ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΡΑ!



Ήλθε και υπογράφει σήμερα στον Θρύλο. Ένας παίχτης που όλοι με το που τον είδαμε πρόσφατα στα δυο παιχνίδια μας με την Παρτιζάν, ευχηθήκαμε να φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Κι΄αυτό γίνεται πράξη. Ας τον παρουσιάσουμε.

ΟΥΡΟΣ ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ. Είκοσι τριών ετών, 1.83, 82 κιλά, γεννημένος στο Βελιγράδι, δεξιοπόδαρος, σέντερ φορ, έχει χρησιμοποιηθεί και στα δύο φτερά. Ειδικότητά του: γκολτζής. Η χρηματιστηριακή του αξία έφθασε με κάθετη σχεδόν άνοδο τον Μάη του ΄17, τα 3,5 εκατομμύρια. Ο Ολυμπιακός γράφτηκε ότι τον αγόρασε από την Παρτιζάν για 2,5 και ποσοστό μεταπώλησης σ΄αυτήν 15%. Θα του κλείσει τετραετές συμβόλαιο. Εκτός της Παρτιζάν, έχει παίξει κατά χρονολογική σειρά απ΄την αρχή προς τα σήμερα, σε Ραντ, Βίτεσσε και Παλέρμο. Στην ομάδα του Βελιγραδίου είχε πάει ως ελεύθερος τον Αύγουστο του ΄16. Να σημειώσω ότι με τα χρώματά της και σε 45 συνολικά εμφανίσεις του, πέτυχε 35 γκολ. Είναι διεθνής στις ομάδες <19 και <21 ετών, με 30 εμφανίσεις και 16 γκολ. Κλήθηκε μια φορά το 2017 στη μεγάλη ομάδα κατά της Γεωργίας, χωρίς ν΄αγωνιστεί. Κι΄ένα άλλο στοιχείο, επίσης αξιοσημείωτο. Στα ξεκινήματά του, πιτσιρικάς, πέρασε απ΄το σύστημα νέων του Ερυθρού Αστέρα. Ε, δεν μπορούσε να μην έχει έστω μια κάποια παραλλαγή του...γαυρογονιδίου μέσα του. Ίδωμεν την έκφρασή του...

Στην περσινή σεζόν, ο παίχτης ανακηρύχθηκε - μαζί με τον συμπαίχτη του Λεονάρντο - πρώτος σκόρερ της Σερβικής Λίγκας με 24 γκολ σε 29 παιχνίδια, παίχτης της χρονιάς και φυσικά περιλήφηκε και στην ενδεκάδα της χρονιάς. Τελευταίος αγώνας στον οποίο πέτυχε τέρματα, εκείνος με την Βιντεότον για το Γιουρόπα Λινγκ εκτός έδρας στις 24 Αυγούστου, όπου έβαλε δύο, ενώ είχε και μία ασίστ. Μ΄εμάς, τον θυμόμαστε. Μας έβαλε το δεύτερό τους στο 2 - 2 στο Φάληρο με απευθείας γυριστό σουτ, που ούτε το είδε ο Καπίνο, ενώ είχε κι΄εκείνη την κεφαλιά-ψαράκι στο 14΄ που απέκρουσε εξαιρετικά ο δικός μας. Στο αναμνηστικό του, ένα κάταγμα στην περιοχή του αστραγάλου το 2015 όταν ήταν στη Παλέρμο, αγωνιζόμενος εναντίον της Μίλαν, για το οποίο και έμεινε έξω 3 μήνες.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή;

Είναι, αυτό που λέμε άγριος. Σκυθρωπός στο παιχνίδι. Τεστοστερονάτος. "Γαυριά" στον αγώνα. Παίζει καυλωμένα. Μοιάζει του Γιώργου Σιδέρη και, ναι, κάπου το διάβασα, και του Τζιμπούρ, στο πολύ πιο κινητικό και εύστοχό του. Έχει μυαλό με στροφές γκολτζή, εκμεταλλεύεται δηλ. τις ευκαιρίες και τα βάζει με κάθε τρόπο. Δυνατό σουτ, πλασάρισμα, κεφαλιές. Διαθέτει εκρηκτικότητα, ξεπέταγμα αιφνιδιαστικό για τον αντίπαλό του, είναι γρήγορος, μπουκαδόρος μόλις βρει χώρο μπροστά του ( π.χ. στο τρανζίσον ), μα πάνω απ΄όλα είναι ΔΥΝΑΤΟΣ. Έχει "αγκώνες". Δεν μου΄δωσε την εικόνα του ατομιστή, για τέτοιον παίχτη, τις ασίστ του τις βγάζει, αλλά θα δούμε. Χτυπάει μ΄επιτυχία τα πέναλτι. Η ηλικία του, είναι η ιδεώδης. Μη μου ζητάτε ποδιές και τα τοιαύτα. Είδα όμως ότι τον αντίπαλο μπακ, σε στιγμές έξαρσης, μπορεί και να τον ξεφτιλίσει...

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από βίντεο για τον παίχτη. Βάζω, ενδεικτικά, μια παραπομπή:

https://www.youtube.com/watch?v=H_vgqBwoWmc

Πριν κλείσω, σκέφτηκα να καταχωρίσω, επίσης σε εικόνα, δυο ξεχωριστά νομίζω γκολ απ΄όσα έχει πετύχει στην μέχρι τώρα καριέρα του. Το πρώτο, το΄βαλε στις 11 Δεκεμβρίου του 2016 σε νίκη της Παρτιζάν επί της Κουκαρίτσκι εκτός έδρας 1 - 3 και θεωρείται ως το γρηγορότερο γκολ στο σέρβικο ποδόσφαιρο. Στα 10 δευτερόλεπτα απ΄την έναρξη του αγώνα ( έκανε και χατ τρικ )... Και το δεύτερο, τον Φλεβάρη του 2015 όταν έπαιζε στη Βίτεσσε, στην νίκη της επί του Άγιαξ 1 - 0 με δικό του γκολ. Μπήκε στον αγώνα στο 83΄αντικαθιστώντας τον Μπερτράν Τραορέ και το΄βαλε μόλις δυο λεπτά αργότερα, στο 85΄. Πώς; Του΄ρθε μια σέντρα από τ΄αριστερά, αυτός στην περιοχή, κοντρολάρισε την μπάλα με το στήθος, την έφερε στο δεξί, την πέρασε πάνω απ΄το σώμα του ατυχούς αντιπάλου του και με το που΄σκασε κάτω την έστειλε με δεξί βολέ στα δίχτυα του Αίαντα. Πανζουρλισμός... Να πω ότι το γκολ αυτό ο τότε τύπος το΄χε συγκρίνει με κάποιο αντίστοιχο του θρυλικού Ολλανδού Ντένις Μπέργκαμπ όταν έπαιζε Άρσεναλ εναντίον της Νιούκαστλ το 2002, χαρακτηρίζοντάς το γκολ-θαύμα και τον Ούρος ως έναν πιθανό νέο Μπέργκαμπ...

https://www.youtube.com/watch?v=gYpH_2kX-u4

https://www.youtube.com/watch?v=V4XgpDHYGzM

ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

Υ Γ. 1.  Γουστάρω τους απέναντι. Με τη βοήθεια - πάντα - των "αντικειμενικών". Προσπαθούν να κάνουν το σκατό παξιμάδι για ν΄αντιρροπήσουν, ματαίως, τις εντυπώσεις απ΄το σάρωμα του Ολυμπιακού και την αποκαρδίωση των πρασινοκιτρινομαυρόλευκων οπαδών τους, που παρακολουθούν έκθαμβοι, φθονούντες και σκασμένοι του κερατά. Ε, πάρτε τους λοιπόν τον Αραούχο και τον Βιερίνια, μπας και ησυχάσουμε. ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ ΚΙ΄ΑΥΤΟΙ...

Υ Γ. 2. Αναμένονται - κατά τα ΜΜΕ - και άλλες δύο σημαντικές κινήσεις της ΠΑΕ. Εισαγωγικές και άκρως...θορυβώδεις, σε συνδυασμό με μία δική μας, γνωστή, εξαγωγική. Αν συμβεί έτσι, τα έκτακτα καρδιαγγειακά επεισόδια των...αντιφρονούντων νομίζω πως θα φισκάρουνε πια τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων μας...

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Κ. Απόστολε αγαπητοί Σύγγαυροι ,
Αχός βαρύς ακούγεται.... από τους αρδομεμέδες:
-Εεεεεεερχεται ο αρα-ουζο ….στην κούλα και ο άλλος ντε ο συνώνυμος του αιδίου … στον βάζελο! Πω πω πω!Θα κλάψουνε μανούλες!
-Οι αρδομεμέδες ονομαστικά:Sport Fm(του μετανοήσαντος? Τουίτη), Sport 24 και Contra Sport του Σαμπίντι/Μάρη, έχουν πάθει Κολούμπρα !
-Τα σκατόσαιτ: sdna, sportdog, filathlos και το ξεδοντιάρικο/αντιολυμπιακό τσατσάκι του νιαούριν στον Real fm του χαμαιλέοντα «χατζή …νιλά-συριζάου», έχουν πάθει τεταρταίο πυρετό!
Και δυστυχώς για αυτούς απομένουν ακόμη 26 ώρες να τελειώσουν οι μεταγραφές !Λέτε να πάθουν κόκο-μπλόκο?
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Αδέλφια πέρα από την πλάκα οι ξεδιάντροποι πετάξανε τις μάσκες και επιτίθενται λυσσαλέα κατά του Θρύλου.Ο πόλεμος θα έχει πολλές και σκληρές μάχες, σφαγές και όργια αλλά νομοτελειακά τον νικητή τον ξέρουμε:Ο δαφνοστεφανωμένος Έφηβος!
Αυτοί μας δείχνουν τα δοντάκια της νυφίτσας(κάποιον δίκαιο… μυστακοφόρο μου θυμίζει η μουσούδα του μικρού αγριμιού!) αλλά εμείς θα τους δείξουμε τα σαγόνια του Θρυλέοντα!
Ενωμένοι με πάθος για τον θρύλο θα τους δείξουμε ότι έκαναν το μοιραίο λάθος την μοιραία επιλογή , να εναγκαλισθούν με τους…έμπορους!
………………………………………………………………………………………………………………………………………….
1.Πιστεύω ότι ο Ούρος θα αποδειχθεί λίρα εκατό και θα πνίξει στα ούρα … τις άμυνες των εξυγιαντών και όχι μόνο!
2.Ακούγεται κάτι για άμεσες κινήσεις ενίσχυσης της άμυνας? Είναι επιβεβλημένο!
3. Ο Ρέτσος?

Εικόνα ze ηλιας

I like this baladofatsa
εμφανισιακά διασταύρωση βαλκάνιας αλεπούς με αργεντίνο βούβαλο
βλέπω να κάνει πολλές κηδείες

Να πώ κάτι για το παιδί μας το Ρέτσο μιας και επιβιβάστηκε στην αμαξοστοιχία για το σταθμό του μονάχου
Δεν πίστευα τα ποσά που γράφονταν και ειλικρινά μου πέσαν οι όρχεις μόλις "έκλεισε" στα 22 μύρια
Γνώμη μου απ όσο τον έχω παρακολουθήσει?
Μέτρια τεχνική,όχι γρήγορος,μέτριος στο κεφάλι,καλές τοποθετήσεις,ιδανικός σωματότυπος,και βέβαια 19 ετών
Εγώ δεν τον έκοβα ούτε για 3 μύρια
Νάναι μόνο η ηλικία και προοπτική?
Νάναι οι καλοί μάνατζερ?

Όπως και νάχει καλή τύχη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και σ ευχαριστούμε που δικαίωσες τις ακαδημίες του ΘΡΥΛΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΑ ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ

Εικόνα apostolos gaganis

Βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ελπιδοφόρος, ταλαντούχος, αναμφισβήτητα. Ολοκληρωμένος; Κάθε άλλο, φυσικά. Για την ηλικία του όμως, κρίθηκε πως τ΄αξίζει αυτά τα λεφτά. Το ποσό μου φαίνεται απίστευτο. Σήμερα διάβασα για 16 και ποσοστό μεταπώλησης. Όπως και να΄χει, καλή του τύχη και μπράβο στη διοίκηση.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι σαν να κλέβουμε εκκλησία - ακόμα και με τις βρωμιές τους.

Πολύ σαδιστής ο Πρόεδρος πάντως!

ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ...

Εικόνα PGK

Ναι αλλά ο εχθρός φέτος είναι πολιτικός και ελέγχει τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Ο Ζακυνθινός κοκορίκος ακόμη κινεί τα νήματα. Το έχω ξαναπεί αλλά η λύση είναι απλή. 5ρες ή 6ρες και άφησέ τους να κοκορεύονται με τα διαιτητικά τους σκουλίκια και τους Λασκαράκηδες.

Εικόνα Nery Castilllo

Τον έχω κριτικάρει σκληρά πολλές φορές,αλλά φέτος ο Β.Μαρινακης έκανε αυτό που έπρεπε για το θρύλο,θα κάνει και άλλα μέχρι αύριο και με λίγα λόγια τα έχει γαμησει όλα.

Εικόνα Romain

ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΕΙ Ή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ?

Εικόνα apostolos gaganis

Μα, τί ερώτημα....

Εικόνα John Zolo

Σημερα διαβαζω και δεν χορταινω...ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ !!

Εξαιρετικοι συνδυασμοι μεταγραφικης στρατηγικης για Ελληνικα δεδομενα, με τον Χασι, τον Ουγιος και τον Προεδρο επικεφαλης...εχω μεινει αφωνος...!! Χρονια πολλα ειχαμε να δουμε τετοια πραγματα και μη ξεχναμε την οικονομικη κατασταση της χωρας καθως και την υψηλοτατη φορορολογια απο φετος (ή περσυ ;).

Μενει να δουμε το αποτελεσμα στο χορταρι...φετος πραγματικα ονειρευομαι...!!

Εικόνα Chevalier de Balibari

ααα ολα και ολα ο βαζελος παιρνει τον παικτη που του ταιριαζει...
τον περιφημο ...Μουνιε...
ειμαστε ατυχοι ο καπουτσο εχει σταματησει αλλιως θαταν το τρολλ της χρονιας
ετσι και τον εφερνε ο προεδρος..

Ας Βολευτουμε απλα με τον νιΚΩΛΟγιαννη να προσπαθει να του αλλαξει το ονομα
στο πλεον ευηχο ''μονιε''
πλακα εχουν...

Εικόνα apostolos gaganis

Έχουν μπει σε ΚΑΤΗΦΟΡΟ χωρίς επιστροφή. Το΄χουν καταλάβει πολλοί απ΄αυτούς...

Εικόνα apostolos gaganis

Έχουν μπει σε ΚΑΤΗΦΟΡΟ χωρίς επιστροφή. Το΄χουν καταλάβει πολλοί...

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
Πάντα ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ!
Καλώς όρισες στον ΘΡΥΛΟ, ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Ότι καλύτερο είχε η ομάδα μπροστά, μετά την εποχή Μήτρογλου.

ΥΓ Μετά την διαφαινόμενη πώληση Ρέτσου, ένα ΚΑΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ (εκτός Ένγκελς) και κλείνει το ρόστερ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. Με τη βούλα πλέον, η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ της εποχής Μαρινάκη, μακράν.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω τί θα γίνει τελικά με τον Ένγκελς, αλλά και πολύ υψηλή χρηματιστηριακή αξία έχει διεθνώς, ιδίως για αμυντικός, και - κυρίως - έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του Χάσι. Τα λέω εκτενέστερα με τον φίλο τον Ζόλο πιο κάτω. Δεν απορρίπτω τίποτα εκ προοιμίου, αν δεν το δω και το αξιολογήσω πριν με τα μάτια μου.

Εικόνα nichio 1971

Σε μπέρδεψα, με τη δική μου ΛΑΘΟΣ διατύπωση.
Εννοούσα τον Ένγκελς ΚΑΙ έναν ακόμα σέντερ μπακ. Σύνολο 2.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλημέρα κ. Απόστολε,

Είναι τρελός, είναι τρελός ο Προεδροοοοςςς, είναι τρελός ο προεδρός!!

Αισθάνομαι ότι ο Πρόεδρος ονειρεύεται ευρωπαϊκά την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ..από γαύρικο ένστικτο αντιλαμβάνομαι ότι το όνειρο είναι πολύ καλό, περιλαμβάνει και τους αλλόθρησκους και μάλλον ο Πρόεδρος ετοιμάζεται για μεγάλη ονείρωξη! Είμαστε μόλις μια "μεταγραφική βόμβα" μακριά..!

Για να δούμε!!

Πάλι καλά που από χτες δρόσισε και εμφανίστηκαν τοπικές βροχοπτώσεις στην Αττική..είχα φοβηθεί πραγματικά για τις ζωές των αλλόθρησκων μετά τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις..πως να αντέξουν τη ζέστη και τα μεταγραφικά της ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ!

Αχαχαχαχααχαχαχαχαχα

Εικόνα apostolos gaganis

Θεωρώ ότι είναι οι καλύτερες μεταγραφές επί εποχής Μαρινάκη. Κάτι λέει αυτό, αν το συνδυάσεις με το αποτέλεσμα της κλήρωσης, τον Ρέτσο ( εφ΄όσον ολοκληρωθεί η πώλησή του ), ΑΛΛΑ και μερικές πρόσφατες εξωγηπεδικές εξελίξεις. Υποθέτω...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι είναι δέκα πόντους ψηλότερος και 22 κιλά ελαφρύτερος από μένα...
Καλωσήρθες παιχταρά!

Εικόνα apostolos gaganis

...Και βάζει κάπως λιγότερα γκολ από σένα!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

εξαρτάται από το γήπεδο ;)

Εικόνα Romain

Καλημέρα Απόστολε,

Υ. Γ. 1.

ΠΟΑ: Είχε δύο παίκτες σύμφωνα με τον Στραπατσόνι. Μπερκ και Ζέκα.

Κουλάρα: Ο Ντίντακ τελικά έφυγε χωρίς να πληρώσει. Απλά ο γατούλης δεν θα καταλάβει το συμβόλαιο για τον νέο χρόνο. ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ.

ΣΕΚΑΠ: Ακόμη στην Κρήτη τα πλεούμενα.

Εικόνα koropi48

Δύο ήταν τα πλεούμενα στο αιγαίο, μην ξεχνιόμαστε! Και όταν πιάνεις δυο μουνότριχες στον ωκεανό, το πιθανότερο είναι να υπάρχουν κανένα εκατομμύριο τούφες που σου ξέφυγαν. Θα έχει κι άλλα λοιπόν. Κι ο κουρουπουλής, η στελεχάρα της αχριστεράς, που αγρυπνά σκοπός στο καθήκον, να μην περάσει λαθραίο προϊόν στα λιμάνια μας; Τί έγινε; Άνοιξε τις κούτες να μας πει ποιάς εταιρείας σιγαρέττα κουβαλούσε; Ακόμη; Πότε; 9 μήνες πάνε σιγά-σιγά.
Του κώλου τα εννιάμηνα δηλαδή. Και γιατί, αφού φαίνεται πώς δεν βρίσκει σκεπάρνι να ανοίξει τα αμπάρια, βγήκε μόλις πιάσανε το πλοίο να πει "δεν φαίνεται εκ πρώτης απόψεως να κουβαλάει κάτι παράνομο"; Εεεε; Και οι κάμερες στο λιμάνι της σούδας, φωτογράφισαν τους αριθμούς των πινακίδων από τις νταλίκες γνωστού στη ρώσικη παροικία "επιχειρηματία", που έφευγαν μόλις είδαν ότι το πλοίο πιάστηκε; Ή μήπως είχε χύσει ΚΑΙ εκεί ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ και δεν έδειχναν εικόνα;
Μήπως οι υπηρεσίες του πουτσακαλώτου, του γνωστού θαμώνα των σουιτών της τούμπας, δεν συνεργάζονται ή καθυστερούν για να βρεθεί η προέλευση και ο προορισμός του φορτίου; Αν είναι έτσι, γιατί δεν βγαίνει η κουρούπλα να μας κοιτάξει στα μάτια και να μας το μολογήσει ευθέως και αρρενωπώς; Μήπως γλιτώσει και το ειδικό δικαστήριο δηλαδή! Αν στηθεί κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές, θα κυκλοφορήσει πολύ γουνάκι στην αθήνα, δεν το βλέπουν; Αυτά τα καυτά σαν το γαμήσι του ΘΡΥΛΟΥ ερωτήματα, περιμένουν απάντηση από τα παρτάλια της επανάστασης, από τις χλεμπόνες του κοινωνικού μετασχηματισμού. Εκτός κι αν, μετασχηματίζοντας το βιοτικό τους επίπεδο, νομίζουν ότι έτσι συμβαίνει σε όλη την κοινωνία. Πάω να εκτυπώσω το ΕΝΦΙΑ, που πληρώνω επειδή η λαοπρόβλητος διαγράφει πρόστιμα και κάνει αβάντες στα λαθροαλιβερίσια της νρόπιας και ξένης ολιγαρχίας! Γαμώτο μου!

Εικόνα apostolos gaganis

Να γράφεις συχνότερα, να σε διαβάζω να φχαριστιέμαι...

Εικόνα John Zolo

Ο Ούρος είναι παικτούρα είναι...ελπίζω να αποδώσει όπως πρέπει !!!

Τωρα ειπε ο Νικολακο οτι παιρνουμε τον Ενγκελς...απο την Μπριζ ....που εφαγε 3 απο την Κουλα... Τι ειναι αυτο τωρα ;
Θα τρελλαθουμε ;

Εικόνα apostolos gaganis

Μη βιάζεσαι... Δεν ξέρω αν είναι τελικά ο Ένγκελς, αλλά ΑΝ είναι, ας κοιτάξουν εκείνοι που ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ δεν τον θέλουν ( δεν πιστεύω ότι δεν είχαν...ξεκολλημό τα μάτια τους από πάνω του, βλέποντας το ματς της Κούλας ), μην έχουμε τα ίδια όπως και με τον Χάσι. Τί τον θέλουμε τον Αλβανό και τα ρέστα... Βλέπουμε, αξιολογούμε ΚΑΙ ΜΕΤΑ κρίνουμε. Έτσι πάει το πράμα. Και σιγά με τους Έλληνες εκείνους που τον ξέρανε από...πιτσιρικά δηλαδή και μου παρουσιαστήκανε ΤΩΡΑ στα μέσα να τον απαξιώνουν a priori... Έλεος! Άλλο το να διατυπώνεις ερώτημα, απορία κλπ κι΄άλλο Ν΄ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ. Δεν είναι μαλάκας ο Χάσι. Ό,τι έχει ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ως τώρα, αξίζει. ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ. Υπομονή λοιπόν. Tί διάολο; Οκτώ εκατομμύρια είναι η σημερινή του εμπορική αξία στο transfermarkt. Ποιός σημερινός παίχτης του Ολυμπιακού έχει αυτή την αξία; Ποιός; ΚΙ΄Η ΡΕΑΛ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΞΙ. ΚΙ΄Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ 5 ΑΠ΄ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΝΤ ΛΟΥΙΖ ΠΙΣΩ. Ο ΡΕΤΣΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ; Ο ΜΑΝΩΛΑΣ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΑΜΕ. Ηρεμίααα.... Δικηγόρος του δεν είμαι. Ούτε και τον ήξερα πριν. Αλλά δεν το μπορώ αυτό το χούϊ που΄χουμε πολλοί από΄μας εδώ. Στο Ελλάδα. ΕΞΩ ΤΡΙΣ, ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΦΩΝΗΣΑΙ...

Εικόνα PGK

Η Club Bruge έφαγε τα 3 γκολ και όχι ο Ένγκελς. Ένας παίκτης δεν είναι δυνατόν μόνος του να σταματήσει μία ομάδα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε.Εγώ θα εστιάσω στο ΥΓ1. διότι έχει ατελείωτο γέλιο.Οι βάζελοι πήραν έναν παίκτη δανεικό (με ζητωκραυγές για την οικονομική συμφωνία γιατί περισσεύουν και λεφτά από την πώληση του Ζέκα) ο οποίος από τα συμφραζόμενα των ΑΡΔοβάζελων (προεξάρχοντος του γκουρού της τακτικής Τσάρλυ) μάλλον είναι κατώτερος του προκατόχου του.Το δε κελεπούρι Λουτσιάνο για να στρίψει πρέπει να ρίξει άγκυρα.Σιγά σιγά βέβαια , αρχίζουν και ακούγονται κάποιες ψιλές γκρίνιες για τον Έλληνα Πεπ για την εικόνα της ομάδας αλλά και τις μεταγραφές αφού αυτός τις κανονίζει.Προς θεού όμως μην τον αγγίζεται γιατί έτσι και παραιτηθεί βλέπω τον sir Manos να τον αντικαθιστά.Η δε κούλα ψάχνει να πουλήσει δυο παίκτες (Βράνιες-Γιόχανσον) μπας και βρει λεφτά για τον Αραούχο, ο Ντίντακ απελευθερώθηκε αφού τους απείλησε με δικαστήρια (κλασσικά το ζήτημα θάφτηκε και βγήκε μάλιστα ότι ζήτησε και συγγνώμη) αλλά κανείς δεν θυμάται ότι στην αρχή ήθελε να τον πουλήσει και τέλος ο αντικαταστάτης του Μήτσου του Τσικγρίνσκι (για πολλοστή φορά τραυματίας) πιθανώς και του Βράνιες μπορεί και να λέγεται Εξέιρα.Τέλος οι κότες του Βορρά πήραν παίκτη με 4 μύρια (αλλά τόσο θα κοστήσει για 3 χρόνια, λέμε και καμιά μαλακία για τα χαιβάνια) αλλά ψάχνουν και αυτοί να πουλήσουν 2 μπας και καταφέρουν να φέρουν τον Βιερίνια (παρεπιμπτοντως όσοι παρακολουθούν γερμανικό πρωτάθλημα θα έχουν διαπιστώσει την πτώση της απόδοσης τα τελευταία τρία χρόνια).Κατά τα άλλα επενδύουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο με Κατσικογιάννη και Βράκα (τελικά κανένα επίθετο δεν είναι τυχαίο).ΒΑΓΓΕΛΑ ΦΕΡΕ ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΑΓΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Ευριπίδη! Η ανακοίνωση της Θ.13 που είδα σήμερα, ανοίγει ενδεχομένως την πόρτα για πολλά. Έλα όμως που υπάρχει αδιέξοδο; Οπότε; Όπως τα΄χουμε πει επανειλημμένα εδώ: ΟΡΑΤΟΤΗΣ ( ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ) ΜΗΔΕΝ...

"Όπως σπείρεις θα θερίσεις".

Εικόνα Γιάννης ο Red

Καλημέρα κύριε Απόστολε. Ας μας πουν οι χαρτζιλικωμένοι μπογιατζήδες της Μπύρας 13. Όταν τους χαρτζιλίκωνε ο Αλαφούζος, τους πλήρωνε Φως-Νερό-Τηλέφωνο εκεί στο τριώροφο, κατάπιναν αμάσητες τις μούφες για Noor 1-Εγκληματική Οργάνωση της "ΔΙΚΗΣ στον ΣΚΑΪ" σαν πρόβατα, όταν βρίζανε αυτούς που κριτίκαραν τον Αλαφούζο(π.χ.ο βάζελος ΑΡΔ Λάμπρος Γκαραγκάνης
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/160109/i-epithesi-sto-dimosi...), ήταν καλά? Οι χαρτζιλικωμένοι απ'τον Νικόλα Πατέρα.

Εικόνα ven7

Καλημερα φιλε Αποστολε, πιστευω πως θα αφησει εποχη ο παικτης αυτος και θα μας τρελλανει!! Ειναι ακριβως ο παικτης που ελειπε απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Χαρισματικος σκορερ, τα βαζει με ολους τους τροπους και φαινεται να εχει τσαγανο.. Λογικα θα δουμε μπαλλα φετος!! Ο Μαρινακης εχει ενισχυσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε τεραστιο βαθμο και πραγματικα πιστευω πως ΟΛΟΙ οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ του βγαζουν το καπελο. Προσωπικα του ειχα κανει σκληρη κριτικη με την προσληψη Χασι σχετικα με την ορεξη που ειχε πια...ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ πως ΕΙΧΑ ΛΑΘΟΣ..Ο Μαρινακης ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ και πραγματικα ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ..

Εικόνα apostolos gaganis

Η κλήρωση στο Τσ.Λ. βοήθησε σ΄αυτές τις επιλογές, νομίζω. Μιλάω και γιαυτές που περιμένουμε. Στο εσωτερικό μέτωπο, που εκεί τους πρέπει ΒΑΡΥ το χαστούκι, ΕΚΕΙ θέλω να γίνει φέτος ο χαμός. Ο χαμός ΤΟΥΣ. Στας Ευρώπας, ΑΝ καταφέρουμε την τρίτη θέση, θα πρέπει να΄χουμε μέλλον. Ένα ένα για την ώρα...

Εικόνα dimitrov7

Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να κάνει φέτος αυτό που πρέπει εις ολόκληρον. Σοβαρό και πραγματικό προπονητή και παίκτες βαρβάτους αβέρτα.
Ελπίζω πως ο μεθοδικός Χάσι δεν θα μπει στο τριπάκι του περιορισμένου ρόστερ. Ελπίζω πως έχει καταλάβει τι παίζει εδώ γενικά και θα κρατήσει όσο γίνεται περισσότερους.
Αυτή η μίνι περίοδος των 6 σημαντικότατων αγώνων έδειξε πως χρειάζονται πολλοί.
Χαρακτηριστική η περίπτωση με τους επιθετικούς. Φευγάτος ο Πέρσης, χτυπάει ο Εμενίκε, αφλογιστία ο Μπεν μετά το Βελιγράδι και να ο Μήδος ένα τμχ σε ΑΕΛ και το τακουνάκι στον Φορτούνη. Και θα είχε σκοράρει και στο Περιστέρι αν επεδίωκε το απλό. Είναι σε καλή κατάσταση. Να τον κρατήσει. Να έχω 4 επιθετικούς. Κι ο Εμενείκε να γυρίσει παιχνίδια θα παίρνουν όλοι λόγω αναγκών πραγματικών και εξωαγωνιστικών.
Είδατε πόσες κίτρινες φορτώθηκαν οι παίκτες μας σε 2 ματς.
Αυτή είναι η λύση απέναντι στους εχθρούς. Ομαδάρα, ποικιλία παικτών, ποσότης και ποιότης κι άσε τους άλλους να καμαρώνουν με τα .... άλλα. Ήδη είναι -2,-2,-6. Εμείς δουλειά μας και θα πάνε και παρακάτω οι άλλοι.
Όσο για τον κόσμο που του τα χώνω συχνά - και καλά κάνω - από αυτή τη φιλόξενη γαυροφωλιά, βλέπω πως όχι μόνο ξύπνησε αλλά επιδοκιμάζει τον πρόεδρο και με το παραπάνω.
Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς άλλωστε τις πωλήσεις των διαρκείας;
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο και στις εκλογές.

Εικόνα apostolos gaganis

Προσυπογράφω, ειδικά το φινάλε.

Εικόνα holland74

Καλημέρα σε όλους...
Τον παίκτη τον ήθελα πιο πολύ από όλα τ' άλλα ονόματα που ακούγονταν κυρίως λόγω ηλικίας, αλλά και επειδή τον θεωρώ σέντερ φορ με αυγά...
Το γκολ που θυμίζει Μπέργκαμπ, στους πιο παλιούς θυμίζει Πελέ στον τελικό του 58 κόντρα στη Σουηδία...
Οι δύο κινήσεις που αναμένονται από τη διοίκηση ελπίζω να αφορούν στην άμυνα, που θεωρώ πως έχουμε πρόβλημα, για να το πάω ακόμα πιο μακριά θεωρώ πως και η θέση 6 έχει πολλά θέματα, αν και έχουν μαζευτεί πολλοί εκεί (Ακούγεται πως ακόμα και ο Σιώπης μπορεί να αποχωρήσει, διαφωνώ, για μένα πρέπει να είναι βασικός).
Όλες αυτές οι ανησυχίες πηγάζουν από τις επικείμενες επισκέψεις μας σε Τορίνο και Βαρκελώνη που ελλοχεύουν συντριβές αν δεν πας προετοιμασμένος, θα πρότεινα σε εκείνα τα ματς να παίξουμε με 3 στόπερ..(Ωχ ξέφυγα από το θέμα)...
Καλώς ήρθες ΠΑΙΧΤΑΡΑ....

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι, το θυμάμαι αυτό το γκολ στο Παγκόσμιο της Σουηδίας. Παρόμοιο, αλλά με περισσότερη φινέτσα εκείνο του θρυλικού Πελέ...