ΑΚΟΜΑ ΚΙ΄ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΟΙ - ΥΣΤΕΡΙΚΑ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ...



Πάρτε τούτο το κείμενο σαν συμπλήρωμα του αμέσως προηγούμενου ή απλά σαν μια κάποια αντιρρόπηση της πρόσφατης απουσίας μου. Κάτι σαν "παίρνω το...αθλητικογραφικό αίμα μου πίσω", γιατί μου΄λειψε πολύ το RATM. Δεν είχα φως, νερό, σταθερό ΚΑΙ μόνο λίγο RATM...

Διάβαζα όλες αυτές τις μέρες την λυσσωδώς ΗΛΙΘΙΑ και ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ τακτική του πάοκ στο γνωστό θέμα του τραυματισμού του Γκαρθία. Νομική και επικοινωνιακή. Διάβασα σήμερα και μερικά δημοσιεύματα αναφορικά με την...συμπρωτεύουσα. Παρεμπιπτόντως, σ΄εκείνο το νεοπαγές αθλητικό σάϊτ αν ο...απρόσωπος συντάκτης του με το ασπρόμαυρο συνδεσμιακό παρελθόν ( κάτι μας είπε τώρα...), δεν χώσει μέσα τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως του για ποιό θέμα γράφει, δεν παραδίδει ύλη. Εμπορικός, ρε παιδί μου, ο Θρύλος. Και πολύ μπαμπούλας. Ακόμα κι΄έτσι όπως είναι σήμερα. Χάλια. Ναι, δεν τη φοβάμαι τη λέξη.  ΧΑΛΙΑ. Κι΄αυτά τα "δεν είναι ικανοποιητικός φέτος" κλπ που διάβασα κάπου σήμερα, είναι τρίχες. Κουραφέξαλα. Εξωραϊσμοί, απλώς γραφικοί, ίνα μη είπω τι χείρον...

Τί λέγανε το λοιπόν σήμερα τα βορεινά συμβατικά;

ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ (!) ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕΤΕ - ΚΑΛΕΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΜΑΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ! ( τα θαυμαστικά δικά μου...).

Είδα ακόμη σ΄ένα σάίτ μια φωτογραφία με κάτι λίγους κουκουλοφόρους ( γιατί άραγε το τελευταίο; ) έξω απ΄την ΕΡΤ3, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, απ΄το στούντιο της οποίας, λέει, διαβάστηκε διαμαρτυρία κλπ του πάοκ, έμαθα για προετοιμασίες συλλαλητηρίου κλπ. Και είπα μέσα μου: Καλά, ρε, τόσο πολύ έχει προχωρήσει το καρκίνωμα του "αδικούμενου", ας το αποκαλέσω ΑΔΙΚΟΣΑΡΚΩΜΑ, στη περιώνυμη μερίδα οπαδών αυτής της ομάδας; Ίσως όχι τόσο ευάριθμης, αλλά εκείνης που σίγουρα δίνει τον τόνο, δεσπόζει και καθορίζει την γραμμή ΟΛΩΝ των γνωστών τουλάχιστον επικοινωνιακών μέσων και φορέων, αθλητικών και μη, ετούτης της πόλης; Δουλεύουνε τελικά ποιοί ποιούς; Ο ένας τον άλλο, εκεί στη πατρίδα του βαρδάρη; Με θύματα τους θύτες; Οι πονηροί φαρισαίοι της δύναμης, του χρήματος, της εξουσίας; Τρομάρα τους...

Διαβάζω πριν λίγο για τον Ζαγοράκη, που δήλωσε κάτι "μπλα μπλα" σε παραλληλισμό με την επίσημη παοκική "υπερασπιστική" γραμμή, μη και λείψει η ΝΔ απ΄τον αντιΟλυμπιακό χορό εκεί πάνω. Μη και χάσει κομματικά απ΄αυτή την ιστορία.... Ιλαροτραγωδία...

Κοίταξα επίσης πριν από λίγο και κάπου αλλού, ένα πανό, που΄γραφε: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΙ΄ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Κάτι σχετικό, είπε κι΄ο ειρημένος πολιτικός. Ναιαιαιαι... Το πρωτάθλημα ΠΡΕΠΕΙ να κρίνεται στα γήπεδα. Καμιά αντίρρηση. Αλλά στα γήπεδα. Όχι στις ΖΟΥΓΚΛΕΣ! Που πάνω από 50 χρόνια ζούμε εκεί στην Τούμπα και όχι μόνο. Θυμάμαι στην Κατερίνη π.χ. με τον Πιερικό, επί Μποτίνου και τα ρέστα, που τρώγαμε τις ομπρελιές στην πλάτη, αναγκαζόμασταν να φύγουμε εφ΄ενός ζυγού κάπου στο 10΄ από΄κει όπου καθόμασταν για την έξοδο, κάτω από ένα ανηλεές και καταπρόστυχο βρισίδι ( είχαμε γυναίκες μαζί μας ), με τους χωροφύλακες να παρακολουθούν απόλυτα ΑΠΡΑΓΟΙ και ν΄ανεβαίνουμε στα πούλμαν για την εντελώς πρόωρη επιστροφή, ενώ οι πέτρες και τα γιαούρτια πέφτανε βροχηδόν στα τζάμια μας.... ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΝΑΙΑΙΑΙ... ΠΑΝΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΡΟΠΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ΄ΧΕΤΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ΄ΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΑΣ ΧΑΪΔΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Πιστεύω τώρα να κάνει εκείνο που οφείλει. Για την περίπτωση Γκαρθία ο λόγος. Που αυτοτραυματίστηκε ντε, ή τον τραυμάτισε ο...Θέος. Ή όχι; Ξαναλέω: Ή ΟΧΙ; Είδα, με την ευκαιρία, πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έβαλε στο αρχείο την ιστορία με τον πάοκ και στο γήπεδο του ΠΑΣ. Εκτός δηλ.απ΄τα εκτεταμένα επεισόδια των παοκτζήδων με την  αστυνομία έξω απ΄το γήπεδο της Τούμπας. Αλήθεια, ε; ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ. Κάτσε να΄ταν ο Γαύρακας... Κι΄ότι ο Ολυμπιακός σκουντάει με επιστολή του να παρθεί η ΣΩΣΤΗ, Η ΔΙΚΑΙΗ απόφαση για τους αμετανόητους. Που νομίζουν, ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ότι μπορούν να γράφουν μονίμως στ΄αρδ τους, νόμους, κανονισμούς κι΄απαγορεύσεις. Ρε δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι η ΤΣΙΠΑ αποτελεί τόσο πολύ είδος εν ανεπαρκεία σε τούτη τη χώρα. Κι΄όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, βέβαια...

Άντε πάλι. Ας σταματήσω εδώ. Ούτε χαμομήλι, που με είδε η γυναίκα μου, κατάλαβε, και με ρώτησε αν θέλω να μου βράσει ένα, ούτε τίποτα. Μόνο αυτοέλεγχος.

ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΒΑΓΓΕΛΑ:

Ομάδα. ΟΜΑΔΑ. Ο  -  Μ  -  Α  -  Δ  -  Α ! ! !

Σχόλια

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Χαιρετώ αδέρφια κι Απόστολε - καλώς επανήλθες από τα όρη και τα χαράκια.
Εντάξει πέρασαν λίγο οι μέρες, μπορώ να επικοινωνήσω με τους γύρω σαν άνθρωπος ξανά.
Τώρα όσο για τον αγώνα την Κυριακή... κάηκε ο αμφιβληστροειδής, μαζί και 5 ασφάλειες στον εγκέφαλο... αλλά ΟΚ, αυτά λίγο πολύ καλύφθηκαν.

Εγώ να θίξω λίγο την άλλη τη μαλακία που τείνει να γίνει μόδα στις τάξεις μας, αυτό το και καλά "δεν ασχολούμαι με διαιτησία γιατί δεν έχουμε ομάδα που να παίζει μπάλα, αυτά είναι κουλίστικα κλπ". Έχω πλακωθεί με γνωστούς και φίλους γι' αυτό κι εξηγώ γιατί τη θεωρώ μαλακία:

Στο επόμενο εκκαθαριστικό που θα έρθει σε κάποιον ελεύθερο επαγγελματία (για παράδειγμα) κι ο οποίος χρησιμοποιεί αυτό το παραπληγικό επιχείρημα, εύχομαι να του έρθει + 30.000€ και δικαιολογητικό ότι: "Πιστεύουμε ότι κλέβεις το κράτος και θεωρούμε ότι τόσα παραπάνω μας χρωστάς" (και ξέρουμε όλοι καλά πως ό,τι μπει από την εφορία δεν βγαίνει με την καμία).
Τότε λοιπόν εκείνος να απαντήσει έτσι: "Εντάξει, θα δουλέψω πιο πολύ για να βγάλω τα 30.000 και να ξεπεράσω τις μαλακίες της εφορίας. Δεν πειράζει, δεν θα κλαίγομαι εγώ για τα λάθη τους - δεν έχει σημασία που οι δουλειές μου πάνε κατά διαόλου, εγώ θα δουλέψω για να βγάλω τα τόσα παραπάνω και να τα ακουμπήσω στην εφορία."
Γιατί αυτό συμβαίνει.
Σιγά που δε θα μιλάμε για τα κωλοσφαξίματα που τρώμε και που δεν έχουν προηγούμενο. Δε θα πάθουμε και μιθριδατισμό στην πουστιά - ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!
Ναι, η ομάδα πάσχει, χαίρω πολύ, αλλά όχι ρε! Όχι και τόσο αυτομαστίγωμα, όχι τόσο υπεράνω. Στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες.

Όχι ουδέτερη, απλά μια τάξη μεγέθους λιγότερο εχθρική να ήταν η διαιτησία εναντίον μας φέτος, πρώτοι θα ήμαστε και θα το σηκώναμε και πάλι, όπως πέρυσι, κατ' ουσίαν στον αυτόματο.

Για βου βου, Μπουτάρηδες, Μάρδες και λοιπά τσόφλια, τα λόγια περιττεύουν, άσε που αυτά που πρέπει να ειπωθούν απλά δεν γράφονται, μόνο ακούγονται - και κατά προτίμηση από την κερκίδα παρέα με άλλα 8-10 ή 30.000 στόματα... ΜΟΥΝΙΑ...
Αρκετά, γιατί και το φίλτρο μπούκωσε κι όπου να 'ναι θα αρχίσουν να περνάνε χοντράδες...

ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ,
ΜΟΥ 'ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

Εικόνα apostolos gaganis

Ασφαλώς. Όπως τα λες. Το μακρύ χέρι του κόρακα, κάνει "θαύματα" φέτος. Απλά εμείς θέλουμε εδώ και χρόνια πολλά, την ομάδα μας μια κλάση πάνω. Και από πέρσι πέφτει. Τούτη τη σεζόν μάλιστα...

Θ΄ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΑΛΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ.

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα κ. Απόστολε και συγγαυροι! Το πράγμα όπως βλέπουμε έχει πλέον ξεφύγει. Με πρόσχημα την καθαρση όπως αυτοί την ευαγγελιζονται βλέπουμε σημεία και τέρατα. Θέλω να πιστεύω πως η δικαιοσύνη, το τελευταίο οχυρο της δημοκρατίας στη χώρα μας, δεν θα καταλυθει προκειμένου να ικανοποιηθει ο Ρώσος. Το μόνο που περιμένω είναι να πισμωσει ο πρόεδρος και από την καινούργια χρονιά να τους ξεφτιλιζουμε εντός και εκτός ποδοσφαιρικων χωρων, πιστεύω ότι έμαθε από τα φετινα λάθη και δικαιούται μια κάμψη στην πετυχημένη πορεία του.

Εικόνα apostolos gaganis

Γιααα...βάλε το δισάκι σου και τράβα για την επόμενη ανάρτησή μου με το τσουνάμι....

Ορεξάτος ήλθα απ΄τα βουνά....

Εικόνα ThomasK

Χαίρε Απόστλε!

Να γίνουν δεκτά γενικά τα αιτήματα -έφεση κ.λπ.- των μασκαράδων (ΠΑΟΚ και
πολιτικάντηδων), να πάρει ο ΠΑΟΚ τους 3 + 3 βαθμούς (από την επανάληψη
του αγώνα, στον οποίο ο Ολυμπιακός δεν θα εμφανιστεί) και να χάσει η ΑΕΚ
το πρωτάθλημα στον πόντο για να δω κάτι. Και να ξανασυναντηθούν ΠΑΟΚ
και ΑΕΚ με οπαδούς τους στον τελικό κυπέλλου να ξαναδώ κάτι.

Εικόνα apostolos gaganis

Εσύ λοιπόν είσαι...κακός. Πολύ κακός. Τσ,τσ,τσ....

Εικόνα red apple

σαν κάτι υστερικές οικοκυρές που έχουν τερματίσει ευδοκίμως την παρουσία τους στη ζωή...

Εικόνα apostolos gaganis

Για τη φωτογραφία λες, ε; Το΄πα κι΄εγώ μόλις τη διάλεξα...

Εικόνα George - Mati

Καλημέρα αγαπητέ Απόστολε!!!! Για τους "εκεί πάνου" μπουγατσοκιμάδες - μαλαματινομάχους τα έχουμε πει.... Σε παραπέμπουν στον "Αρχοντοχωριάτη" του Μολλιέρου.... Κόμπλεξ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ..... Α ρε Θρύλε, τους έχεις ΒΙΑΣΕΙ την ψυχή!!!! Στέκομαι στο υστερόγραφό σου, Βαγγέλα φτιάξε ΟΜΑΔΑ - ΟΜΑΔΑ - ΟΜΑΔΑ !!!!!! Δεν μασάμε, είμαστε η ΕΝΔΟΞΗ των γαύρων φυλή !!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Αλίμονο, Γιώργαρε. Θρύλος και "μάσημα", αντάμα, δεν υπήρξε ποτέ στη ιστορία κι΄ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξει. Είναι οι πιο ασύμβατες έννοιες που μπορεί κανείς να διανοηθεί. Ο Ολυμπιακός είναι και θα παραμείνει ο μακράν μεγαλύτερος και ενδοξότερος σύλλογος της χώρας.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

το να ομιλούν για «Πρωτάθλημα στα γήπεδα», αυτοί που έψαχναν για ψευδομάρτυρες στα ...καφενεία των Χανίων, ζητούσαν αφαίρεση έξι (!) βαθμών πέρυσι (τόσοι τους έλειπαν, αλλιώς θα ανέβαινε η απαίτηση) κι έφεραν νέα ήθη με το «έννομο συμφέρον τρίτης πλευράς» δεν είναι απλώς γελοίον, είναι αυτό που πράγματι τους αντιπροσωπεύει.

Υ/Γ. άντε και σε διάγγελμα πανελλαδικής εμβέλειας κατά το BIOS και Πολιτεία...

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσιιι.

Εικόνα takis xwsiar

Αυτό που εχουν στησει Αποστολε,δεν είναι μονο για φετος.Και πρεπει να το καταλαβουν ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοι.Στοχος τους είναι ο ιδιος ο Ολυμπιακος.Στοχος τους δεν είναι ο Μαρινακης.Στοχος τους είναι ο προεδρος του Ολυμπιακου.Ολα αυτά που τραβαει ο Μαρινακης,τα τραβαει γιατι δυναμωνει τον Ολυμπιακο.Και αυτό είναι που εμενα με φοβιζει.Γιατι αυτό το βλεπουν και οι αλλοι μεγαλοι επιχειρηματιες,και ξερουν τι θα περασουν,αν καποτε ασχοληθουν με την ομαδα μας.Ο Μαρινακης ειχε τ'αρχιδια και το κανε.Γι'αυτο το λογο εγω νιωθω ευγνωμων απέναντι του,και πολλες φορες μιλαω λες και είμαι τσατσος του.Αυτο όμως δεν σημαινει ότι δεν θα τον ΖΑΛΙΣΩ,οταν δω ότι κατι δεν μου αρεσει για το συμφέρον του Ολυμπιακου μας.Αλλο αυτό.Ομως μοναδικος στοχος θα είναι το συμφέρον αυτου του Συλλογου.Και όχι η ασκοπη αναταραχή.Αυτοι λοιπον οι "ανθρωποι",είναι σαν τους ποντικους.Οπου βρουν τρουπα,τρουπωνουν.Και μην νομιζουν οι φιλοι μας οι Ολυμπιακοι ότι όταν ξεκουμπιστεί η ανωμαλη αυτή κυβερνηση,αμεσως θα σταματησουν τα προβλήματα μας.Πρεπει οποιος Ολυμπιακος εχει πληροφοριες για οποιονδηποτε πολιτικαντη,οτι δρα εναντια στον Ολυμπιακο μας,να μας το δειχνει και να το φωναζει,ωστε να το γνωρίζουμε και να τον μαυριζουμε.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΙ'ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ,ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ!!! θα γραψω αργοτερα φιλε και για το θεμα "ομαδα",γιατι τωρα τα πειρα στο κρανιο,και δεν είμαι και του "γραψίματος"! χαιρετω..

Εικόνα apostolos gaganis

Ας κάνουμε ένα timeout για σήμερα, αδελφέ. Και αύριο μέρα είναι. Θα΄χουμε άλλωστε, πιστεύω, τόσα πολλά να πούμε....

Χαιρετώ κι΄εγώ.

Εικόνα Harry red logic

κ. Απόστολε,
Εδώ ταιριάζει το «Second to none» =Ασύγκριτος, υπερπολύτιμος ο Λόγος σας για την εμψύχωση της Γαβροσύνης!
Κατά την γνώμη μου ο Πρόεδρος πρέπει να έχει δύο Στρατηγικούς Στόχους:
1. Να φτιάξει Ομαδάρα να ανεβεί ξανά στον Θρόνο, να ζωγραφίζει στο χορτάρι, να μοιράζει ασπιρίνες στους εξυγιαντές και να βρέχει γκολ στις εστίες των αντιπάλων!
2. Να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά στις φασιστικές πρακτικές των εχθρών του Θρύλου με στρατηγικές δράσεις και συμμαχίες. Ναι ο Πρόεδρος είναι ισχυρός αλλά κανείς μόνος του δεν μπορεί να τα βάλει με το Κράτος και τις συνασπισμένες συμμορίες!
……………………………………………………………………………………………………………………………………..
Τώρα θα ήθελα να διατυπώσω καλόπιστα κάποια ερωτήματα σχετικά με τον Γκαρσία.
1. Έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη γνώμη για τις δυνατότητες των παικτών?
2. Έχει βελτιώσει σε κάποιο βαθμό την φυσική κατάσταση(σε συνεργασία με τους γυμναστές)?
3. Έχει βελτιώσει σε κάποιο βαθμό τα αγωνιστικά πλάνα, την τακτική συμπεριφορά της ομάδας?
4. Έχει δώσει δείγματα καλής ανάγνωσης των αντιπάλων και ανάλογης προσαρμογής των αγωνιστικών μας πλάνων?
5. Έχει συμβάλλει σε κάποιο βαθμό στην ατομική βελτίωση έστω κάποιων παικτών?
……………………………………………………………………………………………………………………………………….
--Διευκρινίζω ότι δεν έχω καμιά αρνητική διάθεση, άλλωστε είναι μικρό το χρονικό διάστημα, ίσως κάποια δείγματα γραφής να μπορούν να αποκωδικοποιηθούν από όσους γνωρίζουν περισσότερα από όσα συμβαίνουν στου Ρέντη.
Όσοι γνωρίζουν κάτι περισσότερο ας καταθέσουν τις απόψεις τους.

Εικόνα apostolos gaganis

Φίνος.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Όχι ΟΜΑΔΑ... Θέλω ΟΜΑΔΑΡΑ!!!

http://www.gavros.gr/blog/arthrografia/voyleytes-toy-syriza-epitithentai...

Εικόνα matrasimca

Αυτα τα βουλευτικα θρασυμια εχουν ημερομηνια ληξης μαζι με την χειροτερη και φασιστικοτερη κυβερνηση ολων των εποχων, αυτης που δερνει αλυπητα φτωχους ανθρωπους για να τους πεταξει εξω απο τα σπιτια τους.
Το συστημα Σαββιδη αποδεικτηκε το βρωμεροτερο ολων, με ψευδομαρτυρες, με Πλατανιαδες, με ξυλο στον προπονητη της Ξανθης και νυν προπονητη τους με με με...
Εμεις δεν ειμαστε σαν αυτους να διαλυθουμε.
Εμεις βγαλαμε τα ματια μας, εμεις θα τα βαλουμε πισω στις κογχες τους.
Αυτοι οι βρωμιαρηδες που εκλεψαν περυσι τον αιωνιο αντιπαλο μας τον Παναθηναικο με το αδειο κουτακι της μπυρας θελουν αλλο νομο και αλλα σταθμα για παρτη τους.
Αυτοι που κλεψαν την ΑΕΚ στον τελικο περυσι, αυτοι που εκαναν πως δεν ειδαν το 2 μετρα ΟΦΣΑΙΝΤ του Πελκα.
Αυτοι ειναι τοσο ανικανοι και καμένοι που δεν μπορουν να παρουν το πιο στημενο πρωταθλημα του κοσμου
Ραντεβου στα γουναραδικα συντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα βαλανε με τα μεγαλα παιδια και θα σβυστουν απο τον κοινοιβουλευτικο χαρτη της ΧΩΡΑΣ δια παντος.
Για κανα καφενειο ειναι μονο, παλια τους τεχνη κοσκινο, να λενε ψεμματα και παπαριες στον κοσμο χειροκροτητες και κλακαδοροι πισω απο τον μεγαλο ηγετη τον Πινοκιο.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν το γνώριζα το δημοσίευμα. Σ΄ευχαριστώ. Τίποτα το καινούριο, φυσικά. Η πολιτική, ξέρουμε καλά τί είναι, τί ρόλο παίζει, τί καπνό φουμάρει. Την βιώνουμε καθημερινά στο πετσί μας. Σιχαμένοι. ΚΑΙ αυτοί με τις ΓΕΛΟΙΕΣ παρόλες τους ΚΑΙ οι δικοί μας κάτω στον Πειραιά, όλο αυτόν τον καιρό του απηνούς και καταβρόμικου πολέμου εναντίον του Ολυμπιακού, με την ΜΟΥΓΚΑ και ΑΠΡΑΞΙΑ τους.