ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ....



ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ...

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ 5 - 0 ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ο χτεσινός αγώνας έκλεισε με λαμπρό τρόπο μια δύσκολη χρονιά. Το παιχνίδι θα το είδαν στην τηλεόραση, στον υπολογιστή και στο γήπεδο, το άκουσαν ή το διάβασαν όλοι ή οι περισσότεροι Ολυμπιακοί. Εξαιρετική εμφάνιση, με σωστό και συνεχή έλεγχο της μπάλας, επιθετικό πνεύμα από την αρχή, αποφασιστικότητα και δύναμη στις διεκδικήσεις, ωραίες και γρήγορες συνεργασίες, καλές ατομικές πρωτοβουλίες, και γενικά ένας τρόπος ανάπτυξης της ομάδας που απ΄το ξεκίνημα δεν άφηνε - λογικά - περιθώρια για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης του Ολυμπιακού. Κι΄αυτή ήρθε με το ευρύ 5 - 0. Όλοι πρακτικά, είχαν σωστή απόδοση. Κι΄αν έπρεπε να διακρίνω κάποιους, θα επέλεγα κυρίως τον Μάρτινς, τον Ρομαό, τον Σεμπά, τον Μάριν και τον...σκόρερ Ντε λα Μπέγια. Το τέλος, βρήκε την ομάδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ σε πανηγύρι με την 7 και την υπόλοιπη εξέδρα να...ξεδίνουν μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα, απ΄τη συσσωρευμένη τον τελευταίο ιδίως καιρό δυσάρεστη τροπή των πραγμάτων.  Στα γήπεδα, λόγω της σειράς των γνωστών αρνητικών της αποτελεσμάτων και έξω από αυτά, με τον ακατάπαυστα ΑΝΗΘΙΚΟ πόλεμο των ΠΑΝΤΩΝ εναντίον μας.

 2. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Την Τετάρτη, θα παίξουμε με την ΑΕΚ τον δεύτερο αγώνα μας για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη με 1 - 2, δεν μπορώ να πω ότι αισιοδοξώ, ΠΑΡΑ την χθεσινοβραδινή μας εμφάνιση. Οπωσδήποτε διατηρώ κάποιες ελπίδες, αλλά ειλικρινά μιλώντας θα περιοριστώ στο να πω ότι περιμένω ως πιθανότερη έκβαση τον αποκλεισμό μας. Το γιατί αυτό, σηκώνει πολλή κουβέντα την οποία δεν προτίθεμαι να κάνω, δεν πολυωφελεί άλλωστε τώρα πια, αλλά θα΄λεγα συμπερασματικά πως αποτελεί προϊον της κακής μας εμφάνισης στο β΄ημίχρονο του πρώτου αγώνα σε συνδυασμό με τα διαιτητικά σε βάρος μας λάθη. Φάγαμε ένα φτηνό κι΄ένα άκυρο ( κανονικά ) γκολ. Αρκεί μέχρις εδώ.

3. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Σήμερα μέχρι τις 11 το πρωί περιμένουμε την υποβολή των υπομνημάτων των αντιτιθέμενων πλευρών, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, και αναμένουμε πλέον την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την τιμωρία μας. Έχει δημιουργηθεί ήδη ένα κλίμα, που συνηγορεί υπέρ της ΜΗ αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό. Έτσι νομίζω. Θα επιμείνω πάντως στην πρόβλεψη την οποίαν είχα διατυπώσει σε σχόλιο στην ανάρτησή μου για τα "Μετρημένα κουκιά", δηλ. το πρόστιμο σίγουρο και υψηλό, το κεκλεισμένων πιθανό, το -6 απίθανο αλλά όχι αδύνατο μ΄αυτούς που έχουμε μπλέξει... Από χτες βλέπω ότι με εισαγγελική παρέμβαση ( Κοντονή, Κοντονή....) ανοίχτηκε νέο σκηνικό, η περίπτωση Πλατανιά. Έμμεσο, πιθανώς, δείγμα περί του ότι η περίπτωση με την ΑΕΚ "χάνεται" για τους τιτλοπενικούς και ειδικά τον κομπλεξικό ημιπαράφρονα του Βορρά. Θα δούμε επομένως την εξέλιξη όλων αυτών και ήδη έχω προετοιμαστεί κατάλληλα για την πρώτη περίπτωση, για την οποία θα επανέλθω μόλις βγει η απόφαση της ΠΕ της ΕΠΟ. Το δεύτερο μέτωπο, το νεοανοιγέν, in time. Σκατούλα αντιΟλυμπιακή λερναία ύδρα...

4. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ

Τις θεωρώ, όπως όλοι, ιδιαίτερα σημαντικές, πολύ ενθαρρυντικές και ελπιδοφόρες. Τον πρόεδρο τον είδα βαθιά ικανοποιημένο, σαφή με τους αλλοθρήσκους, απόλυτα συνειδητοποιημένο για ό,τι έχει γίνει τούτη τη σεζόν, έτοιμο για κινήσεις που θα μας ικανοποιήσουν, αποφασισμένο και γενικότερα...φορμαρισμένο. Συνοψίζω τα κυριότερα των όσων είπε:

α) Τα τελευταία 7 χρόνια ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη.

β) Φέτος μπήκαν πάρα πολλά εμπόδια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι περήφανος και αρκετά δυνατός.

γ) Η ομάδα θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο και γρήγορα, γιατί έτσι απαιτείται, τη νέα σεζόν ( Σ.Σ. το κυριότερο ). Θα μάθουμε σχετικά, μέσα σε 15 ημέρες.

δ) Η υπόσχεσή του για 20 πρωταθλήματα, θα τηρηθεί. Συνεπώς οι αντίπαλοί μας θα πρέπει ακόμη να περιμένουν άλλα 13-14 χρόνια. Ο ίδιος είναι εδώ, δεν θα πάει πουθενά, εδώ είναι το σπίτι του και η δουλειά του. Στην πόλη του, στον Πειραιά του. Και,

ε) Όσοι βάλλουν εναντίον μας, υπουργοί, βουλευτές, αστυνομία, λιμενικοί, επιχειρηματίες, είτε ο,τιδήποτε, να χτυπάνε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όχι τον Ολυμπιακό, τον οποίον ν΄αφήσουν να παίρνει τα πρωταθλήματα.

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ, ΟΣΑΚΙΣ ΝΟΜΙΖΩ. ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ, ΠΑΝΤΑ.ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΠΑΙΝΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! Ο ΓΑΥΡΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΙ Ν΄ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ. ΕΤΣΙ ΑΤΣΑΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΟΜΑΔΑ-ΛΑΟΣ ΚΙ΄ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΣΩΝ ΤΟ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΥΛΟ Ή ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΧΘΡΙΚΟ, ΒΡΟΜΙΚΟ, ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ "ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΟ", ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΖΕΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...

Σχόλια

Εικόνα dimitris1961

Σύγαυροι γειά σας !!!
Γειά σου Απόστολε, πάντα περιεκτικός και εύστοχος!!!
Φίλοι μου , από την στιγμή που φτάσαμε στην μαθηματική κατάκτηση του τίτλου δεν πιστευω ότι είναι ικανοί να μας αφαιρέσουν κανέναν τίτλο με το έτσι θέλω, ότι και να σκαρφιστεί ο παράφρων ΚΟΝΤΟΣΝΟΥΣ.
Διάβασα τις δηλώσεις του Μπανανά με τις οποίες ξεγυμνώνει το όλο σκηνικό που στήσανε .
Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι εκεί έχουμε δανεικό τον Κάργα , γιατί δεν βγαίνει να πει και αυτός 2 κουβέντες να αποστομωθούν όλοι , επίσης και ο Μενδρινός ο οποίος έφαγε ψωμί στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.
Επίσης ο πρόεδρός μας πρέπει να αρχίσει το ξεγύμνωμα τους αρχής γενομένης από τις καταθέσεις φακέλων αδειοδότησης , ζητώντας την δημοσίευσή τους , μάζεμα όλων των δανεικών από τις ομάδες στην Ελλάδα και δανεισμό τους σε ομάδες του εξωτερικού και τελευταίο και ποιό σημαντικό να φύγει απο την κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών , φτάνει πιά δεν είναι δυνατόν, πέραν των απαράδεκτων περιγραφών ,όλες οι φάσεις της ομάδας μας να είναι κατά υμών , όπως τα οφσάιντ πάντα οι δικοί μας ενα μέτρο μπροστα φυσικά με την βοήθεια της τεχνολογίας με μετακίνηση των παικτων μπροστά -πίσω , ενώ των εξυγιαντών σε όλες τις φάσεις ποτέ
ΥΓ ε) Όσοι βάλλουν εναντίον μας, υπουργοί, βουλευτές, αστυνομία, λιμενικοί, επιχειρηματίες, είτε ο,τιδήποτε, να χτυπάνε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όχι τον Ολυμπιακό, τον οποίον ν΄αφήσουν να παίρνει τα πρωταθλήματα.
ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ !!!

Εικόνα apostolos gaganis

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ. ΚΑΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...

Εικόνα spysig

Γνωρίζετε ότι στο ΠΑΟΚ-Πλατανιάς δεν είχε βγεί ο Παράσχος στην συνέντευξη τύπου ? Έχετε ακούσει το γιατί ? Μήπως πρέπει να ζητήσει ο Ολυμπιακός από τον εισαγγελέα να εξετάσει την υπόθεση ? Κάμερες στα αποδυτήρια της Τούμπας υπάρχουν ? Να ζήτήσουμε το υλικό ?

Just sayin' ...

PS: Οι εκλογές κάποτε θα γίνουν και τότε ... #gavroi_do_not_vote_syrizanel

Εικόνα apostolos gaganis

Φίλε, δεν το΄ξερα αυτό. Καλά έκανες και το΄πες...

Εικόνα NovoCeLats

ΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!

ΑΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΓΚΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ... ΑΜΕΣΑ

Εικόνα NovoCeLats

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΤΕΛΑΛΗΣ...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ...

ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΜΕ...
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ...

-ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΟΙ ΚΟΝΤΟΝΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΛΠ-
ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ" ΚΑΙ "ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ" ΚΛΠ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΚΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ...

Εικόνα NovoCeLats

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΑΕΚ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΜΠΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΓΚΑΣ ???
ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 7 ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ???

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΤΙΠΟΤΑ.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ...
ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΜΟΝΟ Η ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΕ...)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΗΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ... ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΑ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ? ΕΞΩ...

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΡΠΑΖΩ...ΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΔΙΟΙΚΗΣΗ...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συμφωνώ απόλυτα

Εικόνα savvas gridlock

''ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 7 ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ???''

Για πολλοστη φορα, εχουν γινει παρα πολλα πραγματα σε αυτην την κατευθυνση. Τι πρεπει να γινει, να βγει ντελαλης να τα ανακοινωσει;

Εικόνα matrasimca

Σωστος ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.
Και οποιος παικτης του ΘΡΥΛΟΥ σταματησει να τρεχει οπως στο 3-0 με το ΠΟΑ τιμωρια.
Μονο στα 8 φρενο

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Γεια σας ρε αδέρφια!!!

Τα είπε ΟΛΑ ο Πρόεδρος, τα έκανε λιανά ο προπονητής μας (πάμε ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στον επαναληπτικό), τα δείξανε οι παίκτες μας - και σε όλα αυτά, βάλαμε την Θρυλική υπογραφή μας εμείς!

ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΑ!!!

Τα άκουσαν όλοι τους χτες. Όλοι. Όπως τους έπρεπε...

ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. Με τον ΘΡΥΛΟ παίζετε, τρέμει το φυλλοκάρδι σας, ό,τι κι αν έχει προηγηθεί. Εμείς μπορεί να έχουμε ξεχάσει και τα μισά που σας έχουμε κάνει (ΠΟΤΕ, αλλά που λέει ο λόγος). Εσείς, όμως, ξέρετε χρόνια τώρα πολλά τι παθαίνει τελικά το πρωκτουδέλι σας. Μuscle memory έχει καταντήσει...
Α, ρε... πού θα πάτε κι εσείς; 1-2-3-5-10 του κλέφτη...

ΕΜΕΙΣ 44 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΡΕΚΟΡ ΜΑΣ!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!
ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
ΤΟΥΣ ΜΟΥΓΚΩΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ!

ΚΡΑΤΟΣ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ - Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,
ΚΡΑΤΟΣ - ΕΙΝΑΙ - Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ,
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλησπέρα, Ορέστη!

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου Απόστολε,
Οι καιροί εκτός απο ΔΥΣΚΟΛΟΙ είναι και ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ...
1. Κανείς ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είχε αμφιβολία ότι η ομάδα θα έκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (νίκη με ΠΑΣ, μαθηματικό "κλείσιμο" της χρονιάς). Όπερ και εγένετο...
2. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ παιχνίδι των τελευταίων 3 ετών τουλάχιστον.
Όχι γιατί έχουμε απέναντι μας τη γνωστή ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ κούλα, αλλά για να στείλουμε ένα ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ στο ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ που προσπαθεί να μας επιβληθεί με τις ευλογίες της ΕΡΜΑΦΡΟΔΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
Θεωρώ ότι με μια νορμάλ διατησία, θα τους την κάνουμε την ΚΗΔΕΙΑ μεθαύριο...
3. Ακόμα μια ΗΜΙΤΕΛΗΣ, ΚΑΚΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ στα όρια μεταξύ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ & ΒΛΑΚΕΙΑΣ προσπάθεια των ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ να αρπάξουν ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. Θα πάρουν βέβαια αυτό που τα τελευταία 20 χρόνια τους έχει αρέσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...
Στο μεταξύ, μαρτυράνε και μόνοι τους,
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/platanias/mpanana-yphrkse...
4. Στα σοβαρά τώρα, τα δικά μας.
Μόνο ΘΕΤΙΚΑ μπορεί να δει κανείς, τα λόγια του προέδρου. Η χρονιά ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ & το ΤΑΜΕΙΟ έρχεται για ΟΛΟΥΣ.
Μακάρι τα φετινά ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ, να έκαναν ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΟΦΟΤΕΡΟΥΣ.
Υπομονή (λόγω κούλας), ενότητα, ΑΓΑΠΗ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όλα θα πάνε καλά.

ΥΓ. Γι αυτό το ΒΛΑΜΜΕΝΟ - ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ "ρωσσο-ποντιάκι", δεν υπάρχει κανείς αρμόδιος να το μαζέψει?

Καλή συνέχεια σε όλους & όλες
Καλή συνέχεια σε όλους & όλες

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να πληκτρολογήσει ετούτο το μυγάκι... "Παοκίζει" πιο πολύ κι΄απ΄τη θύρα 4 για να στηρίξει τον μπαμπάκα του με τα λεφτά και να γίνει αποδεκτός και δημοφιλής στον σκληρό πυρήνα των οπαδών εκεί πάνω... Μιλάνε και δαύτοι για βιαιοπραγίες και προπηλακισμούς, που δώσανε σε ΔΡΟΜΟ τ΄όνομα του Πάμπλο Γκαρσία....

Εικόνα Harry red logic

Μόλις άκουσα οτι ο Μπαμπάς συμμετέχει στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ Εταιριών που πλειοδότησε για το λιμάνι της Θεσαλονίκης!
Βέβαια υποψιαζόμαστε ποιά υπερδύναμη είναι πίσω από τον Ιβάν...
Τι γίνεται σύγγαυροι? Πανίσχυρος μοχλός της ανάπτυξης ο Ιβάν? με όλα τα παρεπόμενα?

"είναι τα συμφέροντα ηλίθιε!" πού λέει ο λόγος...
Τι ξημερώνει για τον Θρύλος μας?

Εικόνα savvas gridlock

Στην κοινοπραξια που θα παρει τον ΟΛΘ, αν τον παρει τελικα, η εταιρεια του Σαββιδη ειναι μπροστα στις αλλες δυο οπως ακριβως ο Πλατανιας μπροστα στον Θρυλο. Μην πω και πιο κατω, ειδικα με τους Γαλλους. Επειδη ειναι και καλα Ελληνας (γελαει ο κοσμος με το Ρωσοποντιο), υποχρεωτικα βασει νομου μπηκε στο κολπο, οπως ο Μελισσανιδης ως μικρομετοχος στον ΟΠΑΠ των Τσεχων. Οχι και μοχλος αναπτυξης ο Ρ/Π.

Εικόνα NovoCeLats
Εικόνα Harry red logic

Σάββα ειρωνικά το λέω για το "μοχλός ανάπτυξης"!Μου φαίνεται όμως οτι έχει βρεί για καλά την άκρη με τους φίλους του μαδούρο!
Ευελπιστώ οτι έχουν γνώση οι δικοί μας "φύλακες",λαμβάνουν τα μέτρα τους σέ όλα τα κέντρα αποφάσεων(μακάρι να γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις και ας μην τα μαθαίνουμε..)Είναι πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται!
Ο χρόνος θα δείξει!
πάνω από όλα ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ!

Εικόνα REDHERAKLIO

ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ,ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ..http://www.karpetshow.gr/blog/monos-enantion-olon-2.

Εικόνα savvas gridlock

Παπαριες λεει ο Καρπετοπουλος, φιλε. Εχει κουρασει ολο τον κοσμο με την ασταματητη καταστροφολογια του, εδω πριν απο καθε ματς του Ολυμπιακου για το πρωταθλημα, εκανε προβλεψη στην καλυτερη για εμας να ερθει ''χ'', στη χειροτερη ηττα και παντοτε σχεδον επεφτε εξω. Απτοητος συνεχιζε την επομενη εβδομαδα. Ουτε μια στο εκατομμυριο να προκυψει αφαιρεση βαθμων για τον Ολυμπιακο, ειτε με ΑΕΚ, ειτε με Πλατανια, ειτε οποτεδηποτε και για οποιοδηποτε ματς.

Εικόνα Harry red logic

Μακάρι!αλλά έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στον μυστακοφόρο που πέρυσι μας έστησε στο κύπελο με τα χανούμια?

Εικόνα apostolos gaganis

Πράγματι. Σωστός.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

το επόμενο Πρωτάθλημα το θέλω όσο κανένα άλλο!

καλή αρχή για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στο βόλλεϋ απόψε.

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα apostolos gaganis

To 3 - 0 έγινε. Θα το ξέρεις...

Εικόνα Φαιδων

Απόστολε και πάλι πρωταθλητές. Στην ψυχή και στην καρδιά μας,ο Ολυμπιακός, είναι πάντα και παντού πρωταθλητής,ότι και να κάνουν οι στερημένοι. Όσους ψευδομαρτυρίες να φέρουν,όσους επίορκους εισαγγελείς και δικαστικούς να φέρουν,όσα πουλημένα τομάρια,με ένα σουβλάκι,κατά δήλωση Κετσπάγια,"δημοσιογράφους" να ναυλοσουν ,ο Θρύλος πάντα πρωταθλητής θα είναι. Ακόμα και τα πέτρινα χρόνια πρωταθλητές ήμασταν,γιατί ο πρωταθλητισμός είναι ένα με την ψυχή όλων των ολυμπιακών. Διαβάστε το άρθρο του Καρπετόπουλο στο karpetshow.gr,"μόνοι μας και όλοι τους"
ΥΣ. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω tag η όπως αλλιώς το λένε το σάιτ

Εικόνα apostolos gaganis

Θα το διαβάσω, Φαίδωνα...

Εικόνα Romain

Απόστολε,

ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου megaγαυρε...

Εικόνα Harry red logic

Όλα σωστά και τεκμηριωμένα!Χαιρόμαστε και παράλληλα προβληματιζόμαστε με την στάση της εξουσίας του τόπου!
Είναι πλέον απροκάλυπτα φανερό(πιστεύω οτι γίνεται προκλητική επίδειξη δύναμης απο το αντιολυμπιακό μέτωπο) οτι χωρις φραγμούς επιχειρούν να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα για τους λόγους που εκείνοι γνωρίζουν!
Δεν υπολογίζουν τουν ερυθρόλευκο λαό όχι τόσο λόγω οπαδικών φρονημάτων αλλά κυρίως γιατί έχουν πολύ ισχυρούς δεσμούς με τους αντιολυμπιακούς!Ποντάρουν δε στα αντιολυμπιακά αισθήματα των οπαδών των τιτλοστερημένων κυρίως των φιλορώσων!
Δεν αποκλείω τίποτα,ας προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο!
Εδώ έφθασαν να πανηγυρίζουν για το περιβόητο πλεόνασμα που πρόερχεται από τα ελλείμματα στις τσέπες μιας άγρια φορολογημένης κοινωνίας και των ληξιπρόθεσμων τεράστιων οφειλών σε οτι κινείται στην επικράτεια.
Η ρίζα του κακού προφανώς ξεκινάει απο την κορυφή!(δεν πιστεύω οτι ο δικηγορίσκος κάνει του κεφαλιού του)
Το θέμα είναι αν η Διοίκηση μπορεί να βρεί κάποιους αποτελεσματικούς τρόπους να προστατέψει τον Θρύλο απο τις άδικες και θα έλεγα αισχρές επιθέσεις που διαρκώς οξύνονται!
Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι κρύβεται κάτω απο την κορυφή του παγόβουνου!
"Τελικά είναι τα συμφέροντα ηλίθιε"!(όπως θα έλεγε και ο Bill...)
ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ!
Υ.Γ.1 Ανεξάρτητα απο την στάση της εξουσίας ο Πρόεδρος σωστά αποφάσισε να ενισχύσει τον Θρύλο.Να δούμε λοιπόν "καλές πράξεις" το ταχύτερο!

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένουμε την ενίσχυση που υποσχέθηκε. Παίρνουμε πάντως μια "καλή" πρόγευση για το τί θ΄αντιμετωπίσουμε του χρόνου. Μιλάω για τους αντίχριστους...

ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ο-Λ-Α. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

«είναι τα συμφέροντα, ηλίθιε» είναι μια παράφραση στο «είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε» του Νίκου Μπογιόπουλου, ο οποίος είναι και σύγγαυρος εἰρησθω ἐν παρόδῳ.

Εικόνα matrasimca

Εχτες το βραδυ η ομαδα επαιξε πολυ καλα και αυτοι που περιμεναν ισοπαλια η ηττα επεσαν σε βαθιά κατάθλιψη.
Ο κοσμος ηταν ενωμενος και η ομαδα ηταν η καλυτερη των τελευταιων 2-3 μηνων.
Οταν οι της εξυγιανσης καταλαβαν οτι τα κουκια δεν τους εβγαιναν προχωρησαν 12 και κατι το βραδι το plan B
Αν δε το εκαναν τι θα ειχαν να πουν στους πελατες τους αλλωστε?
Το βιντεο με τον Πλατανια γρηγορα ξεφυσαγαν τσιριχτα με μισος οι υπαλληλοι του Σαββιδη, κολαουζοι του Αλαφουζου και τα WHISKAS του Τιγρη
Αν δεν τους βγει και αυτο θα ζητησουν και το βιντεο με τον Παναθηναικο και την ΑΕΚ του πρωτου γυρου.
Τετοιο κομπλεξ και απυθμενο μισος δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει, αλλα ουτε και τετοια συσπειρωση απο τον λαο μας που σαν λαβα θα τους λιωσει.
Ο Κοντονης να ζητησει να βγουν ολα τα βιντεο ολων των ομαδων απο την αρχη της χρονιας και εκει να δεις γέλιο.

Μετα απο αυτα που ειδα χτες με την συσπειρωση του κοσμου στο 100% κατεβαζοντας κομμα βγαζουμε ετσι για πλακα 20 βουλευτες.
Προτεινω και ονομα: REDS AGAINST ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ

Γεια χαρα συγγαυροι γεια σου Αποστολε

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου συρρατμίτη... ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Όταν ο προπηλακισμός ( το φραστικό χώσιμο ) γίνεται βιαιοπραγία ( κλωτσομπουνίδι ) για χάρη του Ιβανάκου... Ο Μπανανά τους ξεγυμνώνει πάντως. Μάζεψε, λέει, τα δημοσιεύματα ο ημιπαράφρονας του Βορρά, ζήτησε τούτο, ζήτησε τ΄άλλο.... Στατιστικώς, ένα νεογέννητο από΄κει πάνω και εφ΄όσον γίνει Παοκτζής, είναι ζήτημα αν θα δει 1 με 2 πρωταθλήματα ως τα 80 του...

Εικόνα NovoCeLats

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΤΟ BACKGROUND) ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΚΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΓΟΥΔΙΟΥ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ:

ΤΙΜΡΕΙΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ,

Εικόνα NovoCeLats

1. ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
2. ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 2017 ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 'ΜΑΣ'
3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ
ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ
4. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 'ΜΑΣ'
5. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
6. ΜΟΝΙΜΗ ΚΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ]
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
7. ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

Εικόνα apostolos gaganis

Και λίγα είπες..

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συμφωνώ και επαυξάνω και κυρίως σε σχέση με την εμφάνιση και τις δηλώσεις του Βαγγέλα. Έκανε αυτό που περιμέναμε καιρό να ακούσουμε και να δούμε. Έδειξε πολύ αποφασισμένος και αισιόδοξος. Μακάρι να είναι έτσι.

Εικόνα dimitrov

Διοίκηση έχει δύσκολο έργο. Στη ενίσχυση της ομάδας. Πρέπει να διαχειριστεί φράγκα πολύ σοφά. Για να δυναμώσει πολύ η φετινή μάγκικη ομάδα. Αλλά πρέπει να κάνει και κάτι με κόσμο. Δε λέω ... ΠΑΕ είναι αλλά κι ο κόσμος πολύ .... light. Χθες περίμενα γήπεδο γεμάτο.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ...

Εικόνα dimitrov

Λένε πως θα δούνε υλικό από κάμερες. Ελπίζω να το έχουν δει και οι δικοί μας. Και να μην τρέχει τπτ. Φαίνεται πως δεν βγαίνει το -6.

Εικόνα apostolos gaganis

Ό,τι απάντησα στην Γαυρίνα, το ίδιο ισχύει και μ΄εσένα φίλε.

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα συγγαυροι!Δεν προλαβαμε να χαρουμε το πρωταθλημα και να σου ξεπεταχτηκαν νεες υποθεσεις.Οσον αφορα τη γνωστη με την ΑΕΚ ο εισαγγελεας λεει θα κανει δεκτο το αιτημα του μπαοκ να ανοιξουν οι καμερες,του μπαοκ που εκπροθεσμα δηλωσε αιτηση για να παρευρεθει στη δικη.Ο Σιμιτζογλου ειναι τοσο δεδομενο οτι εχει δεχθει πιεσεις για αυτη του την αποφαση που φοβαμαι για τα παντα πλεον.Ψαχνουν να βρουν το οτιδηποτε για να μας αφαιρεσουν βαθμους,ποσο σιγουροι ειμαστε πως θα γλιτωσουμε απο αυτους;

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς την γαυρίνα! Ας ανοίξουν ό,τι θέλουν. Την ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΔΙΚΑΙΟ ζητώ να πρυτανεύσουν. Το΄χω δηλώσει. Και θα μιλήσω, όταν θα τελειώσουν.

Εικόνα gavrina

Αποστολε ακουω παντα αυτα που λες αλλα επιτρεψε μου να εχω μια διαφωνια.Να ισχυσει το δικαιο λοιπον αλλα εγω ρωταω τωρα,σε περιπτωση που ανοιξουν οι καμερες και δειξουν αψιμαχιες μεταξυ αξιωματουχων και του "κυριου" Λασκαρακη ή οποιουδηποτε αλλου και τιμωρηθει η ομαδα τοτε ποιος ο ρολος του παρατηρητη;και αν δεχτω το ανοιγμα των καμερων τοτε γιατι δεν ανοιξε και στην περιπτωση των Σπανου,Μελισσανιδη;Να εφαρμοστει το δικαιο λοιπον αλλα οχι μονο στην περιπτωση του Ολυμπιακου.Στην τελικη γιατι να μην ισχυριστουμε και μεις οτι δεν δουλευαν οι καμερες οπως οι αλλοι;

Εικόνα apostolos gaganis

Aν δεν απατώμαι, ο Καραπαπάς τοποθετήθηκε λεπτομερώς στο θέμα των καμερών και υπήρξε, νομίζω, αποστομωτικός. Τώρα το πληροφορήθηκα κι΄εγώ. Για την ομάδα μας επομένως και σύμφωνα με το προηγούμενο, δεν υπάρχει θέμα.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν μετακινούμαι από τη θέση μου. Ζούμε σε εντελώς εχθρικό για την ομάδα, αθλητικό ΚΑΙ πολιτικό ( οι δύο όψεις ΕΝΟΣ νομίσματος ) περιβάλλον. Το σημερινό άρθρο του Καρπετόπουλου, τα λέει εν προκειμένω καλά. Μιλάει για τον "θυμωμένο Κοντονή". Διάβασέ το και ίσως πάρεις κάποιες απαντήσεις. Το ξανάγραψα και σ΄έναν άλλο φίλο, εδώ: ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΥΓ. Αν υπάρξει διάσταση μεταξύ της έκθεσης του παρατηρητή του αγώνα με τα όσα δείξουν τυχόν οι κάμερες, δηλ. δικαιωθεί ο Λασκαράκης ΚΑΙ θεωρηθεί έτσι αυτή ελλιπής, δεν θα αλλάξει ασφαλώς η τοποθέτηση παρατηρητών στους αγώνες. Απλά φαντάζομαι ότι θα τιμωρηθεί πιθανώς ΚΑΙ ο παρατηρητής. Όσο για εμάς, θα έχουμε πρόβλημα υποθέτω. Σενάρια όλα αυτά βεβαίως. Κάτσε να δούμε. Τί άλλο μπορούμε άλλωστε να κάνουμε;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΕΙΠΑ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ. ΤΟ -6 ΑΠΙΘΑΝΟ, ΟΧΙ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΚΑΤ΄ΕΜΕ.

Εικόνα gavrina

Πολυ σωστος.Διαβασα το αρθρο του Καρπετοπουλου και τα λεει πολυ καλα,ειχε γραψει ενα παρομοιο και πριν ενα μηνα περιπου.Τωρα διαβασα οτι ο ΟΛΘ πωληθηκε στον Σαββιδη,ισως να ειναι το δωρακι στον Ρωσο επειδη δεν καταφεραν να του δωσουν το πρωταθλημα.Για να δουμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Γράφει πιο πάνω ο Σάββας για το θέμα, σε σχόλιό του.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε και καλή βδομάδα.Ξεκινώντας από το 4 , έχω να πω τα εξής.Τι λες ρε Βαγγέλα που μας θυμήθηκες τώρα?Που ήσουν τόσο καιρό?Αλλά και πάλι αυτά που είπες τα λέει κάθε χρονο ο Αλασκούζος και δε σε βλέπω καλά αν δεν φέρεις τον Κλοπ για προπονητή και για αριστερό μπακ τον Μαρσέλο τουλάχιστον.Αλλιώς φύγε και μετά πούλα.Για το 3 δεν βλέπω τελικά να γίνεται τίποτα παρά πρόστιμο και αποκλεισμός έδρας για αρκετούς αγώνες.Για το 2 διατηρώ κρυφές ελπίδες για σύστημα λάου λάου.Για το 1 δεν έχω να προσθέσω τίποτε.ΥΓ1 ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ. ΥΓ2 Το μαλακιστήρι από το βορρά μόλις αντελήφθη ότι αφαίρεση βαθμων γιοκ άλλαξε το τροπάρι και απέσυρε τις αηδίες για νταμπλ.Κοίτα που τώρα θα υποστηρίζουμε Μαρίνο.

Εικόνα dimitrov

Μαρίνο δαγκωτό .... μίσος για δικέφαλες κότες .....