AΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ...



Λογικά αυτήν περιμένω ν΄αντιμετωπίσουμε στις 25 ή 26 Ιουλίου κι΄αν σκάσει έκπληξη με τους Μαυροβούνιους, ε, πέστε ότι έγινε...τυπογραφικό λάθος ή του λόγου μου έκανα απλώς εργασιοθεραπεία...

Πρώτα, δυο λόγια για το σωματείο και μετά για τους ποδοσφαιριστές της.

Φ .  Κ .      Π   Α   Ρ   Τ   Ι   Ζ   Α   Ν

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1945 στη Σερβία, είναι πολυαθλητικός με πολλές εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και επί Γιουγκοσλαβίας ήταν η ομάδα του στρατού. Οι θερμοί οπαδοί της, γνωστά "αδέλφια" με τους παοκτζήδες ( όπως κι΄εμείς με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα ), αποκαλούνται "νεκροθάφτες". Γνωστά επίσης τα χρώματά της, άσπρο - μαύρο. Το Στάδιό της στο Βελιγράδι έχει χωρητικότητα 32.710 θέσεων, περίπου δηλ. σαν το Καραϊσκάκης. Το 1966 ήταν φιναλίστ στο τότε Τσ.Λ. Έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα Γιουγκοσλαβίας, 8 Σερβίας-Μαυροβουνίου και 8 Σερβίας, σύνολο 27, Κύπελλα αντίστοίχως 5, 4 και 5, σύνολο 14 και ένα Σούπερ Καπ. Απ΄το 2008 μέχρι το 2017 έχει πάρει όλα τα πρωταθλήματα εκτός εκείνων του 2014 και του 2016. Πέρσι το πήρε απ΄τον Αστέρα στα πλέϊ οφ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο. Ο Αστέρας είναι γενικά πιο δημοφιλής στη χώρα, έχει τα ίδια πρωταθλήματα, περισσότερα Κύπελλα, περισσότερες ευρωπαϊκές διακρίσεις και μεγαλύτερο γήπεδο. Σημερινός προπονητής της Παρτιζάν είναι ο 51χρονος Μιροσλάβ Τζούκιτς, αναγνωρισμένη ποδοσφαιρική προσωπικότητα, για τον οποίο είχε γραφτεί πρόσφατα ότι απασχολούσε και τον Ολυμπιακό.

Π   Ο   Δ   Ο   Σ   Φ   Α   Ι   Ρ   Ι   Σ   Τ   Ε   Σ

Διαθέτει 35 συνολικά, μέσος όρος ηλικίας τα 24,9 έτη, 8 είναι ξένοι, επτά διεθνείς και η χρηματιστηριακή αξία του συνόλου ανέρχεται σε 24, 7 εκατ. ευρώ. Συγκριτικά ο Ολυμπιακός ( σύμφωνα με το Τransfermarkt όλα τα στοιχεία ) εμφανίζεται να έχει 21 ξένους σε σύνολο 41, δεκαπέντε διεθνείς, μέσο όρο ηλικίας παικτών τα 25 έτη, ενώ η χρηματιστηριακή τους αξία είναι της τάξης των 80, 20 εκατ. ευρώ. ΥΠΟΜΝΗΣΗ: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΧΕΤΙΚΗ.

Τώρα όσον αφορά τους παίκτες της, ξεχωριστά. Επέλεξα αρχικά τους 5 εκείνους που περιλήφθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της Σέρβικης Λίγκας τη σεζόν που πέρασε και τους συμπλήρωσα με άλλους τρεις, για ειδικούς λόγους. Τους παρακολούθησα σε βίντεο για αρκετή ώρα, διάβασα γιαυτούς ( μιλάω βασικά για τους 5 πρώτους ) και καταχωρίζω ό,τι πρόσεξα περισσότερο. Όλα τούτα βεβαίως, με τους γνωστούς, πάγιους, περιορισμούς της διαδικασίας αυτής. Πάμε:

1. ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΣΟΟΥΖΑ

Κλασικός Βραζιλιάνος. Μέτριο προς το κοντό ανάστημα 1.74, 25 ετών, τεχνίτης, απροσδόκητος στις ενέργειές του, ντριπλέρ, διεισδυτικός, γρήγορος, ωραίες προσποιήσεις, μπορεί ν΄αναστατώσει μια άμυνα, πάσα ακριβείας, εξαιρετικά επικίνδυνος στα στημένα έξω απ΄την περιοχή, δεξιοπόδαρος. Παίζει στο αριστερό φτερό, έχει παίξει όμως και επιθετικός μέσος, αλλά και δεύτερος σέντερ φορ. Η χρηματιστηριακή του αξία απ΄το 2016 το Γενάρη, που ήταν 600 χιλ. ευρώ στην Ανζί, ανέρχεται συνεχώς κατακόρυφα και σήμερα έχει φτάσει τα 3 εκατομμύρια. Δεν ξέρω αν θα παίξει τελικά, γιατί θέλει να φύγει, εγώ τον περιμένω όμως. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ: Σε 39 παιχνίδια τη σεζόν που πέρασε με την Παρτιζάν, 27 γκολ και 5 ασίστ...

2. ΕΒΕΡΤΟΝ ΛΟΥΙΖ

Ένα βραζιλιάνικο, επίσης, "σκυλί" στο κέντρο του γηπέδου, ύψος 1.73, αμυντικός χαφ, όχι πολύ γρήγορος αλλά μαχητικός, τριγυρνάει συνέχεια και μαρκάρει με δύναμη και πείσμα, κάνει τάκλιν, χρησιμοποιεί πολύ τους αγκώνες του, τσαμπουκάς, ρίχνει και τρώει κλωτσιές χωρίς να διστάζει να βάζει τα πόδια του στη φωτιά, φλερτάρει με τις κίτρινες, δυνατός παρά το ύψος του. Το γκολ, δεν "το΄χει" πάντως. Τεχνικά...βραζιλιανίζει. Σε 46 αγώνες με την Παρτιζάν, είχε 2 γκολ και 2 ασίστ.

3. ΟΥΡΟΣ ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ

Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ ( 28 γκολ σε 34 αγώνες ) και καλύτερος παίκτης της χρονιάς πέρσι στο πρωτάθλημα. Είναι 23 ετών, σωματώδης, 1.83 ύψος, 82 κιλά,  δυνατός με δυνατό δεξί σουτ, εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες στις αναμπουμπούλες, καλός στις κατά μέτωπον επιθέσεις και στην κόντρα, κλασικός σέντερ φορ, έχει άλμα, δεν έχει σπουδαία πάσα, δεν είναι τεχνίτης, δεν φοβάται όμως, μπουκάρει και βάζει γκολ με κάθε τρόπο, ενώ διαθέτει εκρηκτικότητα, ξεπετάγεται, γιαυτό και θέλει γρήγορο και δυνατό αμυντικό απέναντί του. Εύστοχος, απ΄ό,τι είδα, στα πέναλτι, όπως κι΄ο Λεονάρντο με τον οποίον "δένει" σαν δίδυμο ( τέχνη - δύναμη ). Τριανταεφτά φορές διεθνής με τις εθνικές Σερβίας <19 και <21 ετών, 18 γκολ.

4. ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΒΟΥΛΙΣΕΒΙΤΣ

Δεξί μπακ, είδα περιβραχιόνιο αρχηγού, 32 ετών, 1.76, δεξιοπόδαρος, 2 φορές διεθνής, χρηματιστηριακή αξία 750 χιλ. ευρώ. Στα 107 παιχνίδια του με την Παρτιζάν, έχει 1 γκολ και 16 ασίστ. Ένα τυπικό πλάγιο μπακ, απ΄όσα παρακολούθησα.

5. ΜΠΟΓΙΑΝ ΟΣΤΟΓΙΤΣ

Στόπερ, 33 ετών, 1.86, δεξιοπόδαρος, σε 31 παιχνίδια 1 γκολ και μία ασίστ, μου φάνηκε αρκετά γρήγορος παρά το ύψος του, πρώτη του πάσα συρτή και ακριβής, δεν κάνει γιόμες, δείχνει ψύχραιμος, έμπειρος, καλό άλμα - καλό κεφάλι, δυνατός και στιλ ηγετικό. Χρηματιστηριακή αξία 400 χιλιάδες.

Ο   Ι        Α   Λ   Λ   Ο   Ι        Τ   Ρ   Ε   Ι   Σ

Αναφέρω τους Λεάντρ Ταβαμπά, γιατί τον υπέδειξε ως "αστέρι" ο Σίνισα Γκόγκιτς σήμερα στον "Πρωταθλητή", αφού τσέκαρε τον πρώτο αγώνα της Παρτιζάν με την Μπουντούτσνοστ 2 - 0,  τον εμβληματικό....σαραντάρη της ομάδας Σάσα Ίλιτς και τον τέως δικό μας, που πέρασε αλλά δεν....ακούμπησε, Μάρκο Γιάνκοβιτς ( ούτε που τον θυμόμουνα ).

ΛΕΑΝΤΡ ΤΑΒΑΜΠΑ

Καμερουνέζος. Τανκ σκέτο. Ντουλαποειδές θηρίο. Εικοσιεφτάχρονος, 1.89, ο τύπος του βαρέων βαρών σέντερ φορ περιοχής. Αργός και άτεχνος, ως αναμένεται, αλλά ΠΟΛΥ δυνατός ( δεν πέφτει με...τίποτα σχεδόν ), δεξιοπόδαρος, χρησιμοποιεί σώμα και αγκώνες συνεχώς, δεν ντριπλάρει. Πήγε στην Παρτιζάν το Γενάρη του 2017. Σε 20 αγώνες είχε 2 γκολ και 3 ασίστ. Με το Καμερούν έπαιξε 40 αγώνες στην εθνική ομάδα <20 ετών. Γκολ κανένα.  Η χρηματιστηριακή του αξία, 600 χιλιάδες ανερχόμενη.

Ο Σάσα Ίλιτς, αντιμετωπίζεται ( και οφείλει να αντιμετωπίζεται ) με σεβασμό, είναι ένα σαραντάρικο τοτέμ, μπαλαδόρος σίγουρα, κεντρικός ενδιάμεσος, έμβλημα για την ομάδα, τεχνίτης, αρχηγός, και τα δύο πόδια, απ΄το 2010 στην Παρτιζάν, 37 φορές διεθνής, 317 παιχνίδια με την ομάδα του, 39 γκολ, 38 ασίστ. Πέρασε το 2009 κι΄απ΄τη Λάρισα. Δεν ξέρω αν θα παίξει εναντίον μας. Ο Γιάνκοβιτς τέλος, είναι ένας νεαρός 22 χρόνων που παίζει εξτρέμ κι΄έχει χρηματιστηριακή αξία 750 χιλιάδες, ανερχόμενη. Τον δώσαμε το Γενάρη του 2017 στην Παρτιζάν, ενώ πηγαινοερχόταν δανεικοελεύθερος σ΄εμάς από 18 χρόνων και σε 39 αγώνες εκεί έβαλε 4 γκολ και είχε 4 ασίστ. Ελπίζω να μη...

Π   Ρ   Ω   Τ   Α       Σ   Υ   Μ   Π   Ε   Ρ   Α   Σ   Μ   Α   Τ   Α

Πριν ξέραμε τί θέλουμε. Τώρα ξέρουμε και τί θα βρούμε, πιθανότατα, μπροστά μας. Οι μεταξύ μας αγώνες θα΄ναι ντέρμπι. Και με την Μπουντούτσνοστ να πέσουμε. Η Παρτιζάν είναι θεωρητικά ισχυρότερη, όπως κι΄ο Ολυμπιακός είναι θεωρητικά ισχυρότερος απ΄την Παρτιζάν. Οι αριθμοί όμως, καθώς προανέφερα στην αρχή, δεν σημαίνουν και πολλά. Το χόρτο σημαίνει. Έγραψα, πριν μάθω με ποιόν θα παίξουμε, στο προηγούμενο άρθρο ότι είμαστε μεν τεχνικά ανώτεροι απ΄όλους σχεδόν τους συμμετέχοντες σ΄αυτή τη φάση, για να περάσουμε όμως απ΄τις συμπληγάδες των προκριματικών χρειαζόμαστε ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ προσοχή, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ. ΨΥΧΗ! Όλοι αυτοί...οι -ιτς, όπως και πέρσι οι Ισραηλίτες, είναι σκληροί σαν άνθρωποι. Η Παρτιζάν μπορεί να μην έχει την ποιότητα και το όνομα του Ολυμπιακού στην ποδοσφαιρική Ευρώπη, αλλά είναι ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗ ομάδα. Όπερ έδει δείξαι λοιπόν. Στον καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά θα κριθούν τα παιχνίδια. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΝΑ ΛΥΣΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! ΑΡΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΜΟΝΤΑΡΕΤΕ ΣΒΕΛΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!

Υ Γ 1. Τον Ζιλέ κι΄ένα καλύτερο αριστερό μπακ, θα΄θελα να τους είχα...

Υ Γ 2. Μόνο μια απλή ακτινογραφία έκανα. Θα παρακολουθώ λοιπόν, όπως όλοι, μέχρι την ώρα που πρέπει κι΄αν χρειαστεί θα συμπληρώσω και με...αξονικές καθώς κι΄ακόμα ειδικότερες απεικονιστικές ή άλλες εξετάσεις τη διερεύνηση και μελέτη του θέματος. Ανάλογα. Τον απόλυτο λόγο βεβαίως για το δέον γενέσθαι είχε και έχει το τεχνικό αλλά και το διοικητικό επιτελείο του Ολυμπιακού. ΕΜΕΙΣ φυσικά, εδώ θα΄μαστε. ΦΡΟΥΡΟΙ του Δαφνοστεφανωμένου... Ενδεχόμενες, ειρήσθω εν παρόδω, - κίες προαγωνιστικώς, αγωνιστικώς και μεταγωνιστικώς απ΄τα "συνεταιράκια", δεν τις αποκλείω, αλλά θ΄ασχοληθώ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ μ΄αυτά τα...πάρεργα. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μ΄ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Υπάρχει φυσικά και η ΟΥΕΦΑ για τα σχετικά...

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

Καλά όλα αυτά τα περί ατμόσφαιρας αλλά άμα έχεις παίξει σε Τούμπα και τουρκικά ντέρμπυ πόσο χειρότερα μπορεί να είναι; Όσον αφορά το ΥΓ 2 την απόλυτη ευθύνη πλέον την έχουν οι παίχτες, ο Χάσι από τον πάγκο δεν μπορεί να δαγκώνει ούτε η Μαρίνα να κλωτσάει. Ή μήπως θα παίξει ο Καραπαπάς; Μην φτιάχνουμε κλίμα λαϊκών δικαστηρίων.
Ερώτηση. Αυτή η πορδούσνοστ τι ομάδα είναι; Σοβαρή ή καφενές; Το 2-0 της σέρβικης μπουγάτσας τι λέει; Ήταν κατόρθωμα;
Για μένα το σημαντικό είναι πως οι σερβομπουγάτσα θα έχει 4 επίσημα ματς άρα και ρυθμό οπότε προσοχή ... που έτσι κι αλλιώς.... αλλά όπως είπε κι ο Καπίνο αυτοί πρέπει να μας φοβούνται ....εμείς τη δουλειά μας.
Κατά τα άλλα ψυχραιμία. Δλδ αν δεν περάσεις τι θα γίνει; Θα πέσεις από τον γκρεμό; Θα αυτοκτονήσουμε; Θα διαλυθούμε; Πείτε μου τι ; Να προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουμε. Δεν κατάλαβα. Ή μήπως δεν θα πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο; Λες και τώρα πάει. Υπάρχει και πρωτάθλημα και γιουρόπα λιγκ.
Δεν μπορώ τις καταστροφές και τις συντέλειες. Ειδικά από την αρχή της σαιζόν. Άλλωστε ο μέσος φίλαθλος, όπου ακούω κουβέντες, περιμένει να μείνουμε χωρίς ομάδες στην Ευρώπη φέτος. Ίσως να έχουν δίκιο. Οι "ουδέτεροι" μας έχουν ήδη αποκλεισμένους. Να ξέρουμε και σε τι πρωτάθλημα είμαστε.
Για μένα πρόκριση σε ομίλους τσου λου θα είναι τεράστιο κατόρθωμα.
Και το σημαντικότερο της ημέρας .... χρόνια πολλά στη Μαρίνα!!!!

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε,φίλτατοι Σύγγαυροι ,
Χωρίς περιστροφές, η υπόθεση πρόκριση με την Παρτιζάν(εάν τελικά περάσει) δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση…θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση!
Κατά την γνώμη μου για τρείς κυρίως λόγους:
1. Ο Θρύλος μας είναι ακόμη ανέτοιμος , είδα και το παιγνίδι σήμερα με τη Λόκερεν και μου άφησε αρκετά ερωτηματικά.
2. Παρτιζάν δεν είναι, τουλάχιστον σε αυτή την φάση , εύκολος αντίπαλος, κάθε άλλο μιλάμε για την πρωταθλήτρια Σερβίας.
3. Θα επικρατήσει φανατισμός, ένταση ,οξύτητα ,ελπίζω όχι εκτός ορίων, που θα επηρεάσουν την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών. Δηλαδή ο ψυχολογικός παράγων, το πείσμα το πάθος και η ψυχή θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο!
Ευελπιστώ ότι στις 10 ημέρες που μένουν, θα γίνουν συμπυκνωμένα τόσα όσα πρέπει για να εμφανιστεί η ομάδα έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά και στους δύο αγώνες.
Διοίκηση, Τεχνική Ηγεσία , Παίκτες πρέπει να κάνουν το παν για να προκριθούμε!
Ίσως αυτή πρόκριση να είναι το δυσκολότερο εμπόδιο για τους ομίλους του C.L!
Υ.Γ
1. Να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε τυχόν προβόκατσιες (τα μάτια 104-βλέπουμε και πίσω από τις κουρτίνες… και τις κινήσεις και του εσωτερικού εχθρού …καπνεμπόρους και το συνάφι του…)
2.Με κάθε επιφύλαξη, ξέρω ότι είναι πρόωρο ,αλλά με προβλημάτισε η επιθετική δυστοκία σήμερα… Ο Εμενίκε ξεκάθαρα ανέτοιμος μου φάνηκε μάλιστα ξεφύσαγε από την κούραση…,ο Πέρσης δεν πείθει ότι είναι ο σέντερ φόρ του Θρύλου μας.
3. Υπάρχει καμιά καλή μέθοδος για την ενίσχυση της αντοχής και της ενέργειας του Φορτούνη και του Μάριν? Γιατί αυτοί μπορούν να κάνουν την διαφορά!

Εικόνα apostolos gaganis

Νομίζω ότι θα παρουσιάσουμε στον ΕΠΙΣΗΜΟ αγώνα που θα δώσουμε, ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απ΄το σημερινό. Κι΄ο Εμενίκε θα είναι διαφορετικός. Κατάλληλη προετοιμασία είναι η λύση γιαυτούς που ρωτάς. Και τους τρεις. ΤΣΙΜΑ-ΤΣΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ...

Εικόνα CEN-TAURUS

Όποια κλήρωση σ΄αυτή τη φάση, εκτός τα καθαρά αγωνιστικά, έχει και στοιχεία φανατισμού και μεγάλης έντασης, είναι δύσκολη. Προτιμούσα μια δυσκολότερη ομάδα, από την παρτιζαν. Είδωμεν απόστολε. Νωρίς τα κάστανα από τη φωτιά...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα δούμε...

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Απόστολε εξαιρετική ανάλυση της (όπως όλα δείχνουν ) προσεχούς αντιπάλου μας στα προκριματικά του Ch. League. Στέκομαι στο ότι άλλον αποκλεισμό δεν αντέχουμε....... !!! Γι αυτό τα μάτια δέκα τέσσερα με τους παρτιζάνους grobari !!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι αισθάνομαι, Γιώργο..

Εικόνα ze ηλιας

Αγωνιστικά Απόστολε είναι η λιγότερο "επιθυμητή"ομάδα από τις άλλες στην κληρωτίδα.
Θεωρώ όμως οτι καλύτερα έτσι για να τσιτωθούμε νωρίς και εν όψει του δευτέρου αντιπάλου.

Εξωαγωνιστικά τώρα θέλει πολλή δουλειά από μέρους της ΘΥΡΑΣ 7 να αποφύγουμε τυχόν στραβές (στραβή πλέον θεωρείται και ένα .....πανό) και τιμωρηθεί το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ.
Βεβαίως και ευπρόσδεκτα τ αδερφια μας του ΑΣΤΕΡΑ στο ναό ,αλλά μόνο για τραγούδι και κράξιμο στα ξαδέρφια της μπουγάτσας.
Να τονίσουμε εδώ οτι οι οργανωμένοι παρτιζάνοι παίρνουν τις ίδιες ουσίες με τα ξαδέρφια τους ώστε δεν τους ενοχλεί και πολύ μια τιμωρία της έδρας τους (νομίζω πως είναι ακόμη τιμωρημένοι στην Ευρώπη με κλειστές κάποιες θύρες φανατικών).

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν αποκλείω να συμβεί κάτι μ΄αυτές τις...ανταλλαγές φοιτητών, παρά τα προληπτικά μέτρα που θέλω να πιστεύω ότι θα ληφθούν. Είναι...απύθμενη η γνωστή πανανθρώπινη, βλέπεις, συνήθεια. Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική. Ας ελπίσουμε. Θα΄ναι σίγουρα ιδιαίτερα καυτή η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι Σέρβοι εκεί, υπάρχει όμως στη ρεβανς και το Καραϊσκάκης. ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΩΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Σε τέτοια περίπτωση, οι συνέπειες δεν θ΄αστειεύονται καθόλου.

Εικόνα holland74

Καλησπέρα Απόστολε, κατατοπιστικότατο άρθρο, ευχαριστούμε.
Δεν έχω δει την Παρτιζάν, αλλά ξέρω τη τεράστια σχολή των Πλάβι και ξέρω πως είναι σκληρά καρύδια και μπαλαδόροι, όμως εμείς είμαστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί..Αισιοδοξώ για κάτι καλό φέτος..

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ, Dutch. Θα΄θελα να πω και κάτι άλλο επ΄αυτού, αλλά άσεεε... Θα το "βγάλω" - ενδεχομένως - άλλη φορά.