ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΩΛΟΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ...



Η φωτογραφία είναι από πρόσφατη παράσταση της κωμωδίας ΟΡΝΙΘΕΣ του Αριστοφάνη, από τον θίασο ΣΙΧΑΜΑ στο θέατρο Βαρδάρη...

  Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που έκανε τελικά δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης ( ανοίγοντας έτσι ασκό του Αιόλου...), είναι γνωστή. Εφέσιμη. Χρηματική ποινή στον Ολυμπιακό 150.000 ευρώ και 4 αγώνες στην έδρα του χωρίς θεατές. Τα σχετικά με τον τίτλο του άρθρου, προς το τέλος του. Τώρα, ο σκελετός του κειμένου: ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ - Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Όσο πιο περιληπτικά μπορώ.

1.  ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ

- Θεμιστοκλής Βαλσαμής, παρατηρητής αγώνα: Τον θεωρεί πειθαρχικά ελεγκτέο και του επιβάλλει την ποινή της διαγραφής του απ΄τον πίνακα των παρατηρητών, λόγω πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων του. Διάβαζε, ανίκανος ή αναξιόπιστος.

- Κηρύσσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός πειθαρχικά ελεγκτέα για ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ επεισόδια και της επιβάλλει την ποινή της καταβολής 120.000 ευρώ καθώς και της διεξαγωγής δύο αγώνων στη έδρα της χωρίς θεατές. Το σκεπτικό αυτής της ποινής, που αποτελεί και την...μερίδα του λέοντος ως προς το σύνολό της, αφορά: α) την εξύβριση και παρεμπόδιση των διαιτητών από άτομα να εισέλθουν μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήριά τους και τα επεισόδια που ακολούθησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 4 αστυνομικών, β) την φραστική επίθεση και απώθηση του Λασκαράκη από άτομα με κόκκινες φόρμες στο ημίχρονο του αγώνα, και γ) την επιχείρηση 50 περίπου ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους να μπουν μέσω του χώρου των επισήμων στον χώρο των αποδυτηρίων και σ΄εκείνον που βρίσκονται τα λεωφορεία των ομάδων, με πέτρες, κροτίδες, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν 5 από αυτά, ενώ τα υπόλοιπα διέφυγαν. Να σημειώσω ότι η παραπομπή του Ολυμπιακού για ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ επεισόδια έγινε από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κ. Μπαξεβάνη, τον κύριο εκείνο που μουντζώνει τον Σπανούλη στο τέλος του αγώνα με τον Παναθηναίκό στο ΟΑΚΑ και μετά την εκτέλεση του τελευταίου από το buzzer beater του παίκτη μας. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΜΑΣ.

- Κηρύσσει, ξεχωριστά, την ΠΑΕ Ολυμπιακός πειθαρχικά ελεγκτέα για την πράξη ΒΙΑΣ σε βάρος του διαιτητή του αγώνα και της επιβάλλει την ποινή του ενός αγώνα στην έδρα της χωρίς θεατές.

- Κηρύσσει, ξεχωριστά, την ΠΑΕ Ολυμπιακός πειθαρχικά ελεγκτέα για την πράξη της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ οπαδών της γηπεδούχου ομάδας στον χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών, και της επιβάλλει χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.

- Κηρύσσει, ξεχωριστά, την ΠΑΕ Ολυμπιακός πειθαρχικά ελεγκτέα για την πράξη ΒΙΑΣ σε βάρος του β΄ παρατηρητή Λασκαράκη και της επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα στην έδρα της χωρίς θεατές. Και,

- Επιβάλλει ποινή 10.000 στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πράξη της αφής πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων κλπ. από οπαδούς της.

ΚΑΤΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, 150.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.

Ειρήσθω εδώ εν παρόδω, ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν αποδέχθηκε - ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ - τους ισχυρισμούς του περιβόητου μάρτυρα Λασκαράκη του ΠΑΟΚ, για το ότι έφαγε και 2 - 3 κλωτσιές από γαύρους, ενώ του τραβούσαν και τη γραβάτα... ΚΑΚΩΣ, κατά τη γνώμη μου, δοθέντος ότι τα ανωτέρω αποδεικνύονται πασιφανέστατα από 2 κρυφές φωτογραφίες τις οποίες τράβηξε φωτορεπόρτερ του πρακτορείου BUGATSA PRESS και παρουσιάζω κατ΄αποκλειστικότητα σήμερα και μόνο για τους συρρατμίτες μου, ως εραστής της ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΥΣ...

ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ ΤΟΥ...

Πάμε παρακάτω....

2.  ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Ο αναμενόμενος. Και οι δύο πλευρές μιλούν για σκάνδαλο, αίσχος κλπ. Μπήκα σε διαδικτυακά στέκια, παοκτζίδικα ( κυρίως ), ικτερικά, βαζέλικα, "αντικειμενικά" δηλ. αντιΟλυμπιακά και, φυσικά, δικά μας. Ο ΠΑΟΚ σολάρει και οι άλλοι δύο ακομπανιάρουν. Το "παίζουν" αγανακτισμένοι για την αδικία, μιλάω βασικά για τους ημιπαράφρονες του Βορρά, δηλώνουν ότι θα το κυνηγήσουν μέχρι τέλους, άσκησαν έφεση, απειλούν και διάφορες -κίες, το συμπέρασμα πάντως είναι ότι δεν τους "έκατσε" αυτό που θέλανε, δηλ. το -6, παρά το ότι κατά βάθος οι εχέφρονες, όσοι υπάρχουν τέλος πάντων εκεί πάνω, δεν το πίστευαν, άλλο τί καμωνόντουσαν για γνωστούς λόγους. Τούτη την ώρα που γράφω, δεν γνωρίζω επίσης αν υπάρχει ή όχι ακόμα επίσημη ανακοίνωση απ΄την μεριά μας αναφορικά με τις αντιδράσεις της.

3.  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Τα πράγματα έχουν οξυνθεί. Διάβασα πριν για απόπειρα δολοφονίας του Τσουκαλά με σφυρί για οπαδικούς, κατά τον Καραπαπά, λόγους. Ο δράστης συνελήφθη, θα δούμε τα παρακάτω. Βασικός υπεύθυνος είναι για μένα η κυβέρνηση και ο εκφραστής της στον χώρο του αθλητισμού, Κοντονής, η μετάθεση του οποίου στο κορυφαίο πόστο της Δικαιοσύνης κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Το πιθανότερο, είναι να ζήτησε ο ίδιος από τον πρωθυπουργό να πάρει αυτό το πόστο. Για να συνεχίσει το "ΈΡΓΟ" του. Έχει ψυχοπαθολογικά στοιχεία η προσωπικότητά του και το ατομικό αναμνηστικό του, πρόσφατο και απώτερο, το επιβεβαιώνει. Δεν μπορώ να προβλέψω, έτσι όπως τα΄χει μεθοδεύσει, ως πού θα φτάσουμε. Αναλογίζομαι τί μπορεί να γίνει π.χ. του χρόνου στα ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ... Δεν πάμε καθόλου καλά... Να μην ξεχνάνε αυτοί στο γκουβέρνο δύο πράγματα. Πρώτον, ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και δεύτερον, εκείνο το πάνσοφο " όπως στρώσεις θα κοιμηθείς"...

ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ΄ΑΛΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ. ΤΩΝ...ΠΟΛΥ ΑΝΩ. ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗ...ΜΑΝΕΣΤΡΑ; ΤΟΥΣ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕ, ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ, ΤΟΥΣ ΑΓΧΩΣΕ; ΕΠΟΜΕΝΩΣ; ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ. ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ! ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΙ...ΓΑΥΡΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ Ν΄ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ...ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕΡΙΑ. ΣΩΡΗΔΟΝ. ΚΙ΄ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ. ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΑΡΓΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΕΙΧΑΝ   Χ-Ρ-Ε-Ο-Σ   ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ΄ΚΑΝΑΝ!

Θα συνεχίσω, ανάλογα με τις εξελίξεις...

Υ Γ 1. Το νεοτεχθέν, αλλά υπερώριμο, βρέφος με τ΄όνομα ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, αποτελεί το καινούριο βέλος στην αντιΟλυμπιακή τους φαρέτρα... Έ, ρε κούνια που σας κούναγε... Δεν το΄χετε ακούσει ρε ποτέ, αυτό το "η υπομονή έχει και όρια"; Συνεχίστε, συνεχίστε λοιπόν... ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Υ Γ 2. Ο Σεμπά, τρεις αγωνιστικές... Δώσε κι΄εμένα μπάρμπα! Το "πρόγραμμα" προχωράει καλά...

Σχόλια

Εικόνα CostasS

Ενα κλικ ηταν για Oscar και KillBill αλλά.....
Το κεφάλι ψηλά - εννοείται - για την μπάλα. Ωραίος ο Μαριν που τους έδειξε τα 44. Αληθεια το παιδάκι που είδε τελευταία φορά την κούλα πρωταθλήτρια τελείωσε γυμνασιο, λυκειο, πανεπιστημιο, μεταπτυχιακό, στρατό, εκανε οικογένεια, παιδιά και οσονούπω εγγόνια. Θα εχει λοιπόν να λέει παραμύθια στα μικρά....
Οσο για τις "ομορφιες" μετά τη λήξη.....ααα δεν λειτουργούν οι κάμερες στο ΟΑΚΑ γ@μωτο!
Το κεφάλι ψηλά - επίσης - για το μπάσκετ, άλλωστε τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Η ομαδάρα refuse to loose και των μεγάλων ανατροπών θα είναι εκεί!

Εικόνα nichio 1971

Περήφανος ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Η πρόκριση χάθηκε στο 1ο παιχνίδι που ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ διαιτητής κατακύρωσε γκολ με το χέρι.
Τα παιδιά σήμερα έδειξαν στην παρέα των ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ, τι σημαίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Μόνο ΕΤΣΙ θα μπορούν και στο μέλλον να μας νικάνε. Με ΚΛΕΨΙΕΣ & ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ.
Με διατησία έστω και σαν τη σημερινή, ΜΟΝΟ ΒΟΥΡΤΣΑ θα έχει το πρόγραμμα.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι γλυκόπικρη γεύση!
Πραγματικά νοιώθω μια τεράστια στενοχώρια που αποκλεισθήκαμε από τα σαφώς κατώτερα χανούμια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η Νίκη μας σήμερα μετριάζει κάπως αύτη την μεγάλη πίκρα!
1.Να μην γίνομαι μονότονος όλοι ξέρουμε τι φταίει!Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε να φύγει η χολέρα!
2.Μην όμως παραμελήσουμε την αγωνιστική ενίσχυση! Χρειαζόμαστε παικταράδες:
χάφαρους, φόρ γκολτζήδες, εξτρέμ ανατροπείς που θα κάνουν την ΜΕΓΑΛΗ διαφορά!
Πρόεδρε κάνε το ταχύτερο πράξη τις υποσχέσεις σου!και μεγάλο Προπονητή!
Υ.Γ.1. Ρέ Καρντόσο λεβέντη μου πήγαινε μέχρι την Τήνο κάνε ένα τάμα , πολύ γκαντεμιά ρε φίλε!
Υ.Γ.2 . Σήμερα μού άρεσε πολύ Ο Ρομαό(να μείνει!) και ο Ρέτσος!Ερωτηματικά ο Φορτούνης & Μάρτινς????
Υ.Γ.3. Σφαιρόπουλε πας να μας παλαβώσεις? Πας να χύσεις την καρδάρα με το γάλα μιας χρονιάς? τό έχουμε ξανατονίσει:στο μπάσκετ κερδίζει όποιος βάζει πιο πολλές φορές την μπάλα στο καλάθι! Θα το καταλάβεις η θα μας κεράσεις φαρμάκι?

Εικόνα NovoCeLats

ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ..).

ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ (ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ)
ΕΔΕΙΞΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ "ΕΠΙΣΗΜΩΝ" ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ...
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..
ΤΟΝ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΝ "ΠΥΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ" ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ?

Εικόνα apostolos gaganis

Με ένα δοκάρι δικό μας στο 90΄ του δεύτερου αγώνα πέρασε η ΑΕΚ, ή σωστότερα μ΄ενα δικό της άκυρο γκολ στον πρώτο αγώνα, που κατακύρωσε η "Εξυγίανση"...

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα REDNYC

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ!

ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΝΙΕΣ - ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ 28' ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ Η ΑΕΞΑΡΑ....

ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΑΕΚΑΚΙΑ, ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ!

ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ! ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!

Εικόνα Ποσειδωνία

Θέλουν να διασπάσουν την κοινωνία για να κυβερνούν συνεχώς.Για τις καρέκλες ενδιαφέρονται και διαιρούν τους πολίτες.
Ο κοινωνικός αυτοματισμός αποτελεί μια σύγχρονη προσαρμογή του «διαίρει και βασίλευε», αφού έχει ως στόχο να διοχετεύσει την ανθρώπινη οργή και αγανάκτηση στο αλληλοφάγωμα. Κάτι τέτοιο επιδιώκουν αυτοί που ληστεύουν την Ελλάδα και οι συνεργάτες τους.
Οι θιγόμενες πληθυσμιακές κατηγορίες είναι ευάλωτες στον κοινωνικό αυτοματισμό, αφού απ' ότι φαίνεται, μεταξύ ορισμένων μελών τους, εύκολα κερδίζει έδαφος η αντίληψη που θέλει υπεύθυνη για την κρίση κάποια άλλη ομάδα.Ήδη έβαλαν τον Ολυμπιακό,με τους πιο πολλούς φιλάθλους,απέναντι σε όλους τους άλλους.
Η σωστή πληροφόρηση, η ανοχή στη διαφορετική προσέγγιση και η πρόταξη του συλλογικού συμφέροντος αποτελούν ανάχωμα στον κοινωνικό αυτοματισμό και σε όλους αυτούς που καλλιεργούν για να εκμεταλλευτούν τη διχόνοια και το αλληλοφάγωμα.
Έλληνα,κανείς δεν πρόκειται να σε σώσει και επιτέλους αυτοσχεδίασε. Αφού δε σου κάνει η ταινία που σου προβάλλουν, σκηνοθέτησε επιτέλους τη δική σου.
Χαμογελάτε και αντισταθείτε λοιπόν. Γιατί πολύ απλά, το τελευταίο στάδιο του κοινωνικού αυτοματισμού είναι ο κοινωνικός κανιβαλισμός"

Εικόνα matrasimca

Απόστολε - Σύγγαυροι,
Πως ξεκίνησαν οι άλλοι την προπαγάνδα τους και το σκάψιμο για να πετύχουν τους στόχους τους?
Αγοράζοντας ραδιοφωνικούς σταθμούς, δημοσιογράφους, τηλεοράσεις, συκοφάντες επί πληρωμή, και βάζοντας Παναθηναϊκούς η Παοκτζήδες στην κυβέρνηση.
Έχουμε τρόπο να αμυνθούμε?
Πιστεύω πως ΝΑΙ
Δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα να πέφτει κάτω, μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση, δωροδοκία, εγκληματική αμέλεια, να μην δεχόμαστε συγκεκριμένους διαιτητές, και τέλος κοινοποιήσεις ΟΥΕΦΑ
Ας φτιάξει ο Πρόεδρος ειδικό τμήμα για αυτό
Τι μπορούμε να ζητήσουμε από την ΟΥΕΦΑ?
Παρατηρητές σε όλα τα παιγνίδια μας και ξένους διαιτητές, συλλογή αποδείξεων ότι μας έχουν παντού στημένους και υπάρχει άνιση μεταχείριση στις ποινές
Εκτεταμένα επεισόδια λένε που δεν τα είδε κανείς, ενώ για τις εγκληματικές ενέργειες σε Λεωφόρο και Τούμπα μούγκα στην Στρούγκα.
Στοχοποίηση όλων των βουλευτών των Συριζανελ που δηλώνουν Ολυμπιακοί στα λόγια αλλά στις πράξεις κρύβονται και δεν λένε τίποτα, ΜΑΥΡΟ μέχρι τέλους, κάποτε θα έλθουν και εκλογές αρκεί να μην ξεχνά ο κόσμος, και για αυτό ακόμα και αν αλλάξουν οι συνθήκες οι συγκεκριμένοι πρέπει να τιμωρηθούν.
Μαύρο στην Κέρκυρα από τους Ολυμπιακούς για τον Κοντονη, να μην βγει στην Βουλή να κάνει τον Μέγα Ναπολέοντα και τον Ντ’ Αρτανιάν
Κάντε τον κόπο και φτιάξτε ένα κατάλογο να τους ξέρει ο κόσμος
Παρακολουθώντας την ομάδα από την εποχή του Νίκου του Γουλανδρή ποτέ δεν είδα τόση μεγάλη και μονόπλευρη Στοχοποίηση, ούτε στα σκοτεινότερα χρόνια της ιστορίας μας.
Ας αγοράσουμε και εμείς ραδιόφωνα και τηλεοράσεις να τους τα βγάζουμε στην φόρα, πλούσιοι Ολυμπιακοί υπάρχουν για αυτό.
Το καλύτερο από όλα είναι η παρουσία στο γήπεδο και η δύναμη της φωνής μας να τους σπάει τα τύμπανα.
Τα συνθήματα μας να τους χαλάνε την μανέστρα
Η ενδυνάμωση της ομάδας μας
Η συγκέντρωση των παικτών στον αγώνα, να ξέρουν και να προσέχουν γιατί όλοι μας περιμένουν στην γωνία
Να κόψουν τα ηλίθια φάουλ και λάθη, τα οποία οφείλει να τους δείχνει σε βίντεο προπονητής για να τα αποφεύγουν.
Άνθρωποι μας με κινητά και κάμερες να καταγράφουν όλες τις ασχήμιες που συμβαίνουν σε άλλες έδρες και να τις καταγγέλλουν άμεσα
Να μην λυπόμαστε κανένα, ούτε αν τιμωρηθεί, ούτε αν καταστραφεί, ούτε αν ξεφτιλιστεί.
Δεχτήκαμε πέρυσι να συνεχίσουμε το παιγνίδι στην Τούμπα και είδατε όλοι τι έγινε μετά που βγήκαν από πάνω.
Τα ίδια σε Λεωφόρο
Αν τους έχουμε στο 3-0 από το 20λεπτο να συνεχίσουμε να τους βάλουμε 10 γκολ
Αν δεν καταλάβουν όλοι στην ομάδα τι είναι αυτά που λέω όλοι οι Αντί-Ολυμπιακοί θα έχουν στην προπαγάνδα το πάνω χέρι.
Τέλος ο πρόεδρος να προσπαθήσει να φέρει τρεις παίκτες μεγάλης προσωπικότητας πάνω στους οποίους θα κτιστούν και οι προσωπικότητες των μικρών σε ηλικία παικτών.
Αρκετά καθίσαμε άπραγοι

Εικόνα holland74

Έχουμε πόλεμο..
Συσπείρωση...
Απαράδεκτο το μη γεμάτο γήπεδο με ΠΑΣ...
Ο Πλατανιάς δεν ήταν παράρτημα σύμφωνα με την εξυγίανση;;

¡No Pasarán!

Εικόνα George - Mati

Απόστολε αγωνιστικές καλημέρες !!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!!! ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ από καναπέδες, ντιβάνια, πολυθρόνες να τους δείξουμε την δύναμη μας !! Όπως είχε πει και ο αείμνηστος Σταύρος Νταϊφάς, όλοι εσείς είστε νάνοι μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού...... !!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ειδικά απ΄τα...ντιβάνια, Γιώργο. Δεν πειράζει. Ας μείνουν και ξέστρωτα!

Εικόνα Warrior 7

Καλησπέρα Απόστολε και λοιποί σύγγαυροι,

Οι εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός και αποκαλύπτουν πάρα πολλά τόσο για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί όσο και για το τι μπορεί να δούμε στη συνέχεια. Πριν κάποιες εβδομάδες συζητούσαμε για την επιτακτική αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου, αλλά αυτά που συντελούνται τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο χώρο του ποδοσφαίρου παραπέμπουν σε ένα κράμα Κολομβίας και Ζιμπάμπουε.

Ο βαθμός και η ένταση της δημοκρατικής και δικαστικής εκτροπής θεωρώ ότι οφείλεται αποκλειστικά στην έντονη διαπλοκή μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών και αυτών που έχουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα αδικήματα όπως λαθρεμπορία, φοροδιαφυγή και σωματεμπορία. Κάποιους από αυτούς η κυβέρνηση τους βλέπει είτε ως εν δυνάμει επενδυτές είτε ως μεσολαβητές σε επενδυτικά σχήματα που θα εξαγοράσουν κρατικό πλούτο για να συνεχίσει η κυβέρνηση να επιτυγχάνει δημοσιονομικούς στόχους. Κάποιοι άλλοι, χαμηλότερα στη λίστα, θα μπορούσαν μέσω των μέσων ενημέρωσης που ελέγχουν να διαμορφώσουν μια περισσότερο θετική γνώμη για το τωρινό κυβερνητικό σχήμα. Δε νομίζω ότι παίζουν ρόλο στο βαθμό που ορισμένοι πιστεύουν τουλάχιστον, οι οπαδικές προτιμήσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων. Οι πράξεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα συμφέροντα είναι απείρως μεγαλύτερα.

Με αυτή την κάλυψη έχουν βρει πεδίο δράσης όλοι οι κατάδικοι, τα λαμόγια και οι αγράμματοι δημοσιογράφοι για να εκτελέσουν τα συμβόλαια που τους έχουν ανατεθεί, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να κατηγορηθούν για ψευδορκία και για ένα σωρό άλλα αδικήματα. Ο πόλεμος πλέον κλιμακώνεται με εκθετικό ρυθμό και προσωπικά δε θυμάμαι κάτι αντίστοιχο τις τελευταίες δεκαετίες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Μέσα σε ένα τέτοιο μαφιόζικο περιβάλλον, ακόμα και η μεικτή κόσμου δε θα μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα. Φρονώ ότι ακόμα και ο Provenzano με το Riina δε θα αισθάνονταν άνετα και πιθανότατα να υιοθετούσαν κάποιες από τις πρακτικές τους.

Όταν λοιπόν, από τη μία πλευρά, δέχεσαι πόλεμο από την ηγεσία της χώρας η οποία ελέγχει και κατευθύνει τη δικαιοσύνη αλλά και από ένα οπαδικό-δημοσιογραφικό στρατό και από την άλλη οι αντίπαλοί σου ευνοούνται συστηματικά, πραγματικά οι επιλογές είναι περιορισμένες. Ακόμα και αν καταφέρεις να τους συντρίψεις αγωνιστικά, είναι δεδομένο ότι με τις εξωγηπεδικές μεθοδεύσεις τους θα προσπαθήσουν να σου στερήσουν με κάθε τρόπο αυτό που δικαιούσαι. Ως διέξοδο βλέπω κάποιες συνεργασίες σε επιχειρηματικό και κυρίως σε πολιτικό επίπεδο μέσω των οποίων θα δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα ότι όλες οι τωρινές μεθοδεύσεις θα έχουν κυρώσεις μελλοντικά. Θεωρώ ότι ο Μαρινάκης μπορεί να μην είχει διαβλέψει την έκταση του πολέμου, αλλά λογικά έβλεπε ότι θα έχει πολλούς απέναντί του και ίσως αυτός να ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισε να μπει δυναμικά και στο χώρο της τηλεόρασης για να μπορέσει να αποδομήσει τη συκοφαντική οργάνωση.

Σε κάθε περίπτωση, οι δηλώσεις του προέδρου με καλύπτουν απόλυτα και δείχνουν ότι η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σύμφωνα με το πλάνο της, παρόλο που ξέρουν ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα σε μεγαλύτερο βαθμό και με μεγαλύτερη συσπείρωση. Αισιοδοξώ ότι θα δούμε μεγαλύτερη κινητικότητα όσο οι μαφιόζοι συνεχίζουν τη δράση τους με την ανοχή της κυβέρνησης. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για συνεχείς και άνανδρες προκλήσεις, αλλά τουλάχιστον ο κόσμος θα πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος εντός γηπέδου και να μη δίνει αφορμές. Από την άλλη, εάν οι πρακτικές των τελευταίων εβδομάδων γίνουν καθημερινό φαινόμενο, τότε αυτά που ακούγονται δεξιά και αριστερά ότι οι κύριοι εκφραστές του πολέμου εναντίον της ομάδας μας θα έχουν πρόβλημα είναι εύλογα αν και εγώ δε μπορώ να συνταχθώ με κάτι τέτοιο.

Τα υπόλοιπα επιμέρους θέματα θα τα συζητήσουμε στη συνέχεια.

Εικόνα apostolos gaganis

Πολύ ενδιαφέρον και καλογραμμένο κείμενο. Αυτοί βέβαια με τους οποίους κάνει δουλειές το γκουβέρνο, είναι πρόεδροι ομάδων που ανταγωνίζονται τον Ολυμπιακό και έχει σίγουρα μπει στο "τραπέζι" η παύση της κυριαρχίας του Ολυμπιακού με κάθε τρόπο. Από τις πρώτες, αν όχι η πρώτη, προϋποθέσεις της όποιας συνεγασίας, μιας και μιλάμε για οπαδούς δηλ. ΨΗΦΟΥΣ. Δώστους τη χαρά της κατάκτησης τίτλων, για να πάρεις κρίσιμους ψήφους "ευγνωμοσύνης" από λαό που ελέγχω.

Εικόνα REDNYC

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

«ΚΙ΄ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ. ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΑΡΓΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΕΙΧΑΝ Χ-Ρ-Ε-Ο-Σ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ΄ΚΑΝΑΝ!»

Απόστολε, είσαι μέσα και στο δικό μου Ολυμπιακό μυαλό.
το σκέφτηκα κι εγώ και θύμωσα και πικράθηκα με εμάς τους Ολυμπιακούς, μάλιστα ήθελα να χαρακτηρίσω την παρουσία μας συγκεκριμένη χρονική στιγμή ως συλλαλητήριο.

ξεκίνησα να γράφω σχόλιο για να στηλιτεύσω το γεγονός, αλλά το έσβησα, δεν ήθελα σε μία κρίσιμη στιγμή πολέμου να το ρίξω στην αντιπαράθεση και τα παράπονα, θεώρησα πως την Κυριακή προείχαν άλλα.

ευχαριστώ που το κατέγραψες εσύ κι έτσι αποτυπώθηκε μέσῳ εσού και η δική μου σκέψη.

p.s. προς άπασες τις όρνιθες δικέφαλες και μη

ALORS, C' EST LA GUERRA !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Έχουν αγριέψει τα πράματα, αδελφέ. Και χρειάζεται ν΄αφήσουμε πλέον καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

Εικόνα Romain

Απόστολε,
πολύ σωστός στην επισήμανση σου ότι "υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του Ολυμπιακού", ότι "είναι πολιτική η απόφαση", και ότι "είναι από πολύ πάνω"!

Δεν ξέρω αν θυμάσαι όταν ήταν να γίνει το Δημοψήφισμα, που όλοι λέγαμε ότι η σωστή λύση είναι μια κυβέρνηση από όλα τα κόμματα με επικεφαλής τον ΤΣΙΠΡΑ. Και σχεδόν ΌΛΟΙ οι Ολυμπιακοί εδώ μέσα συμφωνούσαμε.

Πόσο λάθος είμασταν....

Τώρα που έχει γίνει πλέον φανερό. Έχει αποδειχτεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο κ. Πρωθυπουργός δεν είναι άλλο παρά ένα φίδι. Μία οχιά. Είναι ένας ραδιούργος με εμφάνιση και συμπεριφορά... αγγέλου.

Αλλά μια οχιά.

Το ίδιο και ο Κοντονής. Με την μόνη διαφορά ότι η φάτσα του σαν του στιγματισμένου μοιάζει. Όμως όπως τον έχεις περιγράψει. Μία προσωπικότητα με μίσος και εκδικητικό πάθος κατά του Ολυμπιακού. Μία προσωπικότητα με "ψυχοπαθολογικά στοιχεία", θα έλεγα προϊόν ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ που έχει μετατραπεί σε τεράστιο ΚΟΜΠΛΕΞ.

Θα πρέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού ανεξάρτητα από πολιτική, εμείς εδώ δεν ανακατεύουμε την πολιτική, να ρίξουμε ένα τεράστιο ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ

ΤΣΙΠΡΕΣ

ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ

ΖΟΥΡΑΡΗΔΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ. Ειδικά με την προτροπή σου στο τέλος. Και υπερθεματίζω.

Εικόνα red apple

Αποστολικό το έργο σου, Απόστολε!

Εικόνα REDNYC

ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ - ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ Η 7 ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 7) ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΩΣΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ - ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ 7 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΟ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ!

Εικόνα Redskins

Η μαγκιά δεν ήταν τα πανό...(που καλά κάνουν και τα ανεβάζουν)
Η μαγκιά ήταν που τους έκαναν τσακωτούς...στη ταβέρνα...!!!
Το σχέδιο δεν τους το χάλασαν βέβαια....
Έβαλαν παρατηρητή δικό τους...
Εντολή για μπούκα των Ματ έδωσαν...
Οι λασπολόγοι ξεκίνησαν...

Αλλά ο απλός φίλαθλος κατάλαβε τι παίχτηκε, στον αγώνα με την Αεκ...!!!
Οτι όλα ήταν στήμενα απο πριν...
Και μπράβο τους...

Εικόνα NovoCeLats

ΝΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΞΑΝΕΝΑ ΦΟΒΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.... ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ.

ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΠΟΛΕΜΟ

Εικόνα REDNYC

ΑΔΕΛΦΕ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΨΗΦΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.

Εικόνα CostasS

Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά πιστεύω ότι επιπλέον των πανό, πρέπει να ακουστουν και πιο "χοντρα" συνθήματα εναντίον όλων αυτών που έχουν ταχθεί φανερά (αλλοθρησκοι) και υπογείως (λοιπές αρχές του ποδοσφαίρου) εναντίον μας. Φτάνει πια το τραγουδάκι με τον Κοντονή (αλήθεια τι σχέση έχει ο Πατέρας στο όλο σύνθημα?). Ας στραφούμε ευθέως ενάντια σε όλη την κλίμακα της πολιτικής/αθλητικής ιεραρχίας ξεκινώντας από τον βαζελοπρωθυπουργό μέχρι τον.....Καρανίκα! και εν γένει όλου αυτού του θίασου που λέγεται Ελληνική Κυβέρνηση - Δικαιοσύνη(!)
ΥΓ1: Θρύλε κάνε το θαύμα σου και πάμε τελικό, μόνο και μόνο για να δούμε που θα στείλουν τον τελικό, πόσα εισιτήρια θα δώσουν και γενικά τι θα σκαρφιστούν προκειμένου να μας στερήσουν το ντάμπλ....
ΥΓ2: Δεν έχει τονιστεί όσο θα έπρεπε η ισοφάριση του ρεκόρ των 7 συνεχόμενων πρωταθλημάτων αλλά πολύ περισσότερο η βάση για τη δημιουργία του επόμενου ΘΡΥΛΙΚΟΥ ρεκόρ των 8 συνεχόμενων κοκ! Με αυτό το ρυθμό θα γιορτάσουμε το 2025 τα 100 χρόνια με τουλάχιστον 50 πρωταθλήματα ήτοι ένα ανά δύο χρόνια.
ΥΓ3: Μάχες σε όλα τα μέτωπα αύριο (ποδόσφαιρο/μπάσκετ/βόλλευ/πόλο). Πάμε για 4/4
Semper Olympiacos

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

KAI ποδόσφαιρο KAI μπάσκετ KAI βόλλευ KAI πόλο!!!

με ποιον αθλητικό οργανισμό, με ποιον λαό έχουν τολμησει να τα βάλουν;;
το έχουν αναλογισθεί άραγε;
ή μήπως θαρρούν πως το να λειτουργούν στο παρασκήνιο με εκτελεστικά όργανα-υπαλλήλους θα τους σώσει;

JACTA ALEA EST και ό,τι τους έρθει να μην εκπλαγούν!

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ