Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ "ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ"...



Mέχρι και πριν από λίγο καιρό, δεν ασχολιόμουν μαζί του. Παιδάκι είναι, έλεγα, άστο... Τώρα τελευταία όμως, το βλέπω όλο στα media, να παριστάνει τον ΚΑΠΟΙΟ. Με δηλώσεις του. Με ποσταρίσματα. Είναι από΄κείνους τους πιτσιρικάδες, που γουστάρουν να στην "μπαίνουν". Έτσι για να το παίξουν ότι είναι και καλά κάτι... Μιλάω για τον Γιωργάκη, τον γόνο του Ιβάν Σαββίδη.

Κλασική περίπτωση "ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ"...  Η περιγραφή και ονομασία του ανήκουν στον μακαρίτη αυστριακό γιατρό και ψυχολόγο Άλφρεντ Άντλερ, συνεργάτη επί εννεαετία του Σίγκμουντ Φρόϊντ και ιδρυτή της Σχολής της ατομικής ψυχολογίας. Με δυο λόγια: Οι κοντοί, είχε πει, είναι κομπλεξικοί με το μπόϊ τους και κοιτάνε πως ν΄αντισταθμίσουν αυτό τους το σωματικό μειονέκτημα με μια συμπεριφορά επιθετική και γενικά έναν βίο και πολιτεία τέτοια στους υπόλοιπους, σαν να τους λένε "έτσι για να δείτε, ρε πούστηδες, πόσο μεγάλη την...έχω και τί σπουδαίος είμαι, που...τολμάτε να με σνομπάρετε, να με αμφισβητείτε και να με υποτιμάτε στο κρυφό ή φανερό, αλλά εγώ το βλέπω καριόλες, γιαυτό και θα σας τα χώνω με κάθε τρόπο παντού και πάντα....".

Δύο απαραίτητες επισημάνσεις, παρενθετικά. ΔΕΝ είναι όλοι οι κοντοί έτσι. Δηλαδή μικροί Ναπολέοντες, Στάλιν, Χίτλερ, Μεταξάδες και τα ρέστα. Και δεν είναι κι΄όλοι οι ψηλοί, αθώες περιστερές. Κάθε άλλο. Το γεγονός όμως παραμένει. Οκτώ στους 10 ανθρώπους αυτού του πλανήτη, δέχονται ότι υπάρχει πράγματι ναπολεόντειο σύνδρομο ή σύμπλεγμα. Να! Πάρτε παράδειγμα κι΄απ΄τα σκυλιά, ας πούμε. Τα μικρόσωμα είναι εκείνα που κατά κανόνα παραγαβγίζουνε τ΄άλλα και τους κάνουνε τον γκιουλέκα...

Δεν θα πιάσω τις δηλώσεις του τώρα... Βαριέμαι να τις αναζητώ. Σφύζουν όμως όλες από εξυπνακισμό, κομπορρημοσύνη, αρχοντοχωριατισμό, κόμπλεξ έναντι του κέντρου γενικά, και βέβαια - σταθερά - αντιΟλυμπιακισμό, ανοιχτό ή ψευτοκαμουφλαρισμένο. ΠΑΟΚική μογγολοειδή ιδιωτεία, με άλλα λόγια, ΤΥΠΙΚΗ. Έτσι, είναι κανα δυο μέρες τώρα, που άρχισε να μου παίζει το ρόλο της μεσημεριανής αυγουστιάτικης μύγας... Εκείνης ντε, που εισβάλει ξαφνικά, ενώ θες μεσ΄στην μπίχλα του κατακαλόκαιρου να πάρεις τη σιέστα σου, στην κρεβατοκάμαρά σου, αρχίζοντας εκείνο το πανενοχλητικό ζζζζζζζββββββββ....πάνω, κάτω, πίσω, δεξιά κι΄αριστερά απ΄το κεφάλι σου....

Το παραλήρημα του μπαμπάκα του, το ζήσαμε πάλι χτες στην εν πολλαίς αμαρτίαις αδιαλείπτως περιπίπτουσα ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ της δημόσιας και όχι κρατικής. Της πιο κακότροπα Πιλα-τικής του είδους, σ΄ολάκερη την τηλοψία... Ασ΄τον όμως αυτόνανε. Ανίατος. Μιλάω για τον σπόρο τώρα. Και επικεντρώνω στην παθογένεια του συνδρόμου που ανέφερα.

ΕΤΟΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΝΕΟΠΑΓΗΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΣΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ. ΕΥΚΟΛΑΚΙ... ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΕΥΓΛΩΤΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΜΑ:

1.  ΚΟΝΤΟΣΩΜΟΣ...

( και δίπλα στο ίνδαλμα της παοκικής...παλικαροσύνης - τυχαίο; )

2.  Μ΄ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΑΜΠΑ, ΓΕΜΑΤΟ ΡΟΥΒΛΙΑ....

3.  ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ΄ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ, Μ΄ΕΝΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ, 37 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ...

4.  ΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ....

5.  ΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑΣ - ΠΛΗΝ ΑΛΛΩΝ ΙΣΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ - ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΞΑΡΩ....

( μνημείο ασεβούς καρακιτσαρίας... )

Κατόπιν όλων αυτών των...συνταρακτικών, δεν είναι ν΄απορεί κανείς για το προκλητικό κύημα...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠ΄ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑ ΜΙΑ: Η ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ. ΓΗΠΕΔΙΚΩΣ ( ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΒΕΒΑΙΟ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ) ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΩΣ ( ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ΄Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ, ΚΑΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΙΓΜΑ )....

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΠΟΥΤΣΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ! ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΚΑΜΕΖ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΕΓΡΑΦΕ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ".

ΤΩΡΑ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΑΓΚΑΜΕΖ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΡΥΛΟΣ!

Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΟΥΤΣΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ! 0-3 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Εικόνα gavrina

Καλησπερα Αποστολε!Η ανακοινωση της ΠΑΕ κυριολεκτικα ξεφτιλισε το παοκακι και ο Σιμιτζογλου λεει καλεσε σε απολογια ολο τον Πλατανια!αυτο δηλαδη δεν είναι παραλογο;εχουν κυκλοφορησει φωτογραφιες σε ολο το διαδικτυο με παραγοντα του παοκ και παιχτες του πλατανια και παρολο αυτα ο εισαγγελεας πειστηκε να ασχοληθει με αυτη τη γελοια σκευωρια.Απο οπου και να το πιασεις βρωμαει και κουρασε πια η ασυλια τους απο κυβερνηση και δικαστηρια.

Εικόνα apostolos gaganis

Ξέρεις ότι σε "πάω". Όχι επειδή είσαι γυναίκα, αλλά επειδή είσαι ΑΓΝΗ γαυρίνα, με σωστές θέσεις. Μην ξαναχρησιμοποιήσεις λοιπόν το ρήμα "κουράζομαι". Ένας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν κουράζεται ποτέ. Πρώτα πεθαίνει για την ομάδα και ΜΕΤΑ του φεύγει η κούραση... ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Να΄σαι πάντα καλά.

Εικόνα gavrina

Καταλαβαινεις πως το λεω το κουραστηκα :)
Η αγαπη και η υπομονη για την ομαδα ειναι ανεξαντλητες αλλα για τους αρουραιους της δημοσιογραφιας και του ποδοσφαιρου η υπομονη καποια στιγμη τελειωνει!

Εικόνα dimitrov7

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/apokalupsi-spor-FM-o-simitzogl... δείτε κι αυτό. Τούτοι κι αν είναι ενημερωμένοι ......

Εικόνα apostolos gaganis

Συνέχισε. Βοηθάς πολύ με τέτοιες ειδήσεις που φέρνεις.

Εικόνα dimitrov7

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/i-adidrasi-tou-platania-meta-t... δείτε κι αυτό ... ίσως στον Πλατανιά να ισχύει ακόμα η κρητική λεβεντιά.

Εικόνα dimitrov7

Εδώ βλέπω, βγάζουν νέες μαρτυρίες. Κοκκαλάς και Γιορέντε από πλατανιά. Και ασκείται έντονη πίεση σε Σιμιτζόγλου και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ανοίξει την υπόθεση. Για μένα πολύ δύσκολο να μην μας κλέψουν το πρωτάθλημα. Έχει αγριέψει πολύ το πράγμα. Σίγουρα κι αύριο θα μιλήσουν κι άλλοι. Έστω 2-3 ακόμα. Όλη η βδομάδα έτσι θα πάει. Μαζεύονται πολλά γενικώς. Και η επόμενη θα έχει δικαστικά. Όσο για το κόσμο τι να κάνει; Επεισόδια; Η όποια αντίδραση του κόσμου μόνο στις εκλογές μπορεί να εκφραστεί. Όποτε γίνουν.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Αγαπητέ Απόστολε
Γράφω για πρώτη φορά και σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μας δίνεις να επικοινωνούμε.
Σχετικά με αυτό το κολοπαίδι που μας προέκυψε απο το πουθενά και το οποίο εγω το αποκαλώ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ γιατί τέτοιος είναι,εχω να δηλώσω.
Συμφωνώ εν μέρει για το Ναπολεώντειο σύνδρομο αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Τι μπορεί να περιμένει κανείς απο ένα σκατόπαιδο πού δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ αγωγή.Γόνος καπνεργάτη που ξαφνικά βρέθηκε πλουσιος!!Που οι πάντες του κάνουν όλα τα χατήρια και το γλείφουν γιατί είναι ο γιός του πατέρα.Για ένα αμόρφωτο πλάσμα που θέλει να λέγεται Ελληνας και δεν λέει Ελληνικά ΟΥΤΕ καλημέρα.Εγώ πάντως Απόστολε εδώ που μας έφτασαν οι κυβερνήτες μας θα συνεχίσω το μότο μου.ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς όρισες, Αθανάσιε. Υιοθετώ το κείμενό σου, εκτός από δυο λέξεις: κολοπαίδι και σκατόπαιδο. Το αν είναι αμόρφωτος πάλι και δεν μιλάει ελληνικά, δεν μ΄ενδιαφέρει. Μ΄ενδιαφέρει η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός!

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλησπέρα κ. Απόστολε και Καλό συνηθισμένο ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΗ!

Πραγματικά πόσο εύστοχο το άρθρο σας, ειδικά με αυτά που διαβάζω σε πολιτικόαθλητικά σάιτ από το πρωί.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ @$@#$@ΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ". Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ "ΚΑΙ 1 ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ 11+3 ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ #@%$%ΣΟΥΜΕ".

ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ 100 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΟ ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΔΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ?

Τα είπα και ξαλάφρωσα, γιατί κοντεύω να τρελαθώ με αυτά που διαβάζω.

Εικόνα apostolos gaganis

Κάνε ΕΠΙΛΟΓΗ. Μη χώνεσαι παντού. Κερδισμένος από ψυχική υγεία θα βγεις, αν βλέπεις ότι σε πειράζει κάτι πολύ. Διώχτο. Επικρατεί ΣΚΟΠΙΜΗ σύγχυση στα ποδοσφαιρικά ( και όχι μόνο ) γραφόμενα. Αν με τις πρώτες γραμμές, σ΄εκνευρίζει για τον άλφα ή βήτα λόγο ένα κείμενο, παράτα το. Άλλο να διαβάζεις ένα καλογραμμένο και λογικό γραφτό κι΄άλλο ένα προκλητικό, ηλίθιο, κατευθυνόμενο, εξυπνακίστικο, "βαθυστόχαστο", που σου χαλάει τη ζαχαρένια. Γάμησέ τους, εφ΄όσον σου τη "δίνουνε" πολύ. Self preservation, πρώτα. Γιατί, ως γνωστόν, και "το πολύ το τάκα-τάκα κλπ....". ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ. Οι περισσότεροι - υπάρχουν λιγοστές εξαιρέσεις - ΑΡΔ είναι. Το ξέρουμε. Το ξέρουν κι΄οι ίδιοι...

Εικόνα NovoCeLats

ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...

Εικόνα apostolos gaganis

ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΟΤΙ "ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ" ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ...

Εικόνα NovoCeLats

ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ

Εικόνα dimitrov7

Αρχίσανε οι μπόμπες, δείτε ανακοίνωση ΠΑΕ για σκατοβρωμιάρηδες του βορρά .....

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχω δει. Θα την βρω.

Εικόνα vetirary

δεν αντεχω - ψυχολογικα - να διαβαζω για αδικιες προς τον ποα.. θα γινω σχιζοφρενης...

Εικόνα apostolos gaganis

Πού φτάσαμε, ε; Χοχο!

Εικόνα dimitrov7

Καλημέρα δεν είχα ξανακούσει για αυτό το σύνδρομο. Ωστόσο πάντα πίστευα πως οι διάσημοι "κοντοί" είχαν ένα έξτρα κίνητρο στην "επιτυχία" λόγω ύψους. Άλλωστε ο Θεός (ή η φύση για όσους το θέλετε έτσι) μοιράζει σε όλους χαρίσματα. Όλοι κάπου κερδίζουν κι όλοι κάπου χάνουν. Τώρα όσον αφορά τα δικαστικά νομίζω πως η μόνη ελπίδα είναι οι τακτικοί δικαστές του Κοντονή. Φοβερό ε; Ωστόσο πιστεύω πως τελικά η μεθόδευση των πούστηδων θα πιάσει και θα μας το αρπάξουν το πρωτάθλημα. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο Βαγγέλας συζητάει με Τάκη. Τι να τους κάνεις τους προπονητές και τους παίκτες. Εδώ θέλει εισαγγελείς, παρατηρητές και ψευδομάρτυρες. Άσε που και το φετινό πρωτάθλημα, πιστεύω πως ο Βαγγέλης δεν καιγόταν να το πάρει. Ο Ιβάν είναι ο νέος αρχινταβατζής της χώρας οπότε οι συριζανέλ, που φτιάχνουν τη δική τους διαπλοκή, του έχουν υποσχεθεί διάφορα. Επίσης οι καραμανλικοί γουστάρουν να γλύφουν τους Ρώσους γενικώς και παντιοτρόπως. Άρα αυτό το αρχίδι θα μας κατσικωθεί άσχημα για πολύ καιρό. Θετικό το ότι σκορπάει λεφτά παντού και τρώει ο κόσμος, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά από αθλητικής πλευράς θα μας ζαλίσει τον έρωτα για καιρό. Εκτός κι αν τον βάλουν στη μέση οι άλλοι εξυγιαντές. Ο γατούλης δεν νομίζω πάντως να το κάνει. Πάντως απoρώ με τον ταμπουκά και τις δηλώσεις των δικών μας. Κυρ Σάββα, Καραπαπά, Μπάμπη Χριστόγλου κλπ,κλπ Πολύ άνεση και μαγκιά βλέπω. Ή εμείς είμαστε σε άλλο σύμπαν ή οι άλλοι. Λέτε να έχουμε πράγματι κρυφά χαρτιά;

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν νομίζω ότι θα μας πάρουν το πρωτάθλημα, φίλε. Θα πρέπει να το σκεφτούνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάτι τέτοιο. Για κρυφά χαρτιά πάλι, δεν ξέρω. Κόσμο πολύ όμως έχουμε. Απ΄αυτόν περιμένω, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Κι΄αυτή είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Συνήθως...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Εικόνα John Zolo

Εχει ξεσαλωσει η οικογενεια...

http://www.pronews.gr/portal/20170502/economy/elliniki-oikonomia/3/kolaf...

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΚΡΙΒΩΣ. Μιλάμε για μεγάλα νούμερα. Πατέρας και γυιος. Βρίσκουν όμως πρόσφορο έδαφος και τα κάνουν αυτά. Αναζητούνται παντελόνια σε τούτο τον ρημαδότοπο...

ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ...

Εικόνα Romain

Αδελφέ Απόστολε γειά σου,

Πολύ σωστά ψυχολογισες τον Γιωργάκη. Μεγάλο κόμπλεξ κουβαλάει. Που αν ήταν αυγό και έπεφτε από τον πισινο του δεν θα έσπαζε. Λόγω της μικρής απόστασης.
Υποφέρει ακριβώς από το Ναπολεόντειο Συνδρομο.

Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με την μόρφωση και το επίπεδο που έχει ή μάλλον δεν έχει λάβει ο Γιωργάκης.

Αν δεις και από τον πατέρα του, είναι κάτι που λείπει και από τους δύο. Είναι το μέτρο που έχουν χάσει, αλλά και η πραγματικότητα που δεν βλέπουν οι ίδιοι ή νομίζουν ότι δεν βλέπουν οι άλλοι.

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι, οικογενειακώς, μικροαστοί του κερατά. Αρχοντοχωριάτες. Χωρίς ΠΑΙΔΕΙΑ. Νομίζουν ότι έχουν. Μόνο λεφτά έχουν. Και πάσχουν από ναρκισσιστική διαταραχή της προσωπικότητας, γιατί τους γλείφουν όλοι - για λόγους συμφέροντος - επειδή το φυσάνε. Τίποτα άλλο. Συνηθισμένη ιστορία...

Εικόνα Pavlos

Πώς έχουμε μπλέξει με τον Γιωργάκη, τον Γιαννάκη, τον Δημητράκη (εις διπλούν), και μαζί τους τον Σταυράκη, τον Κωστάκη με το μωράκι, κι όλα τα καλόπαιδα που είναι από πίσω κι από μπρός τους... Αντί να χαιρόμαστε ή έστω (πολύ σπανιότερα) να λυπόμαστε εντός γηπέδων, έχουμε καταντήσει ν᾽ ασχολιόμαστε και ν᾽ αγωνιούμε για τα δικαστικά...

Αλλά ό,τι και να σκαρφιστούνε, τους γ... ο Βαγγέλας!

Καλό μήνα, φίλε Απόστολε, σε σένα και σ´ όλους τους συρρατμίτες γαύρους! Είθε και του χρόνου τον Μάη να᾽ναι ωραία...

Εικόνα apostolos gaganis

Kαλό μήνα, φίλε Παύλο. Υπομονή. Τη...μητέρα όλων των εξωγηπεδικών μαχών να πάρουμε. Και θα την πάρουμε. Το πιστεύω.

Εικόνα Pavlos

Κι εγώ το πιστεύω. Ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι χειρότερος και πιο βρώμικος από τα πέτρινα χρόνια, αλλἀ τώρα έχουμε ισχυρή διοίκηση. Δεν εννοώ ότι έχουμε πολιτικά ή επικοινωνιακά ερείσματα, αλλἀ πάντως η ομάδα είναι θωρακισμένη, οικονομικά και συνεπώς αγωνιστικά. (Δεν αποκλείεται η μεγαλύτερη προσφορά του ΣΠΚ στον ΟΣΦΠ να ήταν η διαδοχή του ΕΜΜ). Δεν γνωρίζω πότε θα καταρρεύσει η πανάθλια συμμορία που παριστάνει την κυβέρνηση -- ελπίζω να συμβεί σύντομα και χωρίς πιο επώδυνες συνέπειες για την πατρίδα μας -- αλλά θεωρώ πως οι εξυγιαντές δεν θ᾽ αργήσουν να φαγωθούν μεταξύ τους, ίσως και μέσα στον επόμενο μήνα... Ακόμα κι αν κάνουν προσωρινή ανακωχη, τέτοιες μαφιόζικες συμπράξεις σπάνια μακροημερεύουν.

Εικόνα apostolos gaganis

Λογικό μου ακούγεται αυτό το τελευταίο.

Εικόνα REDNYC

ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ....ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ....ΗΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ.

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΡΕΛΟ ΚΕΡΑΤΟ ΛΟΓΩ "ΜΙΚΡΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ", ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ...ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ....ΤΑΡΑΝΔΟ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!...ΧΑΧΑΧΑ!

Εικόνα apostolos gaganis

Λόγω του επαγγέλματος που άσκησα για 40 χρόνια, συν δυο χρόνια στον στρατό, αλλά και με βάση τη διεθνή βιβλιογραφία, σε βεβαιώ - απολύτως σοβαρά και υπεύθυνα - ότι το ύψος του σώματος δεν έχει καμιά σχέση με το μήκος του άλλου. Του παιδιού αυτού, τού΄χουν κατά το κοινώς λεγόμενο πάρει τα μυαλά του, όχι αέρα, αλλά τυφώνα. Έχει σχέση η υπόθεση με τον χαρακτήρα του και το IQ του... Βλαξ και ψυχικά ανώριμος.

Εικόνα nichio 1971

Καλό μήνα Απόστολε,
Κακομαθημένα πλουσιόπαιδα σαν αυτά τα 2 που ανφέρθηκαν εδώ, τυπικά παραδείγματα του πόσο ΣΤΡΑΒΟ δρόμο μπορεί να πάρει ο άνθρωπος όταν βρει πολλά μεγαλεία σε πολύ μικρή ηλικία χωρίς προσπάθεια...
Δεν ανησυχώ για δαύτους, νομοτελειακά ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έχει καλό τέλος, καθώς ΠΑΝΤΑ πέφτουν θύματα της ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ τους.
Το φαινόμενο "Ιβάν" αντίθετα, θα πρέπει να προβληματίσει ΟΛΟΥΣ και να μην υποτιμηθεί από ΚΑΝΕΝΑ, ειδικά στη διοίκηση της ομάδας. Τα τελευταία υπόγεια χτυπήματα, εκτός από ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ χαρακτήρα θα πρέπει να ληφθούν ΣΟΒΑΡΑ υπ' όψιν εκεί στην Αλεξάνδρας ως "προεόρτια" της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...
Καλή συνέχεια παιδιά.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ, αδελφέ.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Καλό μήνα Αποστόλη, καλό μήνα σε όλους τους RATMιτες. REDS against all.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλό μήνα, σύγγαυρε!

Εικόνα holland74

Kαι ο Τράκης από το ίδιο σύμπλεγμα πρέπει να πάσχει...

Εικόνα apostolos gaganis

Some other time γιαυτόνα. Μπαίνουμε στα βαθιά της Ψυχοπαθολογίας...

Εικόνα Harry red logic

Πρωταθλητές και φέτος και για πάντα.Ο δαφνοστεφανωμένος Έφηβος πάντα στην κορυφή!
..............................................................................................
...Σύγγαυροι.. περπατούσα και βρέθηκα στην άκρη ένός πυκνού δάσους,συλλογιζόμουν τι είναι τούτο το νέο φρούτο με την πινακίδα "Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς"?...και πέφτω σε μια τσιγγάνα που ζητιάνευε,της έδωσα ένα φιλοδώρημα και της ζήτησα την γνώμη της για την απορία μου.
Με κοιτάζει και μου λέει θα σου θυμίσω λίγα απλά μαθηματικά:

Α=Β
Β=Γ,
άρα:
Α=Γ!,
όπου:
Α= « γκουβέρνο, με αριστερό προσωπείο"!
Β= Αρκούδα απο τα βορειοανατολικά!
Γ= Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς!
Όπως και να το συνδυάσεις .. το ίδιο αποτέλεσμα!

-Εκστασιασμένος, τι ρωτάω και τι σημαίνει αυτό?
-Μου απαντάει:

Δεν βλέπεις τα σχέδια των εξουσιαστών? Δεν βλέπεις τους συμμάχους τους? δεν βλέπεις την πολυγλωσσία τους?την αλαζονεία παντού? τα σπαρταριστά γέλια σε όλα τά "διεθνή φόρα"?!
Έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι!δεν φοβούνται,έχουν σύμμαχο την αρκούδα..άρα κάνουν ότι θέλουν ,λογαριασμό δεν δίνουν, και ξεσπάνε σε σαδιστικά γέλια όταν σφάζουν τους αντιπάλους!
Μετά λίγο σοβαροφάνεια για το πόπολο, μερικά αποσπάσματα από Μάρξ και Λένιν... και μοιράζουμε τα ασημικά όχι τα δικά μας αλλά των διαπλεκόμενων!
-Σαστισμένος την ξαναρωτάω: τι σημαίνουν όλα αυτά?
- Μου απαντάει:
Θα προσφέρουν τον Θρύλο, δώρο στον Ιβάν, και ο Ιβάν θα τους ανταποδώσει το καλό..δεν είναι αχάριστος!
- Κάθιδρος την ρωτάω: δηλαδή θα σφάξουν τον Θρύλο?
- Μου κοιτάζει κατάματα και με ρωτάει:Νομίζεις οτι η αρκούδα μπορεί να νικήσει τον λέοντα τον θρυλέοντα?
δες αυτο το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=CKhR0NGk5PI

με αποχαιρετά και μου φωνάζει να θυμάσαι την παροιμία: "...Αν άκουγε ο Θεός τα κοράκια, δε θ’ άφηνε ζώο ζωντανό..."
..........................................................................................

Σύγγαυροι,ξύπνησα,φρικτό όνειρο ήταν! Όμως τα πράγματα δείχνουν δύσκολα σήμερα!
Ευελπιστώ οτι θα ξεπερασθεί η δυσμενής συγκυρία αλλά χρειάζεται μεθοδικός,σκληρός, πολυμέτωπος αγώνας με μπροστάρη την Διοίκηση που πρέπει να καταστρώσει Πλάνο να βρεί συμμάχους να βρεί τις λύσεις!Κυρίως η Διοίκηση να προβλέπει,να πληροφορείται έγκαιρα, να προλαμβάνει, να ΔΡΑ πρώτη, να καταγράφει συστηματικά και να καταγγέλει τεκμηριωμένα και σε διεθνείς θεσμούς τις παρανομίες!Είναι δύσκολο όχι ανέφικτο!
Εμείς συσπειρωμένοι ακολουθούμε!
Πάντα υπάρχουν λύσεις!
ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Έλα δώσε και το πλάνο δράσης, φίλτατε Χάρυ! Μη μας αφήνεις στην αγωνία...

Εικόνα Harry red logic

Κ.Απόστολε,
Μιλάω, όπως όλοι μας, εμφορούμενος από πάθος αλλά και αγωνία για την επόμενη μέρα του θρύλου μας.
Δεν ισχυρίζομαι ότι κατέχω τον μυστικό κώδικα της επιτυχίας, όμως προσθέτω και εγώ την φωνή μου σε αυτή όλων των Σύγγαυρων, με δυο βασικές επισημάνσεις:
1.Γινόμαστε όλοι σοφότεροι από τις εμπειρίες μας και πρωτίστως ο Τιμονιέρης!(πολλαπλασιάζουμε τα θετικά και μηδενίζουμε τα λάθη).
2.Η Διοίκηση, λαμβάνοντας υπόψη την πρώτη επισήμανση και ακτινογραφώντας το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον , καταστρώνει μακροπρόθεσμο στρατηγικό πλάνο που εφαρμόζει με συνέπεια!
Ευελπιστώ για περισσότερα εκ του σύνεγγυς…

Υ.Γ. τεράστια προσοχή στα «συστήματα πληροφοριών»!

Εικόνα Chevalier de Balibari

εχω την ισχυρη πεποιθηση οτι οσο εμεις θα ισχυροποιουμαστε εντος των αγωνιστικων γραμμων
αυτοι θα κανουν το ιδιο και εις τη νιοστη εξω απο αυτες. Τα φετινα τους κολπα (νεο ρεπερτοριο με ψευδομαρτυρες
κολεγιες με ανθρωπους του υποκοσμου κλπ) ειναι απλα το πρελουδιο...

Εικόνα apostolos gaganis

Όντως το πρελούδιο. Ή για Παιάνα ή για Ρέκβιεμ. Ντέρμπι...

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα Αποστολε!Ας λεει ο γραφικος Ρωσος οτι θελει,πλεον εχουν ξυπνησει ολοι οι Ολυμπιακοι και καταλαβαν το παιχνιδι του με τη συνδρομη της γελοιας κυβερνησης
.Αυτη η υπερεκθεση τελευταια και η επαρση του μονο κακο θα του κανουν.Ευχαριστηθηκα τον Ιλια Ιβιτς σημερα,παντελονατος και ξεφτιλησε το παιχτακι τον αποστολοπουλο γιατι οταν εχεις φορεσει φανελα με τον εφηβο στη καρδια θα Σεβεσαι.Καλο μηνα σε ολους!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλό μήνα, γαυρίνα!

Εικόνα red apple

Νομίζω πως στην λεπτομερή ψυχομετρική μελέτη σου ταιριάζει το μφιλεγόμενο άσμα του Ράντι Νιούμαν που είχε ξεσηκώσει σάλο στα τέλη της δεκαετίας του ΄70, στην Νέα Υόρκη... (φυσικά δεν υιοθετούμε, απλώς εμπλουτίζουμε)

https://www.youtube.com/watch?v=8bfyS-S-IJs

Εικόνα apostolos gaganis

Τ΄άκουσα... Μουσίτσα μεγάλη ο τύπος...