ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.....



Από σήμερα το βράδυ έχουμε νέα δεδομένα, ιστορικά, στο ποδόσφαιρό μας. Η φωτογραφία της ανάρτησης, συνδυαζόμενη με τις γνωστές φράσεις "ή εμείς το πρωτάθλημα ή κανείς" και "δεν έχουμε δείξει ακόμη ΟΛΗ τη δύναμή μας, ελπίζοντας να μη χρειαστεί να το κάνουμε", ΑΡΚΟΥΝ.

Τα παραπάνω, αποτελούν εν τέλει μελανό προϊόν αλληλοδιάδοχων κυβερνητικών επιλογών αλλά και δικαστικών αποφάσεων στο ποδόσφαιρό μας, προϊόν που άρχισε να δημιουργείται από πέρσι και γνωρίζει σήμερα - αναπόφευκτα ως λογικό επακολούθημα - "ημέρες δόξης".

Ο άνθρωπος που μας ήρθε απ΄τη Ρωσία και ηγείται ενός ιστορικού ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ αθλητικού συλλόγου, φαίνεται πως δεν είναι απόλυτα υγιής ψυχικά και εμφανίζει χαρακτηριστική συμπτωματολογία ναπολεόντειου θα το χαρακτήριζα συνδρόμου, με ασυγκράτητο και εκτός πάσης λογικής παρορμητισμό, άρα ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και ικανός, με τις "ευλογίες" μέχρι τώρα των κρατούντων σε πολιτικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο, για την πρόκληση πρωτοφανών αρνητικών συμβαμάτων στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Καλούνται συνεπώς οι υπεύθυνοι να λάβουν ΑΜΕΣΑ τις υπέρ-αναγκαίες πλέον κατασταλτικού αλλά και προληπτικού χαρακτήρα αποφάσεις και να τις υλοποιήσουν το ταχύτερο, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, διάβαζε δυνητική απώλεια ακόμα και ανθρώπινων ζωών.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,

ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΑ! ΕΙΔΑΜΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ! ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠ΄ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ....

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΤΟΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ!

Σχόλια

Εικόνα Romain

Πολύ σωστά τα λες Απόστολε.

Μήπως όμως ο Αλέξης να μην μπορεί να κάνει κάτι. Δεν μπορώ να αποκλείσω, ο ρωσσοπόντιος πιστολέρο να τον έχει στο χέρι. Με βάση τα μέχρι τώρα γεγονότα αυτό το συμπέρασμα μπορώ να βγάλω. Μένει να φανεί και από τι θα πράξει η κυβέρνηση σεσυνέχεια της εξαγγελθείσας διακοπής του πρωταθλήματος.

Εικόνα leonidas73

http://karpetshow.gr/blog/itan-dikaio-egine-praksi
http://karpetshow.gr/blog/i-mpanania-toy-aleksi-mas

Aφιερωμένα τα δυο αυτά άρθρα , εξαιρετικά στους "Ελληνες" που ψήφισαν το τσιρκο για να τους φέρει την χαρά...Ας τους απολαύσουν τώρα...

Εικόνα holland74

Αυτό ήταν το τελικό χτύπημα που δέχτηκε η συγκεκριμένη ανίκανη κυβέρνηση...Τελειώσατε...

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

Καλημέρα σε όλους.
Μετά και τις χθεσινές "ομορφιές" δεν ξέρω τι άλλο απομένει να δούμε, που το όπλο εκτός από καπετάνιο θύμισε αεκ - Ολυμπιακός το '99,αν θυμάμαι καλά, με τους δύο τερματοφυλακες σε μια φάση. Εύχομαι η αεκ να το πάρει στα χαρτιά,όπως λυσσαξαν προ 10ετιας. Για να δούμε τί θα κάνουν θα πανηγυρίζουν;;;
Καλή εβδομάδα να έχουμε

Εικόνα apostolos gaganis

Θα δούμε αν υπάρχει Θεός. Θα δούμε. Εδώ θα΄μαστε....

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες.
Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό το ανέκδοτο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ της ομάδας του Βορρά.
και παραδειγματική τιμωρία του μετανάστη κλόουν.
Και παραίτηση των ανευθυνο-ανεύθηνων υπουργών..

Εικόνα apostolos gaganis

Και άλλα και άλλα...

Εικόνα George - Mati

Καλημέρα αγαπητέ Απόστολε !!! Ζούμε ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ στιγμές ...... Αφού ταϊζεις κυβέρνηση, αθλητικούς παράγοντες, διαιτητές, "δημοσιογράφους" λογικό είναι να αποθρασύνεσαι.....!!!! Να δούμε τώρα τι θα γίνει.... Εξ' άλλου το είπε το καρτούν - Γιουρίκι, πρωτάθλημα ή εμείς, ή κανείς.....

Εικόνα apostolos gaganis

Το πολύ γλείψιμο από όλο τον συρφετό γύρω του, τον αποτελείωσε. Ήτανε που ήτανε στραβό το κλίμα....

Εικόνα CostasS

Όπως είπε ο "ιστορικός" πρόεδρος του Εδεσσαϊκού
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο:
http://to10.gr/dekaria/174228/stin-parania-tou-emis-kanis-ke-kyvernisi/

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραία άρθρα διαβάζω σήμερα σto 10 gr. Aπό αρκετούς. Νταααξ, το γνωστό αρρωστάκι το αφήνω κατά μέρος. Ούτε ξέρει τί λέει... Ανίατο και για λύπηση εν τέλει.

Εικόνα Αλέξανδρος

Στον δρόμο που χάραξε ο Καπετάνιος βάδισε χθες το βράδυ ο Ιβάν... Ας πω το κλισέ: Αν έμπαινε έτσι στο γηπεδο ο Σωκράτης η ο Βαγγέλης τι θα είχε γινει λοιπόν;

Εικόνα apostolos gaganis

Προβλέπω να φεύγει, αν δεν έχει φύγει απ΄τη χώρα ΗΔΗ, ο κουμπουροφόρος. ΠΡΟΒΛΗΜΑ μεγάλο για το γκουβέρνο. Πολιτικό και αθλητικό. Έχουν εκτεθεί ΟΛΟΙ οι γλείφτες του Ρωσοπόντιου. Χάνουνε ΟΛΟΥΣ τους ψηφοφόρους, στους οποίους ελπίζανε. ΚΑΙ πράσινους και κίτρινους και ασπρόμαυρους. Καλά με τους ερυθρόλευκους...

Εικόνα George_Str

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΖΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ 1992 ΜΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΦΙΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΞΕΩΡΑΚΩΘΗΚΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ.....ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΖΗΤΩ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Μοιάζει, ΜΟΙΑΖΕΙ, να δικαιωθήκαμε. Θα δούμε. Μ΄αυτούς, δεν υπάρχει βεβαιότητα καμιά. Τώρα όμως, ξέρουν όλοι. Οι εχέφρονες. Αμφιβολία, καμιά. Γιατί τ΄αρρωστάκια, και ειδικά κάτι αθλητικοί συντάκτες, ας πάνε στον αγύριστο!

Εικόνα Kratistos_

Oι φίλοι του ΠΑΟΚ εχουν τον πρόεδρο που τους αξίζει,όπως τον περιγράφεις Απόστολε.. Διότι εκφράζει το βαθύτερο θυμικό τους, και ίσως ακόμα παραπέρα.. Σήμερα έπεσαν οι μάσκες, τα γεγονότα δεν μπορούν να περιμένουν.. Περιμένουμε αθλητική και τακτική δικαιοσύνη να επιληφθούν με σοβαρότητα, και τους δικαστές να κρίνουν χωρίς νομικές και ερμηνευτικές ακροβασίες, σαν τις πρόσφατες που είδαμε..

Εικόνα apostolos gaganis

Το θέμα είναι ΠΟΛΥ σοβαρό. Και οι εξελίξεις επίσης. ΚΑΙ αλυσιδωτές.