ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ! O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΙ΄ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ....



Κι΄όσοι δεν μπορείτε να το χωνέψετε, πάρτε και παγκρεατικά ένζυμα... Βοηθάνε!

Παρακολουθώ τόσον καιρό το τί σκαρφίζονται οι άλλοι. Οι τρεις. Οι δυο βασικά τώρα. Το άλλο το φίδι, τα΄χει βρει σκούρα πολύ τελευταία. Έχει αυτοπαγιδευτεί στα χρέη, έχει εγκλωβιστεί στη μιζέρια και δεν ξέρω και πού θα βγει τούτη η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Ούτε και με νοιάζει για να΄μαι ειλικρινής. Δε μασάω τα λόγια μου, εγώ. Να πέσει θέλω. Τέρμα. Το πόσο σκληρά και πολύτροπα μας πολεμάνε. Γιαυτό, μιλάω. Σε εξωαγωνιστικό κυρίως επίπεδο. Καμουφλέ ή απροκάλυπτα πολιτικό και μιντιακό.

Κι΄είπα να γράψω δυο πράματα. Μεσημεράκι. Διαβάζοντας το άνευ προηγουμένου ΑΡΔυμνολόγιο για την  ...τεράστια επιτυχία κλπ της ικτερικιάς. Μετά την...άλωση της πρωτεύουσας του βαλς. Τρίχες. Απ΄τη μια Μπάρτσα, Γιουβέντους, Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Κι΄απ΄την άλλη, μια αγνώριστη Μίλαν, η Ριέκα και οι...βιολιτζήδες της Αούστρια. Ρε, άντε φευγάτε από΄δω... Έβλεπα κάτι βίντεο και φωτογραφίες, δικά μας, τις προάλλες στο Google. Ριβάλντο, Τζιοβάνι, Καρεμπέ, Τουρέ, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς, Καστίλιο, Μήτρογλου, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Νικοπολίδης, Αλεξανδρής, Γκόγκιτς... ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΠΑΡΑΓΚΑ", ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και δεν ξέρω τί άλλο, οι αφόρητα τιτλοστερημένοι... Που΄χουν αναθαρρήσει τώρα ( με τη βοήθειά μας, οπωσδήποτε... ) και με μια μακρογλωσσία του κερατά μας απειλούν, μας ειρωνεύονται, μας υποτιμούν, ενώ ΗΔΗ έχουν στεφθεί πρωταθλητές και μας έχουν φυλακίσει τον πρόεδρο...

Παρατηρώ το λεξιλόγιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, αναφερόμενου σ΄εμάς. Ναι, ναι... Σ΄ΕΜΑΣ. Συνενοούμεθα.... Βλέπω επιχειρηματικές συνεργασίες που, αξιακά και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, με προσβάλλουν. Διαβάζω στα ΜΜΕ κριτικές για την ομάδα μου, όλο....ανησυχία ρε παιδί μου για τον διάβα που τραβάει και τα ρέστα, από ανθρώπους τουλάχιστον αμφισβητούμενης προαίρεσης. Κοιτούσα ένα βίντεο τις προάλλες με συζήτηση 4 αθλητικών συντακτών για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού. Σε νεότευκτη ιστοσελίδα, που ακόμα την ζυγίζω, την έχω υπό κρίσιν, να δω τί καπνό φουμάρει τελικά. Στην ίδια, διάβασα κι΄ένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΚΟΤΗΤΑ για την ομάδα μου αρθρίδιο με αντικείμενο τον ευρωπαϊκό Ολυμπιακό, από κάποιον...παρ΄ολίγο γιατρό και υποψιάζομαι βαζέλι, οπότε όλα ευεξήγητα... Ούτως ή άλλως, γεμάτο μπηχτές υποτιμητικές για την ομάδα μου. Ειδικά όταν αναφερόταν σε Μπάρτσα και Γιούβε... Η σούμα; Για να μην ξεφεύγουμε. Τα δύο από τα τέσσερα μέλη της παρέας και ειδικά ο ένας, ο ευτραφής, καθαρά. Οι άλλοι δύο...γνωστές ταυτότητες. Θα σας έχω στο νου μου και θα σας διαβάζω τακτικά εσάς, να δω το πού θα το πάτε εν τέλει. Πρόσεξα άκρως διαφωτιστικά στοιχεία πάνω σας πάντως. Και στο λεξιλόγιο και στις μούτες και στο υπόλοιπο body language...

Γυρίζω στα καθ΄ημάς. Βρασμός στα μίντια. Οπαδικός. Γαυραναβρασμός. Κακόηχο ίσως, πλην ορθότερο και αληθές. Απίστευτο αυτό που συμβαίνει μ΄εμάς. Χωρισμένοι σε Σερτακικούς και Αντισερτακικούς. Με οξείες ενίοτε αντιπαραθέσεις. Κι΄όχι μόνο σε θέμα προπονητή, αλλά και παικτών. Αναμενόμενο, αλλά σε τέτοιο βαθμό; Η ( έστω λογική ) ευρωπαϊκή κατραπακιά κι΄εκείνη η...κοπιωπία απ το θέαμα μαζί με τα αλλεπάληλα σκωτσέζικα ντουζ σε διακυμάνσεις σκορ και αποτελέσματα φέτος, εξηγούν νομίζω το προρρηθέν. Η ΛΕΞΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ - ΜΟΝΙΜΩΣ - ΑΓΝΩΣΤΗ. Με το...χρονόμετρο και τη μαυρομύτα στο χέρι για το πότε θα κάνει όμα ο ένας παίκτης μας, πότε κία ο Τάκης, πότε θα χάσει το άχαστο ο Σέρβος ή όποιος άλλος, πότε θα...ξυπνήσει ο τρίτος, γιατί δεν παίζει ο Αντρούτσος... Βαρέθηκα πια. Ειλικρινά βαρέθηκα και βάζω και τον εαυτό μου καμιά φορά μέσα στους ανυπόμονους. Ειδικά στη διάρκεια των αγώνων, απ΄την εξέδρα. Μετά, συνέρχομαι. Ταχέως και πάντα. Τί να κάνουμε; Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Ι-ΑΑΑ...

Γιααα να σοβαρευτούμε όμως. Και να καταλήγουμε:

1.  Κάθε αγώνας μας στο εξής, και ΝΤΕΡΜΠΙ. Χωρίς εξαίρεση. Καμιά. Αύριο και κάθε φορά, ΝΙΚΗ πάση θυσία το ζητούμενο.

2.  Η δύναμη και η αποφασιστικότητα, κυρίαρχη, πρωτεύουσα ανάγκη σε κάθε μας παιχνίδι. Κομμένα τα μπλαζέδικα, τα νωθρά, τα απρόσεκτα, τα αφ΄υψηλού και όλα αυτά τέλος πάντων τα γνωστά που όχι απλώς μας έχουν κουράσει, αλλά αγανακτήσει πλέον. Φταίνε γιαυτά και οι δύο: Και ο προπονητής ΚΑΙ οι παίκτες βέβαια.

3.  Τώρα έχουμε Λεμονή προπονητή. Δεν αλλάζουμε, ΤΩΡΑ. Αυτή είναι η θέση μου. Στο τέλος κάνουμε τη σούμα. Και ανεξάρτητα του τί πιστεύει ο καθένας γιαυτόν, δεν μπορώ να δεχτώ να τον καλούμε κάθε φορά σαν σωσίβιο και όταν έρθει και κάτσει στην καρέκλα του κόουτς για ένα άλφα ή βήτα διάστημα, να τον πετάμε μετά έξω άκομψα σαν λεμονόκουπα. Το απορρίπτω εντελώς.

4.  Ζητάω μόνιμο σχήμα. Σε όλες τις γραμμές της ενδεκάδας. Τώρα, ξέρει. Τους έχει ζυγίσει τους παίκτες. Άντε λοιπόν.

5.  Η πειθαρχία και η τάξη, η ομόνοια και η συναδελφοσύνη μεταξύ ΟΛΩΝ στα αποδυτήρια, είναι θέμα και των τριών: προπονητή, παικτών ΚΑΙ διοίκησης. Είδα την κίνηση της τελευταίας με τους τέσσερις, πολύ θετικά. Χωρίς ηρεμία, τίποτα δεν χτίζεται. Τα μήλα τα σάπια, ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικής αξίας, ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. Δεν θα δαπανώνται πολύ μεγάλα ποσά, θα εργάζονται τόσοι άνθρωποι ευσυνείδητα και θα καταθέτουν εκατομμύρια γαύροι την ψυχή τους σ΄αυτή την ομάδα, για να μου χαλάνε το κλίμα κάποια κωλόπαιδα... Ούτε σαν σκέψη δεν περνάει κάτι τέτοιο. Ξηγημένοι.

6.  Περιμένω όπως όλοι μας από τον πρόεδρο, που έχει το χρήμα αλλά και την τελική ευθύνη, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενίσχυση της ομάδας όπου πονάει, τον Γενάρη. Το πρωτάθλημα, αν έπρεπε να παίρναμε τα προηγούμενα μέχρι τώρα μία φορά, θα πρέπει να το πάρουμε τούτη τη σεζόν ΕΚΑΤΟ φορές. Έτσι το βλέπω και οι λόγοι γνωστοί. Τα υπόλοιπα, γιατί δεν ξεχνιώνται φυσικά, σε άλλα...γήπεδα. Και χωρίς οίκτο. Θα΄ναι ηλίθιο, αν δεν υπάρξει ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ όλων των βασικών υπεύθυνων ετούτου του απηνούς και τόσο βρόμικου και πρωτοφανούς πολέμου που βιώνουμε όλοι οι Ολυμπιακοί, ιδίως τελευταία. Από ανθρώπους που θα ΟΦΕΙΛΑΝ, λόγω της θέσης τους, να ήσαν ουδέτεροι και προ πάντων ΑΜΕΤΟΧΟΙ στα εναντίον μας αδιαλείπτως τεκταινόμενα από τους άμεσους ποδοσφαιρικούς μας αντιπάλους. Και,

7.  Το RATM, θεωρώ βέβαιο πως θα εξακολουθήσει να παλεύει για το μεγαλείο του ΘΡΥΛΟΥ. Αταλάντευτα, μαχητικά, τεκμηριωμένα. Εναντίον οιουδήποτε εχθρού της ομάδας. Μπορεί καμιά φορά να υπερβάλλει. Με τον γράφοντα, μη εξαιρούμενο. Και ποιός αγωνιζόμενος άλλωστε, δεν έχει περιπέσει σε τέτοια; ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ, ΗΘΙΚΑ ΑΝΕΠΙΛΗΠΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΤΕΚΙ. Χωρίς απολύτως καμιά, μα καμιά, εξάρτηση από κανένα. Μόνο του κίνητρο, η αγάπη για τον Ολυμπιακό και η αφοσίωση του στην ερυθρόλευκη φανέλα, ΙΔΕΑ.

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Σχόλια

Εικόνα griondim1

Δεν μπορούμε τελικά να ησυχάσουμε μ' αυτή την ομάδα. 66-62 το τελικό σκορ στο ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ παίρνει τη νίκη μετά από 26 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Κι αυτό είναι ένα έργο Σφαιρόπουλου. Στο καλό να του ευχηθώ. Κουράστηκα πλέον τη μια ζέστη την άλλη Αλάσκα.

Εικόνα ThomasK

Για την ήττα αυτή υπάρχουν δικαιολογίες. Και για τον προπονητή
και για τους παίχτες ειδικά μετά την κουραστική νίκη επί της
Ρεάλ. Για τον Σφαιρόπουλο ταμείο στο τέλος. 'Η παίρνει τον τίτλο
και με μεινέκτημα έδρας ή άντε στο καλό. Εκτός εάν πάρει τον
ευρωπαϊκό τίτλο, οπότε θα τεθεί ισχυρό δίλημμα (έχοντας χάσει,
εννοείται, τον εγχώριο).
Ο Γουίλτζερ σκέτη αποτυχία.

Εικόνα jole11canezza

Κυρ Απόστολε καλημέρα, προχωράμε!!!! Πέρασε και αυτό!!! Το άρθρο πολύ καλό και με βρίσκει σύμφωνο!! Η ομάδα πάντως δεν μας αφήνει ήσυχους αλλά πιστεύω δεν το χάνουμε και πάμε γερά!! Όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα και βασικό όλοι μαζί μέσα στην ομάδα γιατί κάποια φάουλ τον τελευταίο καιρό γίνανε!!! Αυτό το πρωτάθλημα το θελουμε παρά πολύ για τους το τρίψουμε στην μάπα

ΥΓ έχουμε πόλεμο αδέλφια!!! Μόνο τον θρύλο βάζουμε πάνω από όλα!
ΥΓ2 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Εικόνα Harry red logic

Φίλτατοι Σύγγαυροι κάποιες γρήγορες παρατηρήσεις μετά την μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο:
1.Σημαντική νίκη και από πλευράς ουσίας αλλά και ψυχολογίας,εμπέδωση ηρεμίας στην ομάδα και ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.
2. Ξεχωρίζω την απόδοση Φορτούνη με ανοδική τάση.
3. Χρήσιμος ουσιαστικός και ομαδικός ο Καρίμ, και αυτός με ανοδική τάση.
4. Οφόε ποιοτικός παίκτης πρέπει να δέσει περισσότερο ψυχολογικά με την ομάδα, εάν βρει ρυθμό με την ομάδα θα έχουμε σημαντική βελτίωση στην δημιουργία. Είναι παίκτης που έχει το γκόλ.
5. Ούρος δυνατός με βελτιωμένη ψυχολογία αναμένουμε άνοδο και άλλα γκολ. Επιτέλους ο Θρύλος άρχισε να παίρνει γκολ και από τους σέντερ φορ.
6.Σισσέ… να του μιλήσει ο sir Takis τι εστί σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Δείχνει ντεφόρμαρισμα πρέπει να συνέλθει άμεσα.
7. Εγκελς περίπου τα ίδια με Σισσέ .Δείχνουν κάποιες φορές πελαγωμένοι και με λάθος τοποθετήσεις και μεταβιβάσεις. Προσοχή εξακολουθούμε να έχουμε αμυντικές τρύπες!.
8. Προτό καλώς μας έκατσε. Σοβαρός και με σωτήριες επεμβάσεις. Τρέμουμε τραυματισμό του,
χρειάζεται άμεσα πολύ καλό Back up.
9. Πάρντο …αν βελτίωνε τις πάσες του…
10. Sir Takis μια κλαίει μια γελάει,…κρατάμε το γελάει αλλά δεν εφησυχάζουμε...
11.(ενδεκάδα!) Πάμε δυνατά για την συνέχεια με καλύτερη ψυχολογία αλλά και προσγειωμένοι ..έχουμε "ευκαιρίες προς βελτίωση"!
………………………………………………………………………………………………………………………………..
Πρόεδρε, όλοι θέλουμεκαι συ βεβαίως το 8ο .οήθησε με καλές μεταγραφές τον Γενάρη, είναι επιτακτική ανάγκη:
ακραίο μπάκ, εξτρέμ, θα έλεγα και ένα γρήγορο και έμπειρο σεντερμπάκ!

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
1-7 No comment.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ΠΑΝΩ από ΟΛΑ τα πρόσωπα.
ΟΧΙ στη ΜΙΖΕΡΙΑ και την ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ (Μεγάλη ΚΑΤΑΡΑ της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ εξέδρας).
Στήριξη στην ομάδα, κριτική ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ όταν χρειάζεται και ΥΠΟΜΟΝΗ.
Η ομάδα ΒΓΑΙΝΕΙ (και θα τα καταφέρει), από ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.
Απόψε βλέπω ΝΙΚΗ στο Αγρίνιο, το γιατί θα το πω εφόσον ΔΙΚΑΙΩΘΩ.

Εικόνα apostolos gaganis

Απ΄το στόμα σου κ.λ.π. Βλέπω μεγάλη εγρήγορση πλέον και έντονη συνειδητοποίηση των καιρών απ΄την ομάδα. Περιμένουμε λοιπον το βράδυ...

ΑΥΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.

Εικόνα nichio 1971

Μην φοβάσαι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μετά από ήττα συην Ευρώπη. Σφίγγουν ΠΟΛΥ τα γάλατα :) :) :)
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ μιλώντας πάντα, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ.
Όσα αυτογκόλ, ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, και να βάλουμε...

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Απόστολε την καλημέρα μου !! Για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το κείμενό σου ήταν απόλαυση !!! Δηκτικός όπου και όταν πρέπει, αυστηρός μα και δίκαιος προς τους πάντες, αλλά πάνω απ΄ όλα ΕΝΩΤΙΚΟΣ για την ένδοξη γαυρο οικογένεια !!!! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να κατέχεις οργανική θέση στην ΠΑΕ !!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ 8ο σερί !!!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς !!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Έκαστος εφ΄ω (αυτο)ετάχθη, Γιώργαρε...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κύριε Απόστολε, όπως πάντα, είστε εξαιρετικός.
Όσον αφορά το ΑΕΚάκι, ξεχνάνε οι κιτρινόμαυροι ΑΡΔ και οι οπαδοί της ότι είναι η ομάδα η οποία σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε 1 γκολ και έκανε αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στο Τσάμπιονς Λιγκ την ίδια σεζόν(ΑΕΚ-Μονακό 0-0, 1.205 εισιτήρια στη Λεωφόρο).

https://en.wikipedia.org/wiki/2003%E2%80%9304_UEFA_Champions_League_grou...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151211/milaei-kai-aekaki-gia...

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Μηδέν(στρογγυλό 0) βαθμούς σε όμιλο του Κυπέλλου Ουέφα(το τότε Γιουρόπα Λιγκ)τη σεζόν 2004-2005(με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος), ήττα με 0-2 στο ΟΑΚΑ την ίδια σεζόν από την Άαχεν, ομάδα της Β' Γερμανίας.

https://en.wikipedia.org/wiki/2004%E2%80%9305_UEFA_Cup#Group_H

https://www.youtube.com/watch?v=x5Yihbx10fs

Μόνο η ΑΕΚ αυτά.

Εικόνα apostolos gaganis

Και μόνο εσύ αυτά.

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

καλησπέρα σ όλους τους ρατμίτες κι ιδιαίτερα στον Απόστολο . φαίνεται πόλεμος μεταξύ Μαρινάκη και Κόκκαλη η είναι ιδέα μου;

Εικόνα jole11canezza

Κανένας πόλεμος, εφευρέσεις κάποιων!!! Ας αφήσουμε τους προέδρους των επιτυχιών στην ησυχία τους και ας καταλάβουμε όλοι ότι δεν μπορούν να μη δουλεύουν με άτομα με διαφορετικές οπαδικές προτιμήσεις!!! Να είμαστε σοβαροί!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχω ιδέα, Ρούγκο.

Εικόνα matrasimca

Για σου Αποστολε και συγγαυροι.
Αν θελουμε να σιγουρεψουμε το πρωταθλημα χρειαζονται 2-3 λυσεις τον Γεναρη οπως υποδειξει ο Λεμονης.
Αν παρει το πρωτάθλημα μεσα απο τοσες αντιξοοτητες θεωρω πως θα ειναι ανεπιτρεπτο να μην του δοθει η ανανεωτικη ευκαιρια.
Το ποιο ευκολο ειναι να φερουμε πισω δικα μας παιδια που διακρίνονται αλλού και να δουμε τι μπορουμε να κανουμε με Τορο και Μιραλας.
Για τα μπλοκα ο Μιραλας ισως να ειναι ποιο αναγκαιος γιατι εγω τον θυμαμαι ταχυτατο, σημερα δεν ξερω πως ειναι.
Ο Τορο ειναι καλος για 70 λεπτα οπως φαινεται απο Εθνικη.
Ο σχεδιασμος παντως πρεπει να γινει πολυ νωρις με γνωστη της ομαδας στο τιμονι και καμμια παραδοση κλειδιων σε κανενα.
Οσο για τους ηλικιωμενους αντιγαυρους που γερασαν περιμένοντας να παρουν πρωταθλημα, λογω ηλικιας τους συνιστω και εγω να παρουν πεπτικα ενζυμα να χωνεψουν την πικρη για αυτους αληθεια: Θρυλος ειναι μονο ενας

Εικόνα apostolos gaganis

Pankreoflat, ένα με δύο δισκία στη μέση του φαγητού, τρεις φορές την ημέρα. Κάποτε δινόταν πολύ. Και βοηθούσε....

Εικόνα matrasimca

Παρ' ολα αυτα ελαχιστοι γνωριζουν για την αξια και την σημασια των πεπτικων ενζυμων και των ενζυμων γενικα οπως των πρωτεωλυτικων σε θεματα υγειας.
Αν σκεφτειτε ποτε να δημιουργησετε κατι σε θεματα υγειας στην ιστοσελιδα θα ηθελα να συνεισφερω ανιδιοτελως οπως παντα.

Εικόνα apostolos gaganis

Οver, bro...

Εικόνα John Zolo

Συμπλεω ως συνηθως μαζι σου Αποστολη μου...
Μια ειναι η ουσια (εκτος οτι "δεν υπαρχει αθανασια"...) τον Απριλιο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !!!
Να μη γινουμε εμεις οι ιδιοι χειραγωγοι των βρωμιαρηδων...

Εικόνα apostolos gaganis

Η τελευταία σου πρόταση, μεγάλη κουβέντα. ΑΥΤΟ είναι που βρίσκεται στην άκρη του μυαλού μου. ΑΥΤΟ...

Εικόνα john

Καλησπέρα Απόστολε. Συγνώμη για το άκυρη ερώτηση μου, απλά θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου για τον Μιραλάς. Ολοκληρωμένα. Εαν τον συμπαθούσες οταν έπαιζε σε εμάς, εαν τον εκτιμάς και εαν έχεις παρακολουθήσει καθόλου την πορεία του στην Έβερτον καιτέλος αν είσαι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του. Δεν έχουμε μιλήσει ποτε για τον Βέλγο, οποτε θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σου για αυτον.

Εικόνα apostolos gaganis

Μου άρεσε τότε, Τζόνυ. Δεν τον έχω παρακολουθήσει, έκτοτε. Αν έρθει πάντως, θα είμαι αρχικά συγκρατημένος, μέχρι να τον δω επαρκώς και να τον αξιολογήσω. Σίγουρα, στο αεροδρόμιο δεν θα πάω....

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΟΚΚΑΛΗ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ,ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΚΛΗΡΩΤΙΚΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ DEAL,H ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. AYTA ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗ .....ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΘΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ....ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥ ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΣΩΦΕΡ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ.....ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ....ΑΛΟΙΩΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΑΝΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Για το θέμα ξέρω ό,τι διάβασα εδώ και στον τύπο. Τίποτα παραπάνω. Πήρα θέση με λίγα αλλά περιεκτικά νομίζω λόγια σε τούτο το άρθρο. Δεν θα΄θελα να σκαλίσω παραπέρα. Θα δούμε. Ο αυριανός αγώνας μόνο με απασχολεί για την ώρα. Αντιχαιρετώ συρρατμικώς.