ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΞΕΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...



Διαβάζοντας την ειδησεογραφία για το θέμα της πρόσληψης νέου προπονητή στον Ολυμπιακό και εστιάζοντας βασικά στο καινούριο μότο "ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΑΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ", συμπεραίνω ότι η υπόθεση παραμονής του Λεμονή στο συγκεκριμένο πόστο έχει καταστεί απίθανη ( ή ήταν απ΄την αρχή έτσι; ), αν όχι αδύνατη. Και το συμπέρασμα αυτό προκύπτει κατα τη γνώμη μου από τα εξής τρία στοιχεία:

Το πρώτο είναι ότι αν ο πρόεδρος ήθελε να κλείσει τον Σερτάκη, θα το΄χε ΗΔΗ κάνει. Του προτάθηκε μάλιστα και άλλο πόστο. Έτσι δεν είναι; Δεν θα υπήρχε δηλ. λόγος περαιτέρω καθυστέρησης, όπως ετούτη την οποία μάθαμε άρτι. Μέχρι το τέλος του μηνός άλλωστε που μας λέει ΤΩΡΑ ο Ολυμπιακός, ενώ μέχρι προ τινος οι δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το θέμα κλείνει στην εβδομάδα περίπου, σημαίνει ότι μπορεί να περάσουν και 15 ημέρες μέχρι την λύση του ζητήματος. Εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι διά την...βραδυπορίαν.

Το δεύτερο, είναι ακόμη πιο "λεπτό". Έτσι όπως χειρίζεται η ΠΑΕ την υπόθεση του προπονητή, ΕΑΝ τελικώς καταλήξει ΚΑΙ ΜΕΤΑ την χρονική παράταση που ανήγγειλε, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΥΡΕΘΕΙ - ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ - Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΤ΄ΑΥΤΗΝ ΞΕΝΟΣ, πάλι στον Τάκη Λεμονή, θα είναι σαν να μας λέει " το ξέρω ότι συνεχίζω με το δικό μας το παιδί, ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, αλλά τί να κάνω ρε παίδες αφού δεν βρήκα να μου ΄κάτσει΄κάτι καλύτερο απ΄την ξένη αγορά; ".... Θ' άρχιζε δηλαδή ο Λεμονής ( αλλά και ο Λουτσέσκου ή ο Κρίστιανσεν απ΄τους ήδη ή σχεδόν διαθέσιμους, εξ΄όσων διαβάζω ) την καινούρια σεζόν με την ΕΠΙΣΗΜΗ έμμεση σφραγίδα της δευτεράντζας και της εκ των πραγμάτων ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ συνέχισης της συνεργασίας του με την ομάδα, γιατί δεν βρήκαμε καλύτερο. ΚΑΤΙ που το θεωρώ εσφαλμένο ως τακτική, ως πολιτική, ως συμβολισμό και που κανείς δεν ξέρει στο φινάλε αν θ΄αποδεικνυόταν ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ως αφετηρία. ΑΡΑ: Η παραπέρα καθυστέρηση, ΟΦΕΙΛΕΙ να μας φέρει ΞΕΝΟ και ΚΑΛΟ προπονητή. Καταλαβαινόμαστε νομίζω...

Και το τρίτο είναι ότι με τις κινήσεις τις οποίες κάνει ο Μαρινάκης μέχρι σήμερα, από καιρό - όχι τελευταία μόνο με τη Νότιγχαμ, επιθυμεί να παίζει ΓΕΝΙΚΑ ο Ολυμπιακός σε διεθνή "ύδατα", συμβατά ΚΑΙ με τις επαγγελματικές ενασχολήσεις του, αποσπώμενος έτσι από την...εσωτερικίλα με την ανυπόφορη μετριότητα μέχρι μηδαμινότητά της. Και καλώς κάνει. Γνωστοί ξένοι σε πόστα πρεσβευτών της ομάδας, ξένοι προπονητές από ποδοσφαιροχώρες, άρτιο προπονητικό κέντρο, σύγχρονο γήπεδο, UNICEF και άλλες ευρέος γεωγραφικού βεληνεκούς δράσεις, πρόσφατο άνοιγμα στην ποδοσφαιρική αυλή της Αγγλίας... Υπάρχει πλάνο συνεπώς. Όκεϊ πρόεδρε... Καλώς. Φτάνει να βλέπω ωραία μπάλα, να γαμώ τους "γνωστούς" μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ( αλλά κι΄έξω απ΄αυτούς ) και να ΜΠΟΡΩ να ονειρεύομαι ρεαλιστικά...φράκα κι΄όχι μόνο φουστανέλες, τσαρούχια και ταγάρια. Γιαυτό πάμε στο γήπεδο. Μην αρχίσουμε πάλι τις θέσεις στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και τα ρέστα... Σημαντικά, αναντίρρητα, επιτεύγματα. Καταλαβαινόμαστε όμως κι΄εδώ νομίζω. ΖΗΤΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ....

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Σχόλια

Εικόνα holland74

Καλησπέρα Απόστολε, αυτό που φοβάμαι είναι ακριβώς αυτό που γράφεις:

ΚΑΙ ΜΕΤΑ την χρονική παράταση που ανήγγειλε, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΥΡΕΘΕΙ - ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ - Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΤ΄ΑΥΤΗΝ ΞΕΝΟΣ, πάλι στον Τάκη Λεμονή, θα είναι σαν να μας λέει " το ξέρω ότι συνεχίζω με το δικό μας το παιδί, ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, αλλά τί να κάνω ρε παίδες αφού δεν βρήκα να μου ΄κάτσει΄κάτι καλύτερο απ΄την ξένη αγορά;

Και επίσης φοβάμαι μήπως συμβεί κάτι αντίστοιχο και με την προσθήκη παικτών που μας λείπουν σε κομβικές θέσεις..

Εικόνα apostolos gaganis

Ίδωμεν, Dutch...

Εικόνα George - Mati

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Για να δούμε τί θα δούμε, έπαρχε...

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
ΠΑΙΚΤΕΣ αξίας χρειάζεται πρωτίστως η ομάδα.
Αν δεν έρθουν 2-3 ΕΓΚΑΙΡΑ, κατά τη γνώμη μου δεν έχει και πολύ νόημα ποιός θα είναι προπονητής...
Συνεχίζουμε ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ, παράταση πάνω στην παράταση βάζουμε και το καζάνι ΒΡΑΖΕΙ από πέρσι...
Αναμένουμε & ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια.

Καλή συνέχεια

Εικόνα apostolos gaganis

Και τα δύο, μπρο. Σίγουρα παίχτες ΑΞΙΑΣ...

Εικόνα Harry red logic

Προσπαθώ πάντοτε να σκέφτομαι ορθολογικά,και με όση πληροφόρηση έχω(όχι και τόσο πλούσια) εκ των πραγμάτων λοιπόν είμαι στην ίδια συχνότητα.
Επισημαίνω το "λεπτό σημείο" και απεύχομαι να υπάρχει τέτοια κοντόφθαλμη τακτική, θα ήταν UNFAIR και επιζήμιο για τον Θρύλο για όλους μας.
Εικάζω οτι περιμένουν την ολοκλήρωση των ευρωπαικών πρωταθλημάτων οπότε πάμε προς το τέλος Μαίου!
Αν είναι να έρθει ένας πολύ καλός προπονητής που θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδος με τις γνώσεις και την Προσωπικότητα του, τότε χαλάλι λίγη καθυστέρηση που θα υπερκαλυφθεί απο τα προσδοκώμενα καλά αποτελέσματα και την πολύ καλύτερη απόδοση της ομάδας!
Όλη μου η συμπάθεια στον sirΤάκη,του αξίζει μια θέση Τεχνικού Συμβούλου η κάτι παρόμοιο. Δεν του αξίζει η θέση του περιστασιακού ναυαγοσώστη!(αυτό διαισθάνομαι οτι θα συμβεί αν συνεχίσει ως πρώτος Προπονητής. Κρίμα δεν είναι να μην προλάβει την γιορτή της Σοφίας-Αγάπης -Πίστης και Ελπίδας 17 Σεπτεμβρίου???

Εικόνα apostolos gaganis

Ένα το΄χω σίγουρο. Με την πρώτη στραβή του Θρύλου, θ΄αρχίσει η μουρμούρα κι΄η απαξίωση απ΄το γαυρέϊκο, ΟΠΟΙΟΣ και να κάθεται στο τιμόνι. Θ΄αρχίσουν εκείνα τα "τα΄λέγαμε εμείς" και τα ρέστα. Δεν αλλάζουν αυτά. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΙ΄ΕΤΣΙ ΘΑ΄ΝΑΙ...

Εικόνα Harry red logic

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/xamos-sti-lewforo-surraksi-twn...

εστί δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά!
Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη!

ποιοι είναι οι ηθικοί Αυτουργοί?
-Ο Μαρινάκης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Ο Μαρινάκης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Ο Μαρινάκης,θα ταυτοποιηθεί αυτός πέταξε την μπύρα στον Ιβιτς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρε ουστ κοπρόσκυλα και ρουφιάνοι δημπσιογράφοι!
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης που είναι? Μήπως αποφασίσει να καταργήσει το ποδόσφαιρο?να το ρίξουμε στο τάβλι?
Sorry,Σύγγαυροι, συσσωρευμένη οργή από τα έργα και τις ημέρες των εξυγιαντών και των Υψηλών φίλων τους!

Εικόνα apostolos gaganis

Χάρυ, φοβάμαι ότι είσαι εκτός θέματος... Με τον κηδεμόνα σου Δευτέρα πρωί στο γραφείο μου!

Εικόνα dimitrov7

Ξεκινώντας από τα ανάποδα να υπογραμμίσω πως όλοι το εξωτερικό ... "κοιτάμε". Κοινώς όχι άλλο μπάουγκ, κούλα, πλατανιά κλπ,κλπ,κλπ. Νομίζω πως αν γινόταν να παίζαμε μόνο Ευρώπη πατώντας 1 κόκκινο κουμπί ... ο πρόεδρας θα το πάταγε. Κι εγώ όχι απλώς θα το πάταγα αλλά θα πήδαγα απάνω. Διότι καλό κι άγιο το Ελλάντα αλλά μπουχτήσαμε με την αηδία, τα δικαστήρια και το ταμπούρι. Δέκα χρόνια π.χ. μόνο ευρωλίγκα αλά μπάσκετ, χωρίς όμως τσουπρολιγκ θα ήταν υπέροχα.
Κατά τα άλλα να θυμήσω πως ο πρόεδρας κοιτάει και το FFP. Τουτέστιν ο κιμπάρης πρόεδρας που θα δίνει ένα σκασμό λεφτά για να έχουμε τελικούς κυπέλλου σαν τον φετινό μας τελείωσε. Κοινώς στα σκατά δεν πάς με σκαρπίνια. Όποιος έχει άλλη άποψη, τον σέβομαι κι ας πάει να πάρει την ΠΑΕ. Μαγκιές ο καθένας με την τσέπη του. Οπότε καλά κάνει ο Βαγγέλας κι απλώνεται. Εκεί παίζουν τα φράγκα και για τον ΟΣΦΠ. Αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που σαν άνθρωποι έχουν όνειρα και δεν θέλουν να παίζουν πόλεμο αλλά μπάλα. Και σε αυτό το θέμα η ομάδα είναι μαγνήτης ..... και Μανωλάς, Τοροσίδης, Μήτρογλου, Μιλιβόγεβιτς κλπ,κλπ,κλπ αλλά και Κολοβός κ.α. όμοιοι πίνουν νερό στο όνομα της. Τώρα ο πρόεδρος θα παίζει κι Αγγλία κι εκεί θα γλυκαθεί πολύ.
Πέραν τούτου μην μιλάμε για εξωαγωνιστικά. Όλα τα ερυθρόλευκα είναι "καλωδιωμένα". Και οι κλανιές μας καταγράφονται για "Δίκες" οπότε .... μόνο κάμερες παντού και καλούς δικηγόρους. Τα άλλα είναι "τζιζ". Άσε που δεν ξέρουμε τι παίζει στο παρασκήνιο με την κυβέρνηση. Μπορεί να παριστάνουμε τον σάκκο του μποξ(κατόπιν συμφωνίας) εκ του ασφαλούς. Συριζανέλ έχουμε οπότε όλα να τα περιμένεις.
Επιστρέφοντας τώρα στα σκατά δλδ στους προπονητές δεν νομίζω πως θέλει να έρθει κανείς. Όλοι κοιτάνε τα μεγάλα πρωταθλήματα και το Τσάμπιονς Λιγκ δεν το έχουμε. Για μένα προπονητής υπάρχει ήδη και είναι ο Τάκης. Τώρα αν έρθει ο ψωλέσκου ή ο Δανεζοκύπριος .... ε αυτοί αν φύγουν μέσα στη χρονιά θα αναλάβει ο Τάκης. Πάντως και οι δύο είναι καλοί προπονητές. Και κάτι ακόμα να πω ..... οι ξένοι προπονητές έχουν και θεματάκια. Άντε να τους εξηγήσεις ποιός είναι ο Φορτούνης και ποιός είναι ο Μπεν οπότε άστο. Το θέμα προπονητή καίει και δεν χρειάζονται βιασύνες. Αυτός που θα έρθει πρέπει να είναι βαρβάτος και συνειδητοποιημένος ... ειδάλως προτιμώ γνωστά παιδιά. Αυτά που έχουμε δλδ.

Εικόνα apostolos gaganis

Το ίδιο τραγούδι παίζουμε, φίλε. Απλά εσύ παίρνεις τη βάση στο φα δίεση, ενώ εγώ στο σολ... Άντε να δούμε λοιπόν.

Εικόνα dimitrov7

Μετά τα αποψινά ... μήπως να κοιτάζαμε καλύτερα προπονητή Muay Thai, MMA, Kick Boxing τπτ τέτοιο. Πάει πολύ άσχημα το πράγμα πάντως. Πολύ μίσος κι ανωμαλία. Θα τελειώσει άσχημα αυτό. Προς όλους τους ομόδοξους ... την ομάδα και τα μάτια μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Aκριβώς.