ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;



Έγινε ήδη μια ανάρτηση για το θέμα εδώ, αλλά επανέρχομαι γιατί το θεωρώ πολύ σοβαρό. Αν ο χαρακτηρισμός του Ολυμπιακού ως "εγκληματικής ομάδας" προερχόταν από έναν απλό αντίπαλο οπαδό, ποσώς που θα με ενδιέφερε. Προέρχεται όμως ΕΠΙΣΗΜΩΣ από ένα κόμμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, με αρχηγό του τον σημερινό υπουργό άμυνας της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ. Πάνο Καμμένο, την οποία και συγκροτεί συνεργαζόμενο με το πλειοψηφήσαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ υπό την πρωθυπουργία του κ. Αλέξη Τσίπρα, που θεωρώ πως έχει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ευθύνη για τούτο το κατάπτυστο κείμενο των ΑΝ.ΕΛ.

-  Ποιός είσαι λοιπόν εσύ, κ. Καμμένε, που θα αποκαλέσεις έτσι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

-  Ποιός είσαι εσύ, που τολμάς να προσβάλλεις τη μισή Ελλάδα;

-  Ποιός είσαι εσύ, που πιάνεις στο στόμα σου με τέτοιο απαράδεκτο και κακοηθέστατο ισχυρισμό, τον μεγαλύτερο σε αριθμό οπαδών και τροπαίων ποδοσφαιρικό σύλλογο της πατρίδας μας;

-  Ποιός είσαι εσύ, που με τούτη την πράξη σου, γιατί δικό σου είναι ή έχει την έγκρισή σου τούτο το αδιανόητο κείμενο, γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου όσους σε στήριξαν και σε ψήφισαν ( για να σε φέρουν τελικά στο σημερινό σου αξίωμα ), ενώ αγαπούν αυτή την ομάδα, την μεγαλύτερη και ενδοξότερη της χώρας;

- Ποιός είσαι εσύ, που δεν συνειδητοποιείς τελικά τη ΘΕΣΗ σου, αφήνοντας το οπαδικό σου μίσος για τον Ολυμπιακό να ξεχειλίζει σε ΕΠΙΣΗΜΟ έγγραφο του κόμματός σου και αποδεικνύοντας έτσι εμφανέστατα - αν μη τι άλλο - τον ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟ σου ως χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου, χαρακτηριστικό το οποίο σε καθιστά αυτόχρημα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για κοινοβουλευτικό άνδρα και ειδικά για επικεφαλής υπουργείου τόσο ευαίσθητου και καίριας ΕΘΝΙΚΗΣ σημασίας όπως το υπουργείο άμυνας της Ελλάδας μας. Να σκεφτεί και μόνο κανείς, αν - ο μη γένοιτο - άφηνες να σου ξεφύγει αυτός ο παρορμητισμός σου ( πολλάκις διαπιστωμένος άλλωστε ) σε καίριας εθνικής σημασίας θέμα, τί αποτελέσματα για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ θα μπορούσαν να προκύψουν. Αφού συνήθως, ετούτη η αρνητική ιδιότητα του χαρακτήρα, αποκαλύπτει την συνύπαρξη τουλάχιστον της έλλειψης ψυχραιμίας και της επιπολαιότητας. Δεν γίνεται ανεκτό κ. Καμμένε, τόσο από έναν απλό πολίτη αυτής της χώρας όπως ο γράφων, αλλά και από εκατομμύρια άλλους οπαδικά ομοϊδεάτες του ( είμαι βέβαιος ), η αντιπαλότητά σου εναντίον ενός άνδρα να σε κάνει να επεκτείνεις ΔΗΜΟΣΙΑ το πάθος και την εχθρότητά σου στον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της πατρίδας. Δείχνει αδυναμία, έλλειψη αυτοκυριαρχίας, εκδικητικότητα, μικρότητα τελικά για κάποιον με τέτοια - κορυφαία - ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ θέση.

Δεν ξέρω αν ανήκει στη σφαίρα του αδυνάτου μια ενδεχόμενη διόρθωση εκ μέρους σου αυτής της ατυχέστατης και αποκρουστικής για εμάς, τα εκατομμύρια των οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, γραπτής δήλωσης του κόμματος του οποίου προϊστασαι. Θα περιμένω. Όπως θα περιμένω - ΚΑΙ ΕΑΝ - πάρουν θέση επί του θέματος, άλλα μέλη του κόμματός σου. Να δω ιδίως κάποιους γνωστούς "Ολυμπιακάρες", τί θα πράξουν, μετά από τούτο το χοντρό ατύχημα, το μεγάλο ΣΦΑΛΜΑ που διέπραξες.

Υ Γ 1.  Ουδέποτε σε ψήφισα.

Υ Γ 2.  Η κρεμάλα της κεντρικής φωτογραφίας τούτης της ανάρτησης, είναι κρεμάλα ΗΘΙΚΗ. Το ξεκαθαρίζω. Καταδικαστική στη συνείδησή μου και στη συνείδηση πολλών, για τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ χαρακτηρισμό σου. Πάρα πολλών. Θα περιμένω μάλιστα να διαπιστώσω αν τυχόν θα υπάρξει διορθωτική κίνηση γιαυτό το πρωτοφανές στην κοινοβουλευτική μας ιστορία γεγονός, και από τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της χώρας.

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Η λερναία ύδρα του αντιολυμπιακού μετώπου είναι ζωντανή και δαγκώνει με λύσσα ,ξερνάει δηλητήριο και μίσος όπου μπορεί και δεν θα σταματήσει μέχρι ο Ηρακλής να τις κόψειτα κεφάλια και να καυτηριάσει τις πληγές!.
Πιστεύω ότι στο Ολυμπιακό στρατόπεδο «εντός των τειχών» η συντριπτική πλειονότητα(πάντοτε προσέχουμε τους εφιάλτες και τους «αήττητους βλάκες») έχει συνειδητοποιήσει πλήρως τον βρώμικο πόλεμο και τους εγκέφαλους που τον καθοδηγούν δηλαδή τα κεφάλια με τις διχαλωτές γλώσσες του σιχαμερού ερπετού που μας απειλεί.
Αρκεί η συναίσθηση του κινδύνου για την αντιμετώπιση του απαισιότατου τέρατος?
Ασφαλώς όχι. Τ ι χρειάζεται?
Θα επαναλάβω μερικές απλές σκέψεις που όλοι εδώ, λίγο πολύ έχουμε διατυπώσει:
1.Διαρκής ενημέρωση και ξεσκέπασμα των τρισάθλιων «δολοπλόκων-εξυγιαντών»! Ο καθένας από εμάς μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο σε κάθε χώρο που κινείται.
Στο site αυτό γίνεται τεράστια προσπάθεια ενημέρωσης, το ζήτημα είναι η ενημέρωση να φθάσει σε όσον το δυνατόν μεγαλύτερος πλήθος εντός και εκτός Ολυμπιακού στρατοπέδου. Είναι ζωτική ανάγκη για το καλό του θρύλου. Άλλωστε η «λερναία ύδρα» είναι βλαβερή για όλη την χώρα!
-Ενημέρωση-πληροφόρηση με πλήθος αδιάσειστων επιχειρημάτων που μας παρέχει αυτός ο χώρος. «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες» .
2.Η Διοίκηση του Θρύλου ,ασφαλώς έχει αντιληφθεί το επικοινωνιακό μας έλλειμμα, πρέπει να πολλαπλασιάσει και επιταχύνει τις επικοινωνιακές δράσεις που έχει ξεκινήσει. Δεν αρκούν τα ποσταρίσματα Καραπαππά, και τα αιχμηρά άρθρα του Γαβαθιώτη. Δεν έχει ο Θρύλος ένα ραδιοφωνικό η τηλεοπτικό σταθμό να προβάλλει τις θέσεις του να αποστομώνει τους συκοφάντες.
3.Η Διοίκηση τον Γενάρη να κάνει στοχευμένες κινήσεις αγωνιστικής ενίσχυσης της ομάδας ,για να βελτιωθεί δραστικά η απόδοση της ομάδας και να αποστομώσει τις φαρμακόγλωσσες των ΑΡΔ και σία..
4. Η Διοίκηση να χαράξει μακροπρόθεσμη Στρατηγική με ισχυρές συμμαχίες και με εναλλακτικά σχέδια για την απόκτηση ισχυρών ερεισμάτων στα ορατά και αόρατα κέντρα των 4 εξουσιών(Εκτελεστική, Νομοθετική, Δικαστική και ΜΜΕ!)Η διαρκής άμυνα δεν είναι η λύση. Αντεπίθεση και αιφνιδιασμός(δεν μπορεί κάπου οι αντίπαλοι θα έχουν τρύπες…) ! Μην ξεχνάμε:
- Τα πάντα ρεί
-οι ανάγκες καθορίζουν τις συμπεριφορές των ανθρώπων- Ανάγκα και Θεοί πείθονται!

5. Επένδυση στα δίκτυα πληροφοριών! Η "πληροφορία" στο σωστό χρόνο, δίνει τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κάτοχο της!
………………………………………………………………………………………….
-ΜΠΑΣΚΕΤ:
Σάββα, Draza και σύγγαυροι ειδικοί στα μπασκετικά μια ερώτηση:
-Μπορεί αυτή η τεχνική ηγεσία και αυτό το ρόστερ να οδηγήσει τον Θρύλο στο Ελληνικό πρωτάθλημα και ξέπλυμα της ντροπής ...?
άλλη μία ερώτηση:
- Πότε πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις?Η αναβολή ωφελεί ?

Εικόνα george poly

Το σκουπιδι αυτο αποστολε,ηταν ενας αργοσχολος λεφτας που αφου πηρε την κορη του φιλιππου βρεθηκε χωρις να το καταλαβει βουλευτης,λογω της μεγαλομανιας και των πολλων χρηματων του πεθερου του.Μολις χωρισε καταλαβε οτι απο καπου επρεπε να πιαστει.Και ενω μεχρι τοτε δεν ειχε καμμια επαφη με την εκκλησια-ουτε απεξω δεν περναγε-τον απλο λαο και τα προβληματα του,ξαφνικα γινεται ο ζορο των φτωχων και αδικημενων.Τα χρηματα που εχει αναγκη για να επανεκλογει μπορει να τα βρει απο τα φιλαρακια του τον ιβαν και τον ψευτομαγκα μελισσανιδη,αλλα δεν ξερω αν θα ειναι αρκετα για να τον κρατησουν εξω απο το διπλανο κελι του αντιστοιχου πρωην υπουργου τσοχατζοπουλου.

Εικόνα Ερυθροκύτταρος

Ενα εύλογο ερώτημα...μήπως έχουμε όλοι εμείς καταλάβει το ύφος,τον σκοπό,τα ερεθίσματα που μας δημιουργούν όλοι αυτοί οι αναλώσιμοι πολιτικάντηδες?Μήπως είναι τόσο απροκάλυπτα ερειστικοί για τον απλούστατο λογο οτι γνωρίζουν την ημερομηνία ληξης τους?Μήπως πρόκειται για "πολιτικα αυτοφορακηδες" που με το αζημιωτο θα αποχωρησουν απο μια συντομη πολιτική καριέρα?Αντιδραστικά φοβάμαι πως θα στραφούμε προς παραδοσιακές κομματικές παρατάξεις ως αντίβαρο προστασίας της ομαδας μας και μιλάω ως ευρύ εκλογικό σώμα που αναλογεί σε τοσο μεγάλο αριθμό Ολυμπιακών.Η διαχείριση των μαζών που επιχειρούν πρέπει να γυρίσει και να μπεί στον... στον πάτο τους!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Η μόνη διορθωτική κίνηση που - προσωπικά τουλάχιστον κι ειδικά μετά τα δαχτυλάκια στη Βουλιαγμένη, τα τηλέφωνα στις φυλακές κλπ - θα με ικανοποιούσε, θα ήταν να βγει να πει "Ο Ολυμπιακός καταδυναστεύει ολόκληρο το είναι μου".
Και μεγαλόψυχα θα του δίναμε το ακαταλόγιστο λόγω μη αναστρέψιμου ψυχικού βιασμού και θα τον αφήναμε ήσυχο να μασήσει τα 10 μύρια που - λέγεται έτσι; το ψιθυρίζουνε οι φυλλωσιές και το ουρλιάζουνε οι λόχμες - τσαλάκωσε για να πάρει το πρώτο του διαζύγιο επειδή... ας μην πάμε παρακάτω... για την ώρα.

Εικόνα Harry red logic

Ποταπή συμπεριφορά απευθύνεται σε ταπεινά ελατήρια του αντιολυμπιακού μετώπου με την κουτοπόνηρη προσδοκία να αντλήσει ψηφαλάκια !
Ο Ερυθρόλευκος κόσμος και όλος ο κόσμος να προσέξει την μνήμη του!Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Εικόνα TOM OLD SCHOOL G7

Πλεον επισημα τα κομματα Συριζα και Ανελ πρεπει να τα βλεπουμε ως τους απολυτους εχθρους του Θρυλου! Ειναι η προσωποποιηση της συμμαχιας παο-αεκ-παοκ! Ετσι πρεπει να αντιμετωπιζονται απο καθε Ολυμπιακο! Τελειωστε τους! ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!

Εικόνα Romain

Θα πει ότι ομάδα ΔΕΝ εννοούσε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αλλά απλά μια ομάδα ανθρώπων.

Διότι εκτός απο ΚΑΦΡΟΣ είναι και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και ΨΕΥΤΗΣ.

Εικόνα Chevalier de Balibari

ο γιος του μπαμπα ειναι κυριε Αποστολε
απλα αναρωτιεμαι...
θα υπαρξει εστω ενας ολυμπιακος που θα ψηφισει
ολους αυτους τους χυδαιους υβριστες ???
ομως ΠΡΟΣΟΧΗ
οι ελληνες εχουν ενα κουσουρι
ασθενη μνημη....

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Ναι είμαι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, όχι αυτής που ονειρεύεσαι,αλλά αυτής που θα σου ρίξουν κλωτσιές στον βρωμόπατο σου μπουχέσα, όταν θα 'σαι εκτός βουλής, γιατι δεν θα πιαστούμε κορόιδα να σε κάνουμε και ήρωα.Θυμάσαι που 'τρεχες με κατεβασμένο το παντελόνι Λαγέ να γλυτώσεις τις φάπες στην Αμφιάλη.Αν δε θες εσυ να το θυμάσαι να ΄σαι σίγουρος ότι οι Γαύροι δεν ξεχνούν μπουχέσα.ΜΟΝΟΙ μας και όλοι τους ΡΕΕΕ.

Εικόνα T'94

Μια βραδια στην Αμφιαλη,του τη φεραν του..
Ειναι ντροπιαστικο για ολους μας που του επιτρεπεται να φοραει παντελονι

Εικόνα holland74

Στις επόμενες εκλογές δεν θα μπει στη βουλή, η βουλευτική ασυλία δεν θα υφίσταται και νομίζω υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα του....

Εικόνα T'94

Εχει ξεφυγει ο μπεκροκανατας ντολμας

Μάλιστα δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς όσους υπερασπίζονται τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν θα μπει ο Μαρινάκης μέσα, να δω τι θα κάνουν όλοι αυτοί».
Σημερα το πρωι στον Σκαι...

Κατσε καλα μπουλη

Εικόνα el trick

Συμφωνώ απόλυτα.
Ποιός είναι αυτός που θα με "βαφτίσει" ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, επειδή είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, μέλος εγκληματικής οργάνωσης και μάλιστα υποστηρικτή κάποιων συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων;;;;;

Εικόνα takis xwsiar

Είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ της χωρας μας,συμφωνα με την νεανικη ,"αγνη", πρωτη ματια του συμμοριτη του στην κυβερνηση,πρωθυπουργο του 15% Αλεξη Τσιπρα!Καλοαναθρεμενο βλασταρι της χουντας που τα βρηκε αμεσως με το βλασταρι της κουλτουριάρας φασιστοαριστερας,που μας τον πρωτοεφερε στην επιφανεια η γνωστη σκαουτερ φυντανιών μπουληδων, Κα Παναγιωταρεα!Οι αεροψεκασμοι και τα γιαουρτάκια,στη στομαχα του (όχι στη μαπα),τον εκαναν ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ,που είναι σημερα.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!! ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (αν υπαρχει παρακατω)!