ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΓΑΥΡΟΥΣ....



ΑΠ΄ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΥΡΡΑΤΜΙΤΗ ΜΑΣ CEN-TAURUS TO KEIMENO, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑΥΤΑ:

 Στη βράση των μεταγραφών, αν κάνουμε τη σούμα μέχρι τώρα, εύκολα συμπεραίνουμε ποιος πράγματι έχωσε και θα χώσει χαρτί και τούβλα για την ενίσχυση της ομάδας του. Φυσικά, δεν θα μιλήσουμε για τους μικρομεσαίους προέδρους, οι οποίοι περιμένουν τις παραχωρήσεις δανεικών για να κάνουν σεφτέ ή φέρνουν σάπιο κρέας διαλογής με το δεκάκιλο. Οι περισσότεροι μάλιστα σήκωσαν μυτούλα, αυθαδίασαν στο ΓΑΥΡΟ και έκλεισαν την πόρτα απόκτησης ποιοτικών παιχτών από τις παραχωρήσεις δανεικών. Ούτε για τον Πανιώνιο θα μιλήσουμε, που και πάλι θα είναι μια κατηγορία μόνος του. Με ελάχιστα λεφτά, θα τους χτυπάει όλους στα ίσα. Ας πάμε στους "μεγάλους" (ρε τί πάθαμε καλοκαιριάτικα).

ΣΑΝΟΠΩΛΕΣ- ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ

Ο Τουίτης έριξε ήδη λευκή πετσέτα, ζαλισμένος από τα χρέη και την εσωτερική γκρίνια. Τον φαντάζομαι όταν βγαίνει από το σπίτι του, να κοιτάζει δεξιά- αριστερά, μήπως παραφυλάει κανένας δοσατζής να του την πέσει. Μια ανάσα την πήρε από τη μεθοδευμένη πώληση του σουηδού, που έγινε πλέον σουηδάραβας, με λεφτά που και τα τραπέζια στον ΣΚΑΙ καταλαβαίνουν ότι είναι πιθηκίσια. Ένα μέρος απ' αυτά έπρεπε να είναι κατράμι και κατωτραπεζάτα, να παντελονιαστούν, για να μειωθεί η χασούρα ή να χρησιμοποιηθούν για άλλες κατωτραπεζάτες μεταγραφικές κινήσεις και να ξεγελαστεί ο άγρυπνος πουτσακαλώτος. Ο οποίος κάθεται σ' ένα κιβώτιο λαθραία τσιγάρα κι αγναντεύει τα πέλαγα, για να πίασει φόρους. Ο Γιάννης, έτσι κι έρθει καμια πρόταση αγοράς, ακόμη κι απ τον Τσάκα, είναι έτοιμος να ξεφορτώσει τρελός από χαρά. Αλλά πού...

ΖΗΤΟΥΛΕΣ

Ο σχολάρχης της Νικαίας και καθηκιτής φελολογίας στο Παιρνεπιστήμιο "Θαμνάκια", όπως μας ενημερώνει ανελλιπώς η κατακίτρινη Ψώρα των σπόρων, χώνει αβέρτα τα κακομμύρια. Τέσσαρο τρακό έδωσε μέχρι σήμερις και συνεχίζει χωρίς να ιδρώνει, ασταμάτητος. Πήρε τρεις από Ολλανδία, τον Φαν τον Ντερ και τον Μπέργκερ. Ίσως τον γελάσανε και πρόκειται για ένα παίχτη, αλλά αυτά είναι λεφτομέρειες. Στα παραπάνω λεφτά υπολογίζονται τα έξοδα μετακίνησης, τα συμβολαιογραφικά, οι αμοιβές μάνατζερ, ίσως και οι φόροι (γιατί ως σωματείον έχουμε αλλεργία σ' αυτή τη λέξις), οι ετήσιες αμοιβές για πέντε χρόνια (άσε που οι παίχται θα αναχωρήσουν το Γενάρη γι αλλού), τα ενοίκια σπιτιού (που συνήθως μένουν απλήρωτα) και τα πριμ κατάχτησης πρωταθλήματος, κυπέλλου και τζάμπιο λικ. Τόσο πραγματικά είναι τα λεφτά που έχωσε ο κροίσσος. Με τους ίδιους υπολογισμούς βέβαια, είναι ίσα με όσα θα πάρει το δεξί... φρύδι του Εμενίκε, αλλά ντάξ, πώς κάνετε έτσι μωρέ! Όμως ο κόσμος δεν γκρινιάζει, αφού σε λίγες μέρες θα μεταγραφεί ο σκόκος και ο Κλάσε Μέντεζ ο ουρουγουανός και θα κλείσει το ρόστερ. Ενώ και το πρότζεκτ της αγιασοφιάς, της δουροαρένας ή της Φλάμπουρα Στάντιουμ (δεν ξέρω πώς λέγεται τελικά) προχωράει χωρίς εμπόδια και θα έχει ολοκληρωθεί λίγο πριν τον τέταρτο διαγαλαξιακό πόλεμο ή, το αργότερο, τρεις μέρες πριν τη δευτέρα παρουσία. Ε ρε ψιλό γαζί που σας δουλεύουν!

ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Στο χώρο της Μπουγάτσας, τα πάντα κινούνται χαλαρά σε ρυθμό "αδασμολόγητου τσιγάρου". Κάτι επιχειρήσεις που στήσαμε εμείς οι ρώσοι, αξίας 20 κακομμύριων, σταμάτησαν στο λιμάνι της Σούδας και ο ανοιχτομάτης υπουργός ξευτιλίας κουκουρουκουπλής συνεβούλευσε να κάμουμε λίγο κράτει τις μηχανές στα παπόρια με τανζανιανή σημαία, γιατί μας πήρανε χαμπάρι οι απέναντι. Έτσι, τα έσοδα μειώθηκαν και οι κινήσεις είναι υποτονικές, μέχρι να αρχίσει πάλι το κοντραμπάντο να κονομήσωμε όλοι. Άμα κάτι στραβώσει, έχουμε καβάντζα την αρμενογεωργιανή μαφία να κάψει τίποτις αμάξια, να στείλει καμια εκρηκτική τούρτα γενεθλίων ή να λύσουμε τον επιεικώς ημιπαράφρονα καθηκιτή Τζουράρι, να πει τίποτες παπαριές να εμψυχώσει το πόπολο. Από τα παραπάνω, καταλαβαίνετε εύκολα ότι ο ΓΑΥΡΟΣ εξακολουθεί να κινείται μακράν των υπολοίπων. Μόνο με καθοδηγούμενες σφυρίχτρες και σημαιάκια μπορούν να του κάνουν ζημιά τη νέα χρονιά. Και στο Τσ. Λ το περσινό πάθημα έγινε μάθημα κι η ομάδα θα κατέβει στελεχιακά και αγωνιστικά πανέτοιμη. Τα πάντα βέβαια θα κριθούν στο γρασίδι, αλλά τα σημάδια δείχνουν θετικά. Κρίσιμοι παίχτες, με χαρακτηριστικά που έλειπαν, ψαγμένες επιλογές με λίγα σχετικά χρήματα, θεαματικές λύσεις παντού, γενικό κουμάντο από έναν ποδοσφαιράνθρωπο, προπονητής κανονικός και επιτέλους όχι Ίβηρας, όλ΄ αυτά δίνουν πολλές ελπίδες. Ελπίζω η διοίκηση να πήρε το μήνυμα. Πρώτον, αν δουλέψεις, πάντα υπάρχουν καλές λύσεις στα χρήματα που διαθέτεις. Δεύτερον, αδιάκοπος εμπλουτισμός των ακαδημιών σε υποδομές και πρόσωπα κύρους, δοκιμασμένα, αν θέλουμε να έχουμε συνεχή ροή νέου αίματος, γαλουχημένου με τις ιδέες και τα αγωνιστικά πλάνα του ΘΡΥΛΟΥ, που κσι την ομάδα θα στελεχώνει και χρήμα θα φέρνει από τις πωλήσεις και πόλος έλξης θα γίνει για κάθε ταλέντο, που θέλει να ανδρωθεί σε μια ομάδα που θα τον αναδείξει διεθνώς. Υ.Γ. Ο Καμμένος ρε παιδιά, πού είναι; Σήμερα δεν έβρισε κανένανε κι΄ανησυχώ...

Σχόλια

Εικόνα Romain

CE-TAURUS, το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι μπήκε ο Ιούλιος και δεν έχουμε ακόμα πρωταθλητή καλοκαιριού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αεκουλα " θα είναι άλλη ομάδα με το δίδυμο Σκοκο -Αραούχο!"

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......

Εικόνα matrasimca

Φιλαράκια,

Δεν ειναι δυσκολο να τους κανεις ρομπες.
ΚΑΜΕΡΕΣ με φωνη ταυτοχρονα, σε αποδυτηρια ακομα και στον προθαλαμο των τουαλετων
Ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρεται.
Θα τιμωρησουμε σκληρα τις αυθαιρεσίες τους.
Μετα πάραυτα δημοσίευση.

Επισης να πω πως χαιρομαι για τις ομοβρονιες των φαινομενικα καλων μεταγραφών, παρα την αρχικη καθυστερηση.
Αυτη την φορα ουτε το καλοκαιρι θα παρουν πρωταθλημα.
Η διοικηση εμαθε απο α περυσινα λαθη

Εικόνα ThomasK

Μπόλικο και καυστικό χιούμορ από τον CEN-TAURUS :-)
Ειδικά με τα λογοπαίγνια (παρονομασίες ή παραλλαγές
λέξεων, επωνύμων, ονομάτων…) :-) Ταλέντο για
επιθεώρηση ή και για σατιρική εκπομπή :-)

Εικόνα Romain

Καταπληκτικό! Να στε καλά, με κάνατε και δεν κρατιόμουνα από την αρχή μέχρι το τέλος!

Θα συμφωνήσω ότι ο Βαγγελας "είναι έτοιμος να την κάνει για το Νοτιγχαμ γιαυτό και δεν παίρνει παίκτες ".

Έχω μια απορία για φέτος : Ποιός θα είναι πρωταθλητής καλοκαιριού? Άλλες χρονιές υπήρχε σίγουρο φαβορί.

Όσο για τον ΠΑΟΚ η δυσκολία δεν είναι τα δύο πλοιαρια της ΣΕΚΑΠ που κάνανε τσακωτα στη Σούδα. Είναι ότι πιάστηκε και το καλό. Αυτό με τις μηχανές τις γρήγορες.

Όσο για τον Καμμένο, ο Τσιπρας φοβάται να παραδεχτεί ότι το γνώριζε. Το ξέρει ότι αν το κάνει θα μπλέξει άσχημα.

Εικόνα CEN-TAURUS

Το καλό σαπιοκάραβο με τις γρήγορες μηχανές, τη σημαία ταρζανίας, ιδιοκτησίας μπουτσουάνας, με το ουκρανικό πλήρωμα και τον ιρανό καπετάνιο, (κατά κουκουρουκουπλή μετέφερε καθ' όλα νόμιμο φορτίο), ΚΑΚΩΣ το χουν σταματήσει 8 μήνες στη σούδα. Προοριζόταν για να κάνει θαλάσσιο ξε-σκί ο γαμπρός παπαμιμίκος κι έχασε τις διακοπές του. Τώρα, πού θα πάει να γεμίσει τις μπαταρίες του; Ε; Πού θα φορέσει ξανά το γαμπριάτικο κοστούμι, στο χρώμα της γυαλιστερής κάμπιας;
ΥΓ. Στη Σούδα λαμόγια, παραπλεύρως του παρκαρισμένου ταρζανιανού σαπιοκάραβου, βρίσκεται το πιο παλιό και το πιο γνωστό ψυχιατρείο της Κρήτης. Εκεί θέλετε να μας κλείσετε όλους παλιοπετούγες της επανάστασης, χεσμένες λινάτσες του ριζοσπαστισμού, μπολιβαριανά σκουπίδια με γεμάτες αριστερές τσέπες, γεμιστοφάγοι και μαρμελαδοφάγοι ληγούρηδες, ψεκασμένοι χλέμπουρες, νενέκοι, ταχυυπογραφείς μνημουνίων, σαλιάρηδες κλόουν της εθνικής άμυνας, θέατρο των σκιών του παραλόγου. Ούτε ο Πόε δεν θα περιέγραφε τόσο διεστραμμένες προσωπικότητες. Δεν θα μας πάτε τρελάδικο όμως. Εμείς θα σας πάμε! Αν δεν καταργήσετε τις εκλογές, με ένα άρθρο κι ένα νόμο, έρχεται κυβέρνηση συνεργασίας, που θα σας στολίσει το πρόσωπο με καγκελάκια χοντρά. Πού θα πάει!

Εικόνα el trick

Βρε ότι και να πάρεις.....
Την Διαγαλαξιακή ομάδα της ΡΕΑΛ και της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ μαζί να κατεβάσεις.....
.... Τους πλατανιάδες θα τους ξαναδείρεις;;;;;;.
Υ.Γ. Πολύ καλές οι κινήσεις μέχρι στιγμής. Είναι οι ενδεικνυόμενες. Αρκεί βέβαια να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ότι στο προσεχές πρωτάθλημα δεν θα ξαναεμφανιστούν πλατανιάδες.