ΕΧΩ ΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ... ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.



Η φωτογραφία είναι ενδεικτική. Είπα και έγραψα ότι κάνω υπομονή. Και κάνω, περιμένοντας να δω τί τέξεται η επιούσα για την ομάδα ΜΑΣ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κρατάω με το ζόρι μέσα μου έναν τύπο σαν τον εικονιζόμενο. Που βράζει από θυμό. Και ερωτήματα. Έτσι, αφορμή για τούτο το σημείωμα, η χθεσινή εμφάνιση και το συνοδό αποτέλεσμα της Κούλας με την Ριέκα, σε συνδυασμό βέβαια με την τραγική και απαράδεκτη εικόνα μας αντίπροχθες στο Καραϊσκάκη με την Σπόρτινγκ. Καλύτερη η τελευταία, ναι. Πιο καλή απ΄ό,τι την περιμέναμε, ναι. Αλλά "βοηθήσαμε" κι΄εμείς ρε παιδί μου, να βλέπουμε μπρος στα μάτια μας τη...δίδυμη αδερφή της Μπαρτσελόνα. Με την πρωτοφανώς κακή εμφάνισή μας στον αγώνα, που κι΄αυτή δεν την περιμέναμε. Τώρα ποιός φταίει περισσότερο, εμείς για τη δική τους εμφάνιση ή εκείνοι για τη δική μας, φτάνει πια! Μου θυμίζει το ποιός έκανε πρώτος, η κότα τ΄αυγό ή το αυγό την κότα. Και δεν μ΄ενδιαφέρει και τόσο στο φινάλε. Ο,τι έγραψε, έγραψε, κι΄ηταν μια εμφάνιση ντροπιαστική. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό μέτρησε. Ούτε τα δυο...απερίμεντα γκολ του Πάρντο μετράνε για μένα, ούτε η...καταναγκαστική παρουσία των Πορτογάλων στο δεύτερο μισό. Αφού τον είχανε "καθαρίσει" τον αγώνα...

Προβληματισμός λοιπόν, που έχει μετατραπεί σε οργή πλέον, αυτοελεγχόμενη βέβαια αλλά ενυπάρχουσα, ιδίως από χθες. Με συνέπεια στο εξής την ΑΔΗΜΟΝΙΑ. Αδημονία για το πότε θα δούμε επί τέλους έναν διαφορετικό Ολυμπιακό, μιας και με μικροεξαιρέσεις αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα, καθόλου δεν μας ικανοποιεί. Καθόλου. Εντάξει τα είναι νωρίς ακόμα, εντάξει ο δύσκολος όμιλος, εντάξει οι τραυματισμοί, αλλά μιλάω και για τα εγχώρια. Τα σουπερλιγκάτα. ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ οι εμφανίσεις μας. Ραθυμία, έλλειψη νεύρου, ταχύτητας, δύναμης, αποτελεσματικότητας, φαντασίας, δεσίματος, ρυθμού, τα πάντα. Με τα απαραίτητα φυσικά κενά στην άμυνα, την επιθετική στειρότητα και τα τσάμπα γκολάκια. Δηλαδή ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ, ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ; Πόσο θα συνεχιστεί αυτό το χτικιό; Και θα πω: ΚΟΜΜΕΝΗ! Δεν ξέρω τί θα κάνετε, κάντε ό,τι νομίζετε, αλλά αυτό το θέατρο σκιών που μας παρουσιάζετε μέχρι τώρα, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ! Περάσατε στους ομίλους, πήρατε τα συχαρίκια ( φαντάζομαι και την υπεσχημένη πριμάρα ), μπήκανε ή θα μπούνε - δεν ξέρω - με σιγουριά τα 30, γίνανε οι μεταγραφές που θέλησε ο Χάσι, αλλά ομάδα ακόμα ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ!

Έβλεπα χθες την ΑΕΚ. Τέτοιο παιχνίδι σαν κι΄αυτό που΄κανε, δεν έχω δει από΄μας μέχρι τώρα. Με την ίδια αντίπαλο παίξαμε. Γρήγορη, δυνατή, αποφασιστική και μπράβο της. Εδώ δεν έχει οπαδικά κόμπλεξ και τα τοιαύτα. Από΄δω, ξέρετε όσοι με τιμάτε διαβάζοντάς με, μόνο αλήθειες ακούτε και θ΄ακούτε. Ούτε γλειψίματα, ούτε τίποτα! Ανάγκη, κανένα δεν έχω. Κανένα. Να βλέπω τον Μάνταλο και την παρέα του, έτσι όπως παίζανε, και να ψιθυρίζω: "Καλά ρε πούστη.... Με τί παίχτες; Με τί χρηματιστηριακή αξία ομάδας και παιχτών; Με τί ποσά για μεταγραφές; Με τί συμβόλαια; Με τί μπάτζετ; Και βλέπω ό,τι βλέπω.... Κάνει δουλειά ο Χιμένεθ, Χάσι... Εσύ να τα βλέπεις, που έκανες μεν ό,τι υποσχέθηκες, νταααξ, λεφτά μπήκανε στην ομάδα ( πόσα έχουνε μπει αντίστοιχα στη Κούλα δηλαδή;), αλλά ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ! Φαίνεται ότι τον...φοβούνται τον Μελισσάν. Τέτοια τσαμπουκαλίκια που κάνει, και ΣΑΝ να σου λένε "ρε δεν αστειεύεται δαύτος...Λες να βρούμε κανα μπελά με τούτονα; Κάτσε να παίξουμε λοιπόν το κατά δύναμη, για να΄χουμ΄ήσυχο και το κεφαλάκι μας...".

Διαβάζω σήμερα στα...papers για αλλαγές, για Ταχτσίδηδες, για Ζντιέλαρς, Πάρντους ( φυσικά...), Σεμπάδες ( φυσικά... ), Νικολάου, για "έξω οι τεμπέληδες" ( καλά τώωωωρα τους ανακαλύψατε, κι΄εσείς και τα γιλεκάκια τους; ), για την τετράδα των άσφαιρων στράϊκερς ( Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς, Μπεν, Ανσαριφάρντ ) που δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ακόμα, για Ανδρούτσο ( πώς και τον ξεθάψατε ρε μακαντάσηδες; ), Προτό ( άντε λοιπόν! ), για έξαλλο Μαρινάκη και κάτι ψιλά... Μου τη δίνει όμως πολύ να διαβάζω και κάτι υπέρτιλους όπως "Η Οδύσσεια του ΜΠΟΤΙΑ - Τί ακριβώς έχει συμβεί το τελευταίο δίμηνο, πότε προβλέπεται να επιστρέψει...". Τί να πώ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ; Έπρεπε να περάσουνε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ πρώτα, για να μας ενημερώσετε επί τέλους πάνω στο τί συμβαίνει με τον παίχτη; Δυο μήνες για να μάθουμε τί ακριβώς συμβαίνει; ΤΩΡΑ κάνετε αυτό το ρεπορτάζ; Τώρα που έχουμε δει, και μετά τον τραυματισμό του Βούκοβιτς, πως πίσω εξακολουθεί να χάσκει το πράμα, κι΄αναστήσαμε τον Ισπανό; Τα΄χω θίξει επανειλημμένα από΄δω και την...μυστικοπάθεια της ΠΑΕ σε σχέση με την ενημέρωσή ΜΑΣ γύρω απ΄τα προβλήματα υγείας των παιχτών ( τί...φοβάστε φίλτατοι και δεν μας ενημερώνετε ή μας ενημερώνετε σαν να΄μαστε τίποτα κάφροι; Τί σόϊ πολιτική στα θέματα υγείας είν΄αυτή; Δεν θέλετε να παραβείτε το...ιατρικό απόρρητο; Πλάκα κάνουμε τώρα; ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΕΛΕΣΤΑΤΟ δημοσιογραφικό ρεπορτάζ περί αυτών. Σαν να τους ικανοποιεί το σκότος, η θολούρα, η ασάφεια, η γενικολογία, σαν να...συνεργούν με την ΠΑΕ πάνω στα σχετικά. Και να μας έρχονται ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ λέγοντας μας "τί ακριβώς συμβαίνει" και μπούρδες... Τι άλλο να πω; Του λόγου μου, από επαγγελματική ιδιότητα, ξέρετε, δεν μασάω απ΄αυτά...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΖΗΤΑΩ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΠΗΧΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ;

Σοβαρευτείτε. Κατεβείτε απ΄το άρμα των επαιρόμενων ( μιλάω για τα εγχώρια αλλά όχι μόνο), δες τε τί κάνουν οι άλλοι με ελάχιστα χρήματα μπροστά σε όσα δίνει ο Βαγγέλας, δουλέψτε σκληρά, πάρτε και να παίρνετε οι υπεύθυνοι αποφάσεις-τομές εκεί που χρειάζεται και όχι...συγκερασμού "προσωπικοτήτων" που΄γραψε και μια ψυχή, σφίχτε γερά τα λουριά σε όσους το χρειάζονται και κοιτάξτε να τιμήσετε και τη λατρεία μας στον Θρύλο και τις γενναίες απολαβές σας. ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ ΚΙ΄ΟΙ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑΧΙΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ΄ΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΗ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ ( ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ )....

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

Καλησπέρα,

νομίζω πως όλοι πλέον τα έχουν πει όλα. Αρκετά επιστημονικά επιπλέον τα γράφουν ο Νικολακό και ο Καρπετό. Συμφωνώ σε όλα και με όλους. Λιγότερο ή περισσότερο.
Θα πω όμως ξανά αυτό που λέω συνέχεια. Η ομάδα μετράει. Αν η ομάδα ίπταται δεν καταλαβαίνει από διάφορα. Αν ασχολούμαστε με τα διάφορα αυτό πρέπει να είναι το 5%. Το άλλο 95% η ομάδα και μόνο. Το πως αμύνεται, το πως επιτίθεται κλπ,κλπ,κλπ.

Ως εκ τούτου η Πορτογάλοι και ο Πάρντο μας σώσανε τη χρονιά. Μιλάω για το 8ο κυρίως. Η μεν Σπόρτινγκ έδειξε (έστω και)σε υπερθετικό βαθμό τα κακώς κείμενα. Οπότε κανείς πλέον δεν δικαιολογείται. Ούτε εμείς. Την ουσία να κοιτάμε.
Όσο για τον Κολομβιανό απλά εξέθεσε τους συμπαίκτες του. Και άλλα θα μπορούσα να πω αλλά κυρίως αυτό. Οπότε δίκαια τον αποθεώσαμε στο γήπεδο.

Δείτε την κούλα. Απλά πήρε διπλό με την Ριέκα σε ματς ομίλων και έκανε .... μεγάλη νίκη. Με το πρώην καφενείο. Εμείς κάναμε 2 νίκες σε ματς φωτιά. Κι ούτε ο Χάσι βγήκε προπονηταράς ούτε η ομάδα μας καλοκουρδισμένη μηχανή (που δεν ήταν).
Κρίμα δεν είναι λοιπόν να χάσουμε το 8ο από αυτά τα νούμερα; Από τα πανέρια.

Για να κλείσω λέω πως ο Χάσι μετράει μέρες μέχρι την Κούλα. Έτσι πιστεύω. Μετά σερ Τάκης. Να έρθει νωρίς να διορθώσει το πράγμα.

Εικόνα PGK

Πράγματι. Η παρέλαση πλησιάζει. Δεν βλέπω τον Χάσι να φτάνει μέχρις εκεί. Ο Τακούλης έρχεται πάλι από ότι φαίνεται.
Αν τα πράγματα είναι έτσι τότε πως και γιατί την πατήσαμε στο θέμα του προπονητή πάλι;

Εικόνα Βαγγέλης

Αγαπητέ φίλε, το θέμα δεν είναι αν ο Χάσι μετράει μέρες (πού μετράει ...) αλλά τι θα γίνει με όσους έφερε και κατσικώθηκαν στην πλάτη μας και πως θα ενισχυθεί και πότε πραγματικά η ομάδα ...

Εικόνα dimitrov7

Ένα μπορεί να γίνει. Δουλειά για να παίζουν όπως πρέπει. Από τον Τάκη. Δεν γίνεται κάτι άλλο μέχρι το καλοκαίρι. Να φτιάξουμε ομάδα με αυτούς.
Και το καλοκαίρι όχι πάλι να την διαλύσουμε. Να φύγουν όσοι πρέπει και να έρθουν 3-4 σημαντικοί παίκτες. Τσόρηδες, Καμπιάσοι, Ιμπαγάσες κλπ,κλπ.
Και με ελληνικό μάτι. Περισσότερο Ανδρούτσο π.χ.
Ο Ζιλές μπορεί να βγει .... ξυράφι αλλά με χαλάει που παίζει στη θέση του Σιώπη.
Κρίσιμο 8ήμερο για Χάσι. Τα έκανε τόσο θάλασσα σε αυτό το ματς. Με σόκαρε. Για να δούμε. Έχουμε παράδοση προπονητών που είναι φευγάτοι τέτοια εποχή και μετά ......
Μπέντο, Μίτσελ, Ερνέστο .....

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι να μην ξεχνάμε:
1.Sport Fm= είναι του Τουίτη,αντιολυμπιακός σταθμός και ψαρεύει στα θολά, χανουμάκια και μπουγάτσες! Το ίδιο και η Sportday
(μην μας ξεγελάει που γράφει ο Νικολακό)
2. Γεωργίου του Real Fm(ολυμπιακάρα παντός κόμματος… Χατζη…λαλαου). Ο πιο ύπουλος Αντιολυμπιακός, υμνογράφος του νιαούριν. Με μάσκα αντικειμενικού είναι ο πιο επιζήμιος αντιολυμπιακός ξεπερνάει και το σκατό dna γιατί ξεγελάει κάποιους με την αμπελοφιλοσοφία του!
3. Τσάρλυ-sport 24 και Contra του Ιγκνιάτεβιτς!Φανατικός βάζελος και ύπουλος αντιολυμπιακός !
4. Gazzetta και Sportdog,επίσης επικίνδυνα αντιολυμπικά sites!

Οι παίκτες μας λοιπόν ας μην δίνουν τροφή σε δηλητηριώδη φίδια.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Εμείς κάνουμε την εποικοδομητική κριτική στην ομάδα μας γιατί απλούστατα μας νοιάζει η βελτίωση της!
Τα ακούτε κκ Χάσι ,Χουσίγιο, Καρεμπέ, Ντάρκο, Μοντεστό και κύρ Σάββα?

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι να μην ξεχνάμε:
1.Sport Fm= είναι του Τουίτη,αντιολυμπιακός σταθμός και ψαρεύει στα θολά, χανουμάκια και μπουγάτσες! Το ίδιο και η Sportday
(μην μας ξεγελάει που γράφει ο Νικολακό)
2. Γεωργίου του Real Fm(ολυμπιακάρα παντός κόμματος… Χατζη…λαλαου). Ο πιο ύπουλος Αντιολυμπιακός, υμνογράφος του νιαούριν. Με μάσκα αντικειμενικού είναι ο πιο επιζήμιος αντιολυμπιακός ξεπερνάει και το σκατό dna γιατί ξεγελάει κάποιους με την αμπελοφιλοσοφία του!
3. Τσάρλυ-sport 24 και Contra του Ιγκνιάτεβιτς!Φανατικός βάζελος και ύπουλος αντιολυμπιακός !
4. Gazzetta και Sportdog,επίσης επικίνδυνα αντιολυμπικά sites!

Οι παίκτες μας λοιπόν ας μην δίνουν τροφή σε δηλητηριώδη φίδια.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Εμείς κάνουμε την εποικοδομητική κριτική στην ομάδα μας γιατί απλούστατα μας νοιάζει η βελτίωση της!
Τα ακούτε κκ Χάσι ,Χουσίγιο, Καρεμπέ, Ντάρκο, Μοντεστό και κύρ Σάββα?

Εικόνα Harry red logic

Κ.Απόστολε,φίλτατοι Σύγγαυροι δεν κομίζω γλαύκας εις Αθήνας τονίζοντας ότι αγωνιζόμαστε σε ένα εχθρικό περιβάλλον «ΕΠΟ,ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ισως και ΟΥΕΦΑ»
Επομένως εκτός από το αντιπυραυλικό σύστημα που πρέπει να αναπτύξει η Διοίκηση για την θεσμική θωράκιση ταυτόχρονα πρέπει να χτισθεί σε γερά θεμέλια η αγωνιστική υπεροχή της ομάδας.
Εφέτος ο Πρόεδρος έκανε σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.
Τεχνικός Διευθυντής, Προπονητής, μεταγραφές ,σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τριπλάσιο budget από αυτό των αντιπάλων μας !( βλέπε Εγγελς, Εμενίκε κλπ)
Μένει να αποδειχθεί εάν οι οικονομικές επενδύσεις θα αποδώσουν τα προσδοκώμενα από όλους αποτελέσματα.
Αναγνωρίζουμε και χαιρόμαστε για την μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στους ομίλους.
Κανείς δεν είναι αγνώμων !
Όμως όπως λέει και μια Αγγλική ρήση: “Its not how good you are, its how good you want to be!”
Με δυο σταράτες κουβέντες: Δεν είμαστε (ακόμη) τόσο καλοί όσο καλοί θέλουμε να γίνουμε!
Συνεπώς χρειάζεται να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας. ΄Όλοι έχουμε καταθέσει τις απόψεις μας ,η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία να αφουγκρασθούν καλά τον ερυθρόλευκο λαό και εργασθούν πιο μεθοδικά, πιο εντατικά, πιο έξυπνα για να έχουμε τα αποτελέσματα που ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!
Δεν χαϊδεύουμε αυτιά, δεν κάνουμε κακόβουλη κριτική, καμπανάκια η και καμπανάρες χτυπάμε για να αφυπνίσουμε τον Προπονητή και τα χρυσοπληρωμένα αστέρια μας!
Όσοι είναι μετριότητες ,όσοι είναι τεμπέληδες, όσοι είναι αδιάβαστοι, όσοι προτάσσουν το συμφέρον των μανατζαρέων δεν έχουν θέση στον Θρύλο!
Το τριπλάσιο budget έναντι των εγχώριων αντιπάλων μας πρέπει να μετουσιωθεί σε αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο και σε αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη!
Πράγματι ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟι!Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ!
Πρόεδρε πιάσε το φραγγέλιο,μαστίγιο στους ασεβείς στον δαφνοστεφανωμένο Εφηβο!

Εικόνα NovoCeLats

Η παρουσία του ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥ και με ΚΑΜΙΑ επιθετική βοήθεια ΖΙΛΕ, δημιουργεί τεράστια ανισορροπία στην ομάδα γιατί:

1. Γυρίζει κεντρικό αμυντικό το Ρομαό (γιατί ΔΕ μπορεί να ΜΗ τον βάλει) που ΔΕΝ είναι η θέση του και έτσι
έχει μια πιο αδύνατη άμυνα
2. Αναγκάζει τον ΟΦΟΕ να τρέχει ΔΙΠΛΑ να μαρκάρει για να καλύψει τον ΖΙΛΕ και έτσι απουσιάζει από το
επιθετικό παιγνίδι της ομάδας
3. Αδυνατίζει ΟΛΗ την Αμυντική λειτουργία της ομάδας
4. ΔΕΝ υπάρχει παίχτης να πάρει την μπάλα από τους αμυντικούς και να την περάσει στους κεντρώους
και έτσι κόβει την ομάδα στα δύο

Εικόνα Spiros Legend

Καλησπέρα Απόστολε και λοιποί σύγγαυροι. Τις τελευταίες εβδομάδες με είχαν ζώσει τα φίδια με αυτά που έβλεπα και είπα να μην γίνω προάγγελος κακών μαντάτων πριν το ματς με Σπόρτιγκ, όπου θα ήταν και το πρώτο πολύ σοβαρό τεστ. Διότι και άλλες φορές κωλοβαράμε στην Ελλάδα, αλλά σοβαρευόμαστε σε μεγάλα Ευρωπαικά παιχνίδια λόγω και διαφορετικών κινήτρων. Σίγουρα δεν ξέρουμε τι αγώνα θα βλέπαμε αν δεν μας κόβονταν τα πόδια στο πρώτο λεπτό, με ακόμα μια έξοδο του Μεσολλογίου του αδιόρθωτου και ακατάλληλου για τον Ολυμπιακό, όσες αποκρούσεις και αν κάνει, Καπίνο. Ακόμα και στο τρίτο γκολ π.χ. ο Νικοπολίδης που ήξερε να παίζει καλά με τα πόδια και γινόταν συχνά λίμπερο, θα είχε διαβάσει και θα σκούπιζε εγκαίρως την φάση... Ξεκινάω από αυτό, γιατί μεγάλη ομάδα χωρίς μεγάλο τερματοφύλακα δεν γίνεται. Δυστυχώς, αφού μάλλιασε η γλώσσα μας το καλοκαίρι ότι δεν βγαίνει η χρονιά με 3 νεαρούς τερματοφύλακες, τελευταία ΩΡΑ των μεταγγραφών πήραμε τον Προτό... Αυτό δεν λέγεται προγραμματισμός. Όταν παίρνεις 2 αριστερά μπακ και ο Κροάτης μένει εκτός λίστας(!)και τελικά παίζει ο Φιγκέιρας, αυτό είναι για γέλια και για κλάμματα. Όταν όλοι οι βασικοί αμυντικοί χαφ του κέντρου είναι κάποιας ηλικίας(Ζιλέ, Ρομαό) ή βαρύ κορμί που κουράζεται (Οτζίτζα), κάτι δεν πάει καλά. Όταν αποκτάς 3 κεντρικούς αμυντικούς (Σισέ, Βούκοτιτς, Ένγκελς) και κανείς δεν είναι έτοιμος ή γερός για πρεμιέρα Τσάμπιονς Ληγκ, εκτός από την ατυχία, πάλι κάτι δεν έγινε σωστά. Ο Καρσελά τι ακριβώς περισσότερο από τον Μανθάτη που είδαμε πέρυσι κάνει; Τουλάχιστον ο Μανθάτης έτρεχε σαν σκυλί και μπούκαρε, στην τελική πάσα τα χαλούσε αλλά αυτό διορθωνόταν. Για τα συστήματα με τα 3 δεκάρια και τους 5-6 αργούς παίχτες μέσα τα αναλύσατε επαρκώς. Δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση του Β.Μαρινάκη, ο οποίος θα είναι ο πιο φαρμακωμένος από όλους ΜΑΣ, 23 εκ. για αγορές παιχτών, και 20+20(εφορία) για συμβόλαια, νάτα τα 63, στο περίπου, εκ. μόνο για το φετινό ρόστερ, βάλε και τα λειτουργικά, συντηρήσεις Καραισκάκη, Ρέντη, αποπληρωμή δανείων, Ακαδημίες, νάσου τα καμιά 80αριά εκατομμύρια ΕΞΟΔΑ, για τους λογιστές τα γράφω και αυτούς που ανακαλύπτουν κέρδη και παντελονιάσματα και δεν καταλαβαίνουν γιατί οι πωλήσεις είναι αναγκαίο κακό... Τον Χάσι τον υπερασπίστηκα όταν οι περισσότεροι δεν τον ήθελαν, πέτυχε τον αρχικό σκοπό μας, αλλά σίγουρα έχει αποτύχει στον προγραμματισμό του, ακόμα και να βελτιωθούν αρκετά τα πράγματα. Και κάτι ακόμα, φέτος οι περισσότεροι παίχτες που ήρθαν, έχουν ελάχιστη, ως και μηδενική μεταπωλητική αξία, πράγμα που δείχνει ότι ο Βαγγέλας κοίταξε τις επιθυμίες του προπονητή και όχι την τσέπη του. Και αυτοί που έχουν, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, πληρώθηκαν 10εκ. ευρώ στις ομάδες τους, το οποίο είναι μεγάλο ρίσκο! Ο Ουσίγιος δεν γνωρίζω τι ρόλο έπαιξε, οι Κοβάσεβιτς, Μοντεστό επίσης. Παιδιά, να οργανωθούμε! Σαν πολλοί μαζευτήκαμε... Ελπίζω να γράψω στο τέλος της χρονιάς ένα κείμενο-κωλοτούμπα που θα υμνεί τους πάντες για τον φοβερό προγραμματισμό που μας βούλωσε τα στόματα! Βαγγέλα, μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις πρόσωπα και πράγματα! In Vaggelas We Trust...

Εικόνα Harry red logic

Σπύρο δεν είναι τηλεπάθεια!Είναι σύμπτωση απόψεων!
ξανατονίζω: Βαγγέλα πιάσε το Φραγγέλιο εδώ και τώρα!αύριο θα είναι αργά! μεθαύριο ο "πυγμάχος-γαλή" θα μας χλευάζει(φτου φτου ο εξαποδώ!)

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Απο τα πολλά που θα ήθελα να πω, τα περισσότερα τα έθιξες εσύ, κατέληξα να σταθώ σε ένα σημείο που θεωρώ κομβικό για την πορεία και την εικόνα της ομάδας.

Είναι παιδική χαρά και Λαλάκηδες ! Εξηγούμαι με κάποια υπερβολή...

1. Η ΜΟΝΗ ομάδα στον κόσμο που ΔΕΝ κάνει "έξυπνα" φάουλ να ανακόψει αντεπιθέσεις...
2. Η ΜΟΝΗ ομάδα στον κόσμο που οι παίχτες μαρκάρουν από πίσω προσπαθώντας να κλέψουν τη μπάλα...
3. Η ΜΟΝΗ ομάδα στον κόσμο που ΟΛΟ το παιχνίδι το κάνουν οι ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ...
4. Η ΜΟΝΗ ομάδα στον κόσμο που τα φάουλ και τα αράουτ τα κάνουν 20 μέτρα πίσω αντί για 20 μέτρα μπροστά...
5. Η ΜΟΝΗ ομάδα στον κόσμο που ΔΕΝ έχει κομπίνα για τα αράουτ (εκ του αποτελέσματος...) και πάντα πάνε σε
αντίπαλο...
6. Η ΜΟΝΗ ομάδα στον κόσμο που παίζει από τα πλάγια ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ εξτρέμ και παίχτες στην αντίπαλη περιοχή...
7. Η ΜΟΝΗ ομάδα στον κόσμο που ΔΕ διεκδικεί σφυρίγματα από το διαιτητή...
8. Η ΜΟΝΗ ομάδα στον κόσμο που ΔΕ μαρκάρει στενά...
9. Η ΜΟΝΗ ομάδα στον κόσμο που ΔΕ βουτάει να κερδίσει φάουλ κοντά στην αντίπαλη περιοχή (με την εξαίρεση
του Φου...)...
10. Η ΜΟΝΗ ομάδα στον κόσμο που οι παίχτες νοιάζονται πιο πολύ να δώσουν το χέρι μετά από όλα τα φάουλ
(ακόμα και αυτά που είναι βουτιές των αντιπάλων...) παρά να γυρίσουν πίσω...
11. Η ΜΟΝΗ ομάδα στον κόσμο που πρέπει να φάνε το ξύλο της αρκούδας και να βγάλουν αίμα για να
τσαντιστούν...

κλπ κλπ κλπ

Οταν ΟΛΑ η ΠΟΛΛΑ από τα παραπάνω τα κάνουν παίχτες σε ομάδες όπως η ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ Η ΡΕΑΛ ΚΑΙ Η ΜΑΝΓΙΟΥ ...

ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές στον κόσμο είναι αλητρόνια... οι δικοί μας είναι ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ...

Εγώ τους παίχτες της ομάδας τους θέλω να ΠΑΛΕΥΟΥΝ με ΟΛΑ τα μέσα για το συμφέρον της ομάδας, όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι παίχτες του κόσμου για τις ομάδες που τους παρέχουν ΑΚΡΙΒΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ...

Να δώσω και ένα παράδειγμα...

Με τη Σπόρτινγκ, ενώ είμαστε ήδη 0 - 2 πίσω στο σκόρ, ο Καρσελλά σε φάση που χάνει μόνος του γκόλ και γλιστράει στη γραμμή του άουτ, πάει και χαριερντίζεται με τον επόπτη γραμμής... λες και παίζει φιλικό για πλάκα με τους φίλους του.

Αυτά...

Εικόνα George_Str

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΝΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ,ΤΩΡΑ ΠΩΣ Η ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ .....Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ...Η Ο ΚΑΣΑΜΙ..Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΠΗΣ....ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕΤΕΧΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η Α Λ Η Θ ΕΙ Α.ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ,ΕΝΟΤΗΤΑ,ΑΔΕΡΦΩΣΥΝΗ,ΣΤΗΡΙΞΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ....ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΠΑΖΕΤ ΚΛΠ...ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΥΛΑ ...ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟ ΥΠΕΣΤΗ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΠΟΛΕΩΝ Ο ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ.ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ....ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!!ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν υποτιμώ κανένα, Γιώργο. Ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε στη ζωή. Το σνομπάρισμα, γεννάει φίδια πολλές φορές. Τους προσέχω επομένως ΟΛΟΥΣ. Και κοιτάω το πώς ΕΓΩ θα γίνομαι συνεχώς καλύτερος. Γραμμή ζωής. Τα υπόλοιπα που αναγγέλεις, περιμένω μ΄ενδιαφέρον να μας τα εκθέσεις σε άλλη ανάρτηση.

Εικόνα Red Kokkinos

Ακριβως, ετσι!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλο απόγευμα Ερυθροκόκκινε!

Εικόνα Red Kokkinos

Ευχαριστω Αποστολε, Καλο σου Σαββατοκυριακο.

Εικόνα μαουνιέρης

Από όσα σωστά επισημαίνεις, επιθυμώ να σταθώ σε ένα μόνο, φίλτατε σύγαυρε Απόστολε. Το έλλειμμα στον επικοινωνιακό τομέα είναι τρομερό. Ελάχιστα είναι τα σωστά που γίνονται και προβάλλονται δεόντως και προσηκόντως. Συνήθως έχουμε ή μούγκα ή κουτσαβακισμούς της συμφοράς. Καμμία σοβατότητα δεν μας διακρίνει, αλλά τούτο έχει την αιτία του. Θα το πω θέτοντάς το υπό τύπον ερωτήσεως: Σκεφτόμαστε άραγε ποιοί έχουν αναλάβει την επικοινωνιακή προώθηση του Ολυμπιακού; Μετά την απάντηση που είναι εύκολη, λες ένα "Γάματα" και ετοιμάζεσαι ψυχολογικώς να δεχθείς τα πάντα. Χαίρε!

Εικόνα apostolos gaganis

Ουσιαστικότατη παράμετρος, η επικοινωνία. Και εκεί, ασφαλώς υστερούμε πολύ. Το χειρότερο; Δεν βλέπω κινήσεις βελτίωσης της κατάστασης. Ερασιτεχνισμούς βλέπω. Έτσι για να το...εξωραϊσω κομμάτι. Και εμμονές...δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Σταματώ εδώ.

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου Απόστολε,
Με ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ στο κειμενό σου και στα ΕΜΦΑΝΩΣ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΖΟΝΤΑ συναισθήματά σου, επετρεψέ μου να σου εκφράσω τις όποιες αντιρήσεις μου.
Περί ομάδας και προχτεσινού αγώνα. Η εμφάνιση μας σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ. Αντίπαλος ήταν η Σπόρτνγκ, των 170εκ που σε βρήκε ΜΠΟΣΙΚΟ, χωρίς ΣΩΣΤΟ και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ σχέδιο και παίζοντας πάνω κάτω ένα παιχνίδι όπως στο Βουκουρέστι με τη Στεάουα σε έκανε να δείχνεις ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ από αυτό που στην πραγματικότητα είσαι. Ντροπή θα ήταν να σου τα έκανε αυτά η... Ριέκα, η οποία εδώ μέσα ήπιε θάλασσα και ούτε αυτοί δεν κατάλαβαν γιατί δεν έφυγαν με τάληρο από εδώ... Όσο για το αν έχουμε δει ομάδα ή όχι, νομίζω πως και στο Βελιγράδι και με τη Λάρισα και με τη Ριέκα μέσα-έξω κάτι δείξαμε, γι αυτό και παίζουμε στους ομίλους και είμαστε στην πρώτη θέση ισόβαθμοι την τρίτη αγωνιστική.
Το ημερολόγιο λέει ακόμα 15 Σεπτέμβρη και νομίζω καλό θα ήταν ΠΡΙΝ τραβήξουμε το σαρανταπεντάρι μας, να περιμένουμε λίγο. Πυροβολώντας αδιακρίτως (και ΔΕΝ αναφέρομαι στο κείμενό σου) την ομάδα για μια ήττα σε ένα παιχνίδι που όπως ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ η δυναμική του αντιπάλου ήταν τέτοια που ο τελικός νικητής ΔΥΣΚΟΛΑ θα άλλαζε ακόμα κι αν παίζαμε με.. δύο τερματοφύλακες, ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. Αντίθετα ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ το κάθε -επιδοτούμενο με σουβλάκια- ΑΡΔ να γράφει ΤΕΡΑΤΑ του τύπου http://www.sport-fm.gr/article/Tasos%20Tsatalis/o-madalos-exei-idi-afise... που ούτε να ΓΕΛΑΣΕΙΣ δεν μπορείς...

Περί κούλας και χτεσινού "θριάμβου". Έχοντας δει τον χτεσινό αγώνα ολόκληρο λόγω περιέργιας επειδή ήταν αντίπαλος η Ριέκα που εμείς στείλαμε στο Europa, δεν είδα πουθενά ΚΑΤΙ που να με έκανε να αισθανθώ ζήλεια η κάτι παρεμφερές. Μια ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΗ ομάδα με 3 στόπερ και 3 αμυντικά χάφ για να.. σκοτώσει το "θηρίο". Η Ριέκα από την άλλη μια από τα ίδια με μας στην έδρα της, ΑΝΙΚΑΝΗ λόγω ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ να εκμεταλευτεί τον παράγοντα έδρα, έχασε τελικά τον αγώνα στις ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ. Δηλαδή για να έχουμε καλό ρώτημα, ο "προπονηταράς" Χιμένεθ πως θα κατεβάσει την "ομαδάρα" του με τη Μίλαν? Με 3 τερματοφύλακες, 4 στόπερ και 4 αμυντικά χάφ? Εγώ προσωπικά ΤΕΤΟΙΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ προπονητές, ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ δεν θέλω να ξαναδώ... Ο Βαλβέρδε, ο Μίτσελ και ο Σίλβα γνώρισαν και ΒΑΡΙΕΣ ήττες στην Ευρώπη από ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ομάδες παίζοντας όμως με το κεφάλι ΨΗΛΑ, ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Και όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, χάρισαν στην ομάδα μας ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΥΣ που οι "άλλοι" ούτε που ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ και μεις θα έχουμε να ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ. Μέχρι τους επόμενους...

Προσωπικά μιλώντας λοιπόν περιμένω με ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της ομάδας σε αυτή την κατάσταση καθώς και την πολυπόθητη ΩΡΙΜΑΝΣΗ που δεν θα σταματήσω να λέω ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Στις νίκες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στις ήττες ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.

ΥΓ1 Για τον Μποτία ισχύει ότι και για τον Ομάρ. Καλός, χρυσός αλλά ΓΥΑΛΙΝΟΣ με ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Ο Μπυχαλάκης για όσους θυμούνται πρόπερσι έκανε μια θλάση Αύγουστο μήνα και δεν ΞΑΝΑΠΑΙΞΕ μέσα στη χρονιά ΚΑΘΟΛΟΥ. Είναι δυστυχώς ΚΟΥΣΟΥΡΙ που κουβαλάνε αρκετοί αθλητές και γι αυτό δεν φτάνουν εκεί που τα προσόντα τους μπορούσαν να τους πάνε. Μακάρι να ήταν όλοι Τζόλε και να γυρνάνε από ΧΙΑΣΤΟΥΣ μετά από σκάρτους 4 μήνες (και με τη "ζωή" που έκανε), αλλά δυστυχώς δεν είναι ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ.
ΥΓ2 Για να κάνουμε και ένα αστειάκι, μήπως λέω Απόστολε έγραψες το κείμενο ΠΡΙΝ πιείς ΚΑΦΕ και σου βγήκε ΤΟΣΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ? :) :) :)
Πάω τώρα να απολυμάνω το πληκτρολόγιο γιατί έγραψα πολλές φορές τη λέξη "κούλα"....

Εικόνα Harry red logic

Φίλτατε η επιεικής αντιμετώπιση των πραγμάτων δεν βοηθάει στην επιτακτική ανάγκη δραστικής βελτίωσης!
Σέβομαι τις απόψεις των άλλων αλλά βλέπω τα πράγματα απο την δική μου βιωματική εμπειρία!
1. Μέχρι στιγμής η απόδοση , λέω η απόδοση(όχι η πρόκριση στο C.L) είναι κατώτερη των προσδοκιών.Μιλάω όχι μόνο για τον αγώνα με την Spotring(αλήθεια το ΑΠΟΕΛ με την REAL πως το είδατε?)αλλά και το Ελληνικό πρωτάθλημα!
2. Ο Χάσι ψυχανεμίζομαι δεν γνωρίζει απο αμυντική λειτουργία ομάδων.Αυτό είναι μη αποδεκτό γιατι θα οδηγήσει σε συμφορές και στο εγχώριο πρωτάθλημα.Εντάξει δεν ξεχνάμε την πρόκριση στους ομίλους ,του το πιστώνουμε ,αλά η ο πόλεμος συνεχίζεται!
3. Έχω,βλέποντας και συγκρίνοντας την απόδοση και αποτελεσματικότητα στο χορτάρι, αρκετά ερωτηματικά για Χάσι -Χουσίγιος στο θέμα των μεταγραφών. Είναι best value for money?. Απλά αξίζουν αυτοί οι παίκτες τόσα λεφτά που τους διέθεσε ο Πρόεδρος?
4.Το παιγνίδι με την Κούλα θα είναι κομβικό! Προσωπικά ,γαβρικά, πληγώνομαι να γινόμαστε συνεχόμενα πελάτες του "πυγμάχου γαλή". Μην γελιόμαστε και φέτος θα έχει την εύνοια της διαιτησίας!αλλά και του Μάνταλου-Αραούχο!εμείς θα έχουμε την εύνοια του Φορτούνη ,του Καπίνο, του Μίλιτς, του Εμενίκε?????????
5. Τα χαιδεμένα και ακριβοπληρωμένα αστέρια μας να στρώσουν κώλο και να προπονηθούν σκληρότερα!με ευθύνη βέβαια και του προπονητή μας.Η ταχύτητα και η φυσική κατάσταση αρκετών αστέρων είναι κατώτερη του αποδεκτού για ομάδα επιπέδου Θρύλου!
...........................................................................................
--Οι βιωματικές μου εμπειρίες 5 δεκαετιών συμβαδίζουν με αυτές του κ. Απόστολου.
Σε ένα σημείο αποκλίνουμε:εκείνος έχει μεγαλύτερη υπομονή και αυτόελεγχο απο μένα.Εγω την Τρίτη το βράδυ κοιμήθηκα 2 ώρες το πρωί απο τα νεύρα μου,που εξακολουθύν να με ταλαιπωρούν!
--- Πρόεδρε ως δεινός επιχειρηματίας ξέρεις άριστα το timing των αποφάσεων!Ο νοών νοείτω!
...................................................................
Συγνώμη είμαιπολύ οργισμένος αλλά όσα γράφω πιστεύω οτι δεν απέχουν απο την πραγματικότητα!

Εικόνα nichio 1971

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για το μακροσκελές σχόλιο σου.
Με ανάλογο ΣΕΒΑΣΜΟ στο θυμό σου και αφού σου πω ότι και γω 45 χρονών είμαι και έχω δει αρκετά...
1. Βελιγράδι, Ριέκα εδώ, Λάρισα, Ριέκα έξω. Με δεδομένη την ΕΠΟΧΗ, πιο καλά ΔΥΣΚΟΛΑ θα έπαιζε μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑ...
2. Τον προτιμώ 1000 φορές από τον ΧΕΣΤΗ Χιμένεθ... Γι αυτό και έδωσα το παράδειγμα των 3 προπονητών που ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ το επιθετικό DNA της ομάδας και ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Λόγω μεγέθους ΔΥΣΤΥΧΩΣ μια ΚΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ μπορέι να φέρει και μια ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΤΤΑ όπως με τη Σπόρτινγκ. Μην ξεχνάμε ποιοί είμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό του chl
3. Οφόε και Καρσελά νομίζω σου έχουν ΗΔΗ δείξει κάτι. Ας αφήσουμε και τον Σέρβο να εγκληματιστεί και τα λέμε... Μοναδική μεταγραφή - νταβατζιλίκι φαίνεται ο Ζιλέ στα μάτια μου, και το κατέθεσα από την πρώτη μέρα.
4. Το παιχνίδι με την κούλα ΔΕΝ θα είναι κομβικό για 2 λόγους. Πρώτον είναι ΜΟΛΙΣ 5η αγωνιστική και 2ον όπως βλέπεις από τα μέχρι τώρα ΔΙΑΤΗΤΙΚΑ, θα κατέβουν με 14 αυτοί. Όπως πέρσι (Μάνταλος) και πρόπερσι (Καλογερόπουλος). Στον περσινό ημιτελικό του ΟΑΚΑ όμως, με διαιτησία κάπως normal, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ και το ΣΚΑΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΤΟΣΟ...
5. Στον εδώ αγώνα με τη Ριέκα που έτυχε και είδα στατιστικά, είχαμε 4-5 παίκτες με 10+ χλμ. Σου ΞΑΝΑ-θυμίζω ότι ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ...
Και κάτι τελευταίο, ο Μαρινάκης με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του για μερικά εκ των οποίων ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΚΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΚΗΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ) για να ρίχνει μια κλωτσιά και να διαλύει τα πάντα, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ξέρει ΚΑΛΥΤΕΡΑ από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ότι επενδύσεις σαν τη ΦΕΤΙΝΗ, θέλουν και ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ για να ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ...
Με εκτίμηση

Εικόνα apostolos gaganis

Έχω κολλήσει στο υπ΄αριθ. 5 που γράφεις. Έχω κολλήσει και δεν θέλω να φύγω...

Εικόνα holland74

Φίλε μου καλά τα όσα λες, στα περισσότερα συμφωνώ, για κοίτα όμως με τι ακριβώς σύνθεση παίξαμε κόντρα στη Γιουβέντους και την Ατλέτικο στα παιχνίδια που γράψαμε ιστορία, παίζαμε με 3 αμυντικά χαφ...

Εικόνα nichio 1971

Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου,
Άλλο όμως το 4-3-3 του Μίτσελ που ΚΑΘΗΛΩΣΕ μια ΜΕΤΡΙΑ Manchester United εδώ μέσα και ΝΙΚΗΣΕ Ατλέτικο και Γιουβέντους και άλλο το 5-3-2/5-4-1 σύστημα πούλμαν με το οποίο ο Μανόλο νομίζει ότι κάτι κάνει... Σύστημα το οποίο στο μοναδικό ΣΟΒΑΡό παιχνίδι που έπαιξε με την ΤΣΣΚΑ εδώ, ΠΗΓΕ ΑΚΛΑΥΤΟ...
Εννοείται πως με Μπάρτσα και Γιουβέντους πρέπει να πάμε με 3 αμυντικά χαφ (ο ένας ο Οφόε για να τσουλάει και τη μπάλα όσο γίνεται). Όμως λόγω ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, τα παιχνίδια αυτά θα κριθούν από την απόδοση που θα πιάσουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ...
Θεωρώ ότι ο Χάσι το ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ, εν όψει της συνέχειας.

Εικόνα holland74

Σε ευχαριστώ και εγώ αδερφέ για την απάντησή σου...Συμφωνούμε...Το 4-3-3 είναι το σύστημα που έπαιζε η....Ολλανδία το 1974...Για να το παίξεις χρειάζεσαι όμως και τους κατάλληλους παίκτες, δηλαδή να ξέρουν μπάλα και 11 και να τρέχουν και οι 10.....Το 4-2-3-1 που έπαιξε πρώτη η Βραζιλία το 1982 είναι ένα σύστημα που βοηθάει στο να καλυφθούν και οι τεμπελάκοι τεχνίτες της ομάδας, αρκεί να έχεις στο 2 παίκτες που ξέρουν μπάλα, αλλά μαρκάρουν και σαν σκυλιά: Στολτίδης, Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς κλπ..

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Συγχαρητήρια και στους τρεις για τον ορισμό της εποικοδομητικής, ψύχραιμης παρά τα νεύρα του Ολλανδού και του Κ.Απόστολου και άνευ αφορισμών κριτικής και συζήτησης.

Εικόνα apostolos gaganis

Την ανωτερότητα της Σπόρτινγκ την έχω υπερ-τονίσει ήδη. Εμένα η χθεσινή ΑΕΚ μου άρεσε. Και μου φάνηκε πιο έτοιμη από΄μας. Γνώμη μου. Και με βάση αυτό, ερωτώ λοιπόν ΓΙΑΤΙ; Θα μας βάλει δύσκολα στο ΟΑΚΑ. Μην ξεχνάμε: μας κερδίζει συνέχεια τελευταία. Σημανα συναγερμό και είπα ότι έχω αυτοελεγχόμενο - κατά το δυνατόν φυσικά - θυμό, γιατί δεν μ΄αρέσει η ομάδα που βλέπω ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣ, ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙ. Όσο για το ντροπιαστική, να στο εξηγήσω όσο μπορώ καλύτερα. Ντροπιαστική, όχι γιατί έχασα από μια ανώτερη ομάδα. Ασφαλώς όχι. Αλλά γιατί έχασα παρουσιάζοντας ΤΕΤΟΙΟ θέαμα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Να μας κάνουν ό,τι θέλουν κι΄εμείς να παραπαίουμε κυριολεκτικά χωρίς ούτε μία ευκαιρία σε 45΄... Θα μπορούσε να ήταν 6 - 0 το σκορ σ΄αυτό το τραγικό ημίχρονο. Αν ήταν λοιπόν, δεν θα΄ταν ντροπιαστικό για τον Ολυμπιακό να τρώει 6 ή και 7 ακόμη γκολ στα μισά ενός αγώνα απ΄την Σπόρτινγκ; Όσο καλή ομάδα κι΄αν είναι. Πλασματικό το 3 - 0. Όσο και το 3 - 2. Αυτό εννοούσα, σύγγαυρε, με το επίθετο...

Εικόνα John Zolo

Σχετικα με αυτο....http://www.sport-fm.gr/article/Tasos%20Tsatalis/o-madalos-exei-idi-afisei-polu-pisw-tou-ton-fortouni/3459642
και οχι μονο...

Δωστου θαρρος του χωριατη και θ'ανεβει στο κρεββατι...

Εικόνα takis xwsiar

Καλημέρα Αποστολε.Νομιζω ότι η φατσα που εβαλες πανω από το αρθρο σου,θα μπορουσε να είναι η φατσα της πλειοψηφιας των οπαδων του Ολυμπιακου(Δεν πιστευω στην εννοια του "φιλαθλου",ειδικα στο ποδοσφαιρο στο τενις ισως!).Ο Χασι είναι από τους λιγους προπονητες από οσους εχουν ερθει στην ομαδα μας,που οποιον παικτη ζητησε,τον ειχε!Οχι απλα ότι ειπε "θελω στην ταδε θεση καποιον,και του εφεραν οποιον ηθελαν,πηρε αυτους ακριβως που ηθελε!Το μονο που θα πει όταν θα πρεπει να πει και αυτος "κατι",είναι και καλα ότι του εφυγε "ξαφνικα" ο Ρετσος.Ο Ρετσος όμως όπως ολοι ξερουμε και καταλαβαίνουμε ηταν φυση αδυνατο να μεινη στο ελληνικο πρωταθλημα μετα από αυτή την προσφορα της Λεβερκουζεν,και όχι μονο αυτό αλλα ηξερε απ όταν ηρθε ότι ο Ρετςος δυσκολα θα μεινη στο ροστερ.Αυτο λοιπον το καλο που εχει ο Χασι στον Ολυμπιακο,ειναι και αυτό που του δινει την πλεον βαρια ευθηνη για την εικονα της ομαδας.Κατα τη γνωμη μου ενας προπονητης,μετα από δυο τρεις αγωνες δειχνει πολλα.Δεν πιστευω ότι χρειαζεται 15,30 παιχνίδια για να δουμε πως "σκέφτεται".Απλως θελει σιγουρα αρκετο χρονο για να εφαρμοσει καλυτερα αυτό που θελει.Και εκει είναι που μου το "χαλαει" εμενα!Δεν δινει καμια μα καμια βαρυτητα στην αμυνα,μου εχει δωση την εντυπωση ότι δεν εχει δουλεψει καθολου σε αυτό και δεν προκειται να το κανει.Αυτος μου δινει την εντυπωση ότι μετα το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ παιχνιδι με την σπορτινγκ, ο καημος του ηταν ότι "ενταξει φαγαμε 3,αλλα κακος δεν βαλαμε 4 για να κερδίσουμε!".Αρα λοιπον που καταληγουμε?Να πω όμως και κατι θετικο το οποιο μου ειχε δωσει την ελπιδα ότι εχουμε καλο προπονητη,στα φιλικα και κατά διαστήματα στα πρωτα παιχνίδια.Ειχε σταματησει η ομαδα τις πολλες γιομες και επαιζε γρηγορα και με την μπαλα κατω,μεχρις οτου όμως τα πολλα μειονεκτήματα στις άλλες γραμμες,να χαλασουν και αυτό!Καταληγω λοιπον,συμφωνα με την δικη μου κεφαλα,ο ανθρωπος αυτος ΤΕΛΕΙΩΣΕ!Δεν με ενδιαφερει εάν κερδιση την κουλα 3-2,και τον Αστερα 4-2,με ενδιαφερει ότι παιζοντας εως τωρα στο ελ.πρωταθλημα με ΛΑΡΙΣΑ-ΛΑΜΙΑ και ΞΑΝΘΗ,εχω δεχθεί 3.500 επιθεσεις,και παρακαλαω να μην το "φαμε".Να προσεξει ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ τους από κατω του(και πιο κατω),μην τον κανουν ΣΑΜΠΙΝΤΙ,που τα σκαει αυτος(για το παοκ είναι καλο μπατζετ αυτό του Σαμπιντι,ποτε ειχε μεγαλυτερο?)και οι από κατω,δεν ασχολούνται με το τεχνικο κομματι,τρωνε του σκασμου,και κατά τ αλλα, υπομονη!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω, Τάκη... Αλήθεια, δεν ξέρω τί να σου πω σε απάντηση. Ένα ξέρω: Η εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός με την πάροδο του χρόνου, χειροτερεύει αντί να βελτιώνεται. Περιμένω λοιπόν να γυρίσει φύλλο σβέλτα, γιατί δεν πάει άλλο έτσι. Το ζητάμε πρακτικά ΟΛΟΙ. Ξεκάθαρα. Το ξέρουν κι΄εκεί κάτω. Ε, περιμένουμε τα μέτρα που θα πάρουν, δεν χωράνε συγγνώμες πια, γιατί θα πάρουν, ν΄αλλάξουν γοργά και προς το καλύτερο αυτή την εικόνα. Έβλεπα π.χ. Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο, Βράνιες ψες, κι΄έλεγα τί΄ναι τούτοι ρε παιδί μου; Κι΄εμείς παίρνουμε φονιάδες, κι΄όταν μας έρθουν γίνονται...αντε μην πω τώρα. Το κόβω εδώ...

Εικόνα John Zolo

Καλησπερα Αποστολη και σε ολους...κι'απο μενα.
Δεν χρειαζεται να προσθεσουμε ΤΙΠΟΤΑ παρα ενα ευγε στον Αποστολο.
Το αν τα ειπαμε κι εμεις οι υπολοιποι και τι ειπαμε ας τα αφησουμε...μην επαναλαμβανουμε τα ιδια. Ο Αποστολης τα ειπε ολα...και δυστυχως ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
Απο την αλλη, οι ΑΡΔ ενυπαρχουν και στις ταξεις μας και παιζουν τον ρολο τους - κατ'έντολην - κατευθυνοντας τις επιταγες της Διοικησης. Αυτη ειναι η αληθεια. Ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι (εγω τουλαχιστον) και καταλαβαινουμε τα συμφεροντα που παιζονται.
Οπως ειπα δεν θα μπω σε λεπτομερειες...ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ο Μαρινακης αντιλαμβανεται πληρως την κατασταση - οπως ακριβως την εκφραζει σημερα ο Αποστολος - και θα λαβει καποια "ψυχολογικα" μετρα για ολους.
Θα φανει στο αμεσο μελλον το αποτελεσμα και ιδιαιτερα στο ματς με την ΑΕΚ.- (τελεια και παυλα)

Εικόνα apostolos gaganis

Τα είπες κι΄εσύ όλα...

Εικόνα holland74

Καλησπέρα Απόστολε...
Αποτύπωσες ακριβώς τις σκέψεις μου...
Ο Χάσι ήρθε φέτος από την αρχή της προετοιμασίας, αποκτήθηκε όποιος παίκτης ζητήθηκε από αυτόν, αλλά αυτό που βλέπω δεν με ικανοποιεί καθόλου...Ακόμη και στο ελληνικό πρωτάθλημα βλέπω μία έλλειψη ποικιλίας στο επιθετικό παιχνίδι, ανάπτυξη μόνο από τα πλάγια και καθόλου από τον άξονα με εξαίρεση ένα παιχνίδι όπου το έκανε ο Ανδρούτσος...
Για την αμυντική λειτουργία δεν θα το σχολιάσω καθόλου...Αν δεν βάλει μυαλό ο Χάσι σε αυτόν τον τομέα στη Βαρκελώνη μπορεί να έχουμε σκορ αλά Αιντχόοβεν/Φάγενοορντ (τα γράφω με προφορά τρομάρα μου)πριν 2 χρόνια..Νομίζω πως ο Βαγγέλας πρέπει να κάνει μία επίσκεψη και να τα χώσει λίγο, να τρομάξει και λίγο ο προπονητής, ο οποίος φαίνεται δεν κατάλαβε τι έγινε την Τρίτη στο Φάληρο..
Η ΑΕΚ έπαιξε με λογική και σφιχτά, όταν έχεις έλλειψη ποιότητας την αντισταθμίζεις με κοντά τις γραμμές και πολλά τρεξίματα..Άσε που έκανε και 1-2 καλές επιλογές που είναι ποιοτικές...Ο Χιμένεθ κάποτε είχε φάει 6 στο Φάληρο...Εκείνη η εξάρα τον έκανε να αναθεωρήσει αρκετά πράγματα στην τακτική..Εγώ πάντως δεν θέλω να φάμε μία ντουζίνα γκολ για να θυμώσει ο πρόεδρος ή να αναθεωρήσει ο προπονητής...

Εικόνα apostolos gaganis

Εδώ τεστάρεται κι΄ψυχική στόφα του Χάσι. Στα δύσκολα άλλωστε φαίνεται η πραγματική ταυτότητα του ατόμου. Απ΄τις δηλώσεις του πάντως στη συνέντευξη ύστερα απ΄τον αγώνα με τη Σπόρτινγκ και μετά, έχω ανακάτσει στη πολυθρόνα μου και τον...διπλοβλέπω. Θεωρώ ότι στο Ρέντη έχουν κηρύξει ήδη ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, αν κρίνω σωστά τη σημερινή ειδησεογραφία απ΄την ομάδα στα δικά μας φύλλα, και ότι θα παρθούν μέτρα με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της. Θα τα δούμε φυσικά αυτά στην πράξη, όπως και το εάν αποδώσουν...

Εικόνα holland74

Επίσης εγώ ένιωσα αυτά τα συναισθήματα όχι χθες με την Κούλα, αλλά προχθές που έβλεπα τον ΑΠΟΕΛ στο Μπερναμπέου...

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

Απόστολε και λοιποί, σίγουρα μεγάλη σφαλιάρα και λόγω σκορ και λόγω χρονικής στιγμής και λόγω βαθμολογικής απώλειας. Και είναι ακριβώς το σημείο στο οποίο θέλει ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ και ΚΑΘΑΡΌ ΜΥΑΛΌ από όλους. ΔΕΝ θα διαλυσουμε κιόλας επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι, επειδή με αυτό αναθαρρησαν αυτοί που με το παραμικρό εξαργυρωνουν τα ρούβλια που παίρνουν βγάζοντας χολή και κόμπλεξ και γράφουν ό, τι θέλουν. Είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε, επιβάλλεται να το δείξουμε και άμεσα, αύριο κιόλας, με το "παράρτημα" τον αστέρα, όπως λέγανε για τις μισές ομάδες της Σούπερ λιγκ. Αρκεί φυσικά να καταλάβουν όλοι το ρόλο τους στην ομάδα και να κάνουν αυτό που ξέρουν, αφήνοντας εγωισμούς και βεντετιλικια, κάποιοι.. Αυτά και να είμαστε αισιόδοξοι

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος. Το ποτήρι δεν το βλέπω ( ανέκαθεν έτσι έκανα ) ούτε μισοάδειο ούτε μισογεμάτο. Το βλέπω μισό γεμάτο και μισό άδειο. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΝΤΑ. Η έγκαιρη προειδοποίηση, η έκκληση για συναγερμό και το χτύπημα της καμπάνας, δεν αποτελούν διαλυτικές πράξεις. Το αντίθετο θα ισχυριζόμουνα, Νίκο. Δεν έχω ίχνος τέτοιας δύναμης εξάλλου. Είναι γερά τσιγκλίσματα και μόνο για ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ της ομάδας στον υπέρτατο βαθμό, σκληρή δουλειά και άμεση λήψη σωστών και ουσιαστικών αποφάσεων, μιας και το άμεσο μέλλον προβάλλει δυσκολότατο. Άλλωστε και όλες οι δικές μας εφημερίδες σήμερα ( λες και ήμασταν συνεννοημένοι ) στο ίδιο απολύτως πνεύμα με εκείνο της ταπεινότητάς μου κινούνται, μεταφέροντας την ειδησεογραφία από τον Ολυμπιακό. ΔΕΙΧΝΕΙ να το΄χουν πιάσει το μήνυμα στο Ρέντη, οι υπεύθυνοι. Ε, ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ. "Αρκεί φυσικά να καταλάβουν όλοι το ρόλο τους στην ομάδα και να κάνουν αυτό που ξέρουν, αφήνοντας εγωϊσμούς και βεντετιλίκια". Μεταξύ άλλων. Το προσυπογράφω.

Εικόνα el trick

Όντως όπως έκλεισες το κείμενο Απόστολε:
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ ( ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ )....
Όμως η ένστασή μου είναι ότι ακόμη είμαστε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σίγουρα οι υποχρεώσεις άρχισαν αλλά μην περιμένουμε την ομάδα να πετάει. Διαχρονικά βλέποντας όποτε ο ΘΡΥΛΟΣ πέταγε τον Σεπτέμβριο μετά χανόταν.
Δεν στέκομαι σε ένα αποτέλεσμα ενός αγώνα, έστω και αν αυτός ήταν καθοριστικός για την εξέλιξη των διεθνών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού (πλέον για κάτι καλό περιμένουμε ΘΑΥΜΑ).
Τον Χάσι θα τον κρίνω αργότερα.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν τον θέλω να πετάει, Ελτρίκειε. Ούτε ζήτησα τέτοιο πράγμα. Περιμένω όμως να μη μου κάνουνε τόσες τελικές, να μην ανεβάζω σφύξεις όταν μου κάνουνε σέντρες στην περιοχή μου ή κόντρα επιθέσεις και να έχω καλύτερη επιθετική λειτουργία. Στοιχειωδώς καλύτερη. Κι΄εγώ τον Χάσι θα τον κρίνω αργότερα. Το πόσο; Εξαρτάται.

Εικόνα Kratistos_

Μπράβο κ. Απόστολε, εκφράσατε νομίζω μεγάλη μερίδα των φιλάθλων μας, όπως σχολίασαν ήδη αρκετοί σε προηγούμενα σχόλια. Συμφωνώ επίσης με τον τόνο του άρθρου που είναι αυστηρός και δίκαιος (δεν γίνεται δικαιοσύνη χωρίς κάποια αισθηση σκληρότητας), και πρέπει να είναι τέτοιος, διότι ο Χάσι εφέτος έχει σχεδόν υπερεξουσίες. Και όποιος έχει υπερεξουσία έχει και μία ροπή προς την κατάχρηση αυτής. Επειδή όμως τον θεωρώ έξυπνο, πιστεύω ότι θα το γυρίσει το τροπάρι.

Κάποιος φίλος, ο Ευρυπίδης νομίζω, εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με το αν φάσκετε και αντιφάσκετε, ότι όταν ήρθε ο Χάσι συστήσατε υπομονή, την οποια φαινομενικά τώρα δεν επιδεικνύετε. Κατ' εμέ, ειναι μεγάλο το χρονικό διάστημα από το τελευταίο αξιόλογο παιχνίδι μας, εδώ με τη Ριέκα. Η υπομονή εξάλλου, όπως και ο σεβασμός, πρέπει να κερδίζονται, ιδία δε όταν τα πεπραγμένα υπάρχουν μπροστά μας. Συνεπώς, νομίζω ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές εντελώς καταστάσεις, του τότε και του τώρα, δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισής τους, ζήτημα να φάσκει και να αντιφάσκει κανείς.

Επί της ουσίας, το ζήτημα δεν είναι όπως είπατε το αποτέλεσμα της ΑΕΚ (ο Θρύλος έπαιξε με Ριέκα πριν από ένα μήνα, σε παιχνίδι νοκ-αουτ, που ειναι άλλη ιστορία), αν και είναι μία κάποια ένδειξη, αλλά η εξέλιξη της αγωνιστικής εικόνας και παρουσίας. Το ντέρμπι ομως είναι ντέρμπι. Δεν μετράνε οι εμφανίσεις μεχρι εκείνο το σημείο, διότι το ντέρμπι απαιτεί ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ. Ειναι αυτό που μας έλειπε και από το ματς με τη Σπόρτιγκ, και υπεύθυνος ήταν ο Χάσι και οι περί αυτώ.
Για να εκκριθεί ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ πρέπει κανεις να αισθανεται ότι απειλείται σοβαρά. Αλλά φαίνεται εκεί στη διοίκηση ότι θεωρούν αρκετό ότι μπήκαμε στους ομίλους. Αυτή ειναι η μεγάλη διαφορά από τα παιχνιδια με Ριεκα, ότι εκει αισθανόμασταν απειλή και είχαμε ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ. Εκτοτε περί άλλων μεριμνούμε και τυρβάζουμε.

Η άνοδος της ΑΕΚ είναι μάννα εξ ουρανού, διότι θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη όλων και θα τους κάνει πιο συγκεντρωμένους. Αρκεί αυτή η αίσθηση κινδύνου να μεταφερθεί και στους παίκτας, που θα έλεγε και μία ψυχή. Αγωνιστικά ο Χάσι πρέπει να βρει απάντηση στο 3-5-2 της ΑΕΚ, την οποία απάντηση νομίζω πως η ομάδα μας την έχει. Οι πλάγιοι της ΑΕΚ δεν θα ανεβαίνουν αφού στις πτέρυγες θα έχουμε περισσότερους παίκτες. Κομβικής σημασίας θεωρώ την αμυντική και επιθετική προσαρμογή στον άξονα, από όπου και θα επιτεθεί νομίζω η ΑΕΚ, και για να συμβεί αυτό είναι σημαντική η παρουσία του Οφόε, ο οποίος πρέπει να καθιερωθεί λιγο πιο μπροστά. Επίσης το ματς με ΑΕΚ, ελέω του κοντού Σιμόες, προσφέρεται για επάνοδο Μάρτινς τον οποίο κάπου έχουμε παραπεταμένο. Να σημαειώσω εδώ ότι επειδή έχω το βίτσιο να βλέπω τα βιντεάκια του OlympiacosTV από τις προπονήσεις και, λόγω εμπειρίας, να κρίνω με κάποια ασφάλεια τη διάθεση και ενέργεια των παικτών, ο Μάρτινς μπορεί να φέρει αλλαγή δεδομένων. Εκ του λόγου αυτού, δεν μ αρεσει που διαβαζω για Ταχτσίδη μόνο, αλλά στο θέμα αυτό ας περιμένουμε.

Τέλος, στο επικοινωνιακό σκέλος, θα συμφωνήσω μαζί σας. Όλες οι ομάδες δικαιούνται να προστατεύουν τα του οίκου τους, αλλά και εμείς έχουμε μία αξίωση διαφάνειας επί των όσων συμβαίνουν. Την αξίωση αυτή έχουμε από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν επιτελούν ως οφείλουν τα καθήκοντά τους.

ΥΓ. Και μη δούμε πάλι τιποτα ανακοινώσεις για διαιτησίες και συναφή, έλεος πια, με τις ανακοινώσεις αυτές οι φίλοι της ομάδας αλλά και η ίδια η ομάδα εμποτίζεται με τη νοοτροπία του αδικημένου, του υπολειπόμενου και του χαμένου. Δεν το βλέπετε αυτό εκεί στην ΠΑΕ; Να αντιδράτε, αλλά παρασκηνιακά, όχι προσκηνιακά, φαινόμαστε αδύναμοι, κοινή λογική..

Εικόνα holland74

Συμφωνώ και εγώ για τον Μάρτινς...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αν μου επιτρέπεις, να υπενθυμίσω επίσης ότι κατά τη διάρκεια των προκριματικών είχαν αρχίσει ήδη να ακούγονται γκρίνιες και πολλοί έλεγαν (και ο κ.Απόστολος) όταν έρθουν τα δύσκολα τι θα γίνει.Τα δύσκολα δεν έχουν έρθει κατ΄εμέ ακόμη και βλέπεις τι γίνεται.Είπαμε να κάνουμε κριτική εποικοδομητική αλλά κάποιοι το έχουν γαμήσει (όχι εσύ).Για αυτό λέω αλλιώς ξεκινήσαμε και αλλού καταλήξαμε.Και για αυτό επιθυμώ αλλαγή προπονητή τώρα.Αν διαβάζεις σχόλια στη σελίδα στο fb έχουν ήδη ξεκινήσει τα μαλλιοτραβήγματα και οι συγκρίσεις το πόσο μεγάλη την έχουμε (την ολυμπιακοφροσύνη).

Εικόνα holland74

Παρόλο που είμαι μετριοπαθής και πολλές φορές πάω και κόντρα στο ρεύμα(Ας πούμε ακόμα και σήμερα υποστηρίζω πως το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό μέγεθος που έχει δουλέψει ποτέ στη χώρα μας, ο τεράστιος Αρτούρ Αντούνες Κόιμπρα ΔΕΝ ήταν ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ), σε αυτήν την περίπτωση και με φόβο μίας συντριβής (Βαρκελώνη, Τορίνο) που μπορεί να μην έχει όμοιά της δεν έβαζα τα κλάματα αν άκουγα πως έγινε αλλαγή προπονητή...

Εικόνα redterror

Καλημέρα Απόστολε,θα πω κάτι που νομίζω δεν το λέει κανένας ή δεν το έχω διαβάσει εγω μέχρι τώρα.ο σχεδιασμός της ομάδας είναι λάθος(έγραψα το πιο σικ)υπάρχουν θέσεις που έχουμε 4-5 παίχτες 10αρια πχ και θέσεις που έχουμε μόνο μέτριους αρ.μπακ στοπέρ 6αρια αριστερό εξτρεμ.Ο προπονητής πάει να χωρέσει τους καλύτερους,μέσα στους καλύτερους δυστυχώς είναι τα 4 δεκάρια μας οτζιτζα-φορτου-μαριν κι εγω θα πω και καρσελά(δεν τον βλεπω να παίρνει πλάτος στο γήπεδο παίρνει μπάλα και συγκλίνει όπως όλοι η παίχτεσ που παίζουν πλευρά με αντίθετο πόδι)Στη συνέχεια έχουμε τα γνωστά αποτελέσματα ο ένας κουτουλάει πάνω στον άλλο και στο κέντρο αφήνουμε αεροδιάδρομο.Πρέπει άμεσα να παρθούν γενναίες αποφάσεις δηλαδή να μείνουν παίχτες καλοί στο πάγκο(με γκρίνια) αλλά αυτό που βλέπουμε δεν μπορεί να συνεχιστεί.Για την άμυνα τι να πω δεν ξέρω αυτό που ζούμε εδω και 3-4 χρόνια είναι ανέκδοτο...μήπως πρέπει ο πρόεδρος να τραβήξει κανά αυτί?

Εικόνα apostolos gaganis

"Πρέπει άμεσα να παρθούν γενναίες αποφάσεις, αλλά αυτό που βλέπουμε δεν μπορεί να συνεχιστεί". Τί να προσθέσω; Περιττό θα ήταν ο,τιδήποτε...

Εικόνα NIKOSSPIN

Αποστόλη καλημέρα.

Συγχαρητήρια για το κείμενο σου . 100% μέσα είσαι. Τηλεπάθεια έχεις και μπαίνεις στο μυαλό μας; Tα ίδια ακριβώς σχολιάζαμε με ένα φίλο χτες βλέποντας το αεκ . Χαλάσαμε του κόσμου τα λεφτά φέτος το καλοκαίρι και φτάσαμε μέσα Σεπτεμβρίου να ψαχνόμαστε και να δοκιμάζουμε εκ νέου σχήματα.
Το παιχνίδι με το αεκ είναι κομβικής σημασίας . Όχι για το πρωτάθλημα. Αυτό κρίνεται στα μικρότερα παιχνίδια όπως αποδείχτηκε πέρυσι που χάσαμε όλα τα ντέρμπι του β' γύρου. Σε αυτό το παιχνίδι η πραγματική εγκληματική οργάνωση θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να μας πετάξει από την κορυφή και να στραπατσάρει την εικόνα μας.
Έχουν τη διοίκηση του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ), ελέγχουν την διαίτησία, αλλά έχουν και καλή ομάδα, δεμένη, τσαμπουκαλεμένη και διψασμένη για τίτλους. Ούτε 1εκ. δεν ξοδέψανε αυτοί. Εμέις πάνω από 20εκ. και ακόμα ψάχνουμε ποιος θα παίξει και που.
Φέτος έσοδα έχουμε αρκετά ελέω CH.L. , λεφτα για νέους παίκτες ξοδέψαμε αρκετά, προπονήτη πήραμε από την αρχή της προετοιμασίας και είχε το χρόνο να δουλέψει. Το θέμα της διαιτησίας το ξέρουμε από πέρυσι οπότε πρέπει να έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αν το αντιμετωπίσουμε και αυτό.Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και πουλήθηκαν πάνω από 20.000 διαρκείας τη στιγμή που άλλοι πανυγηρίζουν με τα μισά.

Δικαιολογίες τέλος.
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν προσθέτω ούτε τόνο στο κείμενό σου. Θα το...χάλαγα.

Εικόνα George_Str

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ.ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ <<ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ,ΤΟ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ>>ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Έρχεται κάποια στιγμή, που θα πρέπει να προειδοποιήσεις. Έγκαιρα. Στα σχόλιά μου χθες, μίλησα για ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. Σήμερα χτυπάω την ΚΑΜΠΑΝΑ. Με αφορμή εκείνο που παρακολούθησα χθες βράδυ και τ΄αναφέρω σε τούτο το άρθρο. Το ίδιο, απ΄ό,τι διαπίστωσα, κάνει το πρωί και η ειδησεογραφία των προσκείμενων στην ομάδα μας εφημερίδων. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ: ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΑΡΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Ευελπιστώ πως θα το κάνουν. Ούτως ή άλλως.

Εικόνα vagio

Δυστυχως ειναι τετοιο το μεγεθος μας που δεν μας επιτρεπει να αγοραζουμε ετοιμους προπονηταραδες. Καθε προπονητης που παιρνουμε ειναι μεν προπονητης με ενα αλφα υποβαθρο, αλλα στην πραγματικοτητα σε εμας μαθαινει. Ο Μιτσελ σε εμας εμαθε το υψηλο επιπεδο και τα δυνατα ματς. Ο Σιλβα το ιδιο. Ακομα κι ο Ερνεστο παρολο που ηταν ο πιο.. προπονητης, σε εμας εμαθε να ειναι νικητης.
Αρκει να εχει ο προπονητης μυαλο. Και ιδεες. Ας ελπισουμε κι ο Χασι να ειναι τετοιος κι οχι κανενας ξεροκεφαλος που σκεφτεται μοναχα το... επιθετικο ποδοσφαιρο οπως αυτος ονομαζει αυτο που παιξαμε προχθες. Απο τις δηλωσεις του μου προκυπτει αμετανοητος. Ελπιζω απλα να ειναι διπλωματης.