ΒΑΡΥΣ ΑΧΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΩΝ "ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ" ΤΗΝ ΠΟΛΗ...



ΠΛΑΤΕΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 - 4.... ΤΙ ΣΥΓΚΡΑΤΩ:

1.  Δύσκολη νίκη. Εμείς την κάναμε δύσκολη. Έναν αγώνα που έπρεπε να καθαρίζαμε 6 - 1 στο πρώτο ημίχρονο, τον κάναμε ντέρμπι σε δυο λεπτά προς το τέλος του δεύτερου. Και βγήκανε και διαμαρτυρόμενοι κι΄από πάνω... Όταν πετάς στον Καιάδα τη μια μετά την άλλη τις ευκαιρίες, αλα-Ξάνθη, αναμενόμενο. Με τη θρηνώδη κι΄αγανακτισμένη συγχορδία φυσικά όλων των αντιΟλυμπιακών της χώρας για το αποτέλεσμα. Καλά, σκούξτε τώρα που σακατεύτηκαν οι ελπίδες σας για παραμερισμό μας ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ως προς τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Έχει μέλλον το πράμα... Σας έτσουξε, έτσι, πολύ χθες βράδυ το γνωστό ανατομικό σας σημείο, φωτο του οποίου ακολουθεί για του λόγου το αληθές...

2.  Ξεκινάει το παιχνίδι, πας για νίκη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, και στο δεύτερο μόλις λεπτό κάνεις τραγικό λάθος προσφέροντάς τους γκολ σε βάρος σου στο πιάτο. Μόνο στον Ολυμπιακό συμβαίνουν κάτι τέτοια ανεκδιήγητα. Αυτή η κατάρα πάλι να τρως πρώτος γκολ... Να τους δίνεις αέρα στα πανιά, με το ξεκίνημα... Συνέρχεσαι τέλος πάντων, βάζεις τρία, χάνεις άλλα τρία και λες, "εντάξει ρε πούστη μου, μια στοιχειώδη διαχείριση να κάνουμε στο βου, την πήραμε τη νίκη. Αμ δεεε... Αγνώριστοι οι δικοί μας, ειδικά απ΄το 70΄και μετά, αδυνατείς να κρατήσεις - τουλάχιστον - το σκορ, τρως στο 83΄ και στο 84΄ δυο συναπτά τεμάχια - προσφορά στους...πάνθηρες, ξεσηκώνεται η συνοικία, η πλατεία, ο Άγιος Σώστης και τα ρέστα και άντε πάλι το γνωστό φάσμα της απώλειας βαθμών και νέου οδυρμού με υψηλή πλέον την πιθανότητα μπάϊ μπαϊ, αν και θεωρητικά νωρίς ακόμα, στον εφετινό τίτλο...
Σούμα: Ο Ολυμπιακός έχει φάει μέχρι στιγμής σε 7 αγώνες 10 γκολ, εμφανίζει μεγάλο πρόβλημα διαχείρισης τυχόν ευνοϊκού γιαυτόν αποτελέσματος και μια αμυντική λειτουργία σε ΜΟΝΙΜΗ ΝΟΣΟ. Άρα, Τάκη:

Και το ξέρουμε. Θαύματα δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, χρειάζεται υπομονή, μας το΄χεις πει, έκανες βεβαίως και χθες τις διαπιστώσεις σου και περιμένουμε την αντιμετώπισή τους. ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ, ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. Δεν γίνεται κι΄αλλιώς....

3.  Κι΄εκεί που΄χουν πέσει σύννεφα μαβιά στην καρδιά μας κι΄ο ψυχικός μας τάραχος βαράει 40άρι υπό σκιάν, να σου έρχεται αυτός ο εξαίρετος αλλά sui generis παίχτης μας και σε βγάζει απ΄το αδιέξοδο. Στεναγμός ανακούφισης... Μαγκιά της βέβαια που μετά το 3 - 3 ΟΛΗ η ομάδα έδειξε να μην καταθέτει τα όπλα ( η στόφα του πρωταθλητή άραγε ή οι ύστατες προσπάθειες ενός υποψήφιου για νέο...πνιγμό; ) και κυνήγησε τη νίκη. Την άλλη φορά όμως, αν ξαναπαρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο, μπορεί ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ παιχτεί το ίδιο έργο. Φτηνά τη γλυτώσαμε επομένως, έτσι που τα΄χαμε καταφέρει. Όσο για τον ποδοσφαιριστή αυτόνα, τα΄παμε και πρόσφατα. Και τίποτα να μην κάνει σ΄έναν αγώνα, μπορεί σε μια στιγμή λόγω κλάσης να σου αλλάξει τον ρου του φέρνοντάς σου τη ΝΙΚΗ. Πολλώ μάλλον που χθες ήταν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Αυτός και ο σχεδόν ξεχασμένος απ΄όλους Ανσαριφάρντ, μεταξύ των οποίων και του λόγου μου. Όθεν, Λεμονή: Αν μου τους σάξεις ετούτους τους συγκεκριμένους δύο και καταφέρεις να μου τους βάλεις μόνιμα στη σιδηροτροχιά μιας σταθερά καλής και ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ αγωνιστικής παρουσίας, θα΄χεις κάνει κέντα-χρώμα... Να εξάρω μοναχά πριν κλείσω, τον πανηγυρισμό του Κωστάκη μετά το τέταρτο, εκεί μέσα. Πολύ τον γουστάρησα. Γιαααα να τον θυμηθούμε, μιας και δείχνει ΠΟΛΛΑ. Ειδικά το ΒΛΕΜΜΑ. Λίγο τρελό και ΠΟΛΥ τιμωρητικό. Σσσσσσσς..

4.  Αφήνω για το τέλος τη στάση μας, ως οπαδών. Έκανα ψες και σήμερα τους περιπάτους μου ανά τας ιντερνετικάς αγυιάς. Ας περιορίσουμε όσο γίνεται τις ειρωνίες και τα καυστικά σχόλια, ρε παιδιά, για την ομάδα. ΤΩΡΑ, μας έχει περισσότερο απ΄όλες ίσως τις φορές ανάγκη. Ας σταθούμε δίπλα της, κοντά της, όσο πιο ζεστά γίνεται. Έχουμε ΤΟΣΟΥΣ εχθρούς. Τόσους ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ αντιπάλους. Με τόσο ΠΟΙΚΙΛΑ όπλα. Η χθεσινή νίκη, μολονότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, ήταν μια επιτυχία ΜΕΓΑΛΗΣ σημασίας στην ανηφόρα για τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή. Μερικοί, ας δείξουμε ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ την αγάπη και το ενδιαφέρον μας για την ομάδα. Ας κατέβουμε πια απ΄την έδρα της Ιεράς Εξέτασης κι΄ας περάσουμε επί τέλους στην καλόπιστη κριτική, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, αφήνοντας μακριά την γκρίνια και τη μεμψιμοιρία. Χορτάσαμε πλέον από υποδείξεις "ειδικών"... Το σκάφος του δαφνοστεφανωμένου περνάει τον καιρό αυτό ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, μέσα από κάθε λογής "Καβο-Μαλιάδες". Βρισκόμαστε σε πόλεμο! Το είπε ο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ, τον οποίον με την ευκαιρία να συγχαρώ για τις τελευταίες δηλώσεις του. Καυστικές, γιατί είναι αληθινές. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΑ ΦΑΓΩΜΑΡΑ...

Ε     Π     Ι     Λ     Ο     Γ     Ο    Σ

Δεν θ΄ανεβάσω το άρθρο, παρά μόλις τελειώσουν οι σημερινοί αγώνες κι΄αν χρειαστεί, θα προσθέσω υστερόγραφο. Ο ΠΑΟΚ θ΄αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική μ΄εμάς στο Φάληρο. Όσο για τον Βάζελο, που παίζει αύριο, μην κάνει εντύπωση η δεσπόζουσα θέση του Τουίτη στην κεντρική φωτογραφία και μη βαυκαλιζόμαστε. Μπορεί να μυρίζει σήψη και διάλυση το μαγαζί, αλλά μ΄εμάς ΘΑ ΣΚΙΣΤΕΙ. Ακριβώς για τον προηγούμενο λόγο. Είναι υπερσίγουρο ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα δώσουν τον υπέρ όλων αγώνα. Εάν αυτός γίνει..

Y Γ.  Το ΑΕΚ 1 - 1. Θα΄χουμε συνέχεια...

Σχόλια

Εικόνα Kratistos_

Κε Απόστολε ήθελα να γράψω για Πανιώνιο (που τώρα κατάλαβα ως πολύ νεότερος γιατί το σύνθημα τον λέει που****α αιώνιο, καθότι ο Ολυμπιακός τον έσωσε απο τη β εθνική και του έκανε ομάδα κι αυτοί επαιζαν με αντιολυμπιακό μενος σαν η νεα αγαπητικιά του παοκ), ήθελα να γράψω για ΠΑΟΚ (που εχει βαλει ενα γκολ εκτός), αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι παίζουμε με αντιπαλο Μεσι και Σουάρες..
Είναι ευτυχία να έχεις ως υποθεση εργασίας τη σύλληψη του τακτικού πλάνου που θα τους αντιμετωπίσει..!

Εικόνα apostolos gaganis

Υψίστη τιμή, Κράτιστε, που υπογραμμίζει με έμφαση τη διαφορά μας απ΄τους άλλους. Εύχομαι να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Ο Πανιώνιος ήταν ανέκαθεν ( ΚΑΙ στο μπάσκετ ) ένας ΑΚΡΩΣ αντιΟλυμπιακός σύλλογος. Όσο τον θυμάμαι, σκιζότανε, έπαιζε με μένος εναντίον μας....

Την Κυριακή θέλω όχι απλά νίκη, αλλά θρίαμβο.

Εικόνα dimitrov7

Eίναι βέβαιο πως αν ο Τάκης τους έλεγε στο β΄ ορμάτε ..... θα βάζανε άλλα 3. Έκανε το λογικό και παραλίγο να την πατήσουμε. Οκ αυτό είναι αρρώστια. Έχει πολύ δουλειά αλλά αν αυτή είναι η φάση για την ώρα ας παίξει όλο το 90λεπτο με τα φρένα σπασμένα την Κυριακή... και βάλτε τον Σαββίδη στο ρολόι να μετράει πόσα τρώει.
Κι ο Τάκαρος αφήνει Φιγκέρα, Σεμπά και Εμενίκε εδώ και παίρνει μόνο τον Ούρος να οργώνει το Καμπ Νου και ίσως όχι όλο το 90λεπτο. Που να έχει το μυαλό του?
Πάντως ρε παιδιά πολύ μίρλα οι αλλόθρησκοι με τον ΠΓΣΣ, τι έγινε ρε παιδί μου? Εξυγίανση δεν έχουμε? Οι πόντιοι δεν κανονίζουν? Τι υπερβολική αντίδραση ήταν αυτή? Το νου μας την Κυριακή. Θα γίνει της εξυγίανσης. Είτε από τον έναν Πόντιο, είτε από τον άλλο, είτε κι από τους 2. Οπότε το νου μας.

Εικόνα apostolos gaganis

"Τον νου μας την Κυριακή"...

Σωστός.

Εικόνα aprosssarmostos

Εμενα μου αρεσε η ομαδα.Μπορουσαμε να βαλουμε 6 και 7 γκολ ανετα σε μια απο τις καλυτερες ομαδες της λιγκας.Ειναι ολοφανερη η βελτιωση του Ολυμπιακου και σε δημιουργια και σε ψυχολογια,οι παιχτες παιζουν φταγμενοι,οχι...χεσμενοι.Εννοειται οτι η αμυνα με δεδομενες τις απουσιες ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ Μποτια-Βουκοβιτς και με τα αστεια ακραια μπακ μας (συγγνωμη αλλα δε μπορω να βρω αλλη λεξη) θα εχει προβληματα,αλλα θα τη στρωσει ο Τακαρος δεν τον φοβαμαι,η τελοσπαντων θα τη ''φτιασιδωσει''.Ο Παρντο ειναι παιχταρας και ας μη σκοραρε,ο Σεμπα ειναι ο γνωστος φιλοτιμος αλλα αμπαλος Σεμπα,ενω ο Φορτουνης μας επιβεβαιωσε ολους οταν λεμε οτι η αποδοση του ειναι καθαρα θεμα διαθεσης και ψυχολογιας του.Ο Καριμ ειναι ο μοναδικος κανονικος επιθετικος που εχουμε,ενω ο Τζουτζεβιτς...τι παλτο ειναι αυτο ρε παιδια???Ο Μπορχα-κομπρα φανταζει Κροιφ μπροστα του.Φαγαμε μεγαλο παπα με δαυτον.Τι να πω,ευχομαι να κανω εγω λαθος και να μας τα κραταει κρυφα...Καλη επιτυχια στην ομαδα σε ενα ιστορικο ματς οπου παιζουμε απεναντι στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

υ.γ. Κ.Αποστολε και χωρις καμια διαθεση ειρωνιας,μετα απο μια ηττα απο το βαζελο ανεβηκαν στο σαιτ πυρινα αρθα που κατακεραυνωναν τη μπασκετικη ομαδα...Μετα απο τη νικη με τη Μπασκονια,την ευκολη επικρατηση με την Κυμη οπου επαιξε ενας 17χρονος και εντυπωσιασε και φυσικα μετα την φυσιολογικη σφαλιαρα της..υπερομαδας του σωληνα και τη σχεδον 30αρα απο τη Μπαρτσα δεν θεωρειτε οτι πρεπει να σχολιαστει κατι?Δεν σας κανω υποδειξεις,οτι θελετε γραφετε,ενα γεγονος καταγραφω.Αν σκοπευετε να το κανετε ζητω συγγνωμη προκαταβολικα.

υ.γ.2 Ο Ρισβανης βασικος στην καλυτερη αμυνα της λιγκας κ εμεις πηραμε με 7 μυρια τον Ενχελς.Η ομαδα μετα το 70 ψοφαει και τα χαφ σερνονται και δεν μας εκανε ο Σιοπης που τρεχει 5 ημιχρονα...Τελικα ο γιαλος ειναι στραβος??
υ.γ.2

Εικόνα apostolos gaganis

Ελεύθερες οι κρίσεις για οποιονδήποτε. Προσοχή μόνο στη διατύπωση. Κι΄αυτό δεν αφορά εσένα. Εσύ είσαι Ο.Κ. σ΄αυτό, συμφωνούμε - διαφωνούμε. Όσο για το μπάσκετ, εδώ γράφουν, όταν γράψουν, οι πολύ ειδικότεροι από μένα στο θέμα. Εγώ το κάνω σπάνια και μόνο κατ΄εξαίρεσιν.

Εικόνα takis xwsiar

Και ξαφνικα παρακαλω αυτό που εχει μεινει σαν αποηχος του σαββατοκύριακου είναι ότι ο Πανιώνιος δεχθηκε διαιτητικα λαθη,δηλαδη ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος! Μεχρι και ο Σκαι βουηξε!Καθολου τυχαιο βεβαια αυτό,καθοτι ο παναθας φοβαται μην "αδικηθεί" από τους μονιμα ευνοημενους!Εκει εχουμε καταντησει,μπαινει ο άλλος σπιτι σου,σε κλεβει και στο τελος φοβάσαι να μην σου κανει και μυνηση!Ειναι πολύ σοβαρα τα πραματα Αποστολη,πρεπει η διοικηση να βρει τον τροπο να απαντηση και όχι απλα με λογια θυμου και αγανάκτησης!Τετοια μαφιοζικη και φασιστικη ποδοσφαιρικη σεζον,εγω φιλε δεν εχω ξαναζηση! (47 ετων).Ουτε στα λεγομενα "πετρινα" χρονια,και το χειροτερο είναι ότι οσο περναει ο χρονος (από περσυ και μετα)αυτό το πραγμα χειροτερευει!Δηλαδη του χρονου τι πρεπει να κανουμε? Να φερουμε τον Μεσι και τον Ρονάλντο,και τον Σιμεονε προπονητη? Ας σκεφτει ο Μαρινακης τροπους να προστατευτεί η ομαδα,μην ξεχναει ότι ειμαστε μεγαλη πλειοψηφια στην Ελλαδα,δεν είναι δυνατον να μας κανουν καλα μια παρεα από λαμογια!! Υ.Σ. Μηπως να μην ξαναδωσουμε παικτη μας σε κανεναν στην Ελλαδα δανεικο? Η συμπεριφορα του "ιστορικου" πολύ περιεργη μετα τον αγωνα!

Εικόνα CEN-TAURUS

Σαν να να ζητάς από τα γυναικόπαιδα να διώουν τον καταχτητή Τάκη. Δεν βλέπεις ότι όλοι λειτουργούν ως μπροστινοί; Ψηφίζουν νόμους, μεθοδεύουν διοικητικές αποφάσεις, στελεχώνουν τα όργανα, διαγράφουν πρόστιμα, χαρίζουν λεφτά και άλση, κάνουν τα στραβά μάτια στα λαθρεμπόρια, βγάζουν κωλοδάχτυλα στον κόσμο μας, μιλούν από βήματος βουλής για ξήλωμα κόκκινης παράγκας, αποφεύγουν να εξιχνιάσουν βρώμικες υποθέσεις με τούρτες-βόμβες, ξυλοδαρμούς, δήθεν εμπρησμούς σπιτιών, δείχνουν βραχιολάκια, στήνουν υποθέσεις με κατάδικους, κινητοποιούν την αθλητική δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς κατά πώς τους βολεύει... Τί να πρωτογράψω. Ατέλειωτος κατάλογος. Να κάνεις τί μπροστά σ΄αυτό το σκηνικό εκχώρησης του κράτους στη μαφία; Αλήθεια, δεν μας λέτε; Εκείνη την υπόθεση με τον εμπρησμό του σπιτιού του αρχιδιαιτητή στη χαλκιδική, την διαλευκάνατε; Μάλλον είναι δύσκολη να υποθέσω. Κι αν είναι δύσκολη, γιατί βγήκατε αμέσως και μιλήσατε για παράγκες και συστήματα επηρεασμού διαιτητών που έπρεπε να ξηλωθούν; Πώς ήσασταν βέβαιοι ότι δεν έκαψε το σπίτι κανένας απατημένος σύζυγος; Λαμόγια.

Εικόνα George_Str

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΥΡΙΟ !!!!!!ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΟ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΑΣΩ...ΕΠΑΦΙΕΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ
ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ ΟΜΑΛΑ.

Εικόνα takis xwsiar

Φιλε μου,εννοειται ότι εχω τον ιδιο βαθμο ανησυχιας με σενα και συμφωνω με αυτά που τονιζει πιο πανω και ο φιλος CEN-TAURUS,ομως όλα αυτά πρεπει να απασχολουν εντονα την διοικηση και μονο αυτή!Επισης κατά τη γνωμη μου θα πρεπει να βρει τροπους αντιδρασης.Τους μαφιόζους δεν τους αντιμετωπίζεις "γυρνώντας και το άλλο μαγουλο",ουτε με αντιδράσεις στα λογια! Το τεχνικο επιτελειο της ομαδας ,οι παικτες αλλα και ο οπαδος της ομαδας μας,κυριως θα πρεπει να ριξουν το βαρος σε αυτά που τονιζει κάθε μερα ο Αποστολης! ΣΤΗΡΙΞΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.Εαν τα "καταφέρουμε" σε αυτόν τον τομεα,εγω φιλε το πιστευω το πρωταθλημα!

Εικόνα George_Str

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΕΩΣ ΤΡΑΓΙΚΑ, ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΊΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ , ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΓΤΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΠΕΙΣ ,ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΩΣΤΗΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΟΧΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ .ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΧΙ ΑΓΩΓΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΒΗΧΑΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ,ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ,ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ..ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΚΟΣΜΟ Η ΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ο Κ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Ο <<ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ>>ΝΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ<<ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ>> ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

Εικόνα apostolos gaganis

Την Κυριακή κληρώνει... Φυσικά και θέλουμε νίκη. Αν την πάρουμε, ο πόλεμος εναντίον μας, κρυφός και φανερός, θα ενταθεί. Άρχισαν ήδη απ΄τον Πανθηρόνιο και μετά. ΓΙΑΥΤΟ και στο άρθρο επισημαίνω την υπέρτατη ανάγκη ΑΡΡΑΓΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Όχι αυτοφίμωσης ασφαλώς. Που για κανένα γαύρο...δεν παίζει κάτι τέτοιο. Αλλά ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ απέναντι στη φωτιά των άλλων. Η απόδοση της ομάδας, μπορεί να βελτιωθεί; ΤΟ ΠΡΩΤΟ ετούτο και ΜΕΤΑ όλα τ΄άλλα. Δεν μας φταίει κανείς αντιΟλυμπιακισμός στα ΜΜΕ, αν δεν μπορούμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα όπως με Ξάνθη και Πανιώνιο και χάνουμε τα άχαστα ή αδυνατούμε να φτιάξουμε μια φάση σχεδόν της προκοπής, όπως με τον Ατρόμητο. Τα δικά μας θέματα πρώτα, Τάκη. ΑΥΤΟ επείγει.

Εικόνα NovoCeLats

Οσο για τον Νικολάου ?

Το λέω με κρύα καρδιά αλλά το παιδί θέλει ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δουλειά ακόμα για την βασική ομάδα, χωρίς να σημαίνει πως δεν έχει τα προσόντα να γίνει καλός, που για μένα ακόμα και πολύ καλύτερος από τον Ρέτσο, αλλά ας πάρει εμπειρία πρώτα, σε πολύ χαμηλού ρίσκου αγώνες.

Εικόνα apostolos gaganis

Το παιδί χρειάζεται ΠΟΛΛΗ δουλειά. Ναι. Αν ήταν ξένος κι΄όχι παίχτης απ΄τα σπλάχνα του συλλόγου, θα΄χε απ΄τον κόσμο μας διαφορετική γενικά αντιμετώπιση. Ο Ολυμπιακός, ειδικά στα δύσκολα, είναι απ΄τη φύση του ομάδα που θέλει ΕΤΟΙΜΟΥΣ παίχτες και όχι παίχτες που θα ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ παίζοντας. Χτες έδειξε μεγάλες αδυναμίες μπροστά σε ταχείς αντιπάλους. Δεν την έχει αυτή την πολυτέλεια η ομάδα μας και ιδίως σε θέσεις-κλειδιά. Τον δανείζεις, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ (αν τον πιστεύεις ), παίζει συνεχώς και τον επαναξιολογείς. Είμαστε ομάδα που κάνει ΜΟΝΟ πρωταθλητισμό. Δεν ξέρουμε να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Από "γεννησιμιού" μας.

Εικόνα NovoCeLats

Που είσαι ρε Πανόπουλε ???

Που είναι τα Πύρρεια κείμενά σου με τις ειρωνικές ατάκες ???

Ολα καλά εχθές ???

Εικόνα NovoCeLats

Που είσαι ρε Πανόπουλε ???

Που είναι τα Πύρρεια κείμενά σου με τις ειρωνικές ατάκες ???

Ολα καλά εχθές ???

Εικόνα NovoCeLats

Εχω μια πρόταση για τον Τάκη...

Γιατί δεν βάζεις τον Σεμπά δεξί μπάκ αντί του Φιγκέιρας ?

Με αυτόν τον τρόπο έχεις ένα πιο σοβαρό παίχτη σε εκείνη τη μεριά που είναι εξίσου γρήγορος
αλλά είναι και πιο δυνατός (κοντράρεις αντίπαλο επιθετικό καλύτερα) και πιο ψηλός από τον Φιγκέιρας (πιο αποτελεσματική άμυνα στα στημένα) και πιο σοβαρός στα καθήκοντά του, και όταν χρειαστεί επιθετικά είναι καλύτερος από τον Φιγκέιρας.

Επίσης έχεις μια κενή θέση να βάλεις τον ΜΠΕΝ σαν ετρεμ που είναι πολύ καλύτερος από τον Σεμπά.

Αποκτάς μια πιο συμπαγή άμυνα και καλύτερη τεχνικά ομάδα μπροστά...

Γιατί δεν το δοκιμάζεις μια φορά ?

Εικόνα john

Ειχε δοκιμαστει περυσι επι Μπεντο ο Σεμπα μπακ. ΔΕΝ μπορουσε να βοηθησει, δεν ηξερε που και πως να τοποθετηθει. Εξτρεμ ειναι ο ανθρωπος

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα κ.Αποστολε, περιεκτικός και to the point όπως πάντα. Πριν μιλήσω για το ντέρμπι ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ενα ποσταρισμα της σελίδας στο φβ σχετικά με τον Λεμονη και την ανάγκη αντικατάστασής του με κάποιον ανώτερο. Δεδομένα χρειαζόμαστε έναν προπονητή με πιο μοντέρνες παραστάσεις όσο και αν αγαπάμε τον sir Taki αλλά για ποιον λόγο να κάνουμε αυτή την συζήτηση τώρα; και να επιλέγει ο κατάλληλος τώρα δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα να έρθει μεσουσης της σεζόν καθως η προσαρμογή του θα κοστίσει σιγουρα κ άλλους βαθμούς. Απο κει κ πέρα το Σάββατο παρα τα λάθη είδα πάθος καο ψυχή ειδικά απο τον Φορτουνη.Κλεινοντας να πω οτι ανυπομονώ για το ματς της Κυριακής με τον παοκ.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ ανυπομονώ με τον Παοκ. ΟΛΟΙ μας. Ο καθένας με τη γνώμη του. Σεβαστή.

Εικόνα nikos-redwhite

Καλησπέρα,ήθελα να προσθέσω:
1.Για όσους από εμάς γκρινιάζουν για την εικόνα της αμυντικής λειτουργίας, θα πρέπει να συνυπολογίζουν ότι πέρα από το "έργο" Χάσι στη φυσική κατάσταση της ομάδας,προχτές βασικοί στόπερ έπαιζαν η 4η και 5η κατά σειρά επιλογή μετά από Βούκοβιτς,'Ενγκελς και Μποτία.
2.Ο Λεμονής μια χαρά ορθολογική 11άδα κατεβάζει και στα μάτια μου φαίνεται δίκαιος.'Οπως πέταξε έξω τον εκτός τόπου και χρόνου Καρσελά (έως τώρα) έτσι μάλλον θα πετάξει έξω και τον Ταχτσίδη που μπήκε προχτές αλλαγή για να δώσει φρεσκάδα και ανάσες στο κέντρο και μάς χαντάκωσε με τις εκτός τόπου και χρόνου τοποθετήσεις του,τα τρεξίματά του(φαινόταν πιο κουρασμένος από τον 34άρη Ρομαό) και τις λάθος μεταβιβάσεις του.
Η αλλαγή όμως ήταν ποδοσφαιρικά ορθολογική,άλλο αν ο παίκτης δεν...
3.Η καντεμιά που έχουμε με τα βασικά στόπερ,πλαισιώνεται με την αμυντική ανεπάρκεια και την έλλειψη προσήλωσης των πλαινών μας μπακ.Και αν ο Κούτρης είναι ελπιδοφόρος ο Φιγκέιρας δείχνει σε αρκετά χρονικά διαστήματα παιχνιδιών να "ταξιδεύει" στο διάστημα.Προχτές μάνι μάνι μετά την ασίστ του 1ου γκολ του Πανιωνίου,βγαίνει στο 3-2 άουτ μόνος του αντί να γυρίσει την κωλόμπαλα να γίνει το 4-2 και να φύγουμε.Και σαν μην έφταναν όλα αυτά αντί να πάρει τον παίκτη του στο 90 και να είναι πάνω στην μπάλα κλωτσάει προς τα πίσω στα τυφλά.
Αυτός ο άνθρωπος παρότι κοπιάζει και δίνει ενέργεια στην ομάδα είναι κίνδυνος θάνατος,γιατί "ταξιδεύει" συχνά δυστυχώς.Και ακόμα δυστυχέστερα ο Ομάρ είναι σκιά του εαυτού του.
4.Είναι λάθος να ισοπεδώνουμε τους τερματοφύλακες με τέτοια παιδική αμυντική λειτουργία.Τον Καπίνο που είναι 23 μόλις, τον βαφτίσαμε Καταπίνο. Εμένα ο Προτό προχτές δεν μου έδειξε καλύτερος του Καπίνο.Αργές αντιδράσεις είχε και στα 3 γκολ,το 1ο και το 3ο αφού δεν έκλεισε το οπτικό πεδίο του επιθετικού τα΄φαγε εύκολα και το 2ο αν έκανε πέναλτι (που έχω ισχυρές επιφυλάξεις)ήταν αχρειαστο.
Ας είμαστε λοιπόν πιο συγκρατημένοι στο να ισοπεδώνουμε παίκτες.Αυτούς έχουμε με αυτούς θα πορευτούμε.
Και ο Καπίνο θα ξανα-χρειαστεί και ο Φιγκέιρας και ο Ταχτσίδης και ο Καρσελά.
Γι'αυτό υπάρχει και ο πάγκος,από μόνος του ειναι τιμωρητικός δεν βοηθούν τα "αναθέματα" και η ισοπέδωση,ειδικά όταν η δουλειά του προηγούμενου κόουτς ήταν σίγουρα κακή.
5.Η κάθε νίκη όπως είναι η ομάδα, είναι πάνω απ'όλα.Μετά θα έρθουν και καλύτερες εμφανίσεις.
Την Κυριακή έχουμε τεράστιας σημασίας ματς και ευτυχώς που έχουμε να κάνουμε μ'αυτούς τους χαζομπουγατσομακεδονομάχους που δεν έχουν μάθει μετά από άπειρες ξεφτίλες στο Καραισκάκη να κρατάνε πισινή και σήμερα κάτι "πάμε στο εξοχικό" διάβαζα κάτι "τρέμουν στον Πειραιά για το διασυρμό τους", βγαινει και αυτό το κοντοβοναπαρτάκι υιός και τουιτεροπροκαλεί και δεν ξέρει τι λέει και και και..
Δεν υποτιμώ το ματς της Τετάρτης,όπως όμως είμαστε δεν μπορούμε να χτυπήσουμε την Μπαρτσελονα στο Νόου Καμπ,μπορούμε όμως να παλέψουμε και ότι βγει.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΠΕΘΑΝΕΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΑΝ ΚΑΒΑΤΖΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΟΡΥΦΗΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Θα σχολιάσω μόνο τα κεφαλαία σου γράμματα στο τέλος του σχολίου. Στα υπόλοιπα, δεν έχει σημασία το συμφωνούμε/διαφωνούμε, μπροστά σε ό,τι γράφεις ως επίλογο στο κείμενό σου: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΘΕΩΡΩ ΚΙ΄ΕΓΩ, ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠ΄ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Εικόνα matrasimca

Επειδη η Ευρωπη παει για μας, ειδικα μεσα στην Μπαρτσα, ας κοιταξει ποιους θα βαλει για να μπορεσει μετα να χτυπησει το παιγνιδι με τον ΠΑΟΚ εχοντας ανασες.
Η καλη ομαδα πρεπει να παιξει με τον ΠΑΟΚ
Τους νικαμε και τελειωνουμε την προπαγανδα

Εικόνα matrasimca

Κωδικός πρωτάθλημα - RED ALERT.
Φορτουνης, απαντα μαγκικα και γαυρικα σε οσους τον λοιδωρουν, δεν γινεται να μην παιζει.
Φιγκειρας, οπως και με τον Γιουβε προσφορα το πρωτο γκολ ετσι και προχτες, δεν το εχει, ας ετοιμασουν το μπακ απ.
Θα ειναι ο Αμπντελαουι? Ουτε αυτος πειθει, καποιος απο την Κ20?
Σιωπης πισω τον Δεκεμβρη, οταν εγινε αλλαγη ο ΟΦΟΕ παει το κεντρο, μας πηρε η τρικυμισμενη θαλασσα με τον ψηλο αργο και αχαρο Ταχτσιδη.
Δικαιοσυνη πανω απο ολα, Ανσαριφαρντ δυο γκολ με Ιραν δυο και στην Νεα Σμυρνη, οι αλλοι δεν αποδιδουν, μενει μεσα.
Σισε εχει το πακετο και το μελλον, αυτος πρεπει να ειναι ο βασικος.
Σεμπα δεν εχει το γκολ ουτε με αιτηση
Λυση ΜΙΡΑΛΑΣ, βασικος στην θεση Σεμπα, τον φερνεις και παίρνεις 100% το πρωτάθλημα.
Ολοι διπλα στον Τακαρο, αυτος και ξερει και πονει οπως και εμεις.

Με ολα τα παραπανω Αποστολε κερδας και την Διαιτησία της Κουλας και τους συμμαχους του Σαββιδη οπως αυτη η Λαμια που παιζανε εχτες σαν συγκαμενοι περπατωντας με τα ποδια ανοικτα.

Εικόνα apostolos gaganis

Το πρόσεξα κι΄εγώ αυτό με τη Λαμία. Παράτριμμα των μηροβουβωνικών πτυχών οι παίχτες της. "Η χειρότερη εμφάνισή μας μέχρι τώρα", δήλωσε ο προπονητής της. Να γραφτεί κι΄αυτό στα πρακτικά.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κύριε Απόστολε, όπως πάντα είστε εξαιρετικός.

Η ΑΕΚ έφερε 1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια, οι Θρακιώτες τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες και η ΑΕΚ ισοφάρισε με γκολ οφσαϊντ του Βράνιες σε 1-1 στο 88ο λεπτό.

Οι 3 "αντικειμενικές" δεν έγραψαν ΤΙΠΟΤΑ για το γκολ-οφσαϊντ της ΑΕΚ. Μην έχουν και τίποτα επισκέψεις με πνίξιμο από...κασκόλ ή χάσουν τις χορηγίες απ' τον ΟΠΑΠ. Με τον Θρύλο θα ήταν λαλίστατες. Τώρα, μούγκα.

Η "κοντή" Live Sport:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/16/23883552_6067.jpg

Η φυλλάδα Κοντομηνά(Sportday):
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/16/23883632_1480.jpg

Το Sportime του Βίκτωρα Ρέστη:
http://www.frontpages.gr/data/2017/20171016/SporTimeI.jpg

Πάμε και στην Ψ-Ώρα των Σπορ. Τους έφταιγε η διαιτησία(!!!).Έπαιζε με 9 η Ξάνθη, βάλανε γκολ-οφσάιντ για να ισοφαρίσουν τους 9 και λένε ότι η χούντα του διαιτητή Παπαδόπουλου τους σταμάτησε. Την πέσανε και ο Λυμπερόπουλος με το Δημητριάδη μετά το τέλος του ματς στο διαιτητή. Για το ότι στο 90' ο Αραούχο πήγε με τις τάπες στον αστράγαλο του Κασάδο αλλά δεν είδε ούτε καν κίτρινη το κατάπιαν. Όπως κατάπιαν και το γκολ-οφσαϊντ:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/16/23883950_193.jpg

Εικόνα leonidas73

To καλύτερο πρωτοσέλιδο είναι πιστεύω της φυλλάδας του Κοντομηνά...PREMIER GREEK έγινε τώρα το πρωτάθλημα, θέλοντας προφανώς να υποδηλώσει ότι τώρα με τους "εξυγιαντές" βελτιώθηκε το θέαμα και η ανταγωνιστικότητα...να κρατήσουμε αυτό το πρωτοσέλιδο και να το συγκρίνουμε με μελλοντικά πρωτοσέλιδα της ίδιας φυλλάδας όταν-θέλω να ελπίζω-ο Θρύλος θα περάσει μπροστά....

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμμ.... Ας το κρατήσωμεν, μπρο.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Στην Αθλητική κυριακή ο Βασιλάκης ούτε καν αναφέρθηκε στο γκολ της κούλας, λες και δεν ήταν αμφισβητούμενη φάση...

Εικόνα George_Str

ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥ BOΗΘΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ<< ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ>> ΜΕΤΡΗΣΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΑΘΑΡΟ. ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΝΙΑΟΥ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ Α ΛΩΝΙ ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΤΟΥΙΤΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εικόνα apostolos gaganis

Αν ήταν του Ολυμπιακού όμως, θα τη δείχνανε καμιά 10ριά φορές και θα την σχολιάζανε για κανα τεταρτάκι της ώρας με τα γνωστά: Ναιιι... μπορείιι...πιθανόοον... ίσωωως... μάααλλον... δεν είναι καθαρόοο... κλπ. Κι΄εκείνο το μπούλετ που παρουσίασε και σχολίασε το βίντεο με τον Πανιώνιο ( είναι, λέει, κι΄Ολυμπιακός ), χαρακτηρίζοντας με σιγουριά μάλιστα πέναλτι αυτό με τον Φιγκέϊρας στο τέλος; Τί να πείς; Όταν η μπάλα ΦΑΝΕΡΑ χτυπάει ΠΡΩΤΑ στο μπράτσο του Χατζητέτοιου, οπότε είναι φάουλ ΣΕ ΒΑΡΟΣ του Πλατειώνιου και ΟΛΑ τ΄άλλα είναι ως μη γενόμενα. Μέχρι κι΄ο Βασιλάκης το τόνισε. Γιαυτό ΑΚΡΙΒΩΣ κι΄έπιασε ο τύπος το μπράτσο του, δηθεν και καλά ότι ΕΚΕΙ χτυπήθηκε και πονάει του κερατά, ενώ την είχε φάει στα παϊδια. Για να "κρύψει" το φάουλ σε βάρος του. Έτσι του΄κοψε εκείνη την ώρα να κάνει, έτσι κι΄έκανε....

Εικόνα apostolos gaganis

Πάντα χρήσιμες οι προσθήκες σου, Ερυθρόγιαννε. Πάντα. Ναι, ο Αραούχο έπρεπε να΄χε αποβληθεί. Η γνώμη μου είναι ότι οι διαιτητές, αλλά και παίχτες, φοβούνται τον Μελισσανίδη και τον Ιβάν. Επαναλαμβάνω: ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Με όλη τη σημασία της λέξης. Και είναι σαφές γιατί. Σε οδηγούν σε τούτη τη διαπίστωση/συμπέρασμα από μόνοι τους κάποιοι εύλογοι συνειρμοί, με βάση τα όσα πληροφορούμεθα απ΄την επικαιρότητα. Μιλάμε επομένως για μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα ( και ) στο ποδόσφαιρό μας, όπου θα χρησιμοποιηθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος: ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ε, ας μη βοηθάει και η ομάδα - με την απόδοσή της - σ΄αυτό...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Πάντα εύστοχος, κύριε Απόστολε.

Εικόνα CEN-TAURUS

Όλες οι οπισθογεμείς χαμούρες του πρωϊνού τύπου, όταν παλιότερα υπήρχε καμια αμφισβητήσιμη φάση του γαύρου, έγραφαν στις "αντικειμενικές" φυλλάδες" τους ειδικές ειρωνικές παραγράφους, έβγαζαβν την κορδέλα και μετρούσαν να δουν πόσο περίσσευε το αρχίδι του επιθετικού μας από τη γραμμή του οφσάιτ, έβαζαν φωτό πρωτοσέλιδα, με τη φάση και τη γραμμή του οφσάιτ όπως ήθελαν, ενώ τα ράδια έπαιζαν ολημερίς σχόλια για το διαιτητή που καθόρισε το ματς. Για το χθεσινό οφασάιτ γκολ του κοτόπουλου, ούτε λέξη στα σημερινά πρωτοσέλιδα. Έγρψα μόνο ότι ο διαιτητής έκανε λέει λάθη κι απ τις δυο πλευρές αναφορικά με τον πειθαρχικό έλεγχο! Γι αυτό, μην ακούτε τα ράδια των μπροστινών, μη διαβάζετε τις εφημερίδες τους, μην πληκτρολογείτε στα σάιτ τους. Η μάζα του θρύλου είναι τεράστια κι αν τους αγνοήσουμε, η ζημιά τους θα είναι μεγάλη. Άκουσα για λίγο προς το τέλος περιγραφή από τα πηγάδια. Οι σχολιαστές έκαναν όλο ειρωνειούλες για τις καθυστερήσεις λέει της ξάνθης, και δώστου ειρωνειούλες, μέχρι που επανέφεραν σοφή πρότασή τους λέει, να μετράει μόνο ο καθαρός χρόνος στα ματς, για να δούμε μπάλα! Όλο νευρικά γελάκια και δώσ του μπηχτές του τύπου "τώρα θα μπει ο χιμένεζ να χτυπήσει το άουτ" και άλλες κρυάδες. Τα έλεγαν αυτά για ομάδα που έπαιζε στο γήπεδό της με 9 παίχτες! Τόσα χρόνια που ο γαύρος αντιμετωπίζει πούλμαν και εκνευριστικές καθυστερήσεις, έλεγαν ότι οι ομάδες παίζουν σφιχτά, ψυχωμένα και έξυπνα, ροκανίζοντας το χρόνο! Τώρα, που η αρμάδα του ποδονίφτη ζορίζεται, πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί. Ρόμπες!
Μετάνοιωσα που άνοιξα το σάιτ τους, δεν το ξανακάνω. Αν το κάνουμε όλοι και πέσει η ακροαματικότητα κι άλλο, άντε να βρουν διαφημίσεις!

Εικόνα George_Str

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ CEN-TAURUS MAZI NOMIZΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ...ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΦΕΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ,ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΟΡΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΝΝΟΩ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΛ << ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ>>Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός, τσουχτερός, ΑΛΗΘΙΝΟΣ. Ευχαριστιέμαι όταν σε διαβάζω. Έτσι είναι. Όπως τα γράφεις...

Εικόνα pkladisios

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο. Σελίδα στο facebook υπάρχει;

Εικόνα vagio

ΡΑΤΜ και ξέρετε εσεις

Εικόνα John Zolo

Και στο twitter...κανονικα...

Εικόνα pkladisios

Σας ευχαριστώ πολύ.

Εικόνα PGK

Καλημέρα Απόστολε,
Τα γράφεις πολύ σωστά. Να προσθέσω κι εγώ λίγο την φωνή μου. Εκείνον τον Ταχτσίδη ποιός και γιατί τον έφερε στον Ολυμπιακό; Γιατί έμεινε ο Ταχτσίδης όταν έχουμε τον Σιώπαρο Θρυλάρα όνομα και πράγμα; Μόλις μπήκε ο Ταχτσίδης χάσαμε το κέντρο και φάγαμε δύο γκολ. Γιατί έπερεπε να φύγει ο Γιαννιώτης για να έλθει ο Προτό όσο καλός τερματοφύλαξ και αν υπήρξε; Είδε κανείς την ανάγκη για ενίσχυση της δεξιάς πλευράς της άμυνας; Μη μου πεί κανείς ότι οι Ομάρ και Φιγκέιρας είναι για το επίπεδο του Θρύλου; Υπάρχουν και άλλα γιατί αλλά αυτά προς το παρόν.

Εικόνα aprosssarmostos

Σωστος.Γιατι ο Ρισβανης?Ο Λαιφης?Εδω μας ελεγαν οτι ειναι πολυτελεια ο Φιγκειρας για αλλαγη...Εβλεπα τον Τοροσιδη στα γεραματα του με την εθνικη να κανει παπαδες και σκεφτομουνα οτι παιζαμε παλια με Τορο-Μαυρογενιδη-Ζεβλα δεξια και τωρα παιζουμε με το Φιγκειρας...

Εικόνα apostolos gaganis

Έχουν γίνει ενέργειες που προκαλούν όντως εύλογα ερωτήματα. Σύμφωνα με όσα βλέπουμε. Απ΄την άλλη, το σπουδαιότερο νομίζω, οι απέναντι εξακολουθούν και με αυξανόμενη μάλιστα ένταση να βάλλουν συστηματικά και ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ εναντίον μας. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Συνιστώ λοιπόν συσπείρωση γύρω απ΄την ομάδα και παραμερισμό, ΤΩΡΑ, του όποιου "στριμώγματος". Βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμη φάση ΕΠΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ και ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της ομάδας, μέσα σ΄ένα ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ και ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Και όχι μόνο στον αμιγώς ποδοσφαιρικό τομέα. Γιαυτό και ψηφίζω ΕΝΟΤΗΤΑ. Όχι μούγκα, πρόσεξε. Κριτική, σίγουρα ναι. Για πράγματα που διορθώνονται. Τη δοσολογία να προσέξουμε. Μιλάω και στον ΕΑΥΤΟ μου. Κάνω ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ τούτη τη στιγμή...

ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ, ΜΑΖΙ!

Εικόνα PGK

Απόλυτα σύμφωνος. Μούγκα όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάζουμε μέσα τον Ταχτσίδη ή τον οποιονδήποτε Ταχτσίδη. Ο Νικολάου μπορεί να παίξει δεξιά.

Εικόνα George_Str

ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΕΝΟΤΗΤΑ -ΕΝΟΤΗΤΑ-ΕΝΟΤΗΤΑ.

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
Πολύ καλά τα λές. Ειδικά στο κομμάτι του κόσμου.
Η αμυντική κατάσταση της ομάδας έχει ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ, αυτόν τον καιρό. Ταυτόχρονο ντεφορμάρισμα τόσων αμυντικών μαζί, δυσκολεύομαι να θυμηθώ... Προχτές ο Φιγκέιρας και ο Νικολάου ήταν οι καλύτεροι παίκτες του... Πανιώνιου. Έκαναν κυριολεκτικά ότι μπορούσαν για να βάλει γκόλ ο Πανιώνιος, και τα κατάφεραν. 2 φορές. Ας πουν τουλάχιστον ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Φορτούνη, τον Σισέ και τον Ιρανό γιατί αλλλιώς θα τους είχαν ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ στα μανταλάκια. Ας ελπίσουμε ότι ο Βούκοβιτς και ο Ένχελς θα βοηθήσουν. Όπως ο Σισέ. Ετοιμάζεται και ο Λεμονής να επαναφέρει τον Καπίνο και με ΛΟΥΖΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ.

Έχουμε 2 ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΑ παιχνίδια αυτή την βδομάδα, ειδικά με την μπουγα-τσούλα την Κυριακή.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΥΓ Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης της άμυνας, οι χαμένες ευκαιρίες στην επίθεση ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ. Πάρντο και Τζούρτζεβιτς ακούνε? Για Σεμπά ούτε λόγος να γίνεται βέβαια, απλή αναφορά στο φύλλο αγώνος ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ.

Εικόνα George_Str

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΜΠΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ . ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΑΠΝΩ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΡΥΘΜΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΘΕ ΑΔΙΚΟΙ.

Εικόνα nichio 1971

Εσύ κάνεις ΛΑΘΟΣ φίλε, ειδικά για προχτές.
Σεμπά ΒΑΣΙΚΟΣ σε τέτοια παιχνίδια που πρέπει να παίξεις ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ για να τα πάρεις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Συν ότι φέτος δεν βοηθάει και αμυντικά, που υποτίθεται είναι το ΜΟΝΟ καλό στοιχείο του παιχνιδιού του. Η σέντρα για το 1ο γκολ που τρώμε στο Τορίνο και το γκόλ του Ατρόμητου προέρχονται από παίκτες που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ θα κάλυπτε ο Σεμπά...

Εικόνα George_Str

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΟΙ ΔΕΚΑ ΑΣΙΣΤ ΠΕΡΥΣΙ, ΚΑΙ Ο ΣΕΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΝΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΗΓΗΜΕΝΟΙ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

Εικόνα Marios

Χαιρεται κ Αποστολε,πριν καποιο καιρο λεγαμε οτι αυτη η ομαδα ωρες ωρες ειναι σαν να παιζει για πρωτη φορα μαζι,δυσκολευοταν να κανει και τα στοιχειωδη,δεν αλλαξαν παρα πολλα,σιγουρα αλλαξε η ψυχολογια,καποιοι παικτες πιεστηκαν ισως και εδειξαν αλλο ευατο,βγηκε ενα σχημα το οποιο προσφερει καποια καλα χαρακτηριστικα και με την βοηθεια και του τροπου που στηθηκε ο Πανιωνιος καναμε ενα εξαιρετικο πρωτο ημιχρονο,απο κει και περα σιγουρα οι δυναμεις επαιξαν το ρολο τους,αλλα η νοοτροπια καποιων παικτων ηταν τραγικη,ειδικα καποιοι που δεν τους λες και παιδακια ηταν απλα απραδεκτοι,δεν μπαινω και γω σε ονοματολογια γιατι ο μηνας που ακολουθει ειναι ο πιο σημαντικος,φυσικα μεχρι τον επομενο.

Ατομικα καθαρα φανηκε οτι η ομαδα ηθελε ενα 9αρι που ξερει να παιζει με πλατη,ο Τζουρτζεβιτς ειναι για μενα απλα τραγικος,μου δινει την εικονα παικτη που ειναι της μιας επαφης για να σκοραρει,ουτε πλατη μπορει να παιξει ουτε τιποτα,δεν ξερω γιατι αλλα μου βγαζει πολυ κακη εικονα,ο Ιρανος εχοντας χημεια και με τον Φορτουνη εκανε πραγματα κανονικου φορ.Για τον Κωστα δεν εχω να πω πολλα,ισως οργιασε,ηταν μεσα στο ματς και σωματικα και νοητικα 100%,πραγματικα χαιροσουν να τον βλεπεις.Θελω να κανω και μια μνεια για τον Σισε,πραγματικα ενας παικτης με προσοντα,ο οποιος ομως ειναι πολυ ακατεργαστος,που πραγματικα μου φαινεται παραξενο,γιατι τον πηραμε απο την Γαλλια οχι απο καμια Αφρικανικη ομαδα,ομως αυτο το παιδι εχει πολλα να δωσει,ελπιζω στο ντερμπι να ξεκινησει βασικος,η δυναμη του στις στημενες φασεις ειναι υψηλα υπολογισιμη,πραγματικα το παλικαρι δεν μπορει να χασει κεφαλια,τα ντερμπι γενικοτερα κρινονται στις στημενες φασεις,για αυτο το λεω!

Δεν ξερω πως θα διορθωθει το αμυντικο κομματι,εγω πιστευω οτι ολοι πρεπει να καταλαβουν οτι σε καθε ματς εχουμε πολεμο,ωστε να μην υπαρχει χαλαρωση,καθως η ομοιογενεια και η καλυτερη δουλεια στις προπονησεις,και να γινει θα αργησει να φανει,να μην ξαναυπαρξει χαλαροτητα,γιατι θα πληρωθει ακριβα αλλη φορα.

Τελος για τον κοουτς,εχω να του πω,καλοι οι αρτιστες,του αρεσουν γενικα οι παικτες τυπου Μαριν,αλλα τωρα θελει παλικαρια,θελει ταχυτητα δυναμη και ποδια που θα μπαινουν στις φασεις,πιστευω το καταλαβε αυτο ξεκαθαρα,εδω ο Καρσελα που ηρθε σαν μεγαλη μεταγραφη και δεν πηρε λεπτο στο ματς,ποιος δεν ηθελε αλλαγη τον Σιωπη χθες ρε παιδια?Ακομα βλεπω οτι αλλαξε η ψυχολογια των παικτων και αυτο του πιστωνεται.

Απο κει και περα για να πω την αληθεια,πραγματικα ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν ο Λεμονης εχει τις γνωσεις να αυξησει την ενταση των προπονησεων με τροπο που να μην καψει την ομαδα,ωστε να αλλαξει αυτη η εικονα νεκρωσης μετα το 60-65,μονο να ελπιζω μπορω,αυτος ειναι ο καημος μου για την ομαδα,παρολο που γαμω την τυχη μου μεσα εχουμε ποιοτητα και λυσεις και ενα ροστερ 30 παικτων.Εχει πολυ δυσκολη δουλεια ο κοουτς και για αυτο σταματαω εδω.

Κλεινοντας με κατι θετικο θα ελεγα,μ αρεσε αυτο που εγραψεο Βερβελες,ή θα το παρουμε ή θα μας βγει η ψυχη φετος,για να δουμε,εγω πιστευω θα γινουν και τα δυο μαζι.