ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...



 1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Τα δύο τελευταία χρόνια όμως, η ομάδα δεν πάει καλά. Έχασε χθες, παρ΄ότι προηγήθηκε πάλι, από την Άεκ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Το πρωτάθλημα φαίνεται να΄χει πετάξει. Κατά πάσαν πιθανότητα. Πήρε Χάσι για να προκριθεί η ομάδα στους ομίλους του ΤσουΛου, προκρίθηκε, τον έδιωξε, ξαναπήρε Λεμονή, που τον είχε διώξει το καλοκαίρι για να προσλάβει τον Χάσι, ο Τάκης τον έφερε πρώτο, τον έδιωξε κι΄αυτόν ξαφνικά (;) κι΄έφερε Γκαρθία. Η απόφασή του μέχρι τούδε και ειδικά ως προς τον χρόνο που προσέλαβε τον τελευταίο, δεν δικαιώνεται. Στις μεταγωνιστικές δηλώσεις του χθες, έριξε το βάρος στον - αδιαμφισβήτητο - πόλεμο που δέχεται από όλους ο Ολυμπιακός. Με πολιορκητικό κριό την διαιτησία. Το θέμα όμως της κάκιστης εμφάνισης της ομάδας, παρ΄ότι το παραδέχθηκε, το πέρασε στα...γρήγορα. ΑΥΤΟ ήταν και παραμένει το θέμα του Ολυμπιακού. Τις ερμήνεψα λοιπόν ως αντιπερισπασμό μάλλον στο ΚΥΡΙΩΣ ζήτημά μας, δηλ. την εξακολουθητικά προβληματική μας απόδοση. Επί πλέον, δεν ισχυροποίησε το Γενάρη την ομάδα εκεί όπου πονάει, όπως θα θέλαμε, και φάνηκε τούτο ΚΑΙ χθες. Ξεφορτωθήκαμε, αλλά δεν φορτωθήκαμε όπως χρειαζόμασταν. Συνοψίζω, θυμίζοντας την τελευταία πρόταση στο προηγούμενό μου άρθρο, για το πάνω και τον...Πάνο, εδώ: ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ. Πρόεδρε, από σένα έχω απαιτήσεις. Μεγάλες. Εσύ μου έχεις δώσει το δικαίωμα για κάτι τέτοιο.

 2. ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΘΙΑ

Ψάχνεται. Εγκλιματίζεται. Είναι φυσικό. Επώδυνα για΄μας όμως. Αξιολογεί κι΄επαναξιολογεί το υλικό του. Κι΄αυτό φυσικό. Αλλά οι "φαεινές" του, δεν του βγαίνουν ως τώρα. Τα ίδια και με τον Αστέρα. Ακατάληπτες. Αποτυχημένες. Και το πληρώνουμε ήδη ακριβά. Χθες ο Μιραλάς, ως σέντερ φορ, χάθηκε εντελώς μεταξύ Τσιγκρίνσκι και Βράνιες. Κονιορτοποιήθηκε. Ξεκινάει τον αγώνα χωρίς Ανσαριφάρντ, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και σε εξαιρετικό μομέντουμ, με τον Φορτούνη εξτρέμ, χωρίς Μάριν. Φοβάται μη φάει γκολ και φορτώνει το κέντρο. Δημιουργία όμως μηδέν. ΑΣΥΝΔΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΓΚΑΦΙΤΣΕΣ. Οιωνός διά τα επακολουθούντα.... Οφόε, ανέτοιμος. Καλά δεν το΄ξερε ο Καταλανός αυτό; Ο Φορτούνης, ο χειρότερος ίσως του γηπέδου. Ασυνεννοησία μεταξύ των παιχτών, επιθετική στειρότητα, τραγικό πρώτο ημίχρονο, αγκομαχητό απογοήτευσης και αγανάκτησης στην αγχωμένη κερκίδα. Κάνει επί τέλους κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο δεύτερο, βάζουμε γκολ, μάλλον αναπάντεχα, στο 81΄και απ΄το 87΄ως το 94΄τρώμε δύο. Καταρρεύσαμε. Από μια Άεκ, που σ΄ένα δεκάλεπτο μας διέλυσε. Την κάναμε Μπαρτσελόνα...

Θα περιμένω να δω πώς θα πάει στη συνέχεια. Μπορεί να βελτιώσει τα πράματα. ΠΡΕΠΕΙ. Θα του δώσω εύλογο χρόνο. Αλίμονο. Με τόσο καλές συστάσεις. Κι΄απ΄τον Βαλβέρδε μάλιστα. Δεν άρχισε καλά όμως. Το +1 και η πρώτη θέση όταν παρέλαβε, έχουν γίνει -4  και -2, με τρίτη θέση. Στο άψε-σβύσε. Με τον κομπλεξικό του Βορρά και την αυτοϋποβαθμισμένη στα ποδοσφαιρικά τάρταρα, που ό,τι και να κάνει, τέτοιο στίγμα είν΄ανείπωτο... Και τον κόβω λίγο γομαρέ τον τύπο, λίγο μπλαζέ, αδιάφορο κάπως...κάπως ρε παιδάκι μου; Μπααα....Ιδέα μου θα΄ναι. Χθες ήτανε νευρικός πάντως. Όλο συχνές επαναλαμβανόμενες κινήσεις του χεριού του στη μούρη του, στο γένι του, έκανε. Μιλάω για τη συνέντευξη. Ξαναλέω όμως: του δίνω χρόνο. Αλίμονο. Ευχόμενος ν΄αποφύγουμε ενδεχόμενη νέα ΞΕΦΤΙΛΑ. Γιατί έρχονται κι΄άλλα, πολύ δύσκολα, παιχνίδια. Εεεε....δεν πάει άλλο. Ούτε ανέκδοτο να΄μαστε. Αυτά.

3. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ

Οι τελικοί αποδέκτες. Οι πρωταγωνιστές. Όλοι πρακτικά μέτριοι έως κακοί. Πλην Προτό, ανεύθυνος για τα γκολ και Ανσαριφάρντ. Ίσως και λίγο Μάριν. Ο Φορτούνης, το΄γραψα πιο πάνω, φαβορί μάλλον για το χρυσό βατόμουρο του χειρότερου όλων. Και των 22. Ειδικά κάπου στο δεύτερο ημίχρονο, όταν περνάει τη σέντρα σε κόντρα επίθεση καταδιωκόμενος, με τον τερματοφύλακα της Άεκ μόνο απέναντί του και δεν τον πλησιάζει, αλλά λίγο μετά τη σέντρα πάει να τον κρεμάσει. Ντααααξ..... Απερίγραπτες στιγμές ενεργειακού μεγαλείου.... Αφήστε με πια με τον Ταχτσίδη και τον τρελοΠάρντο. Βαριέμαι ν΄ασχοληθώ με τους άλλους.

Θα τελειώσω μ΄ένα καθήκι που διάβασα χτες το ποστ του για τον αγώνα, κάπου σ΄ένα σάϊτ, ειλικρινά δεν το θυμάμαι, γιατί διάβασα πολλά μέχρι τις δυόμισι... ΑντιΟλυμπιακό καθήκι. Που αποκάλεσε τον Σάββα Θεοδωρίδη, σχολιάζοντας τις - όποιες - δηλώσεις του, "καρκινιάρη". Παλιομουνόπανο... Έχω, βλέπετε, μεγάλη ευαισθησία στο θέμα. Βγάλανε χτες το σώψυχό τους, όλοι οι αντιΟλυμπιακοί. Συγχαρητήρια και δώστου συγχαρητήρια στην Άεκ από βάζελους και μπαόκια. Χαρά μεγάλη. Δικαιολογημένη βέβαια...

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.... ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ... ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΙ΄ΟΙ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΔΕΣ, ΟΙ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΔΕΣ, ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ, ΟΙ ΖΟΥΡΑΡΗΔΕΣ ΚΙ΄ΟΙ ΤΣΙΠΡΕΣ, ΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ, ΟΙ ΚΟΛΛΚΕΣ, ΟΙ ΑΣΒΕΣΤΑΔΕΣ, ΟΙ ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΗΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΗΔΕΣ, ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΙ΄ΟΛΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΡΟΠΑΙΟΠΕΝΙΚΟΙ! ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ....ΕΣΕΙΣ...  ΟΠΩΣ ΤΟ΄ΓΡΑΨΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΙ΄ΕΝΑ ΣΥΡΡΑΤΜΙΤΗΣ ΜΑΣ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ΄ΝΑΙ!

ΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Σχόλια

Εικόνα Romain

Γειά σου ΑΔΕΛΦΕ Απόστολε λεβέντη ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Εγώ βλέπω φέτος την χρονιά να επηρεάζεται από τις ακόλουθες μεταβλητές με την κάθε μία από αυτές να συμβάλει με τον δικό της τρόπο και τη δική της ποσοστιαία αξία στα αποτελέσματα του ΘΡΥΛΟΥ σε Champions League, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και Κύπελλο.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα εκτιμώ τα ακολουθα να επηρέασαν, με την πιθανότητα να λαθέψω μεγάλη - όμως θα το επιχειρήσω:

ΟΚ δεν θα βάλω coefficient για την κάθε variable και απλά θα το περιγράψω μόνο με λόγια.

1. Ποιότητα και αξία ρόστερ: +
Αρκετά καλή για να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα.

2. Ομάδα σαν σύνολο/προπόνηση εκγύμναση/προετοιμασία: -
Όχι καλή προετοιμασία για να βγάλει τη χρονιά.
3. Διαιτησία:-
Έδωσε ώθηση στους ανταγωνιστές (χαλίφηδες Βορρά και Νότου) και έκοψε βαθμούς από την ομάδα μας.
4. Αντιμετώπιση από ΕΠΟ/κυβέρνηση/ΜΜΕ:-

5. Διοίκηση:+/-
Έκανε ότι μπορούσε. πλήρωσε τα περισσότερα απο οποιοδήποτε ανταγωνιστή αλλά έκανε κακές επιλογές σε τεχνικό προσωπικό και επιλογή παικτών

6. Κόσμος/οπαδοί:+
Πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί και να στηρίζουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Αν και αρκετοί δεν μπορουν να δουν τι συμβαίνει με την αντιμετώπιση της ομάδας από την κυβέρνηση και τους εκλεκτούς των λαθρεμπόρων στην ΕΠΟ και την πλειοψηφία των ενώσεων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ - ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ- ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.

Εικόνα Γιάννης87

Έκανα account στο site σας καθώς βαρέθηκα τα @@ σε γαζετοσκατοdna που δεν περνάνε ούτε 1 στα 50 μηνύματα ενώ δεν υπάρχει ούτε ίχνος βρισιάς ή ειρωνείας (σε αντίθεση με τα σχόλια που περνάνε και ανήκουν σε οπαδούς Οθωμανικών, Βουλγαρικών ομάδων και ομάδων Δημοσίου).Όπως όλοι είμαι ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ σκασμένος.Τόσο που λέω να μην ξαναμπώ σε αθλητικό σάιτ.Τα γαμωραδιόφωνα τα έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια ούτως ή άλλως.Λέω να μπαίνω μια φορά τη βδομάδα στο site της Euroleague για τα αποτελέσματα και τέλος.Τι να πρωτογράψω?? Θα επικεντρωθώ στα βασικά.Έχουμε γίνει ομάδα μάνατζερ στη μπάλα.Το κάθε κωλόπαιδο περνάει για να φτιάξει το όνομά του και να ανεβάσει το κασέ του.Παλιά είχαμε παίχτες να συνδέονται με τον κόσμο,να πονἀνε στις λίγες ήττες που κάναμε.Τώρα? Έχασες την Κυριακή και ξημέρωσε Δευτέρα για αυτούς που έχουμε.Φέρνουμε το @ το Χάσι το καλοκαίρι,τον οποίο έπρεπε να είχαμε διώξει από το ημίχρονο με Σπόρτινγκ.Κάνει την ομάδα μπουρδέλο και μένουμε στο -5.Φέρνεις Λεμονή που ότι και να είναι ή να μην είναι,στρώνει την ομάδα και την επαναφέρει στη θέση της.Και τι κάνεις?? Τον διώχνεις επειδή κάποια αρχίδια ποδοσφαιριστές σου ,κάνουν μανούρα που δεν παίζουν.Λες και φταίει ο Λεμονής που έχουμε 10 χαφ χωρίς ΕΝΑ εξτρέμ ή 4 επιθετικούς όπου ο καλύτερος είναι ο περσινός παίχτης του Πανιωνίου.Αντί να στείλεις 2-3 να προπονούνται με την ομάδα Νέων,αλλάζεις προπονητή.Και μην μου πείτε πως δεν περιμένατε τα αποτελέσματα των τελευταίων 10 ημερών.Από τη μέση και μπροστά έχουμε 4 παιχνίδια με τους παίχτες να αλλάζουν θέσεις λες και παίζουν ρολόι στο μπάσκετ.Και το χειρότερο όλων?? Δεν μπορείς να κρίνεις τον Γκαρσία.Μπορεί να είναι καλύτερος του Βαλβέρδε,μπορεί να είναι χειρότερος και από τον τηλεσχολιαστή τον Βίκτορ.Όπως και να έχει,οφείλεις να τον κρατήσεις το καλοκαίρι ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ να διώξεις και να φέρεις πολλούς παίχτες.Θα το γράψω από τώρα.Μετά το παιχνίδι στα Γιάννενα,οι μόνοι παίχτες που θα πρέπει να πάνε στο Ρέντη την επόμενη μέρα είναι οι εξείς: Μιραλάς,Ανσαριφάντ,Ταχτσίδης,Ρομαό,Μποτία.Σισέ,Ομάρ,Νικολάου,Προτό, άντε και οι δύο που πήραμε τώρα το Γενάρη,Χατζισαφί και Ιγκόρ.Όλοι οι υπόλοιποι που αυτή τη στιγμή δηλώνουν ποδοσφαιριστές της ομάδας, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ πρέπει να φύγουν.Ναι,μιλάω και για τον Ζιζεντίν Φορτούνη που για κάθε ένα καλό ματς,στα επόμενα πέντε παίζουμε με μείον ένα παίχτη, τα ίδια και με γερμανικό ανέκδοτο αλλά και τον Ρομπέρτο Κάρλος που σε κάθε παιχνίδι τα δίνει όλα αλλά τα μισά και βάλε γκολ που τρώμε, είναι από την πλευρά του.Και μην παραμυθιαζόμαστε.Από αυτούς που γράφω να μείνουν,βασικοί είναι 3-4.Μιραλάς,Ομάρ,Ρομαό και ένας εκ των Μποτία-Σισέ.Θέλω να γράψω και άλλα πολλά, αλλά μου έχει ανέβει η πίεση και ήδη έχω γράψει ένα σεντόνι.Αυτά για τώρα

Εικόνα yiannis thinkfree

Κε Απόστολε καλησπέρα,
νομίζω οτι το πρόβλημα της ομάδας είναι δομικό. Τα τελευταία δύο χρόνια η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως της ομάδας είναι ενάντια σε οποιαδήποτε λογική. Σε όλον τον κόσμο, σε όλους τους επιτυχημένους οργανισμούς, που απαρτίζονται από άτομα για να λειτουργήσουν, υπάρχουν κάποιες κοινές και αδιαπραγμάτευτες παραδοχές:

1. Εταιρική κουλτούρα (πρέπει όλοι να αντιλαμβάνονται - το ίδιο - τι σημαίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
2. Ξεκάθαρος Στόχος Ομαδικός και Προσωπικός (απόλυτα συνδεδεμένος με την ομαδική επίτευξη)
3. Οργανόγραμμα με διακριτούς ρόλους

Το (1) δεν υφίσταται από την στιγμή που δεν υπάρχει συνέχεια και μπόλιασμα στους νεοεισελθόντες
Το (2) δεν υφίσταται από την στιγμή που ο Σύλλογος έχει γίνει ΜΟΝΟ προθάλαμος για ανέλιξη
Το (3) δεν υφίσταται από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένας ορθολογικός προγραμματισμός στην πρόσληψη προσωπικού (από παίχτες μέχρι στελέχη)

Όταν κάθε ταλεντάκι που βγαίνει στην Ελλάδα θέλει να πάει - για κανά χρόνο - στον Ολυμπιακό, επειδή ο Πρόεδρος έχει γνωριμίες με ΄΄μανατζαραίους''...
Όταν δεν μένει αξιόλογος παίχτης στην ομάδα 2ο χρόνο..
Όταν έρχονται προπονητές ''ειδικών αποστολών''...

Δυστυχώς τα παραπάνω δεν γιατρεύονται ούτε με μεταγραφές καλύτερων παιχτών ούτε με προσλήψεις καλύτερων προπονητών.
Μάλλον πρέπει η Διοίκηση να επαναπροσδιορίσει ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.
Θεωρώ οτι είναι δεν είναι δύσκολο, αρκεί Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ να ΄΄ξανακοιτάξει μέσα του'' και ως ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα βρει τον Δρόμο...

Εικόνα apostolos gaganis

Ξεκάθαρο σχόλιο, που, σε γενικές γραμμές ( συμφωνεί απόλυτα ή εν μέρει κανείς μαζί του ), περιγράφει την κατάσταση. Ας περιμένουμε να δούμε. Οι έχοντες τα γένια κλπ. Τί άλλο να κάνουμε εμείς, όλοι, παρά μόνο να εκφράζουμε την άποψή μας και να στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα;

ΔΕΝ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ. ΓΕΝΙΚΑ.

Εικόνα Psyxas8eneia7

Συμφωνώ σε όλα.Να το πάμε όμως και λίγο παρακάτω το θέμα...Πρέπει να θυμίσει κάποιος στους ανθρώπους που ασχολούνται με το τμήμα πως ο Ολυμπιακός δεν είναι κέντρο διερχομένων.Εδώ και τρία καλοκαίρια φέρνουμε ένα καράβι με τυχάρπαστους και τους χρυσοπληρώνουμε κιόλας.Την ίδια στιγμή αφήνουμε στη μπάντα αξιόλογους εγχώριους παίχτες που και καλύτεροι είναι από τους Ζιλέδες και αντιλαμβάνονται το ειδικό βάρος της φανέλας του Θρύλου.Κάτι ήξερε ο θείος Σωκράτης που δεν έδινε στον καθένα τα κλειδιά της ομάδας,ενώ τώρα διώχνουμε τους 5 του Σίλβα και φέρνουμε τους 5 του Μπέντο,και μετά διώχνουμε τους 5 του Μπέντο και παίρνουμε τους 5 του Χάσι...εεε άι σιχτίρ να πούμε!Αφού στην τελική έχεις βίτσιο να σκορπάς λεφτά,δώσε τα σε μη αμφιβόλου αξίας προπονητή να παίζεις μπάλα.Επίσης κάνοντας πέρα τα περί διαιτησίας,πρέπει να αναλογιστούμε ότι η ΑΕΚ έχει ένα ρόστερ του οποίου 15 από τους 22 παίχτες έπαιζαν και πέρσι στο κοτέτσι τους,φτιάχνει κορμό και δυστυχώς με την μαλακία που μας δέρνει αυτό το ρόστερ αποκτά και αέρα νικητή απέναντι στον Ολυμπιακό,μετά από έναν κερδισμένο τελικό κυπέλλου,μία κερδισμένη σειρά ημιτελικών και δύο σερί ανέλπιστες ανατροπές εκ των οποίων η μία είναι στον Περαία.Εσύ από την μεριά σου κάνεις πασαλήματα...Δεν γκρινιάζουμε,δεν είμαστε εγκάθετοι και κάθετοι,δεν θέλουμε να φύγει ούτε ο πρόεδρος,ούτε να ξηλώσουμε τους πάντες από την ομάδα,κάνουμε απλή κριτική...και ως εκεί να μείνει!Γιατί αν απέναντι σε όλα αυτά,και απέναντι στην στάση που κρατάει το γαμωκράτος των Ζουράρηδων και των Καμμένων απέναντι στον θρύλο,εμείς απαντήσουμε με εσωστρέφεια...ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστά διαχωρίζεις την κριτική από την εσωστρέφεια, μολονότι αρκετά συχνά η πρώτη μεταπίπτει στη δεύτερη, δηλ. το απαραίτητο και εποικοδομητικό μετατρέπεται σε παθολογικό, σε άρρωστη κατάσταση. Θέλει προσοχή, γνώση και προ πάντων υπευθυνότητα και καλόπιστη διάθεση η κριτική. Γενικώς. Ακόμη και η αυστηρή. Τώρα, για την σε βάθος θεώρηση των πραγμάτων στον σύλλογο, κι΄εκεί είναι θέμα χρονικής στιγμής που θα την πραγματοποιήσει κάποιος καθώς και βαθμού...σκαψίματος στον οποίο θα πρέπει να φτάσει. Συχνά, το καλύτερο, το ξέρουμε, χειροτερεύει το καλό. Έτσι, κάθε φορά, αν με διαβάζεις, θα δεις πως χρησιμοποιώ το φρένο ( γιαυτό αλλάζω και τακτικά...τακάκια ) στη...γεώτρηση, αναλογιζόμενος την πιθανή πρόκληση ζημιάς απ΄αυτήν σε σχέση με το επιδιωκόμενο όφελος. Ψιλά γράμματα εν ολίγοις, φίλε. Να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει ο πρόεδρος την κατάσταση συναγερμού, που, από την Κυριακή και μετά, υπάρχει έντονη στην ΠΑΕ. Πρέπει, υποθέτω. Ο μεγάλος σύλλογος, χρειάζεται να΄χει ικανούς τιμονιέρηδες κι΄ο ηγέτης, βαρβάτους συνεργάτες.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Είναι αυτό που λέγαμε μετά την αλλαγή προπονητή, ότι πρέπει να έχουμε γερό στομάχι. Για τέτοιες φάσεις πήγαινε. Μέχρι να δει κι αυτός τι παίζει με τον καθέναν παίκτη μας...
Κεφάλια κάτω και δουλειά, προπονητής και παίκτες. Δάκρυα στον Θρύλο μόνο από περηφάνεια. Υπομονή ρε γαμώτη και ταμείο στο τέλος.
Και καμιά φωτογραφία από το αυτοκίνητο του Ζιοβάνι να τους δείξει, όμως, κάποιος, γιατί ουδείς αμέτοχος...

Χτες στο γήπεδο υπήρχαν 2 λογιώ μουνόπανα:
τα μεν με στολή διαιτησίας, τα δε με στολή αστυνομίας.

Να πούμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αριστερά ματ, τα πιο καλά, αποτελεσματικά και αφιονισμένα ματ διαχρονικά, που άρχισαν να πετούν δακρυγόνα με τη σέσουλα μέσα σε χώρο που οι έξοδοι διαφυγής ήταν στενωποί και σκάλες... αν προκαλούνταν κάτι αντίστοιχο με εκείνη την αποφράδα ημέρα... ούτε να το σκέφτομαι...

Καλά που δεν έφεραν και όπλα, αυτά τα χεσμένα, μαλακισμένα, σκουπίδια, θα είχαν αρχίσει να ρίχνουν στο ψαχνό τα κωθώνια. Και για να μη μου πει κανείς ότι είμαι κατά της αστυνομίας και παρεμφερείς πίπες, καμία σχέση και μακρυά από εμένα. Τα άτομα τιμάν αυτά που φοράν κι όχι το ανάποδο κι οι χτεσινοί συγκεκριμένα, μαζί με τους ανώτερούς τους που τους έδωσαν τις εντολές της ντροπής, είναι για να φοράνε στολές της Μαίρης Πόπινς και τα επιμήκη κυλλινδρικά αντικείμενα που κραδαίνανε, να τα φοράνε για ουρίτσες.

Όσο για μπούκες κλπ, καλό είναι αυτά τα πράγματα να μη γίνονται ΜΕΣΑ στο γήπεδο, αλλά... αν απέναντί σου έχεις το πιο αδίστακτο, ΠΟΥΣΤΙΚΟ και μαφιόζικο σύστημα από καταβολής οργανωμένων ανθρωπίνων κοινωνιών, θα υπάρχουν κι οι απώλειες... Την προβοκάτσια και τα μπλακ φλαγκ τα έχουν κάνει επιστήμη αυτοί... Ζούμε μια ανωμαλία με όλα τα συνεπακόλουθα... και μόνο εν μέσω μιας τέτοιας ανωμαλίας θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν φαινόμενα τύπου Σαμπίντι, Νιαου κλπ...

Αλλά είπαμε, χούντα είναι, θα περάσει...

Αλκυονίδες ημέρες στην ονειρική ανθυποβαλκάνια επικράτεια των συριζανελ κι ο Αλέξης, με το αγλαό πρόσωπό του να ατενίζει τις δεντροκορφές στον Εθνικό Κήπο, έξυσε ράθυμα τα αρχίδια του κι έγραψε στη δεύτερη σελίδα του ημερολογίου της κυβερνήσεως "Το κατεστημένο κατατροπώθηκε - όλα βαίνουν λίαν καλώς" με 40 ορθογραφικά λάθη.

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα apostolos gaganis

Oι τελευταίες 5 ειδικά γραμμές σου... Μ΄άρεσαν πολύ.

Εικόνα CostasS

Καλησπέρα,
Πείτε με ρομαντικό, υπερ-αισιόδξο έως και παλαβό ΑΛΛΑ εγω πιστεύω ότι δεν τελείωσε ακόμα η υπόθεση τιτλος. Ας θυμηθούμε πως φτάσαμε στο μπαράζ τη σεζον 81-82 με τρελό φινάλε και με ανάλογο πόλεμο από τους τότε "εξυγιαντές"...... αρκεί να κάνουμε το 3Χ10. Μπορούμε? εεεεε ΜΠΟΡΕΙΤΕ εσείς με την ερθρόλευκη και τον δαφνοστεφανωμένο ??
ΥΓ1: Ισως να είναι μόνο σημειολογικό αλλά γιατί στα ντέρμπι δεν "βάζουμε" στο β'ημίχρονο τον αντίπαλο τερματοφύλακα να παίζει με πλάτη στο πέταλο της 7? Έχω παρατηρήσει ότι στα κοτέτσια τους μας βάζουν στο β' να παίζουμε στα δικά τους πέταλα. Εμείς γιατί όχι??? Το ίδιο και για το ζέσταμα των αντίπαλων τερματοφυλάκων.
ΥΓ2: Ας μου εξηγήσει κάποιος από τους οργανωτές ή τους συνδεσμίτες της 7, τι εξυπηρετούσε χτες το κάψιμο των πανώ και των σημαιών της κιτρινιάρας λίγο πριν αρχίσει το β'ημιχρονο ενώ γνωρίζουμε ότι μας έχουν στο στόχαστρο?? Ευτυχώς που δεν πήρε φωτιά το προστατευτικό δίχτυ. Απευθύνομαι σε αυτούς που αν τολμήσεις να τους ρωτήσεις εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο, κινδυνεύεις να φας και ξύλο!!! Επίσης ο "λεβέντης" με τη φωτοβολίδα στυλό είναι περήφανος (=αρχ. γαύρος) για αυτό που έκανε?

Εικόνα apostolos gaganis

Δύσκολο. Πολύ. Συνδυασμός δυνατοτήτων μας και αντιΟλυμπιακού περιβάλλοντος. Πάρα πολύ δύσκολο το βλέπω. Στο ΥΓ1, δεν ξερω να σου απαντήσω. Στο ΥΓ2, έτσι είναι. Όπως τα γράφεις, Κώστα.

Εικόνα dimitrov7

Τι έγραφα παρακάτω? Κομίνης την Τετάρτη. Η κίτρινη υπερομάδα που δεν κάνει βήμα χωρίς τους αγαπημένους της κόρακες. Οπότε? Να περιμένω τεσσάρα? Βαγγέλας να κόψει πολλά λόγια για κόρακες και να αναλάβουμε δράσεις νόμιμες και νομικές. Και όλοι να οπλιστούν με νηφαλιότητα και να δουλέψουν για να βγάλουμε τη χρονιά. Χαμένη θα είναι η χρονιά άμα μουρλάνουμε Γκράτσια και παίχτες και δεν τους "αναγκάσουμε" να δουλέψουν σωστά στο υπόλοιπο της σαιζόν με προοπτική και από φέτος για του χρόνου.

Εικόνα apostolos gaganis

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΟ ΑΠ΄ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ν΄ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΡΙΖΙΚΑ. ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ. ΑΠ΄ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω το σαιτ και εσάς κ.Απόστολε που μας <<ανέχεστε>> να γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του μέσα στην αγωνία του για τον ΘΡΥΛΟ.Ως ομαδική ψυχοθεραπεία το βλέπω μετά τα χτεσινά και γενικά όλο αυτό το δράμα που ζούμε τα τελευταία χρόνια.Να είστε καλά.

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄αυτό το στέκι, Ευριπίδη, είναι γνωστό πως γράφουμε ελεύθερα ο καθένας την - όποια - αποψή του, με γνώμονα και μόνο τη λατρεία μας στην ερυθρόλευκη ΙΔΕΑ. Πλουραλισμός επομένως και χωρίς να αποβλέπουμε ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεν το χρειαζόμαστε. Σε χαιρετώ!

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλησπέρα κ.Απόστολε.. Σκασμένος από χτές το βράδυ, με 1ώρα ύπνο, με νεύρα και με απογοήτευση για την εμφάνιση πρωτίστως και μετά για το αποτέλεσμα.. θα μου επιτρέψεις να ξεκινήσω ανάποδα.
1.ΟΙ ΠΑΧΤΕΣ.
Πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ και όποιος δεν ΑΝΤΕΧΕΙ να σηκωθεί να φύγει...ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΑ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....
2.ΓΚΑΡΣΙΑ..
Σε 2 συνεχόμενα ματς ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ το κέντρο της ομάδας...
Επίσης κάποιοι παίχτες χρειάζονται ξεκούραση.. κυρίως πνευματική...
Ας ΑΦΉΣΕΙ ΤΑ ΠΕΊΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΆ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΊΟΥ...
Για το πρόεδρο θα γράψω μόνο πως ελπίζω να έχει καταλάβει τα λάθη του -κυρίως-τα 2 τελευταία χρόνια και να έχει μάθει από αυτά..

Υ.Γ. Το ΚΥΠΕΛΛΟ είναι ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ μεν, αλλά δεν παύει να είναι ΤΙΤΛΟΣ..
Ας δώσουν κάποιες απαντήσεις την Τετάρτη.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα δούμε. Δεν αισιοδοξώ. Δεν βλέπω να φεύγουμε με την πρόκριση από΄κει μέσα. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μας αποτελειώσουν. Να δούμε τουλάχιστον πώς ΕΜΕΙΣ θα αντιδράσουμε. Μικρό το καλάθι μου. Θα εκπλαγώ, επί θετικής έκβασης. Αλλά δεν το νομίζω. Προβλέπω πιθανότατα εκτράχυνση.

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΘΑΜΕ,<<ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.....ΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ>> ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

Εικόνα gavrina

Καλησπερα κ.Σάββα.Σχεδόν πάντα συμφωνούμε στα λεγόμενα μας. Αυτή τη φορά θα ήθελα να τονίσω το λάθος μομέντουμ των δηλώσεων Μαρινάκη. Εμένα δεν μου έβγαλε την εικόνα του αγέρωχο και δυναμικου που έβγαζε παλαιότερα. Ειδικά από τον προεδρο δεν περιμενα τις συγκεκριμένες δηλώσεις, έδειξε αδυναμία κ έδωσε τη μεγαλυτερη ευχαρίστηση στους αλλόθρησκους. Από κει κ πέρα θα θεωρουσα καλυτερο να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας σχετικά με τους στόχους από δ κ περα. Ο Γκαρσία όπως σωστα αναφέρεις πειραματίζεται, το θέμα είναι αν του εχουξ εξηγήσει ότι οι νίκες σε αυτήν την ομάδα είναι κάτι δεδομένο και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα επισυρει γκρίνια. Αναμένω τη συνέχεια.ΘΡΥΛΟΣ ΜΟΝΟ

Εικόνα apostolos gaganis

Άμα μ΄έλεγες και Απόστολο, θα΄μουνα ευτυχής γαυρίνα μου... Συμφωνούμε πάντως. Οι παίχτες μας, δεν αισθάνονται μέσα τους το κίνητρο που θα θέλαμε. De facto. Απ΄την άλλη, οι κύριοι αντίπαλοί μας πεινάνε για τίτλο, που΄χουν ένα καρό χρόνια να δουν. Αμφισβητώ ακόμη και τις δυνατότητες πλέον αρκετών. Είναι πολύ ακριβά πληρωμένοι, τελικά, γιαυτό που αποδίδουν. Δείχνουν ότι, στα ζόρια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ τα παλικάρια. Κι΄αυτό το θεωρώ το χειρότερο: καταδικαστικό.

Εικόνα gavrina

Τώρα το είδα και ακόμα γελάω. Μου είχε μείνει ο κυρ Σάββας στο μυαλό. Καλησπερα κ. Απόστολε.

Εικόνα Kratistos_

Τα πλάνα που έπιανε η κάμερα τον Ζιλέ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο έδειχναν παίχτη χωρίς ανάσες, και με έναν αδιόρατο φόβο στο πρόσωπο. Έτσι ήταν και οι υπόλοιποι..
Η προπαγάνδα των άλλων έχει κατακυριεύσει τη συνείδησή μας ώστε τα τελευταία χρόνια δεν ξέρουμε πού πάμε και τί κάνουμε.. Η βασική στρατηγική της μετωπικής και συνολικής αντιπαράθεσης και με τους τρεις ήταν εξουθενωτική και για τον πρόεδρο και για τον κόσμο.. Η στρατηγική μας θα έπρεπε να περιλαμβάνει την επιδίωξη διχόνοιας και εν τέλει διχασμού των εξυγιαντών, μέσω, παράλληλα, μιας διακριτικής μας απόστασης από τα πράγματα.. Με τις συμπεριφορές μας και τις ανακοινώσεις μας στην ουσία συνεχίζουμε να ρίχνουμε νερό στο μύλο της λυκοφιλίας τους, αντί να τους αφήσουμε να φαγωθούνε (ο περσινός τελικός ήταν μία καλή αφορμή που όμως δεν έλαχε της προσοχής που θα έπρεπε στο πλαίσιο που περιγράφω)..
Μαρινάκη, έχεις μαχητικό πνεύμα, αλλά μην το παίζεις και ομηρικός ήρωας.. Λάβε μία απόσταση από τα πράγματα για να αποκτήσεις καθαρό μυαλό, διότι δείχνεις ότι δεν σκέφτεσαι στρατηγικά, αλλά αντιδραστικά..

Εικόνα apostolos gaganis

Το μειλίχιο ύφος του, δεν ήταν τυχαίο. Δεν το επεκτείνω. Για τον Ζιλέ, το πρόσεξα ακόμη κι΄εγώ στο γήπεδο.

Εικόνα John Zolo

Αποστολη μου, πιο καλα δεν γινοταν να τα γραψεις...

Δυστυχως βγηκα αληθινος παρα την ελπιδα στο βαθος της ψυχης μου οτι ...ελεγα μαλακιες. Αμ δε !!
Το πρωταθλημα πεταξε, τελειωσε, ειτε δωσεις τρατο στον Γκαρσια ειτε οχι...
Ας κανει οποιες δοκιμες θελει μηπως και παρουμε το κυπελλο...λεω εγω τωρα !!! Ας δει την ομαδα απο τωρα ωστε το καλοκαιρι να φτιαξει κατι καλυτερο. Και αυτο σχετικο θα ειναι...
Δεν χρειαζοταν ο διαιτητης χθες...μονοι μας τα βγαλαμε τα ματακια μας, αρα ; Τα ξεκαρφωματα (οπως λες...) του Μαρινακη τον κανουν να γελοιοποιειται περισσοτερο...διοτι ο κοσμος ξερει μπαλα και βλεπει. Δεν φταιει παντα ο Τσιπρας και το σοϊ του...ουτε ο Σαββιδης και τα αλλα λαμογια...ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ, οπως φταιμε και στην καθημερινοτητα που για ολα φταινε οι αλλοι, οι ξενοι, η ΕΕ, το ΔΝΤ...αλλα ποτε εμεις !!!
Οχι κυριοι !! Το πρωταθλημα φετος τελειωσε και ξερουμε ποιος ειναι ο φταιχτης...!

Υ.Γ. Περιμενω και αρθρο του Σαββα

Εικόνα apostolos gaganis

"Μόνοι μας τα βγάλαμε τα ματάκια μας". Βεβαίως.

Εικόνα andre

εισαι τριτοτέταρτος και αλλαζεις προπονητη....
φερνεις τον Λεμονη που σε ξαναπάει πρωτο.... τον διωχνεις.... γιατι "δεν ειναι κανονικός" προπονητης και πρεπει να φερεις κανονικο προπονητη για να σου πάρει το πρωταθλημα....
ο "κανονικός" αρχίζει τα πειράματα (λογικο γιατι δεν ξερει την ομαδα) και σε ενα μηνα τσουπ.... -5 βαθμουλάκια.... + το κυπελάκι που ουτε αυτο το βλεπω να ερχεται ειδικα τωρα που οι χανούμισσες εχουν πάρει και τα πανω τους....
.....
σχολιο δικό μου.... ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ....
τραβα με τον Λεμονη και οπου φτασεις...
τωρα ΔΕΝ το βλέπω το πρωταθλημα να ερχεται με τιποτα.... ο ΜΠΑΟΚ εχει σχετικα ευκολο προγραμα και μαλλον οι μπουγατσες θα το πάρουν....
λυπάμαι αλλα φετος το χασαμε απο την Διοίκηση το πρωταθληματακι... τραγικες επιλογες....
.....
για διαιτησία ΔΕΝ θα μιλήσω γιατι δεν ειμαι κλαψομούνης σαν τις μπουγατσοχανουμοβαζέλες...
ΑΥΤΑ....

Εικόνα apostolos gaganis

Μου γουστάρει το σχόλιό σου, andre. ΕΤΣΙ. Η διαιτησία πάντως, μας καρφώνει κανονικά κι΄απ΄την αρχή των αγώνων. Το πόσο έχω ουρλιάξει φέτος εναντίον της στο γήπεδο, δεν τό΄χω κάνει ποτέ, μέσα σε μπόλικες δεκαετίες. ΠΟΤΕ.

Εικόνα Βαγγέλης

Είμαι σκασμένος όπως όλοι μας. Με το ζόρι με πήρε ο ύπνος χθες και αναρωτιέμαι, γιατί ? Είμαι σίγουρος ότι οι διοικούντες και οι παρατρεχάμενοι έφαγαν καλά και κοιμήθηκαν ακόμα καλύτερα. Το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές μας.
Η διοίκηση έχει ρίξει λευκή πετσέτα εδώ και 2-3 χρόνια. Οι όποιες κινήσεις έγιναν για να ενισχυθεί η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν αστείες και εξυπηρέτησαν μόνο τους μανατζαραίους αλλά και τους 'απέναντι' ...
Ομερτά ? Εμένα έτσι μού μοιάζει παιδιά.
Συγγνώμη αλλά γελάω όταν ακούω ότι με αυτή την κυβέρνηση ...δεν αλλά με κάποια άλλη ...ναι. Ας μην είμαστε αφελείς.
Τώρα ειδικά πού θα κοπούν και τα χρήματα του Τσ. Λίγκ, χαιρέτα μου τον πλάτανο.
Ξέρω, ηρεμία, ψυχραιμία γιατί τώρα μας χρειάζεται περισσότερο η ομάδα κλπ αλλά αυτό δεν πρέπει να αφορά μόνο τον αγνό 'γαύρο' ρε παιδιά αλλά και τους ποδοσφαιριστές μας και την διοίκηση κάτι πού το κόβω χλωμό.
Οι απέναντι τώρα πού θα μάθουν στην κουτάλα σιγά μην την αφήσουν, ειδικά όταν παίζουν 'χωρίς αντίπαλο' ...
Αλλιώς ονειρεύομαι την ομάδα, όπως κι εσείς.
ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ !!!
ΖΗΤΩ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Μόνο ο Μαρινάκης μπορεί να κάνει κάτι. Μόνο αυτός. Περιμένω κινήσεις. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος την Τετάρτη. Οι αντίπαλοι, ΟΛΟΙ, μας παίζουν στο "γήπεδο" τους και δεν βλέπω ως τώρα το παραμικρό φως ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ αντίδρασης. Μειλίχιο ύφος, βλέπω. Πού τα παλιά μεγαλεία, του σκληρού και αποφασιστικού προσώπου;... Έχω εξήγηση. Άκου, λέει, ότι απ΄τον Ολυμπιακό ισχυρίζονται πως ο Παπαπέτρου παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος στο πέναλτι κατά του Μποτία από τον Βράνιες και στο φάουλ απ΄τον Γιακουμάκη επί του Μποτία στο δεύτερο γκολ τους. Να μας το πεί και σ΄εμάς ΟΛΟΥΣ αυτό ο Παπαπέτρου. Επισήμως. Να τ΄ακούσουμε κι΄εμείς. Να δω και τί βαθμολογία θα πάρει. Και αν είναι έτσι, τί σημαίνει αυτό δηλαδή; Παρηγοριά; Είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ η κοροϊδία που υφιστάμεθα, τότε. Άντεεε... Έχουμε πρόβλημα ΟΜΑΔΑΣ. Υπάρχει βεβαίως σαφέστατα και το άλλο, το εξωαγωνιστικό θέμα. Όχι το προπαγανδιστικό. Ούτε το διαιτητικό. Αυτά τα ζούμε. Τα ξέρουμε καλά. Το άλλο. Που΄ναι σαν τη νάρκη, για την οποία δεν ξέρεις πότε θα σκάσει και τί αποτελέσματα θα΄χει. Περιμένουμε. Ολα τα ξέρουν οι παίχτες. ΟΛΑ. Αυτά. Αλλά κι΄ότι η ομάδα δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ το ποδόσφαιρο που θέλουμε, είναι γεγονός κραχτό. Μη στρουθοκαμηλίζουμε λοιπόν εσκεμμένα. Φτάνει. Και τους εαυτούς τους αλλά κι΄εμάς υποτιμάνε οι υπεύθυνοι. Η προς τα έξω, καλωπιστική, καθησυχαστική φωνή, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. Πράξεις θέλουμε. Μπορούνε;

Εικόνα George_Str

ΠΙΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΓΚ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ? ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΣ ? ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΟ.

Εικόνα Βαγγέλης

αυτό εννοώ φυσικά ...

Εικόνα Φαιδων

Φίλε Απόστολε. Συμφωνώ σε όλα με ότι γράφει. Επιμένω ότι μιλώντας ο Ολυμπιακός όλη την ώρα για διαιτησία,που όντως μας άδικη,δίνεις άλλοθι στους παίκτες. Εκτός αν γίναμε κουλά η ποα η μπαοκ. Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει πελάτες της ΑΕΚ.το λέω με πόνο ψυχής. Όσο κόντρα και να σε πήγε ΕΙ η διαιτησία,δεν μπορεί να προηγεισε,στο πρώτο παιχνίδι ,0-2 και να χάνεις 3-2 με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Το ίδιο κάτι εχτές. Προηγεισε στο 81’ και χάνεις πάλι με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Αυτό δείχνει,πάλι με πόνο ψυχής το λέω, μικρή ομάδα,η αδιάφορη. Ο Ολυμπιακός μικρύνει συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Στις μεταγραφές του Ιανουαρίου,η διοίκηση προσπάθησε,αλλά δεν της κάθησε καμμία λύσει. Αυτές είναι δικαιολογίες του κόλπου γιατί και εγώ την έπεσα στην Πάμελα Άντερσον, στην Λίντα Εβανγκελιστα και σε άλλες θεόγκόμενες ,αλλά δεν μου κάθισε καμμία. Αυτό δεν με κάνει σούπερ γκόμενο. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και να δούμε τον Ολυμπιακό που όλοι ονειρευόμαστε.

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένω. Σις χίλιες, όχι στις οχτακόσες στροφές.

Εικόνα elias

Η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο χθες.χαλια μου φάνηκαν και οι επιλογές και οι δηλώσεις Γκαρθια.αθλιοι οι παίχτες.για μένα αυτοι κυρίως φταίνε.αισχος η εισβολή και τα επεισόδια στο τερέν.αυτο πρεπει να κοπεί μαχαίρι.τελος χθες για πρωτη φορά δεν με κάλυψε η εμφανιση του μαρινακη.

Εικόνα George_Str

ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΣΟΥΝΑ?

Εικόνα μαουνιέρης

Ο ιδιοκτήτης του μουσικού θεάτρου απολύει και προσλαμβάνει διευθυντές της ορχήστρας κατά το δοκούν ή κατόπιν συμβουλών. Ο τελευταίος διευθυντής, μάλιστα, δεν γνωρίζει καν την ορχήστρα. Κι έτσι βάζει τα βιολιά να παίξουνε όμποε και φαγκότο, και το καλύτερο βιολί που διαθέτει το πετάει στα κύμβαλα. Είπαμε: δεν ξέρει και προσπαθεί να γνωρίσει την ορχήστρα. Η οποία ορχήστρα, όμως... - η οποία ορχήστρα δεν ξέρει και πολλή μουσική... δεν ξέρει όλες τις νότες. Μην περιμένει, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του μουσικού θεάτρου πρόσκληση ούτε από τη Σκάλα του Μιλάνου ούτε από τον Βήνερ Μουζικφεράιν. Το δε κοινό, μπουκάρει στη σκηνή και πλακώνεται με τους ταξιθέτες. (Γάμα τα , Τόλη, γάμα τα...)

Εικόνα apostolos gaganis

Θα περιμένω και την Τετάρτη, Γιώργαρε. Εμφάνιση, αποτέλεσμα, διαιτησία. Κι΄εδώ είμαστε...

Εικόνα nikos-redwhite

Καλησπέρα και καλά κουράγια σε όλους μας.
Τη χτεσινή ήττα-μισό πρωτάθλημα δεν μπορείς να την κρίνεις αποσπασματικά,είναι συνέχεια τριών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων με τον ίδιο προπονητή.
Είναι ενταγμένη επίσης στο "κάδρο" όλης της φετινής χρονιάς με παρόμοια και χειρότερη ήττα ανατροπή (το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού πρόεδρε)από την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο,με ήττα στη Λεωφόρο χωρίς τελική στο πρώτο ημίχρονο με Τάκη παρακαλώ προπονητή κ.ο.κ.
Επειδή είμαστε και καλομαθημένοι όλα αυτά τα χρόνια,από χτες έχουν ματώσει τα πληκτρολόγια και άλλος βρίζει το Φορτούνη,άλλος τον Γκαρθία,άλλος το Μαρινάκη κι άλλος τον Χατζηπετρή.
Κι επειδή "συφιλιαστήκαμε"κάνουμε κι ένα ντου μετά τον αγώνα αλλά Τούμπα μεριά (που κοροιδεύαμε κάποτε) και τις λίγες αλλά υπαρκτές ελπίδες που μας έχουν μείνει για το πρωτάθλημα τις κατακρεουργούμε.
Και για να αναπνεύσουμε ως οργανισμός τα ρίχνουμε και όλα στους εξυγιαντές και καθαρίσαμε.
Αυτοί όμως την έκαναν τη δουλειά τους,όπως περιμέναμε ότι θα την κάνουν.
Εμείς τι ακριβώς κάνουμε (κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια) για να προστατεύσουμε το σπίτι μας;
Δεν αμφισβητώ ότι ο πρόεδρος είναι άρρωστος Ολυμπιακός,ούτε φυσικά την προσφορά του,όμως αναρωτιέμαι μήπως το ότι κάθε χρόνο παίρναμε το πρωτάθλημα κάνοντας ακριβώς τα ίδια λάθη μας κοίμισε και πιστεύαμε ότι θα τη βγάλουμε "καθαρή" και φέτος;
Ε ναι δεν γίνεται κάθε χρονίά να ξεκινάς χωρίς κορμό ομάδας (ένεκα οι πωλήσεις) και να αλλάζεις προπονητές σαν τα πουκάμισα και να καβατζάρεις πάντα το πρωτάθλημα.
Και δεν γίνεται γιατί εκτός του ότι με την"εξυγίανση" φέτος μίλησαν και οι μουγκοί και είδαν οι αόμματοι,αλλά και γιατί και οι αντίπαλοί σου συμαζεύτηκαν.
Η ΑΕΚ έχοντας κορμό ομάδας και τον ίδιο προπονητή σου πήρε δύο ανέλπιστα ματς με χαμηλής αξίας παίκτες.Ούτε στο όνειρό τους σε όλη τους την ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο ΠΑΟΚ άλλων χρόνων,είναι καλύτερος,ποιοτικότερος,διψασμένος.
Και οι δύο κατασπρωγμένοι δεν το συζητάμε.
'Ομως εμείς τι ακριβώς κάνουμε τώρα σε μια δύσκολη ιστορική καμπή;
Να βγαίνουμε να φωνάζουμε για τη διαιτησία δεν έχει νόημα και προσωπικά αρνούμαι να κάνω αυτά που κορόιδευα.
Το ίδιο ισχύει και για τα χτεσινά επεισοδια,αυτά καροιδεύαμε μέχρι χτες.
Να βρίζουμε τους παίκτες επίσης δεν έχει κανένα νόημα.Με δουλειά προπονητή και πλάνο όλοι οι παίκτες δειχνουν καλύτεροι και το κυριότερο δεν εξουθενώνονται άσκοπα.Το να περνάς το Φορτούνη εξτρεμ δεν είναι μόνο ότι χάνεις τον παίκτη,τον εξουθενώνεις κι όλας,το ίδιο και με το Μιραλάς φορ.
Αχρηστεύεις και εξουθενώνεις τα ατού σου που δεν έχουν κάνει καλή προετοιμασία κατά κοινή ομολογία (ο Μιραλάς δεν έχει φυσική κατάσταση για άλλους λόγους).
Να βρίσω τον Γκαρθία;Χτεσινός είναι ο άνθρωπος,αλλά αν ήταν Έλληνας προπονητής το κεφάλι του όλοι θα το θέλαμε να το χτυπάει η αρμύρα της θάλασσας στην Πλατεία Αλεξάνδρας.
Ποδοσφαιρικά εγκλήματα έκανε (και χτες) όμως δεν θα τα βάλω μαζί του.Μακάρι και να μας βγει στην πορεία μπας και κρατήσουμε ένα προπονητή τουλάχιστον 2-3 χρόνια.
Πάντως επειδή η ιστορία γράφεται με τα αποτελέσματα,αποδείχτηκε λάθος για την επίτευξη των φετινών στόχων η απομάκρυνση του Λεμονή.Και οι φήμες για χαμένα αποδυτήρια λίγο με αγγίζουν.Η ομάδα ήταν πρώτη ανατρέποντας 5 βαθμούς με την ίδια "εξυγιαντική" ατμόσφαιρα.Στην τελική ας τον στήριζε περισσότερο η διοίκηση σφαλιαρίζοντας κάποιους καλομαθημένους παίκτες,εκεί τη θέλω την αυστηρότητα.Όχι να τους βρίζουμε όταν κάθε τρεις μήνες τους αλλάχουμε συστήματα και μπερδεύουμε τους ρόλους τους
Τι κάνουμε λοιπόν;Μάλλον τι δεν κάνουμε πρέπει να τονίσουμε.
Προσωπικά αρνούμαι ως περήφανος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να κάνω όλα τα καραγκιοζιλίκια που έκαναν μέχρι χτες οι αντίπαλοί μου (και στενοχωριέμαι περισσότερο που βλέπω ότι αρχίσαμε να τα κάνουμε κι εμείς).
Στηρίζω τη διοίκηση που με τα όποια λάθη της συναισθάνομαι ότι πονάει το ίδιο με αυτα που βλεπει και ευελπιστώ ότι μαθαίνει από τα λάθη της.
Και κοιτάω το δάσος.Το δέντρο (ένα πρωτάθλημα) το έχασα όσο και να με πονάει.
ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Πολύ καθαρή ματιά. Πολύ.

Εικόνα μαουνιέρης

Εξαιρετικό. Από την αρχή μέχρι το τέλος.

Εικόνα holland74

Καλησπέρα σε όλους...
Απόστολε εννοείται πως συμφωνώ σε όλα...
Θεωρώ πως το πρωτάθλημα χάθηκε οριστικά χθες...Ίσως να ήταν έτσι κι΄αλλιώς χαμένο εξ' αρχής...
Αν ο Γκαρσία προσλήφθηκε για να φτιάξει ομάδα για του χρόνου έχει καλώς, η φετινή ομάδα το μόνο που μπορούσε να κάνει μετά τη λαίλαπα Χάσι, ήταν η σωστή διαχείριση, η κοινή λογική, σε αυτό νομίζω δεν υπήρχε πουθενά καλύτερος από τον Λεμονή..Ας είναι, ας δεχτούμε πως η επιλογή Γκαρσία είναι συνειδητή για του χρόνου: Το ισπανικό μοντέλο θέλει τους κατάλληλους παίκτες, γρήγορους, τεχνίτες, εκρηκτικούς, πολλά τρεξίματα....Δεν μπορεί να υπάρχει στο κέντρο πχ ο Ταχτσίδης ή ο Ζιλέ σε αυτό το μοντέλο...Ακόμα και παίκτες όπως ο Μάριν και ο Φορτούνης μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορούν, κυρίως λόγω της μαλθακότητας τους... Αν λοιπόν θέλουμε ισπανικό μοντέλο, πρέπει να το υποστηρίξουμε με κατάλληλες επιλογές...Δεν μιλάω για ακριβούς παίκτες, μιλάω για παίκτες όπως ο δικός μας ο Κούτρης(άσχετα από τα μειονεκτήματά του), ο οποίος διαθέτει όλα τα παραπάνω στοιχεία, αν ας πούμε ο συγκεκριμένος δουλευτεί σωστά, από έναν κανονικό προπονητή(Γκαρσία;)θα είναι σούπερ...
Επίσης δεν μπορώ να πω πως μου άρεσα οι δηλώσεις του προέδρου χθες, σαν να έλεγε, μαμά με δέρνουν και δεν με παίζουν, κανονικά θα έπρεπε να βγει και να πει πως ότι και αν συμβεί θα συνεχίσει να τους γαμάει αέναα, εγώ θέλω όταν βγαίνει ο πρόεδρος να μιλάει και να λέει χοχοχοχο να χέζονται όλοι, αλλιώς να μην βγαίνει..

Εικόνα Harry red logic

Φίλε Γιόχαν Κρόιφ! συμφωνώ!
Τα έγραψα και εγώ προηγουμένως, στην ίδια συχνότητα!
Δύο επιπλέον επισημάνσεις:
1. Αξιαγάπητος ο Sir Takis, αλλά ας μην μας οδηγήσει στην εσωστρέφεια. Τον εκτιμώ αλλά πιστεύω ότι δεν είναι ο σύγχρονος Προπονητής της επόμενης μέρας του Θρύλου. Μην ξεχνάμε πως έχασε από τον τραγικό βάζελο στην λαγοφώρο.
Θα μου πείτε εμπιστεύεσαι τον Γκαρσία? Απάντησα στην ανάρτηση μου. Θα δώσουμε εύλογη πίστωση χρόνου . Μηπως ζήτησε παίκτες τον Γενάρη και τον έγραψε ο Μεγάλος?
Βέβαια στο κοουτσάρισμα δείχνει προβλήματα…
2. Όταν μιλάει ο Πρόεδρος του Θρύλου, πρέπει το πανελλήνιο να ακούει με προσοχή!
Διάβασα ότι ο νιαούρης δήλωσε ότι «…δεν έχει ακόμη ειδοποιήσει να αρχίσουμε να φοβόμαστε…» Τι εννοεί ο ποιητής ,ότι μας ετοιμάζει πέτρινα χρόνια?
Γιατί Πρόεδρε μας τον κάναμε μάγκα?
Υ.Γ. Θαύμαζα τον Μιραλάς στο παρελθόν.Είχα επιφυλάξεις όμως για την τωρινή του κατάσταση. Πάντοτε πρέπει να εξετάζουμε προσεκτικά τήν αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά κάθε μεταγραφής πριν αποφασίσουμε !

Εικόνα holland74

Φίλε Χάρρυ συμφωνώ και εγώ μαζί σου και στα 2 σημεία που αφορούν Λεμονή και πρόεδρο και στο ΥΓ...
Προφανώς και ο Γκαρσία δεν θα κριθεί φέτος, θα κριθεί με βάση τα αποτελέσματα που θα έχει με παίκτες που θα έχει επιλέξει αυτός και με δική του την προετοιμασία..
Ο πρόεδρος ακούστηκε χθες όπως τα αδέρφια στο μπάσκετ...Εγώ προτιμώ να μιλάει ο πρόεδρος, όπως μιλούσε ο Σώκρατες παλιά, και να τους πιάνει όλους κόψιμο...
Τα βλέπουμε όλα αυτά που γίνονται, τον πόλεμο, τα μπλόκα, είμαστε μαζί του, αλλά οι ισχυροί πράττουν, δεν διαμαρτύρονται...

Εικόνα apostolos gaganis

Είμαστε σε πολύ κρίσιμη φάση. Ο κόσμος μας είναι αναστατωμένος και πολύ ξενερωμένος. Τα αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες μας, θα κρίνουν πολλά. Και πιθανώς άγνωστα τώρα σ΄εμάς. Υπάρχουν και άλλα. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ.

Εικόνα leonidas73

Με τον κίνδυνο να φανώ βαρετός θα επαναλάβω αυτά που λέω εδώ και καιρό: Α)Ευτυχώς που έφυγε ο Λεμονής!( ειρωνικό το σχόλιο) Β) κάθε μέρα που περνάει αποδεικνυεται ότι με την αλλαγή κόουτς έριξε λευκή πετσέτα o Mαρινακης Γ) επειδή διαβάσαμε κάποια στατιστικά,έχω και γω μερικά:Mε Χάσι 5 βαθμούς πίσω,με Τάκη 1 βαθμό μπροστά ,με Γκαρσία 4 πίσω και μάλιστα 3οι (σε έναν μήνα!)Δ) Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί γιατί έχει "δέσει" ( ο νοών νοειτω) όλα τα δύσκολα ματς και παίζει στην Τούμπα τα ντέρμπι και ενώ η ομάδα μας πάει στο Περιστέρι έχοντας νικήσει μόνο τον ΠΑΟΚ από την 1η 4αδα ΣΤ) αν η πρόσληψη Γκαρσία ( που βάσει του βιογραφικού του είναι τόσο κανονικός κόουτς όσο ήταν και ο Χάσι) έγινε με στόχο κάποτε η ομάδα να παίξει καλό και σύγχρονο ποδόσφαιρο και να κάνει ομάδα για το μέλλον,πάω πάσο,αν έγινε με στόχο τον τίτλο ήδη απέτυχε Ζ)επειδή θα πουν πολλοί και σωστά για την διαιτησία και όλα αυτά που γίνονται με τη συμμορια Σαββίδη-Συριζανελ-Γατουλη,έχω ένα ερώτημα: ευθύνη της διοίκησης δεν είναι η γύμνια της ΠΑΕ και σε αυτόν τομία?
Υ.Γ Χάσαμε με ανατροπή από τον..Γιακουμακη....
Υ.Γ2 έρχεται και τιμωρία...

Εικόνα apostolos gaganis

Δικαιολογημένα τα όσα γράφεις. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, Λεωνίδα.

Εικόνα NIKOSSPIN

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ,

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΘΕ ΔΑΚΡΥ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ SECURITY . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ NOTINXAM .

ΓΡΑΤΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΝΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εσένα σε καταλαβαίνω πλήρως, αδελφέ. Υπάρχει αγανάκτηση. Είπαμε: η αλήθεια θέλει κότσια. Πρώτα την παραδέχεσαι ορθά κοφτά, δεν την μασκαρεύεις, δεν την κρύβεις, δεν, δεν, και μετά την αντιμετωπίζεις. ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΙ΄ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ. Φτάνουν οι προθέσεις, οι δηλώσεις, οι υποσχέσεις. ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΩΡΑ.

Εικόνα Piano

Συμπέρασμα: Προς Βαγγέλη και αριστερόστροφους γνωστούς φασίστες...Η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι, πάμε. Να δούμε πώς, φίλε.

Εικόνα jole11canezza

Καλημέρα κυρ Απόστολε, καλημέρα γιατί εμείς οι γαύροι θα την περάσουμε και αυτήν την δυσκολία!!! Ύπνος ελάχιστος όπως πολλοί από μας και οποίος κοιμήθηκε το έκανε για να περάσει πιο γρήγορα η νύχτα!! Σωστότατος στο κείμενο και μπράβο σας που δεν μιλήσατε για Παπαπέτρο, γιατί απλά εμείς κοιτάμε τα δικά μας!!! Δεν γίνεται ρε Ταχτσιδη να κοιτάς την μπάλα και να περιμένεις να την διώξει ο Κούτρης που βρίσκεται στα 5 μέτρα ενώ εσυ είσαι εκεί και ανενόχλητος!!! Διώχτη την πουτανα...πήραν κόρνερ και βάλανε γκολ! Τεσπα δεν θα αναφερθώ στα πρόσωπα το κάνατε ήδη εσείς όπως έπρεπε!!!
Εγώ θα πω μόνο αυτό και ας το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΩ!!! Μην κάτσουν και μαλακιστουν τώρα !!!
Περήφανοι γαύροι!!!!!

ΥΓ Νικολακόπουλε είσαι γκαντέμης. Άρθρο στο πρώτο γύρο και χτες που φέρανε γρουσουζιά
ΥΓ2 ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ...ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΝΟ ΜΑΣ
ΥΓ3 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ4 και για οποία πουτανα δεν κατάλαβε ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ