ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ( ΤΗΣ...ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ).



ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ GAΖZETTA TO ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΓΡΑΦΕΙ:

Όλα δείχνουν ότι από την άλλη βδομάδα θα έχουμε και πάλι... μπάλα.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει στείλει κείμενο με 4 βασικούς όρους, που πρέπει να υπογράψουν οι 16 ΠΑΕ μέχρι τις 23/3 ώστε να έχουμε και πάλι σέντρα στις 31/3.

Οι 4 όροι αναλυτικά:

1. Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια μία αγωνιστικής περιόδου, οπαδοί μιας ομάδας προκαλέσουν φαινόμενα βίας, ήτοι α) είσοδος οπαδών στον εν γένει χώρο του γηπέδου ή/και στις κερκίδες και στα αποδυτήρια ή/και στον αγωνιστικό χώρο ή/και συμπλοκές εντός αγωνιστικού χώρου με οποιαδήποτε αφορμή, για τρεις φορές ή β) την πειθαρχική τιμωρία των ομάδων τους με βάση την εν γένει έκνομη βίαιη συμπεριφορά οπαδών τους, τουλάχιστον τέσσερις φορές, τότε η ομάδα θα τιμωρείται με ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής και υποβιβασμό.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα ξεκινήσει να ισχύει από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και εφεξής, με τροποποίηση των ρυθμίσεων αδειοδότησης, τόσο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όσο και της ΕΠΟ.

2. Σε περίπτωση δυσφημιστικών δηλώσεων από αξιωματούχους που υποδαυλίζουν φαινόμενα βίας και πραγματοποιούνται με οποιοδήποτε τρόπο, για παράδειγμα σε ΜΜΕ ή social media, τότε θα τιμωρείται η ομάδα τους.

3. Η ευθύνη για τη φύλαξη των αγώνων, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα περιέρχεται εξ ολοκλήρου στις ΠΑΕ και η αστυνομία μένει εκτός γηπέδων.

4. Καταργείται το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ως τρίτος βαθμός των πειθαρχικών αδικημάτων.

ΓΡΑΦΩ:

Ασφαλώς και θέλω, όπως όλοι μας, να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Έχω όμως κάποιες απορίες και παρατηρήσεις, ως απλός οπαδός, πάνω στο κείμενο, μη γνωρίζοντας βέβαια αν θα υπογραφεί έτσι όπως είναι ή τροποποιημένο τελικά. Γιατί ότι θα υπογραφεί, θα υπογραφεί. ΚΑΙ απ΄τον Πάοκ. Αν κάποιος μάλιστα μπορεί να με βοηθήσει απαντώντας σε ό,τι θα ρωτήσω, τον ευχαριστώ εκ προοιμίου. Για πάμε...

1. ΟΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣ

- Πώς ορίζεται ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ο "εν γένει χώρος του γηπέδου"; Εκεί που μιλάει για την ΕΙΣΟΔΟ των οπαδών.

- Εκεί που κάνει λόγο για ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ "εντός αγωνιστικού χώρου", επειδή αμέσως προηγουμένως τον διαχωρίζει αυτόν αναφέροντας ξεχωριστά τις κερκίδες και τα αποδυτήρια ( εκεί δηλ. που αναφέρεται στην ΕΙΣΟΔΟ οπαδών ), αν π.χ. "πλακωθεί" κόσμος στα αποδυτήρια ή στις κερκίδες, ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ; Προφανώς έχουμε να κάνουμε με κακή διατύπωση, μιας και τα ελληνικά μου δεν με βοηθούν ( όπως λ.χ. βοήθησαν τον Σκουτέρη ). Επισημαίνω πάντως, χωρίς να ξέρω αν ίσχυε και πριν, ότι αρκεί Η ΕΙΣΟΔΟΣ και μόνο. Χωρίς κλωτσομπουνίδι δηλαδή....

- Τα "τρεις" και "τέσσερις" φορές, δεν ξέρω πώς καθορίστηκαν, αυθαίρετα μου φαίνονται αλλά εντάξει κάπου θα πρέπει να βασιστεί κανείς. Το θέμα όμως είναι ότι εκεί ακριβώς φοβάμαι πως "ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ" το πράμα πολύ και εννοώ για το ΠΟΤΕ και ΑΝ θα καταλογιστούν όντως σε κάποιο σωματείο εκείνες οι περίφημες "τρίτη" και "τέταρτη" φορά του κειμένου. Του δεσμευτικού, όπως χαρακτηρίστηκε, κειμένου. Και μιλάω ειδικότερα για τους ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ "ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ" γνωστούς οπαδούς, εκείνους ντεεεε που δεν θα δέχονταν - κατά δήλωσή τους - να επιστρατευτούν για τη "δική μας" Ελλάδα, αν καλούνταν προς τούτο, παρά μόνο για το λατρευτό τους ασπρόμαυρο δικέφαλο πτηνό... Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΤΣΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ. Και είμαι βέβαιος ότι στην πράξη, θα δούμε πράματα και θάματα Σ΄ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ από τους κυβερνώντες κι΄όχι μόνο τους σημερινούς.... Νόμους και κανονισμούς έχουμε υπεράφθονους σε τούτη τη ρημαδοχώρα, με τη διαφορά ότι αυτοί ΔΕΝ EΦΑΡMOZOΝΤΑΙ απ΄τους υπεύθυνους για διάφορους λόγους και σκοπιμότητες, προεξάρχοντος εκείνου του γαμημένου του πολιτικού κόστους. Του στενού κομματικού συμφέροντος, για ν΄ακριβολογώ. Παρένθεση, σκόπιμη: Ετούτα, τα ετοιμάζουν άνθρωποι που σκέφτονται ταυτόχρονα, καθώς είδα γραμμένο και με άλλα βέβαίως φυσικά πρόσωπα ως πρωταγωνιστές, την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του υποβιβασμού στις ομάδες εκείνες οι οποίες δεν πληρούν τα απαιτούμενα οικονομικά κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Γιατί έφτασε γιαυτόνα πια ο κόμπος στο χτένι, στο μη παρέκει και κάνουνε το παν για να τον σώσουνε. Καλά, τί γίνεται ρε; Και τα συνοδά που λένε ότι το ζήτημα αφορά ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ομάδες και τα ρέστα, ναι εντάξει, τα "κόβω" όμως ΤΩΡΑ σαν το μουστάκι του πούστη. Σαν τον φερετζέ... Γιατί ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ την κατάργηση πιο μπροστά και θέλουνε να την κάνουνε, λόγω Βάζελου βέβαια, ΤΩΡΑ; Γιαυτό ξαναλέω: Πολιτική βούληση έχετε για να φτιάξετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα τόσα κακώς κείμενα σε τούτο τον τόπο; Σας προκαλώ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΙΑ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΚΙ΄ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ... ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΔΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ. ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ, ΝΑ...ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΠΙ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΝ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ, ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ "ΠΑΙΡΝΕΙ". ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ Σ΄ΕΣΑΣ. ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ...

2. ΟΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Να το δω. Και να αφορά ΚΑΙ τους επαγγελματίες αθλητικογράφους στα ΜΜΕ. Τα εκτελεστικά όργανα των αξιωματούχων. Με χοντρά πρόστιμα, πλην των όποιων άλλων. Σ΄αυτούς, στο μέσο όπου εργάζονται, και στα δύο, δεν ξέρω. Γιατί είναι ΑΥΤΟΙ που κι΄αν δεν το΄χουν παραχέσει και που είναι συνυπεύθυνοι εν πολλοίς για τη βία με τα όσα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΙΜΩΡΗΤΕΑ γράφουν ή εκφωνούν. Ν΄αφήσουμε τα περί ελευθερίας της έκφρασης, άσκησης λογοκρισίας, κοινού συμφέροντος κλπ που προτάσσονται συνήθως για να καλυφθεί η διαρκής αναμόχλευση των οπαδικών παθών η οποία εκ συστήματος ενεργείται και η έμμεση αλλά ξεκάθαρη έτσι ώθηση των μπαχαλάκηδων σε πράξεις βίας. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΛΟΓΩ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
  

3. ΟΡΟΣ ΤΡΙΤΟΣ

Να το δούμε κι΄αυτό. Τα ζήσαμε τα καλά της αστυνομίας. Έχει πάντως και λογική και αιτιολογία η λήψη του μέτρου. Το βάρος του ελέγχου, της αντιμετώπισης, να πέφτει πια αποκλειστικά στις πλάτες των ΠΑΕ. Τις "στριμώχνει". ΚΑΙ θα ζητούσα οπωσδήποτε διευκρινίσεις της φράσης "φύλαξη των αγώνων". Θα το δεχτούν όμως τούτο οι ΠΑΕ; Και πώς; Με ποιον τρόπο; Ποιές προϋποθέσεις; Προς συζήτηση η υπόθεση επομένως. Ένα είναι βέβαιο. Όπως είναι σήμερα τα πράγματα, η ιστορία δεν τσουλάει. Για λόγους τους οποίους γνωρίζουμε. Και μ΄αυτό πάντως, το προτεινόμενο, μέτρο, είμαι σκεπτικός ως προς την αποτελεσματικότητά του. Αρκετά σκεπτικός... Και,

4. ΟΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ

Συμφωνώ. Οι αποφάσεις να βγαίνουν γρηγορότερα. Αποφεύγονται πολλά έτσι.

ΟΡΙΣΤΕ... ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ...

Υ Γ. Μόλις ανέβασα το άρθρο, είδα τη θέση του Γιωργάκη σε σχέση με τους όρους του Βασιλειάδη. Του καινούριου, όχι του γνωστού παλιού, του Τζέφρι, αλλ΄ αυτουνού που...κουνιέται με τα λεφτά που βγάζει με τον...ιδρώτα του. Τί λέει ο λαός σε τέτοιες περιπτώσεις; "Κακό σκυλί κλπ". Να μου το θυμηθείτε: ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ....

Σχόλια

Εικόνα George_Str

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ,ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΗΛ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ Π ΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΛΑΝΙΔΕΙΟΝ ΕΠΟΧΗ.....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΒΑΘΟΣ 10 ΕΤΙΑΣ, ΥΠΟΨΙΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο << ΦΙΛΑΘΛΟΣ>>ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΟΣ.....ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΟΑΚΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΠΟΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΙΘΥΝΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Εικόνα apostolos gaganis

Τώρα, θα ξωκείλω: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΥΦΑΛΕΕΕΕΣ!....

Εικόνα elias

ακουσα οτι το παραβολο για να προσφυγει μια ομαδα στο cas ειναι 60000 ευρω.αρα μονο οσφπ,αεκ,παοκ μπορουν οικονομικα να ανταπεξελθουν σε τετοιο ποσο.η ουσια ειναι ομως σε ενα τετοιο πρωταθλημα,ουδεις σοβαρος παιχτης,προπονητης ξενος θα δεχθει να ελθει.εμεις λεμε οτι πρεπει να αλλαξει σχεδον ολο το ροστερ μας για του χρονου αλλα ποιοι να ερθουν σε αυτη την χωρα -παρωδια?ειμαι πολυ απαισιοδοξος.εχουμε κυλισει σε βουρκο.επισης πιστευω οτι τα γηπεδα θα αδειασουν ακομα περισσοτερο.και οι διαιτησιες στα ευρωπαικα ματς πιστευω οτι θα ναι ξεκαθαρα εχθρικες για ολες τις ελληνικες ομαδες.βρισκομαστε σε καθεστως γενικευμενης ανωμαλιας.

Εικόνα apostolos gaganis

Λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψη μου αυτό το ποστ. "Βρισκόμαστε σε καθεστώς γενικευμένης ανωμαλίας". Ακριβώς, Ηλία.

Εικόνα Harry red logic

Στο μαδουριστάν Νόμος είναι το συμφέρον των μαδουρόφιλων.!
Η δικαιοσύνη και ηθική ορίζονται σε κυλιόμενη βάση , από τον παμμέγιστο Χαλίφη ,τυχοδιωκτικά, κατά πως τον συμφέρει να παρατείνει στην παραμονή του στην καρέκλα.Ο επτανήσιος μυστακοφόρος και τα τσιράκια του μοχθούν νύχτα μέρα για το καλό του Μαδούρο, βοηθάνε και οι αρκούδες και τα γατιά!. Αυτοί εφαρμόζουν τον νόμο με την λογική του Καραγκιόζη:
"Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου"!
Και ακόμη τρισχειρότερο, οι ελεεινοί σκοπίμως σπέρνουν τον διχασμό στους οπαδούς και γενικότερα στο λαό για να μανιπουλάρουν όπως τους συμφέρει την κατάσταση!
Απλά δεν λογαριάζουν κανέναν,ποντάρουν στην κοντή μνήμη του λαού και με την μαύρη τους προπαγάνδα εξαπατούν μεγάλες μάζες!
Δεν ελπίζω σε τίποτα ,ούτε στην FIFA!
«…Είναι πολλά τα λεφτά Αρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Θέλω να ησυχάσω λίγο και δεν μ΄αφήνουν τα γεγονότα. Τέτοια αλληλουχία, σπάνια τη ζούμε. Έχω και κάτι ψυχανώμαλους από πάνω, που βέβαια μόνο με πλάκα αντιμετωπίζονται...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Εγώ συμπλέω με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.Ο ιδανικός τρόπος σε αυτήν τη χώρα για να μη γίνεται τίποτε είναι να φτιάχνεις νόμους επί νόμων που περισσότερο μπερδεύουν παρά επιλύουν προβλήματα.Ας εφαρμοστούν αυτοί που υπάρχουν και να σταματήσουν οι αστείες δικαιολογίες για έξωθεν επιβεβλημένες αποφάσεις από τα λογής σκουτεράκια του στυλ <<ετερότητα της ουσιαστικής βαρύτητας>>.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνούμε.

Έχουνε μπλέξει τα μπούτια τους, οι απέναντι.

Είδες η κουμπούρα;

Εικόνα apostolos gaganis

ι

Εικόνα dimitrov7

Να υποβιβαστεί ο αγελαδομούρης σε σαπρόφυτο. Ειδικά αυτό με τον υποβιβασμό είναι μυθικό καραγκιοζιλίκι και στοχεύει εμάς. Θα έρχεται ο κάθε Σκουτεράκης εισαγγελέας και με τις διαταγές του κάθε κοντομουνή και του κάθε αγελαδομούρη θα μου υποβιβάζουν την ομάδα όταν του χρόνου θα είναι 10 βαθμούς μπροστά. Ε όχι!!!!!!
Δλδ φέτος θα υποβιβάζανε τον παοκ??????? Ε δεν νομίζω. Τελείως φασιστικό κι αντιεπενδυτικό. Ο αγελαδομούρης βρήκε την ευκαιρία να περάσει τις ανωμαλίες του κοντομουνή στη τούρλα του Σαββάτου. Κι όλως τυχαίως η κούλα κι ο μπάουγκ υπογράψανε μαρς.
Μη σώσει κι αρχίσει το πρωτάθλημα.

Εικόνα apostolos gaganis

Θ΄αρχίσειειει... Θα΄χε συνέπειες ΠΟΛΥ σοβαρές για πολλούς, τυχόν οριστική διακοπή του.

ΑΝΕΜΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. Για την ώρα....

Εικόνα nichio 1971

Ακόμα ένα ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, προκειμένου να καλύψει την ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ διακοπή. Καλά τους τα έσουρε η διοίκηση, εκ του πονηρού οι "δεσμεύσεις" που ζητάνε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...
Αν θέλανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μα κάνουν κάτι για τη βία, ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟ ΟΠΛΟΦΟΡΟ ΧΤΕΣ.

ΥΓ Απόστολε, η μπουγάτσα υπέγραψε (όχι ότι παραξνευτήκαμε κιόλας)...

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ με την ποινική δίωξη του Ιβάν Σαββίδη. Πρέπει πάντως να κάτσουν ΟΛΟΙ σ΄ένα τραπέζι και να τα βρουν. Για να προχωρήσουμε. Αλλιώς, τί; Θα σταματήσει να υπάρχει πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα; Δηλαδή "Ή Πάοκ ή κανένας;". Κάτι επομένως πρέπει να υπάρχει ως βάση.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ - ΕΝ ΓΕΝΕΙ - ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Εικόνα savvas gridlock

Απόστολε, στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, άρθρο 1,

http://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/2017_2018/PEI8ARXIK...

αναγράφεται καθαρά το τι εννοούμε ''αγωνιστικός χώρος'' και ''εν γένει χώρος γηπέδου''.

https://screenshots.firefox.com/3hfFZvcOZXJs4XSD/www.epo.gr

Όλα όσα προτείνει ο Βασιλειάδης είναι ΑΣΤΕΙΑ. Δηλαδή θα μαλώσουν κάποιοι οπαδοί με τα ΜΑΤ στο πάρκινγκ του γηπέδου και θα υποβιβαστεί η ομάδα τους; Πώς θα φυλάνε οι ΠΑΕ το γήπεδό τους; Έχουν την οικονομική δυνατότητα όλες οι ΠΑΕ σε κάθε ματς να το κάνουν; Το Διαιτητικό Δικαστήριο απαρτίζεται από Αρεοπαγίτες, ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ δικαστές, τον ''αφρό'' των δικαστών της χώρας μας και θεσμοθετήθηκε για να αποφεύγονται προσφυγές στο CAS. Αν καταργηθεί, οι προσφυγές θα γίνουν κανόνας. Όχι απλώς δεν θα απονέμεται γρηγορότερα η Δικαιοσύνη, αλλά θα καθυστερούμε πολύ παραπάνω.

Εικόνα apostolos gaganis

Σαφέστατο. Γιαυτό και ζήτησα βοήθεια στο κείμενό μου. Σ΄ευχαριστώ. Η ενημέρωσή μου, τονίζει ακόμη περισσότερο τα κακά ελληνικά που χρησιμοποιήθηκαν, μεταξύ των άλλων με τα συνεχή ή/και ( κατά το ξενικό or/and ) του εδαφίου. Θα ΕΠΡΕΠΕ συνεπώς να διατυπωθεί τούτο αλλιώς, ώστε να γίνεται απολύτως αντιληπτό και χωρίς να χρειάζονται διευκρινίσεις.

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολη,ετσι όπως τα γραφεις είναι,και χειροτερα! Πουστιες ενός ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ είναι όλα αυτά!Και να σου εξηγησω γιατι το λεω.Αν ισχυε φετος αυτό που ετοιμαζει ο Βασιλειάδης,στα Ιωάννινα που δεν καταγραφτηκαν ΠΟΥΘΕΝΑ επεισοδεια από την αστυνομια,τι θα τους εκανε ο καινούργιος "αυστηρος" νομος? ΤΙΠΟΤΑ!! Σε μας όμως που μπήκανε καμια 15αρια ατομα μετα το τελος του αγωνα,χωρις να πειραξουν ΚΑΝΕΝΑ από οσους αφορα ο αγωνας,και μετα τις προκλησεις των ματατζηδων,θα μας τυλιγαν σε μια κολα χαρτι.Μεχρι και ΨΕΥΤΙΚΟ τραυματια αστυνομικο μας καταλογισαν.Ο ιδιος ο δικαστης ειπε ότι δεν υπαρχουν στοιχεια για κανενα τραυματισμο!Κι όμως,βαση αυτου εμεις τιμωρηθήκαμε ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ! Μεχρι και στον Ερασιτεχνη μας,που είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ,μεχρι και εκει τιμωρια βαλανε.Τους εχουν ενοχλησει οι δηλωσεις του Κυρ Σαββα,και γι'αυτο βαλανε στο παιχνιδι της τιμωριας και τις δηλωσεις παραγόντων.ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΙ! ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΛΙΑ.Και τωρα φτιαχνουν κονε να τα παρουν και από αλλους.Και δηλαδή όπως αυτοι τα λενε,την ομαδα μας όταν θα πηγαινει στην Τουμπα,θα την προστατευη "σεκιουριτη" μπαοκτζηδων??Και αν είναι ετσι,αν δεχθουν οι παικτες μας επιθεση,ποιος θα καταγραψει τι εγινε? Ο υπάλληλος του Γιουρικα??? Γυρνα σπιτι σου ρε Βασιλειαδη και ασε τις αντρικες δουλειες για αλλους!!

Εικόνα apostolos gaganis

Κλαυσίγελως... Ο Γιωργάκης απέρριψε στην ουσία και μετά βδελυγμίας μάλιστα τους όρους του Βασιλειάδη, αλλά η ΠΑΕ Πάοκ τους αποδέχθηκε εν τέλει κατόπιν...ωρίμου σκέψεως και τους υπέγραψε. Κάτι σαν να του΄πε του μικρού "Πού πας ρε Καραμήτρο;". Όπως και η Άεκ. Γκαγκάτσης( υιός )- Πάοκ, Στράτος - Άεκ. Καλά τους τα λέει ο Θρύλος...

Εικόνα takis xwsiar

Σωστη κινηση η επιστολή της ομαδας μας.Που να τους εχεις εμπιστοσυνη Αποστολη,αυτοι (παοκ-αεκ)πρωτα μιλανε μεταξυ τους και μετα παριστανουν ότι "βγαζουν" ανακοινωση.Οταν δεν υπαρχει διαθεση για δικαιοσύνη,και αυτό το ειδαμε φετος με τους νομους που ισχυουν και ΔΕΝ τηρούνται η ακομα χειροτερα τηρούνται επιλεκτικα,τοτε γιατι εμεις να τους πιστεψουμε? Οσο αφορα τον βαζελο,οτι του πουν θα κανει.Το δημοσιο χρημα είναι παρα πολύ για εξαγορά ψηφων,και εκει νταλαβερι υπαρχει.Ιδωμεν,φιλε...

Εικόνα apostolos gaganis

Βλέπεις όμως ότι ο Πάοκ, ΗΔΗ σφόδρα αντιτίθεται στους όρους του Βασιλειάδη. Ας δούμε και τις άλλες ΠΑΕ. Θα το παρακολουθούμε το θέμα. Ούτως ή άλλως, όλο σε νέες εξελίξεις πέφτουμε...

Μωρέ καλά έκανε ο Σίλβα και την "έκανε". Την είχε ψυλλιαστεί ο μάγκας τη δουλειά με όσα είχε βιώσει και είπε να πάει σε καμιά...φυσιολογικότερη χώρα κι΄όχι να μείνει εδώ σ΄αυτό το μπουρδέλο. Αυτός ήταν ο πραγματικός και βαθύτερος λόγος της αιφνίδιας ( αλλά σαφώς κατόπιν πολλής και ωρίμου σκέψεως ) αποχώρησής του, όχι από τον Ολυμπιακό, στην ουσία απ΄το Ελλαδιστάν. Και όλα τ΄άλλα που ισχυρίζονται διάφοροι "επαϊοντες", είναι να΄χαμε να λέγαμε....