ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....



Τρία στα τρία, για πρώτη φορά εφέτος, και συνεχίζουμε...

Α! Και κάτι ακόμα:

ΑΥΤΟ, δεν θέλω να το ξαναδώ από σένα, Γερμανέ. Τα΄κανε θυμάμαι κι΄ένας περίεργος Ολλανδός κάτι τέτοια και πήρε πόδι. Τα΄κανε κι΄ένας λατρεμένος. Κι΄άλλοι... Κακώς. Δε γουστάρω παίχτης που νομίζει ότι αδικείται, άσχετο αν έχει δίκιο ή όχι, να κάνει τέτοιες χειρονομίες ΔΗΜΟΣΙΩΣ στον προπονητή της ομάδας μου, έτσι και τύχει να βάλει κάποιο γκολ. ΟΠΟΙΟΣ κι΄αν είναι ο προπονητής. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ. Οφείλει να είναι. Εντάξει, να΄χει ικανότητες διαχείρισης χαρακτήρων, καταστάσεων κλπ, τα ξέρουμε τα σχετικά. Να βοηθάνε κι΄οι παίχτες όμως. Να΄ναι ΣΩΣΤΟΙ επαγγελματίες, γιατί ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ γιαυτό. Κι΄όχι να συμπεριφέρονται με μνησικακία, σαν ανώριμα σχολιαρόπαιδα με υπερτροφικό εγώ. Και τα γράφω ετούτα, γιατί ο Γερμανός ξέρει το τόπι ( δεν είναι και πολλοί δα στην ομάδα που το ξέρουν σαν κι΄αυτόνα, άλλος ένας είναι... ) και στη μέρα του ειδικά μπορεί να κάνει χοντρές ζημιές στον αντίπαλο. Όπως κι΄ο άλλος.... Διαβάζω τελευταία διάφορα περί αποδυτηρίων και τα ρέστα. Κι΄εύχομαι να μην έχουν βάση. Αλλά και να΄χουν, προτρέπω τον Τάκη να τα χειριστεί με αποφασιστικότητα, ό,τι να΄ναι κι΄όποιος και να΄ναι. Δεν θα τα σκατώσουμε τώρα που είμαστε μπροστά  ( ή αγγίζουμε επί τέλους το μπροστά ), επειδή μερικοί νομίζουν ότι μπορεί να κάνουνε ό,τι τους καυλώσει. ΑΝ αληθεύουν κάτι γραφόμενα, επαναλαμβάνω. Δεν είναι κι΄ευκολο να κουμαντάρεις ένα κάρο παίχτες. Και καλούς παίχτες ( όχι όλοι...). Μέχρι να΄ρθει ένας...κανονικός προπονητής. Να δούμε δηλαδή, αν και εφ΄όσον, πόσο θα μείνει κι΄ο εν λόγω εκτός στοχάστρου, καθ΄ότι...κανονικός να πούμε και με συχνές επισκέψεις σε σεμινάρια προπονητικής, συνέδρια, εργαστήρια, φροντιστήρια, στρογγυλές τράπεζες κ.α., ώστε να...λουστράρεται ρε παιδί μου και να΄ναι πάντα up to date.... Γιαυτό και θεωρώ άστοχο, να μπαίνει θέμα προπονητή ΤΟΥΤΗ τη στιγμή. Που΄μαστε σε πορεία ανάκαμψης, στο κεφάλι της βαθμολογίας κι΄ενώ έχουμε ακόμη προβλήματα αλλά υπάρχει σαφής βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο χάος το οποίο παρέλαβε ο Σερτάκης - κατά το ειωθός, χωρίς να΄χει βέβαια ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τις όποιες καλοκαιρινές επιλογές. Συνέχεια τον φωνάζουμε να κυβερνήσει το σκάφος, επί...θαλασσοταραχής. Κι΄όταν πάει να στρώσει ο πλους, εμείς αρχίζουμε ξανάμανά τα...γνωστά δικά μας. Κοντά στον Ολυμπιακό επομένως, πιστεύουμε στην τελική νίκη, ξέρουμε τον λυσσώδη πόλεμο που μας γίνεται και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στηρίζουμε, για να τους κάνουμε να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ. Χωρίς φυσικά, αλαλία. Επί...κοπιωπίας απ΄το θέαμα, θα μιλάμε ασφαλώς. ΟΠΩΣ πρέπει όμως κι΄ΟΤΑΝ πρέπει.

Πάμε στα χθεσινά. Εν τάχει. Τα ξέρετε, τα΄χετε δει. Περιμένανε ΟΟΟΟΛΟΙ απ΄το αντιΟλυμπιακό μέτωπο και προσευχόντουσαν για γκέλα. Τα΄πε κι΄ο Καραπαπάς. Να δω μωρή Κέρκυρα αν θα παίζεις έτσι με όλους μέχρι το τέλος, όπως έπαιξες μ΄εμάς. ΣΚΙΣΤΗΚΕΣ ρουφιάνα...

Πρώτο ημίχρονο, με γέμισε οργή. Νωθρότητα, ασυνδεσία, έλλειψη της απαιτούμενης συγκέντρωσης, πάλι με το που κατεβήκαν οι άλλοι, να το γκολ! Τί θα γίνει μ΄αυτή την ιστορία; Επειγόντως λύση. Χάσανε κι΄άλλη μια ειδικά, στο 37΄για το 2-0, μ΄εκείνη τη στραβοκλωτσιά που΄γινε....ιδεώδης πάσα στον Παμλίδη και μας έσωσε ο Προτό... Βγάζει Πάρντο ( γιατί, όταν τον κατέβασε περίμενε κανείς ότι θα΄τανε νούλα, έστω κι΄αν ο Μάριν είχε παίξει καλά πριν, ήτανε ξεκούραστος και θα ΄πρεπε ενδεχομένως να΄χε χρησιμοποιηθεί αυτός εξ΄αρχής; ), Ταχτσίδη στο ημίχρονο, βάζει τον Γερμανό και τον Τζούρτζεβιτς να παίξει με δύο φορ μαζί με τον Πέρση αλλάζοντας σε 4-4-2 κι΄έρχεται η ανατροπή με το μαύρο θηρίο, τον Σέρβο επί τέλους, και τον Μάριν. Χάνουμε κι΄άλλες ευκαιρίες, χάνουνε όμως κι΄οι Κερκυραίοι και στο φινάλε φεύγουμε από΄κει με 3-1 και τους τρεις στην τσέπη. Για 25 λεπτά παίξαμε μπάλα καλή, κάναμε 19 τελικές, αλλά κι΄οι άλλοι 15. Δεν επιτρέπεται αυτό από ομάδες σαν την Κέρκυρα. Είπαμε: Θέλουμε δουλειά πολλή ακόμη. Αλλά το γυρίσαμε. Βελτιωση υπάρχει. Συνεχίζουμε. Συσπειρωμένοι γύρω απ΄την ομάδα.

Διέκρινα τον Βέλγο κάτω απ΄τα δοκάρια. Σωστικός. Η αμυντική λειτουργία, και πάλι προβληματική. Μποτία, μετριότατος. Κούτρης καταφανώς επηρεασμένος αρνητικά, πιθανότατα απ΄το ματς με τη Σπόρτινγκ. Στηρίζουμε το παιδί και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Έχει φιλότιμο. Θέλει κι΄αυτοκυριαρχία όμως και δύναμη. Αλίμονο, αν με την πρώτη στραβή λυγάμε. Προχωράμε συνεπώς χωρίς χρονοτριβή. Μάριν, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, οι άλλοι τρεις που με ικανοποίησαν. Για τον Σέρβο, εύχομαι το χθεσινό να΄ναι η απαρχή μιας πορείας όπως εκείνη που περιμέναμε λογικά μετά τα όσα είχαμε δει απ΄αυτόν, όταν μας ήρθε. Φορτούνης, όχι εντυπωσιακός, αλλά την ευφυή ενέργεια θα την κάνει. Ο Πέρσης, αεικίνητος, ψάχνεται όμως ακόμη. Πάρντο, ή του ύψους ή του βάθους. Σεμπά, ο...φετινός Σεμπά.

Σ     Υ     Ν     Ο     Π     Τ     Ι     Κ     Α

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο στόχαστρο πλειάδας εχθρών. Που δρουν πολυεπίπεδα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Πρέπει να είμαστε όλοι ένα, κοντά στην ομάδα και προετοιμασμένοι για ο,τιδήποτε μ΄αυτούς που΄χουμε απέναντι. Ο πόλεμος εναντίον μας θα΄ναι συνεχής και μακροχρόνιος. Θέλει άντερα απ΄τη μεριά μας. ΚΙ΄ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΑ΄ΧΟΥΝΕ. Η ομάδα πιστεύω ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται σταδιακά. Οι επόμενοι 3 αγώνες, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΙ. Και τον Γενάρη, ευελπιστώ σε σωστό ξεκαθάρισμα και βελτίωση σε σχέση με τα ανακύψαντα αγωνιστικά προβλήματα. Όχι γκρίνια, όχι απαξίωση, ναι στην εποικοδομητική κριτική.

Μ-Α-Ζ-Ι ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Σχόλια

Εικόνα John Zolo

Για να μη χανετε καποιοι την συνεχεια...just in case...να μπαινετε στο twitter του RATM...

Ολοι μαζι ενωμενοι...γεια σου Αποστολε...!!

Εικόνα matrasimca

Φίλοι μου,
Ενα πρωταθλημα το οποιο κερδιζεται εναντι τοσων συνασπισμένων εχθρων εχει πραγματικη αξια.
Εδω θα δειξουμε απο τι υλικο ειμαστε ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ, αν ειναι Γαυρικο η μουσαντενιο.
Η οργη ειναι καλο δειγμα, δειχνει πως οι παικτες σκυλιαζουν και οχι μονο θελουν να παιξουν αλλα να ξετρυπησουν τους αντιπάλους μας στην κυριολεξια.
Ετσι θα ηθελα να το δω για τις περιπτωσεις του Μαριν αλλα και του Ουρος.
Θα ανησυχουσα περισσοτερο αν εδειχναν απαθεια.
Φυσικα αν εβριζαν τον προπονητη τοτε θα ημουν πισω απο τον Τακη Λεμονη μαζι με τον περισσοτερο κοσμο.
Για τα οπλα που εχει ο Τακης καλα τα εχει παει, δεδομένου οτι δεν ειναι η δικιά του ομαδα.
Λαμβανοντας υποψη την οποια διορθωτικη κινηση κανει για την ομαδα ο Προεδρος μας κ. Μαρινακης δεν διανοούμαι οτι ειναι δυνατον να χασουμε αυτο το πρωτάθλημα.
Τους χαριζουμε τον Γραμμενο, τους εποπτες και τα σημαιακια και τους 7 ποντους που μας εφαγαν μεχρι σημερα στο γηπεδο.
Το νημα θα το κοψει μια ομαδα μονο, αυτη που φορα τα ασπρα της αγνοτητας και το κοκκινο του παθους, ο Ολυμπιακος μας.
Ας το εμπεδώσει αυτο ο Βαζιβουζουκος του Βορρα.
Χαιρετω Αποστολε να εισαι καλα.

Εικόνα Chevalier de Balibari

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ , ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..
ειναι αληθεια οτι ανησυχησαμε εντονως !
το ratm ειναι ενας αναγκαιος εθισμος...
και πανω απο ολα μια πηγη ενημερωσης , σε ενα απολυτα αντιολυμπιακο
διαδικτυακο - ραδιοφωνικο - τηλεοπτικο τοπιο.

Εικόνα Harry red logic

Σάββα, Σύγαυροι, τι έγινε 4 μέρες χάθηκε το Site από τα ραντάρ!
Σύστημα αυτοπροστασίας-stealth? Η εχθρική επίθεση?

Εικόνα apostolos gaganis

Tίποτα απολύτως. Θέμα server. Αποκαταστάθηκε και απ΄την καινούρια χρονιά θα δοθεί λύση οριστική.

Εικόνα Harry red logic

Πολύ καλά. Ανησυχήσαμε,αυτό το Site είναι Κάστρο της γαβροσύνης και η ερυθρόλευκη σημαία του πρέπει πάντοτε να κυματίζει αλώβητη και αγέρωχη!

Εικόνα dimitrov7

Το πε ο Ούρος .... μου αρέσει με παρέα ....
Το πε κι ο Red Dragon τις προάλλες, όταν ανάρτησε σχόλια οπαδών της Παρτίζαν, ο Ούρος μηχανή γκολ με παρέα ....
Το λέμε κι εμείς ... αντίπαλη περιοχή να γεμίζει ερυθρόλευκες φανέλες ......
Δες το σερ Τάκη .... κάτι με 2 επιθετικούς και Φορτούνη/Μάριν ξωπίσω .... μήπως 3-5-2? Χαφ και στόπερ έχουμε. Πλάι κάποιος θα βρούμε....
Κι αυτός ο Μίλιτς ... γεμάτη σαιζόν είχε πέρσι ατο καμπιονάτο ... ούτε μια ευκαιρία?

http://karpetshow.gr/blog/arkei-na-koitazeis-ton-pagko-soy

Διαβάστε κι αυτό ... τα λέει απλά κι ωραία ..... κανείς δεν περισσεύει.

Εικόνα ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΣ

Μπορεί και να έχει δίκιο ο Μάριν ή Μαρίν για το ότι δεν παίζει. Μπορεί να έχει χίλια δίκια ο κάθε Μαρίν που κάθεται στον πάγκο και νομίζει ότι αδικείται.
Το δαχτυλάκι έπρεπε να το κουνήσει στον Χάσι που τους έκανε να μοιάζουν με ομαδούλα, τρώγοντας 3 άρες από το ημίχρονο με την ΣΠόρτινγκ, και τριάρες από το Αεκάκι μέσα σε 30 λεπτά. Εκεί θέλει κούνημα το δάχτυλο Μάριν. Αλλά μάλλον δεν τον πείραξε τότε. Δεν τον ένδιέφερε μάλλον αν η ομάδα ξεφτυλιζόταν. Αυτός έπαιζε και το κασέ ανέβαινε αντί να κατεβαίνει. Μόνο αυτό τον ένοιαζε.
Όταν λοιπόν είναι να ξανασηκώσεις το δαχτυλάκι σου, κοίτα σε ποιον το σηκώνεις. Ότι και να είναι ο Λεμονής σαν προπονητής, σαν άνθρωπο και σαν ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού θα έπρεπε να θέλεις να του μοιάσεις πρώτα.
Και εγώ δεν συμφωνώ με τακτικές και κινήσεις του, αλλά σαν προσφορά και κυρίως η αγάπη του για τον Ολυμπιακό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Ο Λεμονής όταν δεν είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ήταν στην κερκίδα. Είναι οπαδός. Εσύ Μάριν άπαξ και σου κόψουν το συμβόλαιο θα πετάξεις και ότι ρούχα σου έχουν δώσει για τις προπονήσεις.
Αυτή την κίνηση λοιπόν σκέψου αν θα την ξανακάνεις.

Εικόνα SpyroRev

Τι να πει κανεις ποδοσφαιρικα για την ομαδα μας φετος, ενα εξωφρενικα απλο στατιστικο να αναφερω: 24 γκολ υπερ και... 14 κατα. Απο τις πιο κακες αμυνες που ειχαμε τα τελευταια χρονια, απο τις πιο κακες στη Σουπερ φτωχολιγκα. (ακομα κ αν συνυπολογιστουν τα μουφα γκολ που περιλαμβανονται στα 14 που εχουμε παθητικο) Κ οταν λεω αμυνα εννοειται δεν θεωρω μονο τους αμυντικους. Στο κεντρο χθες ειχαμε: Ταχτσιδη που ενα καλο που εχει ειναι ψιλοκαλη πασα αλλα αργες αντιδρασεις/τοποθετησεις και οχι πολυ γρηγορος (...), Ρομαο, που το παλευει καλυτερα ανασταλτικα αλλα ρε παιδια 33 στα 34 ειναι οσο αντεχει... Κ αν βαλεις κανει κ τον επισης μεγαλο Ζιλε, το οτι ο ζντιελαρ ειναι εξαφανισμενος (δεν ξερουμε γιατι αληθεια) το κεντρο χανεται πολλες φορες αμυντικα. Συν του οτι οι υπολοιποι μπροστα ανασταλτικα το παλευουν οσο μπορει ο καθενας (αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο κ αναλογα τη μερα) αλλα αρκετες φορες προβληματιζουν αμυντικα κ επιπλεον (ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ) η ομαδα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ αδουλευτη (καλα τι σκ@τ@ εκαναν στην προετοιμασια το καλοκαιρι? πασουλες, διπλακια και 5Χ5? απαπαπα), τελικο αποτελεσμα ειναι οτι αμυντικα ειμαστε μαυρη τρυπα παντα σε συγκριση με προηγουμενες χρονιες. Μπλακ αουτ συμβαινουν σχεδον σε καθε ματς κ σου βγαζει ο αντιπαλος ενα μινιμουμ φασεων ακομα κ να ειναι η Κερκυρα. Τελοσπαντων, για να μην το μηδενισω επειδη επιθετικα εχουμε πολλα και καλα οπλα (τα οποια πολλες φορες πχ μαριν γενικα, Παρντο χθες δημιουργουν εξτρα τρυπες αμυντικα...), και οσο μπορει το δουλευει ολο το τιμ το θεμα (ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον) θα το παλεψουμε κ θα το παρουμε. Προσθεστε σε ολα αυτα το οτι επειδη καποιοι "αντιπαλοι" μας (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) ειναι τοσο αχρηστοι που δεν παιρνουν τριποντα ουτε με διαιτησιες απο 70-30 μεχρι 100-0 οι πιθανοτητες μας αυξανονται κατακορυφα. Να πω κατι ακομα για το θεμα τερματοφυλακα: ο Προτο αν και δεν ειναι ο καλυτερος στον κοσμο, ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ και Ε-Τ-Ο-Ι-Μ-Ο-Σ (το τονιζω αυτο κ με bold) τερματοφυλακας με καλα ριφλεξ κυριως, κ σιγουρα ο καλυτερος του τωρινου ροστερ. Γι αυτο και οι φιλοι του Καπινο (Διαμαντοπουλεϊκο κ ΣΙΑ) πρεπει να του πουν οτι για να γινει τερμα του ΟΣΦΠ η τερμα σε μεγαλη ομαδα, πρεπει να κατσει σαν δευτερος πισω απο αυτον (η αλλους καλυτερους ακομα αν μπορουμε) κ οχι να πετανε μπηχτες για τον "ελληνα καλυτερο τερματοφυλακα που θαβεται στον ΟΣΦΠ" και να πιεζουν για την (εις βαρος του συλλογου) χρησιμοποιηση του οπως εκαναν τις προαλλες... Ο Νικοπολιδης ποσα χρονια παγκο ηταν? Ειναι πιο ετοιμος για πρωτος τερματοφυλακας ο 23χρονος Καπινο απ τον σχεδον 30χρονο πρωτο τερματοφυλακα (του βαζελου) Νικοπολιδη ?? Εν ολιγοις εχθες αν επαιζε ο Καπινο θα ειχαμε φαει τουλαχιστον αλλο ενα γκολ... Κυριως λογω απειριας, γιατι μελλοντικα ΑΝ δουλεψει μπορει και να βελτιωθει, αλλα αυτη τη στιγμη οπως ειναι μακρια... (Αν βεβαια εχει την υπομονη κ αφησει ... συμβουλες φιλων του στη ακρη...). Ο Μαριν παλι ειναι απιστευτος παικτης τεχνικα, αλλα αμυντικα ουτε πολυθελει ουτε πολυμπορει, συν του οτι ο χαρακτηρας του ειναι αυτος που ειναι δυστυχως. Γκολαρα χθες... Δυσκολος στη διαχειριση απο οποιονδηποτε προπονητη, θα μας ειναι χρησιμος για τον φετινο τιτλο σε καθε περιπτωση. Τελος για τον Τζουρτζεβιτς, υπομονη. Λογω ηλικιας ειναι βαρυ να τον σταυρωνει κανεις οσο τον σταυρωναν τελευταια. Αλλα βεβαια δεν εχω πειστει ακομα οτι ειναι ετοιμος κυριως ψυχολογικα, θα δουμε, και μακαρι να συνεχισει ετσι. Ας του δοθει χρονος, επενδυση ειναι. Αυτα τα ολιγα απο μενα συγγαυροι. Αποστολε κ ολοι του site συνεχιστε ετσι ,παντα θα το λεω!

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι ε; Έτσι λοιπόν με τον Καπίνο... Δεν τα΄χα υπόψη μου αυτά. Μπορεί και δύο, να΄χαμε φάει... Δεν ξέρω τί θα γίνει τελικά μ΄αυτόν. Υπάρχει κι΄ο Γιαννιώτης. Όσο για τ΄άλλα που λες, θεωρώ ότι τα΄χουν επισημάνει όσοι πρέπει εκεί στο Ρέντη. Τί λύσεις θα δώσουν ενδιαφέρει. Και όσο γίνεται, εν πάση περιπτώσει. Θα δούμε, φίλε. Ο Τζούρτζεβις μας άνοιξε χθες μια χαραμάδα ελπίδας για το μέλλον του. Μένει να δούμε τη συνέχεια. Τα προσόντα, θεωρητικά, τα΄χει. Δεν μπορεί να΄χε βάλει - και σε τέτοια ηλικία - τόσα γκολ στην πατρίδα του, κι΄εδώ νούλα. Υπομονή, στήριξη και σωστή διαχείριση χρειάζεται. Αν βάλει 2-3 ακόμη, θα πάρει μπρος πιστεύω.

Εικόνα Harry red logic

κ. Απόστολε,
Θα πρωτοτυπήσω… δηλώνοντας ότι με βρίσκουν σύμφωνο οι επισημάνσεις σας!

Χαρήκαμε αφάνταστα την χθεσινή νίκη σε αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο και με τον τρόπο που επιτεύχθηκε.
Αγχωθήκαμε βέβαια και νευριάσαμε στο πρώτο ημίχρονο που μπορεί να παθαίναμε και χειρότερα.
Στο πλαίσιο λοιπόν της εποικοδομητικής κριτικής θέλω και εγώ να υπογραμμίσω:
………………………………………………………………………………………………………………………………..
Διακρίνω αδυναμίες η πιο κομψά… «ευκαιρίες για βελτίωση»:
1) Στην οργάνωση και διαχείριση του προπονητή
2) Στην απόδοση και δυνατότητες των παικτών
………………………………………………………………………………………………………………………………......................................
1----Προπονητής:
Την γνώμη μου για τον συμπαθέστατο Τάκη την έχω διατυπώσει πλειστάκις.
Φιλότιμος καλός στρατιώτης του Θρύλου και με μικρά σημάδια αυτοβελτίωσης ,ένα βήμα μπρος –ένα πίσω και τανάπαλι!
Χθές στο πρώτο τα μούσκεψε στο δεύτερο έβαλε δυο «αδιάβροχα» αποφύγαμε τον πνιγμό!
Σκληρή δουλειά λοιπόν και εντατικό φροντιστήριο και διάβασμα από τους Γκουρου:Μουρίνιο, Γκουαρντιόλα, Σιμεόνε, ακόμη και τον Μάρκο Σίλβα!!!!με στόχο:
1.1-Να συμμαζευτεί αυτό το χάλι να τρώμε τόσες τελικές από μικρές ομαδούλες (δεν ξεχνάμε και την ντροπή με τον βάζελο)
1.2- Να κλείνουμε τους διαδρόμους , στο transition(sic) που λένε και οι μορφωμένοι… ΑΡΔ, των αντιπάλων προς την εστία μας ,βλέπετε με πόση ευκολία μεταφέρουν, ακόμη και μικρομεσαίοι αντίπαλοι, την μπάλα στην περιοχή μας…
1.3-Να κλείνουμε τις τρύπες στην άμυνα , στα στημένα, με σωστές τοποθετήσεις (εξάσκηση, εξάσκηση,εξάσκηση στην προπόνηση)
1.4-Καλύτερες επιλογές στην ενδεκάδα ανάλογα και με τον αγώνα(χθές οι Πάρντο, Φορτούνης, Ταχτσίδης προσέφεραν ελάχιστα)
1.5-Προσπάθεια να ταιριάξει ο Πέρσης με τον Σέρβο, κάτι καλύτερο μπορεί να προκύψει,
4-4-2 που λένε και οι μορφωμένοι… ΑΡΔ!
..............................................................................................
2-----Παίκτες:
2.1-Φορτούνης , προτείνω 6 μήνες προπόνηση τον Γιάννη Αντεντοκούμπο στο NBA για να βελτιώσει το μυϊκό του σύστημα και την αντοχή! όσο για τσαγανό? νομίζω δεν πουλιέται!
2.2- Πάρντο, λιγοστός για τον Θρύλο, χρειαζόμαστε ένα καλό εξτρέμ έστω από το μεσαίο ράφι(το πάνω είναι πολύ ακριβό)
2.3 Σεμπά καλούτσικος άλλα όχι ενδεκαδάτος,υστερεί πολύ στην τελική πάσα, σέντρα, σούτ
2.4-Κούτρης αμυντικά έχει θέματα(δεν ξέρω πως μπορεί να τα διορθώσει)-Χρειαζόμαστε ακόμη ένα καλό μπάκ
2.5- Μποτία κάπου χάνει την αυτοσυγκέντρωση του ειδικά στις τοποθετήσεις , δεν ξέρω τι φταίει τι μπορεί να γίνει…
2.6- Ταχτσίδης ξέρει μπάλα αλλά είναι οκνός(χθές του πήρε κεφαλία πιο κοντός παίκτης και φάγαμε το γκολ).
Προπόνηση με αθλητές στίβου, ίσως μπορέσει τα 30 μέτρα να τα τρέξει σε 30 δευτερόλεπτα!!!
2.7-Οφόε να αποφασίσει αν θέλει να παίξει στον Θρύλο. Το Μοναστήρι να είναι καλά…αν δεν θέλει να ψάξουμε με τα ίδια χρήματα κάτι να βρούμε, ας ρωτήσουμε και τον Καυμενάκη, τον Σπανό…
Ο δικός μου καημός ένας κλώνος του Ιμπαγάσα!
2.8- Εμενίκε , Καρσελά στο καλό και …ας μην μας γράφουν
2.9- Ο Σέρβος μπορεί καλύτερα. Έβαλε σεντερφορίσιο γκολ, είναι μαχητής, μακάρι με ανεβασμένη ψυχολογία να αποκτήσει επαφή με το πλεκτό!Ακόμη και έτσι ένα σέντερ φόρ ακόμη. Ο Εμενίκε είπαμε ξανά στον Σουλτάνο η όπου αλλού γουστάρει!
2.10-Βούκοβιτς , Μίλιτς υπάρχουν???
2.11-(έφτιαξα ενδεκάδα…)-Τρελό Φιγκέιρας ίσως στον Ατρόμητο ανταλλαγή με Κιβρακίδη???
.......................................................
ΖΗΤΩ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΑΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Απάντηση-Σχόλιο: Θα το πάρουμε και το όγδοο!

Εικόνα ven7

Φίλε Απόστολε, ακριβώς έτσι!

Ο Λεμονής αυτή τη στιγμή μπορεί να μην είναι ο προπονητής των ονείρων μας αλλά πρέπει να είμαστε δίκαιοι απέναντι του.. Παρέλαβε χάος και το πάει αρκετά καλά το πράγμα.. Υπάρχει σημαντική βελτίωση όσο και αν μερικά πράγματα εξακολουθούν να μην μας αρέσουν, η βελτίωση πάντως είναι εμφανής και το Πρωτάθλημα αρχίζει και φαίνεται πάλι πιο καθαρά στον ορίζοντα..

Και γω μαζί σου, κάποιοι παίκτες πρέπει να συνετιστούν και να κυττάξουν τη δουλειά τους και μόνον..

Και κάποιοι άλλοι παίκτες ή παράγοντες να σταματήσουν να σπείρουν ζιζάνια για τον Λεμονή επειδή δεν παίζουν ή επειδή δεν παίζουν αυτοί που θέλουν αυτοί.

Αυτό που θα ήθελα εγώ να δω από το Λεμονή είναι να συνεχίσει να στηρίζει Κούτρη, όπως το είπες πολύ φιλότιμο αυτό το παιδί...δουλευταράς και ξέρει μπάλλα..

Επίσης να δοθούν κάποιες ουσιαστικές ευκαιρίες στον Ανδρούτσο, το παλληκάρι πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει πολλά στο κέντρο σαν 8αρι και τρέχει και φτιάχνει...μπορεί να βοηθήσει.

Πάει η Κέρκυρα...πάμε για το επόμενο!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να πω; Τα είπες εσύ. Τον Απόλλωνα τώρα.

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

Σωστό το προτελευταίο περί μη απαξίωσης, εκτός των άλλων. Υπάρχει φέτος μια πλειάδα καλών παικτών, οι οποίοι σιγά σιγά γίνονται ομάδα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι έχουν απαξιωθει ήδη όπως ο πρώην μπακ της φιορεντινα και ο βουκοβιτς. Για να δούμε βελτίωση στην άμυνα δεν πρέπει να παίζουν και αυτοί σε κάποια ματς;;;Το πρωτάθλημα θέλει συνεχόμενα ροτεισιον, ΔΕΝ βγαίνει αλλιώς!!! Εκτός και αν προωθούνται συγκεκριμένοι παίκτες λόγω ηλικίας και πιθανής μεταπώλησης. Πέρσι λυσσουσαμε για τσορι μαριν καμπιασο, εκ των οποίων οι δύο ήταν ήδη πρώην ποδοσφαιριστές. Φέτος τί;; Απλά γκρινιάζουμε για τους παίκτες που δεν μας αρέσουν προπονητές που δεν έρχονται, ή λίγο πολύ για όλους και για όλα;;Η πολλή μιζέρια μόνο κακό μας κάνει
Υγ. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι εμμισθοι τσατσοι χουλιγκανογραφοι να μας υπενθυμίζουν το ποιόν έχουμε να αντιμετωπίσουμε - μούγκα για τα χτεσινά...
Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

Εικόνα apostolos gaganis

Με μια λέξη: Ωραίος.

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
100% ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Αυτά είδα και γω χτές...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ οι χειρονομίες Μάριν προς τον πάγκο...
Ας ελπίσουμε να ξεκόλλησε ο Τζούρτζεβιτς (που πάντως όποτε μπήκε σκίστηκε).
Πάρντο και Σεμπά, για μια ακόμη φορά έδειξαν πως ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για ΒΑΣΙΚΟΙ. ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΓΗ.
Συμφωνώ με τον φίλο πιο κάτω, να περιμένουμε λίγο για Καρσελά...
Προχωράμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Εικόνα apostolos gaganis

Προσυπογράφω. Ε, για Καρσελά, κάνω πως δεν το είδα...Χαχα!

Εικόνα holland74

Καλησπέρα μετά από καιρό αφού μας έκατσε μία τεράστια στραβή με το σέρβερ και χάσαμε χιλιάδες αρχεία...

Δεχόμαστε πάρα πολλές τελικές, ειδικά όταν οι αντίπαλοι κάνουν τρανζίσιον...Εκεί νομίζω πως πρέπει να δουλέψει ο Λεμονής, στην επανάκτηση της μπάλας πριν εκδηλώσει αντεπίθεση ο αντίπαλος...Για αυτό χρειάζεται βέβαια καλή φυσική κατάσταση, αναμένουμε λοιπόν το Γενάρη σύμφωνα με τον Σάββα Θεοδωρίδη που όσο να είναι κάτι θα ξέρει..Το Γενάρη ίσως διώξουμε και κάποιον από τα 8άρια για να φέρουμε και κανένα 6άρι..Ο Ζντίελαρ άραγε γιατί δεν ξεκουράζει λίγο το Ρομαό;;
Τα υπόλοιπα όπως τα λέει ο Απόστολος...

Εικόνα apostolos gaganis

Πιθανώς δεν το πιστεύει το Σερβάκι. Από κάτι Εμενίκε, Καρσελά ν΄απαλλαγούμε...

Εικόνα john

Aποστολε κράτα μια πισινή για τον Καρσελά. Ο άνθρωπος δεν είναι άμπαλος. Με σωστή προετοιμασία του χρόνου θεωρώ πως θα είναι άλλος παίκτης. Επειδή έχεις καλή μνήμη και γνώση της ιστορίας, θυμήσου την περίπτωση Ντουρμάζ.. Που σερνοτανε την πρωτη του χρονια ενω την δευτερη ηταν απο τους Mvp.

Εικόνα apostolos gaganis

Μακάρι. Θα σου πω κάτι. Αντιποδοσφαιρικό, αν θέλεις: φατσικώς, ΔΕΝ μου πάει. Μακάρι όμως.