ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗ ΣΤΕΨΗ ΣΤΙΣ 23, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...



Ο άνθρωπος το ρισκάρησε. Δεν είναι, όπως αποδείχθηκε, οπαδός του "κάλιο πέντε και στο χέρι", αλλά στοχεύει στο νταμπλ. Γιαυτό και το ριζικό λίφτνγκ τελικά στη συγκρότηση της ομάδας χτες, με 9 συνολικά αλλαγές παικτών σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα του Ολυμπιακού. Αποτέλεσμα; Αναβολή της στέψης για τον τίτλο του πρωταθλητή, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Στα οικεία εδάφη. Έργον εσκεμμένον, επί τη προόψει του αγώνα της 13ης Απριλίου εναντίον της ικτερικιάς προσφυγοπούλας ( και πολύ γλωσσούς ), με σκοπό ένα καλό αποτέλεσμα, ικανό ν΄αποφέρει τον αποκλεισμό της απ΄το Κύπελλο και την πρόκρισή μας στον τελικό.  Δι΄ο και ο κόουτς εδήλωσε μεταγωνιστικώς, ότι: "Υπήρξαν δυσκολίες στο α΄ημίχρονο, γιατί ήταν μια ενδεκάδα που δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ ξανά μαζί". Άρα το διακινδύνευσες, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι μπορεί και να μην σου κάτσει το αποτέλεσμα. Ήλπιζες όμως, πως θα τον έπαιρνες τον αγώνα. Αλλά έλα, που δεεεν... Κι΄ως πότε επί τέλους θα τρώμε πρώτοι γκολ φέτος; Ε, δεν μπορεί να τα γυρίζουμε πια κάθε φορά τα σε βάρος μας σκορ...

Όπως σε επιδοκιμάζω στα καλά, έτσι θα σου λέω και τ΄άσχημα. Για μένα. Και για πολλούς σύγγαυρους, που περιμέναμε χτες τη στέψη. Κι΄εκνευριστήκαμε, δυσφορήσαμε πολύ με την αναβολή. Σίγουρα ενήργησες, με γνώμονα τη στεγνή λογική: Το πρωτάθλημα το΄χω, όπως και να γίνει, ακόμα κι΄αν δεν το πάρω στη Λειβαδιά, γιατί θέλω να χτυπήσω το Κύπελλο, το νταμπλ. Να το δούμε λοιπον Τάκη μου αυτό κι΄αν "πιάσει" στο φινάλε, θα σε χειροκροτήσουμε, μ΄εμένα πρώτο. Έχουμε πάντως θεματάκια τούτη τη χρονιά...

Και για να ολοκληρώνω με τη Λειβαδια. Πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα που κατέβασες, απαράδεκτοι. Και στην αμυντική λειτουργία και στη δημιουργία και στο εκτελεστικό κομμάτι. Βαριά επιπεφυκίτιδα, μ΄αυτό που παρακολουθούσαμε. Στο γκολ του Βασιλείου, η ιστορία ξεκινάει με λάθος του Τσόρι ( τα χρόνια και η απραγία, αν θέλετε, φαίνονται...), ο Παρέδες ενεργεί σωστά, ο Μάρτινς κοιμάται και του την κλέβει ο Βασιλείου, ο Νικολάου διώχνει την μπάλα με δύναμη, χτυπάει αυτή τυχαία στον Ρέτσο, γυρίζει λουκούμι στον Βασιλείου κι΄αυτός ξεπετάει στο τάκα-τάκα τον Νικολάου με μια απωθησούλα και σουτάρει στέλνοντας την μπάλα στο πλεχτό μας. Ο Καπίνο, και πάλι εξαιρετικός, καμμιά ευθύνη. Στο β΄ημίχρονο, βλέπεις Τάκη ότι τα πράματα δεν πάνε καλά, βάζεις Καρντόζο, Μάριν, Καμπιάσο, κάπως στρώνει η δουλειά, το γκολ αργεί όμως, για να΄ρθει επί τέλους στο 88΄ απ΄τον Παραγουανό που λειτούργησε άψογα στη συγκεκριμένη φάση και του το πιστώνω με ικανοποίηση. Παρά λίγο και δεύτερο μάλιστα στο 90΄ απ΄τον Μπουχαλάκη, αλλά τα΄χουμε πει, όποιος τερματοφύλακας παίζει εναντίον μας, κατά κανόνα κάνει - και στο περίπου - τον αγώνα της ζωής του. Χρόοονια αυτή η δουλειά, ιδιαίτερα απ΄τις μικρές ομάδες. Να σημειώσω, πριν κλείσω, το θετικό της παρουσίας του Σεμπά στο δεύτερο μισό του β΄ημιχρόνου και του Μάριν. Είναι σβούρας, ο τελευταίος, και τον περιμένω μεθαύριο με τον Φορτούνη να κάνουν πράματα στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ανσαριφάρντ, Ανσαριφάρντ, by the way, πού είσαι; Tούτο θα πω μοναχά. Έτσι όπως εμφανίζεσαι, δεν θέλω όχι έντεκα που΄χε πει για σένα όταν μας πρωτόρθες το σεβάσμιο πλέον είδωλο της νιότης μου, μα ούτε ΕΝΑΝ... Κοίτα συνεπώς να στρώσεις. Αν μπορείς. Πολλά τα κιλά της άτιμης της ερυθρόλευκης. Περιμένω πάντως. Και ειδικά στα κρίσιμα που έρχονται.

Την Πέμπτη τα σπουδαία λοιπόοον... Προβλέψεις δεν κάνω. Την πίστη μου εκφράζω ότι θα δούμε έναν εντελώς διαφορετικό Ολυμπιακό. Θα παίξουν και διαφορετικοί βέβαια... Το Καραϊσκάκη, θα πρέπει να βράζει. Κι΄αν κρίνω απ΄την χθεσινή ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ κερκίδα μας, το΄χω σίγουρο. Όσοι παίξουν, οφείλουν να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στους γλωσσάδες. Κατά το " έκανε κι΄η μύγα κώλο " και τα ρέστα, οι τύποι. Λυώστε τους επομένως. ΜΑΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΣΕΖΙΚΑ ΝΤΟΥΣ...

Υ Γ. Για τα περί διαιτησίας, υπάρχουν στο...τμήμα οι ειδικοί - και αξεπέραστοι - διαιτητολόγοι. Απ΄τη μεριά μου μόνο θα ξαναρωτήσω, επειδή διάβασα πάλι σήμερα εκείνα τα γνωστά "δεν πάει άλλο" κλπ. Η ΠΑΕ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ:
http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/mystiko-deipno-kai-kraksimo-se-kontoni

και μετά δείτε και αυτό:

http://i700.photobucket.com/albums/ww7/Paniris/Multi-colored-Lizard-1_zp...

Το σαυροειδές ωχριά μπροστά στις απίστευτες μεταλλάξεις της παρέας της βενεζουέλας και του νιαουρίδη!

Σύγγαυροι μας την έχουν και πάλι στημένη!

<....πότε θα φλεβαρίσει...>??????????????????????????????????????????????????????????????

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι δεν θα πρωτοτυπήσω αν ενώσω και εγώ τις απόψεις μου με όσα αναφέρει ο κ.Απόστολος.
Θεωρώ ότι όλα τα σχόλια συγκλίνουν σε τρείς σημεία:
1. Η ομάδα με την βοήθεια όλων μας μπορεί να ανεβάσει την απόδοση της και εκτός του πρωταθλήματος που πρέπει οπωσδήποτε να τελειώσουμε την Κυριακή(με τους πονηρούληδες παγουράδες) μπορεί να πάει καλά και στο κύπελλο. Δεν μπορώ να το προεξοφλήσω γιατί δεν ξέρω πόσο βαθιά θα μας μαχαιρώσουν και τα κοράκια που ελέγχει ο νιάου και η παρέα της βενεζουέλας (δεν ξέρω τι παίζει και με το Θοδωρή της ΟΥΕΦΑ)
2. Η συμμορία που πολεμάει τον Θρύλο μας και ελέγχει το ποδόσφαιρο μοιάζει ανίκητη ,προς το παρόν..
3. Ο Πρόεδρος πρέπει οπωσδήποτε εντός του τριμήνου να ενισχύσει σημαντικά τον κορμό της ομάδας με μπαλαδόρους παικταράδες! και βέβαια δοκιμασμένο προπονητή διεθνούς εμβέλειας. Έτσι θα βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα, το θέαμα και πρωτίστως θα διατηρήσουμε την ηγεμονία στο εσωτερικό και θα έχουμε καλή πορεία στην Ευρώπη! Αν δεν συμβεί αυτό τότε την ερχόμενη σεζόν θα έχουμε πολλές στενοχώριες…
Υ.Γ.1 Γεμίζουμε την Μ. Πέμπτη τον ναό και δίνουμε φτερά στην ομάδα να μαδήσει το πτηνό-κούλα!
Υ.Γ.2 Γνωρίζει κάποιος μας πληροφορήσει τι καπνός βγήκε από την σύσκεψη με τον υφυπουργό και την οικογένεια Γκαγκά….????

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός φίλε. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Θα πάρουμε το πρωτάθλημα που αξίζει. Το 7ο συνεχόμενο. Κάτι που οι άλλοι ούτε στο πιο τρελό τους όνειρο.
Όσο για το κύπελλο, να το παλεψουμε και αυτό. Δεν έχει όμως τη σημασία και την αξία του πρωταθληματος.
Έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση και φυσικά στον Βαγγελαρο. Είμαι σίγουρος ότι μόλις ξεμπλεξει από τις ψευτοκατηγοριες και τα δικαστήρια θα επιστρέψει πιο δυνατά.
ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!!!

Εικόνα Romain

Απάντηση στον REDNYC

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα αδέρφια! Όλα θα είχαν τελειώσει χθες αν εφαρμόζονταν τα αυτονόνητα, οι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ, όπως ισχύουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Απ το χέρι ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ, άρα ΚΟΚΚΙΝΗ του Τριποτσέρη, συν το ανύπαρκτο οφσάϊντ του Σισοκό που αυτόματα ακύρωσαν και το κόρνερ, συν τοις γελοίες καθυστερήσεις (τουλάχιστον 5') χθες τα κοράκια έκαναν ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ για να μην γίνει η στέψη. Άλλοι παράλληλα, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Γιατί αν οι Νικολάου-Ρέτσος κάνουν το κάθε γίδι απ το σουβλακοχώρι να μοιάζει Μέσι, μην κάνοντας ένα υποτυπώδες τάκλιν αλλά λάθη παιδαριώδη, θα ήταν μια καλή ιδέα να δοθούν δανεικοί όπως πολλοί άλλοι. Για τον Μπουχαλάκη στην ηλικία που είναι, δεν έχω καμία ελπίδα ότι θα μάθει ποτέ να πλασάρει σωστά ή ότι θα κάνει κάτι άλλο πέραν του "βάζω κάτω το κεφάλι και τρέχω".
Δύο τα θετικά: Τσόρι, Μάριν, Καμπιάσο βρίσκουν ρυθμό, αποκτούν χημεία με την ομάδα αλλάζοντας την εικόνα της ΚΑΙ επανέρχεται και ο Σεμπά.
Συν ένα: όσο ντεφορμέ ή "τελειωμένος" ή δεν ξέρω τι, μπορεί να χαρακτηρίζεται, ο παίκτης Καρντόσο χτες -μαζί με τον Σεμπά- το κυνήγησε, το έψαξε, μάζευε μπάλες, εμψύχωνε, την είπε στο απαράδεκτο κοράκι, η αγωνιστική συμπεριφορά του ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ. Παίκτης που σέβεται την ομάδα μας, άσχετα αν έπιασε ή όχι, ή πόσα "ακούει" απ την κερκίδα.
Την κούλα και τον ΠΑΣ, η ομάδα θέλουμε ΟΛΟΙ να τους πατήσει. ΑΛΛΑ για να γίνει αυτό, ο ΝΑΟΣ πρέπει να ΒΡΑΖΕΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ. Τα λαμόγια έρχονται στο σπίτι μας, τα λαμόγια μας έχουν στήσει αμέτρητες φορές, μόνο ΦΩΝΗ ΑΛΛΑ ΒΡΟΝΤΕΡΗ! Κατά παντός πολέμιου του Ολυμπιακού!
Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑ-ΚΟΣ!!!!

Εικόνα μαουνιέρης

Θα δούμε, Απόστολε. Η ομάδα ΔΕΝ τραβάει με τίποτα - για να μην πω "σέρνεται". Χτες δεν βλεπόμασταν... Ελπίζω ότι την Πέμπτη θα είμαστε αλλιώς: πολύ καλοί.

Εικόνα REDNYC

ΡΕ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΑΝ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΑΜΕ, 10+ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ 10+ ΚΟΡΝΕΡ, ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΑΛΑΚΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΣΩΣΤΑ?

ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.

Εικόνα vagio

Πολυ καλα έκανε κι έκανε ροτεισον, κάποιοι χρειάζονται επειγόντως ξεκούραση μιας και στο κύπελλο οφείλουμε να δώσουμε απαντήσεις σε αυτούς που χάρηκαν που κληρώθηκαν με εμάς αλλα και σε αυτούς που ήθελαν να κληρωθούν με εμάς. Αυτό υπήρξε η μεγαλύτερη προσβολή για το σύλλογο και μόνο ο Λεμονής το ενοιωσε.
Όσο για το ματς, αν κάποιοι είχαν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων θα μιλούσαμε για ανατροπή, ψυχή κτλ. Αλλα οταν αυτός ο τσογλαναρας ο αλήτης ο μπουχαλακης πατάει τ´αρχιδια του, ειναι φυσιολογικό να λεμε παλι καλα που πήραμε ισοπαλία. Αυτό το κωλοπαιδο δεν θέλω να το ξαναδώ με την ερυθρόλευκη.

Εικόνα REDNYC

ΕΡΩΤΗΣΗ - ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΑΧΑΣΤΟ ΓΚΟΛ? ΟΚ, ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ - ΑΛΛΑ, ΑΛΛΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ Η ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ - ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Εικόνα vagio

Ειναι κωλοπαιδο και αλήτης γιατι εχει πάρει όσες ευκαιρίες δεν έχουν πάρει όλοι οι υπόλοιποι και οχι μόνο δεν εχει σταθεί στο ύψος, αλλα ειναι κακοπροπονημενος και σκεβρωμενος (απαράδεκτο για επαγγελματία) και σαν να μην έφταναν αυτά εχει και υφάκι σταρ. Οι ευκαιρίες που έχασε ειναι το λιγότερο.
Το ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ακριβώς εκει που δεν έπρεπε να ειναι και όποτε έπιανε μπαλα έκανε μαλακια, με χαλάει λιγάκι. Του χρόνου τον πουλο το κωλοπαιδο του κερατά.

Εικόνα aris belem

Έτσι ακριβώς αδερφέ!! Για όλα όσα λες!!!

Εικόνα Arxidakos

Και εγώ στενοχωρήθηκα ελαφρώς που αναβλήθηκε η στέψη αλλά προτιμώ να ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί παίχτες ενόψει κούλας. Πραγματικά δεν με πολυπειράζει. Στην τελική χρειάστηκε σφάξιμο για να μην το γυρίσουμε και αυτό. Όπως έχω ξαναπεί, με τα όργια εναντίον μας φέτος (και ναι, έχω ζήσει στο πετσί μου τα πέτρινα) θεωρώ το διαφαινόμενο πρωτάθλημα από τα πλέον μάγκικα των τελευταίων 30 χρόνων...

Εικόνα REDNYC

ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Εικόνα el trick

Έζησα τα "πέτρινα". Μου φτάνει.
Ήταν δεδομένο τότε ότι το σφάξιμο (που ήταν και πολύ μεγαλύτερο από το πρόσφατο) οφειλόταν πολύ περισσότερο στις κυριολεκτικά αδύναμες διοικήσεις του ΘΡΥΛΟΥ (ενώ κατά καιρούς έφτιαχναν και ΟΜΑΔΑΡΑ - βλέπε την ομαδάρα του Μπλαχίν) και λιγότερο στην δύναμη και το θράσος των βαρδινογιανναίων.
Βλέποντας τα φετινά όργια σε βάρος της ομάδας μας, αρχίζω να αναρωτιέμαι αν έχουμε κατ΄ αρχήν ισχυρή διοίκηση.
Σε περίπτωση που τα διαιτητικά εγκλήματα σε βάρος της ομάδας μας συνεχιστούν στους αγώνες κυπέλου με την κουλα ή και στον αγώνα με τα Γιάννενα τότε η ευθύνη θα βαρύνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την διοίκηση και τον πρόεδρο προσωπικά.
Όταν λέμε δεν πάει άλλο, πράγματι δεν πάει άλλο. Ακόμη και οι ανίσχυρες διοικήσεις, απευθυνόμενες στον κόσμο τους, αποκτούσαν κάποια ισχύ. Πόσο μάλλον αν απευθυνθεί κάποιος στον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ που ενθυμούμαι ότι αν λίγο μουρμουρήσει η πλατεία Αλεξάνδρας, πέφτει η κυβέρνηση. Και σήμερα ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ δεν θέλει και πολύ.

Εικόνα REDNYC

ΚΑΤΣΕ ΡΕ, ΕΣΥ ΞΕΦΥΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ? ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΙΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ? ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ? ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ? ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ?

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑΞΕ ΟΜΑΔΑ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΑΝΤΕΡΑ.

Εικόνα el trick

Μάλλον άλλος ξέφυγε.
Από που και έως που είπα κάτι ή υπονόησα ότι νιώθω ντροπιασμένος;;;
Το αν αποδίδω ευθύνες στην τωρινή διοίκηση, τις αποδίδω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για το κομμάτι της αντιμετώπισης της ομάδας μας από την πλευρά της διαιτησίας. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ τα γραφόμενά μου. ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Αν δεν ξέρεις ΕΛΛΗΝΙΚΆ να μας το πεις.
Τα υπόλοιπα τα παραβλέπω γιατί απ΄ότι καταλαβαίνω μάλλον είσαι μικρός ηλικιακά.
Υ.Γ. Δεν περιμένω να συμφωνήσεις με τα γραφόμενά μου. Αυτό που περιμένω είναι πως θα εκδηλωθεί η αντίδραση της διοίκησης καθώς και η αντίδραση του κόσμου.

Εικόνα REDNYC

ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ - ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΩΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ.

ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ - ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ, ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΚΟΣΑΡΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Εικόνα el trick

Άρα για σένα όποιος κάνει ΚΡΙΤΙΚΗ στη διοίκηση σε λάθος, κατά τη ΔΙΚΗ σου εκτίμηση, χρόνο είναι βαζελόγαυρος και πρέπει να αλλάξει ομάδα;;;;;;
Προφανώς είσαι εκτός από μικρός ηλικιακά και σχετικά νέος στο σαιτ, όταν κριτικάρης μέχρι και τον ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ μόνο και μόνο επειδή, όπως και σε μένα, δεν του άρεσε η απόδοση της ομάδας ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ όχι μόνο σε ένα ημίχρονο.
Όσον αφορά εμένα είμαι κοντά στα εξήντα (πενήντα εννέα για την ακρίβεια).
ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.

Εικόνα REDNYC

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ).

Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΕΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.

ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ.

Εικόνα Romain

Το πιο πάνω μου σχόλια ήταν απάντηση στον φίλο REDNYC.
Ευχαριστώ

Εικόνα REDNYC

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΔΕΛΦΕ.

Εικόνα matrasimca

Αποστολε και συγγαυροι σας χαιρετω,

Ο Μαρινακης πλακα τους κανει, δεν εξηγειται

Με τα ΚΟΡΑΚΙΑ δικα τους, την ΕΠΟ δικια τους, χωρις πεναλτι, χωρις καρτες για τους αλλους, με 10 με 9, με Μπεντο η χωρις, με τον Τακαρο παλι πρωταθλημα δεν βλεπουν.
Παρτε την μπαλα τους λεει ο Μαρινακης και παιξτε μονοι σας. γκολ θα βαλετε οταν βγαλει ο ηλιος κερατα, οταν λεω γκολ εννοω πρωταθλημα.

Σκεφτηκα λεει ο Μαρινακης και ΔΕΝ ΛΑΛΗΣΑ, μιλατε εσεις μονο οι πρωταθλητες του καλοκαιριου

Περιμενω τις τελεσιδικιες για να γελασω, πρωτος που τελειωνει ειναι ο κ. Θλιμενος, θα πεσει ξανα σε βαρια μανιοκαταθλιψη.

Εμαθα μαλιστα οτι ο Μαρινακης εχει αγορασει ενα κλουβι για θηρια, εκει θα βαλει τον ΡΙΓΕ, μαζι με τον καταλογο του 11888

Εχτες ο Τακαρος πηρε σωστο ρισκο αλλα το παρακανε. Ρε Τακη δεν αλλαζουμε 9 παικτες, αντε 3-4 καθε φορα
Ενταξει το θελουμε το νταμπλ αλλα ειναι και η ρημαδα η συνοχή.

Χτες ο κορακας εβγαλε ματι, 2 πεναλτι δεν ειδε, αλλα ετσι ειναι καλυτερα, θα το χαρουμε και περισσοτερο αυτο το πρωταθλημα απεναντι στα μεγαλυτερα πουσταρια της Ελληνικης ποδοσφαιρικης ιστοριας

Αυτα φιλοι μου ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε.Στα πρώτα , για να μην κουράζω , συμφωνώ. Όσον αφορά το ΥΓ, η απάντηση μου είναι ότι η ΠΑΕ κάνει διαλογισμό και αφήνει τον κυρ Σάββα να κάνει γραφικές δηλώσεις αντίστοιχες με αυτές που έκαναν οι εξυγιαντές τα προηγούμενα χρόνια.Καλλίτερα λοιπόν να κάνουμε κάτι χωρίς να το λέμε (αν μπορούμε) και να αφήσουμε τις κουβέντες κενές περιεχομένου.Αν πάλι , όπως λέει ο εδώ Σάββας, περιμένουμε να ξεμπλέξει ο Βαγγέλας από τα δικαστικά, συγγνώμη αλλά θα παραθέσω δύο παροιμίες.Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι και φέξε μου και γλύστρισα.Μέχρι τότε θα μας έχουν βιάσει στο κύπελλο, θα έχει γίνει στο γήπεδο την Μ.Πέμπτη της π..... και θα έχουμε φάει μια ξεγυρισμένη τιμωρία ώστε να παίξουμε με ΠΑΣ χωρίς κόσμο και μετά τα λέμε.

Εικόνα REDNYC

ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ - ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ.

ΔΥΟ ΕΜΦΑΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΡΩΓΟΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Για τη δεύτερη παράγραφο, συμφωνώ απολύτως.Υπομονή κάνω από πέρσι το καλοκαίρι.Κατά τα άλλα, διαιτητής κληρώθηκε ο Παπαπέτρου με επόπτες από τις ενώσεις της ντε και καλά εξομάλυνσης - εξυγίανσης. Τα όργανα για τον διαιτητή ήδη ξεκίνησαν στη σελίδα του RATM στο fb.Με δεδομένο ότι ο κόσμος δεν έχει υπομονή ,σύμφωνα πάντα με τα σχόλια των περισσοτέρων αλλά και του Καράπαπα, πόσο απίθανο θεωρείς το σπρώξιμο στην Κούλα και το πέσιμο από μας?Αν ήθελα να το τραβήξω , θα έλεγα πως τα ανεπίσημα σχόλια της ΠΑΕ του στυλ τώρα θα δείτε αλλά και τα δικά σου ή και του φίλου του Σάββα για υπομονή , είναι προσπάθεια για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού (δεν το πιστεύω αλλά ακόμη και υποθετικά αν ίσχυε εγώ θα συμφωνούσα).Τέλος, ως φίλος σύγγαβρος θα σε παρακαλούσα να είσαι λιγότερο οξύς στους χαρακτηρισμούς. Προσωπικώς, δεν παρεξηγήθηκα για το στυλ της απάντησης καθώς όπως έχω γράψει και άλλες φορές πολλοί από εμάς δεν έχουμε την ικανότητα ή τη δυνατότητα αν θες ,να γράφουμε ωραία και ξεκάθαρα κείμενα.Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Εικόνα REDNYC

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ - ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ / ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ Η ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΗΔΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣΤΕ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΕΝΟΨΕΙ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

ΟΞΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΙΚΗ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ-

ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ?

ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ?

ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ), ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ?

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ρε συ , δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Τον κίνδυνο της προβοκάτσιας επισημαίνω ή τουλάχιστον προσπαθώ.Όπως και να το κάνεις όμως, αν κάποιος ακούει και διαβάζει συνέχεια ότι τώρα θα αντιδράσει η ΠΑΕ , όπου να ναι θα τους πάρουμε τα σώβρακα και τα τοιαύτα, χωρίς να γίνεται κάτι που ο απλός οπαδός να καταλαβαίνει χειροπιαστά ρε παιδάκι μου, τότε δημιουργούνται οι απορίες.Ο οπαδός του Θρύλου την αγωνία του προσπαθεί να εκφράσει όχι να απαξιώσει τον Βαγγέλα.Ξέρεις , η όλη επικοινωνιακή προσπάθεια θυμίζει κάτι τυπάκια που όλοι είχαμε στις παρέες μας του στυλ <άσε ξέρω εγώ , μου το είπε, άκουσα , διάβασα ότι έτσι είναι αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί θα χαλάσει η δουλειά>.Τουτέστιν, εγώ θέλω αποτέλεσμα εντός και εκτός γηπέδου χωρίς πολλά λόγια. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, θα δοθούν στο τέλος της χρονιάς.

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλημέρα κ.Απόστολε. Κρίσιμη η εβδομάς που ξεκίνησε. Με ένα τελικό και έναν ημιτελικό.
Κανένα σχόλιο για το χτεσινό ματσάκι.
Απλά να απαντήσω στο ερώτημα περί ΠΑΕ. ό,τι έκανε και για τις δηλώσεις του μακεδονομάχου του κώλου.
Τη πάπια.

Εικόνα REDNYC

ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?

ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΚΡΑΤΟΣ, ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ, ΕΠΟ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΚΤΛ.

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟ.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Όχι δεν γνωρίζω. Αλλά βλέπω μια απάθεια.
Παράλληλα έπεσα πάνω σε αυτό. http://www.typologies.gr/symfonia-pou-allazi-ta-dedomena-ston-typo/
Και παραξενεύτηκα λιγάκι