ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ Η ΙΕΡΟΤΕΡΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!



ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

1.  Η κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρό μας και κυρίαρχης εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη σ΄αυτήν, κατέπεσε, έσβησε, εξανεμίστηκε, πήγε μια και καλή στο διάολο από το ανώτατο δικαστικό όργανο της χώρας. Το χαστούκι υπήρξε τεράστιο σε ολόκληρο το αντιΟλυμπιακό μέτωπο: ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ - ΚΥΡΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ -  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.

Μόνο λοιπόν αυτή, η από κάτω, φωτογραφία ταιριάζει σ΄εσάς ειδικά, τους τελευταίους, για όσα ξερνάγατε με την παρουσία και τα πλήκτρα σας ανενδοίαστα και αδιάλειπτα κατά του προσώπου, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ Ή ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ, κατά της ερυθρόλευκης σημαίας ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ( ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ) του κόσμου της. Της ενδοξότερης και λαοφιλέστερης - θέτε δε θέτε - στα αθλητικά πράγματα ΓΕΝΙΚΑ της χώρας. Με την τεράστια ΔΥΝΑΜΗ.

2.  Την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ξαναλέω της Ε-Π-Ο, για παραμονή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό λόγω των γεγονότων μετά τη λήξη του αγώνα μας με την Άεκ στο Καραϊσκάκη, την θεωρώ άδικη. Απομένει το Διαιτητικό Δικαστήριο. Ειλικρινά: δεν τρέφω ικανές ελπίδες, ελάχιστες ίσως, για αποκατάσταση της αδικίας. Επισημαίνω όμως και πάλι την ανάγκη συγκρατημού και εξάλειψης τέτοιων ΗΛΙΘΙΩΝ ξεσπασμάτων από ισχνότατη μεν, ανέλεγκτη όμως μερίδα, όχι θέρμο- αλλά αν-εγκέφαλων οπαδών μας. Αφού ξέρεις ότι μας την έχουνε από παντού στημένη....

3.  Περιμένω ακόμη τούτη την εβδομάδα την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για το αν θ΄αφαιρεθούν τελικά ή όχι οι τρεις βαθμοί από τον Πάοκ λόγω του τραυματισμού του Γκαρθία, καθώς και την πρωτόδικη απόφαση για το περίφημο ματς Πάοκ - Άεκ. Και τα δύο θα δείξουν πολλά... Θεωρώ πάντως με την ευκαιρία υποχρέωσή μου να το γράψω εδώ και ας προσκρούσω στη γνωστή σεμνότητά του. Είμαι άλλωστε ηλικιακά μεγαλύτερός του, δυστυχώς, κατα πολύ: Ο Σάββας δικαιώθηκε σήμερα απόλυτα για τους αγώνες του και τον χειρισμό που έκανε σε όλα ετούτα, τα γνωστά, θέματα. Είναι παγοθραυστικό...

ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΩΡΑ!

Σχόλια

Εικόνα Red Kokkinos

Αποστολε, δεν αμφιβαλλαμε ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ οτι "τα παντα ολα" ηταν συνωμοσιακη πλεκτανη φτηνης κατασκευης, ( "ενισχυμενη" με εξωνημενους θεσμικους παραγοντες) απο το αντιΟλυμπιακο μετωπο εναντια στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας ΣΥΝΔΕΣΜΟ!

Εικόνα SpyroRev

Καλησπέρα μετα απο καιρο! Απίστευτη κατασταση, στην οποια ,οπως συμφωνουμε Αποστολε απολυτα, φταιει στο μεγαλυτερο βαθμο το (υποκινουμενο) συστημα λασπης/κουραδας (σωστη φωτογραφια κιολας) των ελληνων "αθλητικογραφων" ΑΡΔ. Που οι περισσοτεροι γραφουν πρωτα σαν οπαδοι των μικροσκοπικων μπροστα στον Ολυμπιακο σωματειων που υποστηριζουν, και σε δευτερο βαθμο ως δημοσ... εεε... ως κουραδες (συγνωμη , μπερδευτηκα). Το κακο ειναι οτι το συριζοσυστημα προσπαθει με νυχια κ με δοντια να εχει υπο καποια ψευτικη καταγγελια τον Μαρινακη, για να μην μπορει να ειναι οσο ενεργος θα χρειαζοταν στο να κυνηγηθει επιτέλους αυτο το σιχαμενο συστημα ΝΟΜΙΚΑ. Αλλα ρε γμτο, δε μπορω να μη σταθω κ στο point 2: μα καλα ρε σεις κουκουτσι μυαλο? Αφου το ξερετε πως μας την εχουν στημενη: πρωτον τι καταλαβατε , κ δευτερον τι περιμενατε κιολας διαφορετικο ως προς την τιμωρια? Οσο για το υπολοιπα δικαστικα, δεν τρεφω κ πολλες ελπιδες. Ισως... θα δουμε

Εικόνα apostolos gaganis

Ας περιμένουμε.

Εικόνα holland74

Η φωτογραφία όλα τα λεφτά...
Πράγματι δικαίωση για Σάββα...

Εικόνα apostolos gaganis

Ακριβώς.

Εικόνα elias

Ο επίλογος για τον σαββα με συγκίνησε.δακρυσα.εχει κάνει μεγαλο αγωνα το παιδί αυτο.τωρα βλεπω και τον τακη με τον ακη και σκέφτομαι οτι πρεπει μεσα απο την εκπομπη τους Πρεπει να αναφέρονται στο ρατμ για να το μάθει κι άλλος κοσμος.

Εικόνα apostolos gaganis

Πορείες παράλληλες. Στόχος κοινός. Η προάσπιση, με κάθε τρόπο, της ιδέας ΘΡΥΛΟΣ απ΄την κάθε είδους βρομιά.

Εικόνα el trick

Η αφαίρεση των βαθμών από τον Ολυμπιακό έρχεται ύστερα από εκθεση της αστυνομίας. Υστερα από έκθεση της αστυνομίας ΔΕΝ τιμωρήθηκε ο μπαοκ με αφαίρεση βαθμών για το παιχνίδι στα Γιάννενα γιατί η αστυνομία ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ (= φθορά ξένης περιουσίας), αλλά διαπίστωσε τραυματισμό αστυνομικού στο Καραϊσκάκης τραυματισμός όμως που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ στη διαδικασία.
Μετά από αυτά το ζητούμενο είναι η διεξαγωγή των παιχνιδιών με τέτοιο τρόπο ώστε τουλάχιστον να εξασφαλίζεται ένα μίνιμουμ αντικειμενικότητας. Ότι άλλο είναι γιαταμπαζέ.
Υ.Γ. Για μένα αυτό είναι το παράδειγμα αδικίας σε βάρος του ΘΡΥΛΟΥ. Το άλλο με τον σκουτέρη τι περιμέναμε. Το σκουτερ στα κάγγελα της τούμπας είχε στείλει μήνυμα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίο σχόλιο.

Εικόνα chris71

Αδέρφια μου μόνο για όσους ενημερωνόμασταν από αυτό εδώ τον τόπο ξέραμε ότι ήταν θέμα χρόνου να καταπέσει όλο αυτό το μυθιστόρημα κατά του προέδρου και της ομάδας μας.
Που γράφατε ότι δεν υπήρχε περίπτωση με ανεξάρτητη δικαιοσύνη να πάει καν σε δίκη. Μην ξεχνάτε πόσες πιέσεις είχαν ασκηθεί στην Ουέφα να μας αποκλείσει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στη συνέχεια να μας αφαιρέσουν τίτλους. Επίσης όλες αυτά τα παραμύθια αποτέλεσαν τον αποκλεισμό του προέδρου για θεσμική παρουσία του σε όλους τους αθλητικούς φορείς, μέσω των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν από τους βρωμερή συμμορία (από επίορκους οι οποίοι καθοδηγήθηκαν από την βρωμερή συμμορία) για σχεδόν δυο χρόνια και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την άλωση της ΕΠΟ κλπ.
Σας χρωστάμε πολλά που αντισταθήκατε όχι μόνο στην λαίλαπα των πληρωμένων τομαριών των ΜΜΕ αλλά και κάποιο ανώριμων (επιεικώς) ολυμπιακών(;) των πληκτρολογίων οι οποίοι θέλω να πιστεύω πως παρασύρθηκαν.
Συνεχίστε ως ασπίδα του Ολυμπιακού μας.
Όλοι αυτοί θα καταλάβουν καλά στις εκλογές ότι η ασυλία τους παίρνει τέλος.
Ότι είναι νάνοι μπροστά στον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ.
θα αντιληφθούν τι σημαίνει να τα βάζουν με το γίγαντα.
Απόστολε, Σάββα και όλοι όσοι είστε στις επάλξεις, Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου.

Εικόνα apostolos gaganis

Όλοι, κι΄εσείς κι΄εμείς, ΟΛΟΙ, ένα τρόπο ζωής έχουμε. Και τ΄όνομά του: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα George - Mati

ΛΥΣΣΩΔΕΣ κυνήγι (πάντα νόμιμα) τώρα σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που βυσοδομούσαν κατά του προέδρου μας, του ΘΡΥΛΟΥ και τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των οπαδών του !!!!! Φαντάζομαι στην ΠΑΕ το έχουν κατά νου..... Θερμά συγχαρητήρια Απόστολε και σε εσένα και στον Σάββα που κρατήσατε (και κρατάτε) το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ φρόνημα ψηλά !!! Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ !!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτό πιστεύω να κάνει τώρα πια η ΠΑΕ. Εκτός αν περιμένει να τελειώσουν κι΄εκείνα τα γελοία λιμά της υπόθεσης που απέμειναν...

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα κ. Απόστολε και συγγαυροι. Χωρίς δόση υπερβολής θέλω να ευχαριστησω εσάς όπως και τον Σάββα καθώς και όλη την παρέα των Ρατμ για την υπομονή όλα αυτά τα χρόνια να απαντάτε στα ερωτήματα μου και τις αγωνίες μου σχετικά με τις δικαστικές εξελίξεις. Θεωρώ τη σημερινή απόφαση του Αρείου Πάγου ως την αρχή της χιονοστιβαδας που θα πληξει τα αρδακια. Είναι απόλυτη υποχρέωση του Προέδρου να τους εξαφανίσει που τολμησαν να σπιλωσουν το όνομα του. Ειλικρινά τέτοια χαρα ούτε για δική μου υπόθεση να ήταν! Αντε να δούμε τώρα και τον Θρύλο μας από κοντά. Νομίζω ότι μια οργάνωση χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι και τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου γαυρίνα μου. Πάντα ευγενική παρουσία και γνήσια στα "πιστεύω" της. Κόσμημα.

Εικόνα gavrina

Να'μαι και πάλι κ.Αποστολε. Τι θα γίνει πια με αυτόν τον ξεφτιλισμενο μπουλη Καμμένο που εξαπελυσε πάλι μυδρους κατά Μαρινακη; Εντάξει έχει την προστασία την πολιτική αλλά πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον σταματήσει; κάποια μήνυση εκ μέρους του προέδρου ίσως; Στο δελτίο του Αντ1 μόνο που δεν τον είπε διακινητη. Ειλικρινά η υπομονή εξαντλειται.

Εικόνα takis xwsiar

Ο τιτλος σου,ολα τα λεφτα.Ακριβως ετσι Αποστολε.Ο Θεος αγαπάει πιο πολύ τον νοικοκυρη και σε οποιον αρεσει.Εγω γουσταρα πιο πολύ που δικαιωθηκε ο Σαββας,σε παρα πολλα που αυτος ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ,εχοντας απέναντι του πολλους σπαρσαρχιδηδες.Ο αγωνας δεν τελειωσε.ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Και επειδή είμαι κακος Ολυμπιακος,τωρα πια δεν θελω να κανουμε 8 στα 8,τωρα θελω να κανουμε,απευθειας 9 στα 9,ασχετα αν μας το κλεψουν η όχι το φετινο!

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Τάκη, ελεύθερε σκοπευτή!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Προσυπογράφω και συμπληρώνω.1.ΦΑΑΑΑΑΑΑΠ.2.Εμείς δεν είχαμε ετερότητα της ουσιαστικής βαρύτητας...3.Προσδοκώ λύση από αεροπαγίτες.

Εικόνα apostolos gaganis

Βεβαίως. Και στα 3 που γράφεις...