ΡΕ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΣΑΣ..



ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "TO 10.gr" ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΠΑΟΚ: ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ":

Θέση για όλα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο χρονικό διάστημα πρόκειται να πάρει ο Ιβάν Σαββίδης στο τέλος της σεζόν, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport».

Σκοπός αυτής της κίνησης του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ είναι να να προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις για διάφορα ζητήματα, με σκοπό να αποδείξει ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, πρόκειται να μιλήσει για τις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και για τις δικαστικές αποφάσεις που πάρθηκαν.

ΚΙ΄ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΧΟΛΙΟ:

Σε περιμένουμε πως και πως τέκνον του Σάντα της περιφέρειας Τσάλκας της πρώην Γεωργίας, να μας "φτιάξεις" το ποδόσφαιρο. Επί τέλους. Έχεις ήδη άλλωστε δώσει απτά δείγματα των "ικανοτήτων" και της "πειθούς" σου, όχι μόνο σ΄όλους τους Έλληνες αλλά παγκοσμίως. Όπου και έγινες αδιαφιλονίκητα ρεζίλι των σκυλιώνε. Μαζί σου όμως, δυστυχέστατα, και η χώρα ΜΑΣ. Μέχρι και πασχαλιάτικη λαμπάδα κάνανε μερικοί ξύπνιοι με την κουμπούρα σου, που θέλω να πιστεύω πως θα γνωρίσει πιένες τώρα σε λίγες μέρες, ειδικά μεταξύ των σκληροπυρηνικών οπαδών της ομάδας σου, αλλά και ουκ ολίγων ποδοσφαιροπαραγόντων όπως βεβαίως και εξεχόντων μελών της κυβέρνησής ΜΑΣ. Σε περιμένουμε λοιπόν, επενδυτά, όλο ανυπομονησία. Και η ταπεινότητά μου, και το RATM ασφαλώς, μα πάνω απ΄όλα τα 5 - 6 και βάλε εκατομμύρια των γαύρων του πλανήτη. Να δούμε τί κοτσάνες θα εκστομίσεις πάλι. Και με την ευκαιρία: Πληροφορηθήκαμε σ΄ένα πρόσφατο διαδικτυακό "χτύπημα" του Γιωργάκη, βλακώδες όπως πάντα και μεταξύ των άλλων, ότι ο γιός σου είχε, λέει, μια...καλή στύση. Εμείς να δεις Ιβανάκο μου πόσο...καλή στύση έχουμε. Θα την δείτε όλοι οι...ενδιαφερόμενοι αυτήνα, ΙΔΙΩΣ όταν θα σταθούμε - πρώτα ο Θεός - μπροστά σ΄ένα μεγαλούτσικο πλαστικό και διαφανές κουτί με μια σχισμάδα στο πάνω μέρος του...

Υ Γ.  Η χορωδία, δεν...φταίει. Είναι η χορωδία Αλεξάντροφ ή του Κόκκινου Στρατού, διάσημη και ομολογουμένως εξαιρετική.

Σχόλια

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα σε όλους και όλες (δεν ξεχνώ και τη gavrina).Eίχα γράψει όταν προσλήφθηκε ο Γκαρθία ότι ο κίνδυνος να καεί είναι αυξημένος δεδομένων των συνθηκών που ανέλαβε.Πήρε μια ομάδα καμένη, έκανε μια προσπάθεια για βελτίωση των δεικτών φυσικής κατάστασης που από ότι φαίνεται δεν του βγήκε (έτσι μαθαίνουμε τουλάχιστον αλλά δεν αποκλείω και να είναι μπαρούφα για να δικαιολογηθεί η απόλυση), μέσα σε ένα μήνα εκ των οποίων τις 10 ημέρες ήταν ασθενής βγάλαμε συμπέρασμα ότι δεν είναι καλός προπονητής γιατί εμείς ξέρουμε όπως ξέραμε και με τον Ζαρντίμ και γιατί δεν είναι πιστός στρατιώτης σαν τον Τάκαρο και βρισκόμαστε σήμερα 1η Απριλίου να ζητάμε οι περισσότεροι να φύγει να πάει αλλού...Και εγώ είμαι σε αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να φύγει γιατί έχει καεί.Αν μείνει θα έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την αμφισβήτηση των παντογνωστών της εξέδρας από το πρώτο φιλικό αλλά και των άλλων παντογνωστών της διοίκησης και έτσι δεν βλέπω φως.Για αυτό επιθυμώ ο Βαγγέλαρος ο Ζμπρώχτης να έχει αντιληφθεί ότι δεν είμαστε καφενείο να μας δουλεύει κάθε καθυστερημένο χόμπιτ στο instagram και να αποφασίσει να διώξει τους ακατάλληλους σε όλα τα επίπεδα (από παράγοντες τύπου Κοβάσεβιτς μέχρι παίκτες τύπου Οφόε) και να φέρει επαγγελματίες.ΥΓ.Όταν κάποια στιγμή ο Γκαρθία ρίξει μαύρη πέτρα στο διαλυμένο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάς και πάει σε καμιά ομάδα της Ισπανίας και επιδείξει έργο βλέπω από τώρα τις κωλοτούμπες και τις γνωστές απόψεις ότι ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο καράβι κλπ.Εγώ του εύχομαι να επιτύχει όπου πάει όχι για να σας/μας τη πω/πει αλλά γιατί πραγματικά πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής και όχι κατσαπλιάς σαν το Χάσι.Κατά τα άλλα υπομονή ,η χρονιά των παθών θα τελειώσει...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Νομίζωότι στην περίπτωση Γκαρσία δεν κάνουμε λάθος.
Μπορεί ο Τάκης σωστά να ανατικατάστάθηκε αφού δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει για να ετοιμάσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν, όμως η επιλογή του ισπανού δεν βγήκε. Το λέω αν και είχα πει ότι πρέπει να κριθεί το Σεπτέμβριο. Ό,τι και να παρέλαβε, δεν είναι δυνατόν μετά από 2 μήνες να μην έχει να επιδείξει ούτε μια δουλεμένη κομπίνα σε ένα κόρνερ έστ. Τα εγκλήματα που έκανε με βάζελο ήταν η απόδειξη της ανεπάρκειάς του. Δυστυχώς πρέπει και πάλι να πάμε σε άλλη λύση.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε συμφωνώ .Ο Γκαρσία δεν έδειξε καμία βελτίωση ούτε στην τακτική ούτε στην ατομική απόδοση των παικτών. Εχει βέβαια ελαφρυντικά άλλα μας προβλημάτιζε η απομάκρυνση του από την Σαιντ Ετιέν αλλά και την Σάλσμπουργκ και την Μακάμπι(ψάχτηκαν οι λόγοι?).
Ο Sir Τάκης ίσως να πήγαινε λίγο καλύτερα αν έμενε μέχρι το τέλος ,αλλά απέχει παρασάγγες από ένα σύγχρονο προπονητή που θα χτίσει μια δυνατή ομάδα. Δεν ξεχνάμε το στραπάτσο με τον βάζελο που του πήρε το πτυχίο ο Μαρινούζος ούτε πόσα ματς κερδίσαμε με την ψυχή στο στόμα! Πάντως και η ποιότητα του ρόστερ μας είναι πολύ χαμηλή για το επίπεδο του Θρύλου. Παίκτες νάνοι!(ο δε Μιραλάς τραγικός!)
Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε έναν πολύ καλό δοκιμασμένο προπονητή προερχόμενο από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ομάδες με ευρωπαϊκή πορεία.
Ένα πιθανό Grexit ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας, υποθέτω όμως ότι τώρα Grexit δεν θέλει το αφεντικό του χουντονή ο Νιαουρίδης!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ναι, αυτό λέω κι εγώ. Πιστεύω ότι ο Τάκης ακόμα και αν έπειαρνε πρωτάθλημα δεν θα έμενε για τη νέα σεζόν.
Σωστά λοιπόν ψάχτηκαν στη διοίκηση και πολύ σωστά έκαναν την αλλαγή νωρίς. Δεν βγήκε ο Γκαρσία, έχω πειστεί γι αυτό.
Τι κάνουμε τώρα;;;
Θα πρέπει όλο το επόμενο διάστημα να αξιοποιηθεί για το στήσιμο της νέας ομάδας. Με Όσκαρ;;; χμμμμμ.... Μάλλον πρέπει να πάμε σε άλλη λύση άμεσα για να μη χαθεί χρόνος.

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα και καλό μήνα. Εγώ, στα πολύ σωστά σημεία που αναφέρεις, θέλω να θέσω και ένα άλλο ερώτημα. Είναι δυνατόν ο Γκαρσία να ανέλαβε αυτό το αγωνιστικό χάλι τον Γενάρη χωρίς εγγυήσεις; δεν μπορώ να πιστέψω ότι η διοίκηση περίμενε από τον καινούριο προπονητή να κάνει θαύματα και να αναστησει ποδοσφαιριστες οι οποίοι έχουν καεί ποδοσφαιρικά για φέτος τουλάχιστον. Θεωρώ κ γω πολύ επιδερμικη την οποία κριτική δέχεται ο Γκαρσία και είναι κρίμα γιατί θα είχε την ευκαιρία να χτίσει την ομάδα από την αρχή και πολύ νωρίς για φέτος αλλά δεν βλέπω να μακροημερευει.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Οι φετεινές μας επιλογές γενικά ήταν αποτυχημένες τόσο σε ΄Ελληνες όσο και σε ξένους.Θα διαφωνήσω για τον κορμό Ελληνες ή ξένοι.Το θέμα είναι οι ξένοι να μην είναι κακοί επαγγελματίες ή soft χαρακτήρες.Ξένους έχουν και στην κούλα αλλά πλακώνονται για την ομάδα τους.Τέτοιους πρέπει να έχουμε και όχι silvoupleδες.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μια από τα ίδια.
Έχω κάνει μετά το ματς με βάζελο κωλοτούμπα και έχω πει ότι τον Γκαρθία ΔΕΝ θα το περιμένω μέχρι Σεπτέμβριο (που είχα πει αρχικά). Είναι αποδεδειγμένα ακατάλληλος. Δεν θα μακρυγορήσω για να το τεκμηριώσω. Θα πψω μόνο ότι μετά από δυο μήνες προπονήσεις εγώ τουλάχιστον μια κομπίνα για τα κόρνερ θα είχα δουλέψει με τους παίκτες. Game Over ανεπιστρεπτί για μένα.

Φορτούνης: Ούτε μισός Ιμπαγάσα δε είναι ο Κώστας. Δεν είναι μπλαζέ ύφος, είναι απλά παλάιμαχος. Ο 35άρης Τσόρι είε περισσότερα τρεξίματα, διεισδύσεις και πρωτοβολίες. Ο Κώστας απλά κρύβεται. Game Over.

Όταν ακόύστηκε ότι θα έφευγε ο Μιλι, είχα πει ότι είναι από τους παίκτες που τους κρατάς για να χτίσεις. Αυτοί δεν έχουν τιμή.
Ο Ρομαό είναι εντελώς άτεχνος. Και ναι μεν είναι η δουλειά του να κόβει, αλλά μετρήστε πόσες φορές βρέθηκε σε θέση για τελείωμα ή για ασίστ και την πήγε στα περιστέρια. Θέλουμε καλύτερο.
Κούτρης: Ξανά και ξανά τα ίδια. Χθες, μετά από 20 αγώνες έβγαλε επιτέλους την πρώτη του ασίστ. Τα υπόλοιπα γεμίσματα πάνε στα περιστέρια. Αλλά αν προσέξουμε στο γκολ που τρώμε, η φάση δημιουργείται από το παθητικό μαρκάρισμα του Κούτρη (για άλλη μια φορά μαρκάρει χώρο με τα μάτια αντί να πέσει πάνω στον παίκτη του).

Αυτά όλα βγάζουν νομίζω μάτια. Όπως και το ότι ΔΕΝ μπορεί να παίζει με βασικό τον Καρίμ ολόκληρος Ολυμπιακός.
Οφόε: Μπορεί αλλά ΔΕΝ θέλει.
Μποτία: Θέλει αλλά ΔΕΝ μπορεί.

Εικόνα apostolos gaganis

ΘΑ....ΕΠΑΝΕΛΘΩ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ - ΕΜΜΕΣΑ - ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΙ΄Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ. Σ΄ΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ: ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, Δ-Ε-Ν ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Εικόνα giorg7

Δε νοιώθουν Απόστολε.
Τα μύρια να μπαίνουν στο λογαριασμό και τίποτα άλλο.
Βλέπεις Σπανούλη, Μάλτση, Χριστοφιδέλη, Χριστοδούλου, Πάβιτς, Μανωλιουδάκη μέχρι και Τσιλιμπάρη.
Αρχηγοί. ΗΓΕΤΕΣ. Νιώθουνε, παλεύουν, ξέρουν που βρίσκονται. Δίνουν τη ψυχή τους κι ας μη τους βγαίνει πάντα. Θα πέσουν και θα σηκωθούν. Και βλέπεις στο βασιλιά των σπορ Ρομαό, Μποτία και Φορτούνη.
Για λύπηση...
Πλέον η επόμενη μέρα μετράει.
Το ποιοι θα φύγουν λίγο πολύ το ξέρουμε.
Η επιλογή Γκαρθία που φάνταζε λογική όταν έγινε όσο κι αν ακούγεται παράδοξο (με βάση ότι θα είχε χρόνο να δει το ρόστερ και να χτίσει για την επόμενη σεζόν) πλέον κάηκε.
Μαζί κι ο Κοβάσεβιτς που όσο καλός ήταν σαν ποδοσφαιριστής τόσο κακός είναι στις επιλογές ποδοσφαιριστών.
Κακά τα ψέμματα το μοντέλο 20 ξένοι-7 Έλληνες κι απ αυτούς 2-3 στην αποστολή απέτυχε.
Ελπίζουμε ο Βαγγέλας να έμαθε από τα λάθη που γίνανε τα τελευταία 2 χρόνια ώστε η φετινή εκτρωματική εικόνα του Ολυμπιακού μας να είναι ένα μικρό διάλειμμα όπως το 2004 και το 2010.

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ, ειδικά, οι δύο τελευταίες σου γραμμές.

Εικόνα takis xwsiar

Παιδια συγνωμη,αλλα νομιζω ότι όλα αυτά ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ.Προς τι τετοια "στιγμιαια" αγανακτηση? Δηλαδη αν ειχε μπει,εστω και κατά τυχη,ενα ρημαδι γκολ,οπως στο πρωτο παιχνιδι (2-1 στο 84,με μακρυνο σουτ),θα ηταν αλλιως τα πραγματα? Το ξερουμε και το εχουμε πει ΟΛΟΙ ΜΑΣ,οτι φετος η ομαδα είναι αρρωστη,μας βγαζει τα συκωτια!Δεν θελω να πω,οτι είναι αδικα η αστοχα,αυτα που λετε.Ολοι δικιο εχετε,και γω την ιδια μαλακια ειδα με τα ματια μου.Αλλα το ηξερα ότι είναι ετσι η ομαδα.Δεν το διαπιστωσα σημερα.Για μενα το πιο ενοχλητικο από όλα,ειναι οι δηλωσεις μετα από ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ παιχνιδι,οτι "από δω και περα...ολο νικες"!Ας τους πει καποιος από την ΠΑΕ,οτι τερμα τα λογια,ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ!! Ας κανουν φετος,αυτο που μπορουν.Το σημαντικο για μας,ειναι τι κινησεις θα γινουν ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.Τωρα όμως,δεν μπορούμε να διωξουμε 20 παικτες,προπονητη,ολο το τεχνικο επιτελειο,και δεν ξερω ποσους ακομη.Τωρα είναι η ωρα, που ο Μαρινακης θα μας δειξει και σε αυτές τις συνθηκες,την ανθεκτικοτητα του,την οξυδερκεια του,και για άλλη μια φορα την αγαπη του για τον Ολυμπιακο μας.Δικη μου αποψη,οτι ειμαστε υποχρεωμένοι να περιμενουμε.Σε λιγο καιρο,θα εχουμε παλι την ευχερεια να κρινουμε τις κινησεις της διοικησης,και κατοπιν την ελπιδα ότι θα ξαναδουμε τον Ολυμπιακο,ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. Απλα η αποψη μου...

Εικόνα el trick

Διαβάζω τα σχόλια.
Όμως απ΄ ότι καταλαβαίνω πρέπει πρώτα ΕΜΕΙΣ (οι οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ) να αλλάξουμε μυαλά.
Δεν γίνεται να λες ότι φταίει ο όποιος Γκαρσία γιατί δεν πρόλαβε μέσα σε δύο μήνες ένα σύνολο παικτών που ΔΕΝ περνούν τα εργομετρικά να τους κάνει ομάδα και να παίζουν με αυτοματισμούς.
Δεν γίνονται ομάδα παίκτες ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ίσως και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ.
Δεν μπορείς να αλλάζεις ΟΚΤΩ (8) προπονητές σε ενάμιση χρόνο και να περιμένεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είδαμε στη Λειβαδιά.
Για να έχουμε ομάδα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και χωρίς εξαίρεση ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ. Αν είναι να αλλάζουμε τα πάντα κάθε λίγο τότε την επόμενη σαιζόν θα παίζουμε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Υ.Γ. 1 ΑΝ έμενε ο Λεμονής δεν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα (είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποδείξω παρά μόνο να το διαισθανθώ)
Υ.Γ. 2. Φυσικά ούτε και εγώ είμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του κ. Γκαρσία. Όμως δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την προπονητική του αξία αφού του δώσαμε μία ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ομάδα. Το μόνο που διαπιστώθηκε για τον κ. Γκαρσία είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ.
Υ.Γ. 3 Τα μυαλά μας πρέπει να είναι στο καλό του ΘΡΥΛΟΥ. Το καλό του ΘΡΥΛΟΥ είναι να φτιάξει ομάδα. Για να φτιάξει ομάδα πρέπει να κρατήσει ΣΤΑΘΕΡΟ προπονητή και κορμό παικτών. Το να ζητάμε αλλαγές συνέχεια απλά κάνουμε ΚΑΚΟ στο ΘΡΥΛΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

Διαφωνούμε. Σε αρκετά.

Εικόνα Romain

Απόστολε, καλό Πάσχα!

Προσοχή! Ο τύπος που κρατάει το πρώτο ακορτεόν έχει μια ΠΙΣΤΟΛΑ στη ζώνη. Αν δεν κάνω λάθος είναι η ΠΙΣΤΟΛΑ smith & wesson και είναι της εξυγείανσης.

Εικόνα apostolos gaganis

Πιστόλα έχει. Κι΄οι παίχτες μας όμως πάλι, κάνουν ό,τι μπορούν για να τη δικαιώσουν. Να "δικαιώσουν" τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ....

ΣΚΟΥΠΑΑΑΑ!

Εικόνα ThomasK

χα χα χα
Βρε συ, δεν τον είχα προσέξει.
χα χα χα

Εικόνα dimitrov7

Παιδιά ψυχραιμία .... έλεος μέρες που είναι πασχαλιάτικα. Ο Θρύλος - ο όποιος Θρύλος - θα συνεχίσει να υπάρχει και του χρόνου. Το θέμα είναι να μην φορτωθεί ο κόσμος με εγκεφαλικά.
Δλδ εσείς τι περιμένατε δλδ? Από τη στιγμή που έφυγε ο σερ Τάκης διέλυσε το σύστημα. Πρέπει να είναι κανείς εμπαθής για να μην το βλέπει. Με +1 ήσουν και με γκράτσια είσαι -κάτι ψιλά κι έχει ο Θεός.
Αυτοί είναι, αυτά κάνουν. Αδούλευτοι, απροπόνητοι και με ψυχολογία στον πάτο. Συν πως όλοι νιώθουν φευγάτοι. Και το χειρότερο .... είναι κακοί επαγγελματίες. Όχι όλοι, οι περισσότεροι.
Το πρωτάθλημα για την ομάδα τελείωσε από τη στιγμή που έφυγε ο σερ Τάκης. Δεν άρεσε σε κάποιους αλλά είπαμε ... μάζεψε την ομάδα και της είχε φτιάξει ψυχολογία.
Δλδ εσείς τι περιμένατε? Κυνήγι μέχρι τέλους και άλλα παραμύθια? Δεν αξίζεις πρωτάθλημα αγωνιστικά, ούτε τη 2η θέση αγωνιστικά. Ε δε μπορεί να μην το βλέπουν όλοι. Και τη θέση του τσου λου γιατί να την πάρεις? Για να έχουμε πάλι τα ίδια? Ε όχι, να μάθεις να αξιοποιείς σωστά τα λίγα. Ο νιαούρης έκανε ομάδα με τα ψέματα. Κι άσχετα από τις αβάντες είναι ομάδα η κούλα. Και η μπουγάτσα.
Άσχετα με τις μπιστολιές. Μα αν σας αρέσει είτε όχι όλα ξεκινάνε και καταλήγουν στα αγωνιστικά. Με ομάδα σαν αυτή του Σίλβα(και του Μαρινάκη) .... την μόλις προπέρσινη .... θα είμασταν 10 βαθμούς μπροστά.
Θα έπρεπε να κατεβάσουν τα τανκς για να το χάσουμε.
Υπομονή λοιπόν κι όταν τελειώσει η σαιζόν και ξέρουμε αν θα παίζουμε Ευρώπη και σε ποια θέση του Γιουρόπα τα ξαναλέμε. Και πάλι σας λέω πως δεν έχω άποψη για γκράτσια. Σίγουρα πάντως όλος ο κόσμος τον βρίζει.
Επίσης περισσότερο από ποτέ επιμένω στους Έλληνες. Γιαννιώτης, Γιανννιώτας, Ρισβάνης, Τσιμίκας, Μανθάτης, Ανδρούτσος, Βέλλιος, Λαϊφης, Νικολάου(?), Πασαλίδης, Σιώπης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Κούτρης πρέπει να είναι η ομάδα.
Φανταστείτε δλδ μια 14άδα και ξεχνάω κάποιους.
Με προπονητή που θα ασχοληθεί σοβαρά μαζί τους. Και πάνω εκεί να κολλήσουν λίγοι αλλά πραγματικά καλοί ξένοι. Νέοι όπως ο Σισέ και παλιοί και έμπειροι, παιχταράδες αληθινοί κι όχι ονόματα.
Πάτε τώρα στην εκκλησία αυτή τη βδομάδα, που είναι η σημαντικότερη του χρόνου, ηρεμήστε, φάτε και κοκορετσάκι τη Λαμπρή και από μπάλα τον Ιούνιο πάλι.

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρέσει το σχόλιό σου. Έχει γεύση. Πραγματική γεύση. Και γενικότερα, έχει μια φιλοσοφία που την "πάω". Η ώρα που τα γράφω αυτά είναι τέτοια, που μαρτυράει την "καλή" μου ψυχική διάθεση. Σε λίγες ώρες, στο ψαλτήρι. Των Βαϊων σήμερα και ξεκινάει -Η- ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

Εικόνα Chevalier de Balibari

η πτωση απο την κορυφη δεν ειναι ξαφνικο τυχαιο γεγονος,
απο περσι ειχαμε ενα δειγμα, η ομαδα τερματισε το β' γυρο χωρις ανασες σα γκαζοζεν..
Ομως η επανοδος στη κορυφη δε θα ειναι καθολου ευκολη υποθεση,
ειδικα οσο μενει στην εξουσια η κυβερνηση -ολεθρος (μηνες πλεον)
η ιστορια δεν επαναλαμβανεται παντα, οταν πεσαμε απο την κορυφη επανηλθαμε με σερι..
τωρα εχουμε κυβερνο-συστημα εναντιον μας ...

Εικόνα ThomasK

'Οταν ο Μποτία και οι λοιποί αμυντικοί πετάνε αετό δεν μας
φταίνε άλλοι. Με καλούς παίχτες και καλή ομάδα μπορείς να
ξεπεράσεις και τα όποια -συριζανελικά και μη- προσκόμματα.

Εικόνα apostolos gaganis

Είμαι αυτής της γνώμης. Μιλάω κυρίως για τις δυο τελευταίες γραμμές σου. Οι παίχτες, έχουν ΜΕΓΑΛΗ ευθύνη. Τρως γκολ στην αρχή, όπως το τρως τέλος πάντων, και μετά για 90΄ βάζεις ένα γκολ μοναχά και τούτο από αμφισβητούμενη θέση οφσάϊντ. Τί σημαίνει αυτό; Ότι έχεις πρόβλημα ΚΥΡΙΩΣ μεσοεπιθετικά. Χωρίς να απαλλάσσεται η άμυνα για τις γνωστές και εμμένουσες, φέτος ειδικά, χοντρές και απαράδεκτες αδυναμίες της. Το επισημαίνω το τελευταίο. Δεν μπορείς όμως πάνω απ΄όλα να δημιουργήσεις, δεν μπορείς να ΝΙΚΗΣΕΙΣ την αντίπαλη αμυντική ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, κι΄αν το κάνεις εντελώς σποραδικά, δεν έχεις αποτέλεσμα, δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να στείλεις την μπάλα στο πλεχτό. Εγώ ΑΥΤΟ είδα.

ΑΡΑ;

Εικόνα ThomasK

Αναμφισβήτητα έτσι είναι, Απόστολε. Ανέφερα τη λειτουργία της άμυνας σαν
παράδειγμα μιας εξοργιστικά επαναλαμβανόμενης αδυναμίας, ανικανότητας.
'Ολες οι γραμμές πάσχουν βαριά.

Εικόνα Harry red logic

κ. Απόστολε , φίλτατοι σύγγαυροι δυστυχώς η ομαδάρα με τα πορτοκαλί δεν ήταν οι ουράνιε, δεν ήταν ο Κρόιφ, ο Νέεσκενς, Ο Χάαν, ο Γκούλιτ,ο Ραικαρντ , Ο Βαν Μπάστεν!
Λάλησα από τα νεύρα μου ,δεν ξέρω πώς να ξεσπάσω!
Ρωτάω τον εαυτό μου:
1. Αυτή η άμυνα του Λεβαδειακού, θα έτρωγε το γκόλ που φάγαμε σήμερα, η τα γκόλ που φάγαμε από την κούλα και τον ερειπωμένο βάζελο? Τελικά ποιος αμυντικός μας θα είχε θέση στο ρόστερ της Λειβαδιάς?
2. Οι άλλες ακριβοπληρωμένες βεντέτες μας θα είχαν θέση βασικού στην συμπαθή ομάδα του Λεβαδειακού η έστω του Φωστήρα(Θυμήθηκα τον φονέα των Γιγάντων)
3. Ο Γκαρθία μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση: τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιόν είχανε πατέρα?
............................................................................................
Συγνώμη σύγγαυροι αλλά όλη η παρέα στην καφετέρια παραλίγο να σπάσει την τηλεόραση!
Πάντως όλοι, καμιά 15αριά άτομα, βροντοφωνάζαμε :
Βαγγέλη σκούπισε τα όλα τα παικτάκια και κοίταξε από τώρα να ξανακτίσεις τον Θρύλο
σε ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΥΛΙΚΑ,ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΎΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!
Τα παθήματα της τελευταίας διετίας να γίνουν πράγματι μαθήματα!
Η αλλαγή ξεκινάει από τα μυαλά του Προέδρου,μετα το επιτελείο του και έπεται συνέχεια...

Εικόνα ThomasK

3. χα χα χα

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα κ. Απόστολε και συγγαυροι. Ειλικρινά πονάει η καρδιά μου να βλέπω αυτή την ομάδα φέτος που η περσινή του Μπεντο φαντάζει Μπαρτσελονα. Δεν παλεύεται η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αντε να τελειώσει αυτή η χρονιά να γίνουν οι απαραίτητες αποχωρήσεις στο ροστερ μήπως και δούμε άσπρη μέρα. Χίλιες φορές να βγούμε τρίτοι και να οργανωθουμε κατάλληλα για πρωτάθλημα και Europa League πάρα να τραβήξουμε τα ίδια.

Εικόνα ThomasK

Μ' αυτόν τον γελοίο και άχρηστο προπονητή, gavrina μας, πολύ
φοβάμαι οτι αρκετά παλτά θα παραμείνουν και θα μαζευτούν
κι άλλα και του χρόνου ίσως παλεύουμε για την παραμονή.

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα! Βλέπω έναν Μαρινακη τόσα χρόνια να δέχεται απίστευτο πόλεμο και παρόλα αυτά να παραμενει στην προεδρία της ομάδας οπότε φαντάζομαι πως αυτό που βλέπει δεν είναι αυτό που ονειρεύεται ούτε τον ικανοποιεί αυτή η εικόνα. Ανυπομονώ να δω διορθωτικες κινήσεις.

Εικόνα ThomasK

'Ετσι είναι για τον Μαρινάκη.
'Εχουν ληφθεί, λένε, αποφάσεις για διορθωτικές κινήσεις που
θα υλοποιηθούν με το τέλος της σεζόν. Για να δούμε. Η ομάδα
έχει ανάγκη κι από τσακάλια στο σκάουτινγκ (επόπτευση, ανίχνευση
παικτών). Προσωπικά οι Μοντεστό (για Γαλλία) και Κοβάσεβιτς (για
Βαλκάνια) δεν με πείθουν...

Εικόνα gavrina

Θα συμφωνήσω για Μοντεστο και Κοβατσεβιτς αν και σαν παίχτες ήταν μεγάλες αδυναμίες. Θελω τόσο πολύ να δω στρωτο ποδόσφαιρο ξανά από την ομάδα.Το καλοκαίρι στην αρχή κάτι πήγε να γίνει αλλά μάπα το καρπούζι. Αντε να δούμε. Το site στο fb πάλι το ρίξανε ή άνοιξε με κάποια νέα ονομασία που εγώ δεν έχω ακολουθήσει;

Εικόνα ThomasK

Ως παίχτες ικανότατοι και ψυχάρες.
Ναι, με τους προκριματικούς αγώνες εμφάνισε μια αισιόδοξη εικόνα,
αλλά μετά...

Από Ρατμ και ζμπρωχνει νομίζω έγινε Ρατμ κι ο Βάγγος ζμπρώχνει,
όμως δεν βλέπω σχόλια μετά τις 29/3. Ο Σάββας θα γνωρίζει τι συμβαίνει.

Εικόνα gavrina

Και γω αυτό είδα ότι από χθες δεν έχει αναρτηθεί κάτι και λέω μήπως έχασα κάποιο επεισόδιο πάλι :)

Εικόνα ThomasK

Πάνω από χρόνο τώρα κόρνερ ή σέντρα στην περιοχή
και γκολ! Τόσα και τέτοια βλαμμένα και άχρηστα στην
άμυνα και στις άλλες γραμμές δεν ξαναθυμάμαι στην
ομάδα.

Εικόνα CostasS

Ρε ξεφτίλες δεν έχετε καταλάβει ότι η ψυχική υγεία κάποιων από εμάς καθορίζεται από τα καμώματά σας ? Τι θέλετε επιτέλους? Να ζήσετε εποχές κορνέδων ? Η χρονιά είναι χαμένη για χαμένη. Δεν θέλει πολύ να μπούμε μέσα και να πέσει ράβδος επί δικαίων και αδίκων . ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ και ΥΠΕΡτιμημένοι παίκτες της πλάκας.
Η διοίκηση ΒΛΕΠΕΙ (τα χάλια) - ΑΚΟΥΕΙ (τον κόσμο) - ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ επιτέλους ή έχουμε τα τρία μαϊμουδάκια στη συσκευασία του ενός?
ΥΓ: Να μην ξεχάσουμε όταν χρειαστεί ξανά να δώσουμε παιχνίδι στο Λεβαδειακό για να σωθεί (βλ.το 2006)

Εικόνα ThomasK

'Εέος, Πρόεδρε!
Πού είναι ο περηφάνεια σου, προσωπική και γαύρικη; Ο διασυρμός
από αυτό το τσίρκο, συμπεριλαμβανομένου του ανεκδιήγητου Γκαρσία,
δεν έχει τελειωμό σε μια τόσο κρίσιμη σεζόν για σένα, για τον Θρύλο,
για όλους μας. Σκούπα και χάλπο μαζί. ΑΠΟΨΕ!

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΠΟΨΕ, ΒΑΓΓΕΛΗ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΠΟΨΕ! Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΦΕΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΟΛΑ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ. ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΨΥΛΛΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ... Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟΨΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ: "ΡΕ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΣΑΣ;..."

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΔΡΟΜΟ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

κατ' αρχάς
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ τόσο ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ,όσο και ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ,για την προσθήκη δύο ακόμη ΤΡΟΠΑΙΩΝ στην πλούσια συλλογή του ΘΡΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!!!

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

και τώρα, μετά τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ μεγαλεία,ας περάσουμεκαι στη μιζέρια τους.

αντιγράφω από τον κ. Μανώλη Γαβαθιώτη :
«Να δούμε όμως μαζί μερικά ιστορικά πραγματάκια σχετικά με τον τόπο καταγωγής του Ιβάν Σαμπίντι, ο οποίος γεννήθηκε στο χωριό Σάντα, πού ανήκει στην περιοχή Τσάλκα, πρώην Μπαρμακσίζ «Παρακμή») στη Νότια Γεωργία. Οι κάτοικοι της Τσάλκας είχαν μεταναστεύσει στην περιοχή το 1830, από τη Μικρά Ασία. Ηταν δηλαδή τότε, αμιγώς ελληνική πόλη. Και όπως αναφέρουν τα κιτάπια, το 1926 ζούσαν εκεί 24.000 Ελληνες, από τους οποίους μόνον οι 4.000 ήσαν ελληνόφωνοι.
Σύμφωνα με απογραφή του 2002, ο πληθυσμός της Τσάλκας ήταν 22.888 κάτοικοι με το 55% Αρμένιους, το 22% Ελληνες, 12% Γεωργιανοί και το 9,5% Αζέροι.
Το μεγάλο πρόβλημα των Ποντίων της Τσάλκας, είναι η εμμονή τους να μιλούν τούρκικα (σε διάλεκτο Bizim diljia, πού σημαίνει «η γλώσσα μας») και να ακολουθούν το Ιουλιανό Ημερολόγιο (Παλαιοημερολογίτες). Κυρίως όμως, ως μέγα ελάττωμα της συγκεκριμένης φάρας, είναι πως όπου και να πάνε προκαλούν επεισόδια, αφού κουβαλάνε μαζί τους τη βάρβαρη νοοτροπία των Γεωργιανών.
Στη Θεσσαλονίκη (και αναφέρομαι σε χρόνο πολύ πριν εμφανιστεί εκεί ο Ιβάν Σαμπίντι) οι Πόντιοι της Τσάλκας ζούσαν εντελώς απομονωμένοι σαν να βρισκόντουσαν σε ένα είδος «γκέτο», θεωρούσαν «δικούς τους» μόνον τους Πόντιους Τσαλκαλίδες, ενώ ακόμα και τους Πόντιους από άλλα μέρη πού εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα το 1923, τους θεωρούσαν «ξένους».
Οι Πόντιοι της Τσάλκας, μεταξύ τους μιλούν μόνο τούρκικα αλλά άμα τους ρωτήσεις τι γλώσσα μιλούν, λένε ότι μιλούν ρώσικα, προσπαθώντας να σε κοροϊδέψουν. Γενικά, όπως αναφέρουν έγκριτοι αναλυτές - λαογράφοι, οι Τσαλκαλίδες Πόντιοι δεν προσπαθούν να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία. Ισως και να μην το επιθυμούν.»

Εικόνα Harry red logic

κ Απόστολε,Σύγγαυροι βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το πιο κάτω άρθρο το οποίο έχει γράψει αρθρογράφος που φαίνεται γνώστης των μεθόδων και τακτικών που χρησιμοποιούν οι απατεώνες και λαθρέμποροι των ελπίδων των λαϊκών μαζών!
http://to10.gr/aristero-ekstrem/197468/o-syriza-goustari-na-ton-vrizoun-...
Είπαμε no politics, αλλά ο πανούργος εχθρός του Θρύλου δηλαδή η λερναία Ύδρα είναι δόλια ,ύπουλη, πανούργα και πρέπει να αντιμετωπισθεί από ειδικούς που θα βρουν τα αντίμετρα που θα εξουδετερώσουν την καταστροφική του δράση.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι, το΄χω διαβάσει. Καλά τα λέει αυτός. Έχει και cv του σχετικού σιναφιού...

Εικόνα Red Kokkinos

θα οπλοφορει η οχι...

Εικόνα apostolos gaganis

???????.....

Εικόνα dhmos64

Γιατί Απόστολε είσαι αρνητικός; Άσε τον τον Ιβάν να μας πει, να μας εξηγήσει τι εννοούσε με το "ο Γραμμένος είναι δικός μας", να μας εξηγήσει για την DIMERA και την πληρωμή του μπράβου, να μας πει για τον Μηλιωρίδη, να μας πει για το πώς γνώριζε από Πεμπτη την απόφαση της επιτροπής εφέσεων για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να μας πει για την μετοχική σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, τι είναι αυτά τα υπονοούμενα για την καταντια της Βεροιας φταιει ο παοκ και ο Ιβαν, τι εννούσε " το πρωτάθλημα ή εμείς ή κανείς".

Εικόνα apostolos gaganis

Το΄πιασες το δούλεμα, σύγγαυρε... Μπράβο σου! Ακριβώς επειδή είμαι ΜΕΣΑ στο κόλπο, πως θα μας τα πει δηλ. ΟΟΟΛΑ αυτά που γράφεις ( και θα ερωτηθεί κιόλας...), γιαυτό το "παίζω" και καλά εχθρικός τάχααα... Μη με καταλάβουνε....

Ρε να μην μπορώ να κρυφτώ από σας με τίποτα...

Εικόνα SpyroRev

Μα αφού είπαμε , είναι η χώρα που ο καθένας ότι θέλει λέει... Βαλε κ το γεγονός ότι οποίος ελέγχει άμεσα η έμμεσα τους ΑΡΔ μπορεί να καθιερώσει ως δεδομένη όποια π@π@ρια θέλει για τους αντιπάλους του(βλεπε την προπαγανδα για τον Μαρινακη με τα στημενα κ το Noor, κ γενικότερα για τα πρωταθληματα του Ολυμπιακου). Και δεν αναφέρομαι μονο σε γλοιωδεις τύπους σα το skatDna, αλλά κ σε δήθεν αντικειμενικούς (ύπουλα υποκειμενικούς δηλαδη) που έχουν απήχηση κ σε Ολυμπιακούς δυστυχώς... Παραλληλα, όλα τα δικα του όπως Σεκαπ, Λιμενας Θεσαλλονικης, "πηραμε την ΕΠΟ", Golendri, Ignatievic με ασπρόμαυρου κασκώλ Τσ(ε)κελωτο κα, Μελισσανιαου με Φλαμπουραρη και Σπιρτζη , ΟΠΑΠ κτλκτλ (κ σταματάω εδω γιατι θα πεσει "σεντονι" μήνυμα αν τα πούμε αναλυτικά) προβάλλονται ως φυσιολογικά η κρύβονται κάτω από το χαλί κατά περίπτωση.
Θα αναφέρω ένα απλό άσχετο-σχετικό παράδειγμα περί καλυμμένης ΑΡΔο δημοσιογραφίας που συμβάλει στην παραπάνω κατάσταση της... "κυριαρχίας" των δικέφαλων κοτών. Να κάτι που άκουσα επιστρέφοντας από δουλειά από γνωστό σοβαρού προφιλ, αλλά ΑΡΔ, που έχει εκπομπή ωρα 4-6 σε γνωστο golendri ραδιοφωνικό σταθμό: "έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάσετε την εφ'όλης της ύλης συνέντευξη του Μπε(εεεε)ργκ στο site μας". Κ αμέσως μετά μια από τις κύριες αναφορες που κάνει για αυτή την συνέντευξη: "εκτός από λεπτομέρειες που λέει ο Μπε(εεε)ργκ για την κατάσταση στον (Μ)παναθηναϊκό αναφέρει ότι ο Μπαναθηναϊκός δικαιούνταν αγωνιστικά το πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16". Ακολουθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος:
http://www.superleaguegreece.net/el/scoreboard/2015-2016-superleague-52
Ναι ενταξει, οντως πολύ κοντα ηταν , μολις 30 βαθμους διαφορα ουτε καν 50... (Μπεεεεεε) Τελικα τι μενει στο μέσο πρόβατο που θέλει να ακούει ότι τον συμφέρει? Οτι "εκλεψαν το πρωτάθλημα απο τον ΠΑΟ, που του κλέβουν τον ιδρωτα (ακατάσχετος γέλωτας)τα τελευταία 20 χρονια". Βεβαια στην ίδια εκμπομπή αναφέρθηκε στην καταστάση του ελληνικού πρωταθλήματος κ της πιθανότητας Grexit με το εξής:"φταινε ολοι οι μεγαλοπαράγοντες που θέλουν να ελέγχουν την ΕΠΟ". Παρτε κ ενα τσουβάλιασμα... Βέβαια αν στη θέση, οχι του σαμπιντι με το όπλο, αλλά έστω του Μαλισσανιαου να ταν ο Μαρινάκης ως προς αυτα που έχουν γίνει με την "εξυγίανση"/εξανωμαλίανση, σιγά μην έκανε γενίκευση... Όχι οτι αυτο του Μπε(εεε)εγκ για το πρωτάθλημα του 15-16 ευσταθεί (εννοείται ότι καταρρίπτεται εν ριπή οφθαλμού αν δεν είσαι νεογαυρος με μνήμη τσιπούρας), αλλά γιατί το τόνισε ο ΑΡΔ? (ρητορική ερώτηση) Κ εν τελει αν τον ρωτησει κανεις σχετικά ξέρω τι θα πει: είτε "μα δεν είπα αυτο ακριβως", είτε "μα εγω μετεφερα την είδηση της συνεντευξης". Κ εν τελει τονίζοντας αυτά που θέλει, υπούλως αφήνει κ πάλι την εικόνα του κακου ΟΣΦΠ του Μαρινακη που κλέβει πρωταθλήματα (τουλάχιστον στο μέσο αντιολυμπιακό προβατο) κ ουτε γατα ούτε ζημια... Κ ο μέσος νεόγαυρος που τον έχουν μάθει να ζει με ...τύψεις, αναμασά την προπαγάνδα για "τον χοντρο που τα τσεπώνει" κ για φετος περσι κ προπερσι που γίνεται της πουτ@ν@ς διαιτητικά κ όχι μόνο , κιχ (ξέρω, ξέρω: ανθυπάλληλος κ γω βελαξτε τωρα ορισμένοι). Μη συζητήσουμε για το ελληνικό μπάσκετ επίσης τι στάση κρατάνε οι νεόγαυροι... Εκει πχ δεν λενε στους ,μπαναθηναικουληδες ότι "θα πρεπε να νιώθετε ντροπή σαν κ μας στο ποδόσφαιρο" κτλκτλκτλ Εντάξει ας πούμε οτι υπερβάλω στη λεπτομέρεια της είδησης του Μπε(εεε)ργκ. Αλλά το αναφέρω σαν παράδειγμα του πως υπούλως κ εμμέσως υποσκάπτουν τον Ολυμπιακό στην παραμικρή λεπτομέρεια. Αν αθροίσετε όλες αυτες τις... λεπτομέρειες των ΑΡΔ, νομίζω ο Γκέμπελς θα κοκκίνιζε απο ντροπή γιατί δεν θα μπορούσε να τους φτάσει

Εικόνα apostolos gaganis

Καλά τα λες, καλά κάνεις και τους επισημαίνεις αυτούς και συνέχισε, σύγγαυρε...

Εικόνα SpyroRev

Ενταξει, δεν εχω περασει βεβαια στα βαρεα κ ανθυιγεινα του Σάββα (ήρωας, χαρα στο κουράγιο του) που μπαινει σε skatDna κτλ , είπαμε μέχρι golendri χεχεχ Οσο μπορουμε οτι βλεπουμε ας το μοιραζομαστε πιστευω. Γιατι αν περιμένουμε αλλιως να ενημερωθούμε καηκαμε. Ας ενημερωνουμε τουλαχιστον ο ενας τον αλλο! Υπαρχουν απειρα παραδειγματα σχετικα απο ΑΡΔ. Ακομα κ λεγόμενοι δικοι μας αρδ, ειτε προσέχουν παρα πολυ τι θα πούν, με το σταγονόμετρο (δικαίως , τι να κανουν κ αυτοί καπως πρεπει να ζησουν, αρκεί να το κανουν ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ομως) ειτε τους χρησιμοποιούν έμμεσα εξαιτίας της ενθουσιώδους κριτικής που κάνουν πολλές φορές. Λίγες εξαιρέσεις υπάρχουν γενικά. Υπομονή να έχουμε πάντως, έχουν πολλά ακόμα να δούν τα μάτια μας με αυτούς του ξυριζανελ που μπλεξαμε

Εικόνα REDHERAKLIO

Ετσι κι αλλιώς θα τους μαυρίσουμε,γιατί πολλά τους μαζέψαμε..όμως δεν φτάνει.Οπως έγραψα και προχτές ¨.......... " Πάντως την υποθεση με την εγκληματική οργάνωση ο Σαμαράς την ξεκίνησε και με προθυμία συνέχισαν οι συριζανέλ.
Να μη ξεχνάμε και τα κολλητηλίκια Σαμαρά-Μελισσανίδη και τις εξετάσεις γιά ντόπιγκ στο αίμα των παικτών της ομάδας μπάσκετ του θρύλου που είχε πάρει το ευρωπαικό ,μετά από υποδειξη του Μπαλτάκου στον Σαμαρά και εντολή του τελευταίου,ενέργεια προσβλητική (και προβοκατόρικη) που πιθανά μας στέρησε το πρωτάθλημα .Με την ψήφο δεν γίνεται τίποτα,από την Σκύλα στην Χάρυβδη θα πηγαίνουμε
(θυμηθείτε παλιότερα τους Κουλούρη,Φλωρίδη,Καραμανλή,Ψωμιάδη,Ορφανό,Βουλγαράκη). Διοίκηση και κόσμος του θρύλου πρέπει να κάνουν σαφές σε όλους ,ότι ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ."
Με εκτίμηση και γαυροχαιρετισμούς από το ασπροκόκκινο Ηράκλειο, καλές κούπες ΚΑΙ σήμερα.

Εικόνα SpyroRev

Να σημειώσω όμως κάτι σε αυτο φίλε συγγαυρε. Με εξάιρεση τον Κουλούρη (για τον οποίο δεν μπορώ να σου πω (αγέννητος), οι υπόλοιποι υπουργοί που αναφέρεις ,μπορεί να έκαναν διάφορα κατά περίπτωση αλλα νομίζω ότι κανεις από αυτούς δεν έφτασε στα (ε)πίπεδα απροκάλυπτης εχθρότητας του Τρομπονή (ο τωρινός είναι ανδρείκελο του Τρομπονή για μένα ο οποίος επηρεάζει ΔΥΟ υπουργεία) που ξεπερνά ακόμα κ τα όρια του αντιολυμπιακού οπαδισμού. Επίσης ως παραταξη (ξυριζανελ) δε θυμάμαι σε αλλη κυβέρνηση τέτοιο νούμερο σα τον Κωσταντινέα, που βγήκε βουλευτής ΜΟΝΟ με βάση την αντιολυμπιακη προπαγάνδα... Ενταξει νούμερα εχω δει πολλα για να σε προλάβω. Εννοώ νουμερο που να εχει βγει βουλευτής ετσι αντιολυμπιακά-οπαδικά! Κ τελος δεν θυμάμαι άλλη κυβέρνηση να βγάζει ανακοινώσεις ΕΙΔΙΚΑ για τους οπαδους μίας ομαδας, κατι που εκτος από εξοργιστικό για μας ως Ολυμπιακούς, ειναι κ εξευτελιστικό και ναδίρ για το επίπεδο της πολιτικής ζωής της χώρας. Αν προσθέσεις το γεγονός ότι, πριν λιγο καιρο μπουγατσομάχοι οπαδοί εκαναν κατάληψη σε ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ αλλα και σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (αν δεν κάνω λάθος) κ εκει δεν έβγαλε κιχ, μεγιστοποιεί ακόμα περισσότερο το μέγεθος της βλακείας και της προκλητικότητας τους. Αλλά τι να περιμένεις από κυβέρνηση που υπουργός της εκανε κ@λοδαχτυλα σαν κοινός φανατικός οπαδός, κ ο εκπρόσωπος τύπου της βγάζει ανακοινώσεις για απλους ανθρώπους χαρακτηρίζοντας τους ως κοινούς τραμπούκους απλα γιατι διαδήλωσαν κάπου όπως δημοκρατικά προβλέπεται (κ αντιδημοκρατικά/φασιστικα έδωσαν εντολή σε δυνάμεις καταστολής να επιτεθούν απροκάλυπτα κ χωρίς αιτία)... Καμια σοβαρότητα. Τωρα εμεις σαν Ολυμπιακοι, επειδη δε παει αλλό το θέμα "αντιολυμπιακή προπαγανδα" σε αυτη τη χωρα (εδω τεινει η μαλλον εχει γινει πηγη ψηφοθηριας!) θα σταθω στις δυο τελευταίες σου προτάσεις. Δυνατα απνέναντι στον φασισμό τους οπως κ όπου μπορούμε, έμμεσα η άμεσα!

Εικόνα REDHERAKLIO

Συμφωνώ ότι τέτοια συμπεριφορά απέναντί μας είναι πρωτοφανής...Αλλά επιμένω ότι δεν πρέπει να στηριζόμαστε στην αλλαγή κυβέρνησης.....ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ....Ο Λ Ο Ι (κάτι που δεν συμβαίνει τώρα και που μπορούμε ΝΟΜΙΜΑ να το πετυχουμε...)

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολε,θα ναι κι ο "SMITH" εκει? Η θα μιλησει μονος του?

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να σου πω; Μπορεί. Τίποτα δεν αποκλείω... χαχα!