ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ...ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΗ. ΣΤΑ ΙΣΑ!



Το βράδυ το μεγάλο ματς. Πρώτο και καθοριστικό; Κανείς δεν μπορεί να πει. Εξαρτάται. Και τί έχω αποκομίσει μέχρι τώρα σε σχέση με το κλίμα που επικρατεί στα ελληνικά τουλάχιστον ΜΜΕ γιαυτό ( όπου Ε ίσον Επικοινωνίας, όχι Ενημέρωσης ); Το καταθέτω:

1. Υπάρχει αβεβαιότητα ως προς τη σύνθεση της ομάδας. Τουλάχιστον στις θέσεις των στόπερ, του αμυντικού χαφ, των εξτρέμ, αλλά και του σέντερ φορ. Προβέψεις, πληροφορίες και τα ρέστα, μας έρχονται εδώ και μέρες ανελλιπώς, κανείς δεν ξέρει όμως τί θ΄αποφασίσει τελικά ο Χάσι και με ποιά κριτήρια. Θεωρώ ούτε και οι παίκτες, μέχρι και τις τελευταίες στιγμές. Ίδωμεν. Εκπλήξεις δεν υπάρχουν, αφού υπό τις κρατούσες συνθήκες, είναι ΟΛΑ μέσα.

2. Ο Ολυμπιακός μου φαίνεται σοβαρός, συγκεντρωμένος, λιγομίλητος, ανεκδήλωτος γενικά, σαν να θέλει να μιλήσει αποκλειστικά στο γήπεδο. Και καλά κάνει. Ούτως ή άλλως τα λόγια δεν έχουν αξία καμιά. Απολύτως. Οι πράξεις στον αγωνιστικό χώρο και μόνο θα μετρήσουν. Την ώρα της αλήθειας...

3. Οι Σέρβοι πάλι, ενώ στην αρχή μετά την κλήρωση ήτανε κάπως "μαζεμένοι", όσο περνάνε οι μέρες ξεθαρεύουν ( ειδικά μετά την 6άρα στη νεοφώτιστη Μάτσβα - δεν είναι τυχαίο ) και εντελώς πρόσφατα, μερικοί, χωρίς προσχήματα σχεδόν, "βγάλανε γλώσσα". Στα υπ΄όψιν ετούτο... Είναι ενδεικτικό τσαμπουκά, που αναμένω να τον εκδηλώσουν απέναντί μας απ΄το πρώτο ήδη λεπτό του αγώνα. Εντός και εκτός χόρτου. Ψυχολογικό παιχνίδι, πριν και κατά τον αγώνα. Την αντιμετώπιση που θα΄χουνε, την περιμένουμε, ζητώντας ΟΜΩΣ να΄ναι αυτή που πρέπει. Μιλάω για την ομάδα μας, αλλά ΚΑΙ την διαιτησία.

4. Γενικά πάντως και για να΄ρθω στον τίτλο της ανάρτησης, εισπράττω κλίμα αμοιβαίου σεβασμού. Υπολογίζουν ΠΟΛΥ ο ένας τον άλλο. Το παιχνίδι προδιαγράφεται, σύμφωνα με τις δηλώσεις αμφοτέρων, ως δύσκολο και σκληρό. Ντέρμπι το΄χαμε χαρακτηρίσει, και τα δύο έτσι θα΄ναι, από΄δω. Μεσοεπιθετικά αυτοί δείχνουν πιο δυνατοί απ΄ό,τι αμυντικά. Που σημαίνει, ειδικά αφού πρόκειται και για εκτός έδρας αγώνα, αντίστοιχες επιλογές παικτών και τακτικής εκ μέρους του Χάσι. Προσαρμοσμένες στις συνθήκες. Τα΄χει υπόψη του ΑΣΦΑΛΩΣ αυτά και περιμένω να δράσει ανάλογα, οπότε... Οπότε, τί άλλο; Το γνωστό. Η μπάλα στους ΠΑΙΚΤΕΣ. Εκεί το κλειδί.

5. Μαθαίνω ακόμα, λέει, ότι στις κερκίδες θα κάνουνε εμφάνα και μερικά παόκια. Δικαίωμά τους, αν  γίνει κάτι τέτοιο. Θα ενισχύσουνε, φαντάζομαι, σε αγαστή συνεργασία με τους "νεκροθάφτες", το σκυλοβρίσιμο της κερκίδας εναντίον μας. Ακούσαμε ήδη κάτι πρελούδια απ΄τους...παρτιζάνους, του στιλ "Γαύροι μουνιάααα...γαύροι μουνιάααα κλπ.". Ουδόλως θα επηρεάσει αυτό. Η μάχη θα΄ναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ενδογηπεδική. Την ποιότητα για να τους το βουλώσουμε, την έχουμε. Να την "βγάλουμε", θέλω. Και ξέρουμε από πού εξαρτάται τούτο το τελευταίο. Μην τα ξαναλέμε.

6. Πρόγνωση, με βάση τα όσα έχω αντιληφθεί απ΄τα...Μέσα, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ. Καμιά. Θα περιμένω, ήρεμος επιφανειακά αλλά μέσα μου σε σημείο...ζέσεως, να δω τον αγώνα. Δεν ξέρω βέβαια αν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Το τελευταίο που΄χα διαβασει, όπως όλοι φαντάζομαι, ήταν ότι υπήρχε κόλλημα στο οικονομικό. Ελπίζω να ξεπεραστεί.

7. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΙ΄ΟΧΙ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΒΡΟΜΟΣΑΪΤΣ, ΒΡΟΜΟΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΒΑΠΟΡΙΑ, ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΚΙ΄ΕΚΕΙ ΠΡΩΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ. ΚΙ΄ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΑΡΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ! ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙ΄Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....

Υ Γ. Διάβασα ότι θα μεταδοθεί στο ΝΟVA 1.

Σχόλια

Εικόνα manthos 956

Σιώπης : να γίνει ο δικός μας Γκατούζο !!!!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ -ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙ- ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!

Εικόνα NovoCeLats

ΤΡΕΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ...

ΤΡΕΛΟ...

ΓΑΜΗΣΙ...

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Θυμάσαι τις προβλέψεις μου ??? 0 - 2 και 3 - 1

Συγνώμη αλλά, τα έβλεπα στον καθρέπτη...

Ηρθε το πρώτο αποτέλεσμα,
Οπότε στο Καραισκάκης θα κερδίσουμε 2 - 0.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα KCS

Λοιπόν, η ομαδάρα μας εξέθεσε (κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε ξεβράκωσε αλλά δεν πρέπει να λέγονται αυτά) κάτι απαισιόδοξους σαν κι εμένα. Δεν πειράζει, πάντα τέτοια, "ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να κερδάει" !

Μάμα Αφρικα κύριοι, αυτά είναι. Τώρα θα έχουμε χρόνο να φτιάξουμε ομάδα. Εύγε σε όλους για το πάθος τους, το αποτέλεσμα μετράει.

Κύριε Μπεσνικ, καλώς ήρθατε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και πάντα τέτοια!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

Εικόνα John Zolo

Μπραβο στα παιδια. Δεν φοβηθηκαν το ματς. Ουτε την εδρα...σιγα την εδρα εδω που τα λεμε...οπως τουλαχιστον την ειδαμε σημερα. Ψωφια !!
Να δω τι θα γραφει αυτο το μαλακισμενο ο Σαββιδακος...το ρωσοποντακι...ο κοντοπιθαρος...
Και το αμιμητο...που μου εστειλαν μολις πριν...σχετικα με την Κουλα...
"Προφητεια Γεροντα Παϊσιου - Οταν το ξανθο γενος κατεβει στην Αθηνα να αντιμετωπισει ενα κοτοπουλο με δυο κεφαλια τοτε θα ριξει μερικα τεμαχια και αιμα θα ρεει σε γηπεδο στην Καλογρεζα. Αυτο θα γινει την ημερα που η Παναγια η Συριζαια θα φερει τα χαρτια για το χτισιμο της Αγια Σοφιας"

Εικόνα dimitrov7

Τι έγινε μάγκες? Πως σας φάνηκε ο αλμπάνιαν? Ο Μπεν μήπως? Τι σχολίαζα για Μπεν? Τώρα να τους γαμ%$^&&^ κι εδώ. Ψύχραιμα κι επαγγελματικά τους μπουγάτσες Σερβίας. Και ναι φέτος έχουμε πράγματι σεντρεφόρ. Και Μπεν και Εμενίκε. Και μη βιαζόμαστε για Ιρανό. Μην τον βγάλουμε κι αυτόν μαλάκα.

Εικόνα matrasimca

O Μπεν ειχε δειξει τι παικταρας ειναι απο τοτε που επαιζε στην Βεροια.
Ηταν ατυχος που ειχε κοψει χιαστους για αυτο δεν επαιξε σε μας νωριτερα.
Επισης δειχνει οτι αντεχει το βαρος της φανελλας, γιατι ας πουμε και ο Ανδρεας ο Τατος ηταν παικταρας και μου αρεσε, αλλα παντα ελιωνε στην διαδικασια επιλογης κατα την προετοιμασια, δεν μπορουσε να αποδωσει καλα, και φυσικα κοβοτανε.
Ειχα πει και εγω σε αλλους συγγαυρους οτι την αξια του καθε ενος την βλεπουμε στο γηπεδο και οχι στο διαβατηριο.
Δεν ηξερα τον Χασι αλλα περιμενα να τον δω πριν αποφανθω.
Ο ανθρωπος μου φαινεται σωστος τουλαχιστον μεχρι τωρα.
Οσο για τον Ανσαριφαρντ εγω θα τον κραταγα και γιατι ξερει μπαλλα, και γιατι ειναι γρηγορος και κυριως γιατι σαν δεξι εξτρεμ μου εχει δειξει πολλα καλα, σερβιρει γκολ.
Ποιο μαγκας θα ειναι αυτος που θα καταφερει να κανει ενα παικτη πολυεργαλειο.
Οι παικτες δεν χρειαζεται να παντρευονται μια θεση.
Και ο Ρετσος σεντερ μπακ ειναι αλλα οπως ξερετε περυσι επαιξε και πλαγιο μπακ.
Αυριο μπορει να του πουν να παιξει κοφτης και να το κανει σωστα.
Χαιρομαι για ενα δικο μας παιδι, τον Σιωπη, οσο μποι του λειπει τοσο παθος εχει, πιτμπουλακι ειναι το παιδι και γαυρακι.
Παμε γερα και Ολυμπιακα διπλα στην ομαδα χωρις διχόνοιες και ας κραταμε τους τονους χαμηλους οταν τουλαχιστον βλεπουμε πως στην ομαδα υπαρχει δικαιοσυνη εκ μερους ου προπονητη, γιατι περυσι.....

Εικόνα REDNYC

ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ

-----
Ο Ολυμπιακός μου φαίνεται σοβαρός, συγκεντρωμένος, λιγομίλητος, ανεκδήλωτος γενικά, σαν να θέλει να μιλήσει αποκλειστικά στο γήπεδο. Και καλά κάνει. Ούτως ή άλλως τα λόγια δεν έχουν αξία καμιά. Απολύτως. Οι πράξεις στον αγωνιστικό χώρο και μόνο θα μετρήσουν. Την ώρα της αλήθειας...
-----

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΗ, ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΡΒΩΝ (ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑΣ) ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.

ΠΟΥΤΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΑΜ ΔΕ!

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΣΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΡΟΜΑΟ - ΡΕΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΟΥΤΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝ, Ο ΚΑΡΣΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!! ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΕΝΙΚΕ, ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. ΤΕΛΟΣ!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΡΑΤΜ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.

Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ, ΘΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΑΝ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ, ΣΤΡΩΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ. Η ΟΜΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΒΑΡΗ, ΟΤΙ ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η 7!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

Εικόνα dimitrov7

Έτσι ακριβώς ....

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

καλησπέρα σ όλους τους σύγγαυρους ,
απόψε ξεκινάει το φετινό Ευρωπαϊκό ταξίδι του Θρύλου μας κι όλοι ευχόμαστε να είναι αντάξιο των προσδοκιών μας και της ιστορίας της ομάδας μας.γνωρίζουμε όλοι μας πως δεν είναι ακόμη πλήρως έτοιμη η ομάδα αλλά φαντάζομαι πως θα δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους για αξιοπρεπή εμφάνιση και επίτευξη καλού αποτελέσματος που θα επιτρέψει την επόμενη εβδομάδα να πανηγυρίσουμε και νίκη - πρόκριση στα play offs του Ch.L.

κι επίσης θα θελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις άλλες ομάδες της πατρίδας μας για συγκομιδή πολύτιμων βαθμών ώστε να μην αναγκαζόμαστε να παίζουμε ντάλα καλοκαίρι !

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου στην παρέα,
Μετά από καιρό, ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ πρίν από ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παιχνίδι...
Έχοντας κάνει ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ & ΕΓΚΑΙΡΑ, το μόνο που χρειάζεται απόψε είναι να βγάλει η ομάδα το 70% των δυνατοτήτων της για να βάλει στη θέση της την... μπουγάτσα Σερβίας της οποία η γλώσσα μεγαλώνει με την ώρα όπως φαίνεται...

Καλή επιτυχία στο Θρύλο μας απόψε

Εικόνα nichio 1971

3 δεν ήθελε ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ της σερβο-μπουγάτσας?
3 και νέγρικα!!!!
Καλό ταξίδι που μου τραγουδάγατε και συνθήματα μπουγατσομάχων....

Εικόνα George - Mati

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΘΡΥΛΕ !!!!!! Αγαπητέ εμψυχωτή μας έχω και εγώ ένα προαίσθημα για απόψε που έχω την εντύπωση ότι ομοιάζει με το δικό σου.......... ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ....... !!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Σφίγγα.......

Εικόνα matrasimca

Είμαι σίγουρος πως έχουμε καλύτερες μονάδες.
Μένει να δούμε αν θα επιδείξουν ευφυΐα και πίστη.
Ας τους περιμένουμε να εκτεθούν δεν είναι ανάγκη να έχουμε κατοχή, 4 φάσεις 2 γκολ αρκούν για τους αδελφοποιτούς της Παοκάρας.
Θα φύγουν κλαμένοι χεράκι χεράκι από το γήπεδο.
Ας μην λησμονησω πως και ο Γιωργακης ο Σαββιδης εχει δημοσιεύσει απρεπέστατα σχόλια υπέρ της ΠΑΡΤΙΖΑΝ.
Ας τα διαβάσουν οι παίκτες και ας μπουν αποφασισμένοι να τον διαψεύσουν.
Πάμε ΟΜΑΔΑΡΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Αναμένω, όπως όλοι.

Εικόνα holland74

Αν πατάμε γερά από την αρχή στο γήπεδο, όσο περνάει η ώρα θα γεμίζουν άγχος και θα είναι ευκαιρία να παγώσουμε εντελώς την κερκίδα...Είναι σημαντικός ο γύρος καθώς αν περάσουμε, ακόμα και αν αποκλειστούμε από κάποια πολύ δυνατή ομάδα, θα έχουμε εξασφαλίσει ήδη την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα...

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι.

Εικόνα Romain

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Πάμε, Romain!

Εικόνα PGK

Εμένα δεν με απασχολεί ο οποιοσδήποτε τσαμπουκάς των Σέρβων. Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι μπορεί πάλι να παίζουμε με 10 παίκτες αν ο Φορτούνης κάνει τον τουρίστα όπως τον βλέπουμε τελευταία (και από πέρυσι). Τότε όνως έχουμε πρόβλημα.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχω ένα προαίσθημα. Δεν το λέω όμως...

Εικόνα John Zolo

Ετσι οπως τα λες ειναι.
Το μονο που φοβαμαι ειναι η νεα ομαδα μας η οποια (οπως καθε χρονο δυστυχως αλλαζει) δεν εχει ακομη δεσει (+ τους τραυματισμους).
Εαν οι ξενοι αντιληφθουν την σοβαροτητα της καταστασης, δεν φοβηθουν αλλα ιδιαιτερα του βαρους της φανελλας που φορανε τοτε θα τους παρουμε για πλακα...ειμαστε καλυτεροι σε καθε επιπεδο. Το θεμα ειναι ποσοι "το ξερουν"...

Εικόνα apostolos gaganis

Ακριβώς. Όπως τα γράφεις. Θα δούμε.

Εικόνα dimitrov7

Ντου από παντού κι ο αξιότερος και τυχερότερος ας πάρει την ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Και αυτός να φοράει ερυθρόλευκα.

Εικόνα apostolos gaganis

Μαζί σου.