ΠΕΝΤΕΜΙΣΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....



ΠΕΝΤΕΜΙΣΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...

Αυτές που έχουμε μπροστά μας. Κοίταγα σήμερα το πρωί τους αγώνες που έρχονται για μας. Πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Θα κρίνουν τη δύναμή μας. Την αντοχή μας. Και κατά ένα μέρος, σημαντικό έως απόλυτο, τις εκβάσεις στους δύο θεσμούς: πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι. Αλλά μ΄ένα μόνο βαθμό διαφορά. Θα΄πρεπε να ήταν πολύ παραπάνω. Φταίνε κι΄οι δυο. Κι΄εμείς κι΄οι γνωστοί άλλοι. Τα΄χουμε πει. Έχουμε καινούριο προπονητή. Απ΄τον οποίο, όπως συμβαίνει κάθε φορά, περιμένουμε πολλά. Πήραμε κάποιους καινούριους παίχτες, με κορυφή τον Μιραλάς, δεν ξέρω μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου τί και αν θα γίνει κάτι ακόμα. Ο πρόεδρος ξεκαθάρισε τους στόχους. Ο προπονητής είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει. Σίγουρο. Το αν θα καταφέρει πάντως να περάσει ή όχι πετυχημένα το σκάφος της ομάδας μέσα απ΄τις συμπληγάδες των επόμενων πεντέμισι εβδομάδων, θα το δούμε. Το ευχόμαστε φυσικά, όλοι.

Οι παίχτες. Για μένα, η απόδοσή τους θα κρίνει τα περισσότερα. Οι τελικοί αποδέκτες της συνολικής δουλειάς σε μια ομάδα. Οι εξ΄ορισμού πρωταγωνιστές των γηπέδων, σ΄όλα τα μήκη και τα πλάτη όπου παίζεται ποδόσφαιρο. Ασφαλώς και η προετοιμασία τους έχει βασική σημασία. Αλλά στο ένα πόδι δεν στέκεσαι για πολύ. Χρειάζεσαι και τα δύο. Και το δεύτερο πόδι, το καθοριστικό, είναι ο βαθμός δεκτικότητάς τους στις αναλύσεις, τις οδηγίες και τις παροτρύνσεις οι οποίες θα τους γίνουν απ΄το τεχνικό επιτελείο καθ΄όλο τούτο το ιδιαίτερα επίπονο και απαιτητικό διάστημα. Οι εξυπνότερο σχεδιασμοί είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία, αν τα εργαλεία για να τους υλοποιήσεις δεν είναι ή αποδειχθούν πως δεν υπήρξαν, τα κατάλληλα. Και ο καθοριστικός παράγων για την επίτευξη του στόχου, θεωρώ ότι δεν είναι άλλος από την ΨΥΧΗ. Οί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έχουν ποιότητα. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, πάντως ΕΧΟΥΝ. Η ψυχή, η πίστη στη νίκη, η αυτοπειθαρχία και η αυτοπεποίθηση που θα επιδείξουν, αποτελούν κατ΄εμέ την θεμελιώδη τετράδα των προϋποθέσεων για το ομαλό πέρασμα απ΄το αναμενόμενο τρίγωνο των Βερμούδων.

Να το δούμε, με την ευκαιρία;

Για το πρωτάθλημα και μέχρι τις 25 του Φλεβάρη, παίζουμε διαδοχικά με Ξάνθη στις 21 του Γενάρη εδώ, στις 28 με τον Αστέρα έξω, στις 4 Φλεβάρη με την Άεκ εδώ, στις 11 με τον Ατρόμητο έξω, στις 18 με τον Πανιώνιο εδώ και στις 25 με τον Πάοκ στη Θεσσαλονίκη. Για το Κύπελλο, αντίστοιχα, παίζουμε με την Άεκ στις 24 του Γενάρη στο Φάληρο και στις 6 του Φλεβάρη τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Άρα με την Άεκ παίζουμε τρεις φορές μέσα σε δυο βδομάδες, τις δύο στο Καραϊσκάκη. Δεν το λες και εύκολο το σερί των αγώνων. Καθόλου...

Η ομάδα, πώς είναι τώρα;

Δείχνει ν΄ανακάμπτει απ΄την κοιλιά. Είναι ΠΡΩΤΗ στη βαθμολογία. Είναι η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ. Αυτά, μην τα ξεχνάει κανείς. Ούτε εμείς, ούτε οι άλλοι. Είναι ΠΟΛΥ σημαντικά. Έχει κάνει μέχρι σήμερα που γράφω 8 διαδοχικές νίκες, η άμυνα σφίγγει και δεν τρώει γκολ, η σακκούλα της μεσαίας και της επιθετικής γραμμής άρχισε ν΄ανακατεύεται καλά, κάτι ωραίο μοιάζει να΄χει ξεκινήσει εκεί πέρα και η επιτυχία τερμάτων καλά κρατεί. Σε ονοματολογία παιχτών, ηθελημένα, δεν θα μπω. Επί του παρόντος.

Και ο παράγων διαιτησία;

ΑΥΤΟΣ είναι ο κυριότερος αντίπαλός μας. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. "Τοις των...γνωστών ρήμασι πειθόμενοι". ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ. Σε κάθε, μα κάθε, αγώνα μας, δεν γίνεται να μην εξαγριωθώ μ΄αυτά τα σφυρίγματα που βλέπω. Με μια φράση: προκλητικά μέχρι αηδίας. Να δώσω ένα μικρό, ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΜΩΣ, παράδειγμα απ΄το δευτεριάτικο παιχνίδι μας με τη Λαμία. Δεν έκρινε φυσικά αγώνα, αλλά ήταν τόσο εξόφθαλμα εξοργιστικό που σ΄έβγαζε όχι απ΄τα ρούχα σου, αλλά κι΄απ΄το πετσί σου το ίδιο. Ήταν εκείνη η σέντρα που πήγε να βγάλει ο Μιραλάς προς την περιοχή των Λαμιέων κι΄η μπάλα χτύπησε με πάταγο στο μπράτσο ενός μαυρούκου απ΄αυτούς. Ο διαιτητής στα 5 μέτρα, έβλεπε τη φάση από πίσω απ΄τον μαύρο. Εκείνος ο ανεκδιήγητος επόπτης, ήταν μπροστά απ΄τον μαύρο, πάλι στα 5 περίπου μέτρα. Τίποτα, ρε πούστη μου...ΤΙΠΟΤΑ! Όλη η Ελλάδα είδε το χέρι-φάουλ, μόνο δαύτοι...σιγή ασυρμάτου. Αϊ σιχτίρι πια, θα μας "ανησυχήσετε" καμιά ώρα, φευ, τα κύτταρά μας σε κωλοκατεύθυνση με ΟΣΑ ΕΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ μας κάνετε φέτος. Έχοντας αρχίσει από πέρσι. Με το 50:50 της...μη χέσω εξυγίανσης, έτσι ώστε να πληρωθεί και η γνωστή ρήση του κοντόσωμου προφητίσκου "το πρωτάθλημα ή εμείς ή κανένας". Να δω απ΄τη μεριά μας, ΔΡΑΣΗ θέλω. Φτάνουν πια οι μεταγωνιστικές καταδίκες και απειλές προς τους υπεύθυνους, στη σφαίρα του απραγματοποίητου ως τώρα. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ. Είναι κρίμα μοναχά, πολύ κρίμα, να παραμένει ΑΚΟΜΑ απροστάτευτος απ΄αυτόν τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΥΚΕΩΝΑ, ο Ολυμπιακός. Αυτός ο παράγων μπορεί να κρίνει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ την έκβαση των πραγμάτων στους αγώνες με τους οποίους ασχολείται το άρθρο. Περιμένω συνεπώς απ΄τη διοίκηση, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ την ομάδα. Το πώς, δεν το γνωρίζω. Εκείνη οφείλει να το γνωρίζει. ΚΑΙ προς αποτροπήν ενδεχόμενων άλλων, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ, συμβαμάτων. Η μαζοψυχή, εν προκειμένω, είναι συχνά ανυπολόγιστη στην έκρηξή της. Ας έρθουν εν ανάγκη ξένοι διαιτητές στα υψηλού κινδύνου παιχνίδια. Συμφωνώ μ΄εκείνον τον παοκτζή αθλητικογράφο ( που δεν μας δείχνει όμως το πρόσωπό του ), στο 10.gr...

ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟΚΟΣΜΟ:

Του΄χω εμπιστοσύνη. Δεν πα΄να γκρινιάζει... Στα κρίσιμα, ξέρω ότι συσπειρώνεται και κάνει εκείνο που ΠΡΕΠΕΙ. Ασπίδα και δόρυ μαζί. Είναι ήδη ευαισθητοποιημένος. Πολύ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ - ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΕ - ΛΑΙΛΑΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

Ευελπιστώ σε νικηφόρο πέρας.

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

Μη μ΄αγχώνεις.
Βλέπω μόνο Ξάνθη μπροστά μου. Τπτ άλλο.
Εμείς τη δουλειά μας. Όλοι. Ομάδα - διοίκηση - κόσμος. Μόνο Ξάνθη. Παρωπίδες.
Κι αφήστε τους άλλους να σκούζουν ποικιλοτρόπως.

Εικόνα apostolos gaganis

#
Rp
Tabs Stedon 2mg
BI(ένα)

S. Ένα χάπι πρωί-μεσημέρι-βράδυ μετά το φαγητό

ΥΓ. Προσοχή όταν οδηγείς ή αν χειρίζεσαι μηχανές.

Εικόνα takis xwsiar

Aποστολη,συγνωμη που επεμβαινω σε ιατρικο θεμα,αλλα ελαβες υποψιν σου,οτι την Τεταρτη το νευρικο συστημα,θα δεχτει επιθεση και από έναν με μαυρα ρουχα? Η δοση που δινεις ,είναι για τέτοιες περιπτώσεις ικανη να μην μπεις μεσα? Εγω θα παρω ολο το κουτι μαζι μου!

Εικόνα dimitrov7

Βάλε και την Κυριακάτικη επίθεση. Για ζέσταμα. Θα παίξει η τιμωρία έδρας εντονότερα πλέον. Θα κορυφωθούν οι προκλήσεις. Μήπως να προτιμήσω ταβοράκι;

Εικόνα takis xwsiar

Να δεις πως θα πεταει ο Ζιφκοβιτς την Κυριακη,θα βρει την φορμα του ξαφνικα.Στα υπ'οψιν για μια 7αρα,στο μελλον στον Κο Πανοπουλο.Ελπιζω να μην βγαλει ανακοινωση μετα τον αγωνα,για κανα λαθος αραουτ!

Εικόνα dimitrov7

Ε καλά είσαι ..... θα κάνω κι εγώ τα βουντού μου όμως .....

Εικόνα apostolos gaganis

Καλού κακού πάρε κι΄αυτό το νουμεράκι: 210.7793777 ( τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων )...

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Σύμπτωση:
Πριν 2 εβδομάδες χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο εκεί για δικό μου άνθρωπο επειδή κατά λάθος πήρε διπλή δόση από ένα νέο φάρμακο και η απάντηση ήταν να πάμε στο γιατρό, κάτι που ομολογουμένως δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό μέχρι τότε και ότι αυτοί απλά το καταγράψανε - τώρα το πού δεν μου το είπανε, αλλά έχω μια υποψία...

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολη,μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση, η διαφορα αντιμετωπισης διαφορων θεματων,σε εμας και στους αεκακιτζηδες.Και λεω,μονο γι'αυτα που μαθαίνουμε οι "απ'εξω".Σε εμας,οσο αφορα το θεμα που είχαμε με τον Οτζιτζα,μιλησε μαζι του ο Προεδρος,του εξηγησε διαφορα πραγματα,και ανθρωπινα και τα τυπικα (συμβολαιο,κτλ),και προσπαθησε να τον "επαναφερει" με καποιο τροπο θα ελεγα,κοινωνικα αποδεκτο.Σε αυτους,μολις προεκυψε ένα τετοιου είδους πρόβλημα,αρχισανε τα μπραβιλικια και οι βλαχομαγκιες (εσυ εισαι τρελος (του ειπε),αλλα εγω εχω φτιαξει τα τρελάδικα! Ωραιο επιχειρημα,ο ανθρωπος εχει ηγετικες περγαμηνες!Αυτος είναι ο τροπος που ξερουν οι με το ζορι "αντίπαλοι" μας,να διεκδικουν αυτό που ονειρεύονται να κατακτησουν.Φαντασου δηλαδή,τι γινεται στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ,που εκει δεν υπαρχει και συμβολαιο σε αυτό που "διεκδικουν". ΥΣ.Ελπιζω φιλε συντομα να εχουμε νεα για αποχωρησεις παικτων,γιατι αυτό μας βαραινει σε αλλα!Περναει ο χρονος.

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτό, πάρτο απόφαση. Έτσι θα είναι στο εξής, άγνωστο για πόσο. Μιλάω για τον τρόπο προβολής απ΄τα περισσότερα ΜΜΕ των θεμάτων του Ολυμπιακού σε σχέση μ΄εκείνα του μετώπου. Τους σφάζουμε βλέπεις μια εικοσαετία συνεχώς. Δεν είναι και λίγο πράμα...

Τώρα, ξαναβλέπουμε τον Καρσελά. Είπε ο Γκαρθία ότι θέλει να τον τσεκάρει. Ας δούμε λοιπόν κι΄εμείς, αν υπάρχει ΚΑΙ Δόκτωρ Τζέκυλ μαζί με τον Μίστερ Χάϊντ ( που ήδη ξέρουμε... ).

Εικόνα George - Mati

Χαίρε Απόστολε, ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ της απανταχού γαυροσύνης !!!! Ταυτίζομαι με ΟΛΑ όσα αναφέρεις !!! Όλοι τους και ΜΟΝΟΙ μας !!! Θρυλική πανστρατιά για το 45ο που θα τσούξει περισσότερο από ποτέ !!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Tα μάτια μας ΤΕΣΣΕΡΑ και ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ στον στόχο, Γιώργαρε της Ανατολικής Αττικής!

Εικόνα Harry red logic

κ. Απόστολε,
Συμπλέω με τις απόψεις σας.
Το σοβαρότερο εξω αγωνιστικό πρόβλημα του Θρύλου μας είναι ο αήττητος(επι του παρόντος) γελαδερός βοσκός.
Οι χωριανοί ακούνε τις κραυγές του και μαγεμένοι από την «γοητεία» του τρέχουν να σώσουν το κοπάδι…
Εξαιρετικά δύσκολο την τρέχουσα περίοδο να υπάρξει κάποιο μεγάλο ανάστημα να φρενάρει τις ραδιουργίες του.
Τέλος πάντων αυτό είναι ευρύτερα θέμα της ορθής κρίσης των πολιτών!
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Στον αγωνιστικό τομέα αχνοφαίνονται σημάδια βελτίωσης .
Θα επαναλάβω την ολόσωστη τοποθέτηση σας:
--Θα περιμένουμε τον Μιραλάς!(3-4 αγώνες)θα αποτολμήσω την πρόβλεψη ότι η ποδοσφαιρική του ωρίμανση μπορεί να φανεί χρησιμότερη από την φθίνουσα εκρηκτικότητα του και ταχύτητα του!
--Όσον αφορά τον Γκαρσία πάλι θα περιμένουμε(3-4 αγώνες) με θετικό προαίσθημα.
--Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να αδειάσει το ρόστερ από Εμενίκε , Καρσελά και σια αλλά η ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση(όπως όλοι έχουμε υπογραμμίσει) είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ!

Εικόνα apostolos gaganis

Nαι σε όλα.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κύριε Απόστολε, όπως πάντα είστε εξαιρετικός.

"Ξαναχτύπησε" πάλι ο πρώην υφυπουργός παιδείας, αλλά εσαεί άντρας Nullo, αποδεικνύοντας μας πως η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρη.
http://www.sport24.gr/football/ellada/zoyraris-euxomai-oi-opadoi-toy-oly...

ΥΓ.: Αλήθεια, με ποια λογική ο Ζουράρις έγινε υφυπουργός, και πόσο μάλλον Παιδείας?

Εικόνα apostolos gaganis

Με τη "λογική" αυτών που τον επέλεξαν: πιο άρρωστοι από δαύτον.

Εικόνα holland74

Τα είπες όλα Απόστολε με μία λέξη: Ψυχή (με δεδομένη την ποιότητα όπως είπες, αλλιώς μόνο η ψυχή δεν φτάνει)..Θα πρόσθετα και το επίθετο ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, όχι ότι δεν είναι αυτονόητο, αλλά έτσι να μην το ξεχνάμε...
Τα υπόλοιπα, τα εξυγιαντικά, η διοίκηση...

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι, Dutch...

Εικόνα el trick

Η θέση ότι η προστασία της ομάδας μας, από εξωαγωνιστικές συμπεριφορές και από την πλευρά της διαιτησίας, είναι χρέος της διοίκησης, είναι δε - όπως γνωρίζεις Απόστολε- και δική μου θέση εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Πιστεύω επίσης ότι η απλή καταγραφή των αδικιών απέναντι στην ομάδα μας, πρέπει μεν να γίνεται με ΚΑΘΑΡΟ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ λόγο, χωρίς όμως να εκτοξεύονται άλλες κούφιες απειλές εκτός αν όντως υπάρχει δυνατότητα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ της όποιας απειλής.
Προτείνω σαν άμεσο και νομίζω πραγματοποιήσιμο μέτρο, την χρονική καταγραφή κάθε σφάλματος ιδιαίτερα της διαιτησίας εναντίον μας (κυρίως κατά την διάρκεια του αγώνα) και την δημοσιοποίησή του με κάθε πρόσφορο μέσο ΕΠΙΣΗΜΑ από την πλευρά της διοίκησης, σχεδόν άμεσα μετά το τέλος του αγώνα. Επίσης να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το μήνα συνέντευξη τύπου από επίσημο εκπρόσωπο της διοίκησης ο οποίος θα έχει και θα μοιράζει σε όλους τους εκπροσώπους τύπου τον εν λόγω κατάλογο καθώς και την όποια θέση της διοίκησης επ΄αυτών.
Υ.Γ. Τα περί "γραφικότητας" και ότι κάτι τέτοια δεν ταιριάζουν στον γαύρο τα ακούω βερεσέ. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και πρέπει να παρθούν μέτρα και ένα τέτοιο μέτρο ουσιαστικά θα λειτουργεί προς την πλευρά της εκτόνωσης της λαικής οργής και όχι προς το αντίθετο.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ, Ελτρίκειε.

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Έτσι είναι, όπως τα λες.
Ας ελπίσουμε κατ' αρχήν ο Γκαρσία να ακολουθήσει το ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ και να αποφύγει... "νεωτερισμούς" τύπου 4-4-2 κλπ. Παρήγορο το γεγονός ότι ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ σε μια λογική.
Ας ελπίσουμε οι παίκτες να αντιληφθούν ΣΗΜΑΣΙΑ της συγκυρίας για το σύλλογο και να αντιδράσουν ΑΝΑΛΟΓΑ.
Για τον Κέβιν δεν έχω κάτι να πω, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα ΗΓΗΘΕΙ των προσπαθειών της ομάδας με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Το εξωαγωνιστικό είναι ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΗΓΗ που ΚΑΚΟΦΟΡΜΙΣΕ λόγω της αδυναμίας μας να προβάλλουμε κάποια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Μια από τα ίδια και για τη συνέχεια, όσο παραμένουν στα πράγματα οι "Ζουράριδες" (ακόμα να γίνει αποδεκτή η παραίτηση, το ξαναλέω δεν θα με παραξενέψει ΚΑΘΟΛΟΥ αν στο τέλος ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ). ΑΝΩΜΑΛΟΣ με τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ταιριάζουν ΠΟΛΥ...
Πάντα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όχι με τα ΠΡΟΣΩΠΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Απόλυτα ταυτισμένος με την τελευταία σου πρόταση.

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολη μου,καλημερα!Δεν θα ξεχασω ΠΟΤΕ,την περιοδο των "πετρινων" χρονων,που ζησαμε τοτε ολοι οι Ολυμπιακοι.Ειχαμε τεραστιο παθος για τον Θρυλο μας,παιξαμε πολύ καλο ποδοσφαιρο σε αρκετες χρονιες,περασανε παικταράδες τοτε από την ομαδα μας,και οι Βρωμιάρηδες όπως και τωρα,παρον!Ο ενας μαλιστα είναι ο ιδιος.Απλα τοτε,η μποχα της κοινωνιας,εκανε τις βρομιες της,με καποιο ποιο "σικ" τροπο.Τωρα,οχι μονο δεν κρυβονται,αλλα διαφημιζουν τις ανήθικες πραξεις τους,και με καμαρι,προσδοκοντας σε αρπαγη ψηφων από την δευτερη ομαδα μετα του Ολυμπιακου μας στην Ελλαδα,δηλαδη τους αντιΟλυμπιακους.Πλεον δεν είναι ο μεγαλος μας αντιπαλος ο εξω από δω,η μαλλον εχει παρει άλλη μορφη.Τωρα είναι οι "αντι".Αυτοι δεν εχουν ομαδα,απλα εχουν εμπαθεια στον Ολυμπιακο.Δες τον αντρα της Μπαζιανας,ειναι βάζελος,και υποστηριζει εξισου τα μπαοκια και τους ζητιάνους.Αυτοι οι ανθρωποι,δεν εχουν την ανθρωπινη εννοια της συμπάθειας η της φιλιας σε καποιον (ανθρωπο η ομαδα),εχουν μονο εμμονη και εμπαθεια,σε ότι νομιζουν ότι τους συμφερει να εχουν.Αυτα που θα δουν τα ματια μας με την ξεκολιαρα,ισως δεν τα'χουμε ξαναδει.Τοσο πολύ!Εαν οι παικτες μας όμως δειξουν αυτά που λες,τοτε θα κερδισει,οπως ειπε και ο Προεδρος,το καλο και το δικαιο.Ελπιζω φιλε,οι παικτες μας,να είναι ψυχολογικα όπως αρμοζει στην φανελα που φορανε,γιατι από ποιοτητα,ξερουμε ότι υπερτερουμε.Προεδρε,μπορει εμεις να είχαμε "πετρινα" χρονια ,όπως λενε,αλλα εσυ βαλτους τωρα στα δικα τους την ταφοπλακα!

Εικόνα apostolos gaganis

Εάν ο φαιδρός τέως υφυπουργός δεν είχε πιάσει στο στόμα του ΚΑΙ τον Άρη, τώρα δεν θα΄χε γίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. Θα εξακολουθούσε να παραμένει - ενδόξως - στη θέση του. Ηρωοποιημένος απ΄τους γνωστούς κύκλους. Είναι...trendy, βλέπεις, να κατηγορείς και να βρίζεις τον Ολυμπιακό...

Εικόνα Pavlos

Συμφωνώ 100%. Εξάλλου το σύνθημα αυτό, και μάλιστα αυτούσιο και όχι γελοιωδώς λογοκριμένο, το είχε πεί, αν δεν με απατά η μνήμη μου, και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Δεν θυμάμαι να είχε ιδρώσει το αυτί κανενός τότε. Οπως έγραψε και ο Κάρπετ, ο Ζουράρις δεν έκανε τίποτα άλλο από το να εκφράσει την παγιωμένη κυβερνητική πολιτική ἐναντι του Ολυμπιακού.