ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ!



Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ, ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ TOY RATM ΣΤΟ FACEBOOK, TO ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΪΤ:

http://www.sdna.gr/podosfairo/dikastikes-apofaseis/article/389474/erxeta...

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ:

1. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.

2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΙΔΕΩΔΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΩΝ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΟ, ΠΑΝΑΞΙΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

3. ΣΥΝΙΣΤΩ, ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΠΛΙΣΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ.

ΣΥΡΡΑΤΜΙΤΕΣ ΜΟΥ,

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠ΄ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΛΑΨΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Υ Γ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΙΖΩ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ: ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Απόστολε,
κοντεύει μία (13:00) η ώρα :)

Εικόνα Kratistos_

Μετά το πρωτάθλημα Αυγούστου, μετά το πρωτάθλημα Σεπτεμβρίου, οι ΠΑΟΚτσηδες πανηγυρίζουν και την "κυριαρχική" εμφάνιση στο 25΄του αγώνα.. Άντε γεια μπουγάτσες, χθες χάσατε το πρωτάθλημα (αν ποτέ είχατε τέτοια προοπτική)!
Επόμενος σταθμός Λεωφόρος, παιχνίδι που θα το πάρουμε πιο εύκολα απο το χθεσινό, καθότι με την άμυνα που δένει και την αντεπίθεση που πετάει φωτιές δεν θα έχουμε πρόβλημα!

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι πολύ μεγάλη χαρά, τεράστιας σημασίας νίκη ,συνοπτικά :
1. Ενδυναμώνει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση της ομάδας
2. Συγκομιδή 3 βαθμών -μείωση της διαφοράς .
3. Σπάσιμο του τσαμπουκά της κοντονο-σαμπιντο παρέας και του χαμαιλέοντα αρχιψεύτη !
4. Ανάσα για τον Sir Takis ,του δίνει πίστωση χρόνου για την δουλειά που έχει στον μαραθώνιο που έπεται.
5. Κέρδη από Σισσέ και τον σε ανοδική τροχιά Φορτούνη. Καλός και ο σκόρερ Έγγελς

Υ.Γ.1 . Ο Κομίνης έκανε ότι μπορούσε με τα φάουλ και το πονηρό παιγνίδι του(δεν ξέρω αν έψαχνε και κανά πέναλτυ ο Ιβάν…)
Υ.Γ.2. Σήμερα απολαμβάνουμε την νίκη και την ικανοποίηση από το ψυχικό σθένος των παικτών. Για την αναγκαία αγωνιστική βελτίωση και εικόνα της ομάδας ,θα τα πούμε συντόμως.
Υ.Γ.3 Εκτιμάμε καλύτερα την σημασία της νίκης αν σκεφθούμε πόσο άσχημο αποτέλεσμα θα ήταν ακόμη και η ισοπαλία!

Εικόνα ThomasK

Και η άμυνα επιτέλους λειτούργησε αρκετά καλά.

Εικόνα takis xwsiar

Περα από όλα αυτά που ειπες,νομιζω ότι με το σπρώξιμο που τους εκανε ο Κομινης (με το παραμικρο,φαουλ εξω απ την περιοχη μας! ),ο κοσμος ηταν ετοιμος να κανει ντου και να τους παρει στο κυνηγι μεσα στο γηπεδο,ετσι και ισοφαριζόμασταν!Και ξερεις τι θα σημαινε αυτό.Τα πραγματα είναι οριακα ετσι όπως το πανε!

Εικόνα Harry red logic

Τάκη ο καλός Θεός του Θρύλου.Το πάλεψε ο Κομίνης αλλά δεν τον βοηθησαν ο Βαρέλα, Μάτος κλπ.
Είπαμε απόψε χαιρόμαστε την νίκη.
Ασφαλώς έχουμε δύσκολο μαραθώνιο, θέλουμε πολύ δουλειά, και 2-3 ποιοτικούς παικταράδες(κρίμα δόθηκαν πολλά λεφτά Εμενίκε,Ζιλέ ,Καρσλά ,μπορούσαμε καλύτερους....)

Εικόνα John Zolo

Τετοιες νικες τονωνουν την ψυχολογια. Δεν παιξαμε σαν Θρυλος. Οπως θελουμε ολοι. Η ομαδα ειναι αρρωστη και θα πρεπει να ανανηψει...ισως σημερα ειναι η αρχη...

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα σε όλους! Βλέπω τεράστια δίψα σε όλο τον γαυρικο λαό για νίκη απόψε. Το γήπεδο θα είναι σίγουρα καυτό, μακάρι να μην μας απογοητευσουν οι ποδοσφαιριστές μας. Πάμε ρε ΘΡΥΛΕ!

Εικόνα Kratistos_

Μποτία και Φιγκέιρας λέει τραυματίστηκαν, χθες ο ένας και προχθές ο άλλος.. Παραμονές του σημαντικοτερου μεχρι στιγμής αγώνα αυτοί κάτι έπαθαν.. Δεν μ αρέσει που το λέω αλλά ή έχουμε ηλίθιους παίκτες ή κάτι περίεργο συμβαίνει..

Αυτο δεν ειναι δικαιολογια ομως ουτε για τον προπονητη ούτε για την ομαδα, διότι μας έχουν πρήξει το μυαλό οι δημοσιογράφοι για το περίφημο βαθος πάγκου..

4-1.

Εικόνα NovoCeLats

Α, να μην ξεχάσουμε να δώσουμε μια άνετη και πολυτελή σουίτα στους βόθρους του βορρά, με τα ουισκάκια τους και τα φυστικάκια τους... για να μας βρίζουν με άνεση...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ο μεν με τη διερρηγμένη τσίπα και ο δε κατακαυμένος, αφού έκαναν προπόνηση με πεολειχία στη βάλανο του Τραμπ, να ετοιμάζονται και για την ισοπέδωση των βαλβίδων του Houston από το λαό του ΘΡΥΛΟΥ (τη χαρά της διακόρευσης του ορθοπρωκτικού δακτυλίου δεν θα την έχουμε, μας πρόλαβαν οι Μέρκελ και η Λαγκάρντ με strap on).

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα ThomasK

χαχαχα
Τώρα το είδα :-) :-) :-)

Εικόνα dimitrov7

Κι όλος τυχαίως όλα τούτα πριν το ματς με την μπουγάτσα. Τι γίνεται στον κόσμο ε; Και την ώρα που βρίζουν πάλι όλοι τους συριζανελ για διάφορα. Τόσο προβλέψιμο που καταντάει βαρετό. Ε ας το κάνουν. Να σπάσει και λίγο η βαρεμάρα.Μετα το 8ο να πάρουμε το 9ο στην β' εθνική.

Υ.Γ.1 θυμάμαι και η Γιούβε έπαθε κάτι τέτοια. Και τώρα τους γαμάει στα δικαστήρια και στα γήπεδα. Γέννητω λοιπόν ....
Υ.Γ.2 Τελικά δεν φταίνε για όλα ο Νικολάου, ο Φορτούνης, ο Κούτρης κι ο Ανδρούτσος. Φοβερό.

Εικόνα NovoCeLats

Που είναι όλοι αυτοί οι "Ολυμπιακάρες" που λέγανε "έξω η πολιτική από τον Ολυμπιακό" ???
Που είναι τώρα ?????? Τα ίδια λένε και τώρα ??? που είναι να το ξαναπούν ???

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... το ξαναματαλέω και ας με παρεξηγήσετε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ/ΚΙΝΗΣΗ κλπ (όχι επισήμως ως Ολυμπιακός) ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ/ΚΙΝΗΣΗ κλπ (όχι επισήμως ως Ολυμπιακός) ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ/ΚΙΝΗΣΗ κλπ (όχι επισήμως ως Ολυμπιακός) ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ/ΚΙΝΗΣΗ κλπ (όχι επισήμως ως Ολυμπιακός) ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ/ΚΙΝΗΣΗ κλπ (όχι επισήμως ως Ολυμπιακός) ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

Είμαστε εντελώς ανοργάνωτοι, και αυτοί το ΞΕΡΟΥΝ και γι' αυτό ΔΕ φοβούνται...

Εικόνα Harry red logic

… ανάμεσα στα άλλα θα ξαναβγάλω την οργή μου για τον βρώμικο πόλεμο που κάνει το φαφούτικο αρδοτσατσάκι του νιαούριν, μέσα από την συχνότητα του REAL FM του ολυμπιακάρα χατζη…παππα…ναου!
..................................................................................................

Ο διαβολικός χαμαιλέων (αυτός που κινεί την μαριονέτα του Ιονίου...)είναι παμπόνηρος, γλιστράει με άνεση από την Ανατολή στην Δύση και τανάπαλιν με μοναδικό στόχο να κρατηθεί περισσότερο στην καρέκλα.
Εκτιμώ ότι τραβάει το σχοινί για να πιέσει τον Βαγγέλη, προφανώς για στήριξη στα ΜΜΕ, αλλά νομίζω οτι δεν θα το σπάσει. Αν το αποτολμήσει ξέρει ότι η οργή του γαβρολαού θα είναι τρομακτική!
Το κάστρο μας είναι απόρθητο, μπορεί να υπάρχουν μουρμούρες(δικαιολογημένα και μη) αλλά δεν υπάρχουν στον Ερυθρόλευκο Λαό εφιάλτες!Η Ερυθρόλευκη λαοθάλασσα αργά η γρήγορα θα πνίξει τους εξυγιαντές(ντόπιους και ξενόφερτους).
Συρρατμίτες, Ολυμπιακοί, Ενωμένοι ποτέ Νικημένοι!

Εικόνα ThomasK

Δυστυχώς ζούμε σε μια τεταρτοκοσμική πια χώρα, τη
χειρότερη των μπανανιών ή υπανάπτυκτων/απολίτιστων,
και ο κίνδυνος αυτός ελλοχεύει. 'Ομως ελλοχεύει και ο
κίνδυνος που επισημαίνει παρακάτω ο Kratistos. Βέβαια
είναι τόσο αλαζόνες, αδίστακτοι, θρασείς και ηλίθιοι που
μπορεί να το επιχερήσουν παίζοντας και με φωτιά. Ας το
κάνουν. Θα δούμε ποιος θα καεί τελικά.

Και ναι, υπάρχουν και δικαστές που πάνω κι από την
απονομή Δικαιοσύνης και το κύρος της βάζουν τον
τυφλό οπαδισμό τους, είτε σωματειακό είτε πολιτικό.
Ανήθικους, μικροπρεπείς, άξεστους ή και κρετίνους
τους θεωρώ. Και φυσικά όχι απλώς ανεπαρκείς αλλά
και επικίνδυνους για τη Δ/νη, τους πολίτες, την
κοινωνία...

όσα νομικά και αν γνωρίζουν. Που δεν τα τηρούν κιόλας

Εικόνα ThomasK

Μπέρδεμα. Το προηγούμενο ως απάντηση στο σχόλιο
της Ελένης:

13:16 | 21-10-2017 από Eleni
Νέο
Τότε δεν υπάρχει σωτηρία.Συμφοιτητής μου,γιος αρεοπαγίτη και φόλα βάζελος,συνεχώς διατείνεται πως θα μας αφανίζουν.Αν εξαρτάται από τον πατέρα του την γαμήσαμε.

Παραθέτω και τα υπόλοιπα σχετικά:

απάντηση
Εικόνα john
14:54 | 21-10-2017 από john
Νέο
Θα του κλασουν τα αρχιδια του Βαγγέλαρου. Διαβασε το post του Καραπαππά.

14:05 | 21-10-2017 από ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Αγαπητη Ελενη.1ον. Αυτος ειναι ευσεβης ποθος μιας και απο οτι φαινεται οι βαζελοι οδευουν προς αφανισμο.2ον.Ξεκινα στο μαλακα bulling.

απάντηση
Εικόνα Kratistos_
11:02 | 21-10-2017 από Kratistos_
Φίλη Ελένη, θα είναι απροβλεπτες οι συνέπειες και για τους ίδιους τους κυβερνωντες αν γίνει κάτι τέτοιο. Θα λειτουργήσει δε ως καταλυτης για το πολιτικό τους τέλος.

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

αγαπητοί μου φίλοι που αύριο θα κατακλύσετε τις κερκίδες του θρυλικού μας γηπέδου για να παρακολουθήσετε τον αγώνα της λαοφιλέστερης ομάδας της χώρας μας , του Ολυμπιακού μας εναντίον του Παοκ στηρίξτε μ όλη τη δύναμή σας ,με ιαχές, υψωμένα λάβαρα ,τραγούδια και συνθήματα τους παίκτες μας και μην πέσετε σε παγίδες που θα χουν στηθεί και δημιουργούν κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας μας.

ούτε ένα καπνογόνο να μην ανάψει , ούτε αντίδραση στις πιθανές προκλήσεις των αντιπάλων μας ,που κατευθύνονται από τον 1,20 πόντους , ούτε άσχημες αντιδράσεις σε πιθανά διαιτητικά ηθελημένα φαλτσοσφυρίγματα .

είμαστε σε <<πόλεμο>> , βλέπετε όλοι τι έχει γίνει τις προηγούμενες ημέρες ,δημοσιεύματα σε σκατο sites ,ανοιχτή σε μαλαματινομάχους προπόνηση με πομπώδη συνθήματα , ορισμός διαιτητή που προσέφερε τον τίτλο του κυπελλούχου στο πιάτο των αντιπάλων μας στον αλήστου μνήμης τελικό που από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς !

είμαστε ενωμένοι σε μια γρο8ιά που ναι και το σύνθημά μας και πιστεύουμε πως οι παίκτες που θα επιλεγούν στην11αδα θα κάνουν το καθήκον τους και θα κατανικήσουν την αντίπαλη ομάδα ,κλείνοντας έτσι τα στόματα των κομπορρημονούντων πρωταθλητών καλοκαιριού και φθινοπώρου , δίνοντας χαρά στα μιλιούνια των φιλάθλων - οπαδών του δαφνοστεφανωμένου έφηβου !

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ⚽

Εικόνα CostasS

"....ούτε ένα καπνογόνο να μην ανάψει...."
Μαζί σου φίλε μου με χίλια, αλλά πώς θα γίνει αυτό οταν στον αγώνα με τον Ατρόμητο οι "οργανωτές" της Θύρας 7 προέτρεπαν τον κόσμο να μην ανάψει καπνογόνο, ώστε να μην τιμωρηθούμε και "...στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ να τα κάνουμε όλα πουτ@ν@" όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο τύπος που του έχουμε δώσει μικρόφωνο (και λόγο). Ρητορική ερώτηση: γιατι να χασω 2~3 παιχνίδια της ομάδας λογω τιμωρίας επειδη κάποιοι θελουν να κανουν την κ@βλ@ τους ενω γνωρίζουν οτι δεχόμαστε πόλεμο από παντου? Τι εξυπηρετεί να αψουν 100~200 καπνογόνα πριν ή κατά τη διάρκεια του αγωνα και οχι πανηγυρικά μετά τη λήξη?

Εικόνα NovoCeLats

Ναι γιατί χρειάζονται αφορμή για να μας τιμωρήσουν... όπως έγινε με τον πλατανιά...

Εικόνα red apple

Απόστολέ μου, η ισχυρότερη θωράκιση της ομάδας απέναντί τους είναι να είναι ισχυρή και θωρακισμέναπό μόνη της. Να γιατί παραπονούμαστε. Κατά τα άλλα φυσικά και δεν θα επιτρέψουμε σε δαύτους να μας καβαλήσουν

Εικόνα redterror

Μάγκες,κανένας Μαρινάκης δεν είναι στόχος όπως δεν ήταν ποτέ κανένας Κόκκαλης!Στόχος είναι ο μόνιμος βιαστής τους,στόχος είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!!Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι πρώτα αυτό και μετά να βρούμε λύσεις να το αντιμετωπίσουμε.Σπέρνουν κάθε μέρα διχόνοια...πρέπει να τους γυρίσει μπούμερανγκ στο κώλο τους!Μην επαναπαύεται κανένας!Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά έχουν αλλάξει πολλά σε όλα τα επίπεδα...
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ!

Εικόνα takis xwsiar

Ακριβως ετσι!Αν ο Μαρινακης δεν ειχε ασχοληθεί με τον Ολυμπιακο,οτι και να εκανε στην Ελλαδα θα ηταν ευπροσδεκτο.Απο τη στιγμη που ασχοληθηκε με τον Ολυμπιακο,τους εχει πιασει λυσσα να τον φανε!Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ!!!

Εικόνα Kratistos_

Στόχος του δημοσιευματος είναι το θυμικο των γαυρων που θα βρεθούν στο καραισκακη. Θέλουν να διακοπεί ο αγώνας. Από σήμερα μέχρι το παιχνίδι να περιμένουμε πολλά παρόμοια άρθρα με τον ίδιο σκοπό. Όσο δε για την υπόθεση καθεαυτη,η απάντηση είναι μια: θα έρθει γρήγορα η ώρα που θα κάτσουν στο σκαμνι. Ήδη ο ένας εξ αυτών ο αλαφ μη μπορωντας να συνεχίσει τον ψεύτικο πόλεμο την έκανε. Η ήττα αλαφ είναι νίκη του μαρινακη και του ολυμπιακού.

Εικόνα apostolos gaganis

ΔΙΤΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ: Ο ΠΙΘΑΝΟΣ ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, Ο ΕΝΑΣ, Ή Η ΛΥΣΣΑ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΜΕ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠ΄ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ. ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ... ΕΝ ΤΩ ΒΥΘΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΤΤΕ...

Εικόνα Falcon7

Ο Πρόεδρος μέχρι τώρα έχει προσφέρει κι έχει κάνει πολλά για την ομάδα μας, τον Θρύλο της Ελλάδας. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνει και κάτι για την Ελλάδα; Βαγγέλη Μαρινάκη βγές μπροστά κατέβα στον πολιτικό στίβο, βγές νικητής με την συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας μας αλλά και κάθε πολίτη αυτής της ταλαίπωρης αλλά Ένδοξης χώρας που σιχάθηκε να τον κυβερνάει το κάθε λογής ντόπιο ή εισαγόμενο λαμόγιο, και ξεβρώμισε τον τόπο από δαύτους. Και μόνο στο άκουσμα της κίνησης σου αυτής ολόκληρη η επικράτεια από την Γαύδο μέχρι τις εσχατιές του Έβρου θα μυρίσει από τα χεσμένα βρακάκια όλων αυτών που λυμαίνονται την πατρίδας μας. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει Βαγγέλη Μαρινάκη. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Εικόνα holland74

Συμφωνώ σε όλα με τον Απόστολο...Έχουμε πόλεμο...
Αν είμαστε ενωμένοι θα μας κλάσουν μία μάντρα αρχίδια...
ΑΑΑ..Και κάτι ακόμα:
Σας γαμάει ο Βαγγέλας ρε μουνιά........
ΥΓ: Συγγνώμη Απόστολε για το περιεχόμενο και το λεξιλόγιό μου, δεν το συνηθίζω, αλλά όταν διάβασα το άρθρο της πουστάρας εξοργίστηκα τόσο πολύ...

Εικόνα Romain

Τσίπρας, Ψεκασμένος, Κοντονής δεν κατάφεραν να πείσουν τον Γιαννουσάκη, και έχουν βάλει μπρος το plan B. Το οποίο είναι και πιο εύκολο. Αφου ελέγχουν την δικαιοσύνη.

Δείτε στην αθλητική δικαιοσύνη τι γίνεται και θα καταλάβεται ότι τους είναι πολύ πιο εύκολο να ορίσουν (Κοντονής) και να ελέξουν τον κατάλληλο δικαστή, εισαγγελέα και ότι χρειάζεται το κομμα της ψευτοαριστεράς.

Έχετε ακούσει κάτι για το Colibri? Ούτε και θα ακούσετε.

Εικόνα Marios

Πρωτα απ ολα για το δημοσιευμα,φαινεται αληθες,επωνυμο δημοσιευμα στο πουστοσαιτ για τοσο σημαντικο θεμα δεν γινεται σχεδον ποτε,απο την αλλη η προσπαθεια του να φωτογραφησει την υποθεση και οχι να πει ξεκαθαρα για ποια μιλαει δειχνει οτι θελει να ξεφυγει απο οποιες νομικες συνεπειες θα επακολουθησουν,αν και παλι πρεπει να επεμβει εισαγγελεας,ο τυπος μας λεει οτι γνωριζει καταληξη υποθεσης.Δεν ξερω μεχρι που θα το πανε,αλλα το ονομα του Μαρινακη και του Ολυμπιακου θα σερνεται επι καιρω με αυτην την υποθεση ειτε μεινει αυτη η κυβερνηση ειτε αποχωρησει.Πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ολα,πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι παιζονται πολυ περισσοτερα πραγματα απο το ποιος θα ειναι φορ ή τι μεταγραφες θα γινουν,η ομαδα θα μπλεξει ειναι σιγουρο,σε παλιοτερα αρθρα κυριως του Σαββα και του πρωτοετη νομικης εχουν ειπωθει αρκετα,οποιος θελει ας τα διαβασει.Την Κυριακη με ψυχη και με παθος,μονο με αυτα ομως,δυστυχως θα πρεπει να κανουμε αρκετα ακομα χρονια υπομονη για να ξεφυγουμε απο αυτην την επικινδυνη γελοιοτητα!

Εικόνα Harry red logic

Οι σκέψεις του κ.Απόστολου αντανακλούν την πραγματικότητα!Πρόκειται για πόλεμο συμφερόντων και παιγνίδια εξουσίας που χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για τους δικούς τους σκοπούς.Γνωστό αυτό δεν κομίζω γλαύκας εις Αθήνας!
Προσοχή στις προβοκάτσιες,ενωμένοι ποτέ νικημένοι!
Υ.Γ δεν περιμένεις κάτι διαφορετικό απο αυτούς... που μοιράζονται...τις ίδιες αξίες με τον διάβολο!!!!!
---Πρόεδρε βρες το λιβάνι...που φοβάται ο διάβολος!

Εικόνα nichio 1971

Ας μην ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΜΕ παιδιά...
Το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ είναι πως το ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΠΙΟ site προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα, εν όψει μπουγα-τσούλας.
Είναι πλέον ΣΙΓΟΥΡΟ ότι αυτοί θα κατέβουν αύριο στο γήπεδο για να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ. Ας ΜΗΝ τους γίνει το χατήρι.
ΦΩΝΗ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ χρειάζεται αύριο η ομάδα, όχι αντικείμενα, φωτοβολίδες και καπνογόνα.

Εικόνα apostolos gaganis

Κανείς δεν προτρέχει, φίλε. Το δέσιμο της κουβέντας του Καραπαπά περί ΠΟΛΕΜΟΥ με το δημοσίευμα του Ασβεστά, εκεί με οδηγεί. Γράφω εξάλλου καθαρά στο υστερόγραφο μου, "εφ΄όσον ( το προηγούμενο ) επαληθευτεί". Στο ίδιο πνεύμα κινείται απ΄ό,τι είδα και το χθεσινό ποστ του Σάββα στο "ΡΑΤΜ και ξέρετε εσείς" στο Face. Eίναι επομένως καλύτερα να΄ναι κανείς προετοιμασμένος για τα ΠΑΝΤΑ, παρά να του΄ρθει ξαφνικά κάτι που δεν περιμένει ή δεν θέλει ( και τον δικαιολογώ εν μέρει ) να το πιστέψει τούτη τη στιγμή. Η θέση μου, και εν αναμονή των όποιων εξελίξεων: Καλιο γαϊδουρόδερνε παρά γαϊδουρογύρευε. Σε πληροφορώ, τέλος, ότι αναδημοσίευσα ήδη - το κάνω παγίως - την εδώ ανάρτησή μου και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook. Kαι εκεί, από κάτω, υπάρχει ένα like που λέει πολλά και που ασφαλώς δεν είναι για τη γλωσσική εκφραστικότητα των όσων διατυπώνω...

Μόνο να μην ξεφύγουμε αύριο στο παιχνίδι.

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

αν επιτρέπεται ποιο είναι το προφίλ σου στο f/b Απόστολε;

Εικόνα apostolos gaganis

Aποστολος Γαγάνης.

Εικόνα nichio 1971

Για να μην μείνει καμία παρεξήγηση μεταξύ μας Απόστολε, το "προτρέχει" ΔΕΝ πήγαινε σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση στο κειμενό σου. Απευθύνεται σε όλους όσους εδώ και 5-6 χρόνια έχουν καταδικάσει τον Μαρινάκη και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, χωρίς στοιχεία ή αποδείξεις, ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ τις όποιες αποφάσεις της δικαιοσύνης που ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ είναι ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ.
Και ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, σε πείσμα της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟΥ και των ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ που "ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ" μαζί της...

Εικόνα Eleni

Ο αρχίδης ο Ασβεστάς έχει ενημέρωση κατευθείαν από τον πουσταρά τον Κοντονή.

Μάλλον θα παραπέμψουν τον Μαρινάκη σε δίκη για την υπόθεση της Ε.Ο.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν επιπτώσεις για την ομάδα.

Εικόνα ThomasK

Μέχρι και υποβιβασμός και αποκλεισμός από τις
ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ΕΠΟ της "υγείας" και
όλο το πολιτικοκρατικό και παρακρατικό σκυλολόι
περιμένουν στη γωνία προετοιμασμένοι και
προαπαφασισμένοι από καιρό. Η δε UEFA -άλλη
λέρα αυτή- αποφασίζει λίγο πολύ κατά το δοκούν,
αλλά μετά το κάζο της με την πρεμούρα της να
τιμωρήσει τη Φενερμπαχτσέ χωρίς καν καταδίκη
του προέδρου της ή (και) αυτής ως συλλόγου έστω
από κάποια αθλητική επιτροπή και την πανηγυρική
και αμετάκλητη αθώωση τελικά από το Ανώτατο
Δικαστήριο (όπως και των Μπεσικτάς και Σιβασπόρ)
ίσως να περιμένει τουλάχιστον οριστική-τελεσίδικη
(Εφετείου) ποινική καταδίκη για να κινηθεί πειθαρχικά.
'Ισως. Καμιά σιγουριά και με τους καρεκλοκένταυρους,
γελοίους και λαδιάρηδες της UEFA (FIFA, ΔΟΕ και
σχετικών...εντιμότατων κονκλάβιων). Είδαμε και
τι έγινε με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή και
τι γίνεται ακόμα με την "εξυγίανση" στη διαιτησία.

Βρισκόμαστε πραγματικά σε πόλεμο με αδίστακτους
που διψάνε και λυσσάνε να μας πιούνε και το αίμα ως
Ολυμπιακό και να μας αφανίσουν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σταθούν οι κατηγορίες έστω
και αν καταλήξουν στο Ανώτατο Ακυρωτικό ('Αρειο Πάγο).
Είναι αδιανόητο να διασυρθούν προσωπικά και λειτουργικά
τόσοι δικαστές, όμως εάν η υπόθεση συρθεί έως εκεί ο βασικός
τους στόχος μάλλον θα επιτευχθεί. Το πλήγμα που θα δεχτούμε
θα 'ναι τεράστιο σε κάθε επίπεδο κι από κάθε άποψη.

Ψυχραιμία, αλλά και εγρήγορση. Και μια γροθιά και
ασπίδα όλοι οι γαύροι!

Ας περιμένουμε τι θα πει το Συμβούλιο Εφετών.
Τα ΑΡΔίδια προφανέστατα καλλιεργούν κλίμα
εκτρόπων μας με τις μπουγάτσες. Η δε νίκη μας
επιβάλλεται όσο ποτέ. Μετά βλέπουμε.

Τα βλέπετε και τ' ακούτε παίκτες; Διαβάστε και
ξαναδιαβάστε την τελευταία παράγραφο στο
τελευταίο άρθρο του Απόστολου Γαγάνη. Και τα
σχετικά άρθρα και σχόλια του Σάββα και των
λοιπών σύγγαυρων. ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΜΑΤΩΣΤΕ!
Και για τη δική σας αξιοπρέπεια, ΡΕ! Θ' ανεχτείτε
να σας λοιδωρεί ο Γιωργάκης Σαββίδης και το
κάθε κατακάθι;

Εικόνα NovoCeLats

Τώρα μάλιστα... Σώθηκες αν περιμένεις από τον Ελαμπντελαουί τον παρντο και τον κωστάκη τσαμπουκά ...

Εικόνα Eleni

Τότε δεν υπάρχει σωτηρία.Συμφοιτητής μου,γιος αρεοπαγίτη και φόλα βάζελος,συνεχώς διατείνεται πως θα μας αφανίζουν.Αν εξαρτάται από τον πατέρα του την γαμήσαμε.

Εικόνα savvas gridlock

Οι βαζελοι θα αφανισουν εμας; Απο που θα μας αφανισουν, απο την Αλεποτρυπα Κυψελης που θα παιζουν στις κατηγοριες της ΕΠΣΑ απο εδω και περα;

Εικόνα john

Θα του κλασουν τα αρχιδια του Βαγγέλαρου. Διαβασε το post του Καραπαππά.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αγαπητη Ελενη.1ον. Αυτος ειναι ευσεβης ποθος μιας και απο οτι φαινεται οι βαζελοι οδευουν προς αφανισμο.2ον.Ξεκινα στο μαλακα bulling.

Εικόνα Kratistos_

Φίλη Ελένη, θα είναι απροβλεπτες οι συνέπειες και για τους ίδιους τους κυβερνωντες αν γίνει κάτι τέτοιο. Θα λειτουργήσει δε ως καταλυτης για το πολιτικό τους τέλος.

Εικόνα apostolos gaganis

Η μόνιμη επωδός μου: Θα δούμε.

Εικόνα vagio

Απ’οτι Φαίνεται ο πρόεδρος και άλλοι θα παραπεμφθούν σε δίκη. Τα στοιχεία ειναι οπως παντα της πλάκας, θα αθωωθεί στο τέλος. Αλλα πάλι θα σέρνεται λάσπη για καιρό με στόχο τον αποπροσανατολισμό και φυσικά την απώλεια του πρωταθλήματος που ειναι και αυτό που τους ενδιαφέρει στην πραγματικότητα. Ελπίζω μόνο να μην τεθεί πάλι θέμα υποβιβασμού, αποκλεισμού απο την Ευρώπη κτλ. Χρειαζόμαστε τα φώτα του Σάββα. Αλλα προς το παρόν προέχει το μας.

Εικόνα takis xwsiar

Δεν νομιζω Αποστολη να είναι τοσο ΗΛΙΘΙΟΙ ώστε ενώ τα εχουν όλα όπως τα θελουν,να ξεσηκωσουν ολο τον κοσμο του Ολυμπιακου,και ετσι να βαλουν σε κινδυνο την ιδια την υπαρξη τους!Στις ημερομηνίες που αναφέρονται εγω νομιζω ότι πιο πιθανο είναι η διαλυση του παναθηναικου!Δες τι ειπε σημερα και ο προπονητης τους.Με την διαλυση αυτων η πλειοψηφια του κοσμου τους θα τα βαλει με Αλαφουζους,βαρδυνογιαννηδες,κτλ. και όχι με αυτους που οριζουν το μαφιοζικο παιχνιδι κατά της ομαδος μας!Τα 3 σημεια όμως που τονιζεις θα πρεπει παντα να τα εχουμε στο μυαλο μας!Ειναι ικανοι για όλα! Υ.Σ. Ας δοκιμασουν!Σωζοντας τον Ολυμπιακο μας(γιατι είμαι σιγουρος γι αυτό)ταυτόχρονα θα σωθει και η Ελλαδα!

Εικόνα Count Gunther

Απέκτησε το ΡΑΤΜ ξανά λογαριασμό στο Facebook? Δεν μας τον λέτε και εμάς?

Εικόνα apostolos gaganis

"ΡΑΤΜ και ξέρετε εσείς".

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Απόστολε και συρρατμίτες είμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ !!! Δεν έχω ξαναδεί ΤΕΤΟΙΑ λύσσα κατά του προέδρου του Ολυμπιακού και κατ' επέκταση κατά του δαφνοστεφανωμένου.... Πολύ σοφά συνιστάς ψυχραιμία την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ και πάμε μαζί για την νίκη !!!!! ΟΛΟΙ τους και ΜΟΝΟΙ μας !!!! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!!