να δηλώνει την ανοιξη του 2008 «ένιωθα πως είμαι σε κόμμα»..

Εικόνα vagio

Γιαννη, αν καποιος μου εγγυοταν πως θα κανει καλη προετοιμασια και γενικα προπονηση ολη τη χρονια, τοτε κι εγω ειμαι μεσα στο να μεινει. Απο ολους που εχουν περασει την τελευταια 10ετια (τουλαχιστον), μονο ο Βαλβερδε εκανε προπονηση και προετοιμασια υψηλου επιπεδου. Αυτα που ελεγε ο τζολε, πως και γιατι τα ειπε, ειναι αλλο θεμα.

Εικόνα john

Ενα σχόλιο για τις επιλογές παικτών.. Το 2001 έφερε μπερμπουδες καρεμπε και ρομπερτς με την μόνη μεταγραφή που έπιασε να ήταν του καρεμπε.. Απο εκεί και πέρα το καλοκαιρι του 2007 που εγινε ριζικο λίφτινγκ οι επιλογές παικτών (γκαλετι,νταρκο,λεντεσμα,αρτσουμπι κλπ) ήταν του Ίβιτς η του λεμονη;

Εικόνα savvas gridlock

To μονο που μπορω να σου πω για τοτε ειναι το οτι ο Ιβιτς το καλοκαιρι του 2007 ηθελε να παρουμε ''δεκαρι'', μαλιστα ειχε βρει και συγκεκριμενο παικτη απο Ιταλια, τον Ντομενικο Μορφεο, αλλα ο Τακης Λεμονης ειπε ''οχι'', για να παρουμε μετα τον Ιανουαριο του 2008 το ενα ποδι του ''οκταριου''-δεξιου εσωτερικου μεσου Μπελουτσι της Ριβερ ως ''δεκαρι'', με 5 εκ. ευρω, ενω 6 μηνες νωριτερα ο ιδιος παικτης ειχε προταθει με 2,5 εκ. ευρω, ολοκληρος, στον Αστερα Τριπολης. Οποτε καλο ειναι να μην τα σκαλιζουμε αυτα, τουλαχισοτν τωρα.

Εικόνα apostolos gaganis

Bλέπω..."γάντι"?

Εικόνα apostolos gaganis

Σχόλιο εξαιρετικό. Πρωτίστως για την ειλικρίνειά του. Να φέρουμε ξένο. Αλλά ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Αλλιώς, Τάκης. Ούτως ή άλλως στην Ευρώπη, το ξέρουμε πια τόσα χρόνια το βεληνεκές μας. Μπορούμε καλύτερα; Νομίζω, ναι. Το κλειδί, οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Και το όνομα στο οποίο πρέπει να αποτανθούμε για ΚΑΛΕΣ τέτοιες, γνωστό: ΒΑΓΓΕΛΑΣ.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Η ομάδα παίζει πιο ορθολογικά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.
Άσε που είδαμε και 2-3 συνδυασμούς μεταξύ των παιχτών μας.
Εμένα μου άρεσε και ο Μάριν.

Και μια χρηστική απορία. Γιατί φορέσαμε τη γκρί εμφάνιση χθές?
Οι 2 εμφανίσεις έμοιαζαν χρωματικά και δεν τις ξεχώριζες εύκολα από τη τηλεόραση.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστό το τελευταίο. Συμφωνόύμε στο πρώτο.

Εικόνα Romain

Απόστολε γειά σου, πολύ σωστές οι επισημάνσεις που κάνεις και όχι μόνο στο πιο πάνω άρθρο.

Ξέχασες όμως κάτι. Και είναι σημαντικό. Τώρα που οι τρεις Μ.Α.Σ (όπως σωστά τους αποκαλεί ο Μανωλαρος) περιμένουν στην γωνία, ιδίως ο σμπαουγκ, μήπως και παραπατησει ο Θρύλος και κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Αυτό που περιμένουν κάθε 100 χρόνια. Αυτό που ο Βαγγέλαρος το παίρνει κάθε 12. Μήνες!

Ξέχασες λοιπόν, ότι για αυτούς υπάρχουν τώρα και οι πίπες herb... σε παστίλιες.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστόοο... Πολύτιμη η προσθήκη σου, Romain!

Εικόνα koropi48

Σωστός Απόστολε! Αν δεν μπορείς να φέρεις έναν πραγματικά καλό προπονητή με εμπειρίες και διασυνδέσεις, τότε η λύσεις τύπου Λεμονή είναι πολύ καλές. Ξέρει την ομάδα, τη νοοτροπία, βλέπει χόρτο, παίζει με την ψυχολογία, ζει τα ματς... Όσο για τις μεταγραφές του γενάρη, βλεπω ότι πάλι πετάχτηκαν λεφτά στο πηγάδι. Μακάρι να κάνω λάθος. Παίχτες απλά καλούτσικοι, που όμως κόβουν θέσεις από γηγενείς. Το καλοκαίρι, επαναφορά των δανεικών και των νέων αποχτημάτων, ένας σκληρός και καλός κόουτς με βοηθό τον Λεμονή και λύση των συνβολαίων των ξένων, που δεν είναι αρκετά πιο χρήσιμοι από τους ντόπιους. Και θα πάμε καλά.

Εικόνα apostolos gaganis

ΑGREE.

Εικόνα matrasimca

Καλημερα Αποστολε,

Ο Τακης Λεμονης ειναι ενας αξιος προπονητης που εχει συνδεσει το ονομα του με μερικες απο τις μεγαλυτερες επιτυχιες του Ολυμπιακου μας.
Θεωρω πως θα ειναι καλο για την ομαδα να διατηρηθει σο τιμονι και για την επομενη σαιζον.
Την στιγμη που θα μπουμε τοσο νωρις στην μαχη της Ευρωπης, ποιος γνωριζει καλυτερα απο αυτον τους παικτες του ροστερ και το τι χρειαζεται??
Παιζονται πολλα αυτο το καλοκαιρι για την προκριση στους ομιλους και θεωρω πως ο προεδρος δεν πρεπει να το ρισκαρει.

Ας πω κατι για τον Λημνιο που ακουγεται πως κλεινει στον ΠΑΟΚ.
Για μενα ειναι μια χαμενη ευκαιρια, απο τα καλυτερα εξτρεμ στην ηλικια του και ταχυτατος.
Το ειχα επισημανει διαδικτυακα και κατοπιν αναφερθηκε σε αυτον ο Νικολας ο Αλεφαντος που ειπε οτι αν πρεπει να παρουμε ενα νεο απο την Ελλαδα, αυτον δεν πρεπει να τον χασουμε με τιποτα.
Πραγματικα στεναχωρηθηκα γιατι ανθρωποι του Ολυμπιακου τον ειχαν δει, και στο μεταξυ μας παιγνιδι.
Τις ευκαιριες πρεπει να τις αρπαζουμε αμεσως για να ειμαστε ετοιμοι για το δυσκολο καλοκαιρι, και για να συνεχισουμε την αυτοκρατορια μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Για τον Λημνιό, τί να σου πω; Πρώτη φορά τον είδα μ΄εμάς. Καλός παίχτης μου φάνηκε, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει και, κυρίως, μπορεί να φέρει στην ομάδα πολύ καλύτερους. Για τον Λεμονή, λέω πιο πάνω στα σχόλια τη γνώμη μου. Ο Αλέφαντος πάλι, μπάλα ξέρει, αλλά αυτή του η γνώση συμφύρεται με το ιδιότυπο του χαρακτήρα του και τις συνακόλουθες μεγαλοστομίες κι΄έτσι, γενικά, κρατάω περιορισμένων διαστάσεων καλάθι μ΄αυτόν. Αφήνω στην μπάντα τις πολλές προγνωστικές του γκέλες. Ουδείς αλάνθαστος θα μου πεις...