ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ....



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ΄ΕΔΩ ΘΑ΄ΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΤΙΣ ΚΑΥΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΣΤΟ RATM ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΤΟΥ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - YΠΟΤΙΘΕΤΑΙ - ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣ, ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ. ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΟ RATM ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ: "ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ" ΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ Ν΄ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΑ, ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ, ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ....

Παρένθεση: Ο...Predator στην φωτογραφία επάνω, σας βεβαιώ ότι παρακολουθούσε από τότε τη σκηνή με σαρδώνειο το ύφος, σίγουρος για τα μελλούμενα αυτού του εξ΄αρχής ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ τριμελούς υβριδίου.

Διάβασα τον αθλητικό τύπο σήμερα. Τα πρωτοσέλιδά του. Εκείνα που κρέμονται στα μανταλάκια και δίνουν τον ΤΟΝΟ. Μπήκα και σε μερικές ιστοσελίδες, δικές μας και "αντικειμενικές". Απ΄τις δικές μας, είδα ό,τι περίμενα. Η "ΩΡΑ" πάλι, άρχισε να...ξερνάει αλήθειες. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ. Αφού...της βάλανε το πιστόλι στον κρόταφο, πρώτα. Κατά ημι-κυριολεξίαν. Καλά, ας αφήσουμε τη βαζέλω στην κοσμάρα και την εσωστρέφειά της. Απαλλάσσεται λόγω της πράσινης ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ. Πάμε στο ζουμί όμως. Και το ζουμί απ΄ό,τι πρόσεξα, είναι ένα και μόνο. Εκείνο που είδα στην Metrosport, κάπου - ευκρινώς όμως - καταχωνιασμένο και απόλυτα ενδεικτικό βεβαίως του συστηματικού "δουλέματος" ( εσκεμμένου ή όχι, δεν μ΄ενδιαφέρει ), ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ στην οποία παλαιόθεν και συστηματικά υποβάλλονται από τα πάσης φύσεως τοπικά αθλητικά ΜΜΕ οι κατοικούντες κυρίως άνωθεν του 75ου παραλλήλου στην χώρα και, εν ολίγοις, της ΝΟΣΟΥ με την οποία αυτά έχουν από ετών εμπλέξει και μονίμως εγκλωβίσει μεγάλη μερίδα των μελανόλευκων κατά προτίμησιν ( αλλά όχι αποκλειστικά ) οπαδών της εκεί περιοχής:

"ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ", έγραφε. Ακούσατε; ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ....

Πέντε λεξούλες, που εξηγούν τα πάντα σχεδόν απ΄όσα βιώνουμε έκπληκτοι από χθες βράδυ.

Λοιπόν. Δεν χρειάζονται άλλες κουβέντες. Περισσότερο από περιττές. Όταν δικαιολογείς με τέτοιο ΑΗΘΗ τουλάχιστον τρόπο την ΜΑΝΙΑ και τις ΑΠΕΙΛΕΣ ΖΩΗΣ κατά διαιτητών και αξιωματούχων της - όποιας - αντίπαλης ομάδας, ενός εμφανέστατατα κουμπουροφόρου και περιφερόμενου σε κατάσταση άφατης εξαλλωσύνης στο γήπεδο τύπου ( ενώ οι γορίλες του τον συγκρατούν προσπαθώντας ν΄αποφύγουν τα χειρότερα ) που συμβαίνει να΄ναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πάοκ, τί να σχολιάσει κανείς επ΄αυτού; Θα το φτωχύνει, θα το υποβαθμίσει το θέμα, ό,τι και να προσθέσει. Τον λόγο έχουν άλλα όργανα. Όχι εμείς. Ένα απλό οπαδικό σάϊτ και τίποτα περισσότερο....

Δεν αντέχω πάντως στον πειρασμό να μήν βάλω μια φωτογραφία του, εδώ, με το...παραφροσυνόμετρο έτοιμο να μετρήσει τις στάθμες της αντίστοιχης ουσίας στο αίμα του ( και όχι της αιθυλικής αλκοόλης ). Είναι παλιότερη. Σκεφτείτε να γινόταν σ΄αυτόν τον άνθρωπο μια τέτοια μέτρηση χθες βράδυ, περί το τέλος του αγώνα... ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ: ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ. Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. "ΕΞ ΟΝΥΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ". ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΚΑΝΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΩΡΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Εν αναμονή των εξελίξεων....

Υ Γ.  Α! Μην το ξεχάσω. ΚΙ΄ΑΥΤΟΣ έχει ευθύνες για ό,τι ζούμε....

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

13/3/2018

ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΤΗΝ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ". ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΠΩΣ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ. ΑΤΟΜΙΚΑ. ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ( ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ) Ή ΕΣΤΩ ΝΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ. ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ, ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΣΤΑ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ; ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΝΤΕΣ, ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ Π.Χ. ΚΑΣΚΟΛ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ...

ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ, ΟΣΟ ΝΑ΄ΝΑΙ, ΜΙΑ...ΕΛΑΦΡΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...

ΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΚΗΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΡΑΤΜΙΤΕΣ ΜΟΥ:

1ο ΣΗΜΕΙΟ: "Δεν μπορούν να βγαίνουν άνθρωποι που ήταν της εξυγίανσης και να κάνουν αυτά τα πράγματα και να σφάζονται".
ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ, ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ; ΤΗΣ ΠΟΙΑΣ; ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ; ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ; ΣΕ ΖΩΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΙ΄ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΩΝΕΥΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ!

2ο ΣΗΜΕΙΟ: "Αυτή τη σεζόν είχαμε τις καλύτερες διαιτησίες και τις λιγότερες αμφισβητήσεις".
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΡΕΛΟΥΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΌ ΜΑΣ ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ΄ΔΩ ΤΟ΄ΧΟΥΜΕ ΘΙΞΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟ. ΚΟΦΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

Εικόνα dimitrov7

Ουδείς λόγος ανησυχίας. Το -3 σήμερα είναι δεδομένο. Από αυτά που λέει ο αγελαδομούρης είναι σαφές πως δουλεύει όλο το κυβερνητικό στρατόπεδο να σώσει παοκ και αεκ. Οι επιπτώσεις θα είναι ελάχιστες και όσο χρειάζεται για να μην μπει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ο ΟΣΦΠ. Μόνο ο Ιβάν θα τυλιχτεί με κανένα βούλευμα για να γίνει βολικότερος για την κυβέρνηση. Κατά τα άλλα ο αγελαδομούρης πουλάει εξυγίανση και(νομίζει πως) μας δουλεύει ψιλό γαζί. Πολιτικά πιστεύω πως όλοι οι ψηφοφόροι από όλες τις ομάδες θα θέλουν να τους μαμήσουν. Ποντάρω στον συνδυασμό ανικανότητας και θράσους που τους διακρίνει για να πάνε στον εκλογικό καιάδα. Το παίζει και ΟΣΦΠ ο αγελαδομούρης που θέλει και 5 ριπλέι για να δει το πέναλντι μαρς στο κούλα-μπάουγκ Ιωαννίνων. Αυτό που είδε ο Ε.Τ. από το Κ157 του Κενταύρου δια γυμνού ομφαλμού.

Υ.Γ 1 Κι επειδή δεν ξεχνώ .... γκράτσια δούλεψε την ομάδα για τα υπόλοιπα 5+1 ματς. Μη νομίζεις πως συγκινήθηκα με την 4άρα στους πεθαμένους μπάουγκ Χανίων.

Υ.Γ. 2 Πάντως κύριοι βλέπετε πως χάθηκε το πρωτάθλημα. Μισή ώρα να ασχολιόσαντε οι τεμπέληδες με τους μικρούς και σοβαρότητα στο υπόλοιπο του αγώνα .... θα είμασταν τώρα 10 βαθμούς μπροστά. Δώσε μου βαθμούς με Ξάνθη εκτός, Αστέρα Ραχούλας και μπάουγκ Περιστερίου μέσα-όξω. Μπορείς?

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Έτσι είναι πάνω κάτω. Μάλλον. Θα δούμε...

Εικόνα PGK

Υπάρχει και ο παράγων UEFA. Από εκεί θα προέλθουν οι ποινές νομίζω.

Εικόνα dimitrov7

Ειδικά η ουέφα ..... σωθήκαμε, η απόφαση σήμερα πότε θα βγει? Κατά τα ξημερώματα?

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Η έφεση μας θα απορριφθεί μετά βαίων και κλάδων γιατί πρέπει να επιδείξουμε αυστηρότητα.....Ο δε Βασιλειάδης ούτε στην Αχαία πρόκειται να ξαναβγεί βουλευτής αφού ο Πειραιάς τελείωσε για αυτόν.Για την τιμωρία του μπουγάτσα,θέλουν δε θέλουν θα τιμωρηθεί σύμφωνα και με τις επιταγές της ΦΙΦΑ (όχι της Ουέφα του Θεοδωρίδη).Αλλιώς ,άντε συγκράτησε τον Πειραιά....

Εικόνα George_Str

Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ,ΗΔΗ ΚΑΙ ΦΙΦΑ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΣ ....ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ, << ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ....,>>ΡΟΤΖΕΡΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΡΗΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ CIA KAI TOY AMERIKANIKOY ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ,ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ,,,,,,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ,,,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΦΕΡΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΑΚΥΡΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΟΥΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝΑΛΛΩΝ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ .......ΣΚΕΨΟΥ Τ Ο ΛΙΓΟ...ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.......ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα δω, για να πιστέψωωωω....

Εικόνα George_Str

ΣΩΣΤΟΣ.

Εικόνα Ηγέτης7

Ακόμα και για την τιμωρία στο Σαμπίντι λέει :

«Μόνο και μόνο αυτό το περιστατικό της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο συνεπάγεται βαρύ χρηματικό πρόστιμο για τον κ. Σαββίδη».

Έβγαλε και την απόφαση η μαριονέτα.Θα την εφαρμόσουν πιστά οι Μηχανάκηδες....

Εικόνα apostolos gaganis

Ξαναγράφω: Περιμένω.

Περιμένω ΚΑΙ τις ενέργειες του Ολυμπιακού.

Εικόνα George_Str

ΚΑΙ ΔΩ ΣΩΣΤΟΣ.

Εικόνα Ηγέτης7

Μεγάλη αμηχανία στα στρουμφάκια της εξυγίανσης.Προσπαθούν τόσα χρόνια να αμαυρώσουν το όνομα του Μαρινάκη, αναδημοσιεύοντας στήλες από tabloid και sites (σε ειδήσεις....χαμένες) και τώρα είδαν τη φάτσα του μπαμπά τους σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες και sites όλου του κόσμου.Και πρώτη μούρη με το κουμπούρι

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι...

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Κρίμα να διακοπεί έτσι άδοξα το "καλύτερο και συναρπαστικότερο" πρωτάθλημα όλων των εποχών και όλων των πλανητών...
Αντί να εφαρμοστούν οι νόμοι και να τιμωρηθεί το γυφτοπαοκάκι, μάθαμε χτές πως θέλουμε άλλους νέους νόμους..
κ.Απόστολε οι πάνω έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα.
Είδα χτες στο Μακεδονία την -ο Θεός να τη κάνει-αθλητική εκπομπή derby από καθαρή περιέργεια για το πως θα αντιμετωπίζανε τη μπούκα του κλόουν.
Ειλικρινά τρόμαξα από αυτά που ειπώθηκαν. Οι τύποι είναι έτοιμοι να χωρίσουν την Ελλάδα στα 2 σε περίπτωση που θιχτεί ο μετανάστης,

Και κάτι τελευταίο.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΟΡΦΑΝΕ..
Και κρίμα που φόρεσες την ένδοξη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ..

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν τα είδα, σε πιστεύω, δεν με εκπλήσσουν, έχουν γραφτεί αυτά απ΄δω...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και ξαφνικά σήμερα το πρωί ,όλες οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες ανακαλύψανε το golendri.Oταν τα έλεγε ο Σάββας δεν τα έγραφαν και όταν τα έγραφαν το έκαναν με μικρά γράμματα στις μέσα σελίδες για να μην τα δει κανένας,για να παραφράσω τον μέγα Αναστό σε σχόλιο του για τους ΑΡΔ.Είπαμε ξεκινά η αποχώρηση της μαφίας....

Εικόνα apostolos gaganis

Να την δω πρώτα, Ευριπίδη. Να την δω. Περνάμε μια κατάσταση εντελώς ρευστή. Όλα μπορεί να συμβούν. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Είμαι προετοιμασμένος.

Εικόνα jole11canezza

Κυρ Απόστολε, η αλήθεια είναι ότι μας προσφέρουν άφθονο γέλιο!!! Ο διαιτητής που δεν ήξερε ποιον να θίξει από τα δυο αφεντικά του...πήγαινε ο Μπαοκτζης γκολ έλεγε, πήγαινε ο Αεκτζής όχι γκολ και επαναλαμβάνοταν ανάλογα με ποιο πήγαινε κοντά του!! Θα υπήρχαν πολλά για να κάνουμε πλάκα αλλά αυτή τη στιγμή μέσα μου υπάρχει ανησυχία και θυμός!!! Βλέπω ότι ο πόλεμος είναι πιο μεγάλος από ότι νομίζαμε...βαθύς ριζωμένος στην κυβέρνηση!!! ΑΝΗΣΥΧΩ!!!! Όχι γιατί φοβάμαι και πιστεύω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ!!! Θα δούμε!!! Όλοι ενωμένοι μάγκες και κοντά στον σύλλογο!!!

ΥΓ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένω ΚΑΙ την εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού. Θα δείξει ΠΟΛΛΑ η παραμονή ή όχι του -3 που μας έχει επιβληθεί....

Εικόνα Romain

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Οι πράξεις του είναι σε συνέχεια των δηλώσεων που έχει κάνει κατά καιρούς. Οι οποίες πράξεις δείχνουν ένα χαρακτήρα τραχύ, άξεστο, με όχι σώας τας φρένας. Αν ο Μελισσανίδης είναι του πεζοδρομίου, Ο ρωσσοπόντιος είναι ακόμα πιό κάτω. Είναι της βρωμιάς και της μαφίας.

Δεν γνωρίζω αν μπήκε μεθυσμένος στο γήπεδο αλλά απ ότι φάνηκε στους δέκτες, αν δεν τον συγκρατούσαν οι μπράβοι του, ήταν πολύ πιθανό να τραβούσε το κουμπούρι του ή ακόμα και να το χρησιοποιούσε.

Όμως τι τον κάνει να αισθάνεται τόσο ισχυρός? Η μεταμεσανυκτιακή αθωοτική απόφαση από την εφέσεων?

Δεν νομίζω.

Το θάρρος του το οποίο μετατράπηκε σε υπεβολικό θράσος μάλλον πηγάζει από την σχέση του με τον πρωθυπουργό. Δεν ξέρω αλλά άτι μου λέει ότι νοιώθει πολύ άνετος έως και σίγουρος ότι όλα θα τα καταφέρει μέσω της δύναμης που του παρέχει αυτή η σχέση του με την κυβέρνηση.

Και για να είναι τόσο σίγουρος, ίσως να έχει τον ΤΣΙΠΡΑ στο ΧΕΡΙ.

Και ο τρόπος που η κυβέρνηση έχει αντιδράσει, αντι να τιμωρήσει τον ρωσσοπόντιο διακόπτει το πρωτάθλημα για χάρη του τείνει να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό αυτό. Ότι δηλαδή ο Ιβάν έχει τον Αλέξη στο χέρι. Ή στο τσεμπάκι. Μένει να φανεί και αυτό. Κάτι που αν και όταν γίνει καθόλου δεν θα με εκπλήξει.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Ίσως. Δεν νομίζω όμως ότι θα μάθουμε ποτέ, αν ισχύει αυτό που λες, την αλήθεια. Εκτός...

Εικόνα ThomasK

Χα χα χα
Φοβερή η 1η φωτό :) :) :)

Κεντάς πάλι, Απόστολε!
:)

Εικόνα elias

Ειναι πολυ σημαντικό να ανεβεί και να μείνει στην σούπερ λίγκα ο αρης.γιατι ο αρης δεν θα ανοίξει ποτε τα πόδια στον παοκ και θα κόψει τη φορά του ΠΑΟΚ μεσα στα πλαίσια των σαλονικιωτικων συνοικιών.

Εικόνα elias

Εχω κι ενα θεμα εσωτερικό.με ανησυχεί και με στεναχωρεί η απουσία του σαββα απο το ρατμ.ελπιζω γρήγορα να επιστρέψει.

Εικόνα takis xwsiar

Το Σαββα εγω θα τον ηθελα μπροστα στα ματια του κοσμου,μεσα στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ.Στον ερασιτεχνη εχουμε τον Στρατηγο.Εκει δεν εχουμε τέτοιον.Ελπιζω να τον εχουμε τουλάχιστον εδώ...

Εικόνα elias

Οι δεσμοί σαβιδη_συριζανελ ειναι ισχυροί.ουσιαστικα η κυβερνηση λεει οτι το πρωταθλημα δεν θα το παρει κανεις ,αν δεν το παρει ο ΠΑΟΚ.χρονο τωρα θελουν για να μεθοδεύσουν να πέσει στα μαλακα ο εγκληματίας φιλος τους.εγω με καθεςτως συριζανελ δεν εχω εμπιστοσύνη σε κανενα δικαστικό όργανο.ο σαμπιντι τους κρατάει.και αυτοι φοβούνται μηπως αρχίσει να κελαηδάει.η έμφαση μας δεν πρεπει να δίνεται μεμονωμένα στον Ρώσο.το θεμα μας ειναι οτι η κυβερνηση έθρεψε και ξαμοληςε ενα τετοιο τερας.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα δούμε Ηλία. Θα δούμε. Το θέμα είναι ότι μόνο για ποδόσφαιρο δεν μιλάμε πια....

Εικόνα Ηγέτης7

Τελικά Απόστολε,εμφανίστηκε ο λαλάκης οπότε τέρμα το amber alert.Από όσο διάβασα, ήταν απασχολημένος, έκανε ρώσικες Herb

Εικόνα apostolos gaganis

Ουφ! Ησύχασα τώρα...

Εικόνα apostolos gaganis

ι

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Εμένα δε μου το βγάζει κανείς από το μυαλό, πάντως, πως η διακοπή του πρωταθλήματος είναι κίνηση τακτικής μέχρι να δούνε πώς θα το κωλομπαρέψουνε.
Όπως έχουν τα πράγματα, αναφέρει ο διαιτητής ότι με υπαιτιότητα της ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας, οπότε καμπάνα από εκεί - και για τα καουμποϊλίκια του Ιβάν, άλλη τιμωρία στον ΠΑΟΚ.
Γιατί με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα χάρη στον τηλεοπτικό "λαγό", δεν γίνεται να μην πέσουν οι καμπάνες...
Κι αν γίνει αυτό, πάλι ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ!
Εκτός αν την είδε Σιδηρά Κυρία κι ο Μπέτυς - αλλά ούτε κι αυτή δε σταμάτησε το πρωτάθλημα...

Το πρωτάθλημα μόνο η λαίλαπα του πολέμου και της κατοχής το διέκοψε. Και η λαίλαπα των Συριζανελ - αν τελικά το κάνουν.

Όπως και να 'χει, φτιάχτε συκώτι από τα γέλια με όσα βλέπουμε κι ακούμε. Μέχρι και το σδνα σκέφτομαι να κάνω χόουμ πέητζ...

ΥΓ: Καλά, η φωτογραφία γαμεί! Κάτι μεταξύ του απαγορευμένου πηγαδιού (του Πουλικάκου - εκείνο με τα τρία στράκια αν θυμάστε) και του κυνηγού (τι ταινιάρα κι αυτή!). Κι ο λαός του Θρύλου από δίπλα να μπανίζει και να απολαμβάνει τις πουστιές και τις σφαγές. Φοβερή σημειολογία...!

Εικόνα apostolos gaganis

Ακριβώς. Και μαζί με τον Predator, στο βάθος πίσω απ΄τον κορμό, 10-12 μέτρα από την...παρέα, εκείνος ο τύπος με τη μαύρη φόρμα και τα γιαλιά του ηλίου να μπανίζει κρυφά τα γελάκια, τους χαριεντισμούς και τις ευγένειες...

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Respect Marinakis.Χωρίς να κάνει τίποτα τους άφησε και ξεβρακωθήκανε μόνοι τους.Νομίζω οτι ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή τους διασκεδάζει.

Εικόνα apostolos gaganis

Ηθική ικανοποίηση, ναι, νιώθουμε όλοι οι Ολυμπιακοί, Θανάση. Να δούμε όμως πού θα πάει αυτή η ιστορία....

Εικόνα Kratistos_

Ένα σχόλιο για την τελευταία φωτογραφία, μιας και το ζήτημα διεθνοποιήθηκε.. FIFA και UEFA μας επιλήττουν και μας απειλούν με αποκλεισμό.. Αλλά ποιόν ακριβώς απειλούν; Δικό τους κατασκεύασμα δεν είναι όλο αυτό; Απειλούν να αποκλείσουν τον εαυτό τους! Φοβερό!

Μετά από την εξέλιξη αυτών των γεγονότων, τα οποία δεν έχουν φτάσει ακόμα στο αποκορύφωμά τους, είναι εξόχως σημαντικό ότι οι Ολυμπιακοί απανταχού αισθάνονται την δικαίωση των διαμαρτυριών τους όλα αυτά τα τρία χρόνια. Οι παρά φυσι βιαστές του ποδοσφαίρου και της λογικής μας εξέμεσαν για μια ακόμη φορά πάνω στις οθόνες μας σε πανελλήνια θέα! Αυτήν την αγαλλίαση της δικαίωσης είχαμε καιρό να την αισθανθούμε. Απαλλαγμένοι πια από αυτό ας κοιτάξουμε το πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε, να στοχεύσουμε τουλάχιστον στη 2η θέση για Τσάμπιονς Λιγκ αφού η ... εξυγιαντική παρένθεση φαίνεται πως πνέει τα λοίσθια..!

Εικόνα apostolos gaganis

Ίδωμεεεεεν.....

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε, αγαπητοί Σύγγαυροι τόνοι μελάνι και άπειρες αναλύσεις έχουν γίνει και θα γίνουν για την θλιβερή τραγωδία της εξυγίανσης!
Κατά την ταπεινή μου άποψη μια λέξη ακτινογραφεί την ρίζα του κακού:
ΤΣΙΠΑ!
Λείπει η τσίπα η όπως αλλιώς γράφεται!

Εικόνα apostolos gaganis

Oυσιώδες εν ανεπαρκεία, παντού σχεδόν. Δυστυχώς, Χάρυ.

Εικόνα elias

αποστολε στο σαιτ του ολυμπιακου ανεβηκε σημερα ενα αφιερωμα στον δαριβα.προς το τελος υπαρχει μια φωτο με τον δαριβα με πολιτικα στον παγκο και πιο διπλα τον καραβιτη κι αλλον ενα παιχτη.ποιος ειναι αυτος ο παιχτης?

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Μίλτον Βιέρα

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Μίλτον Βιέρα

Εικόνα apostolos gaganis

Βλέπω δεξιά του Δαρίβα τον Τόζα Βεσελίνοβιτς, προπονητή τότε στην ομάδα, πιστεύω ήταν το 1977, οπότε δίπλα στον Καραβίτη πρέπει να΄ναι Ο Μίλτον Βιέρα.

Εικόνα red apple

Ο Ανδριανόπουλος, ο Γουλανδρής, ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης ευθύνονται, μιας και είναι εκείνοι που ίδρυσαν και συντηρούν τον Ολυμπιακό. Αν δεν υπήρχαμε, δεν θα γινόταν το παραμικρό. Είναι πολύ κακό να ξεχωρίζεις και να ηγεμονεύεις

Εικόνα apostolos gaganis

Ακριβώς. Απομόνωσες τους "φταίχτες".

Αλήθεια, πώς κι΄εκείνος ο...Ζουράρις, δε δήλωσε κάτι για τα χτεσινά; Δεν πήρε το μάτι μου τίποτα...

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΧΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ,Η ΔΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΒΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΑΣΤΙΣΑΝΕ ΛΙΓΟ...ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΙΛΑ- ΔΕΙΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑ ΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ..ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΧΟΥ ΔΗΛ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ......ΠΡΟΣΟΧΗ ...ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΠΟΡΣΕ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ 300 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ,Ο ΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ......ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ ....ΟΥΣΤ....ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,ΤΑΧΟΥΝ ΨΙΛΟΧΑΜΕΝΑ ....ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΕΞΩ ....ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΟΙ.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε,τα φαρμακερά ερπετά ζαλισθήκανε προσωρινά από την αποκοτιά του καπνέμπορα αλλά η αποκρουστική διχαλωτή τους γλώσσα στοχεύει πάντα ότι τους στοιχειώνει , τον Λέοντα τον Θρυλέοντα!
Δεν εφησυχάζουμε έχουμε βιώσει στο πετσί μας την δολιότητα και την ραδιουργία του καταληψία και της παρέας του!
Φαίνεται είναι δύσκολο να απεγκλωβισθούν από την αρκούδα και την τίγρη, κάτι πολύ δυνατό τους ενώνει. Αυτοί όταν κάνουν ευεργεσίες δεν συγχωρούν την υπαναχώρηση !
Τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται ..αλλιώς κόλαση!

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένω...

Εικόνα Ηγέτης7

Έχει εξαφανιστεί και ο λαλάκης εδώ και 15 μέρες.Μόνο ένα άρθρο (άντε συν δύο της αδερφής Αυλακιώτη).Απορώ πως δικαιολογεί το μισθό του

Εικόνα apostolos gaganis

Φώτισέ μας, αν έχεις νέα, γιατί δεν το παρακολουθώ το θέμα.