ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΞΗ...



Γιααα να μαζέψουμε τα θέματα της αντζέντας που΄χουμε μπροστά μας. Σε Σούπερ Λίγκα και Τσάμπιονς Λινγκ...

1. Για τη Σούπερ Λίγκα, αύριο με την Ξάνθη εκεί. Στις οχτώμισι το βράδυ. Συγκέντρωση κι΄αποφασιστικότητα  χρειάζονται, έχω εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό μας και στον Κοσοβάρο, ένας σοβαρός Ολυμπιακός θα τους πάρει τους 3 βαθμούς. Παιχνίδι οπωσδήποτε, που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Σημειώνω την παρουσία του Μαρινάκη και τις κουβέντες του στην τελευταία προπόνηση. Τους θέλει ΟΛΟΥΣ στην τσίτα και σωστά. Πρόεδρος-σκύλος και...στοργική αρκούδα μαζί. Τα περί σύνθεσης κλπ, δουλειά του Χάσι. Είπαμε: υλικό έχουμε. Σίδερα να τρώμε απ΄την αρχή κι΄ η μύτη χαμηλά. Πρώτος στόχος παγίως, το πρωτάθλημα.

2. Για τη Σούπερ Λίγκα, δεύτερο. Κεφάλαιο ΕΠΟ/ΚΕΔ. Απροσχημάτιστη τακτική, με το φέξε, εναντίον μας. Καλογερόπουλος και σία. Θα τα΄χουμε φέτος αυτά. Και σε σημείο τέτοιο, ώστε να μας ΚΑΝΟΥΝ να παρεκτραπούμε με όλες τις πειθαρχικές συνέπειες σε βάρος μας από μια τέτοια αντίδραση. ΑΥΤΟ επιζητούν. Δρόμος λοιπόν στρωμένος με πολλές νάρκες το φετινό πρωτάθλημα. Άρχισε από πέρσι τούτο το βιολί. Το ξέρουμε, το ξέρουν και στο Ρέντη. Ψυχραιμία επομένως, αυτοέλεγχος, πειθαρχία, αγωνιστική διάθεση και συγκέντρωση στον στόχο. Ένας-ένας οι αγώνες και ΚΑΘΕ αγώνας να θεωρείται κρίσιμος. Όσο δε για τους λεγόμενους εύκολους αντιπάλους μας στο Καραϊσκάκη, αυτοί να καθαρίζονται ΓΡΗΓΟΡΑ.

3. Θέμα στόπερ. Η απουσία του Βούκοβιτς, ξαφνική μεν αλλά μέσα στα συμβαίνοντα σε μια ομάδα. Τον πάει πίσω η δουλειά. Ήταν και σε πτωχή φυσική κατάσταση. Δεν μ΄άρεσε αυτή η εξέλιξη. Τον έχουμε ανάγκη τον παίχτη. Ο Μποτία απ΄την άλλη, ανέτοιμος. Αλήθεια, τί έχει αυτός και βρίσκεται τόσον καιρό παροπλισμένος στα πιτς; Υπάρχει απάντηση; Γιατί απ΄την ΠΑΕ, σκότος ασαφείας και αοριστολογίας. Έτσι για να ξέρουμε, ρε παιδί μου, κι΄εμείς οι...πτωχοί. Διάβασα ότι ο Χάσι προτίθεται, λέει, να χρησιμοποιήσει τους Ρομαό - Ένγκελς στα στόπερ. Το δίδυμο μου κάνει. Στο χόρτο φυσικά θ΄αποδειχθούν όλα. Και με την ευκαιρία. Ακόμα. Εκείνος ο Σισέ, που΄χε βγάλει μάτια στην αρχή κλπ, πούουου βόσκει; Τίποτα δεν ακούω γιαυτόν. Χάθηκε; Θα...οργανωθούμε, κατά το γνωστό ανεκδοτο, πιστεύω. Ταχτσίδη, η ώρα σου να μπεις κι΄εσύ επί τέλους στην αρένα. Ποιός ξέρει; Ικανότητες έχει.

4. Ο εξωαγωνιστικός πόλεμος. Περιμένω εκτράχυνση. Οι κορυφαίοι ΑΡΔ του γνωστού μετώπου, δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή ν΄αλυχτούν. Ο...Flouer τελευταίος. Ο επίσημος Ολυμπιακός έχει τον λόγο σ΄αυτά και χώρο να΄χουμε εμείς οι υπόλοιποι να...γράφουμε στη γνωστή ανατομική μας γωνία. Πρόσωπα, "πληροφορίες" και...αντιΒαγγελικές ( διάβαζε: αντιΟλυμπιακές ) κορώνες. Είπαμε: Μη χαρίζεις την οργή σου σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Τους δίνεις αξία. Για τα σοβαρά, έχουμε τον Κούγια με τα ηχητικά ντοκουμέντα του. Προβλέψεις για εξελίξεις πάντως, δεν κάνω. Όχι. Μέσα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιβάλλον που ζούμε, προσωπικά δεν θεωρώ σκόπιμο να προβλέπεις...φωναχτά. ΑΝΑΜΕΝΩ απλώς. 

5. ΠΑΟΚική μενταλιτέ. Είναι γνωστή. Πάντα επίκαιρη όμως. Κάθε χρόνο, πάνε για πρωτάθλημα. Ανελλιπώς. Και κάθε χρόνο, κλαίνε και οδύρονται μετά τη λήξη του. Πέρσι βέβαια στο παρά τσακ το φτάσανε το πράμα, "χάρις" στο...χεράκι που βάλαμε κι΄εμείς κατά το β΄γύρο. Έτσι φέτος παρατηρώ πεταμένες έξω, πάρα πολλές γευστικές θηλές τους. Πιο πολλές από πέρσι. Μεγάααλη η ασπρόμαυρη γλώσσα. Θεωρούν ότι έχουν καλύτερη ομάδα από΄μας ( καλά ετούτο μονίμως τους...καταδιώκει ), ΠΑΙΧΤΗ ΠΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗ, μόνο τον Οτζίτζα πρακτικά παραδέχονται, οπότε...δεν πάει άλλο. ΠΡΕΠΕΙ να το πάρουνε επί τέλους φέτο το γαμημένο, ιδίως τώρα με το 50:50(!) στη διαιτησία λόγω του γαλανομάτη και υπό τας ευλογίας του Περέϊρα! Τί διάολο; Καταξοδεύτηκε πάλι ο επενδυτής. Επανέφερε και το ίνδαλμά τους...

Θααα τα δούμε αυτά όλα, εκεί όπου τελικά κρίνονται. Με μια προϋπόθεση. ΕΜΕΙΣ, ΝΑ΄ΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τότε η αυτοπεποίθηση των γαύρων θα φτάσει, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ψηλά. Όταν δικαιωθούν οι προσδοκίες τους. Γιατί αλλιώς, η γνωστή αρρώστια των... illuminati δεν θα ξεκολλάει και δεν θα πάψει ποτέ να μας τα "σπάει". Ήδη με τον τραυματισμό του Βούκοβιτς, αρχίσανε πάλι αρκετοί το βιολί τους. ΑΥΤΟΥΣ, θα τους (ξανα)πιάσω στο εγγύς μέλλον. Θέλω να πιστεύω. Θα εξαρτηθεί...

6. Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το μεγάλο παιχνίδι. Ή σωστότερα, ένα απ΄τα μεγάλα παιχνίδια για την Ευρώπη. Το κρισιμότερο όμως. Παίρνουμε την νίκη; Μια καλή αρχή ( αλλά μόνον αρχή ) για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ συνέχεια. Χάνουμε; Άσχημο πολύ... Ισοπαλία; Όχι ό,τι θα θέλαμε, μα παίζεται το παιχνίδι ακόμα. Με πολύ περιορισμένες βέβαια τις ευρωπαϊκές μας ελπίδες.

7. Εισιτήρια διαρκείας. Τί αποδείχθηκε φέτος; Απλά πράγματα. Το΄χε θίξει κι΄ο Κένταυρος εδώ το θέμα. Φέρνεις παίχτες; ΝΑΙ. Φέρνεις τ΄αποτελέσματα που πρέπει και μπαίνεις στο Τσουλού; ΝΑΙ. Σου βγάζουν τα μπαλάκια ν΄αντιμετωπίσεις ομαδάρες, έστω κι΄αν οι ελπίδες σου εκμηδενίζονται πρακτικά για τους 16 με τα δύο θηρία που σου΄λαχαν; ΝΑΙ. Ε, να το αποτέλεσμα. Διακόπτεις την έκδοση των καρτών διαρκείας, γιατί έτσι όπως πας θα καργάρεις το Καραϊσκάκη ΜΟΝΟ μ΄αυτές, αν συνεχίσεις. Ούτε κρίση, ούτε τίποτα. ΘΕΑΜΑ θέλει να δει ο γαύρος κι΄ο κάθε οπαδός. ΘΕΑΜΑ. Εκείνο που ΣΗΜΑΙΝΕΙ ποδόσφαιρο, δηλαδή. Το ζητούμενο ποιό είναι; Η συμπεριφορά του αυξημένου, όπως αναμένεται, κόσμου φέτος στο γήπεδό μας. ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΔΡΑ. ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ Η ΓΡΟΘΙΑ ΜΑΣ. Η ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Αμφίδρομη αντίδραση βέβαια και αυτοτροφοδοτούμενη. Προσφέρεις θέαμα ( με αποτέλεσμα πάντα ); Προκαλείς ενθουσιασμό και μαζεύεις κόσμο. Κι΄ο ενθουσιασμός με τη σειρά του ανεβάζει την ψυχική διάθεση και το "μπορώ" των παιχτών, με συνέπεια ακόμη καλύτερο θέαμα κ.ο.κ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ. "Aλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης - PCR " στο ποδόσφαιρο. Ξεφύγαμε...

Είναι κι΄άλλα που βλέπω κι΄έχω προσέξει, αλλά κάποια άλλη φορά. Ας δούμε αποτελέσματα πρώτα, αρχής γενομένης από ΑΥΡΙΟ...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

'Εξοργισμένος με την απόδοση και με το
αποτέλεσμα.
Στην άμυνα το πρόβλημα συνεχίζεται. Στην
επίθεση επίσης. Σεμπά, Τζούρτζεβιτς ή
Φορτούνης έπρεπε να ‘χαν τελειώσει το
παιχνίδι. ‘Ομως ας επιδείξουμε ψυχραιμία
και ας κάνουμε λίγη υπομονή. Ας θυμηθούμε
και την 1η στραβή πέρσι στη Λάρισα.

Ισίπρας και όλος ο αντιολυμπιακός συρφετός
από καιρό και απροσχημάτιστα επιδιώκουν την
αποκαθήλωση του Θρύλου με κάθε τρόπο. Ας
μην τους κάνουμε τη χάρη και με τη διχόνοια
μας.

Η βελτίωση της απόδοσης της ομάδας
εναπόκειται στον προπονητή. Αν αποτύχει
προφανώς και θα υπάρξει διοικητική
αντίδραση.
Η στήριξη της ομάδας όσο πιο μονοιασμένα,
ψύχραιμα και εμφατικά εναπόκειται σε μας
τους οπαδούς.

Τσίπρα,
παραμένεις ένας ελεεινός παπατζής και
επηρμένος φασιστάκος.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι στο νέο αφήγημα της εξόδου από τα μνημόνια και της ανάπτυξης που θα αρχίσει με την εντολή του Πρωθυπουργού για κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ιγκνιάτεβιτς….πρέπει να βοηθήσουμε όλοι!!!! !απόψε εκτός από τον Καλογερόπουλο βοήθησαν ….και οι επιθετικοί μας.... και λίγο ο Καπίνο!
Είπαμε εδώ ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα αλλά έλα που δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε….
Πρωτόγνωρα πράγματα!!!!Παιδάκι ήμουνα αλλά θυμάμαι τον Ασλανίδη, την Δέσποινα… το Γουέμπλευ… Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα!
Υ.Γ
1.Αν θέλουμε να πάρουμε το 8ο συνεχόμενο, απαγορεύεται να αυτοκτονήσουμε όπως απόψε στα πηγάδια!
2. Τσοπανόσκυλο νομίζω ότι άργησες τις αλλαγές!
Νομίζω ότι ο Μάριν και ο Κωστάκης δεν αντέχουν πάνω από 45 λεπτά!
3. Σύγγαυροι μας πνίγει η πίκρα και η οργή αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε και με μεγαλύτερο πάθος και μαχητικότητα να μην τους κάνουμε την χάρι.
Συσπείρωση όλοι οι Γάβροι!
Σκληρή δουλειά και σοβαρότητα η Τεχνική ηγεσία και οι παίκτες!

Εικόνα John Zolo

Οπως γραψαμε απο χθες επιτελους βγηκε ο Μαρινακης μπροστα. Με ευθειες βολες, οπως επρεπε. Το πραγμα χοντραινει. Τα μηνυματα εφυγαν απο αμφοτερα τα μερη. Θα εχουμε ασχημο πολεμο πια. Οι μασκες επεσαν...πρεπει να ειμαστε ολοι μια ΓΡΟΘΙΑ.

Εικόνα matrasimca

Πρωτη γκελα Αποστολε αλλα δεν γινεται να τα περνουμε ολα.
Ο Καπινο μαλλον μας διαβαζει. Σημερα εδινε πολυ γρηγορα την μπαλλα νε τα χερια και ηταν η πρωτη φορα. Σε αυτο το θεμα βελτιωση 200%.
Στο γκολ ευθυνεται η θα πας ολη την διαδρομη η θα κατσεις εκει που εισαι.
Εσωσε κιολας ομως.
Ενκελς πολυ καλος. Τζουρτζεβιτς εχει την αισθηση της θεσης και περιμενω μεγαλη βελτιωση.
Φουρτουνης περιμενα περισσοτερες πρωτοβουλιες.
Γενικα μου αρεσε η ομαδα και περιμενω βελτιωση στο γεγονος πως η μπαλα πρεπει να πηγαινει γρηγορα μπροστα.
Ο Καρσελα οταν μπηκε μου αρεσε αυτη τη φορα.
Ο Καλογεροπουλος δεν βοηθησε πουθενα εμας, ολα τα λαθη ηταν υπερ της Ξανθης.
Αυτο το περιμενα.
Παμε γερα για το ογδοο οπως ειπε και ο προεδρος.
Ο Τσιπρας εγλυψε παλι τον Παοκ λεγοντας πως το μονο που μενει ειναι να παρει το πρωταθλημα.
Ουτε ο Παοκ θα παρει πρωταθλημα και ουτε αυτος θα ξαναγινει πρωθυπουργος.
Οι εχθροι μας κυβερνουν με θρασος και θα παρουν απαντηση.
Σε ολο τον κοσμο το πρωταθλημα το παιρνει ο καλυτερος και ετσι θα συνεχιζεται να γινεται εδω.
Στις κουπες δεν υπαρχει ουτε ισονομια ουτε "δικαιη εναλλαγη" κατα το "δικαιη αναπτυξη" υπαρχει μονο το δικαιο του ισχυρου αγωνιστικα που ειμαστε και οσο ειμαστε θα το επιβαλλουμε.
Θα πω και ενα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε ολους της ζωης τους συγΚαμμενους

Εικόνα John Zolo

Εσυ μαλλον ειδες αλλο ματς...

Εικόνα matrasimca

Και η Μπαρτσα χανει.
Κλεψαν μια ισοπαλια εγινε κατι??
Μονο οι αχαριστοι μιλανε ετσι.
Ποσες χαρες σου εχει δωσει ο Φορτουνης?
Και επειδη μαλλον εισαι νεαρος καποτε με τον Διαγορα Ροδου ημασταν πρωτελευταιοι και ηταν 70,000γαυροι στο γηπεδο διπλα στην ομαδα.
Εσυ διπλα εισαι η απεναντι??

Εικόνα PGK

Καλά να πάθουμε. Αφού παίζουμε ακόμα με Φορτούνη και Καπίνο ηθελέστα και παθέστα.

Εικόνα John Zolo

Αν παιζουμε ετσι δεν χρειαζονται οι αλλοι κανεναν Καλογεροπουλο...
Τους εδωσε 2500000 € μπονους...; Ας οψεται ο Μαρινακης...

Εικόνα NovoCeLats

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παίζουν λες και είναι στο πρωτάθλημα Ελβετίας.... ενώ παίζουν στης Τουρκίας...

Εικόνα John Zolo

Ειμαι εξαλλος...δεν το δεχομαι αυτο το αποτελεσμα...δεν το δεχομαι ! Δεν ειναι αντιδραση ομαδας αυτη. Δεν παμε πουθενα ετσι...μονο απογοητευση ! Και να μη αρχισουν καποιοι τις ετοιμες δικαιλογιες.

Εικόνα PGK

Δεν κάναμε τίποτα πάλι. Αγοράσαμε αντί ένα αλλά δύο παλτά για το κέντρο της επίθεσης.

Εικόνα PGK

Δεν κάναμε τίποτα πάλι. Αγοράσαμε αντί ένα αλλά δύο παλτά για το κέντρο της επίθεσης.

Εικόνα NovoCeLats

ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ???

Εικόνα John Zolo

Ελα ντε ;

Εικόνα NovoCeLats

Δώσαμε 50εκ για να τα περιμένουμε ΟΛΑ από τον ΚΟΥΤΡΗ ???

Εικόνα NovoCeLats

Δώσαμε 50εκ για να τα περιμένουμε ΟΛΑ από τον ΚΟΥΤΡΗ ???

Εικόνα John Zolo

Λες και το κανουν επιτηδες...τετοια γκολ δεν χανονται !! Δεν παμε καλα ετσι...!

Εικόνα matrasimca

Καλο ειναι να παραμενεις ψυχραιμος.
Το μπλοκο δεν το ειδες??
Ενα παιγνιδι περιμενουν ολοι για να παρουν ειτε μεταγγραφη ειτε το εργοσημο.
Το πρωταθλημα το παιρνει ο καλυτερος, ο Θρυλος δηλαδη

Εικόνα John Zolo

Ο Φορτουνης τελειωσε...ξεκαθαρα πια...αρκετα τον στηριζουν τα ΜΜΕ μπας και τον πουλησει ο Μαρινακης...ενα αδειο πουκαμισο ειναι !!

Εικόνα John Zolo

Δεν ντρεπονται πια...
Ο Τζουρτζεβιτς τα χανει και ο Καπινο τα ρουφαει...τι εξοδος στα πουλια ειναι αυτη ;

Εικόνα takis xwsiar

Γεια χαρα φιλε Αποστολε.Μια μεγαλη νικη αποψε θα είναι μια παρα πολύ καλη δοση αγχους στους νταβατζηδες και λαθρεμπορους,κρατικους και μη,αλλα και στα γιουσουφακια τους.Μην ξεχναμε τα γιουσουφακια τους.Νομιζω φιλε ότι η αμυνα μας δεν είναι στην ιδια ετοιμμότητα με τις άλλες γραμμες μας.Γιαυτο κατά τη γνωμη μου θα πρεπει να εχουμε ισχυρο κεντρο,μεχρι να επανελθουν και σε καλη κατασταση ολοι οι αμυντικοι.Μπερδεμα αυτό που γινεται με τους Μποτια - Σισε.Δηλαδη για ποσο καιρο θα εχουμε πισω τον Ρομαο,και αν χτυπα ξυλο εχουμε καποιον τραυματισμο (εμας ακομη και οι αμυντικοι τρωνε ξυλο στα παιχνίδια)με ποιους θα παιζουμε?Καλος είναι ο Νικολαου αλλα δεν θα επρεπε να παιξει πρωτα σε παιχνίδια με ανετες νικες? Ελπιζω να πανε όλα καλα,θα το δουμε.Μια ερωτηση φιλε,αυριο προλαβαινει να παει να δει από κοντα την ομαδα του ο ενας απ τους λαθρεμπορους η δεν θα εχει ληξει το 48ωρο του αυτοφωρου?Απο ΨΩΜΙΑΔΗ σε ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, αυτό είναι καταντια για μια ομαδα.Συνεχομενη και διαχρονικη καταντια,τοχει η κουτρα τους,τετοιοι είναι αυτά εχουν.Αυτα να τα βλεπουν κατι πιτσιρικάδες Ολυμπιακοι που νομιζουν ότι οι επιτυχιες της ομαδαρα μας ερχονται από μονες τους.ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΑΓΓΕΛΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Εικόνα apostolos gaganis

Είμαι στημένος από ώρα... Σε 20 λεπτά αρχίζουμε, μπρο. ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

Εικόνα dimitrov7

Σε όλα συνυπογράφω αλλά για το:

7) να τονίσω πως η αλληλένδετη αυτή σχέση έχει και τη συνιστώσα του κόσμου. Άμα ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο κα#λ%νει κι ο παίχτης και παίζει. Οπότε όχι μόνο διαρκείας για να δούμε τσου λου και τρίο στούτζες. Να πάμε και με τα αποδέλοιπα τα γίδια να "τραγουδήσουμε" την εξυγίανση. Κι άμα δεν μπορείς δώστο σε φίλο (γουρλή) να πάει αυτός.

5) να πω πως είναι πολύ καλό. Τεράστιος ο Μπουκόφσκης. Εμείς τη δουλειά μας και μόνο. Ειδικά φέτος παίζει πολύ κι ο κόσμος.

Όσο για το 4 άσε τους άλλους να γράφουν. Τους πηδάει ο Βαγγέλας( και με Κουρτάκη και Κούγια). Ο νιάου έχασε προφανώς την ψυχραιμία του από το πολύ μπουκι- τσί .... οπότε εμείς ακάθεκτοι .... πίπα - κώλο - εμπλοκή.

Πάνω απ΄όλα όμως να κεντάει η ομάδα .....

Και περιμένω και τον τουίτυ. Κάτι θα σκάσει στους πρώην φίλους του. Και δη στον άϊμπαν.

Εικόνα apostolos gaganis

Ένα είναι σίγουρο: δεν θα πλήξουμε...

Εικόνα Harry red logic

Breaking news! Ektakto!
Τρέμει ο παγκόσμιος πρωταθλητής πρωτοπυγμάχος Mayweather!
Εμφανίστηκε στα νότια προάστια και θα τον γκρεμίσει...τhe Monster Niaou-Niaou!

άρτος και θεάματα φέτος στην χώρα!!!!!!!!!

Εικόνα Harry red logic

κ.΄Απόστολε είμαι στο ίδιο μήκος κύματος ,δεν γίνεται διαφορετικά!
Μερικές επαναλήψεις και επισημάνσεις:
1.Στην τσίτα με τον περίεργο της Ξάνθης. Θα παίξουμε 11(μπορεί και 10..) εναντίον 15!(11 +3 κοράκια +1 παρατηρητής!) Στο χέρι μας είναι αρκεί να παίξουμε σοβαρά και με ψυχή από το 1 λεπτό.
2. Ναρκοπέδιο! Αλλά υπάρχουν τρόποι εξουδετέρωσης! Πρόεδρε επαγρύπνηση με έμπειρους πυροτεχνουργούς (δεν τους αρέσει η δημοσιότητα δρουν καλύτερα χωρίς θόρυβο!)
3. Τραυματισμοί: Εδώ προβληματισμός και απορίες. Ειδικά με τον Μποτία?
Αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας μας διαφωτίσει. Θα προτιμούσα μια ακόμη προσθήκη αμυντικού, υπάρχει κάποιος αξιόλογος από τους ελεύθερους?
Ευχάριστη έκπληξη ο Εμενίκε. Για να δούμε…
4. Όλο το σύστημα εναντίον μας .Πρόεδρε αντίμετρα και αντιπυραυλικό σύστημα !
Τρομοκράτησε τους τρομοκράτες (που λέει κάποια ψυχή)
5.Εδώ μιλάμε για τον «εξυπηρετητή» ενός συστήματος που λατρεύει την καρέκλα. Δύσκολη κατάσταση στο ορατό μέλλον. Αλλά τα πάντα ρεί…..
6. Μπορούμε την νίκη με τους Πορτογάλους αν πιάσουμε το !00% της απόδοσης. Προσοχή μην φάμε χαζογκόλ.
7.Ναί ο ναός πανίσχυρη καυτή Έδρα! με ενθουσιασμό ,παλμό ,ουρανομήκης φωνές ! όχι παραβάσεις των κανονισμών. Προσοχή στις προκλήσεις, στις παγίδες που θα ενταθούν και τις προβοκάτσιες(σπεσιαλιτέ των εξυγιαντών Μπεεεε-θωμάδων!)
…………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Εκείνο που με κάνει περισσότερο αισιόδοξο είναι η εμφανέστατη αλλαγή στην συμπεριφορά του Κυβερνήτη Βαγγέλα!
Δείχνει ωριμότητα, οξυδέρκεια, διορατικότητα, στρατηγικό προγραμματισμό!κάνει μελετημένες κινήσεις!
Δέχεται σκληρό πόλεμο με άπειρα αντιαθλητικά χτυπήματα, αλλά αυτό τον ατσάλωσε και πλέει απτόητος σε φουρτουνιασμένες θάλασσες. Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι αβύθιστο αεροπλανοφόρο οπλισμένο με πυρηνικά!
Πρόεδρε προχώρα δεν φοβόμαστε παρά μόνον τον «κακό εαυτό μας» Τα σημάδια δείχνουν ότι τον ελέγχουμε!
……………………………………………………………
Πάμε γερά με θρυλικό τσαμπουκά -Νίκη αύριο στην Ξάνθη!

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι σε όλα. Η επίθεση του Μελισσανίδη στον Κούγια και ο ξυλοδαρμός του δεύτερου, έχουν ενδιαφέρον. Λάθος του Μελισάν αυτό. Βρήκε άνθρωπο να χτυπήσει... "Εν τω βυθώ η αλήθεια" πάντως": η ιστορία με την πλεκτάνη εναντίον του Μαρινάκη με τον Γιαννουσάκη, τον Χριστοφορίδη κλπ στις φυλακές, η βαθύτερη αιτία.

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

καλησπέρα σ όλους τους σύγγαυρους ,

μόλις διάβασα πως απαγορεύτηκε από την Αστυνομία μετακίνηση οπαδών της ομάδας μας για Ξάνθη και να σας πω αλήθεια ηρέμησα λιγάκι γιατί φοβόμουνα προβοκάτσια και τελικά τιμωρία της ομάδας μας .
νομίζω πως έχουμε τα φόντα να βάλουμε στο σακούλι άλλους τρεις βαθμούς και να πάμε με αεράτοι κ προσεκτικοί στον αγώνα της προσεχούς Τρίτης !

όπως όλοι είδατε εμείς κάναμε μεταγραφές παικτών ενώ ένας από τους υποτιθέμενους αντιπάλους μας στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος έκανε μεταγραφή διαιτητή !

Εικόνα apostolos gaganis

Ες αύριον τα σπουδαία... Διάβασα πάντως ότι θα΄χουμε κάμποσο δικό μας κόσμο εκεί, παρά την απαγόρευση. Η Ξάνθη πούλαγε εδώ και μέρες εισιτήρια σε Ολυμπιακούς...

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

ναι , είδα μετά ανακοίνωση της ΠΑΕ πως θα πάνε μεμονωμένοι οι οπαδοί μας

αρκεί να μην έχουμε προβλήματα από πλευράς διαιτητών κι υπάρξει έντονη αντίδραση

Εικόνα redterror

Καλησπέρα Απόστολε,νομίζω ο τραυματισμός του Βούκοβιτς αυτή τη στιγμή είναι ότι χειρότερο αν συνυπολογίσουμε και τον τραυματισμό του Μποτία.Κρίμα,πάνω που έφτιαχνε τη φυσική του κατάσταση τώρα θα πάει πίσω.Καλός ο ρομαό αλλά το κέντρο του πάει πιο πολύ.Ακόμα κι έτσι όμως με λύσεις ανάγκης μπορούμε να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια.Για μένα όπως έχω ξαναπεί το πρωτάθλημα είναι πόλεμος,το ch.l είναι για τη διασκέδαση μας.Αν συνδυάσεις δουλειά με διασκέδαση δεν γίνεται να χάσεις!!Πάμε όλοι μαζι ΔΥΝΑΤΑ για το διπλό αύριο και απο Κυριακή ασχολούμαστε με τους άλλους

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ απολύτως. Πολύ άσχημο αυτό με τον Βούκοβιτς. Και δεν μιλάμε για μια απλή θλάση, όταν αναφέρονται έως και 40 μέρες απουσίας. Πρόκειται για μέτριας βαρύτητας θλάση β΄βαθμού. Μαζί με το διαστημα επαναφοράς του στην φυσική κατάσταση που απαιτείται, το δίμηνο δεν είναι υπερβολικό...

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Πολύ ΚΑΛΑ τα λες. Γενικά & ειδικά.

Πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε το ΜΟΝΑΧΙΚΟ μας δρόμο. Εμείς με την ΟΜΑΔΑΡΑ μας, οι άλλοι με ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως έχουν. Σε ΟΠΟΙΟ φετινό παιχνίδι είμαστε απλώς στο 70%, το αποτέλεσμα θα είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Όσο για τις "μονίμως καλύτερες" μπουγα-τσούλες, κάτσε να αρχίσουν οι ΘΛΑΣΕΙΣ εκεί και θα ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. Ήδη από τις "μεταγραφές", ο Πορτογάλος θέλει ακομά δουλειά (πόση άραγε?), και ο Περουβιανός επίσης...

Champions league. Όπως τα λέγαμε, το ματς της Τρίτης θα καθορίσει κατά 90% την πορεία στον όμιλο. Ίσως και το μόνο από τα 6 που θα μπορύμε να πάιξουμε σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δηλ. ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ...

Εξωαγωνιστικά. Ο πρόεδρος φέτος το καλοκαίρι, ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ομάδα. Οι υπόλοιποι, προσλαμβάνουν διαιτητές, ανακυκλώνουν τεχνικούς διευθυντές (άτιτλους) ή ψάχνουν τρόπο να πουλήσουν ΠΡΙΝ αρχίσουν οι ΦΑΠΕΣ... ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ, προσοχή όμως στις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. Όχι στις ΚΟΥΦΙΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ που ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΕΣ για την ομάδα. Αυτή είναι και η ΜΟΝΗ τους ελπίδα. Ας μην τους γίνει η ΧΑΡΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ για όσο ακόμα υπάρχει η ΡΟΖ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΜΠΡΕΛΑ, πρέπει να κάνουμε υπομονή. Μόλις πέσει ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ, θα αρχίσουν τα ΟΡΓΑΝΑ. Για τα γήπεδα, για τα τσιγάρα και όλα τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ που ΛΕΡΩΝΟΥΝ έναν έτσι κι αλλιώς ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ χώρο...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Σχόλιο ώριμο και πλήρες.

Εικόνα apostolos gaganis

ΤΩΡΑ Τ΄ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ...ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΥΣ. ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΟΥ...ΓΡΑΨΙΜΟ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΧΩΣΕ ΘΡΥΛΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΠΑΝΤΟΥ...

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Απόστολε τα ανέλυσες (ως συνήθως) άψογα και ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ !!Έχω όμως άγνωστες λέξεις - ορισμούς..... ΠΟΛΥΜΕΡΑΣΗ - PCR...... ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΘΡΥΛΕ,ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ !!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

PCR = Polymerase Chain Reaction = αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης. Το ένα μεγεθύνει το άλλο. Μπες Γκούγκλη και δες. Είναι απ΄τα θέματα...SOS στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου!

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

κ. Απόστολε καλησπέρα,

Συμφωνώ σε όλα μαζί σας! Πάμε όλοι μαζί για να πετύχουμε το 8ο και ΝΤΑΜΠΛ και για το καλύτερο που μπορούμε στην Ευρώπη δηλαδή πρόκριση στους 16 (στόχευε ψηλά για να πετύχεις έστω τα χαμηλά έλεγε μια παλιά παροιμία/γνωμικό).

Δυστυχώς δεν είναι δική μου ατάκα, αλλα επειδή μου άρεσε πολύ τη διαδίδω εδώ, ζητώντας συγνώμη για..τη λογοκλοπή..από το σύγγαυρο που την έγραψε και του οποίου δεν γνωρίζω το όνομα. Με τη φανέλα στο Μακρόν ο Μαρινάκης απάντησε με το καλύτερο τρόπο στους αντιπάλους μας..τους εξήγησε ότι η σεζόν για αυτούς θα έχει πολύ...."μακρόν"...! αχαχαχαχα

Εικόνα apostolos gaganis

Μου ΄βαλες κάτι ψύλλους στ΄αυτιά με το "μακρόν", αλλά δεν πήγε το μυαλό μου σ΄αυτό που διάβασα τελικά όταν είδα και το σχόλιο του σύγγαυρου του Ορέστη πιο κάτω. Καλά με τέτοιο...δεκάρι, σβυσμένους τους έχουμε όλους...

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Καλημέρα κι από εμένα, Απόστολε και αδέρφια!
Να προσθέσω σε αυτά τα σημεία και το εξής κι ας το έχω ξαναθίξει, αλλά είναι μείζονος σημασίας:
Από τα έως τώρα δείγματα φαίνεται πως το ζητούμενο δεν είναι ΜΟΝΟ να κόψουν κανένα βαθμό από τον Θρύλο στην ΚΑΚΗ του μέρα, αλλά να τιμωρήσουν την ΕΔΡΑ ΜΑΣ. Κι αυτό το λέω, γιατί αυτό είδαμε πέρυσι που τιμωρηθήκαμε για φέτος με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων που - ΠΡΟΣΟΧΗ - από την κερκίδα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! Ούτε μπήκε κανείς μέσα κατά τη διάρκεια, ούτε χέρι σηκώθηκε σε κανέναν από κανέναν οπαδό, ούτε τίποτα πετάχτηκε πουθενά - αφήνω δε το άλλο - το υποτιθέμενο περιστατικό που είχε γίνει με τον Μοντεστό και τον Βρακά σε ξένο γήπεδο με τα χανούμια. Άαααλλος νεωτερισμός αυτός τώρα, για διαπληκτισμό σε ξένο γήπεδο, τιμωρήσαν την κερκίδα της φιλοξενούμενης ομάδας... (Όλο νεωτερισμούς είναι τούτοι 'δω, τώρα με αυτόν, περσι, πρόπερσι που έκλεινε ο κοντονοής όλα τα γήπεδα στο κοινό επειδή μπήκαν μέσα οι βάζελοι στη λεωφόρο και και και...). Καλά που έχουμε τα Ευρωπαϊκά και τα εκτός δηλαδή, να βλέπουμε τον Θρύλο...

Επίσης, ακουγόταν κάτι για κάποιον νέο κανονισμό που υποτίθεται μπαίνει σε εφαρμογή από φέτος: ότι αν ανάψουν σε τρεις συνεχόμενους αγώνες οι οπαδοί μιας ομάδας καπνογόνα και πυρσούς, τιμωρείται η ομάδα με κεκλεισμένων. Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο θα ισχύσει τελικά - αν ισχύσει μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα - εύχομαι να ήταν απλή φήμη.

Δυστυχώς δεν θα καταφέρω να είμαι Ξάνθη, οπότε καλό ταξίδι στους εκδρομείς, με τη νίκη και... ραντεβού την Τρίτη!
Πρώτα όμως... όπως είπε κι ο κόουτς, Πηγάδια...

ΥΓ: Ο Μακρόν με τον Κριστιάν να κρατάνε εμφάνιση του ΘΡΥΛΟΥ. Μπορεί κανείς να φανταστεί τον... Κωνσταντίνου (χοχοχο - Σωκράτειος γέλως) να δίνει φανέλα-παδέλα του ποα έστω και στον φροντιστή εδάφους που μετέφερε τη βαλίτσα του Γάλλου; Ρητορικό ήταν... Α ρε Θρύλε...!

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν το΄ξερα για τον Μακρόν. Ειλικρινά. Από σένα το΄μαθα. Μπήκα και τα είδα όλα... Ε ρε, θα σκάσουν οι οχτροί μας! Καλά και τον...Μακρόν πήρες ρε Μαρινάκη; Είπαμε, αλλά εσύ το...παράκανες. Χαχα! Λες τώρα ν΄αλλάξει τακτική ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απέναντί μας; Μπράβο ρε Βαγγέλα για τη...μεθόδευση!

Εικόνα John Zolo

Καλησπερα Αποστολη
Περιττο να γραψω οτι συμφωνω σε αλλα περισσοτερο σε αλλα λιγωτερο.
Ας αρχισουμε απο το 3ο θεμα. Το εχουμε ξαναγραψει εδω οτι κατι συμβαινει με Σισε, Μποτια, Εμενικε, Ταχτσιδη σχετικα με τον τραυματισμο τους. Βεβαια καθε αθλητης αντιδρα διαφορετικα στην θεραπεια και βεβαια εξαρταται απο την σοβαροτητα του τραυματισμου. Εγω φοβαμαι - οπως λες - οτι κατι αλλο συμβαινει με μερικες μετεγγραφες οι οποιες στην πορεια δεν βγαινουν και τις "θαβουν" με καποιον τροπο ή ειναι απλα "παρκαρισματα" προς εξυπηρετηση μανατζερς...!!
Θεμα 1ο. Δεν το συζητω. Ενας ειναι ο στοχος. Η νικη. Βεβαια και οι αλλοι παιζουν μπαλα αλλα ειπαμε...ο Θρυλος εχει τα φοντα να κανει ακομη μια νικη αρκει να υπαρχει σοβαροτητα απο ΟΛΟΥΣ...και οχι "βαριεμαι να τρεξω να μαρκαρω ή που να σηκωνομαι τωρα που επεσα κατω"...να μη λεμε τα ιδια και για ποιον !!
Θεμα 2ο. Ενταξει η αυτοπειθαρχια παικτων και οπαδων...το πρωτο επιβεβλημενο, το δευτερο οχι τοσο...αλλα τι κανει η Διοικηση ; Μονο λογια του Σαββα και του Καραπαππα..."εμεις δεν θα δεχθουμε..." Παπαριες καμαρωτες...!! Απο την αλλη ο ΓΑΥΡΟΣ κλπ ξεσηκωνουν τον κοσμο "ο λαος θα απαντησει...δεν τα ανεχεται" και τοιαυτα... Αυτοπειθαρχια και ξεσηκωμος δεν ταιριαζουν...Μονο λοιπον ο ιδιος ο Μαρινακης πρεπει να προειδοποιησει με ο,τι τροπο μπορει...
Θεμα 5ο. Δεκαρα δεν δινω για το τι λενε τα (Μ)παοκια και το τι ευαγγελίζεται ο λαθρεμπορας ρωσοποντιος. Καθε χρονο τα ιδια και ειναι λογικο. Πως θα κρατησουν τον κοσμο τους αλλοιως ; Πως θα δουλεψουν οι φυλλαδες τους ; Εχει και αλλα συμφεροντα αυτος... Ολα αυτα κατανοητα και αναμενομενα. ΕΜΕΙΣ τι κανουμε με αυτους ; Βαλτους μια 5αρα ξεγυρισμενη στο Καραϊσκακη να την θυμουνται.
Θεμα 4ο. Αφηστε τους να λενε...η λυση ειναι μια...καλη μπαλα και αποτελεσματα και τα στοματα κλεινουν. Ο Προεδρος πρεπει να κανει αυτο που ξερει αλλα βεβαια θελει τομ χρονο του..
Θεμα 6ο. Μονο νικη. Τιποτε αλλο...ειδαλλως δεν βγαινει. Θελουμε προσηλωση...focus που λενε στο χωριο μου !!
Θεμα 7ο και τερμα. Συμφωνω απολυτα. Ετσι ακριβως...

Αντε παμεεε...

Εικόνα apostolos gaganis

Η απάντησή μου, είναι μία. Την έδωσες ήδη: ΑΝΤΕ ΠΑΜΕΕΕ!...

Εικόνα yiannis thinkfree

Καλημέρα,
προσωπικά έχω ελάχιστες ανησυχίες ως προς την εξέλιξη των πραγμάτων.Ναι, συμφωνώ σε όλους τους παραπάνω προβληματισμούς αλλά με καθησυχάζει η ωριμότητα που διακρίνει τον Πρόεδρο, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Δείχνει να έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την ''μεγάλη εικόνα''. Ομολόγω ότι με εξέπληξε ευχάριστα η στάση του απέναντι στον οχετό και ακόμη περισσότερο οι μαεστρικά επιλεγμένες κινήσεις του. Τείνω να συμπεράνω οτι το προφίλ που παρουσίαζε, μέχρι και πριν 1-2 χρόνια, μάλλον δεν τον αντιπροσώπευε και πιθανόν ήταν αποτέλεσμα κακών συμβουλών και λανθασμένης περιρέουσας ατμόσφαιρας. Είμαι αισιόδοξος για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά και εύχομαι - με όλη μου την ψυχή - να επιβεβαιωθώ.

Εικόνα apostolos gaganis

Για την εξέλιξη των πραγμάτων γενικά, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Για τον πρόεδρο, συμφωνώ. Πολύ πιο ώριμος τώρα.