ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ...



Επτά και μία αγωνιστικές μείνανε...

Να δούμε και το αποτέλεσμα της έφεσης του Ολυμπιακού για την τιμωρία του με την ΑΕΚ. Και σ΄αυτές τις επτά και μία, τις 5 τις παίζουμε εκτός έδρας και τη μία με τον Παναθηναϊκό, κεκλεισμένων στο Φάληρο. Δύο, φυσικά, τα σημαντικότερα παιχνίδια. Το ένα την άλλη Κυριακή στις 25 του Φλεβάρη με τον Πάοκ εκεί πάνω και το άλλο στις 4 του Μάρτη με τον Βάζελο στο άδειο Καραϊσκάκη. Γιατί δεν πιστεύω ότι θ΄αλλάξει κάτι ως προς αυτό το σκέλος της τιμωρίας μας και πολύ φοβάμαι και ως προς την αφαίρεση των 3 βαθμών που μας έχει επιβληθεί. Θα εκπλαγώ αν αφαιρεθεί τούτη η...αφαίρεση. Είπαμε και το εννοούμε: "ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ". Όπως χτες π.χ. με το ασφύριχτο πέναλτι-μαρς του Κότνικ επί του Ανσαριφάρντ στις αρχές του αγώνα με τον Πανθηρόνιο. Κι΄αφού το΄φερε η κουβέντα, ας πούμε μερικά απ΄όσα συγκράτησα χτες απ΄το παιχνίδι...

1. Με 4:2:3:1 ο Ολυμπιακός. Μέτρια η ομάδα, πολύ, στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ. Με εκνεύρισε. Τί να την κάνεις την κατοχή 67:33; Στο δεύτερο και μετά το γκολ του Οτζίτζα στο 48΄ ηρέμησα κάπως και ειδικά βλέποντας κανα΄κοσάλεπτο τη σαρωτική υπεροχή μας, αλλά πολλές οι ευκαιρίες ρε παιδί μου, πάρα πολλές όσες χάσαμε, να δευτερώσουμε και να τελειώνουμε το ματσάκι... Απαράδεκτο. Αφού είναι γνωστό ότι η μπάλα τιμωρεί κι΄ευτυχώς ο Προτό την έβγαλε την πόρνη στο 52΄απ΄το μακρινό σουτ του Σαραμαντά, ενώ και στο πρώτο ημίχρονο ευλογημένο το ποδάρι του Χατζησαφί που πρόλαβε τον Λάμπρου στο 32΄ πριν μας ανεβάσει επικίνδυνα την πίεση αυτός ο νεαρός 20άρης φάτσα με το τέρμα μας... Κατοχή στο δεύτερο, κάπου εκεί όπως και στο πρώτο, 26 οι τελικές.

2. Ατομική κριτική: Προτό, εκεί που χρειάστηκε, άψογος. Ομάρ, βελτιωμένος. Μποτία, δεν είχε και πολύ δουλειά. Νικολάου, αρκετά συχνά τσαπατσούλης. Παίζει αγχωμένος. Δεν είναι κακό να πάει ίσως δανεικός το καλοκαίρι. Χατζησαφί; Σαν να με γεμίζει μια εμπιστοσύνη ο παίχτης, λόγω πείρας, σωφροσύνης και ωριμότητας στο παιχνίδι του, που δεν έχω με τον Κούτρη, παρά το ενθουσιώδες και φιλότιμο στιλ του νεαρού. Νωρίς βέβαια ακόμη, αλλά μοιάζει να "πιάνει" αυτή η μεταγραφή. Όταν βελτιωθεί, με δουλειά και ιδίως αμυντικά ο δεύτερος, φαίνεται από αριστερά να δένει ικανοποιητικό δίδυμο. Ζιλέ, εντάξει. Έτρεξε, μοίρασε, έκοψε, έχει ακόμα αντοχές. Ταχτσίδης; Έχω αμφιθυμία μ΄αυτόν τον παίχτη. Γνωστόν. Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Αργός πολύ, αλλά καταθέτει ψυχή. Απ΄τους λίγους, έτσι. Κάνει μεν ανοησίες, που ενίοτε με βγάζουν απ΄τα ρούχα μου, είναι όμως πράγματι...καθετάκιας. Από δική του κάθετη το γκολ του Οφόε. Ο Μιραλάς, πασχίζει αλλά δεν του βγαίνουν οι φάσεις. Δεν έχει την ταχύτητα, τη διεισδυτικότητα, τον ενθουσιασμό και την αποτελεσματικότητα που είχε κάποτε. Οριστικό. Τον είδα και πιο συγκρατημένο κάπως, χτες. Του λείπει αναμφίβολα ο ρυθμός, εξαιτίας της αγγλικής ανενεργησίας. Απέχει πάντως πόρρω, απ΄όσο περίμεναν πολλοί. Εγώ δεν ανήκα απ΄την αρχή σ΄εκείνους και, ειλικρινά, δεν τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες γιαυτόν. Ίσως αν έσταζε δίχτυ στά δύο ντέρμπι ειδικά που΄χουμε μπροστά μας, κάτι να γινότανε. Δύσκολο πάντως. Μα, ποιός ξέρει; Ο Μάριν πάλι, παρ΄όλο που τον διάβασα ως διακριθέντα, εμένα...ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ζωηρός σίγουρα, αλλά και αναποτελεσματικός. Τον περιμένω σαφώς καλύτερο, γιατί έχω απαιτήσεις απ΄τον γερμανοβόσνιο. Ο Ανσαριφάρντ, για το πέναλτι τα είπαμε ( υπάρχει κι΄άλλο ένα που ζητησε ), αλλά βλέπω για δεύτερη συνεχή φορά γκίνια στο σκοράρισμα. Αμ εκεί σε θέλω, Πέρση μου καλέ! Εκεί σε θέλω. Στα δυο παιχίδια κυρίως, τα γνωστά, τα απανωτά, που έπονται. Θα μπορέσεις; Εκεί θέλω να σε δω. Και αν σκοράρεις, ασφαλώς ετούτο θα μετρήσει για σένα ως προς το μέλλον. Άκου που σου λέω. Όπως και αν ΔΕΝ σκοράρεις. Εκεί, σε τέτοιους αγώνες κρίνονται θετικά ή αρνητικά οι παίχτες... Τα ίδια, πρακτικά, ισχύουν και για τον άλλονα. Τον Τζούρτζεβιτς. Τον νευράκια, που πάλι κάπου ψιλοτσαμπουκαλεύτηκε μ΄έναν πανθηρόνιο όταν μπήκε. ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ και για τους δυο σας, στη θέση του σέντερ φορ, τα ματσάκια που έρχονται και ειδικά το τί θα κάνετε στα δύο ντέρμπι. Αφού και το άλλο, με τον ψόφιο, ντέρμπι είναι, κι΄ας είναι του θανατά ό Βάζελος. Ειδικός εξάλλου ο Θρύλος στις αναστάσεις νεκρών, παλαιόθεν. Αλλ΄ας μη γρουσουζεύω...

Αφήνω τελευταίο, τον Οφόε. Μακράν ο καλύτερος όλων. Των 22. Πλήρης παίχτης, σαφέστατα δεν έχουμε άλλον σαν κι΄αυτόν, μακάρι να συνεχίσει να στρώνει ψυχικά και αγωνιστικά, αφού αποτελεί πολύτιμο και αναντικατάστατο συντελεστή για όλη την απόδοση της ομάδας. Ο Μάρτινς δεν μπορεί να κριθεί, ενώ για τον Ανδρούτσο δεν επιθυμώ, τώρα, να σχολιάσω. Η άποψη μου άλλωστε για τον παίχτη, έχει κατατεθεί εδώ επανειλημμένα.

3. Γκαρθία. Θεωρώ ότι θα κριθεί, σε σημαντικό βαθμό και μιλάω για την παραμονή του στην ομάδα, απ΄την εκόνα της στα ματς μέχρι τέλους περιόδου ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ απ΄τ΄αποτελέσματά της με τους δύο. Διάβασα, όπως κι΄εσείς φαντάζομαι, ότι πληροφορίες απ΄την Καταλονία αναφέρουν πως η συμφωνία του με την ΠΑΕ είναι, αρχικά, για 6μήνες κι΄όχι ο ενάμισης χρόνος που μας έλεγαν τα δικά μας μέσα. Εν πάση περιπτώσει, θα τα δούμε όλ΄αυτά στο διάστημα που ακολουθεί. ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΚΡΙΣΙΝ. Για τη διαιτησία του Νεοφυτιάδη ( έτσι δε λέγεται ο τύπος; ) τέλος, τα είδαμε, τα΄χουμε εμπεδώσει από καιρό. Όσο πιο μακριά εμείς απ΄την κορφή, τόσο πιο...εξυγιαντικό κι΄ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Βοηθήσαμε πάντως κι΄οι ίδιοι στο να βγουν τα μάτια μας. ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Καλά Κούλουμα, καλή Σαρακοστή!

Σχόλια

Εικόνα stavrakas7-5

ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΕΦ
Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ !!!!!!!!!ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Εικόνα tasos

Καλησπέρα Απόστολε καί σύγγαυροι.
Έχω καιρό νά επικοινωνήσω μαζί σας αλλά κάθε βράδυ , μετά τή δουλειά διαβάζω το RATM ανελλιπώς.
Συμφωνώ ,πάνω κάτω μέ όσα γράφεις,αυτό πού θέλω νά πώ κυρίως στούς συγγαυρους πού δέν έζησαν τη Ματζεβελάκειο , τήν Ασλανίδειο , καί τή Βαρδινογιάννειο εποχή ότι όταν η ομάδα δέχεται πόλεμο από πολλές πλευρές καί κυρίως από τό κράτος (κυβέρνηση ,αστυνομία ,δικαιοσύνη),συσπειρωνόμαστε γύρω από τήν ομάδα καί τό πρόεδρο. Σταματάει κάθε γκρίνια καί μίρλα.
Απόστολε ξέρουμε ιστορικά ότι πολύ σύντομα οι νέοι Ασλανίδηδες θά πάνε στό διάβολο .
Ο Θρύλος δέν ήταν ποτέ παιδί τής εξουσίας καί κυνηγήθηκε από πολλές "δημοκρατικές κυβερνήσεις" ή χούντες.
Δέν πρέπει νά επιτρέψουμε ο Θρύλος νά καταντήσει σάν τή βαζέλα.
Δύο μόνο λέξεις.
ΕΝΟΤΗΤΑ καί ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στήν ομάδα καί τό πρόεδρο.

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα κύριε συγγαυροι και χρόνια πολλά!έχουμε τονίσει πολλάκις από αυτό εδώ το μέρος τα λάθη της διοίκησης αλλά αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω είναι γιατί να πρέπει να ψάχνουμε τόσο πολύ για να βρούμε τα αίτια της κατάρρευσης της ομάδας. Διαβάζω σχετικά συχνά ότι ο Μαρινακης μάλλον εγκαταλείπει τον Ολυμπιακό και γι αυτό δεν βάζει λεφτά για νέους παίχτες κλπ. Δηλαδή το ότι βιαζει κάθε ποδοσφαιρική λογική εδώ και 2.5 χρόνια δεν αρκεί για να χαθεί ο τίτλος; αυτό που παρακολουθουμε φέτος είναι αποτέλεσμα της κλασικής στάσης του "έλα μωρέ με τους ανυπαρκτους και τους λουζερ".Προφανώς ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα στελέχη υπερεκτιμησαν τις δυνάμεις μας και οι απέναντι σε συνεργασία πάντα με την πολιτεία φτιάχνοντας μια απλά κανονική ομάδα κατάφεραν να σε έκτο πιάσουν. Για μένα αυτό που προέχει είναι σε ενδεχόμενη ήττα στον επόμενο αγώνα να μην αρχίσουν οι αφορισμοι και να βγει ο πρόεδρος να θέσει τους στόχους για την επόμενη σεζόν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όσο για τον Γκαρσία κ.Αποστολε δεν μπορώ ακόμα να του προσαψω θετικά η αρνητικά καθώς θεωρώ ότι ανέλαβε σε μια χρονική στιγμή καθόλου εύλογη για έναν καινούριο προπονητή, θα ήθελα να τον δω να κάνει δική του προετοιμασία.

Εικόνα apostolos gaganis

EYXOMAI ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ο ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ Ο,ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠ΄ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΣΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ: ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΝΑ΄ΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Εικόνα matrasimca

Παντα ενωτικος - παντα σε χαιρομαι!

Εικόνα PGK

Έτσι Απόστολε. Συγχαρητήρια για τις θέσεις σου.

Εικόνα John Zolo

Αποστολη μου λυπαμαι που θα πρεπει να επαναλαβω τα ιδια...και ισως με παρεξηγησουν τα αδερφια μας.
Δεν εχει νοημα να ασχολουμεθα με κατι που ειχε ημερομηνια ληξεως. Δεν σου μοιαζει η ολη κατασταση με εκεινην της εποχης Κοκκαλη, που παρεδωσε... ;
Τοσο πολυ επεσε εξω στην στρατηγικη του και στην πολιτικη του ο Μαρινακης ; Ειναι δυνατον να γινονται ολα λαθος απο την πρωτη ημερα ; Απο περσυ ; Σημερινο παραδειγμα...επιστρεφει ο Βρεντζος !! Φευγει ο Παυλου. Καταπληκτικη στρατηγικη. Δεν χρειαζεται στρατηγικη ρε παιδια...αφου ειμαστε εμεις...ο Θρυλος...στην παντα ολοι !!! Η αλαζονεια στο μεγιστο !!!
Τα'λεγε ο Savvas μας, τα ελεγα εγω και πολλοι αλλοι εδω...

Θυμαστε πως βοηθησε το κρατος τις βαζελες να πανε στο Γουεμπλεϋ ; Εγω τα θυμαμαι πολυ καλα διοτι ημουν 19 χρονων τοτε.
Τωρα το κρατος ειναι απεναντι μας...γιατι ετσι θελουν τα συμφεροντα του και το καταλαβε αργα ο Μαρινακης ή ηταν αρκετα αμετροεπης ωστε να πιστευει οτι θα το νικησει...

Περαν ομως αυτων, δεν δεχομαι κυριε να ξεπουλας ολα τα διαρκειας, να εχεις πουλησει τον Ρετσο, να μη ξερεις που να βαλεις το χρημα διοτι τα πηρες και απο το Τσαμπιονς και να ερχεσαι να τα πετας ολα στο βροντο...διοτι εχεις περασει την νοοτροπια που λεει "ελα μωρε σιγα τις ομαδες, το πηραμε κι αυτο...με την φανελλα""ελατε στην Ελλαδα ρε μαλακες, ωραιο μερος, χαβαλες, γκομενες, μπουζουκια και πρωταθλημα στην τσεπη...πληρωνουμε και καλα""εχουμε και αρρωστημενους μαλακες που ειναι μεσα καθε Κυριακη..."

Δεν αρνουμαι οτι ο Μαρινακης βοηθησε τον Ερασιτεχνη τα μαλλα, δεν αρνουμαι οτι ο Μαρινακης επενδυσε πολλα και εμαθε...αλλα τωρα μαλλον παραδιδει και πολλα ακουγονται και μακαρι να ειναι αληθεια...

Εικόνα takis xwsiar

Καλη Σαρακοστή Αποστολε.Εγω φιλε τα πραγματα τα βλεπω πολύ ασχημα.Και του χρονου,παρομοια θα είναι.Και δεν μπορω να ξερω,ακομη και να φυγουν αυτοι οι ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,αν θα αλλαξει η κατασταση.Εχουμε να κανουμε με ποντικους,και ο ποντικος οπου βρει τρουπα μπαινει! Αυτό όμως δεν σημαινει ότι εμεις θα κατσουμε να το βλέπουμε αυτό.Κατ'αρχην ο προεδρος θα πρεπει να ξανακανει μεγαλη την ομαδα μας,με παικτες ποιοτικους και ψυχωμενους για την νικη.Να στηριξει τον προπονητη που του εχει εμπιστοσυνη.Να κρινει αυστηρα τους ανθρώπους που εχει στελεχωσει την ομαδα μας.Να κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ωστε να θωρακισει την ομαδα από εξωγηπεδικους παραγοντες (πχ να τους γαμησει στην νομιμοτητα).Αυτά πιστευω ότι θα πρεπει να περιμενουμε από τον ιδιο τον Μαρινακη.Ομως εχουμε και μεις ρολο σε αυτό το παιχνιδι.Η ομαδα μας χρειαζεται ΕΝΟΤΗΤΑ και ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ από ολους μας!Καλως καμαρωνουμε ολοι μας για την 7,αλλα θα πρεπει ολοι μεσα στο Καραϊσκάκη,να της μοιασουν οσο το δυνατο περισσοτερο!Με το να τρωει ο καθενας τα πατατάκια του,και να κραζει στο 3ο λεπτο τον παικτη της ομαδας του,δεν νομιΖω ότι βοηθαει σε τιποτα.ΠΑΘΟΣ-ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! Εγω νομιζω ότι στο ματς με τον "εξω από δω" θα πρεπει να μαζευτούμε απ'εξω,οσο γινεται περισσοτεροι.Να υπαρχει καποια συνενοηση,εγω αν το'ξερα θα ειχα παει και χθες.Οσο αφορα τους παικτες,ξεχωρισε ο Οτζιτζα,αλλα θα ηθελα να τον δω και σε "συνθηκες" Τουμπας.Ο Τσορι ας πουμε,οσο πιο πολυ τον χιουχαρες,τοσο πιο πολλυ παθος εβγαζε.Του ριχνανε στο αραουτ μπουκαλια,και αυτος τα τιναζε από πανω του λες και ηταν σκονη!Ο Χατζησαφι,νομιζω ότι εχει και παραπανω να δωσει.Μου αρεσε.Επισης μου αρεσε που τα αμυντικα χαφ,συνεργαζοντουσαν με την υπολοιπη αμυνα για να ανεβει η μπαλα,και όχι αυτό το ηλιθιο που αφηναν μονο του τον Σισε να φτιαξει παιχνιδι.Ακομη και ετσι,ο Μιραλας μολις παρει την μπαλα,πεφτουν πανω του 2,3 παικτες και αν τη δωσει γρηγορα και σωστα,οι υπολοιποι βρισκουν μεγαλύτερους χωρους για να κανουν τη ζημια.Πρεπει να ανεβει όμως,μπορει?Μιλαμε για πολύ μεγαλο συμβολαιο,αν μεινει.Μερικοι παικτες πρεπει να δωθουν δανεικοι.ΟΧΙ όμως σε πουστροομαδες! ΥΣ.1 Πανόπουλε εκανες την ομαδα σου ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ!Να δω τωρα,πως θα τα βγαλεις περα με δυο νταβατζηδες! ΥΣ.2 Ο Απολλων τους "εκοψε" βαθμούς,και πηρε σιγα σιγα την τιμωρια του,αντε να σωθει τωρα! ΥΣ.3 Σας εστελνα 3 μερες μηνυμα (email) για να μαζευτούμε στο γηπεδο με τον Πανιωνιο,και δεν "μπορουσε" να φτασει σε σας με τιποτα.Αυτο εμενα με ειδοποιησαν μετα από δυο μερες(ότι δεν μπορει να παει).Περιεργο μου φανηκε,μια χαρα εστελνα μηνυματα αλλου! Τελος παντων....ΜΗΝ ΓΙΝΩ κΑΜΜΕΝΟς ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΡΙΚΑ!

Εικόνα jole11canezza

Καλημερα κυρ Αποστολε, σωστος σε ολα αλλα δεν μου αρεσει που λεμε οτι ο προπονητης κρινεται τωρα γιατι αν γινεται αυτο το πραγμα αναιρει αυτο που λεγαμε οτι αλλαξαμε για να εχουμε εναν που θα χτισει το μελλον. Και ο Μιτσελ οταν ειχε ερθει τα πηγε χαλια στο μισο που ηρθε αλλα ειχε την ευτυχια να παρει και το πρωταθλημα λογω και του οτι ειχαμε βαθμολογικη διαφορα. Εγω πιστευω αν και δεν με ενθουσιαζει ο Γκαρθια οτι πρεπει να κριθει μετα τις προσθαφαιρεσεις στο ροστερ απο δικη του εισηγηση. Αυτο ειναι το σωστο και ελπιζω ετσι να γινει. το χτισιμο πρεπει να αρχισει τωρα και οχι τον αυγουστο. ΤΩΡΑ, οπως σωστα εχετε ηδη γραψει.
Μιραλας ειχα πει οτι θα συγχωρουσα το κλαμα του για να φυγει απο τον Θρυλο μας μονο αν εβαζε 15 γκολ σε αυτο το μισο και σηκωνε πρωταθλημα φετος αρα λειπουν ακομα 15 γκολ για να τον κρατησω αφου ειδα χτες το βραδυ κατι. Ειδα το προγραμμα και την βαθμολογια και αν δεν φαμε 3 βαθμους τιμωρια δεν παυω να ελπιζω. Ισως ειμαι χαζος, ισως υπεραισιοδοξος αλλα γαμω την τρελλα μου αν κανω ΜΟΝΟ νικες ειμαι σιγουρος οτι θα το παρω. Ολα για ολα την κυριακη στο κοτετσι του βορρα και μετα βλεπουμε.
Ζουμε στιγμες απειρου μισους και πολεμου απο τα μουνια που ομοιο του ουτε στα πετρινα χρονια αφου η διοικητικη ανυπαρξια του τοτε τους εφτανε για να μενουμε μακρια απο τους τιτλους. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ γιαυτο και τοσο μενος.
Παμε ρε μαγκες, παμε γερα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΑΥΡΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ
Χρονια πολλα κυρ Αποστολε και καλη Σαρακοστη

ΥΓ για το μπασκετακι ηρεμια και δυο αμερικανους...εστω εναν αν ειναι στην θεση πλει
ΥΓ2 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα George_Str

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ .ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΛΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ,ΒΑΖΕΛΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙΣΟΥ ΟΤΙ ΕΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ,ΚΛΠ ΚΛΠ,ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΝΑΜΕ ΕΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....ΔΙΟΤΙ ΜΗΝ ΞΕΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΒΑΘΕΙΩΤΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ..ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ)+ΝΙΑΟΥ+ΙΓΝΑΝΤΙΕΒΙΤΣ+ΑΛΑΦΟΥΖΟΠΑΤΕΡΕΣ+ΟΥΕΦΑ,ΕΠΟ,ΘΕΣΜΟΙ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Η Η ΑΦΩΝΙΑ ) ΚΛΠ ΚΛΠ....ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΧΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΘΕΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΟΛΟΙ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑΧΟΝΤΡΥΝΕ ΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ.....ΕΠΙΜΕΝΩ..ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΙΚΡΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΤΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ 50 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ..ΣΤΑΜΑΤΑΩ .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ .

Εικόνα matrasimca

Για την αγωνιστική καταντια της ομαδας φταει η μη αντικατασταση αυτων που πουληθηκαν με ισαξιους.
Η ομαδα απογυμνωθηκε.
Ειναι ντροπη να ρίχνουμε την ευθυνη στον Σωκρατη Κοκκαλη επειδη ταχα μου δεν ναζευει τον Θωμα λες και ο Θωμας εινα ειτε ανηλικο ειτε ο σκυλος του.
Ας θυμηθουμε τι παικτες ειχε ο Σωκρατης και τι εχουμε τωρα.
Ο Γαβαθιωτης ειναι τυφλος απο φανατισμο.
Ειναι ντροπη ολα αυτα που λεγονται σαν φημες

Εικόνα Harry red logic

Καλημέρα κ. Απόστολε, φίλτατοι Σύγαυροι.Καλή Σαρακοστή,καλή Ανάσταση για τον Θρύλο μας!
Καλό ηρεμιστικό μικρής δόσης η νίκη με τα παιδιά της Πλατείας έπαιζαν και με πολλούς αναπληρωματικούς...
Ακόμη βέβαια έχω πολλές κίτρινες τοξίνες που προσπαθώ να αποβάλλω (μου την έσπασε αφάνταστα και ο κολλημένος Σφαιρο…περίμενα μια μικρή χαρά ρε παιδί μου… Αγγελόπουλοι θα ξυπνήσετε? πάρτι θα κάνει ο τράκης…)
………………………………………………………………………………………………………………
Πάμε στα αγωνιστικά του ποδοσφαίρου. Όπως πάντα συμφωνώ με τις ορθολογικές απόψεις του κ. Απόστολου.
Στα θεσμικά-ΕΠΟ-ΚΕΔ-Θοδωράκης… πιστεύω ότι η "εξυγίανση" δεν θα κάνει βήμα πίσω ,θα μας θάψει όσο μπορεί, όσο της επιτρέπει η δική μας στάση….
Οι δηλώσεις των παραγόντων μας είναι άσφαιρα πυρά που ηδονίζουν τα σαδιστικά τους ένστικτα κατά του Θρύλου.
Από ότι διαβάζω ο αρκουδιάροβιτς θα μπει και σε άλλο μεγάλο έργο του Δημοσίου. Εικάζεται από πολλούς ότι είναι το μακρύ χέρι του ανατολικού Πλανητάρχη στην χώρα μας. Μέγα πρόβλημα.
Δουλειά του Βαγγέλη και άλλων δυνατών γάβρων να βρουν συμμαχίες στο αντίπαλο δέος…αυτός ξέρει περισσότερα .Πάντως με τον παρόντα συσχετισμό δυνάμεων δεν βλέπω φως στο τούνελ!
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Ποδοσφαιρικό Τμήμα!
1.Γράφουν σήμερα ότι ενεργοποιείται ο Βρέντζος! Καλό? Κακό? Δεν ξέρω έχουμε επιφυλάξεις,ανοργανωσιά τελευταίας διετίας κλπ(βλέπε Μάρκο Σίλβα,δηλώσεις Γεωργάτου κλπ). Διδάχθηκε από τα λάθη του????????????????????????
2. Γκαρθία , ας περιμένουμε μέχρι τον Μάρτη. Δεν μου φαίνεται να γυαλίζει το μάτι του, να έχει τσαγανό, μέταλλο Θρύλου. Mακάρι να κάνω λάθος, θα δούμε λίαν προσεχώς.
3. Οφόε. Ναι είναι ο πιο ποιοτικός μας παίκτης σήμερα. Αν έχει κίνητρο πρέπει να μείνει.Αυτόν θα στοχεύσουν οι μπουγάτσες αλλά και Μαρίνος. Θυμάμαι τις κλωτσιές που έφαγε από τον Κουρμπέλη στην λαγοφλώρο. Θα τον σαπίσουν στο ξύλο. Μπορεί να προστατευθεί από τα κοράκια? μάλλον όχι!
4.Μιραλάς. Μπορεί να βελτιώσει τα ρεφλέξ του 4-5 δευτερόλεπτα? αν όχι δύσκολα θα πάρουμε κάτι,έχουμε ακόμη λίγο υπομονή.
5. Σέντερ φόρ, εκνευριστικό που χάνουν τόσες ευκαιρίες. Γκίνια? κακά ρεφλέξ? έλλειψη οξυδέρκειας? σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…?
---για τους υπόλοιπους έχω ακριβώς την ίδια ματιά με τον κ. Απόστολο.
ΕΠΙΜΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 4-5 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΦΟΕ(με τα σημερινά δεδομένα).Τα έχουμε πει πλειστάκις, ο Μαρινάκης, ο Βρέντζος το καταλαβαίνουν? Ξέρουν από προγραμματισμό? ΄Βελτιώθηκε το τμήμα scouting????

Εικόνα Red Kokkinos

Καλημερα Αποστολε,
με τον Μιραλα ποτε δεν ενθουσιαστηκα, ημουν και αρνητικος στην επαναποκτηση του.
Θεωρω οτι η ομαδα μας πασχει απο νοοτροπια, δεν διεκρινα απο την αρχη της σαιζον γαυροειδες γονιδιον.
Ασχετα απο παρασκηνιακες επιρροες, εχουμε δωσει αρκετα δικαιωματα....

Εικόνα apostolos gaganis

ΚΑΙ από νοοτροπία πάσχει, Ερυθροκόκκινε φίλε...

Είμαι περίεργος να δω τί θα γίνει με την έφεσή μας. Θα δείξει πολλά κι΄αυτή η ιστορία...

Εικόνα Red Kokkinos

Καλημεριζω Φιλτατε Αποστολη,
θεωρω οτι με την παρουσα κατασταση δεν υπαρχει ελπιδα. Η "κατασκευη" του παρασκηνιου εχει πλεον δομικη στατικη και ηδη εχει θεμελιωθει στην μιζερη νεοελληνικη πραγματικοτητα των υστερημενων, αποτελωντας ενα νεο "πελατειακο" προϊον της πολιτικης συναλλαγης.
Νομιζω οτι η διοικηση θα πρεπει να στοιχειοθετησει επιχειρηματολογια και να προσφυγει στην δικαιοσυνη. Γιατι π.χ. ο πνιχτοκασκολης πηγε στον Περεϊρα, με ποια ιδιοτητα, γιατι ο λαθρος καπνεμπορας ειπε οτι ο γραμμενος ειναι δικος μας κλπ κλπ.
Την καλημερα μου

Εικόνα George_Str

ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.