ΑΛΩΝΑΡΗΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ, ΣΤΑΡΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΕΜΙΖΕΙ...



Ξεκίνησε ο Ιούλιος. Ο αλωνάρης. Πολύ κρίσιμος μήνας για τον Ολυμπιακό στην μπάλα. Αφού τότε πραγματοποιείται η δεύτερη φάση και μετά, στην προετοιμασία της ομάδας για τις υποχρεώσεις της τη σεζόν που έρχεται. Κυρίαρχης φυσικά σημασίας ζήτημα φέτος, η είσοδός μας στους ομίλους του Τσάμπιονς λινγκ, μιας και πέρσι τα θαλασσώσαμε με την Μπερ Σεβά. Τώρα, θα γίνει το ΑΛΩΝΙΣΜΑ. Το ξεκαθάρισμα δηλ. των καρπών απ΄το στάχια, αλλά και η προσθήκη των στελεχών εκείνων που λείπουν ΕΜΦΑΝΩΣ από την ομάδα ώστε να ακολουθήσει το μοντάρισμά της, να μάθουμε με ποιόν παίζουμε στα τέλη του μήνα, να καταστρωθεί το πλάνο δράσης και να γίνει έτσι το πρώτο αποφασιστικό βήμα για τον ΚΥΡΙΟ στόχο που αναφέρθηκε πριν. Πρώτα το αλώνισμα λοιπόν. Να ξεχωριστούν οι παίχτες εκείνοι οι οποίοι θα ενταχθούν στην α΄ομάδα από΄κείνους που θα την εγκαταλείψουν, οριστικά ή παροδικά. Κι΄αυτό θα γίνει γρήγορα. Βοήθησε νομίζω αρκετά ΚΑΙ το χτεσινό παιχνίδι με τον Ιστορικό.

Σ΄ αυτό το τελευταίο, δεν θα επεκταθώ. Δουλειά του προπονητή να βγάλει τα συμπεράσματά του και να πάρει τις αποφάσεις που νομίζει. Πιστεύω ότι πρέπει να είδε αρκετά χθες. Θετικά και ιδίως αρνητικά. Τα θεωρώ, μάλιστα, χρησιμότατα. Και νομίζω, ως οπαδός μιλάω, ότι χρειάζονται ριζικές αποφάσεις. ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. ΣΤΟ ΑΛΩΝΙΣΜΑ. Ακόμα κι΄αν αδικηθούν ίσως κάποιοι λίγοι, γιατί δεν υπάρχει, ατυχώς, χρόνος και γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που απαιτεί βασικά ΕΤΟΙΜΟΥΣ παίχτες, δεδομένου ότι κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Κι΄απ΄τη μεριά του κόσμου μας, υπομονή, ψυχραιμία και όχι ηλίθιοι παρορμητισμοί ή στείρες εμμονές. Είδα πάλι με την ευκαιρία στα ΜΚΔ, αυτή την ευλογία/κατάρα, τις γνωστές ακραίες αντιδράσεις ύστερα απ΄την ήττα μας ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ με τον Ιστορικό. Απ΄τα γνωστά "εξακολουθεί να παντελονιάζει" ο χοντρός, μέχρι τα "δε βγάζει ούτε τα φιλικά ο Αλβανός"... Είπαμε: ανίατη κατάσταση, μεταμφιεσμένη σε υπερενδιαφέρον για το Θρύλο και "κόψιμο" για το καλό του, άκοπα, ανέξοδα και τελικά αηδιαστικά. Ανεξαρτήτως εξέλιξης, που κανείς ΔΕΝ την ξέρει στο κάτω-κάτω, δεν είναι σωστή οπαδική συμπεριφορά ετούτη. Καρκινωματώδης διασπορά στο γαυρόσωμα είναι. Σημεία της εικοσαετίας... ΠΑΝΤΩΣ, θα κλείσω με το εξής: Διάβασα, πιο έτοιμη η Λουντογκόρετς, πιο έτοιμος ο Ιστορικός. Το γιατί το ξέρω. Εγώ όμως ΘΕΛΩ, ακόμα κι΄ο ανέτοιμος Ολυμπιακός να΄χει παίχτες που να τους κερδίζει - έστω και στα φιλικά - αυτούς τους...έτοιμους. ΠΑΙΧΤΕΣ.

Φτάνω λοιπόν και στο θέμα το ΚΑΥΤΟ. Τις μεταγραφές. Πώς λένε "ΚΑΨΕΣ τον Αλωνάρη, ευτυχία όλο το χρόνο"; Αρκετά με τις...μαλωστικές αναρτήσεις. Ο κόσμος αγωνιά. Δεν μηδενίζει, δεν απαξιώνει ( αυτή είναι δουλειά των εγγενών εμετογόνων ), αναγνωρίζει τα θετικά, αλλά προβληματίζεται και δεν θέλει επ΄ουδενί - ούτε αυτός - να συμβούν τα περσινά. Δηλαδή αποκλεισμός απ΄το Τσουλού, μέτρια έως κακή μπάλα με ήττα ΚΑΙ απ΄τους 3 στο δεύτερο γύρο, απώλεια Κυπέλλου. Ναι στο 7ο συνεχόμενο κάτω απ΄τις αντίξοες συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε, ναι στους 16 του Γιουρόπα, αλλά και ναι στα αμέσως προηγούμενα... Θέλουμε καλύτερη σούμα φέτος. Καλύψτε επομένως γρήγορα τις αδυναμίες μας, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΧΤΕΣ, με όσους παίχτες χρειάζονται. Δεν θα σταθώ σε ονόματα. Ας τους πάρουμε πρώτα κι΄ύστερα. Αφθονούν άλλωστε σ΄όλα τα μέσα. Κέντρο άμυνας, μεσαία γραμμή, φορ, εξτρέμ. ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. Πρόσεξα πάντως ότι ο Χάσι τα...γύρισε στις χτεσινές μεταγωνιστικές δηλώσεις του και απ΄το "ΕΩΣ το Γκενκ" πήγε στο "περιμένουμε, δεν έχουμε άγχος καθώς ξέρουμε τί θέλουμε, δεν θα πάρουμε απλά για να πάρουμε" και τα τοιαύτα.. "Κομματική" γραμμή.... ΑΥΤΗ τη βδομάδα, όμως, το ζήτημα των μεταγραφών στις θέσεις-κλειδιά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ. Ο χρόνος γαρ εγγύς κι΄αφήστε τους καθησυχασμούς. Τα λέω στους παραλήπτες που πρέπει.

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Κρίμα. Και για τον Γιαννιώτα και για τον Ρισβάνη.

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

παίδες είδατε πως και φέτος κόπηκε από την προετοιμασία στο εξωτερικό ο Γιαννιώτας; είναι ο τρίτος ή τέταρτος προπονητής που δεν τον θέλει στο ρόστερ!!! και πως γίνεται να κάνει μετά καλό πρωτάθλημα στην Κύπρο; χωρίς να κάνω τον προπονητή της εξέδρας ή του διαδικτύου ,νομίζω πως έχει χαλάσει τελείως η ψυχολογία αυτού του παιδιού όταν όλοι οι προπονητές τον απορρίπτουν .κρίμα ...

Εικόνα PGK

Βρε παιδιά αυτόν τον Καρσελά εκτός από την μάνα του ποιός άλλος τον ξέρει;

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν τον ήξερα. Η υποδοχή της είδησης πάντως απ΄τους γαύρους, είναι πολύ θετική. Δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θα το δούμε ( για όλους ισχύει αυτό ) στο γήπεδο. Στα μίντια άρχισε να πνέει πάντως ένας άνεμος αισιοδοξίας. Ετοίμασα μια ανάρτηση για Εμενίκε και αύριο θα ενημερωθώ για Καρσελά. Πολύ δουλειά μου΄πεσε, φίλε. Αλλά θα πάρω...υπερωρίες, δε με νοιάζει...

Εικόνα PGK

Πολύ ωραία. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Η ανησυχία μου είναι να μη καούν δικά μας παιδιά για κάποιον ή κάποιους τους οποίους μόνον η μάνα τους τους ξέρει και αναγνωρίζει.

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτό θα το δούμε στην πράξη. Μιλάμε για έμπειρους παίχτες που, απ΄ό,τι είδα σε βίντεο, ο ένας έχει ως κύριο γνώρισμά του τη δύναμη ( Εμενίκε ) και ο άλλος ( Καρσελά ) την ταχύτητα. Από τους νέους, τους δικούς μας, έχουμε εικόνα και ξέρουμε τις δυνατότητές τους. Θέλουν ωρίμανση, αναμφίβολα, μολονότι το ταλέντο δεν τους λείπει. Πάντως είναι δύσκολο έως αδύνατο να κρατήσεις δύο καρπούζια σε μια μασχάλη, οπότε αναγκαστικά θα κρατήσεις το ένα, το καταλληλότερο, για τη συγκεκριμένη περίοδο όπου ο ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ στόχος είναι η είσοδος μας στους ομίλους του Τσουλού. Αποφασίζει λοιπόν ο προπονητής πιο θα είναι το καρπούζι εκείνο που θα πρέπει να επιλεγεί και η διοίκηση υλοποιεί ( εφ΄όσον μπορεί ) την πρότασή του. Το αποτέλεσμα θα δείξει το εύστοχο της επιλογής. Γνώμη μου: Ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος από πέρσι, αν προχωρήσει στις κινήσεις οι οποίες χρειάζονται και που φαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ οριστικά.

Εικόνα Romain

Απόστολε, εγώ θα πω ότι βρίσκω θετικό το γεγονός ότι γκρινιάζουν οι οπαδοί του Θρύλου. Όσοι γκρινιάζουν βέβαια.

Και ο λόγος είναι ότι σαν οπαδοί είμαστε άσχετοι από διοίκηση ΠΑΕ και εκτός του παζαριου που υπάρχει μεταξύ ομάδων, παικτών( ο κάθε ένας είναι και διαφορετική περίπτωση), μανατζαρεων και άλλων εμπλεκομενων.

Όσοι λένε ότι θα πρέπει ο Βαγγέλης να μην τσιγκουνευεται, και να πάρει άμεσα τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα τότε δύο τινά μπορούν να συμβούν.

1. Θα υπερβείς το μπατζετ κατά πολύ με αποτέλεσμα να πρέπει να πουλήσεις (τους καλύτερους σου παίκτες) για να μην σου απαγορευσουν μεταγραφές λόγω Financial Fair Play. Υπάρχει εδώ και το παράδειγμα του ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΥ που μετά το Νταμπλ του 2010, οι δέκα ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ έτρεχαν ο ένας πιο γρήγορα από τον άλλο για να την κάνουν από τον "ιστορικό σύλλογο"

2. Θα διατηρήσεις το ίδιο μπατζετ αλλά με σημαντικά μειωμένη την ποιότητα. Δηλαδή μπατζετ Ολυμπιακού με ποιότητα ροστερ Αεκουλας.

Είναι γνωστό ότι ο παίκτης και/ή η ομάδα θα ζητήσει στην αρχή τον ουρανό με τ άστρα. Και όσο περνάει ο χρόνος και δεν τσιμπάει το πράγμα, να ρίχνει τις απαιτήσεις. Αυτό συμβαίνει στις πλειστες των περιπτώσεων.

Υ. Γ. Υπάρχει βέβαια και η αντίθετη άποψη. Και την ζήσαμε και μεις μία χρονιά (ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΡΌΝΙΑ από ότι θυμάμαι) με τον ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΣΩΚΡΆΤΗ ΚΌΚΚΑΛΗ. Ο οποίος είναι γνωστό τι έχει κάνει για τον Ολυμπιακό. Την τεράστια προσφορά του. Την οποία εύχομαι και ελπίζω να φθάσει και να ξεπεράσει ο Βαγγέλης.

Ήταν η χρονιά... "ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΌ". Όλοι περιμέναμε τον Μπομπό, Πότε θα έρθει? Θα δεχθεί την πρόταση της ομάδας μας? Θέλει να έρθει Ελλάδα? ή μήπως έχει άλλες προτάσεις?

Στο τέλος, νομίζω ο Σωκράτης δεν του είχε κάνει καν πρόταση!

Εικόνα apostolos gaganis

Το σχόλιό μου στον φίλο τον Ρούγκο από κάτω, νομίζω ότι ταιριάζει κι΄εδώ αδελφέ.

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

Ενα 24ωρο μετά τη γνωστοποίηση της προφορικής συμφωνίας του με την Κράσνονταρ, η οποία φερόταν να προσφέρει… γη και ύδωρ προκειμένου να τον κάνει δικό της, φαίνεται ότι το deal χάλασε!

Οπως έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο Πολωνός μάνατζερ, Μάριους Πιεκάρσκι, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους και ο Βέλγος κεντρικός χαφ υποχρεώνεται να επιστρέψει στην Πολωνία. «Δεν έγινε το deal, o Βάντις επιστρέφει πίσω», ήταν το μήνυμά του.

είναι σημερινή εξέλιξη και καλό είναι να σταματήσουμε την εσωστρέφεια και να χουμε λίγη υπομονή .δεν νομίζω πως είναι παράλογο που παίκτες από το πάνω πάνω ράφι δεν ενδιαφέρονται να ρθουν στην Ελλάδα ,αφού δεν είναι εκ των προτέρων εξασφαλισμένη η συμμετοχή των ομάδων μας και εν προκειμένω του Ολυμπιακού που ενδιαφέρει εμάς στο Champions League .

στη συγκεκριμένη περίπτωση δικαιώνεται η διοίκηση του Ολυμπιακού που δεν ήθελε να δαπανήσει υπέρογκα ποσά για την απόκτηση του Οφόε .

Εικόνα apostolos gaganis

Ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, λόγω κακού ονόματος του πρωταθλήματος αλλά και της χώρας γενικότερα, είναι το ένα. Το ότι δεν υπάρχει το δέλεαρ των ομίλων του Τσάμπιονς Λινγκ, είναι το δεύτερο. Το ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε οικονομικά μέσα σε στενά πλαίσια για τους γνωστούς λόγους, είναι το τρίτο. Αλλά και το ότι έχουμε καθυστερήσει, σύμφωνα με τη γνώμη των περισσοτέρων, είναι γεγονός. Αν έχουμε ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ μεταγραφών, θα το αποδείξει.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε και χρόνια πολλά αν και ετεροχρονισμένα.Μερικές ερωτήσεις και απορίες στους απανταχού γκρινιάριδες.Από που ρε μάγκες ξέρατε τον Οφόε και σας έπιασε απογοήτευση που δεν τον πήραμε?Παρακολουθούσατε το παγκοσμίως κορυφαίο Πολωνικό πρωτάθλημα? Ο Ταχτσίδης που σας βρωμάει γιατί σας βρωμάει? Επειδή έπαιζε στο Ιταλικό πρωτάθλημα και με γεμάτες χρονιές έστω και σε μικρομεσαίες ομάδες? Μιας και έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ Ιταλικό πρωτάθλημα σας πληροφορώ ότι μια χαρά τα έβγαζε πέρα και με δύσκολους αντιπάλους.Τα σχόλια περί ταχύτητας και περί Τζιώλη τα προσπερνώ.Συνεπώς να δώσει η ομάδα πάνω από 2 μύρια για παίκτη από Πολωνία και με δυνατότητα υπογραφής ως ελεύθερο σε 6 μήνες και σε θέση όπου υπάρχουν και άλλοι είναι τουλάχιστον χαζό.Για τον Εμενίκε δεν άκουσα κανένα σχόλιο για τον Χοντρό που παντελονιαζει και θα του σκάει κάθε χρόνο με την εφορία γύρω στα 3,5.Τα σχόλια επείσης περί Αφραγκούζου που μας περιμένει είναι τουλάχιστον ατυχή.Συνιστώ υπομονή και όποιος γουστάρει.

Εικόνα apostolos gaganis

Ευχαριστώ πολύ Ευριπίδη. "Συνιστώ υπομονή κι΄όποιος γουστάρει". Σαν να μου΄ρχεται κάποιο...ρεύμα, τελευταία ώρα.

Εικόνα dimitrov7

Συμφωνώ με ΕΥΡΙΠΙΔΗ και gavrina. Και συστήνω όλοι διαρκείας. Όποιος θέλει να "βρίζει", να πληρώνει και να "βρίζει" μέσα στο γήπεδο. Με τα λεφτά του και τη μαγκιά του. Όχι τσάμπα μαγκιές στο διαδίκτυο. Εγώ ανανέωσα το περσινό τη 2η μέρα που διατέθηκαν. Και ψυχραιμία παιδιά ... υστερία και καύσωνας δεν πάνε μαζί ..... Τώρα που φύσηξε να ηρεμήσουμε λίγο. 'Αλλωστε μια αφρικάνικη θέλατε μπροστά ... ε σας την έφερε ο πρόεδρος ....... Του Ταχτσίδη στα χαφ σας πέφτει μικρή? Δεν σας κάνει? Η ποδοσφαιρική ικανότητα εννοώ. Κι εκεί αράπη θέλατε?

Εικόνα apostolos gaganis

Η..αράπικια, όπου να΄ναι υπογράφει. Δεν πιστεύω ότι θα προκύψει κάτι παθολογικό απ΄τον ιατρικό και τον εργοφυσιολογικό του έλεγχο. Θα εκπλαγώ, σε αντίθετη περίπτωση. Οσμίζομαι τσουνάμι. Ονόματα κυκλοφορούν τελευταία ώρα μετ΄επιτάσεως. Κι΄ο Οφόε, τζίφος με τους Ρώσους. Για να δούμε...

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα Αποστολε!!Πραγματικα τρελαινομαι με μας τους γαυρους.Δινουν και παιρνουν τα δημοσιευματα για Οφοςλε,βλεπεις σχολια του στυλ "ελα μωρε ποιος οφοε", παει στην Κρασνονταρ κ αρχιζουμε τα καλα " καβουρια ο βαγγελας".Παμε τωρα στον Εμενικε,μια απο τα ιδια αλλα απο την αναποδη!Στην αρχη παιχταρας αλλα μετα "ελα μωρε τωρα παιχτη με 2 μυρια τι να τον κανεις,μετριοτητα". Πραγματικα εχουμε χασει τη μπαλα,αντι να περιμενουμε ενωμενοι να δουμε τι θα βγει απο το φετινο πλανο εχουμε αρχισει ηδη το κραξιμο!Τουλαχιστον ας δουμε την ομαδα κ ας κρινουμε με χειροπιαστες αποδειξεις κ επιχειρηματα!Δηλαδη εμεις που στερηθηκαμε για να βγαλουμε το διαρκειας πριν δουμε μεταγραφες επειδη γουσταρουμε να βλεπουμε τον εφηβο με οφοε ή χωρις ειμαστε βλακες;

Εικόνα apostolos gaganis

Στο ερώτημά σου, απαντώ σαφώς όχι. Στο φαινόμενο που περιγράφεις, θεραπεία δεν υπάρχει. Είναι χαρακτηρολογική η αρρώστια και ΑΝΙΑΤΗ. Παίρνε τους στο ψιλό, αν δεν μπορείς να τους αγνοήσεις. Οι μόνοι τρόποι αντιμετώπισής τους.

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου στην παρέα,
Μετά την καινούρια μεταγραφική μας "επιτυχία" με τον Οφόε, είναι πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΟ για που πάει η δουλειά ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...
Όταν έρχεται κάποια... Κράσνονταρ, από τα βάθη της Ρωσίας και τελειώνει σε 2 μέρες μια μεταγραφή που ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ την είχε υποδείξει ως ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, τα σχόλια περισσεύουν...
Δεν μπορώ να ξέρω αν ο Οφόε θα έκανε τη διαφορά στον Ολυμπιακό, ξέρω όμως ότι προσπαθούσαμε να πάρουμε ένα παίκτη αξίας 5m https://www.transfermarkt.com/vadis-odjidja-ofoe/profil/spieler/38388, με προσφορές 1,5 και 2... Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι ποιό ήταν βέβαια, απολύτως ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ & ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
Το ξαναέγραψα πριν 1-2 μέρες, εισπράξαμε πάνω από 30m τον Γενάρη από 2 παίκτες, δώσε 3-4 για ένα πάικτη που ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΜΕΣΑ. Αν μη τι άλλο να δείξεις στον ΚΟΣΜΟ, ότι μπαίνεις στα φετινά προκριματικά ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ...
Άμα συνεχιστεί αυτή η ιστορία με τα έσοδα των πωλήσεων να μην επιστρέφουν στο ρόστερ σε ένα ποσοστό τουλάχιστον 40-50% αλλά να κατευθύνονται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε λειτουργικά & άλλα, Ο ΠΗΧΗΣ ΘΑ ΚΟΝΤΥΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Καλή συνέχεια και πάντα δίπλα στην ΟΜΑΔΑ, όχι στα πρόσωπα...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα επικροτήσω, αν διαψευστώ τελικά στις προσδοκίες μου. Μου μένουν κάτι αποθέματα υπομονής ακόμα...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

την καλησπέρα μου!

μιας και ξεκινήσαμε με γεωργικές παροιμίες, να προσθέσω κι εγώ μία

«να χωρίσουμε την ήρα απ'το σιτάρι»!

κάποιοι συνοπαδοί, και συνήθως οι πλέον άναρθρα θορυβώδεις, κατηγορούν τη διοίκηση του Ολυμπιακού ότι δεν ξοδεύει αρκετά χρήματα για την ομάδα.
εγώ από την άλλην εάν έχω να προσάψω κάτι είναι ότι η διοίκηση δαπανά χρήματα υπέρ το δέον και αχρείαστα, ίσως επειδή ο κ. Μαρινάκης έχει δεσμευθεί για την ελληνοποίηση της ομάδος, ίσως επειδή θέλουν να χτίσουν ελληνικό κορμό, ο οποιος είναι πιο εύκολος να διατηρηθεί, από ό,τι με αλλοδαπούς αθλητές, είτε γιατί ...πρέπει να αποκτηθούν παίκτες για να μην τους προλάβουν οι απέναντι, θεωρώ πως έχουν αποκτηθεί τα τελευταία χρόνια ποδοσφαιριστές με υπεραξία, οι οποίοι όμως δεν είναι επιπέδου Ολυμπιακού.
δε θα προβώ σε ονοματολογία διότι κάποιοι από αυτούς ίσως παραμείνουν στην ομάδα μας και το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να καταφερθώ εναντίον κάποιου που θα φορά τον Δαφνοστεφανωμένο στο στήθος.

αν είναι να φτιάξουμε δεμένο κορμό, υπάρχει η ευτυχία να διαθέτουμε ακαδημίες, που όλα δείχνουν πως λειτουργούν εύρυθμα, οπότε ας αντλήσουμε από εκεί τους αθλητές, που θα έχουν ποτιστεί με την ιδέα του Ολυμπιακού, και όχι να κυνηγάμε ...μπακασετες (τυχαίο το παράδειγμα).

επίσης οι άνθρωποι που αμείβονται αδρά για να προτείνουν ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό να μην περιορίζονται στον ...Φελίπε Άντερσον (βλ. Μπαρμπαλιάς) ή στον ποιον έχουμε δει σε μεταξύ μας παιγνίδια με άλλες ομάδες, αλλά να εντοπίζουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό μας, οι οποίες να είναι ακόμη προσιτές οικονομικά.

σε κάθε περίπτωση ελπίζω εφέτος να δούμε το όμορφο ποδόσφαιρο με το οποίο είμαστε εθισμένοι εμείς οι Ολυμπιακοί και να στείλουμε τον κάθε ...πρωταθλητή Ιουνίου στον πάγκο του από τον Οκτώβρη, ως δει και είθισται!

άντε και καλή μας χρονιά!

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα apostolos gaganis

Το μόνο που έχω να πω ( και που μπορούμε να κάνουμε ) είναι να περιμένουμε και να στηρίζουμε κάτω από οιεσδήποτε συνθήκες. Αγάπη υπό όρους, δεεεν... Εννοείται όμως ότι θα κριτικάρουμε καλόπιστα κι΄εποικοδομητικά και θα εκφράζουμε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά μας για τους όποιους χειρισμούς της διοίκησης.

Εικόνα PGK

Χθες ο Πανιώνιος του Γρηγορίου μας χόρευε κανονικά. Εμείς ακόμα με έκείνον τον Μποτία παίζουμε, ο οποίος δεν ξέρει αν ειναι ποδοσφαιριστής ή μανεκέν. Αλλά από ότι είδα χρειαζόμαστε μάλλον και τερματοφύλακα. Τα πράγματα είναι απλά. Εκεί κάτω στο λιμάνι μας περνούν για βλάκες. Το δικό μου μήνυμα είναι κανένας μας να μη πάρει διαρκείας.Ίσως κάποιος κάποτε καταλάβει ότι η δύναμη υου Ολυμπιακού είμαστε εμείς οι οπαδοί του.

Εικόνα john

"Κανενας να μην παρει διαρκειας"

Τι λες; Εχεις καταλάβει σε ποιο σαιτ γράφεις ;

Εικόνα apostolos gaganis

Για τον Μποτία και τη θέση του τερματοφύλακα, είχα πάρει ξεκάθαρη θέση παλιότερα. "Πέρασε" έτσι... Επαναλαμβάνω λοιπόν: Τον Μποτία και τον Ντακόστα, δεν τους θέλω. Και για πρώτο τερματοφύλακα, θα΄θελα κάποιον εμπειρότερο με καριέρα σε πρωτάθλημα(τα) απαιτήσεων.

Εικόνα Nery Castilllo

Όποιος έχει ματια, βλέπει αν υπάρχει όραμα και πόσο μαλακες νομίζουν κάποιοι ότι είμαστε. Ντροπή του, ξεκάθαρα. Ρωτήστε τι λέει ο κόσμος του Ολυμπιακού και θα δούμε αν είναι βαζελογαυροι η όχι.

Εικόνα apostolos gaganis

ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ τί λένε και οι μεν και οι δε. Προσωπικά είμαι ψύχραιμος, γιατί έχω δει πολύ περισσότερα απ΄τον καθένα με ελάχιστες εξαιρέσεις. Καλόκακο αυτό, όπως καταλαβαίνεις. Περιμένω λοιπόν. Το "ντροπή του" είναι βαρύς χαρακτηρισμός, απρεπής και άδικος, αν δει κανείς ΣΥΝΟΛΙΚΑ την προσφορά του. Και θυμίζω: Ο κόσμος έχει απόψεις, αναφαίρετο δικαίωμά του είναι και η κάθε διοίκηση οφείλει να τις αφουκράζεται. Τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ όμως, αρέσει δεν αρέσει, τις παίρνει αυτή. Όσοι δεν το τήρησαν αυτό, έκλαψαν αργότερα την ομάδα τους. Και δεν χρειάζεται να εξηγώ γιατί. Είναι γνωστό γιατί.

Εικόνα Harry red logic

Ας ξεκινήσουμε με 3 παροιμίες:
1. Τι έχεις Γιάννη τι είχα πάντα.
2. Όποιος βαριέται να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει(---ελπίζω όχι 100 μέρες!)
3. Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννάνε οι κότες.(άσχετο? μπορεί και όχι)

Τα υπόλοιπα σχόλια αργότερα , μπορεί να έχουμε και κανά καλό νέο ...τίποτα δεν αποκλείεται!

Εικόνα apostolos gaganis

"Το αντίθετο του αργά είναι το πολύ αργά"...

Περίπτωση Οφόε - Κράσνονταρ.

Εικόνα Harry red logic

Θλίψη!
…ξυπνάνε κακές μνήμες!
Εντάξει καταλαβαίνουμε υπάρχει πολύς όγκος κάτω από την επιφάνεια ,βλέπουμε μόνο την "άκρη της κορυφής του παγόβουνου".
Όμως δεν αξίζει ο θρυλικός λαός, υποσχέσεις παλαιοκομματικού τύπου, ούτε υποτίμηση της νοημοσύνης του! Χάθηκε η μπέσα?οι σταράτες κουβέντες?
Υ.Γ
Πρόεδρε τι ψάρια πιάνουν οι Χουσίγιο, ο Καρεμπέ, Μοντεστό?
Μπορούν να εντοπίσουν ταλέντα από Λατινική Αμερική, Ισπανία, Γαλλία, κλπ, ας μην είναι πολύ διαφημισμένοι?
η μας έρχονται μέρες Αφραγκούζου?

Εικόνα George - Mati

ΧΑΙΡΕ Απόστολε, θεματοφύλακα της απανταχού γαυροσύνης !!!! Δικαιολογημένοι οι προβληματισμοί σου για την ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ στην έλευση παιχτών ποιοτικών στις θέσεις που πονάμε. Αυτοί που εγκαλούν (για να μην πούμε απαξιώνουν) την διοίκηση ας αναλογιστούν σε ΠΟΙΑ χώρα βρισκόμαστε και ΤΙ συμβαίνει τα τελευταία χρόνια... Επίσης όλα τα "θετικά" που αγκαλιάζουν το ποδόσφαιρό μας("εξυγίανση", λυσσώδης επίθεση από ΟΛΟΥΣ κατά του Θρύλου, αναβολές αγώνων και τελικών γιατί έτσι γουστάρουμε, κατευθυνόμενα ΜΜΕ κλπ κλπ)δεν δημιουργούν και την καλύτερη εικόνα εκτός συνόρων με ότι αυτό συνεπάγεται. Θέλω να πιστεύω ότι έχουν γνώση οι φύλακες και εν τω μέτρω του δυνατού θα πράξουν τα δέοντα. ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ και με 42 c υπό σκιάν !!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Έστω και με air condition, στην ανάγκη...

Εικόνα CEN-TAURUS

Γεια σου απόστολε θεριστή και αλωνάρη. Για τις μεταγραφές, ξέρω ότι οι κινήσεις θα είναι από τα λιντλ. Τα ντελικατέσσεν τελείωσαν. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ξαναθυμίσω στα αδέλφια μερικά πράγματα. Όταν ανοίγουν τα σμάρτφον, στη σελίδα του google εμφανίζει ειδήσεις από διάφορα σάιτ. Μεταξύ αυτών, καμιά φορά βγαίνουν "ειδήσεις" από τη ζούγκλα του καθαρΜάκη Τριανταπουλόπουλου και το σκατοdna του σιγαρέμπορα της σούδας. Αντικειμενικές ειδήσεις του στυλ "καταπέλτης ο καμμένος στη βουλή για την υπόθεση γιαννουσάκη"!!! Καταλαβαίνετε για τί δημοσιογραφία μιλάμε, έτσι; Όποτε βγαίνουν τέτοιες μαφιοειδήσεις, η google παρέχει δυνατότητα αποστολής σχολίων (είναι οι τρεις κάθετες τελείες στο περιθώριο κάθε τίτλου είδησης), με τα οποία όσοι θέλουν μπορούν να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για τα μεταδιδόμενα κείμενα, τις οποίες η γκουγκλ λαμβάνει σοβαρά υπόψη, να στε σίγουροι. Και περιττό να τονίσω ότι η γαυροσύνη "απαγορεύεται" να κλικάρει τα σάιτ αυτά, ούτε κάν από περιέργεια, γιατί με τα κλικ ανεβαίνει η επισκεψιμότητα και άρα η εμπορικότητά τους. Δεν ξεχνάμε βέβαια να κοιτάζουμε πάντα τις συσκευασίες τσιγάρων, καπνού ή φίλτρων, να γράφει πάντα ΣΕΚΑΠ. Για να ενισχύσουμε όλοι το μεταρρυθμιστή επιχειρηματία ιβάν να πληρώσει τους υπέρογκους φόρους του. Και βενζίνη μόνο AEGEAN ε; Τα χουμε πει. Ο τίγρης έχει την καλύτερη βενζίνη έβερ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος... Καμιά ανάρτηση άρθρου σου, θα πάρουμε; Κοντεύω να πάθω εξωγενή κατάθλιψη...